Oyun Gecesi Haberleri

Eski yarışmacı Sinem Umaş akım videosu çekmek isterken yaralandı! Köpekleri rahat vermeyince...

”Gelinim Olur Musun?” programında Ata ve Sema kaynana ile yaşadıklarıyla tanınan Sinem Umaş akım videosu çekerken beslediği köpekler oyun oynamak istedi. Umaş’ın o anlarda kaşı şişti.

Magazin 2024-03-28 08:52:54

'Cübbeli Ahmet'ten 31 Mart duası: Gelen seçimlerde muzaffer eyle ya Rabbi

"Cübbeli" Ahmet Mahmut Ünlü de seçim atmosferine girdi. Ünlü, "Bedir Gecesi Özel" yayınında Cumhur İttifakı'nın kazanması için dua etti.

Haber 2024-03-27 11:58:53

Rusya'nın 11 Eylül'ü! IŞİD yeni görüntüleri paylaştı: Moskova'daki kanlı gece, teröristlerin vücut kamerasında!

Rusya, tarihinin en kötü terör saldırılarından bir tanesini Cuma gecesi yaşadı. Dört saldırganın kalaşnikoflarla Crocus Belediye Binası'ndaki konser salonuna düzenlediği saldırıda 143 kişi feci şekilde can vermiş, yüzlerce insan yaralanmıştı. Kanlı saldırı IŞİD tarafından üstlenilirken örgüt, teröristlerin vücut kameralarına yansıyan görüntüleri paylaştı. Görüntülerde teröristlerin binada ne tür bir katliam gerçekleştirdiği açık açık görüldü...

Haber 2024-03-24 10:06:46

Yer: Esenyurt! Kocasını kafede başka bir kadınla otururken yakalayınca ortalığı birbirine kattı... Küfürler havada uçuştu kimse engelleyemedi

İstanbul Esenyurt'ta kaydedilen bir görüntü kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti. Bir kadın iftardan sonra kocasını bir mekanda okey masasında otururken yakaladı. Kadının sinirlenmesinin asıl nedeni ise kocasının oyun oynadığı masada başka kadınların da bulunmasıydı. Kocasının kendisini aldattığını düşünen kadın bir anda ortalığı birbirine kattı.

Trend 2024-03-23 13:20:43

Rusya'daki saldırı sonrası akıllara o oyun geldi! Call of Duty'deki sahne gerçek oldu! Büyük benzerlik var…

Dünya Rusya’da gerçekleşen terör saldırısını konuşurken sosyal medyada çok ilginç bir görüntü gündem oldu. Call of Duty'nin 14 yıl önce yapılan oyunundaki 'No Russian' bölümündeki sahnelerin Rusya’da gerçekleştirilen terör saldırısı ile arasındaki benzerlik dikkat çekti. İşte oyundaki o sahne…

Haber 23-03-24 07:34

Macar kaleci devleşti, milliler penaltı golüne engel olamadı! Türkiye hazırlık maçında Macaristan'a 1-0 mağlup oldu

EURO 2024'e gitmeyi garantileyen A Milli Futbol Takımımız, hazırlık mücadelesinde Macaristan ile karşı karşıya geldi. Ay-yıldızlılar rakibi karşısında üstün bir oyun sergilese de penaltıdan gelen gole engel olamayarak rakibine 1-0 mağlup oldu. İşte detaylar...

Spor 23-03-24 00:39

Survivor'da gergin anlar! Yasin ve Yaman birbirine girdi

Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Her bölümü ilgiyle izlenen yarışmanın yeni bölüm fragmanına Yasin ve Yaman arasındaki gerginlik damga vurdu. Oyun esnasında sözlü tartışan ikili Yaman'ın 'kimse elimden alamaz seni' sözlerinin ardından bir anda gerildi.

Magazin 22-03-24 08:02

Üstsüz spor yapan erkekleri kaydederek paylaştı! Tüm kadınları erkek arkadaşları olmadan buraya bekliyorum dedi... Tepki çekti

TikTok'ta 'annacwoodring' kullanıcı adıyla paylaşım yapan Anna Woodring isimli bir kadın spor sahasında bir arkadaşıyla oyun oynadığı sırada yandaki korta gözü takıldı. Yan tarafta bir grup erkeğin üstsüz bir şekilde spor yaptığını gören genç kadın paylaşımına, "Tüm kadınları erkek arkadaşları olmadan buraya bekliyorum" notunu ekleyince tepkilerin odağına yerleşti.

Trend 21-03-24 15:20

Küçük Zilan'dan kahreden haber! Göremeyince aramaya başladılar ama...

Siirt'in Şirvan ilçesinde, oyun oynarken dere yatağına düşen 3 yaşındaki Zilan İmaç, yaşamını kaybetti. Zilan'dan bir süre haber alamayan yakınlarının, yaptıkları aramada küçük Zilan'ı dere yatağında hareketsiz bulduğu öğrenildi.

Haber 21-03-24 01:18

StartGate Evreninin kapıları bir kez daha girişimcilere açılıyor

Avrupa ve Orta Doğu’nun En Büyük Dijital Oyun ve Oyun Teknolojileri Girişimcilik Merkezi StartGate, girişimcilere yönelik hazırladığı yeni programları için başvuru sürecini başlattı. Programlara dijital oyun ve oyun teknolojileri endüstrisine dahil olmak isteyen ya da bu alanda kendini ve oyunu geliştirmek isteyen tüm oyun severler başvurabiliyor.

Haber 20-03-24 15:58

Karısının 'Aleyna'dan uzak dur' mesajı ortalığı karıştırmıştı! Yunus Emre ve Aleyna sonunda yüzleşti

Yunus Emre'nin eşi Beria Özden'in iletişim ödülünde eşine 'Aleyna'dan uzak dur' diyerek mesaj atması ortalığı karıştırdı. Hakkındaki eleştirilerden sonra adada dışlanan Aleyna sinir krizi geçirmiş hatta oyuna bile çıkmamıştı. Yunus Emre ve Aleyna oyun alanında bir araya geldi.

Magazin 20-03-24 13:16

Takımından uyarı aldı, oyun alanını terk etti! Nagihan Karadere gözyaşlarını tutamadı

fenomen yarışmaya bu defa Nagihan Karadere'nin gözyaşları damga vurdu. Takım arkadaşlarından çok bağırması sebebi ile uyarı alan Karadere oyun alanını terk etti.

Magazin 20-03-24 08:18

Oy nasıl kullanılır? Oy kullanırken nelere dikkat edilmeli?

Seçimlerde sandık başına gitmek ve oy verme hakkını kullanmak her birey için oldukça önemlidir. Oy kullanırken bazı önemli noktalara da dikkat edilmesi gerekmektedir. Oy kullanım anında yapılan en ufak bir hata o oyun geçersiz sayılmasına neden olabilmektedir. Özellikle ilk defa oy verecek olan kişilerin bu konu hakkında bilgi sahibi olması, oy verme sürecinin sağlıklı geçmesi açısından büyük önem taşımaktadır. Peki, oy nasıl kullanılır ve oy kullanırken nelere dikkat edilmeli?

Haber 19-03-24 19:01

Aşkın Nur Yengi acı haberi duyurdu! 2 ay süren yaşam savaşını kaybetti...

Şarkıcı Aşkın Nur Yengi, yılbaşı gecesi trafik kazası geçiren abisi Ahmet Yengi'nin hayatını kaybettiğini duyurdu.

Magazin 19-03-24 16:02

Survivor Gizem Memiç diskalifiye mi oluyor? Acun Ilıcalı Durumu ciddi bir tehlike hissettiriyor diyerek açıkladı

Survivor All Star'da bu sezon heyecan hiç bitmiyor. Her bölümü büyük ses getiren yarışmanın son bölümüne Gizem Memiç'in talihsiz kazası damga vurdu. Parkurda oyun esnasında bir anda yerde kalan Gizem ambulansla hastaneye kaldırıdılı. Gizem'in akıbetini ise Acun Ilıcalı ada konseyinde açıkladı.

Magazin 19-03-24 07:24

Survivor Ogeday yarışmayı bıraktı mı? Bir anda kayboldum... Acun Ilıcalı konseyde açıkladı

Survivor All Star'da ekrana gelen son bölümde oyun alanında yer almayan Ogeday Girişken'in neden olmadığı merak ediliyordu. Acun Ilıcalı, Mavi takım için acil durum konseyini topladı. Ogeday'ın yakın arkadaşları Yasin Obuz, Yiğit Poyraz ve Furkan Kızılay arkadaşlarıyla aralarında geçen diyalogları anlattı. Peki Ogeday, Survivor'ı bırakıyor mu? İşte detaylar...

Magazin 18-03-24 07:01

Trabzonspor Fenerbahçe maçında oyun durdu! Halil Umut Meler, yardımcılarını orta noktaya çağırdı

Trabzonspor-Fenerbahçe maçı bir süreliğine durduruldu. Sarı-lacivertli futbolcu Dusan Tadic'e gelen madde sonrası yıldız oyuncu yerden kalkamadı. Gelen maddelerin artmasından sonra hakem Halil Umut Meler yardımcılarını orta noktaya çağırdı.

Spor 17-03-24 21:58

Erman Toroğlu'ndan Beşiktaş ile ilgili olay yaratan iddia! ''Lucescu ile görüşüldüğünü biliyorum''

Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında Beşiktaş, sahasında Antalyaspor ile karşılaştı. Erman Toroğlu, siyah-beyazlı teknik direktör Santos'un oyun yönetimini ağır bir dille eleştirerek ilginç bir iddia ortaya attı.

Spor 16-03-24 21:40

AK Parti'nin masasındaki son İstanbul anketi! Nefes kesen yarış: '8-10 puan öndeyiz diyorlardı' diyerek duyurdu

31 Mart yerel seçimleri için artık neredeyse son düzlüğe girildi. İstanbul'da anketlere göre kafa kafaya giden yarışta daha da kızıştı. Cumhur İttifakı adayı Murat Kurum mu kazanacak, yoksa CHP adayı Ekrem İmamoğlu mu? AK Parti megakent için masasındaki son anketi açıkladı. Aradaki fark seçim gecesi İstanbul'daki yarışın önemini bir kez daha ortaya koydu.

Haber 15-03-24 06:56

Eros'un katili İbrahim Keloğlan'ın cezası belli oldu! Aleyna Tilki tepki gösterdi: Büyük bir vicdansızlıktır...

Başakşehir'de yılbaşı gecesi Eros isimli kediyi asansörde sıkıştırıp tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan'a iyi hal indirim uygulanarak "Kasten hayvan öldürme" suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezası verildi. Konuyla ilgili paylaşım yapan Aleyna Tilki isyan etti. Tilki, "Bu sonuç çok büyük bir vicdansızlıktır" ifadelerini kullandı.

Magazin 13-03-24 18:00

Canice öldürülen kedi Eros'un duruşmasına hayvanseverlerden akın! İbrahim Keloğlan'ın cezası belli oldu: 'İyi' hal indirimi' uygulandı

Başakşehir'de İbrahim Keloğlan, yılbaşı gecesi kedi Eros'u asansörde sıkıştırıp tekmeleyerek vahşice öldürmüştü. Keloğlan'a verilen 1 yıl 3 ay hapis cezasının üst mahkemece bozulmasının ardından yeniden yargılama bugün başladı. Duruşma için hayvanseverler adliyeye akın ederken, koridorda izdiham oluştu. Keloğlan'a iyi hal indirimi uygulanarak 'kasten hayvan öldürme' suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezası verildi. Serbest bırakılan Keloğlan'a yurt dışı yasağı adli kontrol tedbiri kararı uygulandı.

Haber 13-03-24 14:31

Survivor'da oyun alanı karıştı! Yunus Emre ve Yaman birbirine girdi! Poyraz araya girince...

Survivor All Star'da bu sezon beklenmedik olaylar yaşanıyor. Acun Ilıcalı'nın 'Beni bile delirttiniz' dediği bir sezon olan yarışmada ortalık yine karıştı. Oyun alanında yarışan Yunus Emre ve Yaman parkurda zıtlaştı ve oyun sonrası birbirlerinin üzerine yürüdüler. Poyraz ise araya girince olanlar oldu...

Magazin 13-03-24 08:36

Başka bahara kaldı! Süper Mario'nun yeni animasyon filmi 2026'da vizyona girecek

Popüler video oyun karakteri Süper Mario'nun yeni animasyon filminin 2026 yılında vizyona gireceği bildirildi. Japon konsol ve oyun üreticisi Nintendo Direktörü Miyamoto Şigeru, "Mario'nun dünyasını daha da genişletmeyi düşünüyoruz" dedi.

Trend 12-03-24 15:46

Manisa’da kumar oynanan iş yerine emniyet baskını

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından il genelinde gerçekleştirilen yapılan "Yasa Dışı Bahis/Siber Denetim ve Kumar, Tombala ve Oyun Makineleri" uygulamasında kumar oynandığı tespit edilen 2 iş yerinde toplamda 16 kişiye kumar oynamaktan para cezası kesilirken kumar oynattığı 3 kişiye de adli işlem başlatıldı.

Yurthaber 12-03-24 12:10

Oscar 2024 geldi! Eva Longoria ve Kim Kardashian gibi yıldızlardan hazırlık pozları

Oscar 2024 nihayet geldi. Eva Longoria ve Kim Kardashian gibi yıldızlar, Hollywood'un en büyük gecesi olan 96. geleneksel Akademi Ödülleri'ne hazırlanmak için güzellik bakımlarını paylaştı.

Magazin 10-03-24 20:20

Rams Park'ta ilklerin gecesi! Kerem Demibay'ın yıldızlaştığı maçta Galatasaray, Çaykur Rizespor engelini 6 golle aştı...

Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında Galatasaray, Çaykur Rizespor’u konuk etti. İlklerin yaşandığı maçta atılan goller izleyenleri hayran bıraktı. İki takımın da yüksek tempoda oynadığı mücadelede haftanın en iyi maçı olmaya aday cinstendi. Liderlik yarışında hata yapmak istemeyen Galatasaray, Rizespor'u 6-2 mağlup ederek yoluna kayıpsız devam etti. Sarı-kırmızılıların gollerini Köhn, Torreira, Icardi ve Kerem Demirbay (3) kaydetti. Rizespor'un iki golü ise Casper Hojer ve Olawoyin'den geldi.

Spor 08-03-24 21:55

Galatasaray'da ilklerin gecesi! Derrick Köhn ve Lucas Torreira golle tanıştı

Galatasaray, Çaykur Rizespor maçında ilkleri yaşadı. Derrick Köhn ve Lucas Torreira sarı-kırmızılı formayla ilk gollerini kaydetti.

Spor 08-03-24 20:41

Fenerbahçe Avrupa'da dolu dizgin! İlklerin gecesi... Union Saint-Gilloise zaferine sonrası Oosterwolde'ye övgü dolu sözler: Gareth Bale gibi

Fenerbahçe Avrupa macerasına tam gaz devam ediyor. Sarı-Laciverli temsilcimiz, UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında Belçika ekibi Union Saint-Gilloise'ı deplasmanda 3-0 mağlup etti. Avrupa'da çıktığı 13 maçtan 11'ini kazanarak en yüksek galibiyet oranını yakalayan Türk takımı olan Fenerbahçe, bu galibiyetle bir ilki de başardı! Fenerbahçe'nin bu görkemli zaferi spor yorumcularından da tam not aldı.

Spor 08-03-24 10:28

Union Saint-Gilloise - Fenerbahçe maçını hakem durdurdu! Stat hoparlörleri tarafından duyuru yapıldı...

Union SG-Fenerbahçe maçı, meşaleler nedeniyle geç başladı ve kısa süreliğine durdu. Maçın hakemi Fenerbahçe tribünlerine anons yapılmasını istedi ve yapılan anons sonrası meşaleler yerden toplanarak oyun yeniden başladı. Sarı-lacivertli taraftarlar sosyal medyada bu olaya tepki gösterdi.

Spor 07-03-24 23:17

12 yaşındaki çocuk telefonla oynarken ofise leopar girdi! Çocuğun yaptığı hareketler alkış aldı

Hindistan’ın Maharashtra eyaletinde telefonla oynayan 12 yaşındaki Mohit Ahire akılalmaz bir olay yaşandı. Çocuğun telefonla oyun oynadığı sırada bulunduğu ofise leopar girdi. Çocuğun o anki soğuk kanlılığı ve leopardan kurtuluşu dikkat çekti.

Haber 07-03-24 18:56

Erkek öğrenci yurdunda sapık eğitmen kimse duymasın diye süpürge açmış! Taciz, tecavüz, şiddet videoları... Bizi karı-koca diye eşleştirip oynatıyordu

Kaldıkları yurtta eğitmenleri tarafından taciz edilen 14 yaş altındaki erkek öğrencilerin sözleri akıllara durgunluk verdi! Skandalın boyutunu ortaya koyan öğrenciler 21 yaşındaki eğitmenlerinin cinsel çağrışım uyandırabilecek oyun oynatıp özel bölgelerine dokunduğunu, bazı çocukları karı-koca diye eşleştirdiğini söyledi. Antalya'daki mide bulandıran olayla ilgili iddialara konu olan G.R.U., öğrencilerin iddiasına göre "kimse duymasın diye" bir de elektrikli süpürge açmış!

Haber 06-03-24 11:25

Mansur Yavaş oy oranı verdi: Yüzde 60 ile geleceğiz!

Ankara’da yerel seçim heyecanı sürerken Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’tan iddialı bir çıkış daha geldi. 2019’da aldıkları yüzde 51 oyun yükseleceğini belirten Yavaş “İnsanların gönlüne girmişiz ki oylar artıyor. Bu kez yüzde 60 ile geleceğiz” dedi. İşte Mansur Yavaş’ın açıklamalarından öne çıkanlar…

Haber 06-03-24 07:42

Survivor Nagihan diskalifiye mi olacak? Acun Ilıcalı'dan flaş teklif: Baş başa konsey...

Survivor All Star kırmızı takım yarışmacılarından Nagihan Karadere, oyun parkurunda geçirdiği kaza sonrası hastaneye kaldırıldı. Survivor Ekstra'ya katılan Acun Ilıcalı şoke eden açıklamalarda bulundu. Survivor Nagihan diskalifiye olabilir mi? İşte üzen açıklama...

Magazin 04-03-24 15:30

Survivor All Star'da Hakan Hatipoğlu'nun sözleri olay yarattı! Oyun alanını terk etti

Survivor All Star'da düello sonrası sular durulmuyor. Mavi takımdan ilk eleme adayı olarak çıkan Hatipoğlu yarışma öncesinde takımına zehir zemberek ifadelerde bulundu. Hatipoğlu, bazı arkadaşları için yarışmak istemediğini ifade ederek oyun alanını terk etti. Merve Aydın ise baygınlık geçirdi.

Magazin 04-03-24 09:53

Tatvan’da Türkiye-İran Muaythai gecesi düzenlendi

Bitlis’in Tatvan ilçesinde Türkiye-İran Muaythai gecesi düzenlendi.

Yurthaber 04-03-24 08:10

Acun Ilıcalı yine çok kızacak! Survivor'da elinde sigarayla kameralara yakalandı... Sercan mı Atakan mı?

Survivor All Star'da yine ağızları açık bırakan bir olay yaşandı. Bu sefer de yarışmaya sonradan dahil olan Avatar Atakan oyun sırasında elinde sigarayla görüntülendi iddialarıyla sosyal medyayı salladı. O görüntülere binlerce yorum yağdı.

Magazin 04-03-24 07:13

Fırsatçılar yine işbaşında! Ramazan öncesi kırmızı etten sonra tavukta da aynı taktik: O firmalar zam kararı almış

Önce kırmızı et, şimdi de beyaz ette aynı oyun! Ramazan öncesi bu kez de beyaz ete 2 haftada 2 kez zam geldi, piyasadaki fırsatçılık deşifre oldu. Kırmızı et üreticisi bazı firmaların izlediği taktiğin aynısı beyaz ette de uygulanınca fiyatlar arşa çıktı. Üstelik bugünden itibaren yeni bir zam olacağı da belirtiliyor. Bakın beyaz et üreticisi firmalar nasıl bir karar almış...

Finans 03-03-24 09:32

Dolandırıcı kadından akılalmaz oyun: 6 ilde 19 suçtan aranıyordu! Yakalanmamak için yaptığı 'yok artık' dedirtti

Bazı şirketlere ait çekleri çaldıktan sonra üzerinde değişiklik yapıp tekrar piyasaya süren A.C. isimli kadın, İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince suçüstü yakalandı. 6 ilde, 19 ayrı suçtan arandığı öğrenilen kadının, yakalanmamak için kardeşinin kimlik kartını kullandığı, ona benzemek için de yüz estetiği yaptırdığı ve kilo verdiği ortaya çıktı. Evinde yapılan aramada, çeşitli şirketlere ait çek koçanları, çok sayıda kaşe ve mühür ele geçirilen A.C., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 01-03-24 09:59

3 düelloya çıktı ama Dominik'te kalamadı... İddialı yarışmacı Survivor'a gözyaşları içinde veda etti

Survivor All Star'da eleme gecesi için nefesler tutuldu. Eleme potasında yer alan; Aleyna, Begüm, Pınar ve Gizem eleme düellosunda karşı karşıya geldi. Zorlu mücadeleyi kaybeden yarışmacı Survivor hayallerine ve yarışmaya veda etti. 3 düelloya çıkan iddialı yarışmacı gözyaşları içinde Dominik'ten ayrıldı.

Magazin 01-03-24 07:29

İsmail Kartal için olay Jorge Jesus benzetmesi! Ankaragücü mağlubiyeti sonrası sert çıktı: Fenerbahçe ile bağı sona ermiştir

Ankaragücü deplasmanında 3-0'lık mağlubiyetle ayrılan ve Ziraat Türkiye Kupası'ndan elenen Fenerbahçe'de ortaya konulan futbol çok konuşuldu. Teknik direktör İsmail Kartal, sahadaki oyun nedeniyle eleştiri okların hedefi oldu. Kartal'a yönelik en sert eleştiri ise futbol yorumcusu Barış Yurduseven'den geldi. Kartal'ın Jorge Jesus gibi yakalandığını savunan Yurduseven, "Bence İsmail Kartal'la Fenerbahçe'nin teknik anlamda duygusal ve oyunsal bağı kopmuştur ve de sona ermiştir" iddiasında bulundu.

Spor 28-02-24 10:47

Osmanlı'dan kalan gelenek! Yılda 1 gün gerçekleşiyor: Kadınlar kahvede, erkekler evde... 'Geleneğini anneannemden öğrendim'

Bursa'nın İnegöl ilçesi Dipsizgöl Mahallesi’nde Osmanlı’dan bu yana yılda bir kez gerçekleştirilen, ‘Erkekler evlere, kadınlar kahvehaneye’ geleneği sürdürülüyor. Kadınlar yılda 1 gün, gün boyunca dışarıda ve kahvede oturup oyun oynayıp sohbet ederken, erkekler ise evden çıkmayıp temizlik yapıyor. Gelenek, 'Kıraathane: Dipsizgöl’de yılda bir gün rol mekan değişimi' projesi ile TÜBİTAK'a da sunuldu.

Trend 28-02-24 09:00

'Türk Escobar' Urfi Çetinkaya'nın ifadesi ortaya çıktı! 'Daha önce FETÖ'ydü, şimdi kim bilmiyorum'

'Türk Escobar' olarak bilinen Urfi Çetinkaya'nın elebaşılığını yaptığı organize suç örgütüne yönelik soruşturmada, 23 tutuklu şüphelinin ifadeleri ortaya çıktı. Ürfi Çetinkaya ifadesinde, "Burada bir oyun oynanıyor. Beni daha önce FETÖ bu duruma düşürdü. Şimdi bu oyunu kim oynuyor bilmiyorum. Savunacak bir şeyim yok" dedi. Ayrıca şüphelilerin 'Anom Enterprise', 'Sky-ECC' ve 'Encrochat' adlı kriptolu haberleşme uygulamaları kullandıkları belirlendi. İşte ifadelerden dikkat çeken detaylar...

Haber 26-02-24 16:50

Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy ve yeni transfer Ernest Muci yıldızlaştı! Galatasaray derbisi öncesi İstanbulspor maçından 3 puan...

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Beşiktaş, deplasmanda İstanbulspor ile karşılaştı. Fernando Santos'un tek hedefi Galatasaray derbisi öncesi sahadan 3 puanla ayrılmaktı. Maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun sergileyen Beşiktaş; Semih Kılıçsoy ve yeni transfer Ernest Muci'nin golleriyle mücadeleyi 2-0 kazandı.

Spor 25-02-24 20:53

Hakan Çalhanoğlu'ndan arka arkaya çok konuşulacak açıklamalar: Dünyanın 1 numarası benim!

Kariyerini Inter'de sürdüren milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu, Alman basınına yaptığı açıklamalarda oldukça dikkat çeken ifadeler kullandı. "Benim gollerimi kimse atamaz" diyen Çalhanoğlu, "Şu an dünyanın 1 numaralı oyun kurucusu benim." şeklinde konuştu. İşte detaylar...

Spor 22-02-24 16:44

Bülent Uygun’dan taraftara sitem: “Akıl vermeyi bırakın”

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, takımın oyun sistemini eleştiren taraftarlara sitemde bulunarak, “Şimdi akıl vermeyi bırakın. Kombine alın tamam. Hatta 1’er milyon Euro gönderin. Biz de onlarla futbolcu alalım. Öyle klavyenin başından atacaksın, oradan tutacaksın” dedi.

Spor 20-02-24 20:55

Ankara'da CHP'yi düşündürecek anket! Şubat ayı sonuçlarında makas daraldı: Fark hiç olmadığı kadar az

31 Mart gecesi Başkent Ankara'da zafere kim ulaşacak? Yıllar sonra istediği koltuğa 2019'da oturan CHP'nin adayı Mansur Yavaş mı? Yoksa kaybettiği büyükşehiri yeniden kazanmak isteyen AK Parti'nin adayı Turgut Altınok mu? HBS araştırma şirketi bu soruyu seçmene yöneltti ve dikkat çeken sonuç ortaya çıktı. Altınok'un oyları Yavaş'a yetişti. İşte Ankara'da güncel durum...

Haber 20-02-24 12:15

Camide dehşet kamerada! Çocuklara bıçak çekti

Diyarbakır'da S.S. (72), cami içerisinde oyun oynayan çocuklara sinirlenip bıçak çekti. Çocukları bıçakla korkuttuğu anlar kameralara yansıyan S.S., polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili valilikten de açıklama geldi.

Haber 19-02-24 13:21

Ahmet Çakar'dan Emre Belözoğlu hakkında olay iddia! ''Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını istiyorsa ben de bayan Ahmet'im''

Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında Galatasaray, deplasmanda karşılaştığı MKE Ankaragücü’nü 3-0 mağlup etti. Mücadele boyunca Ankaragücü'nün kötü oyun oynaması tecrübeli yorumcu Ahmet Çakar'ın hedefinde yer aldı. Başkent temsilcisinin çalıştırıcısı Emre Belözoğlu'nu sert bir dille eleştiren Çakar'ın sözleri sosyal medyada gündeme oturdu.

Spor 19-02-24 08:33

Hakan'ın sözleri Ogeday'ı çıldırttı! Acun Ilıcalı kavganın arasına girdi... Ogeday ve Hakan diskalifiye oldu mu?

Survivor son bölümde kavgalar eksik olmadı. Aynı takımda olan Hakan ve Ogeday oyun kaybedince birbirine girdi. Küfürler havada uçuşurken Ogeday adeta sinir krizi geçirdi. Acun Ilıcalı ise kavganın ortasına girdiği anlarla gündem oldu.

Magazin 19-02-24 07:40