Paolo Gentiloni Haberleri

İtalya Serie B'de garip olay! Başkan oyuncularının şike yaptığını iddia etti, oyunculardan yanıt gecikmedi

İtalya Serie B ekiplerinden Lecco'nun başkanı Paolo Di Nunno yaptığı açıklamada oyuncularının şike yaptığından şüphelendiğini söylerken, telefonlarının incelenmesini talep etti. İşte detaylar...

Spor 2024-03-13 08:17:35

Galatasaray'ın yıldızı Nicolo Zaniolo'ya Milan'dan transfer telefonu!

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Nicolo Zaniolo performansıyla göz doldurmaya devam ederken, Avrupa devleri peşini bırakmıyor. Özellikle İtalyan kulüplerinin oyuncuya yoğun ilgisi bulunurken, Milan Teknik Heyet Sorumlusu Paolo Maldini'den sürpriz bir telefon geldi. İşte detaylar...

Spor 2023-04-07 12:15:53

Dünya Kupası'nın son Altın Topu Modric'in

Dünya Kupası tarihinde "Altın Top" ödüllerinin ilkini İtalyan Paolo Rossi, sonuncusunu ise Hırvat Luka Modric kazandı.

Spor 2022-11-09 15:53:24

85 kişinin öldüğü Bologna katliamından 42 yıl sonra yeni mahkumiyet

İtalya'da düzenlenen en kanlı saldırılardan biri olan 1980 Bologna tren istasyonu bombalamasından 42 yıl sonra, aşırı sağcı örgüt üyesi Paolo Bellini ömür boyu hapse mahkum edildi.

Haber 2022-04-06 21:12:34

Kate Middleton 40 yaşında: Cambridge Düşesi'nden doğum gününe özel fotoğraflar

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in büyük gelini Cambridge Düşesi Kate Middleton, dün 40. yaş gününde üç yeni fotoğrafını kamuoyuyla paylaştı. Fotoğraf sanatçısı Paolo Roversi tarafından çekilen portreler, 2023'te Londra'da Ulusal Portre Galerisi'nde sergilenecek.

Haber 10-01-22 02:59

House Of Gucci filminin Paolo Gucci’si Jared Leto, karakterine girmek için yaptığı çılgınlıkları anlattı

Oyunculuk çoğu zaman bir sanattır. Dünyanın hemen hemen her yerinde oyuncular rollerine hazırlanmak için kendilerine ait metotları kullanırlar. Geçtiğimiz günlerde vizyona giren House Of Gucci filminde Paolo Gucci karakterine hayat veren Jared Leto, rolü için denediği birbirinden çılgın yolları itiraf etti.

Trend 29-11-21 14:13

Olivier Giroud'nun yeni adresi Milan

Milan Sportif Direktörü Paolo Maldini, kulübün transfer planlarını anlatırken Olivier Giroud transferini duyurdu.

Spor 15-07-21 09:07

İletişim Başkanlığınca Türkiye ve NATO başlıklı söyleşi düzenlendi

AB Türkiye Delegasyonu'nun Eski Başkanı ve Ekonomiden Sorumlu AB Komiseri Paolo Gentiloni'nin Özel Danışmanı Büyükelçi Stefano Manservisi, "Türkiye'nin dış ve güvenlik politikasının bazen diğer ortaklar, ABD ve Avrupa tarafından daha iyi anlaşılması gerekiyor." dedi.

Haber 15-06-21 01:31

Paolo Maldini: Donnarumma takımdan ayrıldı

Milan Sportif Direktörü Paolo Maldini, kaleci Gianluigi Donnarumma'nın takıma veda ettiğini açıkladı.

Spor 26-05-21 20:08

Bacağını kaybeden Brezilyalı model Paola Antonini pozitifliğiyle hayata meydan okuyor!

Özgüven bir insanın sahip olabileceği en değerli ve özel özelliklerinden biri olarak karşımıza çıkar. Özgüveni açığa çıkartmak için iltifat kadın ya da erkek fark etmeksizin herkesin hoşuna gider. Ancak bazı kişilerin kendilerini güzel hissetmesi için iltifata ihtiyacı yoktur. Sizleri bütün geleneksel güzellik tabularını yıkan Brezilyalı model Paolo Antonini ile tanıştıracağız.

Trend 30-03-21 14:01

Şeyma Subaşı'nın sevgilisi Mohammed Alsaloussi'nin lüks arabası çalıntı çıktı

Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile Miami'de tatil yapan Şeyma Subaşı'nın, bindiği lüks araç çalıntı çıktı. Otomobilin kendisine ait olduğunu savunan İtalyan Paolo Provenzi, Alsaloussi hakkında dava açtı.

Magazin 22-03-21 09:11

Aşı kampanyası başını yedi! Görevden alındı!

İtalya'da yeni kurulan Mario Draghi hükümeti, koronavirüsle mücadele kampanyasında değişiklik işareti vererek pandemi krizini yönetmekten sorumlu Covid Özel Komiseri Domenico Arcuri'yi görevden aldı. Yaklaşık bir yıldır bu görevde olan Arcuri'nin yerine General Francesco Paolo Figliuolo getirildi.

Haber 02-03-21 13:41

Kim der 56 yaşında... Monica Bellucci durmak nedir bilmiyor

Monica Belluci, yönetmenliğini Paolo Virzi’nin üstlendiği Siccita filminin çekimleri için Roma’da.

Trend 18-02-21 08:00

Covid: Roma'daki evsizlere Vatikan'da koronavirüs aşısı yapılıyor

Koronavirüs aşı kampanyasına geçen hafta başlayan Vatikan, Roma'daki evsizlere de aşı yapmaya başladı. İtalya'nın başkenti Roma sınırları içinde yer alan Vatikan'daki Paolo VI Salonu'nda dün yaklaşık 25 kişiye ücretsiz olarak aşı yapıldı.

Haber 21-01-21 13:56

Paolo Rossi son yolculuğuna uğurlanırken evine hırsız girdi

İtalya'nın kazandığı 1982 FIFA Dünya Kupası'na damga vuran futbolculardan olan ve 10 Aralık’ta hayatını kaybeden eski futbolcu Paolo Rossi son yolculuğuna uğurlanırken, evine hırsız girdi.

Spor 13-12-20 16:29

Paolo Rossi: İtalya'nın Dünya Kupası kahramanı Rossi hayatını kaybetti

1982 Dünya Kupası'nı gol kralı olarak bitiren ve finalde ilk golü ağlara yollayan ülkenin Dünya Kupası kahramanı Paolo Rossi, 64 yaşında öldü.

Haber 10-12-20 12:18

İtalyan efsane futbolcu Paolo Rossi hayatını kaybetti

Juventus ve Milan gibi önde gelen kulüplerde forma giyen Paolo Rossi, 64 yaşında hayatını kaybetti.

Spor 10-12-20 11:59

Maradona'nın ölümü sonrası Napoli'de yas ilan edildi: 'Futbol cennete gitti'

Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcularından Diego Armando Maradona'nın ölümü, 7 sezon oynadığı ve neredeyse bir aziz statüsüne eriştiği İtalya'nın Napoli kentinde şok etkisi yarattı. Kentte bugün yas ilan edildi. San Paolo Stadı'na Maradona'nın ismi verilecek.

Haber 26-11-20 10:41

Çin Brezilya'ya 7 Konteyner Dolusu COVID-19 Aşısı Yolladı

Bu çerçevede Çinli bilimadamları tarafından geliştirilen yeni tip Corona virüsü COVID-19 aşısı, Çin tarafından Brezilya’ya gönderildi. Özel soğutma sistemlerine sahip 7 adet konteynere yüklenen COVID-19 aşılar Sao Paolo şehrine ulaştırıldı

Haber 19-11-20 14:53

Hakan Çalhanoğlu, Milan ile masaya oturdu

Sözleşmesi 2021 yazında sona erecek olan Hakan Çalhanoğlu, Milan ile masaya oturdu. Hakan Çalhanoğlu'nun menajeri Gordon Stipic, Milanlı yetkililer Paolo Maldini ve Frederik Massara ile görüştü. Senelik 2.5 milyon Euro kazanan Hakan Çalhanoğlu'na yeni sözleşmesinde zam yapılmayacak. Anlaşmaya bireysel performans ve takım başarıları bonus olarak eklenecek. Çalhanoğlu, Milan'da 38 resmi maçta 11 gol ve 9 asistle oynadı.

Spor 05-08-20 08:10

Buffon, Serie A'da en fazla forma giyen oyuncu oldu

Juventus'un 42 yaşındaki İtalyan kalecisi Gianluigi Buffon, 648. kez sahaya çıktığı Serie A'da, Paolo Maldini'yi geçerek en fazla forma giyen futbolcu oldu.

Spor 04-07-20 21:45

AB Komisyonu Üyesi: Yaz tatili mümkün olacak

AB Komisyonu üyesi Gentiloni, bazı kısıtlamalara rağmen bu yaz Avrupa’da tatil yapmanın mümkün olacağını söyledi.

Haber 13-05-20 12:19

Koronavirüs: Avrupa Birliği'nden 'tarihinin en derin resesyonuna girdik' itirafı

Avrupa Birliği Komisyonu'nun Ekonomi ve Maliye sorumlusu Paolo Gentiloni Covid-19 salgınının AB'yi şimdiye kadar yaşadığı en ağır ekonomik gerilemeye sürüklediğini söyledi.

Haber 06-05-20 13:37

Astronot Paolo Nespoli'den karantina tavsiyeleri: Bakış açımı değiştirerek akıl sağlığımı korudum

BBC Türkçe'ye karantina tavsiyeleri veren İtalyan astronot, uzay aracının içerisinde güvende olduğunu düşünerek ruh sağlığını koruduğunu söylüyor, "Dışarıda olsaydım, ölürdüm" diyor. Bir rutin oluşturmanın önemini vurgulayan Nespoli, NASA'nın ufak bir alanda çok sayıda insanın etkili bir şekilde çalışması ve iletişim kurması için önerilerini de anlattı.

Haber 16-04-20 21:47

Paolo Maldini koronavirüs günlerini anlattı: Normal bir grip olmadığını hemen anladım

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Milan'ın eski oyuncusu aynı zamanda kulüp takımlarının teknik kadrosunda bulunan Paolo Maldini, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalandığını eski bir profesyonel sporcu olarak hemen anladığını söyledi.

Spor 13-04-20 17:07

Koronavirüs salgını - İtalya’da çalıştığı hastanenin fotoğraflarını çeken hemşire: “Siperdeymişiz gibi hissediyoruz”

İtalya’nın Lombardia bölgesindeki küçük Cremona kentindeki tek hastanenin yoğun bakım ünitesinde çalışan hemşire Paolo Miranda bir yandan koronavirüs salgınıyla mücadele ederken bir yandan da yoğun bakım ünitesinden fotoğraflar çekerek bu dönemi kayıt altına alıyor.

Haber 25-03-20 13:25

Koronavirüs salgını - İtalya’da çalıştığı hastanenin fotoğraflarını çeken hemşire: “Siperdeymişiz gibi hissediyoruz”

İtalya’nın Lombardia bölgesindeki küçük Cremona kentindeki tek hastanenin yoğun bakım ünitesinde çalışan hemşire Paolo Miranda bir yandan koronavirüs salgınıyla mücadele ederken bir yandan da yoğun bakım ünitesinden fotoğraflar çekerek bu dönemi kayıt altına alıyor.

Haber 25-03-20 13:25

Koronavirüs salgını - İtalya’da çalıştığı hastanenin fotoğraflarını çeken hemşire: “Siperdeymişiz gibi hissediyoruz”

İtalya’nın Lombardia bölgesindeki küçük Cremona kentindeki tek hastanenin yoğun bakım ünitesinde çalışan hemşire Paolo Miranda bir yandan koronavirüs salgınıyla mücadele ederken bir yandan da yoğun bakım ünitesinden fotoğraflar çekerek bu dönemi kayıt altına alıyor.

Haber 25-03-20 13:25

Paolo Maldini: Ben ve oğlum iyiyiz

Paolo Maldini, kendisiyle birlikte koronavirüse yakalanan oğlunun durumu hakkında açıklama yaptı.

Spor 25-03-20 07:47

Paolo Maldini ve oğlu koronavirüse yakalandı

İtalyan kulübü Milan'ın efsane isimlerinden Paolo Maldini ile oğlu Daniel Maldini'nin koronavirüs testi pozitif çıktı.

Spor 21-03-20 23:02

NATO Deniz Görev Grubu komutanı Fantoni’den OruçReis’e ziyaret

Milli Savunma Bakanlığı NATO daimi deniz görev grubu komutanı Tuğamiral Paolo Fantoni, OruçReis fırkateynini ziyaret etti.Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:“NATO Daimi Deniz Görev Grubu-2 (SNMG-2) Komutanı İtalyan Tuğamiral Paolo Fantoni, Doğu Akdeniz’de SNMG-2’de görevli TCG ORUÇREİS fırkateynimizi ziyaret etti.”

Haber 31-01-20 17:18

Başkan Seçer, NATO Komutanı Fantoni ile görüştü

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Doğu Akdeniz’de izleme görevi ifa eden NATO unsurlarından SNMG2 gemisinin İtalyan komutanı Rear Admiral Paolo Fantoni’yi kabul etti.

Yurthaber 24-01-20 11:42

Yusuf Yazıcı'dan Memphis Depay'a ziyaret 

Sakatlığı nedeniyle Roma'da ameliyat olacak Yusuf Yazıcı, kendisi gibi çapraz bağ sakatlığı yaşayan ve Yusuf'un doktoru İtalyan Profesör Pier Paolo Mariani'ye ameliyat olan Olimpik Lyon'un Hollandalı yıldızı Memphis Depay'ı ziyaret etti ve geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Spor 28-12-19 10:04

2020 Pirelli Takvimi tanıtıldı! Bu yıl bildiğiniz gibi değil

Paolo Roversi tarafından fotoğraflanan Looking for Juliet (Juliet’i Aramak) temalı 2020 Pirelli Takvimi'nin Verona’daki Teatro Filarmonico’da tanıtımı yapıldı. Roversi takvimi, “Juliet'i ararken masumiyet, güç, güzellik, duyarlılık ve cesaret yani seven bir kadının tüm nitelikleriyle dolu saf bir ruhu bulmaya çalışıyordum" sözleriyle anlatıyor.

Trend 04-12-19 11:17

Paolo Dybala’dan Merih Demiral’a asker selamı

Juventus’ta forma giyen Arjantinli futbolcu Paolo Dybala, Atletico Madrid karşısında kaydettiği golün ardından Merih Demiral’a koşarak, asker selamı verdi ve golün sevincini sarılarak paylaştı.UEFA Şampiyonlar Ligi D grubunda dün akşam oynanan Juventus - Atletico Madrid mücadelesinde Paolo Dybala’dan asker selamı geldi.

Spor 27-11-19 11:07

Virajı alamayan akaryakıt tankeri dehşeti yaşattı

Brezilya'nın Sao Paolo kentinde dağ yolunda bir akaryakıt tankeri virajı alamayarak devrildi. Tankerden sızan akaryakıt yola dökülüp alev aldı. Tankerin sürücüsü yanarak can verirken, araçlarından inen 2 kişi de hafif yaralandı.

Trend 21-11-19 07:20

İtalya'da maçı 27-0 kazanan Invicta Sauro'nun hocası kovuldu

İtalya'da oynanan gençler ligi maçında Invicta Sauro, Marina Calcio'yu 27-0 yenince ortalık karıştı. Skoru "saygısızlık" olarak nitelendiren Invicta Sauro Başkanı Paolo Brogelli, takımın hocası Riccini'yi kovdu.

Spor 17-11-19 16:31

Konyaspor, Eskişehirspor maçı öncesi hazırlıklarını sürdürdü

Konyaspor, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada yarın özel maçta konuk edeceği Eskişehirspor’la oynayacağı maç öncesi hazırlıklarına devam etti.Kayacık Tesislerinde akşam saatlerinde yapılan antrenmana milli takımlarda bulunan oyuncular Riad Bajic, Erdon Daci, Ali Karakaya ve Levan Shengelia’nın yanı sıra takımdan ayrı çalışan Ömer Ali Şahiner ve Jens Jonsson katılmazken, Paolo Hurtado takımdan ayrı olarak fizyoterapist Arif Yıldırım yönetiminde çalıştı.

Haber 11-10-19 21:13

Konyaspor, hazırlıklarına devam etti

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada 12 Ekim Cumartesi günü özel maçta Eskişehirspor’u konuk edecek Konyaspor, günü tek antrenmanla değerlendirdi.Kayacık Tesisleri’nde Teknik Direktör Aykut Kocaman ve yardımcı antrenörler yönetiminde gerçekleşen antrenmana milli takımlarda bulunan oyuncular Riad Bajic, Erdon Daci, Levan Shengelia ve Ali Karakaya katılmazken, Paolo Hurtado hazırlıklarını atletik performans antrenörü Alper Aşçı yönetiminde sürdürdü.

Haber 10-10-19 21:48

2. İstanbul Uluslararası Deneysel Film Festivali jürisini açıkladı

İstanbul Uluslararası Deneysel Film Festivali’nde Yarışma bölümünün jüri başkanlığını Paolo Simoni yapacak.

Trend 19-09-19 11:16

Zvonimir Boban ve Paolo Maldini, Milan'a geri döndü

Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun da forma giydiği Milan'da Zvonimir Boban, üst futbol yöneticisi, Paolo Maldini ise sportif direktör olarak görevlendirildi.

Spor 14-06-19 19:12

Paolo Maldini, Milan’ın yeni teknik direktörü oldu

Seria A ekiplerinden Milan, kulübün efsane isimlerinden Paolo Maldini’yi takımın başına getirdiklerini açıkladı.İtalya ekibi Milan, Teknik Direktör Gennaro Gattuso ile yollarını ayırmasının ardından yeni teknik patronunu buldu.

Haber 14-06-19 16:07

Fiziksel ve zihinsel olarak hazırım

Atiker Konyaspor'un Perulu futbolcusu Paolo Hurtado: "Sakatlıklar sebebiyle bir süre sahalardan uzak kaldım. Şimdi kendimi iyi hissediyorum. Fiziksel ve zihinsel olarak da hazır olduğumu düşünüyorum" - Süper Lig'de 7 maçtır 3 puana hasret kalan yeşil-beyazlı takım, milli maç arasındaki yoğun çalışmasının ardından bu hafta Medipol Başakşehir maçıyla galibiyet özlemine son verme peşinde

Spor 05-04-19 11:50

Konyaspor'da Başakşehir maçı hazırlıkları

Yeşil-beyazlı takımın Perulu futbolcusu Paolo Hurtado: - "Medipol Başakşehir maçından galibiyetle ayrılarak bu şanssızlığı bitirmek istiyoruz"

Yurthaber 02-04-19 17:20

Bu hafta 10 film vizyona girecek

Paolo Sorrentino'nun yönetmenliğini üstlendiği "Loro", skandallarıyla anılan eski İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi'nin hayatını beyaz perdeye yansıtacak - Mel Gibson'ın başrolünde yer aldığı "Deli ve Dahi", 19. yüzyılda Oxford İngilizce Sözlüğü'nün on bin kelimelik ilk baskısını hazırlamaya koyulan James Murray'in hikayesini anlatıyor - Thomas Vinterberg yönetmenliğindeki "Kursk", 120 Rus askerinin ölümüyle sonuçlanan Kursk isimli denizaltının batma hikayesini konu alıyor

Haber 28-03-19 09:44

Eski İtalyan bakandan Türkiye'nin AB'ye katılımına destek

İtalyan hükümetinin eski Avrupa İle İlişkiler Bakanı Paolo Savona'nın istifa etmeden önce, Türkiye'nin AB'ye katılımının desteklenmesi yönünde meclise bir rapor sunduğu ortaya çıktı

Haber 28-02-19 19:40

DEAŞ, YPG/PKK ile pazarlıkta yabancı esirleri kullanıyor

YPG/PKK ile ABD desteğiyle Deyrizor'da kuşattığı DEAŞ'lılar arasında pazarlık devam ediyor - DEAŞ, YPG/PKK ile pazarlık masasında hala yaşadıklarını iddia ettiği yabancı esirleri öne sürüyor - Pazarlık konusu yabancı esirler arasında İngiliz gazeteci John Cantlie ve İtalyan rahip Paolo Dall'Oglio'nun da olduğu belirtiliyor

Haber 12-02-19 12:14

Konyaspor’da Hurtado yeniden sakatlandı

Atiker Konyaspor’un Perulu milli futbolcusu Paolo Hurtado 6 hafta süren sakatlık sürecinin ardından yeniden sakatlandı.

Haber 30-01-19 07:03

Atiker Konyaspor taktik çalıştı

Atiker Konyaspor, BB Erzurumspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.Süper Toto Süper Lig’in ikinci yarısına pazar günü BB Erzurumspor ile deplasmanda oynayacağı maç ile başlayacak Atiker Konyaspor, bu maçın hazırlıklarını Antalya Belek’te sürdürüyor.Teknik direktör Aykut Kocaman ve yardımcı antrenörler yönetiminde yapılan antrenmana takımdan ayrı çalışan Selim Ay, tedavisine devam edilen Paolo Hurtado katılmazken, Uğur Demirok takımdan ayrı olarak atletik performans antrenörü yönetiminde çalıştı.Koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman pas ve top kapma çalışması ile devam etti.Antrenman taktik çalışma ile sona erdi.

Haber 30-01-19 04:48