Ozel Olimpiyatlar Turkiye Haberleri

Emre Kurttepeli, Financial Times Live Türkiye Zirvesi’ne panel konuşmacısı olarak katıldı

Financial Times Turkiye Zirvesi; üst düzey hükümet yetkilileri, tecrübeli yatırımcılar ve Türkiye’ nin önde gelen şirketlerinin üst düzey yönetcilerinin katılımıyla 4. kez 25 Mayıs Çarşamba günü gerçekleşti.

Finans 2023-07-06 12:34:26

Toyota sponsorluğundaki Özel Olimpiyatlar Türkiye Karma Basketbol Takımları finale hazırlandı

Ağustos ayında ilk çalışmalarına başlayan ve 2023 Berlin'de Türkiye'yi temsil etmek üzere hazırlanan Özel Olimpiyatlar Türkiye Karma Basketbol Takımları, Edremit'te bir araya geldi

Yurthaber 2022-10-18 16:31:33

TSK Spor Gücü Komutanlığının rekortmen sporcuları, gözünü 2024 Paris Olimpiyatları'na dikti

Milli sporcu Yüzbaşı Zeynep Yıldız: - "Kara Harp Okuluna girdikten sonra atıcılık branşına seçildim, tüfek branşında hem Türk Silahlı Kuvvetlerini hem de milli takımı temsil ediyorum. Hedefim her profesyonel sporcu gibi olimpiyatlar" - Milli atlet Astsubay Kıdemli Üstçavuş Yavuz Can: - "400 metre Türkiye rekoru sahibiyim, 2010'dan 2022'ye kadar 15 Türkiye rekoru kırdım, askeri personel olarak bu rekorları kırmak benim için ayrı bir gurur kaynağı. Hedefim 2024'te Paris'te düzenlenecek olimpiyata gitmek ve askeri olimpiyatlara katılmak"

Yurthaber 2022-08-15 11:01:05

6 santimle kaçırdığı birincilik rekortmen güllecinin başarısında dönüm noktası oldu

Henüz 17 yaşında olmasına rağmen kısa sürede uluslararası başarılara imza atan Uşaklı milli gülleci Ali Peker, hedefi olan olimpiyatlar için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor - Ali Peker: "Arkadaşlarım bana 'altın adam' diyor. Çok hoşuma gidiyor. Umarım bu altın adam kelimesi her zaman sürer"

Yurthaber 2022-08-14 11:06:33

6 madalyalı 9 yaşındaki Aras, tırmanışta uluslararası başarı peşinde

Geçen yıl ilk defa ulusal müsabakalara katılan Aras Soyman: - "Daha çok başarı elde etmek istiyorum. Hedefim Balkan ve Avrupa şampiyonluğu, sonrasında ise olimpiyatlar"

Yurthaber 24-07-22 11:14

Olimpiyatlar için gün bekleyen kick boks, Türkiye'nin kürsü şansını artıracak

Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı: "2024 yılına yetişmez ancak ondan sonraki olimpiyatlar için gün almaya çalışıyoruz. Çünkü dünya genelinde kick boksun popülaritesi çok fazla. Bu yüzden de Uluslararası Olimpiyat Komitesinin mutlak surette, yaz olimpiyatlarına alacağını düşünüyorum" - "Türk kick boksunda, sporcularımız çok ileri düzeyde. Mutlak surette, ülkemize olimpiyat madalyası getirecektir"

Yurthaber 27-06-22 11:13

Plaj voleybolunda hedef olimpiyatlar olarak belirlendi

TVF Başkan Vekili Alper Sedat Aslandaş: - "Erkeklerde son iki olimpiyatın kıta elemesi finallerine kadar gittik ve orada elendik. Amacımız plaj voleybolu tarihinde ilk kez olimpiyata katılarak bu gururu tüm sporseverlere yaşatmak"

Yurthaber 31-05-22 11:10

“Rusya Ukrayna’yı Olimpiyatlar Sırasında İşgal Edebilir”

Başkan Joe Biden’ın Ukrayna’daki Amerikan vatandaşlarına ülkeden ayrılmaları çağrısında bulunmasının ardından Dışişleri Bakanı Antony Blinken’dan Rusya’nın Ukrayna’yı Pekin Kış Olimpiyatları sırasında işgal edebileceği uyarısı geldi. Dışişleri Bakanı Blinken, ABD, Avustralya, Japonya ve Hindistan’ı kapsayan QUAD ülkelerinin bakanlarıyla görüştüğü Avustralya’da basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Blinken, “Bir işgalin her an başlayabileceği bir zaman dilimindeyiz” dedi ve bu zaman...

Haber 11-02-22 19:10

Milli tekvandocu Sahra Nur'un hedefi olimpiyatlar

Avrupa üçüncüsü Sahra Nur Özdemir: "Hedefim 2024 Olimpiyatları. Orada güzel bir derece almak, ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyorum"

Yurthaber 02-01-22 11:03

Yüzmeye giderken tesadüfen girdiği halter salonundan şampiyon çıktı

Konya'da 4 yıl önce yüzme kursuna kayıt için giderken gördüğü halter salonuna giren 17 yaşındaki Medine Bilicier, Türkiye, Avrupa ve dünya şampiyonalarında çeşitli derecelere imza attı - Medine Bilicier: - "Haltere ilk başladığımda aklımda hiç bir şey yoktu. Sadece zevk için halter kaldırıyordum. Sonra ilerlediğimi fark ettim ve bir yıl içerisinde milli takıma girdim" - "En büyük hedefim olimpiyatlar hatta 2024 Yaz Olimpiyatları'na şimdiden hazırlanmaya başladım"

Yurthaber 09-12-21 11:03

İtalya'da Olimpiyatlar sonrası vatandaşlık hakkı tartışması

2020 Olimpiyat Oyunları sonrası İtalya'da, ülke topraklarında doğan çocuklara vatandaşlık verilmesi konusundaki tartışma yeniden gündeme geldi.

Haber 11-08-21 14:44

Tokyo'da koronavirüs vakasındaki rekor artışta suçlu Olimpiyatlar mı?

Tokyo'da neredeyse her gün rekorlar kırılıyor ama sadece atletizmde değil. Bu hafta kentte koronavirüs salgınının başlamasından bu yanaki en yüksek sayıda vaka kayıtlara geçti. Günlük 5 binden fazla vaka görüldü. Artış, Olimpiyat balonunun içinde de hissedilir bir fark yarattı. Gerginlik en küçük etkileşimde bile görülebiliyor.

Haber 06-08-21 07:43

Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları açılış seremonisi yapıldı

Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları'nın resmi açılış töreni yapıldı. Koronavirüs salgını nedeniyle olimpiyatlar tarihte ilk kez seyircisiz düzenleniyor. Törende Türk Bayrağını Merve Tuncel ile Berke Saka taşıyor. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, açılış törenine davetli olarak katıldı.

Spor 23-07-21 15:07

Tokyo 2020 Olimpiyatları'nda açılış töreni salgın önlemlerinin gölgesinde başladı

Dünyanın en büyük spor organizasyonu olan Olimpiyatlar, Covid-19 salgını nedeniyle verilen bir yıllık ertelemenin ardından Tokyo'da bugün başlıyor. 32. Yaz Olimpiyat Oyunları tarihte ilk kez seyircisiz gerçekleştirilecek. Müsabakalar sırasında geçmiş olimpiyat oyunlarına ait ses efektleri kullanılacak.

Haber 23-07-21 14:57

Meliha İsmailoğlu: Olimpiyatlar, bizim için en yüksek mertebe

A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncusu Meliha İsmailoğlu, "Olimpiyatlar, daha önce katılmadığımız bir turnuva. Kariyerimizde gidebileceğimiz en yüksek mertebe" dedi.

Spor 23-07-21 11:32

Japonya'da şok açıklama! Olimpiyatlar son anda iptal olabilir

Tokyo 2020 CEO’su Toshiro Muro, olimpiyatların kovid19 nedeniyle son anda iptal edilme durumunun söz konusu olup olmadığı sorusuna, bunun ihtimal dışı olmadığı şeklinde yanıt verdi.

Spor 20-07-21 17:02

Başpehlivanlar Kırkpınar'ı yağlı güreşin olimpiyatı olarak nitelendirdi

Recep Kara: "Bu kültür mirasını, tarihin bize verdiği emaneti şeref ve gururla taşıyoruz. Bizim için buranın yeri çok farklıdır. Bizden sonra gelecek nesillere aktarmak için elimizden geleni yapacağız" - Orhan Okulu: "Kırkpınar'da güreşmek, er meydanına çıkmak her güreşçinin hayali. Bizim için olimpiyatlar niteliğinde. Burada altın kemeri almak en büyük hedefim"

Yurthaber 11-07-21 11:47

CAS, olimpiyatlar için Japonya'da geçici ofis açacak

Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS), 2020 Olimpiyatları'na ev sahipliği yapacak Japonya'nın başkenti Tokyo'da geçici olarak iki ofis açılacağını duyurdu.

Spor 09-07-21 22:24

Tokyo’da Acil Durum: Olimpiyatlar Seyircisiz Yapılacak

İki hafta sonra Olimpiyat Oyunları’nın başlayacağı Japonya’nın başkenti Tokyo’da virüs vakalarının artmasının ardından acil durum ilan edildi. Olimpiyatların izleyicisiz yapılmasına karar verildi

Haber 08-07-21 19:17

Son Dakika: Tokyo'da OHAL ilan edildi

Son dakika haberine göre Japonya’da hükümet koronavirüs vaka sayılarında görülen artış nedeniyle olimpiyatlar süresince Tokyo'da geçerli olmak üzere OHAL ilan etme kararı aldı.

Haber 08-07-21 11:44

Mostafa Mohamed'in Falcao korkusu

Mısır basını, Galatasaraylı Mostafa Mohamed'in neden Milli Takım'a katılmadığını açıkladı. Galatasaray yönetimi, Olimpiyatlar için, Milli Takım'a gitmesine izin verdi. Ancak Mohamed ilk 11'deki yerini Radamel Falcao'ya kaptırmamak için Galatasaray kampında kalmayı ve çalışmayı tercih etti.

Spor 07-07-21 08:33

Sokaktaki adrenalin tutkusu kaykay, Türkiye'de tesisleşiyor

Kaykay, İstanbul'dan sonra Ankara'da da olimpik standartlarda parka kavuşuyor -Türkiye Kaykay Federasyonu Başkanı Sedat Çelenk: - "Yeni kurulmuş bir federasyon olarak altyapımızı hazırladık ve bundan sonraki önceliğimiz olimpiyatlar" - "Ankara'daki Millet Bahçesi'nde sokak stili Kaykay Parkı'nı yakın zamanda hizmete açacağız"

Yurthaber 06-07-21 11:14

TBPF Başkanı Özdemir, Short Track Milli Takımı'nın kampını ziyaret etti:

"Bu yıl olimpiyatlar için kota yılımız. Eylül ayında başlayacak uluslararası yarışmalara sporcularımızı en iyi şekilde hazırlamak için büyük bir gayret içindeyiz"

Yurthaber 25-06-21 15:46

Tokyo Olimpiyatları: 'Tokyo varyantı' oluşmasından endişe ediliyor

Japonya yaşanan yeni koronavirüs dalgası nedeniyle dördüncü kez acil durum ilan etti. Acil durum kaldırılsa da Olimpiyatlar gibi büyük bir etkinliğin süper bulaş etkisi yaratması ve hatta bir "Tokyo varyantı"nın ortaya çıkmasından korkuluyor.

Haber 29-05-21 14:31

Avrupa Trampolin Cimnastik Şampiyonası'nda Türkiye'ye ilk madalyayı kazandıran Sıla'nın hedefi olimpiyatlar:

"Böyle bir madalyayı ülkemize kazandırmak ve tarih yazmak çok gurur verici bir şey"

Yurthaber 11-05-21 12:26

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü, son dönemde alınan madalyaların mutluluğunu yaşıyor

İBBSK Başkanı Fatih Keleş: - "Son 20 günde 5 branşta Avrupa şampiyonaları yapıldı. Ülkemize toplamda 8 madalya kazandırdık. Bu başarılardan dolayı çok mutluyuz" - "Neslihan Yiğit'in Avrupa Badminton Şampiyonası'nda bronz madalya kazanması, bizim için sürpriz değildi" - "Olimpiyatlar koronavirüsten dolayı 1 yıl ertelendi. Büyük bir heyecanla olimpiyatları bekliyoruz. Tokyo'ya sporcularımızı en hazır şekilde göndererek birçok madalyayı ülkemize kazandıracağız"

Yurthaber 04-05-21 11:12

Kayseri’de hedef olimpiyatlar

Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Olimpiyatlara Hazırlık Merkezi sporcuları antrenman dışında sosyal, kültürel ve psikolojik olarak da olimpiyatlara hazırlanıyor.TOHM sporcuları, fizyoterapistler tarafından aylık olarak yapılan Eğitim Seminerlerinin yanı sıra İl Müdürlüğü Psikologlar İrem Cıngıllıoğlu ve Şeyda Oruç tarafından aylık düzenlenen eğitimlerle kendilerini olimpiyatlara hazırlıyor.Son olarak geçtiğimiz günlerde yapılan eğitim seminerinde psikologlar İrem Cıngıllıoğlu ve Şeyda Oruç “Hedef Belirleme” eğitimi verdi.

Yurthaber 30-03-21 17:56

(OZEL) Beyoğlu’nda tramvay yolunda kaza

Beyoğlu’nda Bağcılar-Kabataş Tramvay Hattı’nda çalışan bir tramvay, dönüş almak isteyen otomobille çarpıştı.

Haber 06-03-21 16:17

Milli badmintoncu Bengisu, olimpiyat kotası için sıkı çalışıyor

Milli sporcu, Kovid-19 salgını nedeniyle 2021'e ertelenen Tokyo Olimpiyatları'na katılabilmek için sıkı antrenman yapıyor - Bengisu Erçetin: - "Pandemi süreci olduğu için olimpiyatlar 2021 tarihine ertelendi. Yılmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz"

Yurthaber 14-11-20 11:49

Toyota'da mobilite mottosuyla tarihi dönüşüm başlıyor

Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış Üst Yönetisici (CEO) Ali Haydar Bozkurt: - "Toyota artık yalnızca bir otomobil firması değil, bir mobilite firması olacaktır. Markamız 'herkes için mobilite' anlayışıyla kişilerin ihtiyaçlarına göre mobilite teknolojilerini ve hizmetlerini geliştirecektir" - "Türkiye'de de mobilite çalışmaları kapsamında engelliler için çalışmalarımıza başladık" - "Tokyo'da (olimpiyatlar) otonom araçlardan yakıt hücreli otobüslere, robotlardan hibrit taksilere ve elektrikli yürüme araçlarına kadar birçok aracı kapsayan bu ürünler, sporcuların ve seyircilerin kullanımına sunulacak"

Yurthaber 15-10-20 18:33

Şampiyonlar Tokyo Olimpiyatları’na Türkiye’de hazırlanıyor

Olimpik havuzda yer alan milli sporcular, Antalya, Çankırı, Trabzon ve Mersin’deki ortak kamplarda olimpiyatlar için çalışıyor - Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu: "Türkiye’nin gerçekleştirdiği tesisleşme devrimi, dünyanın önemli sporcu ve kulüplerinin Türkiye'ye ilgisini artırdı" - "Ülkemiz, bütün geleneksel ve ekstrem spor branşları için aranan her türlü imkana sahip bir ülke"

Yurthaber 07-10-20 11:35

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu'ndan sporcu yetiştirme açıklaması:

"Bizim amacımız; bütün branşlarda hem halkımızın erişimini spora en güzel şekilde sağlamak hem de performans noktasında iddialı olan sporcularımızı, gençlerimizi en iyi şekilde yetiştirmek, yarınlara hem ulusal hem uluslararası anlamda, olimpiyatlar noktasında şampiyonları ülkemizin dört bir yanından çıkarmak"

Yurthaber 22-08-20 16:58

Bayburt Üniversitesi özel yetenek sınavı ile öğrenci alacak

Bayburt Üniversitesi, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu ile birlikte Sanat ve Tasarım Fakültesi Resim Bölümü’ne de ‘Özel Yetenek Sınavı’ ile öğrenci alacak.Bayburt Üniversitesi 2020-2021 Akademik yılında, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokuluna; Beden Eğitimi ve Spor Eğitimi Bölümü (Örgün öğretim), Antrenörlük Eğitimi Bölümü (Örgün öğretim ve İkinci öğretim) ve Spor Yöneticiliği Bölümü (Örgün öğretim) ile Sanat ve Tasarım Fakültesi Resim Bölümü Lisans programına ‘Özel Yetenek Sınavı’ ile öğrenci alımı yapacak.Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokuluna müracaat etmek isteyen adaylar, 07-21 Ağustos 2020 tarihleri arasında ön kayıt işlemini http://besyo.bayburt.edu.tr adresinden çevrimiçi (online) olarak gerçekleştirebilecekler.Bu yıl ilk defa öğrenci alımı gerçekleştirilecek olan Sanat ve Tasarım Fakültesi Resim Bölümü Lisans programı ‘Özel Yetenek Sınavı’na başvuru yapmak isteyen adaylar için başvurular, 24-31 Ağustos 2020 tarihleri arasında Bayburt Üniversitesi (http://bayburt.edu.tr), Sanat ve Tasarım Fakültesi (https://www.bayburt.edu.tr/tr/sanat-ve-tasarim-fakultesi) web sitesinde verilecek olan linkten çevrimiçi olarak yapılacak.Adaylar Özel Yetenek Sınavı Kılavuzlarına aşağıdaki linklerden ulaşabilecekler.Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Özel Yetenek Sınavı İçin ;https://www.bayburt.edu.tr/tr/2020-2021-akademik-yili-ozel-yetenek-sinav-basvurusu-1Sanat ve Tasarım Fakültesi Resim Bölümü Özel Yetenek Sınavı İçin;https://www.bayburt.edu.tr/tr/2020-2021-egitim-ogretim-yili-resim-bolumu-ozel-yetenek-sinavi-klavuzu

Yurthaber 14-08-20 08:57

Olimpiyat yolcusu cimnastikçiler, altın madalya hedefiyle çalışmalara başladı

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle seneye ertelenen 2020 Tokyo Olimpiyatları'na hazırlık sürecini iki aydır evde sürdüren milli cimnastikçiler Ferhat Arıcan ve Ahmet Önder, yeniden salona dönerek aletlerle antrenman yapmanın mutluluğunu yaşıyor - Ahmet Önder: - "Bizim için çok zor bir süreç oldu. Aşırı özledik, aletlere saldırdık. Salonlara daha hırslı, azimli bir şekilde geri döndük" - Ferhat Arıcan: - "Olimpiyatlar, Temmuz 2020'de olsaydı madalyanın en büyük adayıydım''

Yurthaber 08-06-20 11:32

Japonya'dan Olimpiyatlar için erteleme sinyali

Avustralya ve Kanada, 2020 Tokyo Olimpiyatları'na koronavirüs salgını nedeniyle katılmama kararı aldı.

Spor 25-03-20 13:21

Olimpiyatlar koronavirüs salgını nedeniyle 2021’e ertelendi

Tokyo 2020 oyunlarının koronavirüs küresel salgını nedeniyle gelecek yıla ertelendiği duyuruldu.

Spor 25-03-20 13:21

Türk mutfak sanatçıları olimpiyatlardan 19 madalya ile döndü

Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED) Milli Takımı, Almanya’da düzenlenen Aşçılık Olimpiyatlarından kazandıkları 14 altın, 3 gümüş ve 2 bronz madalya ile döndü.2020 IKA Culinary Olympics, 1900’lü yıllarda Frankfurt’ta Dünya’nın ilk mutfak sergisiyle başlayan ve günümüzde gastronomi dünyasının en prestijli mutfak olimpiyatı olarak Almanya’da her dört yılda bir düzenlenen olimpiyatlar Bu yıl da Stuttgart İntergastra fuar alanında gerçekleştirildi.Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Turizm Fakültesi Öğr.

Yurthaber 21-02-20 09:31

Olimpiyatlara gitmedi Türk kulübüne geldi

Ukrayna’nın Ağır sıklet boksörü Victor Faust, Olimpiyatlar yerine Türk boks kulübü EC BOXİNG’e gelmeyi tercih ederek, imzayı atınca boks dünyası şaşkına döndü.Dört kez Almanya ve geçtiğimiz günlerde dünyanın en iyi boks kulübü seçilen EC BOXİNG, Ukrayna’nın star boksörü Viktor Faust’u transfer ederek, renklerine kattı.

Spor 03-02-20 11:46

Nazlı Savranbaşı, cimnastikteki zorlu yolculuğunu olimpiyat kotasıyla taçlandırdı

Henüz 4 yaşında cimnastikle tanışan Nazlı Savranbaşı, büyükler kategorisinde mücadele ettiği ilk yılda 2020 Tokyo Olimpiyatları için kota almayı başardı - Nazlı Savranbaşı'nın antrenörü Özgür Gümüşlü: "Olimpiyatlar kolay değil, dünyanın en zor yarışması. Elimizden gelen en iyi şekilde yarışacağız. Oradaki hedefimizi final olarak belirledik, inşallah da başaracağız"

Spor 18-01-20 11:06

Hasan Davulcu: Olimpiyatlar öncesinde 20 federasyonumuzu denetleyeceğiz

Gençlik ve Spor Bakanlığı Rehberlik ve Denetim Başkanı Hasan Davulcu, Ankara'da süren Spor Kulüpleri ve Federasyonları Çalıştayı'nın üçüncü gününde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Spor 15-01-20 21:18

Hasan Davulcu: Olimpiyatlar öncesinde 20 federasyonumuzu denetleyeceğiz

Gençlik ve Spor Bakanlığı Rehberlik ve Denetim Başkanı Hasan Davulcu, Ankara'da süren Spor Kulüpleri ve Federasyonları Çalıştayı'nın üçüncü gününde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Spor 15-01-20 18:44

Hasan Davulcu: “2020 yılı içerisinde olimpiyatlar öncesinde 20 federasyonumuzu denetleyeceğiz”

Gençlik ve Spor Bakanlığı Rehberlik ve Denetim Başkanı Hasan Davulcu, “2020 yılı içerisinde olimpiyatlar öncesinde 20 federasyonumuzu denetleyeceğiz” dedi.Ankara’da süren Spor Kulüpleri ve Federasyonları Çalıştayı’nın üçüncü gününde Gençlik ve Spor Bakanlığı Rehberlik ve Denetim Başkanı Hasan Davulcu, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Spor 15-01-20 18:32

Spor Kulüpleri ve Federasyonları Çalıştayı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Rehberlik ve Denetim Başkanı Hasan Davulcu: "2020 yılı içerisinde olimpiyatlar öncesinde 20 federasyonumuzu denetleyeceğiz"

Spor 15-01-20 18:23

(Özel haber) Musa Aydın: Hedefimiz olimpiyatlar için 12 kota almak

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, olimpiyatlar öncesi hazırlıkların sürdüğünü belirterek, "Hedefimiz olimpiyatlarda 12 kota almak" dedi.

Spor 12-01-20 17:20

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Olimpiyatlar için Almanya ile karşılaşacak

SALON: Omnisport HAKEMLER: Fabrice Collados (Fransa), Zsolt Mezöffy (Macaristan) POLONYA: Stencel, Alagierska, Kakolewska, Lukasik, Stenzel (L), Stysiak, Jagla (L), Wolosz, Wojcik, Medryzk, Smarzek-Godek, Fedusio, Kowalewska, Gorecka TÜRKİYE: Eda, Cansu, Hande, Zehra, Meryem, Meliha, Simge (L), Şeyma, Naz, Aslı, Fatma, Ayça (L), Tuğba, Ebrar SETLER: 25-19, 18-25, 25-23, 31-33, 11-15 SÜRE: 144 dakika (22, 29, 30, 45, 18) A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2020 CEV Tokyo Olimpiyat Oyunları Avrupa Kıta Elemeleri yarı final maçında Polonya'yı 3-2 mağlup ederek finale yükseldi.

Spor 12-01-20 01:28

Avrupa şampiyonu halterci Aleyna'nın hedefi olimpiyatlar

Bokstan geçiş yaptığı halterde iki yılda Avrupa Şampiyonluğuna uzanan 15 yaşındaki Aleyna Kaymaz, bu sporda başarılara imza atmak için aralıksız çalışıyor - Milli halterci Aleyna: - "Kimse benden böyle bir başarı beklemiyordu. Çünkü spora başlayalı fazla olmamıştı. Herkesi şaşırtmış oldum" - Antrenör Ekrem Celil: - "Hırslı ve çalışkan bir sporcu. Olimpiyat şampiyonu olacağına inanıyorum"

Spor 09-01-20 11:28

Voleybol camiası Tokyo 2020'ye odaklandı

TVF Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kurtaran Mumcu: "Olimpiyatlar bizim hayalimiz. Bunu gerçekleştirmek istiyoruz. Tokyo 2020, bizim en büyük hedeflerimizden bir tanesi. Gidebileceğimizi düşünüyorum. Bunun için takımımızın gücü ve kapasitesi var" - "Hollanda çok büyük emek harcayarak bu organizasyonu aldı. Biz de çok uğraştık ama CEV, bu organizasyonu Hollanda'ya verdi. Hollanda, Türkiye'nin gücünü biliyor. Burada oynamamak için ev sahipliğini aldılar"

Spor 05-01-20 11:08

Kadın milli voleybolcular, Tokyo 2020 için mücadele edecek

A Milli Voleybol Takımı'nın liberolarından Simge Aköz: "Olimpiyatlar, herkesin hayalinde olan bir şey. Herkes katılmak için varını yoğunu ortaya koyacak" - "Olimpiyat ortamını tatmak, olimpiyat köyüne adım atmak, hiç tanımadığınız ve dünyanın dört bir yanından gelen değerli sporcularla aynı havayı solumak ile bir amaç uğruna mücadele etmek çok değerli. İnşallah orada olabiliriz"

Spor 04-01-20 11:16

(ÖZEL) Eray Açıkgöz: Yüzmede olimpiyatlar için 5-6 kota daha alabileceğimize inanıyoruz

Türkiye Yüzme Federasyonu Genç Milli Takımlar Antrenörü Eray Açıkgöz, 2020 Tokyo Yaz Olimpiyat Oyunları'na kadar 5-6 tane daha kota alabileceklerini söyledi.

Spor 04-01-20 10:44