Ozturk Ailesi Icin Cenaze Toreni Haberleri

Öldüğünü zannettiler! Morgun içindeki ceset torbasında nefes aldığı fark edildi... Ölü ilan edilen kadın canlı çıktı

90 yaşındaki bir kadın doktorlar tarafından ölü olarak ilan edilmesinden sonra cenaze işlemlerinin tamamlanabilmesi için hastane morguna kaldırıldı. Ancak yaşlı kadının morgun içinde bulunan ceset torbasında nefes aldığı tespit edildi. Yaşlı kadının ailesi olay karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Trend 2023-12-01 08:00:19

Sosyal medyanın konuştuğu cenaze töreni! Gece kulübünde cenaze töreni yaptılar... Herkes kapağı açık tabutun başında dans etti

El Salvadorlu Darwin Bernal'in vefat etmesi üzerine ailesi ve arkadaşları ona alışılmışın dışında bir cenaze töreni yapmaya karar verdi. Bernal'in eğlenceye olan tutkusunu bilen sevdikleri gece kulübünde cenaze töreni düzenledi. Törene katılanların büyük bir bölümü kapağı açık olan tabutun başında dans etti.

Trend 2023-11-18 11:45:40

Cenaze aracı, yemek siparişi, ölüm ilanı, taşıma firması... 'Film gibi hikayem var' Yaşadıkları akılalmaz! Hiçbir şeyden haberleri de yok, eve gelenin haddi hesabı da...

Gaziantep'in Nizip ilçesi'nde yaşayan Öztürk ailesi, 2 yıldır sürekli yapılan asılsız ihbarlar, ölüm ilanları, siparişler nedeniyle sorun yaşamaya başladı. Sık sık 112'ye yapılan ihbarlar nedeniyle itfaiye, polis, ambulans ve cenaze aracı gelen evine, esnaf tarafından da kimliği belirsiz kişilerce sipariş edilen yemek ve tatlı gönderilmesinin psikolojisini bozduğunu anlatan Öztürk ailesi, sürekli polise şikayette bulunmalarına rağmen sonuç alamadıklarını ifade etti.

Haber 2023-09-22 12:43:46

Bu nasıl cenaze töreni? Suikast sonucu öldürülen uyuşturucu çetesi lideri, silahlarıyla birlikte gömüldü

Ekvador'da silahlı suikast sonucunda hayatını kaybeden uyuşturucu çetesi lideri Manuel Sevillano Bustamante'nin cenaze töreni çok konuşuldu. Uyuşturucu çetesi lideri Bustamante silahlarıyla gömüldü. Ailesi Bustamente'nin öbür dünyada silaha ihtiyacı olabileceğini düşünerek tabutuna silahlarını koyarak gömülmesini istediklerini söyledi.

Trend 2023-09-16 07:43:40

Usta oyuncu Tanju Tuncel son yolculuğuna uğurlandı! Ailesi bakmadı mı?

İstanbul’da huzurevinde fenalaşarak kaldırıldığı hastanede vefat eden usta sanatçı Tanju Tuncel, kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Tanju Tuncel’in ailesinin kendisine bakmadığı iddialarına ise yanıt aile dostu Oğuz Çineri'den geldi.

Magazin 16-07-23 14:52

Cenaze törenine nakledilirken aniden canlandı! Ailesi gözlerine inanamadı... “Öldüğü söylenmişti bir anda dirildi”

49 yaşındaki Chataporn Sriphonla Tayland’ın Udon Thani bölgesindeki bir hastaneden öldüğü söylenerek cenaze aracıyla defin yerine nakledildiği sırada aniden canlandı. Cenaze aracındaki ailesi 49 yaşındaki kadının aniden canlanması üzerine büyük bir şaşkınlık yaşarken, “Öldüğü söylenmişti bir anda dirildi” ifadelerini kullandı.

Trend 01-07-23 09:12

Şehit ailesi başvurdu! İYİ Parti'nin o videosuna erişim engeli geldi…

14 Mayıs seçimleri öncesinde İYİ Parti’nin hazırlatmış olduğu bir reklam videosu üzerine şehit ailesi mahkemeye başvurdu. Siirt'in Pervari ilçesinde 2020 yılında şehit olan polis memuru Muhammed Demir'in cenaze görüntülerinin yer aldığı videoya ailenin başvurusu üzerine erişim engeli getirildi.

Haber 04-05-23 14:23

5 yaşındaki şehit Karataş'ın hayali yürekleri yaktı! Cenazede gözyaşları sel oldu... Hain saldırının hayattan kopardığı Hasan'ın o sabah istediklerini annesi anlattı

Dün Gaziantep'in Karkamış'ın ilçesine terör örgütü YPG/PKK'nin hain saldırısı öğretmen Ayşenur Alkan ile 5 yaşındaki Hasan Karataş'ı hayattan kopardı. CHP'li vekil Mahir Polat'ın acı haberi "Yeğenimizi kaybettik" diyerek duyurduğu Karataş'ın cenaze töreninde yürek yakan anlar yaşandı. 5 yaşındaki şehidin ailesi tabuta sarılarak gözyaşları döktü. Anne Dilan Karataş, "Sabah kalktı ekmeğe gitti, kamyonuyla oynadı. Babasından akülü araba istedi" derken oğlunun hayali acıları bir kez daha tazeledi.

Haber 22-11-22 12:30

Kadın polisin ölümü intihar çıktı! Kahreden acı detay, komşuya son telefon: Oğlumu okuldan alır mısın?

Trabzon'da kadın polis memuru İlknur Erim Bahadır önceki gün evinde başından vurulmuş halde bulunmuştu. Bahadır'ın intihar ettiği ortaya çıkarken, ailesi ve kocası arasında çıkan defin yerin anlaşmazlığı tarafları mahkemelik etti. Mahkeme kararıyla 2 gün bekletilen cenaze, Bahadır'ın kendi ailesi tarafından defnedilmek üzere memleketi Elazığ’a götürüldü. Öte yandan olay günü komşusunu telefonla arayan polis memuru Bahadır'ın 4 yaşındaki oğlunu okuldan almasını istediği ortaya çıktı.

Haber 21-09-22 16:11

Dikkat çeken detay! İşte Kraliçe 2. Elizabeth’in gömüldüğü kıyafet ve mücevherler...

Kraliçe 2. Elizabeth’in cenaze töreni tüm dünyada canlı yayınla takip edilirken defin işlemlerine ilişkin detaylar da merak konusuydu. Yerel saatle 16:00'da St George Şapeli'nde başlayan defin işleminde Kraliçe’nin hangi kıyafet ve mücevheri kullanacağı Kraliyet ailesi uzmanları tarafından yorumlandı. Kraliçe’nin tahtta kaldığı süre boyunca dudak uçuklatan bir mücevher koleksiyonuna sahip olduğu biliniyordu.

Trend 19-09-22 16:51

İstanbul'da silahın kazayla patlaması sonucu vefat eden polis için cenaze töreni

Arkadaşının doldur boşalt yaptığı silahıyla vurulması nedeniyle kaldırıldığı hastanede bugün hayatını kaybeden polis memuru Kenan Baş için Küçükçekmece Gasilhanesi'ndeki törene şehidin ailesi, yakınları ile bazı meslektaşları katıldı

Yurthaber 11-09-22 18:45

Ünlü oyuncunun kuzeniymiş! Gözyaşlarını tutamadı: Ankara'daki fırtınada hayatını kaybeden Taha Öztürk son yolculuğuna uğurlandı

Ankara'da fırtına nedeniyle inşaatta devrilen kolon kalıplarının üzerine düşmesi sonucuyla hayatını kaybeden stajyer inşaat mühendisi Taha Öztürk, cenaze namazının ardından toprağa verildi. Cenaze törenine, ailesi, Çok Güzel Hareketler Bunlar oyuncusu Fatih Öztürk ile çok sayıda aile yakını ve okuldan arkadaşları katıldı. Stajyerlik yaptığı ilk iş gününde hayatını kaybeden Taha Öztürk'ün ünlü oyuncu Fatih Öztürk'ün kuzeni olduğu öğrenildi. Öztürk, törende gözyaşlarını tutamadı.

Haber 16-08-22 17:57

Cüneyt Arkın'ın ailesi Beşiktaş Sanatçılar Parkı’nda taziyeleri kabul etti

Yeşilçam'ın efsane ismi Cüneyt Arkın, Zincirlikuyu Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreninin Arkın'ın ailesi taziyeleri kabul ederken, gelenlere de yemek ikram edildi. Cüneyt Arkın için Beşiktaş Sanatçılar Parkı’nda da yemek verilerek Kur’an-ı Kerim okundu.

Magazin 30-06-22 20:29

İş adamı Yüksel Duman, sevgilisiyle yaşadığı evde ölü bulundu! Karısına not bırakmış...

İstanbul Ortaköy'de kumpir dükkanları ve apart oteli olan 53 yaşındaki iş adamı Yüksel Duman, sevgilisiyle kaldığı evde ölü bulundu. Duman'ın eşine “Ölümümden Bahar sorumludur” yazılı bir not bıraktığı belirlenirken, olay yerine gelen ailesi ve yakınları fenalık geçirdi. Duman'ın ölümünün şüpheli bulunması üzerine cenaze, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Haber 15-06-22 10:56

Aile, olmayan cenazenin namazını kılmıştı! Hasan'ın cesedi 77 gün sonra bulundu

Kırşehir'de sevgilisi Şeyma Demir ile birlikte elleri kelepçelenip, ayakları iple bağlanıp kurşunlanarak öldürülen ve Kızılırmak Nehri'ne atılan Hasan Aydoğan'ın, 77 gün sonra cesedine ulaşıldı. Hasan'ın cenazesini bulan çoban ''taşla toprağa sıkışmış bir ceset gördüm. Vücudunun üst kısmını gördüm'' diyerek yaşadıklarını anlattı. Aydoğan için geçtiğimiz günlerde ailesi gıyabi cenaze töreni düzenlemiş, anne, ''Senin düğününü yapacaktık Hasan'ım. Şimdi olmayan cenaze namazını kılıyoruz'' demişti.

Haber 09-06-22 15:30

Öldüğü zannedilen bir bebek diri diri gömüldü! Toprağın altında ağlamaya başlayınca ailesi şaşkına döndü

Hindistan’ın Banihal kentindeki bir hastanede doktorlar tarafından ölü ilan edilen bebek, acılı ailesine teslim edildi. Cenaze işlemlerini tamamlayarak bebeklerini defneden çift, toprağın altından gelen ağlama sesiyle bir anda irkildi.

Trend 24-05-22 15:53

Türkiye'nin yüreğini yaktı! Yörük kızı Müslüme'nin tabutu çiçeklerle süslendi

Mersin'in Gülnar ilçesinde ailesi çadır kurarken ortadan kaybolan ve 10 gün sonra kaybolduğu alana 7 kilometre uzaklıkta cesedi bulunan Müslüme Yağal (3), otopsi işlemlerinin ardından memleketleri Karaman'a getirildi. Müslüme, cenaze namazının ardından toprağa verildi. Müslüme'nin tabutu, Türk bayrağı ve çiçeklerle süslendi.

Haber 20-11-21 16:52

Merak konusu olmuştu! Oyuncu Semra Dinçer'in tabutunun neden açık olduğu belli oldu

Oyuncusu Semra Dinçer, dün, 2 yıldır mücadele ettiği akciğer kanserine yenik düştü. Semra Dinçer için Ankara'nın Sincan ilçesinde Osmaniye Camii'nde öğlende cenaze töreni düzenlendi. Törene Dinçer'in ailesi, yakınları ve arkadaşları dışında sanat camiasından kimse katılmadı. Cenazede dikkat çeken bir diğer ayrıntı ise naaşın taşındığı tabutun açık olmasıydı. Merak konusu olan tabut detayının sebebi belli oldu.

Magazin 03-11-21 09:27

19. Genelkurmay Başkanı Necdet Üruğ son yolculuğuna uğurlandı

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Türkiye Cumhuriyeti’nin 19. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Üruğ için Selimiye Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye Üruğ’un ailesi ve yakınlarının yanı sıra Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ile Emekli Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ da katıldı.

Haber 20-04-21 13:09

Kızının cenaze namazına giderken kaza yaptı: 4 yaralı

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde Korona virüs nedeniyle hayatını kaybeden kızının cenaze namazına giden ailenin kaza yapması sonucu 4 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, ilçede Korona virüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Müjde Çilingir’in İshaklı mahallesindeki cenaze namazına katılmak isteyen ailesi yolda seyir halindeyken süt arabası ile kafa kafaya çarpıştı.

Haber 22-03-21 12:59

Akılalmaz olay: Cenaze töreni son anda iptal edildi, gerçek otopside ortaya çıktı

Edirne’de geçirdiği trafik kazasından 233 gün sonra hayatını kaybeden ve kayıtlara ‘normal ölüm’ olarak geçen kişinin ailesi şikayetçi olunca, cenazenin defnine 45 dakika kala tören iptal edildi ve cenaze otopsiye gönderildi. Yapılan incelemeler sonucu ölümün kazayla bağlantılı olduğu kayıtlara geçti.

Haber 19-03-21 11:54

Gerçek otopside ortaya çıktı

Edirne’de geçirdiği trafik kazasından 233 gün sonra hayatını kaybeden ve kayıtlara ‘normal ölüm’ olarak geçen kişinin ailesi şikayetçi olunca, cenazenin defnine 45 dakika kala tören iptal edildi ve cenaze otopsiye gönderildi.İddialara göre, Edirne’nin İstasyon Mahallesi’nde 68 yaşındaki Behçet Karalar’ın yönetiminde olan motosiklet ile 39 yaşındaki Doktor A.U.’nun yönetiminde olan otomobil çarpıştı.

Haber 19-03-21 11:47

Ankara Emniyeti’nin acı günü

Ankara’da dün akşam saatlerinde kalp krizi geçiren ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden bomba imha uzmanı Salim Değirmenci, Ankara Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı.Değirmenci için Ankara Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlenen törene, Ankara Emniyet Müdürü Servet Yılmaz, Ankara Vali Yardımcısı Kemal Karadağ ile Değirmenci’nin acılı ailesi katıldı.

Haber 01-01-21 16:40

Kartal’ın ‘Gazi Amcası’ son yolculuğuna uğurlandı

Sekiz aydır tedavi gördüğü hastanede geçirdiği beyin kanaması sebebiyle vefat eden Kartal’ın ’Gazi Bilal Amca’sı düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı.Kartallıların ‘Gazi Bilal Amca’ lakabı ile tanıdığı Kore Gazisi Bilal Balta için Kartal’da bulunan Kurfalı Mezarlığı’nda cenaze töreni düzenlendi.Gazi Bilal Balta’nın cenaze törenine; Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Uçar ve Atatürkçü Düşünce Derneği Kartal Şube Başkanı Kemal Aslan ile birlikte Balta’nın ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı.Yaklaşık 8 aydır tedavi gördüğü hastanede geçtiğimiz gün beyin kanaması sebebiyle hayatını kaybeden Bilal Balta’yı, Kartallılar kalpağı ve göğsünde madalyalarıyla birlikte katıldığı resmi ve dini bayram etkinliklerinde tanımıştı.88 yaşında hayatını kaybeden Gazi Bilal Balta’nın cenazesi, cuma namazını müteakip Hürriyet Mahallesi’nde bulunan Kurfalı Mezarlığı’na defnedildi.

Yurthaber 04-12-20 16:26

Fatma Mavi, Karaman'da toprağa verildi

İstanbul Bahçelievler ilçesindeki evinde Ergin A. tarafından önce boğulan sonra da benzin dökülerek yakılan Fatma Mavi (31) memleketi Karaman'da gözyaşları arasında toprağa verildi. Mavi'nin cenaze törenine ailesi ve yakınları katıldı.

Haber 05-11-20 15:48

Burhaniye’de beyin kanamasından hayatını kaybeden müezzin toprağa verildi

Burhaniye ilçesinde, beyin kanaması geçiren, tarihi Hanay Caminin müezzini Tevfik Karakış son yolculuğuna uğurlanırken, cenaze namazını ailesi, cami cemaati ve arkadaşları kıldı.

Yurthaber 08-10-20 12:01

Araştırmacı-Yazar Mustafa Kalyon toprağa verildi

89 yaşında hayatını kaybeden Araştırmacı-Yazar Mustafa Kalyon, Kütahya’da toprağa verildi.Mustafa Kalyon’un cenazesi Korona virüs tedbirleri kapsamında öğle namazı öncesinde kılınan cenaze namazının ardından Kütahya Sultanbağı mezarlığına defnedildi.Kalyon’un cenaze namazına, Vali Ali Çelik, Belediye Başkanı Vekili Salih Özden, Baro Başkanı Ahmet Atam, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Murat Kırbaç, İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç, İl Genel Meclis Başkanı Musa Yılmaz, İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş ile ailesi ve yakınları katıldı.Vali Çelik, Mustafa Kalyon’un ailesine baş sağlığı ve sabırlar diledi.

Yurthaber 01-10-20 19:54

Müftü Yardımcısı Mehmet Uzunca toprağa verildi

Tedavi gördüğü kanser hastalığı nedeniyle hayatını kaybeden İl Müftü Yardımcısı Mehmet Uzunca, Kütahya’da toprağa verildi.Mehmet Uzunca, ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Evliya Çelebi Mezarlığında toprağa verildi.Uzunca’nın cenaze namazına, Vali Ali Çelik, Vali Yardımcısı Mustafa Güney, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Murat Kırbaç, İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç, İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, ailesi ile din görevlileri katıldı.Vali Çelik, merhum Mehmet Uzunca’nın ailesine baş sağlığı ve sabır diledi.“Mehmet Uzunca kimdir?”İl Müftü Yardımcısı Mehmet Uzunca, 1960 tarihinde Kütahya Merkez Bayat köyünde doğdu.

Yurthaber 24-09-20 21:08

Başkan Kaya gözyaşlarıyla defnedildi

Kalp krizi sonucu vefat eden Malatya’nın Darende İlçesi Ziraat Odası Başkanı Vedat Ali Kaya gözyaşlarıyla defnedildi.Evinde geçirdiği kalp krizi sonrasında ilçedeki Hulusi Efendi Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ve burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayıp hayatını kaybeden Vedat Ali Kaya (49), ikindi namazı müteakip kılınan cenaze namazıyla defnedildi.Cenaze törenine, protokol mensupları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, ilçe ziraat odası başkanları, Kaya ailesi ve kalabalık topluluk katıldı.

Yurthaber 31-08-20 17:27

Vefat eden Kıbrıs Gazisine askeri cenaze töreni

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, 1974 Kıbrıs Barış Harekatına katılarak Gazi unvanını alan Gazi Astsubay Hüseyin Oğuz’un vefat etmesi dolayısıyla düzenlenen cenaze törenine katıldı.Paşa Cami’nde kılınan cenaze namazının ardından merhum Oğuz’un ailesi ve akrabası olan Jandarma Genel Komutanlığı Personel Başkanı Tümgeneral İsmail Balıbek ile yakınlarına taziyede bulunan Vali Şıldak, Kıbrıs Gazisi merhum Astsubay Hüseyin Oğuz’a Allah’tan rahmet, geride kalanlarına sabırlar diledi.

Yurthaber 13-08-20 10:56

Belediye çalışanı Nazillili genç toprağa verildi

Aydın’ın Nazilli ilçesinde dün gece meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Nazilli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Basın Birimi çalışanlarından Çağlar Yazgan toprağa verildi.İkindi namazına müteakip Nazilli Çarşı Camii’nde kılınan cenaze namazına Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan başta olmak üzere MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, siyasi partilerin temsilcileri, belediye çalışanları, mesai arkadaşları ve çok sayıda seveni ile birlikte Yazgan’ın ailesi katıldı.

Yurthaber 16-07-20 19:02

DTO Başkanı Uğur Erdoğan, annesini son yolculuğuna uğurladı

Hayatını kaybeden Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan’ın annesi Müşerref Erdoğan, bugün öğle namazına müteakip toprağa verildi.Müşerref Erdoğan için düzenlenen cenaze törenine Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ve beraberindeki protokol üyeleri ile ailesi katıldı.

Yurthaber 03-06-20 15:14

DTO Başkanı Uğur Erdoğan, annesini son yolculuğuna uğurladı

Hayatını kaybeden Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan’ın annesi Müşerref Erdoğan, bugün öğle namazına müteakip toprağa verildi.Müşerref Erdoğan için düzenlenen cenaze törenine Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ve beraberindeki protokol üyeleri ile ailesi katıldı.

Yurthaber 03-06-20 15:14

Trafik kazasında hayatını kaybeden Uzman Çavuş Simav’da toprağa verildi

Siirt’te trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Uzman Çavuş Mert Akkaş, memleketi Kütahya’nın Simav ilçesinde toprağa verildi.Alınan bilgiye göre, Siirt-Kurtalan karayolunda meydana gelen trafik kazasında, Uzman Çavuş Mert Akkaş hayatını kaybetti.Simav’a bağlı Gümüşsu (Kelemyenice) köyünde Harun ve Gülfidan Akkaş çiftinin iki oğlundan küçüğü olan Mert Akkaş’ın cenazesi, baba ocağındaki alınan helallikten sonra, saat 11.00’de İlçe Müftüsü Muhammed Aydın tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Kelemyenice köyü mezarlığında toprağa verildi.Uzman Çavuş Akkaş’ın cenaze törenine Simav Kaymakamı Türker Çağatay Halim, Belediye Başkanı Adil Biçer, Jandarma Yarbay Mustafa Matar, İlçe Sağlık Müdürü Ahmet Özer, İlçe Müftüsü Muhammed Aydın Siyasi Partilerin İlçe Başkanları, protokol üyeleri, ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yurthaber 02-06-20 13:04

Tolan Ailesi yasta

TRT Erzurum Bölge Müdürlüğü Savunma ve Koruma Birimi yöneticilerinden Ali Sait Tolan hakkın rahmetine kavuştu.1968 - 2010 yılları arasında TRT Bölge Müdürlüğünde Savunma ve Koruma Birimi Şefliği görevini yürüten; hoşgörüsü, içtenliği, çevresindekilere saygılı yaklaşımları ve sevgi dolu üslubuyla bilinen Tolan’ın elim kaybı kurum bünyesinde olduğu gibi Erzurum’da da derin bir üzüntü ve teslimiyetle karşılandı.Bursa’ya çocuklarını ziyarete giden ve orada geçirdiği kalp krizi sonrası yaşamını yitiren Tolan, bu şehirde kılınan cenaze namazı sonrasında dualarla ebedi istirahatgahına uğurlandı.

Yurthaber 08-05-20 15:08

İdlib’den döndü, kazada öldü

Mersin’in Mut ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden sözleşmeli er Mehmet Ali Eski, toprağa verildi.İdlib’de görevli iken memleketi olan Mersin’in Mut ilçesine gelen ve 7 Mart 2020 tarihi akşamı trafik kazasında hayatını kaybeden Mehmet Ali Eski için, ilçeye bağlı Sarıveliler Mahalle Mezarlığında düzenlenen cenaze namazına ailesi, yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Yurthaber 09-03-20 09:01

İdlib’den döndü, kazada öldü

Mersin’in Mut ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden sözleşmeli er Mehmet Ali Eski, toprağa verildi.İdlib’de görevli iken memleketi olan Mersin’in Mut ilçesine gelen ve 7 Mart 2020 tarihi akşamı trafik kazasında hayatını kaybeden Mehmet Ali Eski için, ilçeye bağlı Sarıveliler Mahalle Mezarlığında düzenlenen cenaze namazına ailesi, yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Yurthaber 09-03-20 09:00

Kartal eski Belediye Başkanı Arif Dağlar son yolculuğuna uğurlandı

Kartal’da 2004-2009 yıllarında belediye başkanlığı görevinde bulunan ve tedavi gördüğü hastanede dün hayatını kaybeden Arif Dağlar için, Pendik 15 Temmuz Şehitler Camii’nde cenaze töreni gerçekleştirildi.Öğle namazına müteakip düzenlenen cenaze törenine, Arif Dağlar’ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra; İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Hüseyin Aksu, Kartal Kaymakamı Abdullah Demir, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, siyasi parti temsilcileri, çok sayıda ilçe belediye başkanı ve vatandaş katıldı.Dağlar’ın naaşı, Pendik 15 Temmuz Şehitler Camii’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kartal Soğanlık Mezarlığı’na defnedildi.Arif Dağlar hakkında1 Ocak 1954’te Bayburt’ta doğan Arif Dağlar, ilkokulu aynı kentte tamamladı.

Yurthaber 11-02-20 17:03

Ailesi öldü zannedip cenaze hazırlıklarına başlamıştı

Edirne’de yaşayan üniversite öğrencisi 21 yaşındaki Aysu Demirtaş, olağanüstü hayatını İHA’ya anlattı.

Haber 29-01-20 09:23

Kocaeli'deki Palu ailesi davasında mütalaa verildi

Körfez ilçesinde 11 yıl önce kaybolan Meryem Tahnal'ın öldürülmesine ilişkin kamuoyunda "Palu ailesi" olarak bilinen davada mütalaasını açıklayan cumhuriyet savcısı, tutuklu sanık Tuncer Ustael hakkında ağırlaştırılmış müebbet ile 20 yıla kadar hapis cezası, diğer tutuklu 5 aile üyesi hakkında ise 17'şer yıldan 32'şer yıla kadar hapis cezası talep etti - Tanık baba Harun Palu: - "Kızıma Tuncer'den başka vuran olmamış. Kim gömdü bilmiyorum. Hava bana bunları anlattı. Daha sonra Hava'yla karakola gidip şikayetçi oldum. O dönemde cenaze arandı ancak ceset bulunamayınca dosya kapatıldı"

Yurthaber 23-01-20 13:51

İzmir'de alevlerin arasında kalan 11 yaşındaki Merve’ye hüzünlü veda

İzmir’in Aliağa ilçesinde çıkan yangında yaşamını yitiren 11 yaşındaki Merve Kedik, ailesi ve sevenlerinin katıldığı cenaze töreninin ardından gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı. Cenazede duygusal anlar yaşanırken, minik kızın anne ve babası tabutunun başından ayrılamadı.

Haber 16-01-20 18:20

Ziraat Bankası Genel Müdürü Aydın’ın acı günü

Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın’ın vefat eden amcası Cevdet Aydın Artvin’de defnedildi.İstanbul’da bir süredir tedavi gördüğü hastanede dün yaşamını yitiren Aydın’ın (83) cenazesi, memleketi Artvin’in Borçka ilçesine getirildi.Cevdet Aydın için Borçka Merkez Camisi’nde düzenlenen cenaze törenine, amcası Hüseyin Aydın, ailesi ve yakınlarının yanı sıra Artvin Valisi Yılmaz Doruk, AK Parti Artvin Milletvekili Erkan Balta, CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörü Prof.

Haber 08-01-20 18:08

Şehit Sözleşmeli Piyade Er Ayhan Çam son yolculuğuna uğurlandı

Irak'ın kuzeyindeki Haftanin bölgesinde çıkan çatışmada şehit olan 24 yaşındaki Sözleşmeli Piyade Er Ayhan Çam için memleketi Çorum'da cenaze töreni düzenlendi. Şehidin ailesi ve yakınları, tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Şehit, cenaze törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Haber 03-01-20 15:12

Burmaoğlu son yolculuğuna uğurlandı

Nazilli Kent Konseyi Başkanı Bülent Burmaoğlu’nun annesi Fatma Burmaoğlu son yolculuğuna uğurlandı.88 yaşında hayatını kaybeden Burmaoğlu’nun cenaze törenine Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Belediye Başkan vekilleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis üyeleri, Nazilli Kent Konseyi Yönetim Kurulu Üyeleri, İYİ Parti Yöneim Kurulu üyeleri ve Nazilli Kadın Kolları, Burmaoğlu ailesi ve yakınları katıldı.Burmaoğlu, 5 Eylül Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Eğriboyun Mezarlığı’na defnedildi.

Yurthaber 27-12-19 17:41

Rize’de daha önce kesilmiş ağacın altında kalarak hayatının kaybeden çift son yolculuğunu uğurlandı

Rize’de daha önce kesilen ağaçların heyelan sonucunda üzerlerine düşmesi sonucu hayatını kaybeden Necati ve Hanife Yılmaz çifti son yolculuklarına uğurlandı.Çamlıhemşin Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazına Belediye Başkanı Osman Haşimoğlu, Yılmaz çiftinin ailesi ve yakınları katıldı.Cenazeler namazın ardından defnedilmek üzere Ankara’ya gönderildi.

Yurthaber 20-12-19 14:42

Bu görüntüyle yürek dağlamıştı! Ailesi ölümü şüpheli bularak şikayetçi oldu

Zonguldak'ın Alaplı ilçesine bağlı Gümeli beldesinde, babasına böbreğini veren Tayfun Yıldız'ın nakilden 1 ay sonra kalp krizi sonucu ölmesinin ardından enfeksiyon riski nedeniyle evin balkonundan gözyaşlarıyla cenaze namazını izlemesiyle akıllarda kalan baba Cevat Yıldız (56) da 3 ay sonra yaşamını yitirdi. Bugün toprağa verilen Cevat Yıldız'ın ailesi, ölümü şüpheli bularak tedavi gördüğü özel hastaneden şikayetçi oldu.

Trend 11-12-19 16:32

Şehit annesi toprağa verildi

İstanbul’un Yeşilköy ilçesinde 1976 yılında şehit olan Jandarma Komando Er Hasan Bayır’ın annesi Samiye Bayır Bilecik’te hayatını kaybetti.Şehit annesi Bayır’ın cenazesi Bilecik merkez Kayıboyu Camisinde kılınan cenaze namazının ardından Bilecik’in Gölpazarı ilçesine bağlı Hamidiye köyünde şehit olan oğlu Hasan Bayır’ın yanına defnedildi.Kılınan cenaze namazına Bayır’ın ailesi ve yakınları, Bilecik Valisi Bilal Şentürk, 2.

Yurthaber 28-11-19 15:54

Organları bağışlanan 19 yaşındaki Helin gözyaşları arasında defnedildi

Muğla’nın Ortaca ilçesi Kemaliye Mahallesinde, 8 Kasım 2019 Cuma günü akşam saatlerinde geçirdiği elim bir trafik kazası sonucu 11 Kasım 2019 Pazartesi akşam saatlerinde hayatını kaybeden Zeynep Helin Aslaner (19), göz yaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.Ortaca Cumhuriyet Mahallesi Cem Evi’nde düzenlenen cenaze törenin ardından, Ortaca Kemali Mahallesi Mezarlığında aile kabristanına defnedilen genç kızın yakınları fenalık geçirdi.Muğla’da geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede beyin ölümü gerçekleşen 19 yaşındaki kızın organları ,Ailesi tarafından genç kızın karaciğer, böbrekler ve akciğerini bağışlanmıştı.

Yurthaber 13-11-19 16:01

Şehit Yılmaz Özgüner’in babası son yolculuğuna uğurlandı

Tunceli’de 1998 yılında şehit düşen polis memuru Yılmaz Özgüner’in babası Ömer İlyas Özgüner, son yolculuğuna uğurlandı.Ahi Evran Külliyesinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına; Kırşehir Valisi İbrahim Akın, Jandarma Komutanı Ferhat Kuran, Emniyet Müdürü Murat Türesin, Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mutlu Kılıçaslan, kamu kurumları amirleri ve Özgüner ailesi katıldı.Ankara’da geçirdiği rahatsızlıklar nedeniyle tedavi görmekte iken hayatını kaybeden Ömer İlyas Özgüner’den helallik istenmesi sonrası merhumun cenazesi Bağbaşı Mezarlığına defnedildi.

Yurthaber 10-11-19 14:34