Özür Haberleri

Ankara'da simit 15 lira oldu, oda başkanı özür diledi: Zorunda kaldık

Ankara'da simide yüzde 50 zam geldi. 10 lira olan simit, artık 15 lira olarak satılacak. Ankara Simitçiler Odası Başkanı Savaş Delibaş zam için özür diledi, "Zorunda kaldık" dedi.

Finans 28-01-2024 08:39

Cüneyt Özdemir'i kızdıran paylaşım! O siyasi lidere sert çıktı: Özür dileyene kadar ekranlarımızı kapatıyoruz

Teröristlerin alçak saldırılarının ardından siyasi arenadaki tansiyon da yükseldi. Terör örgütünü kınayan siyasiler rakiplerini de suçlamayı ihmal etmedi. Cüneyt Özdemir, bu tepkilerden birine aynı sertlikte karşılık verdi ve bir lidere ekranlarını kapadığını söyledi.

Haber 15-01-2024 09:41

Borussia Dortmund Bochum maçının hakemi penaltıyı vermediği için özür diledi! Tehdit edildik

Almanya Bundesliga'nın 30. hafta karşılaşmasında Borussia Dortmund'un deplasmanda Bochum ile karşılaşırken, mücadelede 1-1 eşitlikle sonuçlandı. Karşılaşmanın hakemi Sascha Stegemann, Dortmund'un penaltısını vermediği için maç sonunda özür diledi. İşte detaylar...

Spor 02-05-2023 09:19

Sosyal medya bu romantiği konuşuyor: Kamyonetinin arkasına astığı pankartı gören bir daha baktı! 'Güzel gözlerine bakacak yüzüm yok...'

Adana'da bir kamyonetin arkasına asılan pankart, sosyal medyada gündem oldu. Kamyonet sürücüsü, sevdiği kişiyle barışmak için aracının arkasına pankart asarak, özür diledi. O anları çevredekiler, cep telefonuyla görüntüleyip, sosyal medyada paylaştı. Romantik kamyonet sürücüsü için sosyal medyada 'Ne suç işledi bakalım' yorumları da yapıldı.

Haber 27-10-2022 15:01

Özür

Özür Hakkındaki Haberler Mynet'te. Özür Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.