Özdemir Bayraktar Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özdemir Bayraktar'ı andı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özdemir Bayraktar'ı andı

Yurthaber 18-10-2022 22:33

Selçuk Bayraktar'dan dikkat çeken paylaşım! Her şey böyle başladı...

Yerli İHA ve SİHA'ları geliştiren BAYKAR, Twitter hesabından, ilk milli İHA'nın test uçuşuna ait görüntüleri paylaştı. Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Özdemir Bayraktar'ın da yer aldığı görüntüler çok sayıda beğeni ve yorum alırken, Selçuk Bayraktar da videoyu "Ruhun şad olsun sevgili Babamız..." notuyla paylaştı.

Haber 12-01-2022 15:43

Özdemir Bayraktar, son yolculuğuna uğurlandı

İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Bayraktar için Fatih Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze töreninde konuşan Özdemir Bayraktar'ın oğlu Selçuk Bayraktar, "Babam, bizler için canımızdan kıymetliydi. Babamızdı, arkadaşımızdı, aynı zaman da rehberimizdi. Kılavuzumuzdu, en yakın dava ve yol arkadaşımızdı" ifadelerini kullandı.

Haber 19-10-2021 13:44

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Özdemir Bayraktar için taziye ilanı:

"Sanayi sektörümüzün pek çok öncü fabrikasının yöneticisi/kurucusu olan, insansız hava araçları alanında başlattığı çalışmalarla, ülkemizin dünyanın önde gelen tasarımcı ve üreticilerinden biri haline gelmesinde çok büyük emeği bulunan, hayatını, Türkiye'nin büyüyüp güçlenmesi, bilhassa sanayi ve teknolojide hak ettiği yere gelmesi için çalışmaya adayan, evlatlarını da aynı gayeyle yetiştirip ülkenin ve milletin hizmetine koşan, çalışkanlığı, üretkenliği, dürüstlüğü, yardımseverliği ile iş dünyasında da çokça saygı duyulan, sevilen ve takdir edilen Özdemir Bayraktar Beyefendi, dar-ı bekaya irtihal etti" - "Ailesi için olduğu kadar ülkemiz için de büyük bir kayıp olan bu vefat sebebiyle derin bir üzüntü içindeyim. Kendisine Allah'tan rahmet, tüm yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum"

Yurthaber 19-10-2021 08:54

Özdemir Bayraktar

Özdemir Bayraktar Hakkındaki Haberler Mynet'te. Özdemir Bayraktar Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Erdoğan'dan Özdemir Bayraktar için başsağlığı mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Milli Teknoloji Hamlesi'ne gayretleriyle yön veren Özdemir Bayraktar'a Allah'tan rahmet diliyorum. Milletimize yaptığı eşsiz hizmetler asla unutulmayacaktır." ifadelerini kullandı.

Haber 18-10-2021 20:18

MHP Genel Başkanı Bahçeli'den Özdemir Bayraktar için taziye mesajı

MHP Genel Başkanı Bahçeli'den Özdemir Bayraktar için taziye mesajı

Yurthaber 18-10-2021 16:07

Özdemir Bayraktar neden öldü? Özdemir Bayraktar kimdir?

Baykar’ın yönetim kurulu başkanı Özdemir Bayraktar, hayatını kaybetti. Bugüne kadar Türkiye’ye kazandırdığı yerli ve millî projelerle adını duyuran Özdemir Bayraktar, Selçuk ve Haluk Bayraktar’ın babasıydı.

Haber 18-10-2021 12:57

Son Dakika: İş insanı Özdemir Bayraktar hayatını kaybetti (Özdemir Bayraktar kimdir?)

Selçuk Bayraktar ile Haluk Bayraktar'ın babası Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dünürü Özdemir Bayraktar hayatını kaybetti.

Haber 18-10-2021 12:56