Pamela Anderson Haberleri

Ahlaksız teklif aldığını söylemişti! Makyajı hayatından çıkaran 56'lık Pamela Anderson son hali ile şaşırttı

Bir zamanların ikonik modeli ve oyuncu Pamela Anderson sosyal medyada gündem oldu. Makyajı hayatından çıkaran ünlü oyuncu genç kızlara taş çıkarttı. Şimdilerde 56 yaşında olan Pamela Anderson'ın son hali görenleri şaşırttı.

Magazin 10-12-2023 13:42

Pamela Anderson resmen yıllara meydan okuyor! Bikinisini giydi tamamen makyajsız kamera karşısına geçti

55 yaşındaki ABD'li yıldız Pamela Anderson yıllara meydan okuyan kusursuz fiziğini göstermek için bir kamera karşısına geçti. Yıldız ismin pembe bikini takımıyla makyajsız bir şekilde verdiği pozlar kısa sürede sosyal medya gündem yaratmayı başardı.

Trend 17-05-2023 10:15

Pamela Anderson seksi pozlarıyla genç kızlara taş çıkarttı! Sosyal medyadan beğeni yağdı

ABD'li eski model ve oyuncu Pamela Anderson sosyal medya hesabından kendi plaj giyim markasının tanıtımını yapmak için yaptığı paylaşımlarla beğeni yağmuruna tutuldu. 55 yaşındaki dünyaca ünlü isim sahilde yapılan çekimlerde birbirinden farklı mayo ve bikinileri giyerek poz verdi.

Trend 04-05-2023 14:01

Pamela Anderson 12 yaşındayken tecavüze uğradığını açıkladı! Kaset çalındığında da...

Bir süredir hayatının gizli yanlarıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan Pamela Anderson yaşadığı korkunç olayı açıkladı. Anderson bu kez 12 yaşındayken tecavüze uğradığını dile getirdi.

Magazin 06-03-2023 14:27

Pamela Anderson

Pamela Anderson Hakkındaki Haberler Mynet'te. Pamela Anderson Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Pamela Anderson'ın şaşırtan güzellik sırları! String çamaşırını öyle bir alanda kullanıyor ki...

Pamela Anderson yaşına rağmen pürüzsüz cildi, parlak saçları ve fit vücuduyla dikkat çekiyor. 55 yaşındaki Anderson'ın sağlık ve moda ipuçları oldukça merak ediliyordu. Pamela Anderson yaptığı açıklamalarda hayat alışkanlıklarını açıkladı. TikTok'ta bir kadın bu tüyoları deneyerek etkilerini paylaştı.

Kadin 02-03-2023 10:04

Seks kaseti çalınan Pamela Anderson'ın oğlundan skandal açıklama: Keşke o görüntüden para kazansalardı

Baywatch yıldızı Pamela Anderson, eski eşi Tommy Lee ile balayında çekilen seks kasetlerinin çalınmasının ardından tüm dünya basınında gündem olmuştu. Şu anda biri 25 diğeri 26 yaşında olan oğulları Brandon Thomas ve Dylan Jagger bu olaya çocukluklarında şahit olmuştu. Şimdilerde belgeseli yayınlanacak olan Pamela Anderson'ın oğulları olay hakkında ilk kez konuşarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Magazin 31-01-2023 23:09

Pamela Anderson'dan şoke eden iddia! Jack Nicholson'ı üçlü seks yaparken gördüm

Özel hayatıyla her dönem gündem olmayı başaran Pamela Anderson, Variety ile yaptığı samimi bir röportajda Jack Nicholson'ın Playboy malikanesinde iki güzel kadın ile üçlü seks yaptığına tanık olduğunu iddia etti.

Magazin 27-01-2023 15:05

Pamela Anderson'dan ahlaksız teklif bombası! 'Bir numaralı kızı olmam için...'

55 yaşındaki ABD'li yıldız Pamela Anderson, ünlü oyuncu Sylvester Stallone'un geçmişte kendisine ahlaksız teklifte bulunduğunu iddia etti.

Magazin 25-01-2023 14:45

Dünyaca ünlü yıldız Pamela Anderson eski günlerine geri döndü! “Samimi anları paylaşmaktan heyecan duyuyorum”

ABD'li eski model ve oyuncu Pamela Anderson, 30 yıl önceki günlerine geri dönerek hayranlarına nostalji rüzgarı yaşattı. 55 yaşındaki popüler isim 1992'de Los Angeles'ın Dodger Stadyumu'nda bir hayır kurumu için ünlülerin beyzbol maçına katılan 25 yaşındaki hallerini “Sevgiler, Pamela” notuyla paylaştı.

Trend 23-12-2022 13:47

Pamela Anderson'ın eski eşi Tommy Lee kimdir? Çırılçıplak fotoğrafını paylaşan Tommy Lee ve Pamela Anderson kaç yıl evli kaldı?

Pamela Anderson'ın eski eşi Tommy Lee sosyal medya hesabında yaptığı skandal paylaşımla gündemde. ABD'li heavy metal grubu Motley Crue'nun bateristi, çıplak fotoğrafına 'Ooooopppsss' notunu düştğ. Geçtiğimiz gün basında yer alan haberlerin ardından vatandaşlar arama motolarında "Çıplak fotoğrafını paylaşan Tommy Lee kimdir?", " Tommy Lee ve Pamela Anderson kaç yıl evli kaldı?" soru ve konu başlıklarını sorgulamaya devam ediyor. İşte Pamela Anderson'ın eski eşi ile ilgili merak edilenler...

Magazin 12-08-2022 11:06

Dünyaca ünlü Motley Crue'nun üyesi Tommy Lee'den skandal paylaşım! Takipçileri şok oldu

Dünyaca ünlü ABD'li heavy metal grubu Motley Crue'nun bateristi Tommy Lee sansasyonel bir paylaşımla gündeme bomba gibi oturdu. Lee, sosyal medya hesabından 'Ooooopppsss' açıklamasıyla çıplak bir pozunu paylaştı. Lee'nin paylaştığı fotoğraf kısa sürede sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girdi. İşte haberin detayları...

Magazin 11-08-2022 16:37

Pamela Anderson’a benzetilen Megan Barton Hanson, leoparlı bikinisiyle sosyal medyanın sınırlarını zorladı

Love Island (Aşk Adası) programının eski yarışmacılarından Megan Barton Hanson, leopar desenli bikinisiyle takipçilerinden tam not aldı. Hayranları güzel ismin gönderisini yorum yağmuruna tutarken realite şova dönmesi için büyük bir baskı yaptılar.

Trend 16-07-2022 15:46

Dilan Çiçek Deniz'in kendini Pamela Anderson'a benzettiği çok beğenilen mavi elbisesine uygun fiyatlı alternatifler

Son dönemin dikkat çeken isimlerinden biri olan Dilan Çiçek Deniz, özellikle geçtiğimiz günlerde Cannes'da göz kamaştırıcı duruşuyla âdeta gururumuz olmuştu. 2014 yılında Miss Turkey yarışmasına katıldığı için tanıdığımız Deniz, yarışmada 2. olmuştu. Aynı yıl Miami'de düzenlenen Kainat Güzeli yarışmasında Türkiye'yi temsil ederek adını duyuran Dilan Çiçek Deniz, giydiği her kıyafetin içerisinde şahane görünüyor.

Kadin 27-05-2022 16:25

Dilan Çiçek Deniz'in Pamela Anderson pozu olay oldu! Sarışın olmak harika

En son Alev Alev dizisiyle ekranlarda yer alan ve daha önce Çukur, Yarım Kalan Aşklar gibi çeşitli yapımlarda rol almış olan ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz'den Pamela Anderson pozu geldi. Ünlü ismin mavi mini elbisesi ile paylaştığı fotoğraf yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 25-04-2022 11:19

Kendisini yetişkin film yıldızı Pamela Anderson’a dönüştürmek isteyen ‘insan Barbie’ estetik ameliyatlarla bambaşka bir kişi oldu

Los Angelas’ta yaşayan Marcela Iglesias isimli bir kadın estetik ameliyatları sayesinde bambaşka bir görüntüye ulaştı. İnsan Barbie bebeğe dönüşmek için bir servet harcayan genç kadın, yetişkin film yıldızı Pamela Anderson’un fiziksel görüntüsüne ulaşmak için daha fazla estetik uygulama için ameliyat olacağını söyleyerek şaşırttı.

Trend 25-02-2022 14:26

Pamela Anderson yine mutlu olamadı! Beşinci kez boşanıyor

İnşaat ustası koruması Dan Hayhurst ile 2020 yılında evlenen Pamela Anderson aradığı mutluluğu beşinci evliliğinde de bulamadı. Pamela Anderson eşinden boşanmaya karar verdi.

Magazin 21-01-2022 17:43

Pamela Anderson ve Tommy Lee'yi anlatan diziden yeni görüntüler! Lily James'den cesur sahneler

Pamela Anderson ve Tommy Lee’ye odaklanan Pam & Tommy dizisinden yeni görüntüler geldi. 90'lı yıllarda seks kasetleri sızan ikilinin hayatını anlatan dizide Anderson'ı Lily James canlandırıyor. Lily James dizi için oldukça cesur sahnelerde yer alıyor.

Magazin 07-01-2022 16:12

Lily James ve Sebastian Stan kumsal sahnesi için bol bol öpüştü

Pamela Anderson ile Tommy Lee'nin bir dönem magazin gündeminden düşmeyen ilişkisini anlatan Pam ve Tommy dizisinin başrollerini Lily James ve Sebastian Stan üstleniyor. İkili, efsane düğün sahnesi için sahilde bol bol öpüşürken görüntülendi.

Magazin 24-06-2021 09:55

Bir dönem adları seks kasetleri ile anılmıştı! İşte seks kasetlerine adı karışan ünlü isimler

Dünyaca ünlü birçok yıldız ismin başına gelen büyük olaylardan biride ortaya çıkan seks kasetleri oldu. Müzik ve televizyon dünyasında büyük bir kariyere ulaşan çokça ünlü isim bir dönem adları seks kasetleri anılmaya başlandı. Listede Kendra Wilkinson'dan Shakira'ya kadar birçok yıldız ismin adı yer aldı. İşte bir dönem seks kasetlerine adı karışan o ünlü isimler...

Magazin 16-06-2021 17:37

Lily James, Pamela Anderson oldu! İlk bakışta herkes Pamela Anderson sandı

Lily James ve Sebastian Stan'in başrolünde yer aldığı 'Pam ve Tommy' isimli dizinin Malibu'daki çekimleri devam ediyor. Dizide Pamela Anderson'ı canlandıran James, plajdaki bir sahne için kırmızı mayosuyla kamera karşısına geçti.

Magazin 17-05-2021 13:54

Pamela Anderson'a dönüşen Lily James sette! Son hali olay oldu

Hulu’nun Lily James ve Sebastian Stan’li Pam & Tommy isimli dizisinin çekimleri sürüyor. Dizide Pamela Anderson'ı canlandıran James sette görüntülendi.

Magazin 15-05-2021 11:13

Lily James Pamela Anderson oldu! Fotoğraf sosyal medyayı salladı

Çalkantılı hayatıyla gündem olan Pamela Anderson Hulu dizisi oluyor. Anderson'u oynayacak olan Lily James rol için inanılmaz bir değişim yaşadı.

Magazin 09-05-2021 11:06

Pamela Anderson: Noel arifesinden beri yataktan çıkmadık

Sahil Güvenlik (Baywatch) dizisinin eski yıldızı Pamela Anderson gözlerden uzak gerçekleştirdiği düğününün ardından ilk kez konuştu. Anderson yatak itirafıyla olay oldu.

Magazin 25-02-2021 14:34

Pamela Anderson 'son paylaşım' diyerek sosyal medyaya veda etti

Kanada asıllı Amerikalı aktris ve model Pamela Anderson, sosyal medyaya veda etti. 52 yaşındaki Pamela Anderson "son paylaşım" diye bir not yayınladı ve bu iddiada bulundu.

Magazin 27-01-2021 15:48

Çalıntı seks kasedinden yasaklanan reklamlara Pamela Anderson’ın en büyük skandalları

Lily James ve Sebastian Stan rol alacakları dramada Pamela Anderson ve Tommy Lee’yi canlandıracak. Pamela Anderson’ın skandallarını anlatacak film sebebiyle ünlü oyuncu yine gündemde...

Magazin 18-12-2020 13:25

Yatak sırları ifşa olan Pamela Anderson'dan cesur pozlar!

Bir dönem Fransız futbolcu Adil Rami ile aşk yaşayan ve şiddet gördüğü gerekçesiyle ayrılan 52 yaşındaki Amerikalı oyuncu Pamela Anderson, bir el çantası markasının reklamı için çıplak poz verdi.

Magazin 23-06-2020 11:27

Pamela Anderson'a şok! Adil Rami yatak odası sırlarını futbolculara anlattı!

Eski Fenerbahçeli Adil Rami daha önce şiddet uyguladığı Pamela Anderson ile ilişkide oldukları dönem yaşadıkları yatak sırlarını takım arkadaşlarına anlatmış. Rus futbolcu Aleksandr Kokorin şoke eden iddialarda bulundu!

Magazin 15-06-2020 15:41

Pamela Anderson ile 12 gün evli kalan Jon Peters sessizliğini bozdu

Ünlü yapımcı Jon Peters, 12 gün evli kaldığı Pamela Anderson hakkında ilk kez konuştu. Peters, Anderson'ın 200 bin dolarlık borcunu ödeyip, gardırobunu yenilediğini söyledi.

Magazin 12-02-2020 11:50

Pamela Anderson'ın evliliği 12 gün sürdü!

Papımcı Jon Peters ile evlenen Pamela Anderson'ın evliliği kısa sürdü. Anderson, 12 gün sonra ünlü yapımcıyla boşandığını açıkladı.

Magazin 02-02-2020 09:48

Pamela Anderson'dan 'Susamam' paylaşımı!

Oyuncu Pamela Anderson, Twitter hesabından 'Susamam' şarkısını paylaştı, ABD'li sanatçılara 'ilham alın ve daha cesur olun' dedi

Magazin 08-09-2019 09:51

Pamela Anderson eski sevgilisi Adil Rami'den şiddet gördüğünü açıkladı

1990'lara damgasını vuran oyuncu Pamela Anderson geçtiğimiz günlerde futbolcu sevgilisinin kendisini aldattığını itiraf etmişti. Anderson şimdi de ayrıldığı sevgilisi Adil Rami'nin, uzun süre kendisine şiddet uyguladığını iddia etti.

Trend 04-07-2019 16:08

Pamela Anderson aldatılmış! Şoke eden itiraf

Sahil güvenlik'in yıldızı Pamela Anderson, Instagram hesabındna yaptığı paylaşımla futbolcu Adil Rami'nin kendisini aldattığını ve 2 yıllık ilişkilerinin bittiğini açıkladı.

Magazin 25-06-2019 14:38

Pamela Anderson, Julian Assange'ın gözaltına alınmasına tepki gösterdi

WikiLeaks'in kurucusu Julian Assange’a olan sevgisini her fırsatta dile getiren ünlü oyuncu Pamela Anderson, ‘kahraman' olarak nitelendirdiği Assange'ın gözaltına alınması karşısında Ekvador’a, İngiltere’ye ve ABD’ye tepki gösterdi.

Magazin 12-04-2019 11:18

Seks kasetleri ortaya çıkınca mahkemeye koşan 10 ünlü isim

Bazı ünlülerin özel fotoğrafları çalınırken bazılarının ise seks kasetleri çalınıyor! Bir döneme seks kasetlerinin düşmesiyle damga vuran 10 ünlü isim ve yaşadıkları.

Trend 18-01-2019 10:08

Pamela Anderson'a 'belden aşağı' saldırı

ABD'li eski model ve oyuncu Pamela Anderson, Avustralya Başbakanı'nın kendisi hakkında "belden aşağı" yorumlarda bulunduğu belirtti.

Trend 20-11-2018 15:24

Menopoza girerken de seks sembolü olabilirsiniz!

Kendisinden 18 yaş genç futbolcu sevgilisi için ülke bile değiştiren güzel yıldızdan samimi açıklamalar.

Haber 05-02-2018 14:20

Pamela Anderson: 'Ben de zamanında çok fazla teklif aldım'

Oyuncu Pamela Anderson, adı taciz ve tecavüz skandallarına karışan Harvey Weinstein hakkında konuştu.

Magazin 02-12-2017 13:37

Pamela Anderson yıllara meydan okudu

Sahil Güvenlik dizisi yıldızı Pamela Anderson Coco de Mer'in iç çamaşırı reklamında verdiği seksi görüntülerle zamana meydan okudu

Magazin 07-04-2017 13:54

Pamela Anderson'un kaprisleri bıktırdı

Sahil Güvenlik'in efsane oyuncusu Pamela Anderson önceki gün geldiği İstanbul'da kapris ve istekleriyle bıktırdı.

Magazin 29-09-2015 04:49

Pamela Anderson İstanbul'da polise takıldı

"Sahil Güvenlik" (Baywatch) dizisiyle adını duyuran ünlü Hollywood yıldızı Pamela Anderson, ikinci kez Türkiye'ye geldi.

Magazin 28-09-2015 09:15

Pamela Anderson İstanbul'da

Dünyaca ünlü yıldız Pamela Anderson İstanbul'a geldi.

Haber 29-02-2012 18:21

Sonunda o da dokundurttu

Pamela Anderson, bir iç giyim firması için objektifin karşısına geçti

Magazin 13-06-2011 17:16

Silikonları abarttı galiba

Pamela Anderson'un silikonlu göğüsleri dikkatlerden kaçmıyor..

Magazin 05-01-2011 09:31

Endonezya'ya çıplak yardım

Pamela Anderson'ın Playboy dergisinden soyunarak kazandığı 25 bin doları Endonezya'daki afetzedelere bağışlaması tartışma yarattı..

Magazin 03-11-2010 09:39

Sarhoş hali çok pismiş!

Pamela Anderson'ın sarhoş hali gerçekten de çok pismiş!

Magazin 10-04-2010 08:42

Pamela seksi dansıyla büyüledi!

Pamela Anderson seksi dansıyla izleyenleri büyüledi.

Magazin 25-03-2010 10:56

Pamela dans dersi alacak!

Pamela Anderson, hem kilo vermek için hem de yeni bir sahne şovu için profesyonel bir dansçıdan dans dersleri alacak.

Magazin 19-03-2010 17:05

Reklamı erotik bulundu yayından kaldırıldı!

Pamela Anderson'ın reklamı fazla erotik olduğu gerekçesiyle Avustralya TV tarafından yayından kaldırıldı.

Magazin 02-03-2010 15:35

Pamela podyumu birbirine kattı!

42 yaşında süperstar Pamela Anderson genç modellere taş çıkartıyor.

Magazin 18-02-2010 14:13