Pamukkale Haberleri Ve Son Dakika Pamukkale Haberleri

Pamukkale Haberleri Ve Son Dakika Pamukkale Haberleri

Türkiye'nin 81 ilinden biri olan Denizli’nin en yüksek nüfuslu ilçesi Pamukkale’dir. Pamukkale eski adıyla Akköy Türkiye’nin Ege Bölgesinde yer almaktadır. Bu ilçede 68 mahalle bulunmaktadır. Pamukkale doğal güzellikleri ile ön plana çıkan bir kenttir. Bu nedenle turizm açısından değerlidir. Her yıl Pamukkale’ye yüzlerce yerli ve yabancı turist gelmektedir. Bu şehrin içerisinde yer alan Pamukkale travertenleri, Kaklık Mağarası, Karahayıt Kaplıcaları, Yeşildere Şelalesi gibi doğal yerler turistler tarafından çok fazla ziyaret edilir. Pamukkale travertenlerinin diğer bir adı Hierapolis’tir. Bu travertenler 1988 yılında UNESCO tarafından dünya miras listesine alınmıştır. Ziyaretçilere görsel bir şölen sunan travertenlerin kalp rahatsızlıklarına, sindirim ve solunum sorunlarına, romatizmaya iyi geldiği bilinmektedir.

Pamukkale Haberleri

Denizli Hierapolis ören yerinde gece müzeciliğinin tanıtımı yapıldı

Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinden Denizli'deki "beyaz cennet" Pamukkale'de gece müzeciliğinin tanıtımı gerçekleştirildi.

Yurthaber 08-03-2024 08:30

'Kazı yapılırken bir anda topraktan fışkırdı' Akın akın geliyorlar! Şifa bulanlar var 'Ücretsiz olmasından çok memnunuz'

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, Uludağ'ın eteklerinde maden suyu kazısında bulunan termal su halkın ilgisini çekti. 15 yıldır durmadan akan kaplıca suyu nedeniyle alan adeta bir Pamukkale'ye dönüştü. Binlerce kişi ücretsiz termal ve çamur için farklı şehirlerden bölgeye akın ediyor.

Haber 06-03-2024 12:05

Denizli'de silahla yaralanan 17 yaşındaki çocuk hastaneye kaldırıldı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde silahla yaralanmış olarak bulunan 17 yaşındaki çocuk hastaneye kaldırıldı.

Yurthaber 12-01-2024 08:00

Pamukkale'de paraşütçüler, sıcak hava balonundan atladı

Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinden Pamukkale, sıcak hava balonlarından gerçekleştirilen paraşüt uçuşuna ev sahipliği yaptı.

Yurthaber 08-01-2024 11:24

Üniversiteli Azra'dan acı haber geldi! Arkadaşının durumu ciddiyetini koruyor

Denizli Pamukkale'de karşıdan karşıya geçmek isteyen 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Azra Ümmü Demirbaş hafif ticari aracın çarpması sonucunda hayatını kaybetti. Kazada yanında bulunan 17 yaşındaki Muhammet Yahya Batulu'nun ise yoğun bakımdaki tedavisine devam ediyor. Kaza yapan sürücü ise her yerde aranıyor.

Haber 22-12-2023 22:31

Kiracısı kayıplara karışan evden çıktı, 2 kamyonla taşındı! Ekiplerin 4 saati aldı

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde görenleri şaşırtan bir 'çöp ev' vakası yaşandı. Kiracı, 2 yıl yaşamını sürdürdüğü evde 2 kamyon çöp biriktirdi. 2 yıldan bu yana çöp topladığı öğrenilen kiracı, kirayı da ödemeden kayıplara karıştı. Ev sahibi kiracısına sitem ederken, mahalleliyi bezdiren çöp ev 4 saatte boşaltıldı.

Haber 01-12-2023 14:03

Pamukkale, çiftlerin en özel anlarında kadraja giriyor

Denizli'de, yerli ve yabancı turistlerin her dönem yoğunluk oluşturduğu Pamukkale Travertenleri, düğün fotoğrafı için gelen çiftlere açık hava stüdyosuna dönüşüyor.

Yurthaber 02-11-2023 11:16

Kan donduran cinayeti canlı yayında itiraf etmişti! 'Çocuğum görmesin diye bazaya sakladım'

Denizli'de eşi Mine Kocadağ'ı, katıldığı bir programda boğarak öldürdüğünü itiraf eden tutuklu sanık Mithat Kocadağ, SEGBİS'le bağlandığı duruşmada ifadesini değiştirdi.Eşinin kendisini aldattığını söyleyen Kocadağ, "H.K. ile daha mutlu olduğunu söyledi. 'Sen ne biçim erkeksin' dedi. 'Sus artık' diyerek ağzını kapattım ve çocuğumun odasına gidip uyudum. Uyandığımda hareketsiz yattığını gördüm; çocuğum görmesin diye bazaya sakladım.Daha sonra cesedini çalıştığım otelin yakınlarına bıraktım' dedi

Haber 20-10-2023 20:44

1 haftada 4 iş yerinde hırsızlık yaptı, peşine düşen polisten operasyon!

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde 1 haftada 4 iş yerinden hırsızlık yaptığı belirlenen Ahmet Emeç (24), operasyonla yakalandı. Emeç'in oturduğu apartmandaki tüm dairelerde arama yapan polis, 4 şüpheliyi daha gözaltına aldı.

Haber 17-10-2023 18:50

Denizli'de sokakta karısını bıçakla yaralayan kişi, çevredekilerin müdahalesiyle yakalandı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde kocasının sokakta saçından sürükleyip bıçakla yaraladığı kadın, çevredekilerin müdahalesiyle kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Yurthaber 17-10-2023 13:23

Denizli'de dere yatağında el ve ayakları bağlanmış erkek cesedi bulundu

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde dere yatağında el ve ayakları bağlı halde erkek cesedi bulundu.

Yurthaber 16-10-2023 07:55

Denizli'de Pati Festivali yapıldı

Denizli'de Pamukkale Belediyesi tarafından sahipsiz hayvanlara dikkati çekmek için "Pati Festivali" düzenlendi.

Yurthaber 11-09-2023 07:24

Denizli'de karavan ile hafif ticari araç çarpıştı, 9 kişi yaralandı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde karavan ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu 4'ü çocuk 9 kişi yaralandı.

Yurthaber 28-08-2023 14:20

Denizli'de kuzeninin sığındığı markete ateş eden kişi, market sahibi kadını öldürdü

Olayla ilgili cinayet şüphesinin de arasında bulunduğu 7 zanlı gözaltına alındı.

Yurthaber 21-08-2023 10:24

Denizli'de bacağına mermi isabet eden çocuk yaralandı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde çay bahçesinde oynadığı sırada bacağına mermi isabet eden 9 yaşındaki çocuk hastaneye kaldırıldı.

Yurthaber 25-07-2023 07:59

Kamera görüntülerini izleyince şok geçirdi! Alt komşusu... Lüks rezidansta akılalmaz olay

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bulunan lüks rezidansta evin kapısını bir saniyeliğine açık bırakan kadın, alt komşuları tarafından soyuldu. Gözlüğünü almak için evine döndüğü sırada kapı açıkken masaya koyduğu cüzdan ve telefonunun saniyeler içerisinde ortadan kaybolduğunu gören kadın, hırsızlık olayını güvenlik kamerası görüntülerini izleyince anladı. İhbar üzerine komşular gözaltına alınırken suçlarını karakolda itiraf ettikleri öğrenildi.

Haber 03-07-2023 10:30

Pamukkale'deki oteller Kurban Bayramı'na dolu giriyor

Dünya turizminin önemli merkezlerinden Pamukkale'de oteller 9 günlük Kurban Bayramı tatilini tam kapasiteyle geçirecek.

Yurthaber 21-06-2023 11:14

Ücretsiz olduğunu duyan oraya koştu! Yalın ayak fotoğraf çektirmek için sıraya girdiler

Türkiye'nin en önemli yerlerinden olan Pamukkale'ye, Uluslararası Dünya Müzeler Günü nedeniyle girişler ücretsiz yapıldı. Yerli turistler bunu fırsat bilerek daha önce görmedikleri Pamukkale'ye akın etti. Travertenlerden akan sıcak suya yalın ayak giren turistler hayran kaldıkları yerlerde bol bol fotoğraf çektirdi.

Haber 18-05-2023 16:28

Pamukkale'de Uluslararası Dünya Müzeler Günü yoğunluğu

"Uluslararası Dünya Müzeler Günü" dolayısıyla ücretsiz gezilebilen Denizli'deki "beyaz cennet" Pamukkale'de yoğunluk yaşandı.

Yurthaber 18-05-2023 15:14

Methini duyan oraya akın ediyor! 'Çok zengin olduğunu gördüm' Faydalarını saymakla bitiremiyorlar

Denizli, Pamukkale'deki şifalı kırmızı suyu ve kaplıcalarıyla ünlü Karahayıt Mahallesi, yerli ve yabancı turistlerin akınına uğruyor. İnsan sağlığı için oldukça faydalı olduğu belirtilen kırmızı su için bölgeye yıllardır gelenler de var. Bölgeye gelen bir vatandaş, "Bugün ilk defa Karahayıt bölgesinde kırmızı suyun çok methini duyduğum için ziyarete geldim. Bölgede hem tarihi turizm anlamında, hem de sağlık turizmi anlamında bölgenin çok zengin olduğunu gördüm ve büyük bir mutluluk duydum" dedi.

Haber 01-05-2023 11:12

Listeyi 5 dakika gecikmeyle teslim etmişlerdi... CHP'li ilçe başkanı istifa etti!

Denizli'de CHP Pamukkale İlçe Başkanlığı'nın, 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimler için sandık kurulu listelerini 5 dakika gecikmeyle İlçe Seçim Kurulu'na teslim etmesinin ardından CHP Pamukkale İlçe Başkanı Arda Arpacı istifa etti. Söz konusu gecikme sonrası AK Parti Pamukkale İlçe Başkanlığı itirazda bulunmuştu. AK Parti'nin itirazı kabul edilirse Pamukkale ilçesindeki sandıklarda 437 CHP'li sandık görevlisi görev alamayacak. İşte haberin detayları...

Haber 27-04-2023 17:36

Pamukkale bayramda ziyaretçilerini ağırlıyor

Türkiye'nin turistik merkezlerinden Pamukkale'de bayram hareketliliği yaşanıyor.

Yurthaber 22-04-2023 12:53

Denizli'de pompalı tüfekle bir araçtan rastgele ateş açıldı, 2 kişi yaralandı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bir otomobilden pompalı tüfekle ateş açılması sonucu 2 kişi yaralandı.

Yurthaber 03-04-2023 07:45

Denizli'de tabancayla karısını vurarak öldüren kişi intihar girişiminde bulundu

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde tabancayla karısını vurarak öldürüp intihar girişiminde bulunan kişi hastaneye kaldırıldı.

Yurthaber 13-03-2023 08:04

Vücudundaki işkence izleri korkunç! 2 yaşındaki bebek evde ölü bulundu... Anne gözaltında

Denizli'nin Pamukkale ilçesindeki kan donduran olayda yeni gelişme yaşandı. 2 yaşındaki Murat Aslan Kılıç, tek katlı müstakil evde ölü bulunmuştu. Şüpheli bulunan ölüm sonrası, evdeki biri 9 aylık olan diğeri de 5 yaşında olan iki kardeş koruma altına alındı. Olay sonrası aranan çocukların annesi gözaltına alınırken polis şimdi olay anında anneyle birlikte oldukları ileri sürülen 2 erkek arkadaşının bulunması için çalışıyor. Bebeğin vücudundaki sigara yanıkları ve darp izleri dehşete düşürdü

Haber 27-01-2023 12:46

Pamukkale'de korkunç olay! Evde ölü bulunan bebeğin vücudunda darp ve izmarit izlerine rastlandı! Anne ile erkek arkadaşı aranıyor

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde kan donduran bir olay yaşandı. İhbar üzerine tek katlı bir eve gelen polis ekipleri, vücudunda darp ve izmarit izleri olan 2 yaşındaki bir bebeği ölü olarak buldu. Evdeki biri 9 aylık, diğeri 5 yaşındaki 2 çocuk ise devlet tarafından koruma altına alındı. Korkunç olayın yaşandığı evin, çocukların annesinin erkek arkadaşının yakınları tarafından kiralandığı ortaya çıktı. Polis anne ile erkek arkadaşını yakalamak için çalışma başlattı.

Haber 26-01-2023 23:31

SON DAKİKA | Denizli'de korkutan deprem! AFAD duyurdu

Son dakika deprem haberine göre, Denizli'nin Pamukkale ilçesinde 3,6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan açıklamada, depremin, yerin 8.28 kilometre altında meydana geldiği bildirildi. Öte yandan Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 3,2 olarak kayıtlara geçti. İşte son dakika deprem haberinin detayları...

Haber 30-12-2022 00:34

Milyonluk fabrikadan geriye harabe kaldı

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, çıkan yangında harabeye dönen araç kimyasalları üreten fabrikada, milyonlarca liralım maddi hasar oluştu.

Yurthaber 30-11-2022 10:36

Pamukkale’de 60 milyon TL’yi bulacak dev spor yatırımına başlandı

Denizli’de, Pamukkale Belediyesi ilçede yaşayan gençlerin spor yapmasına imkan sağlamak amacıyla tesisleşme konusunda önemli adımlar atmaya devam ediyor.

Yurthaber 18-11-2022 11:39

Pamukkale'de balon turizmi giderek gelişiyor

Hemen her gün 500 ila 750 ziyaretçi, günün ilk ışıklarıyla gökyüzüne yükselen 2'si Türk Hava Kurumuna (THK) ait 40 sıcak hava balonundan Pamukkale'nin eşsiz manzarasını görme fırsatı buluyor.

Yurthaber 15-11-2022 11:49

Termal sularda şifa arayan engelli aileleri, Karahayıt’ta konaklama desteği istiyor

Denizli’de Pamukkale’nin dünyaca ünlü termal sularında şifa arayan engelli aileleri, tesislerin bulunduğu Karahayıt Mahallesi’nde konaklama konusunda destek bekliyor.

Yurthaber 14-11-2022 11:16

Rus turistler bu havuzdan çıkmıyor! 'Havuzun farklı hikayeleri var, şifa buluyorlar'

UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesinde yer alan ve aynı zamanda ‘Beyaz Cennet’ olarak da bilinen Pamukkale'de Antik Kleopatra Havuzu, turistlerin akınına uğruyor. Rehber Giedre Turan, ''Burayla ilgili farklı hikayeler duydum, müşterilerim de aynı şekilde anlattı. Şifa bulduklarını ve bazı ağrılarının geçtiğini duydum, vatandaşlar inanarak giriyor. Sürekli burası kalabalık ve her noktadan insanlar var. Genellikle Ruslarla karşılıyorum'' açıklamalarında bulundu.

Haber 13-11-2022 14:20

GÜNCELLEME - Denizli'de yol kenarında cesedi bulunan kadının erkek arkadaşı tutuklandı

Afganistan uyruklu zanlının, aynı ülke vatandaşı kız arkadaşını, akşam yemeğine fare zehri atarak öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi ADLİ SÜREÇ VE DETAYLAR EKLENDİ

Yurthaber 12-10-2022 17:24

Yol kenarında battaniyeye sarılı kadın cesedi bulundu

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde kan donduran bir olay yaşandı. Arazide battaniyeye sarılı halde bir kişiyi gören vatandaşlar, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayıp ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, battaniyeye sarılı halde kadın cesedi buldu. Üzerinden kimlik çıkmayan ceset, otopsi yapılmak üzere adli tıp morguna kaldırılırken olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Haber 11-10-2022 21:15

Pamukkale'yi 9 ayda 1 milyon 557 bin kişi ziyaret etti

Pamukkale'yi 9 ayda 1 milyon 557 bin kişi ziyaret etti

Yurthaber 03-10-2022 16:28

Pamukkale'yi 8 ayda 91 bin ziyaretçi balondan izledi

Kapadokya'dan sonra en fazla sıcak hava balon turunun yapıldığı Pamukkale'de turlar artık dört mevsim gerçekleştiriliyor - Balon şirketinin genel operasyon sorumlusu Gökberk Özyurt: - "Özellikle Rus turistlerin ilgisi çok fazla. İki ay sonra Latin Amerika, Endonezya ve Malezya'dan gelecek misafirleri ağırlayacağız"

Yurthaber 08-09-2022 12:21

Pamukkale'nin ziyaretçi sayısında yüzde 64'lük artış

Pamukkale'nin ziyaretçi sayısında yüzde 64'lük artış

Yurthaber 04-09-2022 14:44

Pamukkale yaz sıcaklarında da turistlerin gözdesi

Denizli Turistik Otel ve İşletmeciler Derneği Başkanı Gazi Murat Şen: - "Temmuz, ağustos ve eylül aylarında Pamukkale çok sıcak oluyor. 40 dereceleri gölgede görüyoruz. Buna rağmen insanlar burayı görmeye geliyor"

Yurthaber 07-08-2022 11:08

Denizli'de genç kadın eşi tarafından bıçakla yaralandı

Denizli'de genç kadın eşi tarafından bıçakla yaralandı

Yurthaber 25-07-2022 11:14

Beyaz cennet Pamukkale'yi bayram tatilinde 110 bin kişi ziyaret etti

Denizli Turistik Otel ve İşletmeciler Derneği Başkanı Gazi Murat Şen: - "Son zamanlarda kültür turları büyük rağbet görüyor. Gerek yerli gerekse yabancı misafirler, dünyada eşi benzeri olmayan yerleri ziyaret etmek istiyor"

Yurthaber 18-07-2022 11:01

Pamukkale bayramda yoğun ziyaretçi ağırlıyor

Pamukkale bayramda yoğun ziyaretçi ağırlıyor

Yurthaber 10-07-2022 11:58

Müzeleri ücretsiz gezme imkanı sunulan gençlere Pamukkale daveti

Müzeleri ücretsiz gezme imkanı sunulan gençlere Pamukkale daveti

Yurthaber 03-07-2022 11:07

Pamukkale'yi yılın ilk yarısında yarım milyondan fazla turist gezdi

Denizli Turistik Otel ve İşletmeciler Derneği Başkanı Gazi Murat Şen: - "Pamukkale ören yeri en fazla ziyaretçiyi temmuz, ağustos ve eylül aylarında alıyor. Yıl sonunu 2 milyonun üzerinde ziyaretçiyle kapatacağız"

Yurthaber 01-07-2022 11:03

Eşini çocuğunun gözü önünde boğazını keserek öldürmüştü! Yargıtay'dan flaş karar

3 yıl önce Denizli’de meydana gelen kan donduran kadın cinayetinde yeni bir gelişme yaşandı. 25 yaşındaki Uğur Kurban, boşanması aşamasında olduğu eşi 23 yaşındaki Hafize Kurban’ı kız Azra’nın gözü önünde bıçaklayarak öldürmüştü. Kurban’a verilen 24 yıl 4 ay 15 gün hapis cezası, Yargıtay tarafından makul oranda değil de asgari oranda haksız tahrik indirimi yapıldığı gerekçesiyle bozuldu. Kararda fazla ceza verildiği belirtilen Kurban, yeniden yargılanacak.

Haber 22-06-2022 19:06

Pamukkale Hierapolis Antik Kenti'ndeki Cehennem Kapısı 1500 yıl sonra açıldı

Mitolojide "ölüler ülkesine geçiş kapısı" olarak tanımlanan ve yaklaşık 1500 yıl önce meydana gelen depremde yıkılan Hierapolis Antik Kenti'ndeki "Cehennem Kapısı" (Plütonyum), kazı çalışmaları sonrası ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.

Trend 21-06-2022 18:02

Pamukkale'deki Cehennem Kapısı 1500 yıl sonra açıldı

Hierapolis Antik Kenti'nde 2013'ten bu yana yürütülen kazı çalışmaları sonucu "Cehennem Kapısı" olarak bilinen "Plütonyum" bölümü ayağa kaldırıldı - Antik kentteki termal suyun kaynağı olan mağaradan çıkan zehirli gaz nedeniyle mitolojide "ölüler ülkesine geçiş kapısı" olarak tanımlanan kapı, ilk ziyaret gününde yerli ve yabancı turistlerden ilgi gördü

Yurthaber 21-06-2022 15:30

Denizli'de sahipli bir köpeği tüfekle vurduğu ileri sürülen kişi gözaltına alındı

Denizli'de sahipli bir köpeği tüfekle vurduğu ileri sürülen kişi gözaltına alındı

Yurthaber 15-06-2022 18:09

Apartta asılı halde ölü bulundu! Dehşete düşüren olay: Erkek arkadaşı...

Denizli’de dün gece korkunç bir olay meydana geldi. Yabancı uyruklu kadını, markete alışverişe giden erkek arkadaşı geri döndüğünde apartta asılı halde buldu. Kadının hayatını kaybettiği belirlenirken erkek arkadaşı ise gözaltına alındı. Olayla alakalı soruşturma başlatıldı.

Haber 05-06-2022 17:19

Denizli'de bakkaldan hırsızlık girişimi güvenlik kamerasına yansıdı

Görüntülerde, kadın zanlının başının üzerinde tuttuğu trambolinle içecek dolabından hırsızlık yapmaya çalışması yansıdı

Yurthaber 06-05-2022 12:50