Ozcan Ekinci Haberleri

Dansı 'müstehcen' bulunan Tuğba Ekinci'nin siniri geçmiyor! Bu sefer arabeskle dalga geçti

Geçtiğimiz günlerde Tuğba Ekinci sahnede kendinden geçerek ilginç dans hareketleri yapınca eleştirilmişti. Hareketleri 'müstehcen' bulunan Ekinci sert tepki göstermişti. Şarkıcı bu sefer ise arabesk türüyle dalga geçti.

Magazin 2024-04-17 07:28:00

Sahnedeki hareketleri ağızları açık bıraktı! Tuğba Ekinci'den eleştirilere tepki: Sadece yobaz değil...

Gerek paylaşımları gerekse açıklamalarıyla gündemden düşmeyen şarkıcı Tuğba Ekinci sahnede kendinden geçerek ilginç dans hareketlerinde bulundu. Hareketleri 'müstehcen' bulunan Ekinci'ye eleştiri yağınca şarkıcı sert ifadeler kullandı.

Magazin 2024-04-15 07:42:20

Tuğba Ekinci Condom şarkısını söylerken kendinden geçti! Cesur dansı tepki çekti

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Tuğba Ekinci bu defa cesur dansıyla adından söz ettirdi. Condom şarkısını söylerken adeta kendinden geçen Ekinci'nin ilginç dansı sosyal medyada tepki çekti.

Magazin 2024-04-13 08:11:14

Oyumu Murat Bey'e verdim fakat... diyerek açıkladı! Tuğba Ekinci: Kahin gibi hislerim var

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu rakibi Murat Kurum'u geride bırakarak yeniden kazandı. Seçimden sonra paylaşım yapan şarkıcı Tuğba Ekinci ise oyunu kime verdiğini açıklayarak ilginç sözler söyledi.

Magazin 2024-04-01 08:24:17

'Belediye paramı ödemedi' dedi, yaptığı 'pes' dedirtti

Mardin'in Mazıdağı ilçesinde 8 yıl önce belediye tarafından açılan yolun geçtiği arsa sahibi Kadriye Ekinci, kamulaştırma bedelinin ödenmediği iddiasıyla yolu kepçeyle kazdırıp, parke taşlarıyla kapattı. Yoldan geçmek isteyen sürücüler, kapalı olduğunu görünce geri dönerken, belediye konu ile ilgili açıklama yapmadı. İşte detaylar...

Haber 24-03-24 14:59

Tuğba Ekinci +18 aşırı farkındalık içerir diyerek paylaştı! 'Kondom' sorusu

Gerek paylaşımları gerekse açıklamalarıyla gündemden düşmeyen şarkıcı Tuğba Ekinci bu sefer de Sevgililer Günü'nde yaptığı paylaşımla adından söz ettirdi. Tuğba Ekinci "+18 aşırı farkındalık içerir" diyerek paylaştı.

Magazin 15-02-24 14:23

Erkal Sonel ve Tuğba Ekinci pavyonda! O Şimdi Asker ile kalça dansı dikkat çekti

Tuğba Ekinci Ankara'da bir pavyonda 'İnci Taneleri' dizisiyle ünlenen Erkal Sonel'le 'O Şimdi Asker' şarkısını söyledi. O anları sosyal medya hesabından paylaşan şarkıcının kalça dansı dikkat çekti.

Magazin 09-02-24 12:04

Çocukluk arkadaşına kurşun yağdırmıştı! Kan donduran cinayetin nedeni ortaya çıktı

Ankara'da Mehmet Ersin Ekinci (36), çocukluk arkadaşı Ferhat Özcan'ı (36) evine gidip tabancayla öldürdü. Ekinci hakkında, 'tasarlayarak kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle dava açıldı. Ekinci savunmasında, eski kız arkadaşı F.S.'yi Özcan'ın işe aldığını ve bu yüzden aralarında husumet oluştuğunu ileri sürdü. İşte detaylar...

Haber 09-02-24 11:50

Paylaşımları müstehcen bulunuyordu! Tuğba Ekinci'den olay paylaşım

Yaptığı her açıklama, paylaştığı her poz ve sivri dilliğiyle sık sık gündem olan ünlü isimlerden biri olan Tuğba Ekinci son günlerde yaptığı paylaşımlarla tepki çekiyor. Şarkıcı son olarak sosyal medya hesabından paylaştığı pozla gündeme geldi. Siyah bir mayo giyen şarkıcı oturarak poz verdi. Pozuna emojili sansür uyguladı.

Magazin 27-01-24 15:40

Tuğba Ekinci yine duramadı... Buket Aydın ve Şahan Gökbakar'ın tartışmasına ilginç bir yorum yaptı

Buket Aydın'ın erkeklerin bu hayattaki amacı ve göreviyle ilgili yaptığı açıklamaları Şahan Gökbakar tarafından dalga konusu olmuştu. Aydın, kendisini taklit eden Şahan Gökbakar ve eşi Selin Ortaçlı'yı skandal sözlerle hedef aldı. Gökbakar'dan eşini hedef alan Aydın'a yanıt geldi. Magazin olaylarını kendince yorumlayan Tuğba Ekinci ise bu sefer Buket Aydın ve Şahan Gökbakar tartışmasına dahil oldu. İlginç yorumu dikkat çekti.

Magazin 26-01-24 15:39

Tuğba Ekinci'nin Rafet El Roman ve Gökhan Özen’le ilgili yaptığı yorum gündem oldu! Öyle yumurta gibi erkek mi, olur

Gökhan Özen ile Rafet El Roman'ın yüzlerindeki değişim çok konuşulmuştu. Eleştirilerin hedefi olan ünlü şarkıcılara bir yorum da Tuğba Ekinci'den geldi. Ekinci, iki isim için yaptığı yorumla dikkat çekti.

Magazin 19-01-24 16:20

Cem Yılmaz’ın yeni gösterisinin biletlerinin fiyatı gündemdeydi... Fiyatı az bulan Tuğba Ekinci'den olay paylaşım: 'En az...'

Cem Yılmaz, uzun bir aradan sonra "CMXXIV" adlı gösterisiyle sahnelere dönüyor. Gösterinin biletleri yok satarken bilet fiyatları da gündem oldu. Yaptığı paylaşımlarla sık sık gündem olan Tuğba Ekinci'den konuyla ilgili bir paylaşım geldi. Gösterinin ücretini az bulan Ekinci, "En az 10 bin olmalıdır" dedi.

Magazin 15-01-24 11:00

Tuğba Ekinci'ye Hiç arabada seviştin mi? sorusu! O soruyu sorman saçma!

Sosyal medya paylaşımları, yorumları ve pozlarıyla adından söz ettiren şarkıcı Tuğba Ekinci, Bize Kaldı programına konuk oldu. Müstehcen pozlarıyla adından söz ettiren Ekinci "Hiç arabada seviştin mi?" sorusuna bakın ne yanıt verdi.

Magazin 09-01-24 07:01

Tuğba Ekinci kasığına kadar yırtmacıyla olay oldu! Yeni yıl notu dikkat çekti

Şarkıları, sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Tuğba Ekinci bu defa yeni yıl pozuyla sosyal medyayı salladı. Kırmızı derin yırtmaçlı bir elbise giyen Ekinci yeni yıl notuyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Magazin 29-12-23 17:38

'Kadın kuyruk sallamazsa...' sözleri olay olmuştu! Sevda Türküsev, Tuğba Ekinci'ye ateş püskürdü! 'O şimdi asker şarkısı yasaklansın'

Geçtiğimiz haftalarda Müge ile Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk olan ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci 'Kadın kuyruk sallamazsa erkek bir şey yapmaz' sözleriyle uzun süre konuşulmuştu. Bugün programa katılan iletişimci Sevda Türküsev canlı yayında Tuğba Ekinci'ye ateş püskürdü. Türküsev, kadınların giyişini eleştiren Ekinci'nin 'O şimdi asker' şarkısını hatırlatarak 'Bu şarkı yasaklanmalı' dedi.

Magazin 14-11-23 16:15

Tuğba Ekinci'nden tepki çeken sözler! 'Kadın kuyruk sallamazsa...'

Şarkıları, sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Tuğba Ekinci bugün Müge ile Gülşen'le 2.Sayfa programına konuk oldu. Genç kızların giyinişini eleştiren Tuğba Ekinci tartışma yaratan açıklamalara imza attı. Ekinci, 'Genç kızlarımızı korumak kollamak için konuşuyoruz' diyerek 'Kadın kuyruk sallamazsa erkek bir şey yapmaz' sözleriyle büyük bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Magazin 31-10-23 17:39

Tuğba Ekinci paylaşımıyla gündemde! Neden savaşmıyoruz?

Yaklaşık 2 haftadır devam eden İsrail-Hamas arasında süren çatışmalarda İsrail saldırılarında çok sayıda Filistinli sivil öldü. Hastaneye yapılan saldırı sonrasında kan donduran görüntüler gündemdeyken Tuğba Ekinci ilginç bir paylaşım yaparak gündem oldu.

Magazin 19-10-23 13:35

Hülya Avşar bikinili pozunu paylaştı! Tuğba Ekinci müstehcen bulunan paylaşımlarını o pozla bir tuttu

Yaptığı her hareketle, söylediği her sözle gündeme bomba gibi düşen Tuğba Ekinci, bikinisini giyip kamera karşısında yaptığı danslarla ve müstehcen hareketleriyle tepki çekiyordu. Ekinci sık sık eleştirdiği Hülya Avşar'ın bikinili paylaşım yaptığını görünce bakın ne dedi.

Magazin 06-10-23 12:15

Erotik videosunu paylaşan Tuğba Ekinci'den şoke eden sözler! Esra Erollar, Seda Sayanlar...

Son dönemde yaptığı erotik danslarla adından söz ettiren Tuğba Ekinci tepki çeken bir paylaşıma imza attı. Kalçasını göstererek dans ettikten sonra bir video daha paylaşan Ekinci "Bazı geri zekalı vatandaşlar..." diyerek söze başlayınca olay oldu.

Magazin 15-09-23 15:21

Tuğba Ekinci, Esra Erol'u Emine Erdoğan'a şikayet etti! Para için...

Son dönemde bikinili videoları ve erotik paylaşımlarıyla eleştiren şarkıcı Tuğba Ekinci, Esra Erol ve Seda Sayan'a kafayı taktı. Şarkıcı Emine Erdoğan'a seslenerek "Neden bu programlar?" diye sordu.

Magazin 10-09-23 14:54

Tuğba Ekinci'den tepki çeken paylaşım! Kocaman kadın yaptıklarına bak

Yeni şarkısını duyurmak için sık sık bikinisini giyip videolar çeken ve ilginç yorumlarıyla tepki gören Tuğba Ekinci son olarak oturduğu yerin arkasına kamera koyup video çekti. Ekinci'nin erotik paylaşımı tepki çekti.

Magazin 30-08-23 14:49

Demet Akalın Acun Ilıcalı ile el sıkıştı! Tuğba Ekinci'den yorum gecikmedi

Tuğba Ekinci son günlerde Demet Akalın'a dair sert ifadeleriyle dikkat çekiyor. Akalın, Acun Ilıcalı ile arasını düzeltip tv8'de yeni bir program için anlaşma yapınca Tuğba Ekinci yine kendini tutamadı.

Magazin 30-08-23 08:11

Tuğba Ekinci bikinisini giyip kamerayı açtı! Yakın çekim video tepki çekince kendini böyle savundu

Demet Akalın'a söylediği sözlerle gündeme gelen Tuğba Ekinci yeni şarkısını ilginç bir şekilde tanıtma yoluna gitti. Tuğba Ekinci, şarkısının reklamını efkar içinde bir videoyla yaptı. Tuğba Ekinci'nin yakın çekim bikinili hali sosyal medyayı salladı. Şarkıcı tepki çekince bakın ne dedi.

Magazin 24-08-23 08:12

Tuğba Ekinci Demet Akalın'ın peşini bırakmıyor! Şoke eden 'bekaret' paylaşımı

Gülden Karaböcek'in, çorbacıda şarkı söylediği anları gören Demet Akalın usta şarkıcıya "Enişteci" yorumunda bulununca Tuğba Ekinci çok kızmıştı. Akalın'a dair paylaşımlarına devam eden Ekinci eski bir gazete sayfasını paylaşarak şoke etti.

Magazin 20-08-23 15:36

Gülden Karaböcek'e 'enişteci' diyen Demet Akalın'a Tuğba Ekinci'den sert sözler

Gülden Karaböcek'in, çorbacıda şarkı söylediği anları gören Demet Akalın usta şarkıcıya "Enişteci" yorumunda bulununca tepki çekti. Tuğba Ekinci bu yoruma sessiz kalmadı ve olay bir paylaşımda bulundu.

Magazin 18-08-23 07:06

Tuğba Ekinci Benden sonra umre deyip kalça dansı yapınca tepki çekti

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen şarkıcı Tuğba Ekinci, sosyal medya hesabından evde bikiniyle dans ettiği anları paylaştı. Paylaşıma 'Benden sonra umre' notu yazan şarkıcının hareketleri tepki çekti.

Magazin 17-08-23 14:38

Tuğba Ekinci'den Özge Ulusoy'a: Kılçık gibi kadın olmaz...

Sosyal medyada gündeme dair yaptığı yorumlarla adından söz ettiren Tuğba Ekinci, yine çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Ünlü model Özge Ulusoy'un "Sadece su içerek iyi fiziğe sahip olabilirsiniz" açıklamasını değerlendiren Ekinci, bu sözlere tartışma yaratacak bir cevap verdi.

Magazin 04-08-23 15:25

Serkan Kaya Gelinliği ile giren kefeniyle çıkar sözüyle tepki çekti! Tuğba Ekinci çıldırdı

Arabesk pop tarzında şarkıları ile müzik piyasasında tanınan Serkan Kaya şoke eden açıklamasıyla gündemde. Eşi Ayşegül Kaya ile evliliğinde sorunlar yaşadığı iddia edilen Serkan Kaya'nın çirkin sözlerini duyan Tuğba Ekinci çileden çıktı.

Magazin 11-07-23 07:14

Milli para tekvandocu Nurcihan Ekinci, Avrupa ikincisi oldu

Bitlis Tatvan’lı milli sporcu Nurcihan Ekinci, Avrupa Para Tekvando Open Şampiyonası’nda gümüş madalya kazandı.

Spor 01-07-23 18:08

Tuğba Ekinci bikinisiyle evin içinde dolandı! Siz hâlâ estetikle güzel olmaya çalışın

Ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci evin içinde bikinisiyle dolaştı. Estetik, silikon, botoks ve filtre kullanmadığını dile getiren şarkıcı Tuğba Ekinci'nin paylaşımına yorum yağdı.

Magazin 30-06-23 20:40

O ilçeyi heyecan sardı! Müjdeyi bir an önce almak istiyorlar

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin "Cumhuriyet'in 100. yılında 100 il" açıklaması Sivereklileri heyecanlandırdı. Şanlıurfa'nın Siverek ilçesi, 97 yıl sonra yeniden il olmak, il müjdesini bir an önce almak istiyor. Siverek’i İl Yapma ve Kalkındırma Derneği (SİVİL-DER) Başkanı Ayhan Ekinci, "Bizim yeni bir talebimiz yoktur, biz elimizden alınan bir hakkın geri verilmesini istiyoruz. İnşallah bu da Sayın Doktor Devlet Bahçeli’nin girişimleriyle bize iade edilecektir." diye konuştu.

Haber 18-06-23 17:08

Tuğba Ekinci Çalıştığımız yere fakirleri beklemiyoruz deyip ekledi! Olay sözler

Sahne fiyatlarına dair konuşan Tuğba Ekinci tepki çeken sözlere imza attı. Dekolteli pozlarını ve kalça danslarını sık sık paylaşarak gündeme gelen şarkıcı "Çalıştığımız yere fakirleri beklemiyoruz. Zenginler gelsin" dedi.

Magazin 25-05-23 14:41

Hatice, Tuğba Ekinci'nin dekoltesini görünce... Böyle giyinmeyi çok ararsın

Sosyal medyada her konuda paylaşım yapan ve son olarak seçim konusunda da sessiz kalmayan şarkıcı Tuğba Ekinci dekolteli pozlarını paylaşıp siyaset yorumlarında bulundu. Oy kullanmaya giderken tarzıyla gündeme gelen Hatice ise bu pozlara sessiz kalmadı.

Magazin 18-05-23 07:47

Tuğba Ekinci ve Alişan'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaşımı! Saygı duyun

Resmi olmayan sonuçlara göre Cumhur İttifakı’nın 326 milletvekili çıkarması beklenirken sosyal medyada Cumhurbaşkanı Erdoğan'a da destek mesajları yağıyor. Desteklerini hiçbir zaman saklamayan şarkıcı Tuğba Ekinci ve Alişan da paylaşımlarıyla dikkat çekti.

Magazin 15-05-23 15:42

MHP'li ilçe başkanı, MHP'li eski yöneticiyi öldürdü! İYİ Parti'den açıklama geldi

Ankara'da, MHP eski il yöneticilerinden Ferhat Özcan, İYİ Parti'nin afişini astığı iddiasıyla tartıştığı MHP Ankara Pursaklar İlçe Başkanı Mehmet Ersin Ekinci tarafından iş yerinde tabancayla vurularak öldürüldü. İYİ Parti Ankara İl Başkanlığı, "Ferhat Özcan'ın, İYİ Parti afişi astığı için öldürüldüğü iddiası doğru değildir." açıklamasını yaptı.

Haber 29-04-23 23:25

Gülben Ergen Derdi ağır bir ülkeyiz deyince Tuğba Ekinci ve Sinan Akçıl sessiz kalmadı

Gülben Ergen "Seçimden, depreme, ekonomiden, bağışlara, eğitimden yaşama oldukça zor ve gündem sürekli değişiyor" deyince gündem oldu. Tuğba Ekinci ve Sinan Akçıl bu açıklamaya ise sessiz kalmadı.

Magazin 21-04-23 08:50

Tuğba Ekinci Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı paylaştı! Akıllı olun

Geçtiğimiz günlerde gündüz kuşağı yayınlarını hedef alan Tuğba Ekinci son paylaşımıyla dikkat çekti. Şarkıcı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı paylaşarak gündeme geldi.

Magazin 16-04-23 08:25

Tuğba Ekinci'nin hedefinde bu sefer Seda Sayan vardı! Programı paylaşıp sert çıktı: Bu yüzden oy vermiyorum

Sosyal medya hesabından zaman zaman Hadise, Gülşen gibi isimlere sert çıkan şarkıcı Tuğba Ekinci'nin hedefinde bu sefer gündüz kuşağı programları ve Seda Sayan vardı. Şarkıcı Sabahın Sultanı Seda Seyan’a konuk olan kişileri paylaşarak sitem etti. Ayrıca Ekinci AK Parti'ye oy vermediğini de söyledi.

Magazin 04-04-23 15:38

Konya'da protesto edilen Selin Ciğerci'ye bir destek de Tuğba Ekinci'den! 'Yargılamak size kalmadı'

Güzellik merkezinin açılışı için gittiği Konya'da "Buradan defol, seni burada istemiyoruz" sloganlarıyla protesto edilen Selin Ciğerci'ye bir destek de şarkıcı Tuğba Ekinci'den geldi. Ekinci sosyal medya hesabından tepki gösterenlere 'Yargılamak size kalmadı' sözleriyle sert çıktı.

Magazin 13-03-23 15:53

Konya'da tepki gören Selin Ciğerci'ye bir destek de Zeynep Bastık'tan geldi! Her şey yeterince zorken...

İş insanı ve fenomen Selin Ciğerci pek çok kadına istihdam sağlayarak Konya'da bir güzellik salonu açtı. Açılış günü Konya'da bir grup tarafından protesto edilen Ciğerci'ye destek mesajı yağıyor. Edis, Tuğba Ekinci, Aleyna Tilki gibi isimlerden sonra Zeynep Bastık da bir paylaşım yaptı.

Magazin 13-03-23 09:05

Oy isteyerek gündem olmuştu! Botoksa karşı çıkan Tuğba Ekinci sözleriyle sosyal medyayı karıştırdı

Son günlerde sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Tuğba Ekinci yine rahat durmadı. Botoksa karşı çıkan ünlü isim 'Tek botokssuz kalan kadın gösteriyorum size' sözleriyle sosyal medyayı karıştırdı.

Magazin 10-03-23 22:34

Tuğba Ekinci oy istedi! Gece 24.00'ten sonra kırmızı noktalı filmler...

Sosyal medya paylaşımlarıyla zaman zaman dalga konusu olan şarkıcı Tuğba Ekinci politikada yaşanan gelişmelere sessiz kalmadı. Tuğba Ekinci "Bana oyunuzu verin" diyerek vaatlerini açıkladı.

Magazin 06-03-23 07:04

Tuğba Ekinci'nin İstanbul depremi yorumu alay konusu oldu! 'İşte aradığım deprem profesörü'

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamaları ile çok konuşulan Tuğba Ekinci şimdi de olası İstanbul depremi yorumuyla gündeme geldi. Uzmanların olası İstanbul depremine karşı uyarılarda bulunmasının aksine Tuğba Ekinci'nin "İstanbul'da hiçbir zaman deprem olmayacak" sözleri alay konusu oldu.

Magazin 27-02-23 10:40

Tuğba Ekinci'den tepki çeken sözler! Irkçısın yorumları geldi

Göğüslerini paylaşmasıyla gündeme gelen Tuğba Ekinci şoke eden bir paylaşıma imza attı. "Ben Kürtleri sevmiyorum gayet net mi?" yazan şarkıcıya tepki yağdı. Ekinci daha önce de altılı masayı eleştiren paylaşımlarıyla dikkat çekmişti.

Magazin 04-02-23 13:42

Burak Özçivit Katar'da! Korumalar arasında güçlükle yürüyebildi... Tuğba Ekinci'den bomba yorum

Yeniden baba olmak için gün sayan Burak Özçivit, Dünya Kupası final karşılaşmasını izlemek için Katar'a gitti. Oyuncu Burak Özçivit burada yoğun ilgiyle karşılandı ve korumalar arasında güçlükle yürüyebildi. Oyuncunun o anları sosyal medyada gündeme geldi. Tuğba Ekinci de bu anlara bakın ne dedi.

Magazin 19-12-22 08:25

Ece Dağıstan ile boşanan Fazıl Say'a Tuğba Ekinci'den olay yorum

3 yıl önce evlenen piyanist çift Fazıl Say ile Ece Dağıstan dün tek celsede boşandı. Boşanmanın ardından sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olan Tuğba Ekinci'nin yaptığı yorum dikkat çekti. Ekinci, Say'a, "Ben alırım seni üzülme hahahaa'' yorumunda bulundu.

Magazin 02-12-22 13:30

Tuğba Ekinci 'Dünya güzeli' diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi! Bütün dünya bu olayı konuşuyor...

Konya'daki sahipsiz hayvan bakımevinde bir görevlinin elindeki kürekle bir köpeğe vurarak öldürdüğü görüntüler sosyal medyada büyük tepki çekti. Olay sonrası Instagram hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenen Tuğba Ekinci, "Dünya güzeli, Cumhurbaşkanım Sayın Recep Tayyip Erdoğan, siz böyle bir şey yapmazsınız ama lütfen sessiz kalmayın" dedi.

Magazin 26-11-22 14:27

Tuğba Ekinci arabanın içinde gömleğini açıp sütyenini ve göğsünü ortaya çıkardı

Sosyal medyada müstehcen pozlar vermekten çekinmeyen şarkıcı Tuğba Ekinci, yine kendine has tarzıyla bir paylaşıma imza attı. Gece eğlencesine çıkan Ekinci, yolda giderken arabada çektiği video ile takipçilerini heyecanlandırdı.

Magazin 16-11-22 14:59

Tuğba Ekinci siyah deri kostümle poz verdi! Arkasını dönünce....

Sosyal medyada müstehcen pozlar vermekten çekinmeyen şarkıcı Tuğba Ekinci, yine kendine has tarzıyla bir paylaşıma imza attı. Siyah deri bir mayo benzeri tulum ve file çorapla pozlarını paylaşan Ekinci, arkasını dönüp poz verince ortaya çıkan kalçasıyla takipçilerini şaşkına çevirdi.

Magazin 09-11-22 14:21