Pablo Escobar Haberleri

Uçağa fenerlerle işaret verdiler, paketler tek tek atıldı: Kırklareli'de milyonlarca liralık 'Escobar' sevkiyatı! Uyuşturucu tacirleri kıskıvrak yakalandı

Gece saatlerinde Bulgaristan'dan kalkış yaptı, dikkat çekmemek için ışıklarını kapatıp alçak uçuşla Kırklareli sınırına geldi. Çete üyelerinden fenerle işareti alan uçaktan uyuşturucu paketleri birer birer atıldı. Hayatı beyaz perdeye de esin kaynağı olan dünyaca ünlü uyuşturucu baronu Pablo Escobar'ın yöntemiyle milyonlarca liralık uyuşturucuyu alıp kaçmak isteyen çete üyeleri kıskıvrak yakalandı.

Haber 15-01-2023 09:16

Pablo Escobar'ın 4 milyon dolarlık malikanesinde yaşıyor! Süreyya Yalçın'ın lüks yaşantısı

2016 yılında iş insanı Ozan Baran ile evlendikten sonra yaşamını ABD'de sürdüren Süreyya Yalçın lüks yaşantısıyla yine gündem oldu. Miami'de yaşadığı Pablo Escobar'ın 4 milyon dolarlık malikanesiyle yeniden gündeme gelen Süreyya Yalçın altı ay Amerika'da altı ay da Türkiye'de yaşıyor.

Magazin 05-05-2022 08:37

Amerika Birleşik Devletleri’nde dikkat çeken karar! Pablo Escobar’ın su aygırları insan olarak kabul edildi

Amerika Birleşik Devletleri’nde bir mahkeme, Kolombiya’nın en ünlü uyuşturucu baronu Pablo Escobar’ın su aygırlarını yasal haklara sahip tüzel kişilik olarak kabul etti. Kolombiya’nın bu kararı tanıyıp tanıyamayacağı merak konusu oldu.

Trend 26-10-2021 16:54

Pablo Escobar

Pablo Escobar Hakkındaki Haberler Mynet'te. Pablo Escobar Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.