Palestinian Prisoners Day Haberleri

Sosyal medya bu 'alfa erkek' eğitimini konuşuyor! Erkek olmayı öğrenmenin bedeli servet... 3 günde 18 bin dolar

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya bölgesindeki bir eğitim sosyal medyada gündem yarattı. Görüntülerde "Modern Day Knight (MDK)- Modern Zaman Şövalyesi" adı verilen kurs kapsamında katılımcılara 'saygı duyulan ve hayran olunan koca, baba ve erkek olma' eğitimi veriliyor. Eğitimin ücreti ise 2 gün için 18 bin dolar (yaklaşık 579 bin TL) olarak belirlendi.

Trend 2024-03-26 09:25:25

Aziz Valentine kimdir, hikâyesi nedir? Aziz Valentine nasıl öldü? 14 Şubat Sevgililer Günü ile Aziz Valentine arasındaki ilişki

Her sene 14 Şubat tarihinde kutlanan Sevgililer Günü'nün geleneği tarihte çok eskilere dayanmaktadır. Tarihi Roma döneminde Lupercalia adı verilen ve 3 gün süren bir festivale dayanan Sevgililer Günü, yabancı kaynaklarda "Aziz Valentin Günü" (Valentine's Day) olarak bilinmektedir. Peki bugüne adını veren Aziz Valentine kimdir? 14 Şubat Sevgililer Günü ile Aziz Valentine arasındaki ilişki nedir?

Kadin 2024-02-12 18:53:53

Emre Kurttepeli made the opening speech at Endeavor Boost the Future “Demo Day” Event

The 5th startup acceleration program ‘Boost The Future’, organized in collaboration with Endeavor Turkey and Akbank, concluded with the ‘Demo Day’ event.

Finans 2023-12-15 15:03:54

Emre Kurttepeli, Endeavor Boost the Future ‘’Demo Day’’ Etkinliği açılış Konuşmasını Yaptı

Endeavor Türkiye ve Akbank işbirliğiyle düzenlenen girişim hızlandırma programı “Boost The Future”ın 5. dönemi, “Demo Day” etkinliği ile son buldu.

Finans 2023-12-15 15:02:21

Diğer Haber Etiketleri

sosyal medya Amerika Kaliforniya sevgi taht Sevgililer Günü valentine's day Emre Kurttepeli Starbucks herschel herschel çanta Amazon Puma camper camper ayakkabı eastpak eastpak çanta amazon alışveriş levis docker dockers bot under armour Adidas koton erkek defacto defacto erkek valiz valiz seti orta boy valiz kabin boy valiz büyük boy valiz sırt çantası sırt çantası erkek sırt çantası kadın erkek sırt çantası kadın sırt çantası siyah sırt çantası L'Oréal maybelline garnier nivea tangle teezer unilever remington la roche posay cerave vichy Johnson & Johnson spor giyim markaları kol saati kol saati erkek erkek kol saati kadın kol saati erkek kol saatleri casio erkek kol saati JBL jbl bluetooth hoparlör jbl bluetooth kulaklık sony kulaklık jabra jabra bluetooth kulaklık jabra kulaklık Huawei huawei kulaklık philips philips kulaklık crocs terlik crocs terlik erkek crocs terlik kadın crocs calvin klein calvin klein çanta cilt bakımı Deodorant leke kremi camper bot camper erkek ayakkabı adidas çanta LEGO Star Wars jack wolfskin tommy hılfıger levi’s jack jones Koton Stanley stanley termos stanley termos 1.3 indirim günün fırsatı robot süpürge akıllı robot süpürge robot süpürge tavsiye en iyi robot süpürge grundig hawk hawkeye gözlük gözlük çeşitleri gözlük modelleri erkek gözlük gecesi Oyuncu Sinem Kobal Kenan İmirzalıoğlu anneler günü anneler günü ne nasıl yazılır ali erbil Mehmet Ali Erbil Nefise Karatay 14 şubat sevgililer günü Joe Biden

Emre Kurttepeli participated as a Speaker at the Fast Company Corporate & Startup Day 2023 Event.

The Fast Company Corporate Startup Event took place on December 12, 2023, at the Wyndham Grand Hotel.

Finans 15-12-23 15:00

Emre Kurttepeli, Fast Company Corporate & Startup Day 2023 Etkinliğine Konuşmacı Olarak Katıldı

Fast Company Corporate StarUp Etkinliği 12 Aralık 2023 tarihinde Wyndham Grand Otelde gerçekleştirildi.

Finans 15-12-23 14:58

Starbucks'ta grev: Sözleşme yoksa kahve de yok

ABD'de yüzlerce şubede Starbucks işçileri çalışma koşullarını protesto etmek üzere iş bıraktı. "Red Cup Day" isimli etkinliğin olduğu şirketin en yoğun gününde gerçekleşen iş bırakma esnasında “Sözleşme yoksa kahve yok” sloganları atıldı.

Finans 16-11-23 22:27

Fiyatı 1290 TL'ye düştü! Herschel'in sevilen modelinde kaçırılmayacak indirim

Alışveriş tutkunlarına harika bir haberimiz var! Herschel, Prime Day indirimlerinin son gününde, çok sevilen bir çanta modelinde muhteşem bir indirim yaptı. Hayatınıza stil ve kalite katacak bu çanta, Prime Day'de Prime üyelerine özel indirimli olarak sizlere sunulacak. Hazırsanız gelin Herschel'in bu harika çantasını keşfedin.

Haber 17-07-23 11:22

Fiyatı 899 TL'ye düştü! Puma spor ayakkabıda %40 indirim

Puma, moda dünyasının öncü markalarından biri olarak her sezon yenilikçi tasarımları ve üstün kaliteli ürünleriyle öne çıkıyor. Bu yılın en heyecan verici indirim etkinliklerinden biri olan Prime Day Puma severlere muhteşem fırsatlar sunuyor. Prime Day kampanyasının son gününde Puma'nın sevilen modeli X-Ray Speed Lite Low Boot'ta %40 indirim sizleri bekliyor. Fırsatı kaçırmamak için acele edin.

Haber 17-07-23 11:03

Fiyatı 1680 TL'ye düştü! Camper'ın sevilen ayakkabısında inanılmaz indirim

Alışveriş severlerin heyecanla beklenen Prime Day geldi çattı! Ve bu eşsiz indirim fırsatı dünyaca ünlü ayakkabı markası Camper'ı da kapsıyor. Siz de şık, rahat ve kaliteli bir ayakkabıya sahip olmayı hayal ediyorsanız Prime üyelerine özel bir kampanya olan Prime Day tam da sizin için! Camper'ın özenle tasarlanmış ayakkabıları, Prime Day indirimiyle şaşırtıcı bir fiyat avantajıyla sizleri bekliyor. Hadi gelin Camper'ın bu özel indirimini beraber keşfedelim!

Haber 14-07-23 15:32

Fiyatı 489 TL'ye düştü! Kaliteyi modern tasarımla buluşturan Eastpak sırt çantası indirimde

Alışveriş tutkunlarını sevindiren Prime Day, dördüncü gününde de en sevilen markalarda yeni indirimler duyurmaya devam ediyor. İster iş ister okul için ya da seyahatlerinizde kullanmak için bir çanta arıyor olun Eastpak'in eşsiz ve üstün kaliteli modelleri Prime Day'in vazgeçilmez indirimlerinden biri olarak ön plana çıkıyor. Eastpak'ın Litt çanta modeli de kısa süreliğine %69 indirimle satışta, gelin birlikte keşfedelim.

Haber 14-07-23 15:03

Erkeklere şık bir stil vadeden kaliteli markalar Prime Day’e özel indirimde

Amazon'un birbirinden kaliteli ürünleri son derece uygun fiyatlarla sunduğu, o beklenen Prime Day geldi çattı! Kaçırılmayacak sayısız fırsatın sizlere sunulduğu bu kampanya haftasında gardırobunuzu birbirinden şık ve kaliteli kıyafetlerle donatmaya ne dersiniz? Gelin, en özel ve güzel parçalardan sizin için hazırladığımız listemize göz atalım!

Haber 14-07-23 09:25

Seyahat severleri sevindiren fırsat: Valiz ve sırt çantalarında Prime Day indirimi

Çok sık seyahat ediyor ve bu sebeple de dayanıklı ve kaliteli bir valize veya çantaya ihtiyaç duyuyorsanız size harika bir haberimiz var! Amazon'un Prime Day indirimlerinde ihtiyaçlarınıza ve bütçenize uygun birbirinden güzel valiz modellerini bulabilirsiniz. 17 Temmuz'a kadar devam edecek bu büyük kampanyayı kaçırmamanızı ve sizin için bir araya getirdiğimiz valizler arasından bir seçim yapmanızı öneririz.

Haber 14-07-23 09:25

Bakım rutininizi Prime Day ile taçlandırın! Kişisel bakım ürünlerinde kaçırılmayacak fırsatlar

Kişisel bakım kategorisinde de müthiş fırsatlar sunan Prime Day ile cilt bakım rutininizi taçlandırmaya ne dersiniz? Severek kullandığınız ya da denemeyi istediğiniz ürünlere indirimli fiyatlarla sahip olmak isterseniz sizin için seçtiğimiz indirimli ürün gruplarını keşfedebilirsiniz. İşte ddetaylar!

Haber 13-07-23 17:23

Spor giyimde Prime Day fırsatları! Adidas'tan Puma'ya %65'e varan indirim

Rahatlığı ve şıklığı bir arada sunan ünlü markaların spor giyim ürünleri, dinamik tasarımları ve konforlu yapıları ile oldukça seviliyor. Biz de sizin için Prime Day kapsamında indirimde olan spor modasının en sevilen markalarını seçtik. Çabasız şıklık sunan harika parçaları şimdi almanın tam zamanı, bizden söylemesi! İşte detaylar!

Haber 13-07-23 01:39

Casio'dan Lacoste'a her beğeniye uygun kol saatlerinde Prime Day indirimi

Prime Day fırsatlarından yararlanarak kaliteli markaların kol saatlerine yarı fiyatına varan indirimlerle sahip olmak ister misiniz? Yanıtınız "Evet!" ise doğru yerdesiniz. Hem şık ve fonksiyonel hem bütçenize uygun indirimli kol saati modellerini sizin için derledik. Beklentilerinizi karşılayacak nitelikteki kol saatine ulaşmak için listemize göz atabilirsiniz.

Haber 12-07-23 18:49

Prime Day'den kaçırılmayacak kulaklık indirimleri! En sevilen modelleri sizin için seçtik

Telefon görüşmelerinizi kolayca yapabilmek ve müzik keyfini kesintisiz sürdürebilmek için yüksek ses kalitesine sahip bir kulaklık mı arıyorsunuz? O zaman size harika bir haberimiz var! Aradığınız kulaklığa Amazon'un Prime Day Fırsatları sayesinde çok daha uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Konforlu kullanım, yüksek ses kalitesi ve uzun pil ömrü avantajı sunan birbirinden güzel kulaklık modellerini incelemeye ne dersiniz?

Haber 12-07-23 18:48

Rahatlığınıza rahatlık katın! İşte Prime Day indirimlerinden alabileceğiniz Crocs modelleri

Hafifliği ve rahatlığıyla sizi kendine hayran bırakacak, yaz aylarının sembolü hâline gelen Crocs terliklerle henüz tanışmadıysanız şimdi tam zamanı! Amazon'un Prime Day indirimlerinde birbirinden güzel modelleri çok uygun fiyatlarla bulabilirsiniz. Ayakkabı dolabınıza bu harika terliklerden eklemek istiyorsanız acele edin, bu fırsatlar kaçmaz! Fiyatıyla ve rahatlığıyla sizi memnun edecek o kaliteli ürünleri gelin birlikte inceleyelim.

Haber 12-07-23 17:29

Fiyatı 1005 TL'ye düştü! Çok sevilen Calvin Klein çanta kısa süreliğine indirimde

Amazon Prime Day kampanyası kapsamında stilinizi tamamlayacak Calvin Klein çanta için harika bir fırsat sizi bekliyor! Bu özel indirimi kaçırmadan hemen size en yakışan çantaya sahip olabilirsiniz. En son moda trendlerini takip edenler için ideal olan bu çantalar herkesin beğenisini kazanıyor. Hem günlük yaşamın koşturmacası içinde hem de özel davetlerde stilinizi yansıtan bir parça olmasını isterseniz Prime üyelerine özel 11-17 Temmuz Amazon Prime Day indirimlerini değerlendirmenin tam zamanı!

Haber 12-07-23 16:56

Güneş kreminden losyonlara Prime Day indirimlerinden alabileceğiniz ürünler

Yaz aylarını daha sağlıklı ve ışıl ışıl bir ciltle geçirmek istiyorsanız size harika bir önerimiz var: Aylardır beklenen Amazon Prime Day indirimleri başladı! 17 Temmuz'a kadar sürecek bu muhteşem indirim günlerinden alabileceğiniz güneş kreminden losyona, cilt serumundan deodoranta kadar bu yaz ihtiyacınız olacak ürünleri özel fiyatlarıyla sizler için bir arada topladık. Öyleyse gelin, başlayalım.

Haber 12-07-23 16:04

Prime Day'in yüz güldüren Camper indiriminden öne çıkanları sizin için seçtik

Kıyafetlerinizin tamamlayıcı parçası olan ayakkabıların ayakta duruşu kadar rahatlığı da oldukça önemli. Kombinlerinize şıklık katacak rahat ve kaliteli bir ayakkabı arıyorsanız günlük kullanabileceğiniz çeşit çeşit ayakkabı modeli sizleri bekliyor. Üstelik Prime Day indirimleriyle kaçırılmayacak fırsatlarla istediğiniz ayakkabılara kavuşabilirsiniz. Öyleyse gelin, sizin için derlediğimiz birbirinden konforlu Camper ayakkabı modellerini birlikte inceleyelim.

Haber 12-07-23 14:25

Fiyatı 1384 TL'ye düştü! Adidas'ın sevilen çantasında inanılmaz indirim

Amazon'un dün başlayan ve 17 Temmuz'a kadar devam edecek Prime Day indirimleri spor giyim tutkunları için mükemmel fırsatlar sunuyor. O fırsatlardan biri de spor giyim denilince akla gelen ilk markalardan biri olan Adidas'ın şık ve trend sırt çantası modelinde! Gelin %65'e varan indirimle satışta olan o modeli inceleyelim.

Haber 11-07-23 15:36

Fiyatı 1867 TL'ye düştü! Star Wars LEGO'da kaçırılmayacak fırsat

Star Wars ruhunu LEGO yapımına taşımaya hazır mısınız? Star Wars'ın unutulmaz engizisyoncu nakliye aracı Scythe'in tamamen ölçekli bir replikasını sunan LEGO'da indirim başladı. Amazon Prime üyelerine özel olarak Prime Day fırsatlarıyla indirime giren ürünü keşfetmek için yazımızı okumaya devam edin.

Haber 11-07-23 12:43

Camper, Levi's ve dahası... Prime Day indirimlerinden kaçırmamanız gereken moda ürünleri

Moda dünyasının en sevilen markalarında Prime Day'e özel indirimler devam ediyor. Alışveriş tutkunlarının ve moda severlerin yüzünü güldürecek bu indirimlerle tarzınızı güçlendirecek parçalara yarı fiyatına sahip olabilirsiniz. O halde sizin için seçtiğimiz markalardaki fırsatları görmeye ne dersiniz?

Haber 10-07-23 18:01

Prime Day fırsatlarının en gözde ürünü Stanley termos modellerinde indirim

Prime Day indirimleri kapsamında Stanley termos modellerinde büyük fırsatlar sizleri bekliyor. Siz de yaz kış kullanacağınız uzun ömürlü bir termos arıyorsanız bu fırsatı kaçırmamalısınız. "İyi ki almışım!" diyeceğiniz ürünlere bir yenisini daha eklemek için acele edin. İşte detaylar!

Haber 10-07-23 17:52

Prime Day fırsatlarının bugün son günü! Ünlü markalardaki indirimleri sizin için seçtik

Yılın en büyük alışveriş etkinliklerinden biri olan Prime Day son gününde de yüzleri güldürmeye devam ediyor. Binlerce üründe %75'ye varan indirimlerin olduğu, fırsatlarla dolu bir dünyaya adım atmak ister misiniz? Prime Day’i kaçırmayın ve alışveriş listenizdeki ürünlere en indirimli fiyatlarla sahip olun. İşte detaylar!

Haber 10-07-23 17:26

Alışveriş listenizi hazırlayın, Prime Day başlıyor! Prime Day ile ilgili merak edilenler

Moda, elektronik, kişisel bakım, ev yaşam, yapı market, anne çocuk; saymakla bitmeyecek onlarca kategorideki binlerce üründe efsanevi Prime Day indirimleri başlıyor! Alışveriş tutkunlarını heyecanlandıran Amazon'un indirim festivali Prime Day'e sayılı saatler kala birçok kişi alışveriş listelerini hazırlamaya başladı bile. Sizin için Prime Day ile ilgili merak edilenleri derledik. İşte detaylar!

Haber 10-07-23 16:11

Emre Kurttepeli joined Kworks Demoday 3 event as Panel Speaker.

The KWORKS Demo Day 3 event took place the week we passed. This important day in which investors, mentors, entrepreneurship and the ecosystem of innovation came up with important names attended as Emre Kurttepeli keynote speaker.

Finans 06-07-23 12:46

Emre Kurttepeli, Kworks Demoday 3 etkinliğine Panel Konuşmacısı olarak Katıldı

KWORKS Demo Day 3 etkinliği geçtiğimiz hafta gerçekleşti.

Finans 06-07-23 12:20

Emre Kurttepeli joined the jury of Webrazzi Arena in Webrazzi Summit 2015

On the last day of Webrazzi Summit 2015, 50 enterprises introduced themselves to the attendees.

Finans 06-07-23 11:12

Emre Kurttepeli Participated as Speaker to the Corporate & Startup Day 2019

The second of the CORPORATE &STARTUP DAY was held. Companies and Leaders who shaping the Startup world in Turkey and Most Successful Startups, brought together with this large organisation. First organized in 2018 with Endeavor Turkey, TOBB GGK, Özyeğin University and the Bizz Consulting cooperation.

Finans 06-07-23 11:00

Emre Kurttepeli delivered the Keynote Speech at Corporate Startup Day 2020

Corporate & Startup Day 2020 was held at the Swissôtel The Bosphorus Hotel on February 27.

Finans 06-07-23 10:56

Emre Kurttepeli Participated as Keynote Speaker to Corporate StartUp Day 2021

Emre Kurttepeli delivered the opening speech of the Corporate & Startup Day Event held online on November 11, 2021.

Finans 06-07-23 10:36

Kurttepeli, Made the Opening Speech of the Demo Day

The startup acceleration program: Boost The Future, carried out in cooperation with Endeavor Turkey and Akbank, gave its fourth term graduates. The program took place on Wednesday, February 23, open to the public and online. The Demo Day was concluded with the investor presentations of the startups. The program continued under the name Start-Up Campus for three years: this year, it was renewed with enhanced content and mentor network, and renamed Boost the Future.

Finans 06-07-23 10:36

Emre Kurttepeli participated to Fast Company ”Corporate & Startup Day 2022” as Keynote Speaker

Emre Kurttepeli made statements about where the investment in the world is going and how these investments are transformed.

Finans 06-07-23 10:29

Emre Kurttepeli gave the PharmUp 3, Demo Day Opening Speech

The 3rd period of PharmUp Entrepreneurship Program, organized by Sanofi in cooperation with Endeavor to develop innovative solutions in the field of health in Turkey, was completed with Demo Day.

Finans 06-07-23 10:21

Emre Kurttepeli Delivered the “Google AccelerateX Program” Demo Day Welcome Speech

The “Google AccelerateX Program”, organized in cooperation with Endeavor and Google Turkey, was completed with an online Demo Day on March 30, 2023.

Finans 06-07-23 10:06

Fiyatı düştü! Grundig VCR 9031 Akıllı Robot Süpürge'de fırsat

Temizlik, evimizin düzenini sağlamak için gereken ama sıkıcı ve zaman alıcı bir görev olarak karşımıza çıkıyor. Ancak endişelenmeyin, işte tam da bu noktada Grundig VCR 9031 Akıllı Robot Süpürge devreye giriyor ve size bu zahmetli işi hızla ve pratik bir şekilde halletme imkanı sunuyor. Prime Day kapsamında kısa süreliğine indirimli fiyatıyla satışta olan bu teknoloji harikası ürüne bir şans vermek ister misiniz? Gelin detaylara geçelim.

Haber 05-07-23 13:58

Emre Kurttepeli 'Corporate Startup Day 2020'de açılış konuşması yaptı

Corporate & Startup Day 2020, 27 Şubat’ta Swissôtel The Bosphorus Otelde düzenlendi.

Finans 15-06-23 10:47

Emre Kurttepeli, 2021 Corporate StarUp Day’e açılış konuşmacısı olarak katıldı

11 Kasım 2021 tarihinde online olarak gerçekleştirilen Corporate & Startup Day Etkinliği’nin açılış konuşmasını Emre Kurttepeli yaptı.

Finans 15-06-23 10:07

Kurttepeli, Demo Day açılış konuşmasını yaptı

Endeavor Türkiye ve Akbank işbirliği ile gerçekleştirilen girişim hızlandırma programı: Boost The Future, dördüncü dönem mezunlarını verdi. Demo Day açılış konuşmasını yapan, Endeavor Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Emre Kurttepeli, programı başarıyla tamamlayan 12 girişimciyi kutladı.

Finans 15-06-23 10:04

Emre Kurttepeli, PharmUp 3, Demo Day açılış konuşmasını yaptı

Sanofi’nin Endeavor iş birliğiyle Türkiye’de sağlık alanında yenilikçi çözümler geliştirmek üzere düzenlediği: PharmUp Girişimcilik Programı’nın 3. dönemi Demo Day ile tamamlandı.

Finans 15-06-23 09:59

Emre Kurttepeli, Fast Company 'Corporate & StartUp Day 2022'ye konuşmacı olarak katıldı

Fast Company ”Corporate & StartUp Day 2022”, 19 Ekim Çarşamba günü Wyndham Grand Otel'de düzenlendi. Açılış konuşmasını Amazon Web Services Türkiye Genel Müdürü Burak Aydın yaptı.

Finans 15-06-23 09:54

Fiyatı 985 TL'ye düştü! Stilinize hava katacak güneş gözlüğünde indirim

Her yıl olduğu gibi bu yaz da stilinize uygun bir güneş gözlüğü arıyorsanız, sizin için harika bir fırsatımız var! Bugün başlayan Prime Day indirimleri kapsamında Hawk erkek güneş gözlüğü de indirime girdi. Yazın güneşten korunmanın en şık yolu kaliteli bir güneş gözlüğüne Prime Day indirimleri kapsamında uygun fiyatla sahip olmak isterseniz acele etmelisiniz. İşte detaylar!

Haber 04-06-23 23:24

Sinem Kobal ve eşi Kenan İmirzalıoğlu davette! Tarzı sosyal medyada gündem oldu

Emmy’s tarafından düzenlenen ve İstanbul’da ilk kez Ay Yapım’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen “Academy Day”in kapanış gecesi partisine oyuncu Sinem Kobal eşi Kenan İmirzalıoğlu ile katıldı. Sinem Kobal'ın fit hali ve tarzı dikkat çekerken görenler "Kocasından tanıdım bu kadına ne olmuş" yorumlarından bulundu.

Magazin 04-06-23 13:40

Fiyatı 2 bin 625 TL'ye düştü! Camper'ın en çok satan erkek ayakkabısında kaçırılmayacak indirim

Camper'ın eşsiz tasarımlarından Nautico Erkek Ayakkabı'da büyük indirim sizi bekliyor. Şıklığı ve rahatlığı bir arada sunan Camper'ın çok satan bu modeli Prime Day kapsamında 875 TL indirimle satışta. Hem stilinizi yansıtacak hem de cebinizi rahatlatacak bu fırsatı kaçırmamak için acele edin.

Haber 29-05-23 00:00

Anneler Günü'nü nasıl yazılır, Anneler Günü'nü yazımı nasıl olmalıdır? Anneler Günü'nü ayrı mı yazılır birleşik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Almancası Muttertag, İngilizcesi de Mother’s Day olarak bilinen Anneler Günü; pek çok ülkede anneleri onurlandırmak amacıyla kutlanır. Dolayısıyla Türkçede Anneler Günü olarak adlandırılan bu özel günün ismi özel adlar kapsamındadır. Buradan yola çıkılarak Anneler Günü’nün adını oluşturan kelimelerin ilk seslerinin büyük olarak yazılması gerektiği belirtilebilir.

Egitim 20-04-23 09:57

Pozlarıyla bir döneme damga vurmuştu! Nefise Karatay son haliyle olay oldu

Oyuncu, sunucu ve eski manken olan Nefise Karatay, 2012'de iş insanı Yusuf Day ile evlenip 2015'te kızı Maya'yı dünyaya getirmişti. Gözlerden uzak yaşamaya çalışan eski mankenin son halini görenler "Hiç yaşlanmıyorsun" yorumlarında bulundu.

Magazin 14-04-23 09:20

14 Şubat Sevgililer Günü'ne neden Valentine's Day denir? Sevgililerin sembolü Aziz Valentine'nin hikayesi nedir? Aziz Valentine kimdir?

Aziz Valentine 14 Şubat Sevgililer Günü sebebiyle bugünün en çok araştırılan konuları arasında yerini aldı. 14 Şubat Sevgililer Günü, 10 ilde büyük yıkıma sebep olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki Kahramanmaraş depremleri dolayısı ile bu yıl buruk geçecek. Peki sevgililerin sembolü olan Aziz Valentine kimdir? Sevgililerin sembolü Aziz Valentine'nin hikayesi nedir? İşte konu hakkında ayrıntılı bilgiler...

Haber 14-02-23 12:52