Ozge Kandemir Haberleri

Özgür Özel'in katıldığı mitingde açılan pankartlar dikkat çekmişti! Açıklama geldi: 'Hukuk girişimleri başlatılmıştır'

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Antalya'da katıldığı mitingde DEM Parti pankartları dikkat çekmişti. CHP Alanya İlçe Başkanı Bülent Kandemir yaptığı açıklamada "Alanya Belediye Başkan Adayımız Osman Tarık Özçelik’in konuşması sırasında provakatif nitelikli iki pankart açıldığı fark edilmiş, pankartı açanlar alandan uzaklaştırılmıştır. Provakatif girişim konusunda hukuk girişimleri başlatılmıştır" dedi.

Haber 2024-03-18 21:00:41

Erzincan faciası sonrası dikkat çeken hamle! Erdoğan gece yarısı hepsini görevden aldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan Resmi Gazete'de çok sayıda üst düzey atama ve dikkat çeken görevden almalar yaşandı. Erzincan'da yaşanan toprak kayması faciasının ardından Türkiye Kömür İşletmeleri (TKİ) Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Kandemir, Maden Tetkik ve Arama (MTA) Genel Müdür Yardımcısı Abdulkerim Aydındağ, Maden ve Petrol İşleri Genel Müdür Yardımcıları Bayram Arı ve Sami Sarıyıldız görevden alındı. İşte detaylar...

Haber 2024-02-23 08:06:04

Tuğçe Kandemir sessiz sedasız evlendi! İşte düğününden ilk kareler

Bu Benim Öyküm şarkısıyla büyük bir hayran kitlesine sahip olan Tuğçe Kandemir'den müjdeli haber geldi. Eylül ayında Kapadokya'da evlilik teklifi alan Tuğçe Kandemir tek taşını paylaşarak "Evet" dediğini duyurmuştu. Ünlü şarkıcı bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Abdullah Karatay ile evlendi.

Magazin 2023-12-18 15:43:40

Ayak ağrısı şikayetiyle gitti, topuğundan çıkan tel şoke etti! Tam 37 santim

Muğla’nın Menteşe ilçesinde yaşayan 58 yaşındaki Nazika Kandemir’in sağ ayak topuğunun üstünden 37 santimetre uzunluğunda tel çıktı. Daha önce geçirdiği operasyonlarda bir ihmal olup olmadığının tespiti ve telin nereden geldiğini bulmak için Kandemir, savcılığa ikisi özel üç hastane hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Haber 2023-12-15 08:49:39

Bihter filmine Boran Kuzum'un çırılçıplak sahnesi damga vurdu! Farah Zeynep Abdullah ile ateşli anları gündem oldu

Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı isimli romanından uyarlanan Bihter filminin galası dün akşam gerçekleşti. Başrollerinde Farah Zeynep Abdullah, Boran Kuzum, Osman Sonant, Hande Ataizi, Helin Kandemir gibi isimlerin yer aldığı Bihter filmi bugün ise izleyiciyle buluştu. Filme Farah Zeynep Abdullah ve Boran Kuzum'un sevişme sahnesi damga vurdu. Boran Kuzum'un çırılçıplak anları sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 16-11-23 15:35

Onlarca kişinin öldüğü Hatay'da film çekiyorlar! Kısmetse Olur Tolga Kandemir'in mezarlıkta tepki çeken pozu

Depremin en büyük yıkım yarattığı Hatay’da Şahsi Meselemiz filmi çekimleri sürüyor. Onlarca kişinin öldüğü Hatay'da Kısmetse Olur ile tanınan Tolga Kandemir bu sefer de mezarlıkta poz verince büyük tepki çekti.

Magazin 14-11-23 07:27
ele

1998'den beri husumetlilerdi! 25 yıllık küslük bugün sona erdi

Muş'un Korkut ilçesinde 1998'de meydana gelen bir olayda 2 kişi hayatını kaybetmiş, 3 kişi de yaralanmıştı. Kandemir ve Bozkurt aileleri bu olay nedeniyle 25 yıl birbirine husumet besledi. Bugün bir araya gelen 2 aile kanaat önderlerinin araya girmesiyle kucaklaştı. Barışma törenine Vali Çakır, belediye başkanı, il müftüsü ve il jandarma komutanı da katıldı.

Haber 22-10-23 18:03

Tuğçe Kandemir yapay zeka ile 90'lar akımına uydu, sosyal medya yıkıldı! ‘Müge Anlı ile Demet Akalın karışımı’

Son zamanların popüler yapay zeka uygulaması ile 90'lar lise yıllarına dönen Tuğçe Kandemir sosyal medyayı salladı. Ünlü şarkıcı, bir hayranının ‘Müge Anlı ile Demet Akalın karışımı olmuş’ sözleri üzerine bakın ne dedi...

Magazin 06-10-23 09:29

'Abla bakar mısın?' dedikten sonra yaralamıştı!

Beşiktaş'ta geçtiğimiz yıl Avukat Nur Peker'e dehşeti yaşatmıştı. Peker'in evinin önünde "Abla bakar mısın" dedikten sonra silahla yaraladığı iddiasıyla yargılanıp ceza alan Canip Kandemir ile suçu birlikte işlediği ileri sürülen sanık Barış Havuz, 'Silahla kasten yaralama' ve 'Ruhsatsız silah taşıma' suçlarından 2 yıl 3 ay hapis ve 600 lira adli para cezasına çarptırıldı.

Haber 21-09-23 18:57

TikTok fenomeni Aybüke Çangal'la büyük aşk yaşamıştı! Kısmetse Olur Tolga'nın yeni sevgilisi bakın kim çıktı

Kısmetse Olur'da tanışarak büyük aşk yaşayan Tolga Kandemir ve Aybüke Çangal aşkları için yarışmayı terk etmişlerdi. Habersiz bir şekilde çekimlere katılmadıkları gerekçe gösterilen çift programdan diskalifiye edilmişti. Dışarda bir süre daha aşklarına devam eden ünlü çift ayrılık haberiyle hayranlarını üzmüştü. Kısmetse Olur Tolga'nın yeni aşkı ortaya çıktı.

Magazin 17-08-23 08:57

SON DAKİKA | Konya'da PKK'ya büyük darbe! Yurt dışı kasası Güllüşan Kandemir yakalandı, örgütün arşivi ele geçirildi

Son dakika haberi: Konya'da terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda; örgütün kurucu üyesi Fuat kod adlı Ali Haydar Kaytan’ın kardeşi Güllüşan Kandemir gözaltına alındı. Kandemir'in sözde örgütün yurt dışı kasası olduğu öğrenilirken, örgütün arşivi niteliğinde on binlerce doküman ele geçirildi.

Haber 20-07-23 10:58

Terörden temizlendi, vatandaşların uğrak noktası haline geldi! Görüntüler Hakkari'den...

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde terörden temizlenen Cilo Dağları ve Sat Buzul Gölleri’nde düzenlenen '5. Cilo Fest'e vatandaşlar akın etti. Doğaseverler 3 bin 400 rakımlı ve 20 bin yıllık Sat Buzul Gölleri'ne çıkarak heyecan yaşadı. Buzullardan inen vatandaşlar ise dağın eteklerinde saatlerce halay çekerek günün keyfini çıkardı. Öte yandan şarkıcı Tuğçe Kandemir, festivalde konser verdi.

Haber 02-07-23 20:31

SON DAKİKA | AK Parti'nin kongresi ne zaman? Erkan Kandemir canlı yayında tarihi açıkladı

Son dakika haberi: AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, partisinin kongre sürecine ilişkin, canlı yayında açıklamalarda bulundu. Kandemir, "Önce büyük kongre sonra İl ilçe kongreleri olacak. 16 ya da 30 Eylül'de MKYK'da karar almak suretiyle Cumhurbaşkanımızın uygun gördüğü tarihte kongreyi yapacağız." dedi.

Haber 22-06-23 11:21

'Bu işin geleceği olduğu için...' Çocukluk arkadaşı 3 mühendis bir araya geldi ve üretmeye başladı! Kilosu 70 TL, talep fazla, kazançları iyi

Kırıkkale’de çocukluk arkadaşı 3 mühendis, kendi imkanlarıyla kurdukları serada istiridye mantarı üreterek bütçelerine ek katkı sağlıyor. Kilosunu ise 70 liradan müşterilerine sunuyor. Özel bir şirkette maden mühendisi olarak çalıştığını anlatan maden mühendisi Sedat Ergün Kandemir "Bu işin geleceği olduğu için ilerlemeye karar verdik" derken makine mühendisi Osman Demir ise "Ekonomik yönden kazancımız şu anda iyi ilerliyor. Bahar ve kış aylarında mantara fazla talep oluyor" şeklinde konuştu.

Finans 05-06-23 09:45

Şarkılar Bizi Söyler'in bu akşamki konuğu Bilal Sonses kimdir, kaç yaşında? Bilal Sonses nereli? Küçük yaşta babasını kaybetmiş!

Bilal Sonses'in hayatı, Şarkılar Bizi Söylerin bu haftaki konukları arasında olduğunun açıklanmasıyla araştırılmaya başlandı. Arabesk tarzda şarkılar söyleyen Bilal Sonses'in Yıldız Tilbe, Bengü, Ziyet Sali, Tuğçe Kandemir ve Reynmen gibi isimlerle düetleri oldukça beğenilmişti. Kullanıcılar ünlü sanatçının hayatını, kaç yaşında ve vereli olduğunu merak ediyorlar. Peki, Şarkılar Bizi Söyler'in bu akşamki konuğu Bilal Sonses kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte hayatı...

Magazin 20-05-23 19:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Akkuyu Nükleer Güç Santrali açılışına online katılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Akkuyu Nükleer Güç Santrali açılışına video konferans yöntemi ile katılacak. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, konuyla ilgili sosyal medyadan açıklama yaptı. İşte detaylar...

Haber 26-04-23 21:58

TikTok fenomeni Aybüke Çangal iddialı pozlarını paylaştı! Yorum yağdı Tolga Kandemir çok şanslısın

TikTok uygulamasında yayınladığı kısa videolar ile fenomen haline gelen Aybüke Çangal yakın zamanda Kısmetse Olur adlı evlilik programına katılmıştı. Program vesilesiyle aşk hayatı başlayan Aybüke Çangal ve Tolga Kandemdir programdan diskalifiye edilmişti. Sıkı bir hayran kitlesine sahip olan ikili sık sık paylaşımlar yapıyor. Aybüke Çangal son olarak dekolteli pozlarını peş peşe paylaştı. Takipçilerinden yorum yağdı.

Magazin 17-04-23 23:40

Tuğçe Kandemir kimdir, kaç yaşında? Tuğçe Kandemir evli mi? Türkçe öğretmenliğinden sahnelere!

Tuğçe Kandemir bu hafta Şarkılar Bizi Söyler'e konuk oldu. Programın yayınlanmasıyla birlikte kullanıcılar, 'Tuğçe Kandemir kimdir, evli mi?' gibi soruların yanıtını araştırıyor. Peki Tuğçe Kandemir kimdir, kaç yaşında? Tuğçe Kandemir evli mi?

Magazin 15-04-23 21:50

Kısmetse Olur'dan diskalifiye edilen Aybüke ve Tolga çiftinden şok karar! İlk açıklama Aybüke'den geldi!

Kısmetse Olur programı vesilesiyle aşk hayatı başlayan Aybüke Çangal ve Tolga Kandemir çifti yarışmadan diskalifiye edilmişti. İkilinin ilişkisi tam gaz devam ederken TikTok yayınları ve YouTube videolarıyla içerik üretmeye başladılar. Mutlu beraberliklerinde ayrılık kararı alarak şaşırtan ikiliden ilk açıklamayı Aybüke Çangal yaptı.

Magazin 25-03-23 09:47

Müge Anlı'da karısını aldatan adamdan ilginç savunma! Kayınvalidemin baskısı yüzünden başka bir kadının evine sığındım

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına 18 yaşındaki kızı Hümeyra'nın bulunması için başvuran Zehra Kandemir, amacına ulaştı. Kızının şıpsevdi olduğunu belirten anne odasını kilitleyip balkondan kaçan kızına kavuştu. Ailevi sorunlar yaşadıklarını belirten Hümeyra annesinin çok kıskanç olduğunu ve babasıyla sürekli tartıştıklarını belirtti. Baba ve kız Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bir araya geldi. Programa şaşkına çeviren ilişki itirafı damga vurdu. Müge Anlı bile ne diyeceğini şaşırdı.

Magazin 09-03-23 11:21

Kısmetse Olur'dan diskalifiye edilen Aybüke'nin estetiksiz hali sosyal medyayı salladı! Meğer gamzeleri bile...

Geçtiğimiz günlerde Kısmetse Olur'dan bir gerekçe göstermeden ayrılan Aybüke Çangal ve Tolga Kandemir çiftinin diskalifiye edildiğini Öykü Serter duyurmuştu. Programın ardından TikTok yayınları yapan ikili sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Aybüke Çangal'ın estetiksiz hali ortaya çıktı. Görenler tanımakta güçlük çekti. Fenomen ismin meğer gamzeleri bile estetikmiş...

Magazin 04-03-23 09:03

Tabuta bakışı yürek burktu... Oyuncu Helin Kandemir babasını gözyaşları içinde uğurladı! Ünlü isimler yalnız bırakmadı

Son dönemin en popüler genç isimleri arasında yer alan Helin Kandemir, babası Murat Kandemir'i kaybetmenin acısıyla derinden sarsıldı. 18 yaşındaki genç oyuncu bir süredir lösemi tedavisi gören babasını gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurladı...

Magazin 01-03-23 11:40

Helin Kandemir'in babası Murat Kandemir kimdir, kaç yaşında ve nereli? Helin Kandemir'in babası neden vefat etti?

Oyuncu Helin Kandemir'in babası Murat Kandemir hayata gözlerini yumdu. 47 yaşındaki Murat Kandemir bir süredir hastalığına karşı tedavi görmekteydi. Peki, Helin Kandemir'in babası Murat Kandemir kimdir, kaç yaşında ve nereli? Helin Kandemir'in babası neden vefat etti?

Magazin 27-02-23 21:53

Oyuncu Helin Kandemir'in acı günü! Babası Murat Kandemir hayatını kaybetti

Duy Beni dizisinde Leyla karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Helin Kandemir babasının acısıyla sarsıldı. Lösemi tedavisi gören 47 yaşındaki Murat Kandemir'in vefat ettiği öğrenildi.

Magazin 27-02-23 20:52

Bihter filminde şok ayrılık! Heyecanla beklenen filmde sular bir türlü durulmuyor

Büyük heyecanla beklenen Bihter filminde her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Filmden, yayın tarihini merakla bekleyen seyircilere bir haber daha geldi. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Matmazel'i canlandıracak olan Ebru Özkan, film kadrosundan ayrıldı. Farah Zeynep Abdullah, Boran Kuzum, Osman Sonant, Hande Ataizi, Helin Kandemir, Nezaket Erden ve Lorin Menhart'ın kadrosunda bulunduğu Bihter filmi Netflix'te yayınlanacak.

Magazin 25-02-23 23:58

Kısmetse Olur'u terk eden Aybüke ve Tolga çiftinden açıklama! 'Sevgilimin gururu kırılıyordu'

Kısmetse Olur'dan diskalifiye edildikleri konuşulan Tolga Kandemir ve Aybüke Çangal çiftinden açıklama geldi.

Magazin 23-02-23 12:53

Cinsel içerikli mesajları yayınlanmıştı! Kısmetse Olur Tolga bakın kim çıktı! Ünlü dizide...

Kısmetse Olur haftanın altı günü ekrana geliyor. Yeni bölümleri Youtube üzerinden yayınlanan Öykü Serter'in sunuculuğunu üstlendiği programın dikkat çeken isimleri arasında Tolga Kandemir de yer alıyor. Cinsel içerikli mesajları ifşa olan Tolga’nın kim olduğunu duyanlar çok şaşırdı.

Magazin 24-01-23 22:38

Helin Kandemir kimdir, kaç yaşında? Helin Kandemir aslen nereli, hangi dizilerde oynadı? Aşk-ı Memnu’nun Nihal’i oluyor

Efsane dizi Aşk-ı Memnu film versiyonuyla yeniden izleyicisinin karşısına çıkacak. Geçtiğimiz günlerde yeni Bihter'in belli olmasıyla birlikte diğer karakterleri kimin canlandıracağı da merak edilmeye başlanmıştı. Hazal Kaya'nın hayat verdiği Nihal karakterini canlandıracak olan yeni isim Helin Kandemir oldu. Peki, Helin Kandemir kimdir, kaç yaşında? Helin Kandemir aslen nereli, hangi dizilerde oynadı? İşte hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 24-01-23 14:39

AK Parti'den 'seçim tarihi' açıklaması! Canlı yayında dikkat çeken sözler: Hazirana kalmadan, bayram sonrası seçime gidilebilir

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir'den seçim tarihiyle ilgili dikkat çeken bir açıklama geldi. Seçimlerin öne çekilmesine ilişkin konuşan Kandemir, "Haziran ayına kalmadan güncelleme yapılabilir. Bayram sonrası seçime gidilebilir" dedi.

Haber 09-01-23 14:56

Kısmetse Olur Aşkın Gücü'nün damat adayı Tolga'nın müstehcen yanıtları tartışma yarattı! 'Bir de üçlü deneyelim'

5 yıl aranın ardından seyirciyle buluşan Kısmetse Olur'un dikkat çeken isimlerinden Tolga Kandemir, hem yarışma evinde hem de sosyal medyada çok popüler. Sık sık adından söz ettiren Tolga, şimdi de takipçilerinden gelen sorulara verdiği müstehcen yanıtlarla dikkat çekti.

Magazin 20-12-22 16:20

ÖTV indirimi ne zaman olacak? Araçlara ve telefona ÖTV indirimi gelecek mi? Torba yasada indirim detayı

ÖTV indirimi ile ilgili son dakika açıklamaları yakından takip ediliyor. Araçlara ve telefona ÖTV indirimi gelip gelmeyeceği merak ediliyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir ÖTV ve KDV indirimine ilişkin yaptığı açıklamada, ‘Milletimizin beklentilerine uygun şekilde hareket edeceğiz.’ açıklamasında bulunmuştu. Peki, ÖTV indirimi ne zaman olacak? Araçlara ve telefona ÖTV indirimi gelecek mi?

Finans 10-11-22 17:23

Satmak için aldığı otomobil başına dert oldu! 'Ticaretim durdu'

Samsun'da oto galerici Hüseyin Kandemir'in, satmak için aldığı bir otomobil başına dert oldu. Kandemir'in müşterisinden noter devri ile birlikte plakasını da değiştirerek alıp satışa çıkardığı otomobile, satın aldığı kişinin bir önceki sahibine verdiği çekin karşılıksız çıkması nedeniyle mahkeme kararıyla şerh konuldu. Kendi adına kayıtlı otomobili satamayan Kandemir, "Devir işlemlerini sorunsuz hallettiğim otomobili satamıyorum, ticaretim durdu" dedi. İşte olayın detayları...

Haber 20-10-22 09:59

Balıkesir'de toplu açılış töreni gerçekleştirildi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ: - "Hadi bakalım buyurun anayasayla beraber bu meseleyi çözelim, bir daha kadınlarımız arasında başörtülü, başı açık ayrımı fitnesi yapamasın CHP zihniyeti" - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir: - "2023'te Cumhur İttifakı olarak el ele gönül gönüle, tarihimizin en yüksek oyunu alacak, Türkiye'de Türkiye yüzyılını yazacak kadroları iş başına getireceğiz"

Yurthaber 08-10-22 17:16

Duy Beni'nin Ekim'i Rabia Soytürk bornozlu pozunu paylaştı! 'Miss'

Başrollerini Caner Topçu, Helin Kandemir ve Sümeyye Aydoğan ile paylaştığı Duy Beni dizisiyle adından söz ettiren güzel oyuncu Rabia Soytürk, Instagram hesabından bornozlu pozunu paylaştı. Kişisel bakım yaptığı anları takipçilerinin beğenisine sunan Soytürk, paylaşımına 'Miss' notunu düştü.

Magazin 05-10-22 10:40

Van'da İlk Oyum Erdoğan'a, İlk Oyum AK Parti'ye Gençlik Buluşması düzenlendi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir: - "AK Parti gençlerin, Kürtlerin, Çerkezlerin, Türklerin partisi. Van, yaktığı bu işaret fişeğiyle tüm Türkiye'ye örnek olacak"

Yurthaber 02-10-22 16:26

Duy Beni'nin Fikret'i Durul Bazan'ın eski aşkı Gönül Dağı'ndan çıktı! Kendisinden 23 yaş küçük yıldızla berabermiş

Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi Duy Beni, sürükleyici hikayesi ve dinamik oyuncu kadrosuyla, ilk bölümünden itibaren seyirciyi ekran başına kilitledi. Rabia Soytürk, Caner Topçu, Helin Kandemir, Gökçe Güneş Doğrusöz, Berk Hakman, Burak Can gibi isimlerin yer aldığı Duy Beni'nin yönetmenliğini Ali Balcı üstleniyor. Dizide hayat verdiği 'Fikret' karakteriyle adından söz ettiren başarılı oyuncu Durul Bazan'ın eski sevgilisi, TRT 1'in iddialı dizisi Gönül Dağı'nın yıldızı çıktı.

Magazin 01-10-22 10:08

Duy Beni dizisinin Ekim'i Rabia Soytürk'ün eski aşkını gören şaşkına döndü! Meğer rol arkadaşıymış

Kadrosunda Rabia Soytürk, Caner Topçu, Meltem Akçöl ve Helin Kandemir gibi isimlerin yer aldığı Duy Beni dizisi, Star TV ekranlarında fırtınalar estirmeye devam ediyor. Duy Beni'de Caner Topçu ile başrolü paylaşan güzel oyuncu Rabia Soytürk, yalnızca güzelliğiyle değil, özel hayatıyla da sık sık gündeme geliyor. Rabia Soytürk'ün eski aşkını görenler şaşıp kaldı.

Magazin 30-09-22 10:13

Duy Beni dizisinin Leyla'sı Helin Kandemir'in mini etekli paylaşımı mest etti! Ünlü isimlerden yorum yağdı

Star TV'de ekrana gelen Duy Beni dizisinde Leyla karakterine hayat veren Helin Kandemir, gençlik dizisindeki oyunculuk performansıyla adından sıkça bahsettiriyor. Daha önce Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde de rol alan isim, mini etekli pozuna beğeni yağdı.

Magazin 21-09-22 16:58

Son dakika haberi: Ucuz evden sonra sıra onlara geldi! AK Parti'nin önemli ismi canlı yayında açıkladı: ÖTV ve KDV...

SON DAKİKA: TOKİ'nin ucuz konut projesine başvuranların sayısı 3 milyonu geçti! AK Parti kurmayları başvuru sayısından ve ilgiden oldukça memnun. Tüm bu ilginin dışında ucuz otomobil ve ucuz teknoloji ürünleri için de beklenti oluştu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir; KDV ve ÖTV indirimi için önemli açıklamalarda bulundu! İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Finans 20-09-22 07:31

SON DAKİKA | AK Partili isim canlı yayında açıkladı! Gözler o tarihe çevrildi, Cumhurbaşkanı Erdoğan duyuracak

Son dakika: 2023 Haziranı'nda yapılacak seçimlere adım adım yaklaşılırken yeni bir gelişme yaşandı. Katıldığı canlı yayın programında seçimlerle ilgili açıklama yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, "İl il anketlerimizi de yapmaya devam ediyoruz. Bir yandan bunun da çalışmasını yürütüyoruz. Üçüncüsü Seçim propaganda dönemi... 28 Ekim'de Ankara Arena'da AK Parti Yol Haritası'nı Cumhurbaşkanımız aktaracak" dedi.

Haber 19-09-22 11:34

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kandemir, Samsun'da açılışa katıldı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kandemir, Samsun'da açılışa katıldı

Yurthaber 05-09-22 17:12

Duy Beni dizisinin Leyla'sı Helin Kandemir'in annesi ile benzerliği şaşırttı! Görenler bir daha baktı

Star TV'de ekrana gelen Duy Beni dizisinde Leyla karakterine hayat veren Helin Kandemir, gençlik dizisindeki oyunculuk performansıyla adından sıkça bahsettiriyor. Daha önce Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde de rol alan 18 yaşındaki genç oyuncunun annesi ile olan benzerliği şaşırttı.

Magazin 11-08-22 11:06

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kandemir, AK Parti Ardahan İl Başkanlığını ziyaret etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kandemir, AK Parti Ardahan İl Başkanlığını ziyaret etti

Yurthaber 04-08-22 15:46

Tuğçe Kandemir tam konsere çıkacakken acı haber geldi!

Şarkıcı Tuğçe Kandemir sahneye çıkmadan hemen önce kötü haberi aldı. Ünlü şarkıcı, yaşadığı zorluğa rağmen sahneye çıktı ve “Dik durabilmek için çok savaş verdim. Umarım başarılı olmuşumdur" dedi.

Magazin 09-07-22 10:35

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kandemir, Ordu'da konuştu:

"Libya tezkeresine Cumhuriyet Halk Partisi ret oyu verdi. Libya'dan Türk askerini çekmenin kime faydası var? Bu memleketin lehine mi yaptığınız? Kiminle yan yana durdunuz? Kiminle birlikte el kaldırınız? Terörün uzantısı HDP ile birlikte"

Yurthaber 23-06-22 16:56

Hareketsiz yaşam tarzı varisi tetikliyor uyarısı

Bayındır Söğütözü Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Özer Kandemir: - "Son zamanlarda yaygınlaşan damar içi lazer veya ses dalgası uygulamaları ile herhangi bir kesi yapılmadan genişlemiş toplardamar içeriden yakılıp kapatılabiliyor. Ameliyat sonrası hastalar hemen ayağa kalkıp eski yaşamlarına dönebiliyor"

Yurthaber 22-06-22 15:03

Munzur Dağları'nda 2 bin 648 böcek ile 955 bitki türü kayıt altına alındı

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Biyoloji Bölümü Botanik Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ali Kandemir: - "Topladığımız bitki ve böcekleri üniversitemizde tasnif ediyoruz. Tasnif işleminde, hangi bitki türüne hangi tozlaştırıcı böceklerin geldiğinin de kaydını tutuyoruz" - "Bazı endemik bitkilerin bir veya birkaç polinatörle (tozlaştırıcı) uyum içerisinde olduğunu gördük. Yani oldukça özel olan çiçeklerin aynı zamanda özel polinatör böceklere sahip olduklarını keşfettik"

Yurthaber 16-06-22 11:02

Ramazan Bayramı'nı vatan nöbetinde, elleri tetikte geçiriyorlar

Mardin'de, Vali Mahmut Demirtaş ile Türkiye Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Federasyonu Başkanı Orhan Kandemir, 1040 rakımlı nöbet noktasında ziyaret ettikleri güvenlik korucularının bayramını kutladı - Federasyon Başkanı Kandemir: - "Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelemize devam edeceğiz. Güvenlik korucularımız, yağmur, çamur, bayram demeden her zaman görevinin başında"

Yurthaber 02-05-22 12:18

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kandemir, Edirne'de iftarda vatandaşlarla buluştu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kandemir, Edirne'de iftarda vatandaşlarla buluştu

Yurthaber 21-04-22 21:54