Oy Verme Saati Haberleri

Seçimler sonrası AK Parti nasıl bir yol izleyecek? İşte masadaki formül! Fatih Portakal: 'Geçmişte olan şeyler tekrar ısıtılmaya çalışılıyor'

Yerel seçimlerde AK Parti aldığı oy ile ikinci parti konumuna geriledi. Seçimler sonrasında nasıl bir adım atacağı merak edilen AK Parti ile ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Buna göre Cumhurbaşkanlığı seçilme oranı olan 50+1'in değiştirilmesi kulislerde konuşuluyor. Yeni anayasa çalışmalarıyla konunun ele alınması beklenirken gazeteci Fatih Portakal "Geçmişte olan şeyler tekrar ısıtılmaya çalışılıyor" dedi.

Haber 2024-04-16 21:58:58

Muhtar olamayan çobana sinema dünyasından teklif yağıyor! Yazdığı şiirle beyaz perdeye kapı araladı

Kırşehir'de çobanlık yapan Aydın Battal muhtarlık seçimini kazanamayınca yazdığı şiirler tüm Türkiye'nin gündemine yerleşmişti. Kendisine oy vermeyen baldızı ve bacanağına sitem ettiği dizeler hala konuşulurken Battal beyaz perdeye kapı araladı!

Trend 2024-04-16 15:05:27

Son dakika | Bahçeli MHP'nin oy oranını hesapladı: Hani nerede yüzde 5'in altında? Televizyon bülbülü profesöre sesleniyorum!

Son dakika haberi: MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin yerel seçimde aldığı sonuçlarla ilgili "Milletimizin mesajını aldık ve gerekli çalışmaları başlattık" mesajını verdi. MHP'nin sandıktan başarıyla çıktığını savunan Bahçeli, Türk siyaset tarihine geçen "40 yapar" hesaplamasına benzer bir çıkışa daha imza attı. "Televizyon bülbülü olan bir profesöre sesleniyorum" diyen Bahçeli "Hani nerede yüzde 5'in altında oy oranımız, hani nerede küçülen MHP?" dedi.

Haber 2024-04-16 11:00:38

Yol verme tartışması kanlı bitti! 4 Afgan bıçakla saldırdı, 2 kişi yaralandı

Aksaray'da, trafikte yol verme yüzünden çıkan tartışmada Afganistan uyruklu 4 kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan Onur Öney (24) ve arkadaşı Can Yalgın (28) yaralandı. Polis ekipleri kaçan 4 kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.

Haber 2024-04-16 00:20:42

CHP lideri Özgür Özel'den YSK'ya Hatay için yeni başvuru! Hal, tam kanunsuzluk halidir

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine ilişkin olarak Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) 'tam kanunsuzluk hali' nedeniyle başvuruda bulundu. Lütfü Savaş ile birlikte geldiği YSK önünde açıklama yapan CHP lideri Özgür Özel, 300'e yakın seçmenin yurt dışında oy kullandığını, o gün yurt dışında bulunduklarını ispatladıklarını söyledi. Özel, "Hal, tam kanunsuzluk halidir. 3 bin 389 ölü seçmen seçimlerde oy kullanmıştır" dedi.

Haber 15-04-24 19:50

İBB Meclisinde yıllar sonra bir ilk: İmamoğlu hızlı başladı! İlk toplantıda hükümete bu çağrıyı yaptı

31 Mart seçimlerinin ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi ilk kez Ekrem İmamoğlu başkanlığında toplandı. CHP bu seçimde çoğunluğu eline alarak yıllar sonra bir ilki gerçekleştirdi. AK Parti'nin bir teklifi ilk kez oy çokluğuyla reddedildi. Öte yandan İmamoğlu Kepez Belediye Başkanı'nın tutuklanmasına tepki gösterdi. İşte Meclis toplantısında yaşananlar...

Haber 15-04-24 16:48

29 kişi hayatını kaybetmişti! İtfaiye rapor hazırlandı: İşte kahreden detaylar...

2 Nisan'da Beşiktaş'ta bir binanın alt katında yer alan gece kulübünde yangın meydana gelmiş acı olayda 29 işçi hayatını kaybetmişti. Tadilat yapıldığı belirlenen eğlence mekanındaki yangına ait itfaiye raporu hazırlandı. Yangının çıkış saati 12.44 olarak belirlenirken elektronik cihaz detayı da dikkat çekti.

Haber 15-04-24 14:31

Oy kavgası kanlı bitti! AK Partili başkanı kahvede tüfekle vurdu

Kırıkkale'de kıraathanede çıkan "oy" kavgası kanlı bitti. AK Parti Balışeyh İlçe Başkanı Adem Irmak, muhtar adayı olan akrabası Ş.İ. tarafından tüfekle bacağından vuruldu. Irmak hastaneye kaldırılırken, Ş.İ.'nin ise emniyetteki işlemleri sürüyor.

Haber 15-04-24 09:30

Ferhat Murat'ın seçim öncesi Ankara için yaptığı yorum, sosyal medyanın diline düştü: Sokakta Turgut Altınok dip dalgası var. Oylar birbirine çok yakın.

Yerel seçimlere damgasını vuran Ankara Büyükşehir Belediyesi sonuçlarıyla ilgili yapılan değerlendirme gündem oldu! Cumhur İttifakı'nın adayı Turgut Altınok, rakibi Mansur Yavaş'ın yaklaşık iki katı daha az oy alarak seçimi kaybetmişti. Siyasal iletişim uzmanı Ferhat Murat'ın 'dip dalga' yorumu sosyal medyanın diline düştü.

Haber 14-04-24 13:21

'Güçlü ve çevik liderliği takdir edildi': IMF Başkanlığı koltuğundaki isim değişmedi

Uluslararası Para Fonunun (IMF) başkanlığına Kristalina Georgieva'nın yeniden seçildiği duyuruldu. Karar oy birliği ile alındı. Açıklamada, kurulun, Georgieva'nın etkili politika tavsiyesi, kapasite geliştirme ve finansman yoluyla fonun üyelerine verdiği desteği güçlendirmeye odaklandığı ifade edildi.

Finans 14-04-24 10:27

A101'e Columbia kol saati, Viomi robot süpürge, Xiaomi kulaklık geliyor! İşte 11 Nisan A101 Aldın Aldın Kataloğu

Alışveriş severlerin heyecanla beklediği 11 Nisan Perşembe tarihli A101 Aldın Aldın Kataloğu yayınlandı. a101 online özel broşürde bu hafta da yok yok! Siz de ihtiyaç duyduğunuz ürünlere uygun fiyatlarla ulaşmak isterseniz a101 aktüel ürünler listesini inceleyebilirsiniz, detaylar içeriğimizde...

Haber 10-04-24 17:51

Az farkla biten seçim sonrası okuldaki dolaplardan çıktı! CHP suç duyurusunda bulundu: Yozgat'ta ses getirecek iddia

Yozgat'ın Yerköy ilçesinde seçimi rakipleri AK Parti ve MHP'den az farkla geride kalarak üçüncü sırada tamamlayan CHP çarpıcı bir iddiayla suç duyurusunda bulundu. Partinin iddiasına göre bir okuldaki sınıfta boş mühürlü zarflar ve oy pusulaları bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber 09-04-24 13:46

Hatay'da 'ölü seçmen' iddiasından sonra Lütfü Savaş'tan açıklama: Sandıklar açılınca belli olacak

Hatay'daki seçim sonuçlarıyla ilgili CHP'nin itiraz süreci devam ediyor. CHP son olarak 'ölü seçmenlere oy kullandırıldığı' iddiasıyla itirazda bulunmuştu. Lütfü Savaş'tan “Ölü seçmenlerin oy kullanıp kullanmadığı sandıklar açılıp tutanaklara ve imza sirkülerine bakılarak belli olacak” açıklaması geldi.

Haber 08-04-24 16:00

Oylar yeniden sayılınca AK Parti kaybetti! Binali Yıldırım'ın memleketinde sadece 1 oyla 43 yıl sonra bir ilk yaşandı

31 Mart seçimlerinde ilkler yaşanmaya devam ediyor. AK Parti'nin ilk kez ikinci parti olduğu seçimlerde CHP beklenmedik birçok ilde başarıya imza attı. Bir dikkat çeken gelişme de Binali Yıldırım'ın memleketi Erzincan'ın Refahiye ilçesinde yaşandı. İtiraz sonucunda oylar yeniden sayılınca 1 oy farkla AK Parti 1 meclis üyesini kaybetti. CHP 43 yıl sonra ilçede ilk kez meclis üyesi çıkarmış oldu.

Haber 08-04-24 11:45

BAYRAM NAMAZI SAATİ 2024: İstanbul, Ankara, İzmir bayram namazı saat kaçta kılınacak? Diyanet il il Ramazan Bayramı namazı saatleri

Bayram namazı saati, İstanbul, Ankara, İzmir'de yaşayan vatandaşlar başta olmak üzere birçok kişi tarafından merak ediliyor. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlanan takvime göre Ramazan Bayramı’nın birinci günü 10 Nisan Çarşamba olacak. Ramazan Bayramı namazı kılmak isteyen vatandaşlar yaşadıkları ile göre saat bilgisine ulaşmak istiyor. Peki, Bayram namazı ne zaman, saat kaçta? İşte Diyanet ile İstanbul, Ankara, İzmir ve il il Ramazan Bayramı namaz vakitleri...

Haber 08-04-24 10:23

Oy pusulasına yazılan lakap yüzünden muhtar olamadı! Yaşadığı şoku anlattı: Diğer 4 adayın toplamından fazla oy aldım

Bursa'da Hürriyet Mahallesi'ne muhtar seçilen Fatma Tunçezer, azalarından birinin lakabının matbaa tarafından oy pusulasına yazılması sonucu muhtarlığı kaybetti. Azasının ‘Boza’ lakabı nedeniyle muhtar olamadığını, İl Seçim Kurulu’na yaptığı itirazın da reddedildiğini söyleyen Tunçsezer, "Her şey matbaacının broşürde yazan lakabı, pusulaya da yazmasından ibaret. Yüksek Seçim Kurulu'na müracaat edeceğim. Bin 570 vatandaşın iradesi hiçe sayılamaz" dedi.

Haber 07-04-24 19:41

Trafikte tartıştığı sürücüyü vurdu, kendini bakın nasıl savundu

Trabzon'da Sürmene ilçesinde otomobiliyle seyir halindeyken yol verme meselesi nedeniyle tartıştığı diğer otomobil sürücüsü Bayram Tepegöz'ü (35) tabancayla vuran Furkan Korkmaz (28), tutuklandı. Korkmaz ifadesinde, "Selektörle yol istedim vermedi, beni yolda sıkıştırdı. Yan camı açıp, nedenini sorunca bana ağır küfürler edip, silahla tehdit etti. Eğilince silahını alıp bana ateş edeceği düşüncesiyle, tabancamı hedef gözetmeksizin doğrulttum; silahım kontrolsüzce patladı" dedi. İşte detaylar...

Haber 07-04-24 16:59

CHP'den 'Hatay' çıkarması: 'Ölü seçmen' iddiası! Olağanüstü şekilde iptalini istiyoruz

Hatay'daki sandık sonuçlarında kazanan az farkla AK Parti oldu fakat CHP'nin itiraz süreci devam ediyor. Genel Başkan Özgür Özel öncülüğünde partiden bir heyet bugün YSK önünde toplanarak açıklama yaptı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Gül Çiftçi Binici "Ölü seçmenlerin nasıl oy kullandığını tespitini talep ediyoruz" dedi, Hatay'da "olağanüstü şekilde seçimin iptalini" istediklerini belirtti.

Haber 07-04-24 16:57

Bakanların seçim karnesi ortaya çıktı: Hemen hepsi memleketlerinde tek tek kaybetti

AK Parti'de seçim yenilgisi masaya yatırılmaya başlarken ilginç bir tablo daha ortaya çıktı. Seçim sürecinde özellikle İBB adayı Murat Kurum'a açıktan verdikleri desteklerle çok konuşulan bakanların hemen hepsinin memleketinde AK Parti kayıp yaşadı. Kimi belediyeler el değiştirirken kimilerinde de oy kaybı gözlendi.

Haber 07-04-24 16:05

Kütahya'da seçim sonucu değişmedi! CHP’nin adayı kazandı…

Kütahya’da oyların yeniden sayılmasına karar verilmesinin ardından seçim sonucu değişmedi. Sayılan geçersiz oylarda Kamil Saraçoğlu'nun oyu 154, Alim Işık'ın oyu 58, Eyüp Kahveci'nin oyu 27 artarken sonuç değişmedi. CHP'li Eyüp Kahveci 571 oy farkıyla ilk sırada yer aldı.

Haber 07-04-24 07:24

Özgür Özel'den Hatay çağrısı: Saat verip duyurdu, bugünü işaret etti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hatay’da mazbatayı AK Partili Mehmet Öntürk'e verme kararına ilişkin YSK'ya başvuru yapmıştı. CHP'den Hatay'da alınan karara ilişkin yeni bir hamle daha geldi. Özel, sosyal medya hesabından bu karara karşı yarın YSK'nın önünde olacağını açıkladı. Özgür Özel, "Hatay'ın iradesine sahip çıkmak isteyen herkesi barışçıl ve anayasal hak arayışı için YSK önüne çağırıyorum." ifadelerini kullandı.

Haber 06-04-24 22:47

SON DAKİKA | Kütahya'da oylar yeniden sayılacak! Kıran kırana yarışta, yıllar sonra CHP kazanmıştı, YSK kararını verdi

Son dakika haberi: YSK, Kütahya'da oyların yeniden sayılmasına karar verdi. Kesin olmayan sonuçlara göre kazanan Eyüp Kahveci, Kütahya Belediye Başkanı seçilmiş; CHP'de yıllar sonra birinci parti olarak sandıktan çıkmıştı. Kıyasıya rekabete sahne olan seçimlerde MHP ve AK Parti'nin oy oranları da dikkat çekmişti.

Haber 06-04-24 15:53

CHP'nin itirazı sonuç vermedi: Hatay'da AK Partili Mehmet Öntürk mazbatasını aldı! 'Şimdi hizmet zamanı'

31 Mart seçimlerinde AK Parti'nin adayı olarak Hatay'da seçimlere katılan Mehmet Öntürk, %0.43 oy farkıyla seçimi kazanmıştı. CHP seçim sonuçların itiraz etmiş fakat itirazı reddedilmişti. Öntürk bugün mazbatasını aldı. Kendisini Antakya EXPO'da bekleyen kalabalıkla kucaklaşan Öntürk, artık siyasetin bittiğini ve Hatay'ın şahsi meseleleri olacağını ifade ederek, "Şimdi millete hizmet zamanı" dedi.

Haber 06-04-24 14:48

Enkazdan çıkarılan kasalar açıldı! 5 kilo altın, 58 bin dolar, 500 bin liraya yakın para, gümüş, saat...

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat depremlerinde enkazda kalan197 çelik kasa valiliğin oluşturduğu komisyon eşliğinde açıldı. Kasalardan 5 kilo 90 gram altın, 21 çeyrek altın, altın kolye ucu, 3 altın kaplama kol saati, 2 gümüş bileklik ve 4 çift gümüş küpe, 458 bin 198 Türk Lirası, 58 bin 700 dolar çıktı. Bazı kasalar boş çıkarken bazılarında silah ve ilaçlara rastlandı. 18 kasa sahibine teslim edildi.

Haber 06-04-24 13:24

CHP'den Hatay açıklaması! Saat verip alınan kararı duyurdular

Hatay'da Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen AK Parti'li Mehmet Öntürk'ün yarın mazbatasını alacağı öğrenilirken, Hatay'da bulunan CHP genel başkan yardımcıları Gökçe Gökçen ile Murat Bakan'ın Ankara'ya giderek Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) itirazda bulunacağı öğrenildi. CHP sosyal medya hesabından saat verip alınan kararı açıkladı. Yapılan açıklamada, "İtirazlar devam ederken işi oldu bittiye getirerek AK Parti adayına mazbata verme girişimi hukuksuzdur ve bizim nezdimizde hükümsüzdür." dedi.

Haber 06-04-24 00:05

Oy yakma görüntüleri ortaya çıktı, Halfeti’de seçimler iptal edildi

Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde seçimler iptal edildi. İlçede AK Parti’ye evet mührü basılan yakılmış oy pusulaları bulunmuştu. Yüksek Seçim Kurulu, seçimlerin yenilenmesine karar verdi.

Haber 05-04-24 16:35

Muhtar olamadı, fenomen oldu! Şiir yazıp isyan etti, sosyal medya yıkıldı: 'Sanki rakiplerim uzay bilimci...'

Kırşehir’de yaşayan Aydın Battal, köyü Aşağıhomurlu’ya muhtar adayı oldu. 300 seçmenin ve 3 adayın olduğu köyde 29 oy alarak seçimi kaybeden Battal, kendi öz akrabalarından bile oy alamamasına isyan etti. Köye mahcup olduğunu belirten Battal, çektiği videoyla akraba ve arkadaşlarına sitem dolu açıklamalarda bulunarak yazdığı şiirini okudu. Battal’ın sitem dolu şiirini okuduğu videosu, sosyal medyayı salladı. Muhtar olamayan Battal, fenomen olma yolunda ilerliyor. İşte o görüntüler...

Haber 05-04-24 12:59

Milyonlarca ev sahibini ilgilendiriyor! Bakan Şimşek uyarmıştı, son gün geldi çattı! Ödeme yapmayanlara ceza yolda...

Milyonlarca ev sahibini ilgilendiren beyanname verme süresinde son gün geldi. Konut kira gelirlerinde geçen yıl yıllık 21 bin lira, iş yeri kira gelirinde 150 bin lira istisna tutarını aşanların beyanname vermesi gerekiyor. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten de konuyla ilgili uyarı gelmişti.

Finans 05-04-24 09:35

Hisarcık’ta 23 yaşındaki genç köy muhtarı seçildi

Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Örenköy’de genç muhtar adayı 23 yaşındaki Serhat Önlü, 31 Mart yerel seçimlerinde 78 oy alarak muhtar seçildi.

Yurthaber 05-04-24 07:51

İstanbul'da yeniden oy sayımı yapılan Gaziosmanpaşa'da kazanan Hakan Bahçetepe oldu

İstanbul Gaziosmanpaşa'da AK Parti'nin itirazları sonrasında oylar yeniden sayılmıştı. CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, Hakan Bahçetepe'nin 848 oy farkla belediye başkanı olduğunu açıkladı.

Haber 04-04-24 22:02

Seçimlerde aldıkları oy dikkat çekmişti! Ahmet Davutoğlu: 'Radikal bir değişim gerçekleştirme kararı aldık'

31 Mart yerel seçimlerinde 0,07 oranında oy alan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, halkın radarına giremeyen bir siyasi partinin teorik çalışmalarla netice alabilmesinin mümkün olmadığını belirterek, "Bu konuda önümüzdeki dönemde gerek söylem, gerekse iletişim yöntemi konusunda radikal bir değişim gerçekleştirme kararı aldık." ifadelerini kullandı.

Haber 04-04-24 19:26

Gaziosmanpaşa'da oy pusulalarının yeniden sayımı sürüyor

Gaziosmanpaşa 1, 2 ve 3. İlçe Seçim Kurullarının, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonuçlarına ilişkin aldığı karar doğrultusunda oy pusulalarının yeniden sayımı sürüyor.

Yurthaber 04-04-24 15:48

Mazbata meydan muharebesi! 600 oy farkla kazandı ama... Muhtarın 'ikametgah' detayı her şeyi değiştirdi

Adana'da seçimi 600 oyla kazanan muhtarın ikametgahının seçime girdiği mahallede olmadığı ortaya çıkınca ortalık karıştı. Sandıkta yenilen mevcut muhtar, bu durumu ilçe seçim kuruluna bildirince mazbata kendisine verildi. Mazbatanın kendilerinin hakkı olduğunu iddia eden seçimi kazanan muhtar adaylarının yakınları ile karşı taraf arasında kavga çıktı. Polis, tarafları biber gazı ve cop kullanarak dağıttı.

Haber 04-04-24 14:52

Oylar eşit çıkınca muhtar kura ile belirlendi

Malatya’nın Kale ilçesinde iki muhtar adayı eşit oy alınca, muhtar kura ile belirlendi.

Yurthaber 04-04-24 14:20

Yatağan Belediye Başkanı Günay mazbatasını aldı

31 Mart yerel seçimlerinde yüzde 51.77 oy ile Yatağan Belediyesi’ni kazanan Mesut Günay mazbatasını aldı.

Yurthaber 04-04-24 12:28

AK Parti'den CHP'ye geçmişti! YSK'dan Beykoz ve Tuzla kararı: Bir yerde sayım iptal edildi, bir yerde CHP dedi

Seçimlerin başa baş geçtiği ve 1433 oyla CHP'nin kazandığı İstanbul'un Beykoz ilçesinde YSK, yeniden sayım kararını iptal etti. Kararı CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik duyurdu. Bir başka tartışılan ilçe Gaziosmanpaşa'da ise oy sayımları devam ediyor. YSK ayrıca Tuzla'da da mazbatanın seçimi kazanan CHP'li Eren Ali Bingöl'e verilmesine karar verdi.

Haber 04-04-24 12:26

İsrail medyası yazdı: İran'ın tehdidinin ardından Tel Aviv, sığınakları açmayı düşünüyor

İsrail medyası, İran'ın Suriye'nin başkenti Şam'daki konsolosluk binasının "İsrail tarafından bombalanmasına" karşılık verme tehdidinde bulunmasının ardından Büyük Tel Aviv Bölgesi'ndeki yerel yetkililerin sığınakları açmayı düşündüğünü bildirdi.

Trend 04-04-24 10:59

Bakan Şimşek'ten seçim değerlendirmesinde 'enflasyon' mesajı! Memura zam verdik, yine kaybedildi İşte kulislerde konuşulan o sözler...

Yerel seçimler 'sürpriz' sonuçlarla sona erdi. CHP Türkiye genelinde seçimlerden birinci parti olarak çıkarken AK Parti'den de değerlendirme toplantıları başladı. Kulisler hareketlendi. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek de oy kaybının sadece ekonomi kaynaklı olmadığını söylediği kaydedildi.

Finans 04-04-24 09:46

'Akşener emin olmasın' dedi, Mansur Yavaş iddiası gündem yarattı: Koltuğu altından çekip alabilir!

Yerel seçimlerde istediği sonucu alamayan ve seçimli olağanüstü kurultay kararı alan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in yeniden aday olup olmayacağı merak edilirken, ABB Başkanı Mansur Yavaş'la ilgili ortaya atılan iddia gündem yarattı. "Yavaş ağırlığını koyarsa, Meral Akşener'in altından koltuğu çekip alabilir" diyen gazeteci İsmail Saymaz, milliyetçi partilerin oy kaybettiğini belirterek önümüzdeki günlerde İYİ Parti, MHP ve Zafer Partisi'nin bir araya gelebileceğini söyledi.

Haber 04-04-24 09:32

'Oylar parayla satılıyor' iddiası! Banka dekontunu bile paylaştı... Seçim günü hesabına göndermişler

31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerin yankıları sürerken, 'oy parası' iddiası gündem yarattı. Banka dekontlarını canlı yayında gösteren gazeteci Saygı Öztürk, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Adayların, kendisine oy vermesi için ya da sandığa gitmemesi için seçmenlere para dağıttığını belirten Öztürk'ün gösterdiği dekontta 'oy parası' yazması da dikkat çekti. Söz konusu paranın seçim günü gönderildiğini söyleyen Öztürk, hesaba geçtiği tarihin ise 2 Nisan olduğunu belirtti.

Haber 04-04-24 08:00

Gaziosmanpaşa'da oy pusulalarının yeniden sayımına ara verildi

Gaziosmanpaşa ilçe seçim kurullarının 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonuçlarına ilişkin aldığı karar doğrultusunda oy pusulalarının yeniden sayımına saat 23.00 itibarıyla ara verildi.

Yurthaber 04-04-24 07:43

AK Parti 1 oy farkla kaybetmişti! İtiraz sonrası karar verildi: Seçim yenilenecek

İYİ Parti adayının 1 oy farkla seçimi kazandığı Aksaray’ın Güzelyurt ilçesinde AK Parti sonuçlara itiraz etti. İlçe Seçim Kurulu ise verdiği karar sonrasında seçimin yenileneceğini duyurdu.

Haber 04-04-24 07:24

Son dakika: YSK'dan Van kararı! Mazbata DEM Partili Abdullah Zeydan’a verilecek

Son dakika haberi: Yüksek Seçim Kurulu (YSK), Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi'nin (DEM Parti), Van İl Seçim Kurulunun, Abdullah Zeydan'ın Van Büyükşehir Belediye Başkanı "seçilmemiş sayılması" ve mazbatanın ikinci sıradaki adaya verilmesi kararına yaptığı itirazı oy çokluğu ile kabul etti. YSK kararıyla birlikte Van'da mazbata DEM Partili Abdullah Zeydan'a verilecek.

Haber 03-04-24 18:47
Van

Gaziosmanpaşa’daki yeniden oy sayımında gerginlik

Gaziosmanpaşa’da AK Parti’nin itirazının kabul edilmesinin ardından yeniden gerçekleştirilen oy sayım sırasında dışarıda bulunanlar arasında kavga çıktı.

Yurthaber 03-04-24 15:50

MHP'nin seçimi AK Parti'ye kıl payı kaptırdığı ilçede gerginlik sokağa taştı! MHP pes etmedi: 'Hakkımızı arayacağız'

Çorum'un Uğurludağ ilçesinde seçimin kıl payı farkla bitmesi gerginliğe yol açtı. AK Parti adayı, kesin olmayan sonuçlara göre 13 oy farkla MHP'li rakibini geçerek belediyeyi kazandı. Bu tablo tansiyonu yükseltirken sokaklarda alevler yükseldi, polis devreye girdi. MHP ise pes etmedi!

Haber 03-04-24 14:55

Gaziosmanpaşa'da belediye başkanlığına ilişkin oy pusulalarının yeniden sayılmasına başlandı

Gaziosmanpaşa Belediyesi Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'ndeki işlemlere sandık kurulu, parti temsilcileri ve partiler tarafından ismi bildirilen kişiler dışında kimse alınmıyor.

Yurthaber 03-04-24 13:46

CHP, Hatay için çabalamayı sürdürüyor: Oy farkı geriledi

Kıl payı farkla AK Parti'ye geçen Hatay Büyükşehir Belediyesi için seçim sonuçlarına CHP'nin itirazı sonrası oy farkının azaldığı açıklaması geldi.

Haber 03-04-24 13:02

Oylar yeniden sayılırken AK Partililer ile CHP'liler arasında arbede çıktı! Gaziosmanpaşa'da seçim sonuçları tansiyon yükseltti

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde seçim sonuçları tansiyonu yükseltti. Kesin olmayan sonuçlara göre CHP'nin kazandığı sandıktaki tüm oyların yeniden sayılması kararı alındı. Bugün ise oy sayım nedeniyle ilçe seçim kurulunda AK Partililer ile CHP'liler arasında kavga çıktı. Arbedenin görüntüleri sosyal medyada hızla yayıldı. CHP'den sert tepki geldi. İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, Vali Davut Gül ile görüştüğünü açıkladı.

Haber 03-04-24 12:23

28 Mayıs'ta dans ederek 'kaçma' diyordu, 31 Mart sonrası yine gündemde! Ahsen TV muhabiri Mervenur Yapraklıoğlu'ndan İmamoğlu'na çirkin sözler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kazandığı 28 Mayıs'taki seçimlerin ardından dans ederek "Hazırladın mı bavulları Kemal? Kaçma kaçma" anonsu yapan Ahsen TV muhabiri Mervenur Yapraklıoğlu, 31 Mart seçimlerinin ardından yine gündem oldu. Yeniden seçilen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu için "'Yüzyılın Yalancıları' ödülüne layık görüldü" ifadelerini kullanan Yapraklıoğlu'nun İmamoğlu'na oy veren seçmenlere yönelik sözleri de tepki çekti.

Haber 03-04-24 12:07