Özgür Özel Haberleri Ve Son Dakika Özgür Özel Haberleri

Özgür Özel Haberleri Ve Son Dakika Özgür Özel Haberleri

Özgür Özel, 21 Eylül 1971 yılında Manisa'da dünyaya geldi. Manisa ve İzmir arasında süregelen eğitim süreci geçirdi. Ege Üniversitesi'nde Eczacılık okuyan Özgür Özel, 2011 yılına kadar eczacılık mesleğini sürdürdü. Eczacılık alanında birçok konferans ve kongrede yer aldı. Tür Eczacıları Birliği'nde önemli görevler aldı. 2011 yılında ise milletvekili seçildi. CHP Manisa Milletvekili olarak meclise giren Özgür Özel, siyaset kariyerine başlangıç yaptı. Milletvekilliğinin ardından Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday oldu fakat seçilmedi. 2015 seçimlerinde tekrar meclise giren Özgür Özel, CHP Parti Meclis Üyeliği de yaptı. 2015 Uğur Mumcu Yılın Siyasetçisi Ödülü'ne layık görülen Özgür Özel, siyaset hayatına devam ediyor.

Özgür Özel Haberleri

CHP lideri Özgür Özel'den Sarıyer'den bağımsız aday olan Şükrü Genç'e çekil çağrısı! 'Kusura bakma affedemeyiz

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Sarıyer Belediye Başkanı ve bağımsız Sarıyer Belediye Başkan Adayı Şükrü Genç'e 'adaylıktan çekil' çağrısı yaptı. Özel, "Oktay Aksu kazanıyor. Eğer, gerçekten bu partiye gönül verdiysen bugün yarın açıklamanı yaparsın, çekilirsin. Pazartesi günü gelirim, rozetimi kendim takarım. Yok, şimdi çekilmeden, pazarı getirdin, bize korkulu rüyayı gördürttün, Pazar günü seçimi kazandık, ondan sonra döneyim. Kusura bakma, affedemeyiz" dedi.

Haber 27-03-2024 21:21

Özgür Özel, Akşener'e yüklendi: Sende olmayan vicdan ve insaf, İYİ Parti’nin iyi insanlarında var

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İYİ Parti ile Balıkesir’de sonuçsuz kalan ittifak görüşmeleri üzerinden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e yüklenerek, "Sende olmayan vicdan ve insaf, İYİ Parti’nin iyi insanlarında var. Hepsinden vallahi de billahi de oy istiyorum" dedi. Akşener de CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e sert tepki gösterdi.

Haber 26-03-2024 22:04

Selahattin Demirtaş İstanbul için çağrı mı yapacak? Kulisler hareketlendi, CHP lideri Özel'den açıklama geldi

Yerel seçimlere günler kala eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın açıklama yapacağı iddiasına ilişkin CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den dikkat çeken değerlendirmeler geldi. "Sayın Demirtaş'ın Edirne Cezaevi'nden İstanbul seçimlerine yönelik bir açıklama yaparak seçime yönelik hamle yapacağını falan beklemiyorum açıkçası" diyen Özel, böyle bir açıklama gelmesi takdirde kendileri de gerekli açıklamayı yapacaklarını belirtti.

Haber 26-03-2024 07:46

Özgür Özel mitingde atılan o sloganı düzeltti: Evladım o mesajı mı verdik şimdi?

CHP Genel Başkanı Özgür Özel seçim çalışmalarını İzmir'in ilçelerinde sürdürdü. Foça'da da halka seslenen Özgür Özel'in mitingde atılan bir slogan üzerine araya girdi. Özel "Evladım o mesajı mı verdik şimdi? Slogancıyı değiştirin" diyerek atılan sloganı düzeltti.

Haber 24-03-2024 20:12

Diğer Haber Etiketleri

Özgür Özel

Özgür Özel Hakkındaki Haberler Mynet'te. Özgür Özel Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Özgür Özel'den Hamza Dağ'a 'alkol yasası' tepkisi! Şimdi rozeti çıkarıp, bıyığı incelterek içkili mekanlarda geziyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhur İttifakı İzmir adayı Hamza Dağ hakkında gündem olacak açıklamalarda bulundu. Hamza Dağ'ın AK Partili olduğunu gizlemek için bağımsız adaymış gibi seçim kampanyası yürüttüğünü iddia eden Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a gönderme yaparak, "Hamza Dağ'ı da o atadı arkadaşlar. İzmir'e kayyum atamaya çalışıyor" dedi. Özel'in gündem olan açıklamalarının tüm detayları haberimizde!

Haber 24-03-2024 14:34

Özgür Özel'den o isimle ilgili dikkat çeken sözler! Bahçeli'ye dosyalar gittiğinde 'Vallahi ben bunlara inanmam' demedi

CHP lideri Özgür Özel, Manisa'da yaptığı konuşmada MHP'li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Özel, "Cengiz Ergün artık Manisa'ya zulmettiğin günlerin sonu geldi, yeni başkanın adı, artık Ferdi" derken Devlet Bahçeli ile alakalı da çarpıcı ifadeler kullandı. Özel, "Bahçeli'ye bununla ilgili dosyalar gittiğinde Devlet Bey, 'Vallahi ben bunlara inanmam' demedi" dedi.

Haber 23-03-2024 14:52

CHP Genel Başkanı Özgür Özel 'kolay kolay söz vermem' diyerek açıkladı: Romanları milletvekili olarak görevlendireceğiz

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir programın kapsamında Romanlarla buluştu. Özel, "Kolay kolay söz vermem. Romanlara söz verdim, bu sözümü somutlaştırarak söylüyorum. Romanları milletvekili olarak görevlendireceğiz. Belediye meclislerinde Roman arkadaşlarımıza önemli yerler vereceğiz. İzmir'de belediye başkanlarımızdan birinin Roman olması çok büyük bir zenginliğe işaret eder. Yeni bir döneme başlıyoruz" dedi.

Haber 22-03-2024 19:18

Özgür Özel'in 'darbe' sözleri gündem olmuştu! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yanıt: 'Tüm Türkiye'ye bir özür borcu vardır'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in 'darbe' açıklamalarıyla ilgili olarak "CHP'nin Genel Başkanı darbe sever çıktı. Kafaya bak ya... Türkiye'de darbeler dönemi artık kapanmıştır. Her kim milletin iradesine kast ederse karşısında bizi bulur. Özgür efendinin tüm Türkiye'ye bir özür borcu vardır" dedi.

Haber 22-03-2024 17:24

İmamoğlu'na 2028'in önünü açtı! Penaltıyı atar, kazanırız Özgür Özel, Deniz Zeyrek'in sözlerini duyunca gerginlik yaşandı

CHP'nin 31 Mart'ta kazanma konusunda en iddialı olduğu büyükşehirlerden Ankara ve İstanbul'a ilişkin masasındaki son anketleri Özgür Özel açıkladı. Özel, hem Mansur Yavaş hem de Ekrem İmamoğlu için büyük bir farka işaret etti. Canlı yayında gazeteci Deniz Zeyrek ile 'genel başkanlık' tartışması yaşayan Özel ayrıca CHP'nin sıradaki cumhurbaşkanı adayıyla ilgili soruya yanıtlarken verdiği '90. dakikada penaltı' örneğiyle dikkat çekti.

Haber 22-03-2024 08:45

CHP'li vekil Engin Altay'dan ilginç çıkış! Benim çırağımdı diyerek Özgür Özel'i kürsüye çağırdı

CHP Milletvekili Engin Altay, Sinop mitinginde şaşırtan bir çıkışta bulundu. Altay, Sinop mitingi öncesi yaptığı konuşmada partisinin Genel Başkanı Özgür Özel'i "Benim çırağımdı" diyerek kürsüye çağırdı.

Haber 21-03-2024 19:23

Hamza Dağ'dan Özgür Özel'e yanıt: Korkunun ecele faydası yok

Cumhur İttifakı'nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in son dönemde kendisiyle ilgili ifadeler kullandığını belirterek, "Şunu net bir şekilde ifade edeyim ki korkunun ecele faydası yok. Korkusu, yakın geçmişte kazanmış olduğu genel başkanlık koltuğunu başka birine kaptırmak herhalde." dedi.

Haber 20-03-2024 20:24

CHP lideri Özgür Özel'den Gökhan Zan yorumu! Şaşırmadım diyerek açıkladı: Gözündeki ateşi farklı gördüm!

Seçime günler kala TİP, Gökhan Zan'ın adaylığından desteğini çekerken gözler bir yandan da CHP'ye çevrildi. Daha önce TİP'in Hatay'da CHP'ye kaybettirecek bir potansiyeli olduğunu söyleyen CHP lideri Özgür Özel, yaşanan pazarlık ve montaj iddialarıyla ilgili ilk kez konuştu. CHP lideri "Gökhan Zan'ın gözündeki ateşi farklı gördüm. Başka bir hırs vardı. Hukuk sürecini takip edeceğiz ama duyduğuma, gördüğüme şaşırmadım." dedi.

Haber 20-03-2024 06:42

Özgür Özel'in katıldığı mitingde açılan pankartlar dikkat çekmişti! Açıklama geldi: 'Hukuk girişimleri başlatılmıştır'

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Antalya'da katıldığı mitingde DEM Parti pankartları dikkat çekmişti. CHP Alanya İlçe Başkanı Bülent Kandemir yaptığı açıklamada "Alanya Belediye Başkan Adayımız Osman Tarık Özçelik’in konuşması sırasında provakatif nitelikli iki pankart açıldığı fark edilmiş, pankartı açanlar alandan uzaklaştırılmıştır. Provakatif girişim konusunda hukuk girişimleri başlatılmıştır" dedi.

Haber 18-03-2024 21:00

Meral Akşener ile kurdukları ittifakın adını açıkladı! Mitingler emekli mitinglerine dönmeye başladı

CHP'nin İYİ Parti'yle ittifak girişimi neticede iki parti arasında tansiyonun zaman zaman yükseldiği bir krize dönüştü. CHP lideri Özgür Özel, Meral Akşener ile seçimde iş birliği kuramadıklarını belirtirken ses getirecek bir noktaya da değindi. İki liderin meydanlarda ortak olarak dile getirdiği 'emekliler' konusu Özel'e göre Akşener'le buluştukları ittifakı belirledi.

Haber 18-03-2024 12:29

Erdoğan mitingdeki slogana Çırağa, kalfaya müjde olmaz deyip tepki gösterdi! Özgür Özel'den jet yanıt: Seslerini duyurmak isteyenleri gözaltına aldırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Konya mitinginde bir vatandaşın staj ve çıraklık sigortasıyla ilgili sloganı üzerine Erdoğan tepki gösterdi. Erdoğan'ın 'müjde' sözleri kısa sürede ses getirirken CHP lideri Özgür Özel'den de jet yanıt geldi. Adana'daki mitinginde konuşan Özel, "Erdoğan bu sorunu dile getirmek isteyenleri gözaltına aldırdı" dedi.

Haber 17-03-2024 16:42

Duyunca 'seçimi kazandık' dedim diyerek açıkladı! CHP lideri Özel'den iddialı açıklama: İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Hatay, Balıkesir...

Yerel seçimler için artık son viraja girilirken, CHP Genel Başkanı Özgür Özel; İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Balıkesir ve Hatay'daki seçim yarışıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İstanbul il başkanlığı binasının satışına ilişkin para sayma görüntülerinin yayımlanmasını 'kumpas' olarak nitelendiren Özel, "Duyunca inanamadım. En yakın arkadaşlarıma 'Seçimi kazandık anlaşılan' dedim." yorumunda bulundu. Özel, yerel seçim sonuçlarıyla ilgili iddialı ifadeler kullandı.

Haber 17-03-2024 08:21

CHP lideri Özgür Özel'den 'para sayma' görüntüsüne yeni açıklama: 2019 yılına ait ve AK Partili bir avukat kaydetmiş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılan para sayma görüntülerine ilişkin açıklama yaptı. Özgür Özel "Görüntüler 2019 yılına ait. AK Partili bir avukat görüntüleri almış sonra demiş ki bu görüntüleri para karşılığı size vereyim, biz de demişiz ki hiçbir çekinecek şeyimiz yok paranın geldiği yer belli, verildiği yer belli alınan bina belli” dedi.

Haber 15-03-2024 23:14

Özgür Özel cami açılışına katıldı! İYİ Parti'den istifa eden Hatipoğlu'na sert tepki: Milli irade hırsızı, siyasi yankesici...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Eskişehir'de 100. Yıl Camisi Tesislerinin açılış törenine katıldı. Özel, İYİ Parti'den istifa ederek AK Parti'ye geçen ve belediye başkan adayı olan Nebi Hatipoğlu'na sert sözlerle yüklendi. Özel, Hatipoğlu'nu milli irade hırsızı olarak niteleyerek, "Cumhuriyet düşmanlarına alan açmaya çalışanlarına 31 Mart’ta en büyük dersi vermelerini bekliyorum." dedi. Ayrıca Özel'in aday gösterilmeyen Yılmaz Büyükerşen ile olan cami anısı dikkat çekti.

Haber 15-03-2024 15:43

'Rekor oyla geliyor' diyerek açıkladı! Ankara ve İstanbul için iddialı sözler: Yüzde 60'ı zorlar deniyor, yarış bitti!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den İstanbul, Ankara ve İzmir'deki yerel seçim sonuçları için iddialı açıklamalar geldi. Ankara'da yarışın şimdiden bittiğini söyleyen CHP lideri Özel, "Mansur Yavaş rekor oyla geliyor. Yüzde 60'ı zorlar deniyor" diye konuştu. Özel, İstanbul'da 7 puan önde olduklarını iddia etti.

Haber 11-03-2024 08:45

Özgür Özel '31 Mart'tan sonra yaygınlaşacak' diyerek duyurdu: Öğrencilere destek sağlamanın kıvancını yaşıyoruz

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul'un Kartal ilçesinde toplu açılış töreninde konuştu. Özel buradaki konuşmasında " "Kartal'da gençleri merkezine alan bir belediyecilik anlayışının, 'Sen Oku Diye' ve 'Genç Üniversiteli' kampanyalarıyla öğrencilere destek sağlamanın ve bunu 31 Mart'tan sonra Türkiye'deki tüm Cumhuriyet Halk Partili belediyelere yaygınlaştıracak olmanın umudunu, heyecanını, kıvancını yaşıyoruz" dedi.

Haber 10-03-2024 15:18

Türkiye'nin gözü İstanbul'da! CHP'nin masasındaki son anket açıklandı: Fark daha fazlaydı

31 Mart seçim akşamı herkesin gözü Megakent İstanbul'da olacak. 16 milyon nüfusuyla tüm vatandaşlar büyükşehirin yeni başkanının kim olacağını merak ederken anket sonuçlarına ilgi de arttı. En çok araştırma yapılan il özelliğini koruyan İstanbul'la ilgili CHP'nin masasındaki anket de ortaya çıktı. İmamoğlu mu önde Kurum mu? İşte merak edilen sorunun yanıtı...

Haber 09-03-2024 15:03

CHP lideri Özgür Özel'den canlı yayında 'Burcu Köksal' açıklaması: Ben Ekrem Bey tarzı bir şey söylesem ipler kopar

CHP lideri Özgür Özel, Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal'ın DEM Parti tepkisi ve Ekrem İmamoğlu'nun açıklamasının ardından canlı yayında dikkat çeken açıklamalar yaptı. Özel, Köksal'ın sözleri için "Konuşma sırasında fark etsem, düzeltme yapardım" dedi. Özgür Özel "Ben Ekrem Bey tarzı bir şey söylesem Burcu hanımla ipler kopar. Sonuçta Afyon'da iyi gidiyor. Her yönüyle kritik bir yerde seçimi alıyoruz. Burada bir yol kazası olmuş." ifadelerini kullandı.

Haber 08-03-2024 23:26

Özgür Özel 'sürçülisan' demişti! Barış Yarkadaş canlı yayında açıkladı: 'Burcu Köksal tam tersini söyledi'

CHP'li Afyonkarahisar Belediye başkan adayı Burcu Köksal'ın "Seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi'nin kapıları DEM Parti hariç her siyasi partiye açık olacak" sözleri gündem oldu. CHP lideri Özgür Özel, Köksal'ın sözlerini sürçülisan olarak nitelendirirken, gazeteci Barış Yarkadaş'tan canlı yayında çok konuşulacak bir açıklama geldi. Köksel ile konuştuğunu söyleyen Yarkadaş, "Bana 'Dil sürçmesi yok.Belediye başkanı seçildiğimde belediyeyi DEM Parti ile yönetmeyeceğim' dedi" şeklinde konuştu.

Haber 06-03-2024 23:37

CHP lideri Özel 'gözümü kırpmam' diyerek açıkladı! Çok konuşulacak '2028' yorumu: 'Ekrem İmamoğlu'nu cumhurbaşkanı adayı yaparım'

CHP'nin 2028 Cumhurbaşkanı adayıyla ilgili çok konuşulacak bir açıklama geldi. CHP lideri Özgür Özel, Ekrem İmamoğlu'nun 31 Mart'taki yerel seçimleri kazanması halinde 4'te 4 yapacağını belirtirken; olası cumhurbaşkanlığı adaylığı için çok net konuştu. Özel, "Ekrem Bey ile bu rejimi değiştirmek gerek. Ekrem İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanı adayı olması için üzerime düşen her şeyi fazlasıyla yaparım. Bunu yapmakta gözümü kırpmam" diye konuştu.

Haber 06-03-2024 09:32

Özgür Özel'den katıldığı canlı yayında 'reklam arası' tepkisi! Bu doğru bir şey değil

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Halk TV canlı yayınında seçim ve gündemle ilgili soruları yanıtladı. Yayında muhalefetle ilgili uzun bir soru soran gazeteci Şirin Payzın yanıtı almadan reklam arasına gitmek isteyince Özgür Özel tepki göstererek "Bu kadar uzun ve yorum içeren bir sorudan sonra bu doğru bir şey değil." dedi. Daha sonra Özel'in yanıtının ardından ise reklam arasına gidildi.

Haber 05-03-2024 23:07

Özgür Özel'den Kırklareli'nde bağımsız aday olan Serdar Türker'e tepki: 'CHP'ye kaybettirmeye çalışmayı affetmiyorum, affetmeyeceğim'

Kırklareli'nde belediye başkanlığı için CHP'den aday gösterilmeyen ve bağımsız aday olan Serdar Türker 'adaylıktan çekilmesi' için kendisine daire başkanlığı ve şoförlü makam aracı teklif edildiğini iddia etmişti. İddialara yanıt veren CHP lideri Özgür Özel, "Kendisini arayıp 'Zaten bunu başaramazsın ama tarihe kara bir leke olarak geçmek doğru değil. Gel sen bu işten vazgeç, omuz omuza, el ele kol kola yürüyelim'' dedim. CHP'ye kaybettirmeye çalışmayı affetmiyorum, affetmeyeceğim" dedi.

Haber 04-03-2024 21:29

Özgür Özel'in 'bedelli' çıkışı tartışma yarattı! O sözlerine açıklık getirdi, Murat Kurum ise Sen kimsin ki diye tepki gösterdi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in 'bedelli askerlik' sözleri yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. İBB Başkan adayı Murat Kurum'dan Özel'e yanıt gecikmedi. Özel, çok konuşulan o sözlerine açıklık getirip Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alırken Kurum ise Özel'e "Sen kimsin ki bu pırıl pırıl gençlerimize böyle bir ithamda bulunuyorsun?" sözleriyle çıkıştı.

Haber 03-03-2024 15:28

Özgür Özel'den tartışma yaratacak çıkış! Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Murat Kurum'u adaylıktan çek

Seçimlere 1 aydan az bir süre kala CHP lideri Özgür Özel'den ses getirecek bir çıkış geldi. Cumhur İttifakı'nın İBB adayı Murat Kurum'un Filistin açıklamalarına tepki gösteren Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslendi. 'Bugün son gün' diyen Özel, "Çağrıda bulunuyorum Murat Kurum'u çek” ifadelerini kullandı.

Haber 02-03-2024 14:57

Özgür Özel 'Jest bekliyoruz' dedi, Meral Akşener'den sert yanıt geldi! 'Bıktım, usandım, midem bulanıyor artık'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’in "Jest bekliyoruz" sözlerine çok sert yanıt verdi. Akşener, "Cumhuriyet Halk Partisi’nin bu jest isteme işleminden bıktım, usandım, midem bulanıyor artık" dedi. İşte Akşener'in o açıklamaları...

Haber 01-03-2024 17:45

Özgür Özel açıkladı! Haluk Levent dışında Mert Fırat'a da Hatay için teklif götürülmüş

Yerel seçimlerde CHP'de Hatay'da kimin aday gösterileceği muamması yaşanmıştı. Mevcut belediye başkanı Lütfü Savaş'a yönelik tepkiler gelmesi sonrasında CHP yönetimi isim arayışına gitmişti. Adaylık için sanatçı Haluk Levent'e de teklif götürülmüştü. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Levent dışında bir sanatçıya daha adaylık teklifi götürdüklerini açıkladı.

Magazin 29-02-2024 23:01

CHP lideri Özgür Özel'den canlı yayında İstanbul ve Ankara açıklaması: 'Her ölçümde puan farkını açıyoruz'

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel katıldığı canlı yayında seçim gündemiyle ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Ankara'da Mansur Yavaş, İstanbul'da ise Ekrem İmamoğlu'nun oy oranlarını değerlendiren Özel, "Ankara Büyükşehir'de yarış bitti. İstanbul'da her ölçümde 1,5-2 puan farkını açıyoruz. Türkiye genelinde yüzde 30'u aşmayı önemli görüyorum. Yüzde 25'lik bir cam tavan var üzerimizde. Kaybedecek bir tane belediyemiz yok." ifadelerini kullandı.

Haber 29-02-2024 21:43

CHP lideri Özgür Özel'den sert tepki! Rezil bir karar

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Çorlu tren faciası davasındaki 19'uncu duruşmada davayı yerinde takip etti. Davanın bir kez daha ertelenmesine Özel'den çok sert tepki geldi. Özel, kararın seçimden sonraya kaçırıldığının altını çizerek, "Rezil bir karardır" ifadesinde bulundu.

Haber 29-02-2024 14:50

Özgür Özel’den anket açıklaması: 300 bin kişiye ulaştık, ne yapacaksanız 31 Mart’ta yapacaksınız!

CHP’de yerel seçimler için çalışmalar sürerken Genel Başkan Özgür Özel’den gündem yaratacak açıklamalar geldi. “Endişeli seçmen birleşmeli. Tepki sandığa yansımazsa sömürü sürer” açıklamasında bulunan Özel açıklamalarının devamında ise 300 büyük anket yaptırdıklarını ve 300 bin deneğe ulaştıklarını belirtti.

Haber 29-02-2024 07:50

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı?

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? İşte günün özeti...

Haber 27-02-2024 16:49

'Ölürsem cenazemde istemiyorum' deyip rest çekti, 'dakikaları' gösterip isyan etti! Özgür Özel'den 'emekli kart' teklifi: 17 bin TL ikramiye yükleyelim

Son dakika haberi: Partisinin grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Ölürsem cenazemde TRT'yi istemiyorum" çıkışıyla isyan etti. TRT'nin yayında belediye başkan adaylarına, kendisine ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yer verdiği dakikalara tepki gösteren Özel bir de emeklilere 17 bin TL ve fatura indirimi içeren 'emekli kart' önerisini gündeme getirdi.

Haber 27-02-2024 14:17

Özgür Özel'e yeni görev: CHP için 12 yıl sonra ilk oldu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel bir kritik görev daha üstlendi. Üstelik Özel'in görevi bu kez uluslararası çapta. Bu görevle birlikte Cumhuriyet Halk Partisi 12 yıl sonra Sosyalist Enternasyonal'de yeniden genel başkan düzeyinde temsil edilecek.

Haber 25-02-2024 14:59

CHP'de Hatay tartışmaları devam ediyor! Özel: Düşündük taşındık gecenin 3'ünde karar verdik

CHP'de Hatay bilmecesi geçtiğimiz günlerde son buldu. Vatandaşlar tarafından protesto edilen Lütfü Savaş'ın adaylığı geri çekilmedi. Bazı kesimlerce tepki gösterilen kararla ilgili CHP lideri Özgür Özel'den yeni bir açıklama geldi. Özel, "Düşündük, taşındık gecenin 03:00'ünde verdiğimiz karar Lütfü Savaş ile devam etme yönünde oldu" dedi.

Haber 22-02-2024 11:25

Milli muharip uçak KAAN’ın ilk uçuşu sonrası Özgür Özel ve İmamoğlu'ndan peş peşe paylaşım

Milli muharip uçak KAAN’ın ilk uçuşunu başarıyla gerçekleştirmesi ile ilgili CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den de açıklama geldi. Özel açıklamasında emeği geçen herkese teşekkür ederken “ülkemize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. Özel'in ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yapmış olduğu paylaşım da dikkat çekti. İmamoğlu, "Yürekten tebrik ederim" dedi.

Haber 21-02-2024 13:25

Özgür Özel'in memleketi Manisa'da şok! Elektrikler kesildi, CHP'li adayın başvurusu yetişmedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’in memleketi Manisa'da, partilileri şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Saruhanlı ilçesinin CHP’li Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Zeki Bilgin’in adaylık başvurusu ve meclis üyeliği listesi YSK sistemine geç girilmesi sebebiyle kabul edilmedi.

Haber 21-02-2024 09:07

Çizmeyi aşan Şevki Yılmaz için CHP lideri Özgür Özel'den 'foseptik çukuru' çıkışı: Atatürk'e hakarete tepkisi dikkat çekti

Atatürk'e hakaret eden eski Refah Partisi milletvekili Şevki Yılmaz'a tepki yağmaya devam ediyor. Skandal ifadeleriyle eleştiri oklarını üzerine çeken Yılmaz'a son olarak CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den sert sözler geldi. Özel, tepkisinde "foseptik kamyonu" çıkışıyla dikkat çekti.

Haber 20-02-2024 16:07

CHP lideri Özgür Özel'den 'Medeni Kanun' için kutlama mesajı: Çağının çok ötesinde adımlar atılabilmesini sağladı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Medeni Kanun'un kabulünün 98'inci yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Haber 17-02-2024 16:56

Özgür Özel'in zor anları! Cemil Tugay sanarak elini kaldırdığı kişi...

Türkiye, yapılacak yerel seçimlere kilitlenmiş durumda. Siyasi partiler seçim mitinglerine tam gaz devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay sanarak başka birisinin elini kaldırdı. Yaşanan o ilginç anlar sonrası hatasının farkına varan Özel, hızla Cemil Tugay'ı bularak elini kaldırdı.

Haber 16-02-2024 17:03

Emekli bayram ikramiyesi zammına ilk tepki! CHP lideri Özel: Bir kilo et olmuş 600 lira, yapa yapa bin lira zam yapıyor

Bayram ikramiyesindeki 1000 liralık artışı duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan'a CHP lideri Özgür Özel'den tepki gecikmedi. AK Partili ve MHP'li seçmene de seslenen Özel, "2 bin lirayı 5 bin bile yapmayan, bayram ikramiyesini 1000 lira artırmayı reva görene oy verilirse bunlar böyle devam eder" diye konuştu.

Haber 16-02-2024 16:06

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay'ın zor anları! Sahneye çıkarken...

31 Mart yerel seçim maratonu tam gaz devam ederken CHP lideri Özgür Özel, İzmir Aday Tanıtım Töreni'nde açıklamalarda bulundu. İzmir'de 30'da 30 yapacağını ifade eden Özel'in 'çok sevdiğim ve güvendiğim' sözleriyle sahneye davet ettiği İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, sahneye çıkarken merdivenlerde düştü. Canlı yayında gerçekleşen olay anbean görüntülendi.

Haber 15-02-2024 15:38

'100 yılın sürprizini yapacağız' diyerek açıkladı! Özgür Özel'den iddialı sözler... Ankara, İstanbul, Hatay, Malatya... Gökhan Zan'ın talebini ilk kez açıkladı

Lütfü Savaş bilmecesi, Gürsel Tekin'in istifası derken; hareketli günler geçiren CHP'de Genel Başkan Özgür Özel'den iddialı açıklamalar geldi. Ankara ve İstanbul'da çok rahat olduğunu belirten Özel, "100 yılın sürprizini Malatya’da yapacağız" diye konuştu. "Savaş’a alternatifi anketlerde görürsem adayı değiştiririm" diyen Özel, TİP'ten aday olan Gökhan Zan'ın talebini de ilk kez açıkladı. Özel, Haluk Levent'e adaylık teklifiyle ilgili de konuştu.

Haber 15-02-2024 07:53

CHP lideri Özgür Özel, Mansur Yavaş ve Erdal Beşikçioğlu ile birlikte halka seslendi: Size bir müjdem var'

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Mansur Yavaş ve Erdal Beşikçioğlu ile birlikte Ankara Etimesgut'ta vatandaşlara seslendi. "Size bir müjdem var" diyen Özel "Size biraz önce Erdal Başkan'dan bahsettim. Çok iyi bir oyuncu diye. Filmlerde çok güzel kendisini ifade ediyor, hepimizi memnun ediyor diye. Yarın akşamı bekleyin, kendisini oynayan, olduğu gibi görünen muhteşem bir televizyon starı ile karşılaşacaksınız" ifadelerini kullandı.

Haber 14-02-2024 20:01

'Kılıçdaroğlu'nu indirdin, Özel'i de yiyeceksin' CHP'li isimden büyük iddia! İsmail Küçükkaya'dan canlı yayında '1 Nisan' çıkışı...

Cumhuriyet Halk Partisi'nin yeni açıklanan adayları İsmail Küçükkaya'nın hedefi olunca Eren Erdem'den 1 Nisan tarihi hakkında çok konuşulacak bir iddia geldi. Partinin İzmir ve Çankaya belediye başkan adayları için Küçükkaya, "Beni heyecanlandırmayan halkımı da heyecanlandırmaz" dedi. Erdem'in İmamoğlu ile birlikte Kılıçdaroğlu ve Özel hakkındaki sözleri dikkat çekti.

Haber 14-02-2024 11:25

Özgür Özel'den 'Lütfü Savaş' açıklaması! 'Anketlerde bir şey görürsek...'

CHP Lideri Özgür Özel, Hatay'da protestoyla karşılaşan ve adaylığı tartışma konusu olan Lütfü Savaş ile ilgili açıklamada bulundu. "Hatay'da aday değişikliği olacak mı?" sorusuna yanıt veren Özel, "Yaptığımız anketler bize bir şehirde yanlış yaptığımız sinyalini veriyorsa ya da verirse bu değerlendirilir. Anketlerde bir şey görüyorsak müdahale ediyoruz, görürsek ederiz" ifadelerini kullandı.

Haber 11-02-2024 12:45

CHP’de 'Şükran Kütükçü' krizi! Kendini odaya kilitledi, polis odayı kapıyı kırıp boşalttı

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu ekiplerinin makam odası makam paylaşımı yüzünden TBMM’de sorun yaşandı. Kurultay sürecinde taraf değiştirerek Özgür Özel’in bulunduğu değişimcilerin tarafında geçen protokol müdürü Şükran Kütükçü, kendini odaya kilitleyip kapıyı açmayınca, polis kapıyı kırıp odayı boşalttı.

Haber 11-02-2024 10:31