Paris Haberleri Ve Son Dakika Paris Haberleri

Paris Haberleri Ve Son Dakika Paris Haberleri

Paris, Fransa'nın başkenti ve dünyanın en romantik şehirleri arasındadır. 12 milyon nüfusa sahiptir. Paris'te bulunan birçok tarihi yapı UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alır. Şehir, Sen Nehri'nin çevresinde yer alır.

Notre Dame Katedrali gibi birçok önemli mimari yapıya sahiptir. Moda ve sanat alanında oldukça üne sahiptir. Şehir, her yıl binlerce turist tarafından ziyaret edilir. Paris'in simgesi olan Eyfel Kulesi turistler tarafından büyük ilgi görür. Bunun yanı sıra Louvre Müzesi,Pantheon, Pompidou Merkezi gibi tarihi ve turistik yapılar bulunur.

Konaklama açısından da her bütçeye uygun ve büyük otellere sahiptir. Paris'te bulunan restoran ve kafelerde şehre özgü birçok yemeği deneme fırsatı yakalayabilirsiniz. Kahve ve yanında tüketilen kruvasan popüler bir ikilidir. İklim açısından genel olarak şehirde soğuk bir hava hakimdir.

Paris Haberleri

Çiftçiler Paris'i yeniden kuşattı! Yolları traktörlerle kapattılar

Fransa'da hükümetin ve Avrupa Birliği'nin (AB) tarım politikasını protesto eden çiftçiler, başkent Paris ve diğer birçok şehirde yolları trafiğe kapattı. Yerel basındaki haberlere göre, günlerce süren "Paris'i kuşatma" eylemlerinin ardından hükümetin bazı tedbirler alacağını açıklaması üzerine traktörlerini geri çeken çiftçiler, Paris'i yeniden çevreledi.

Haber 23-02-2024 23:57

Fransa'da çiftçiler Paris'i traktörlerle kuşattı, otoyollar kapandı! 15 bin polis ve jandarma bölgede

Avrupa’nın birçok ülkesinde çiftçiler eylemlerine devam ediyor. Fransa’da hükümetin tarım politikalarına ve çevre düzenlemelerine tepki gösteren çiftçiler, taleplerinin gerçekleştirilmesi için Paris çevresindeki otoyolları kapatıp abluka altına aldı. Sendikaların çağrısı ile "Paris’i kuşatma" eylemi düzenleyen çiftçiler, başkente giden yollarda traktörleri ile uzun kuyruklar oluşturdu. Paris'in giriş-çıkış güzergahlarında 15 bin civarında polis ve jandarma ile zırhlı araçlar görevlendirildi.

Haber 29-01-2024 20:35

Bu arenanın adı Şampiyonlar Ligi! Mbappe'nin şutunu uçarak kurtardı, stadyum gol olmuş gibi sevindi

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 6. hafta heyecanı Dortmund-PSG maçında yaşandı. Fransız ekibinin yıldız oyuncusu Mbappe inanılması zor bir golü kaçırdı. Dortmund ekibinin tecrübeli savunmacısı Niklas Süle takımını adeta ipten aldı.

Spor 14-12-2023 00:00

Şehrin sembolünde yaşandı! Tatildeki İngiliz polis memuru Eyfel Kulesi'nin dibinde bıçak zoruyla tecavüze uğradı

Fransa'nın Paris şehrinde tatil yapmak için giden ismi açıklanmayan İngiliz bir polis memuru, Eyfel Kulesi'nin dibinde bıçak zoruyla tecavüze uğradığını bildirdi. Saldırganın kendisini bıçakla tehdit ettiğini ifade eden genç kadın durumu Fransız polislerine bildirdi. Şüpheli sadece birkaç saat içinde yakalanarak tutuklandı.

Trend 18-10-2023 08:42

Paris'te bomba alarmı! Versailles Sarayı kapatıldı...

Fransa'nın başkenti Paris'teki Versailles Sarayı, gelen bomba ihbarı üzerine tahliye edilerek ziyarete kapatıldı. Fransız polisinden yapılan açıklamada, şüpheli bir pakete müdahale edildiği duyuruldu.

Haber 17-10-2023 17:40

Fransa'nın başkenti Paris'te tahtakurusu istilası! Hükümet müdahale kararı: 'Hiç kimse güvende değil'

Fransa'nın başkenti Paris, olimpiyat oyunları öncesinde tahtakurusu kriziyle boğuşuyor. Kentte toplu taşıma ve sinema gibi kamu alanlarında yoğun bir şekilde tahta kurusu görülüyor. Halk, sosyal medyada toplu taşıma araçlarında bulunan tahtakurularından videolar paylaşmaya başladı. Yaşananlar sonrasında hükümet müdahale kararı aldı, Paris Belediye Başkanı Yardımcısı Emmanuel Gregoire ise “Gerçekte hiç kimsenin güvende olmadığını anlamalısınız" dedi.

Haber 30-09-2023 14:05

Eyfel Kulesi'nin önünde Türkçe pazarlık! Siyahi satıcı ve Türk müşterinin arasındaki diyalog sosyal medyada gündem yarattı

TikTok'ta paylaşılan bir görüntü kısa sürede sosyla medya kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başardı. Eyfel Kulesi'nin önünde turistler için magnet satan siyahi satıcı ve Türk müşteri bir anda Türkçe olarak pazarlık yapmaya başladı. O anlar sosyal medyadan paylaşılınca kısa sürede binlerce izlenmeye ulaştı.

Trend 20-09-2023 11:28

Paris'in öteki yüzü! Eyfel Kulesi'nde Meksikalı bir turiste 5 kişi tarafından tecavüz edildi...

Fransa'nın başkenti Paris'in göbeğinde iğrenç bir olay gerçekleşti. Eyfel Kulesi'nin yanındaki Champs-de-Mars parkında Meksikalı 27 yaşındaki bir turiste beş kişi tarafından tecavüz edildi.

Haber 29-07-2023 16:21

Tatile gittiğinde evini kiraya vermişti! Geri döndüğünde karşılaştığı manzaraya inanamadı... “Güçlü bir çamaşırı suyu kokusu ve sinekler...”

Altı aylık Cezayir seyahati sırasında ismi açıklanmayan bir kadın Fransa’daki evini bir çifte kiraya verdi. Kira süresi dolunca evine geri dönen kadın mutfağında yeni örülmüş bir duvar keşfetti. Duvarın etrafından güçlü bir çamaşır suyu kokusu geldiğini fark eden kadın durumu polise haber verdi. Polis duvarı yıktığında ise arkasından cenin pozisyonunda yatan bir erkek cesedi çıktı.

Trend 12-07-2023 13:55

Kabusu yaşıyorlar, gösteriler diğer kentlere de sıçradı! Fransa'da çatışmalar çıktı, çok sayıda kişiye gözaltı

Fransa’nın başkenti Paris’te 17 yaşındaki bir gencin trafik polisinin dur ihtarına uymamasının ardından öldürülmesi sonrası Salı günü başlayan gösteriler dün de sürdü. Paris'te polisle göstericiler arasında çatışmalar çıktı, 150 kişi gözaltına alındı. Gösteriler başka kentlere de yayıldı.

Haber 29-06-2023 11:21

Son dakika: Paris'te doğal gaz patlaması! Çok sayıda yaralı var

Son dakika haberi: Fransa’nın başkenti Paris’in 5’inci Bölgesi’nde yerel saatle 17.00 sıralarında doğal gaz patlaması meydana geldi. Patlamanın ardından bazı binalarda büyük hasar aldı. Fransa İçişleri Bakanı Gerald Darmanin yaptığı açıklamada, 5’inci bölgedeki Jardin Du Luxembourg ve Sorbonne Üniversitesi yakınlarındaki Rue Saint-Jacques’ta yangın çıktığını aktardı. Patlamada yaralı sayısı ise 37'ye yükseldi.

Haber 21-06-2023 18:54

Fransa'dan İstanbul'a geldi, operasyona 1 saat kala ölü bulundu! Kolundaki gizemli yaralar dikkat çekti

Fazla kilolarından şikayeti olan Fransız kadın, mide küçültme ameliyatı olmak için İstanbul'a geldi ama operasyona saatler kala hastanede gizemli bir şekilde ölü bulundu. Kadının öldüğü tuvalette bir adet enjektör ile tanımlanamayan bir kimyasal madde bulundu. 43 yaşındaki kadının cansız bedeni Adli Tıp'a kaldırıldı. Savcılık şüpheli ölümle ilgili soruşturma başlattı.

Haber 23-05-2023 07:15

Fransa sokakları yangın yerine döndü! Emeklilik reformunun onaylamasının ardından protestolarda tansiyon yükseldi

Fransa’da hükümetin emeklilik yaşının 62’den 64’e yükseltilmesine yönelik yasa tasarısını onaylamasından sonra sokağın nabzı yükseldi. Ülke genelinde 16 Mart’ta başlayan protesto gösterileri şiddetlendi. Yasanın onaylanmasıyla birlikte halk sokağa döküldü. Düzenlenen gösterilerde kamu kurumları hedef alındı ve kamu malları ateşe verildi.

Trend 15-04-2023 07:50

Bir benzeri daha inşa edildi! Paris’te Eyfel Kulesi sayısı ikiye çıktı

Fransa’nın başkenti Paris’te bulunan Eyfel Kulesi’nin 1/10 ölçeğinde bir benzeri daha inşa edildi. Görenlerin 1 Nisan şakası zannettiği kulenin bir şaka için yapılmadığı ortaya çıktı. Eifela adı verilen kulenin ayak kısmına yazılan notta ise "32 metre boyunda ve 23 ton ağırlığındayım. Annem çok sevindi" ifadeleri yer aldı."

Haber 03-04-2023 19:02

Paris karıştı! AVM'de intihar eden adam paniğe yol açtı

Fransa'nın başkenti Paris'te bir alışveriş merkezinin üst katından atlayarak intihar eden adam paniğe yol açtı.

Haber 18-02-2023 22:45

Merih Demiral: Neymar da depremzedelere katkıda bulunmak istiyor

Atalanta’da forma giyen milli oyuncu Merih Demiral, kampanyaya en Brezilyalı yıldız Neymar’ın da katıldığını duyurdu.

Spor 11-02-2023 00:06

Evin içinde kaybolan 3 yaşındaki kızını her yerde aradı! Çamaşır makinesine bakınca dehşeti yaşadı

Fransa’nın başkenti Paris’te yaşanan bir olay dünya basınında geniş yankı uyandırdı. Evin içinde kaybolan 3 yaşındaki kızı ailesi her yerde aramaya başladı. İsmi açıklanmayan küçük kız ise oyun oynamak için çamaşır makinesine girdi. Ailesinin çamaşır makinesinin içinde bulup çıkarttığı küçük kızın nefessiz kalarak hayatını kaybettiği bildirildi.

Trend 14-01-2023 07:40

Son dakika: Paris'te bıçaklı saldırı paniği! Saldırgan Fransa'nın göbeğinde çok sayıda kişiyi yaraladı, polis ateş açtı

Son dakika haberi: Paris'te tren garında bir kişinin bıçakla pek çok kişiyi yaraladığı öğrenildi. Saldırgan polis tarafından ateş açılarak etkisiz hale getirildi. İçişleri Bakanı Gerald Darmanin de saldırıyla ilgili açıklama yaptı.

Haber 11-01-2023 10:10

Paris sokakları savaş alanına döndü! Türkiye'den peş peşe açıklamalar: Bu Fransa'daki PKK

Fransa'nın başkenti Paris'te üç kişinin ölümüyle sonuçlanan silahlı saldırı sonrası olay yerinde toplanan eylemciler polisle çatıştı. Çevredeki dükkanlar çatışmalardan zarar görürken eylemciler cadde ortasında barikat kurup barikatı ateşe verdi. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, paylaştığı mesajda PKK'lı teröristlerin Paris sokaklarını ateşe verdiğini belirtti. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de "Bu PKK mensuplarını himaye ettiğinizde size zarar veren bir tablo ortaya çıkaracaklar" dedi.

Haber 25-12-2022 14:18

Terör örgütü PKK yanlıları Paris sokaklarını savaş alanına çevirdi

Fransa'da geçtiğimiz günlerde gerçekleşen silahlı saldırı sonrası başkent Paris'te gerilim yükseldi. Terör örgütü PKK yanlıları, ellerinde terör örgütü paçavralarıyla polisle çatıştı. Çoğu maskeli saldırganlar, otobüs duraklarını, park halindeki otomobilleri, evleri ve dükkanları ateşe verdi. Polise de taş, sopa ve havai fişekle saldıran terör yanlıları Paris sokaklarını savaş alanına çevirdi. Terör örgütü PKK destekçilerinin yol açtığı şiddet olaylarında 31 Fransız polisi yaralandı.

Haber 24-12-2022 18:17

SON DAKİKA | Paris'te silah sesleri! Reuters duyurdu: Üç kişi öldü, çok sayıda kişi yaralandı... 69 yaşındaki saldırgan yakalandı

Son dakika haberine göre Fransa'nın başkenti Paris'te silah sesleri duyuldu. Ahmet Kaya Kültür Merkezi yakınlarında çok sayıda kişinin yaralandığı olayda saldırgan polis tarafından yakalandı. Polis halkın bölgeden uzak durması yönünde çağrıda bulundu. Gelen son bilgilere göre can kaybı sayısı 3'e yükseldi! Öte yandan saldırganın 69 yaşında bir erkek olduğu açıklandı.

Haber 23-12-2022 14:45

Eyfel Kulesi’nin önüne taksiyi park edip yetişkin filmi çektiler! “Fransa’dan kovulduk”

Yetişkin film yıldızı Andy Lee ve beraberindeki modeller Daisy Eve Lane ile Lacey Amour Fransa’nın Paris şehrinde ilginç bir deneyime imza attılar. Birlikte yetişkin filmi çekmeye karar veren üçlü Eyfel Kulesi’nin önünde park ettikleri aracın içinde çekimlere başladı. Ancak çevredekilerin durumu polise ihbar etmesi üzerine gözaltına alınan üçlü Fransa’dan kovulduklarını iddia etti.

Trend 12-11-2022 10:55

Sosyal medya fenomeni Apollonia Barbi’den doğum gününe özel seksi paylaşım! Göğüsleri elbisesinden fırladı

Sosyal medyada ‘Barbi’ lakabıyla tanınan fenomen isim Apollonia Llewellyn Instagram’ın sınırlarını alt üst eden bir paylaşıma imza attı. Fenomen isim yarım milyonu aşan sosyal medya takipçisiyle Paris’ta doğum gününü kutladığı anları paylaştı. Dünyaca ünlü bir markaya ait salopet elbisesinin içinde hiçbir şey giymeyen Llewellyn nefesleri kesti.

Trend 02-11-2022 10:32

FİSKOBİRLİK dünyanın en büyük gıda fuarı SIAL Paris'e katıldı

FİSKOBİRLİK dünyanın en büyük gıda fuarı SIAL Paris'e katıldı

Yurthaber 18-10-2022 16:11

Sergio Ramos'un eşinden yürek hoplatan açıklama! ''Her gün seks yapıyoruz''

Sergio Ramos'un eşi olan İspanyol model ve TV sunucusu Pilar Rubio, aşk hayatlarıyla ilgili yürek hoplatan açıklamalarda bulundu. Pilar Rubio, "Dört çocuğumuz var ama bizim cinsel hayatımızı hiç etkilemedi. Bu yüzden çocuklardan öncesi ve sonrasını karşılaştıramam." dedi.

Spor 12-10-2022 17:23

Türk Telekom Paris basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Türk Telekom'un ilk rakibi Paris!

Türk Telekom Paris basketbol maçı için geri sayım sürüyor. Temsilcimiz, ULEB Avrupa Kupası B Grubu'ndaki ilk maçında Ankara Spor Salonu'nda konuk edeceği Paris ile kozlarını paylaşacak. Geçtiğimiz sene ULEB Avrupa Kupası'na 8'li final turunda veda eden temsilcimiz, bu yıl ortaya koyacağı performans ile adından söz ettirmeyi hedefliyor. "Türk Telekom Paris basketbol maçı canlı izle" konu başlığı internette sorgulanıyor. Peki, Türk Telekom Paris basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 11-10-2022 11:04

Fransa'da enerji tasarrufu kararı! Louvre Müzesi piramidinin ışıkları da erken söndürüldü

Fransa'da enerji tasarrufu ile ilgili bilinç oluşturmak için bir dizi kararlar alındı. Buna göre belirli turistik ve tarihi yapıların ışıkları da normal saatinden önce söndürülecek. Başkent Paris'te bulunan Louvre Müzesi'nin piramidi de iki saat erkenden söndürüldü.

Haber 18-09-2022 01:00

Paris Belediyesi'nden Eyfel Kulesi ile ilgili yeni karar! Işıkları erken söndürülecek...

Paris Belediyesi'nden Eyfel Kulesi ile ilgili yeni karar açıklandı. Paris Belediye Başkanı Anne Hidalgo, enerji tasarrufu planı kapsamında alınan yeni kararlarla birlikte, Eyfel Kulesi ışıklarının saat 23.45'te söndürüleceğini duyurdu.

Haber 13-09-2022 19:45

Fransa'da yaşayan gurbetçi vatandaşın yaptığı şaşırttı! Çocukluk hayali limuzinle köyüne gitti

Fransa'da yaşayan gurbetçi Samet Bostancı (37), yaptığı hareketle konuşuluyor. Bostancı, çocukluk hayali limuzin ile 3500 kilometre mesafe katederek memleketi Kayseri'ye geldi.

Haber 18-08-2022 18:52

Son dakika: Paris Saint-Germain'in yıldızı Neymar'a hapis şoku! Mahkeme tarihi belli oldu

Son dakika spor haberi... Paris Saint-Germain'in Brezilyalı yıldızı Neymar'a Barcelona'yla yaptığı sözleşmesinde yolsuzluk olduğu nedeniyle dava açıldı. Santos'tan İspanyol ekibine transferi sırasında Barcelona'nın verdiği bonservis bedelini gizlediği gerekçesiyle açılan davanın tarihi belli oldu. Brezilyalı süper yıldızın 2 yıla kadar hapis cezası alma ihtimali bulunuyor. İşte detaylar...

Spor 28-07-2022 20:14

Bursa'dan 59 tekstil firması Paris'teki Premiere Vision Fuarına katıldı

Bursa'dan 59 tekstil firması Paris'teki "Premiere Vision Fuarı"na katıldı

Yurthaber 20-07-2022 14:05

Bursa'dan 23 tekstil firması Paris'teki Texworld fuarına katılıyor

Bursa'dan 23 tekstil firması Paris'teki Texworld fuarına katılıyor

Yurthaber 05-07-2022 12:20

Paris terör saldırıları davasında karar açıklandı

Paris'te Kasım 2015'te düzenlenen terör saldırılarıyla ilgili dava sonuçlandı.

Haber 30-06-2022 09:20

Paris Saldırganına Ömür Boyu Hapis Cezası

IŞİD'in Paris'te 2015 yılında üstlendiği terör saldırılarına karışan aşırılık yanlısı silahlı grubun hayatta kalan tek üyesi Salah Abdeslam cinayet ve diğer suçlardan şartlı tahliye olmaksızın ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı

Haber 30-06-2022 01:21

Paris saldırılarının faili Salah Abdeslam cinayet ve ‘terörizm’ suçlarından hüküm giydi

Fransa’nın başkenti Paris’te 2015 yılında eş zamanlı saldırılar düzenleyen gruptan hayatta kalan tek kişi olan Salah Abeslam, bugün sonuçlanan davada suçlu bulundu.

Haber 29-06-2022 21:53

Fransa: Şampiyonlar Ligi finali öncesi çıkan kaosun sorumlusu 'sahte biletli' Liverpool taraftarları

Fransa Spor Bakanı Amélie Oudéa-Castéra, Cumartesi günü başkent Paris'te oynanan Şampiyonlar Ligi finali öncesi çıkan olaylardan, "sahte biletle" stada girmeye çalışan İngiliz taraftarları sorumlu tuttu.

Haber 30-05-2022 14:23

Son dakika: UEFA Şampiyonlar Ligi'nde rezalet! Çocuklara biber gazı sıkıldı...

Son dakika haberleri: UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool ile Real Madrid arasındaki final karşılaşması öncesinde skandallar silsilesi meydana geldi. Maç; taraftarların stada girememesi nedeniyle 36 dakika geç başlarken, çocukların da bulunduğu tribünlere biber gazı sıkıldı ve stadyuma biletsiz birçok taraftar girdi. İşte detaylar...

Spor 28-05-2022 23:00

Dünyaca ünlü Louvre Müzesi’nde skandal! Eski müdür tarihi eser kaçakçılığı iddialarıyla gündemde

Fransa’da Louvre Müzesinin 2013-2021 yıllarında müdürlüğünü yapan Jean-Luc Martinez, tarihi eser kaçakçılığıyla ilgili bir soruşturma kapsamında suçlanıyor.

Trend 27-05-2022 17:23

Türkiye’nin Paris Başkonsolosluğu’na bombalı saldırı

Türkiye'nin Paris Başkonsolosluğu’na kimliği belirsiz kişi veya kişilerce el yapımı bomba (EYP) ile saldırı düzenlendi. Saldırıda başkonsolosluk binasında hasar meydana gelirken, yaralanan olmadığı belirtildi.

Haber 12-05-2022 21:00

Fransa'da olaylı 1 Mayıs kutlaması: Çok sayıda sivil gözaltında, yaralı polisler var

Fransa’nın başkenti Paris’te sivil toplum kuruluşları ve sendikalar liderliğinde binlerce kişinin katıldığı 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlamalarında çıkan olaylarda 54 kişi gözaltına alındığı, 8 polisin ise yaralandığı bildirildi.

Haber 01-05-2022 23:09

Dudak uçuklatan talep! Ülkeden 115 milyon euro istedi

Fransa’nın başkenti Paris’te yaşayan iş insanı Henry B.'den Romanya'ya yönelik dudak uçuklatan bir talep geldi. Henry B., 300 bin euroya satın aldığı 93 yıllık tahvil için Romanya’dan 115 milyon euro talep ediyor. Tahvilin arkasında yazan ibare ise, Romanya’nın kamu borcuna karşılık geldiğini gösteriyor.

Haber 28-04-2022 20:19

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum, OECD Toplantısı için Paris’te

Kurum, Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü Çevre Bakanları Toplantısı öncesi OECD Genel Sekreteri Cormann ile bir araya geldi - Kurum: - "İklim değişikliğiyle mücadele çalışmalarında doğru ve gerçekçi bir hedef için yakında 'İklim Kanunu'nu çıkaracağız"

Yurthaber 30-03-2022 12:22

Eyfel Kulesi uzadı! 330 metre yüksekliğe ulaştı

Fransa'nın başkenti Paris'te bulunan ülkenin sembol yapısı Eyfel Kulesi'ne 6 metre uzunluğunda radyo anteni eklendi. 324 metre yüksekliğe sahip kule, radyo anteninin eklenmesiyle 330 metreye çıkmış oldu.

Haber 15-03-2022 21:59

Tüyler ürperten video! Ukrayna, Rusya’nın Fransa’ya saldırması durumunda yaşanacakları gösterdi

Ukrayna parlamentosu, 24 Şubat’tan itibaren Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in kararıyla ülkelerindeki ilerleyişini sürdüren Rus işgaline karşı dünyayı çarpıcı bir videoyla uyardı. Ukrayna, Putin’in Paris’i hedef alması durumunda neler olabileceğine dair bir video yayınladı. Video kısa sürede sosyal medyada popüler olmayı başardı.

Trend 14-03-2022 12:15

Paris’teki Grevin Balmumu müzesi, Rusya Devlet Başkanı Putin’in heykelini kaldırdı

Paris’teki Grevin Balmumu Müzesi, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in müzede sergilenen balmumu heykelini kaldırdı.

Trend 04-03-2022 17:56

Putin'in heykeli kaldırıldı! 'Zelenskiy onun yerini alacak'

Paris’teki Grevin Balmumu Müzesi, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in müzede sergilenen balmumu heykelini kaldırdı. Kaldırılan heykelin yerine ise Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'nin heykelinin yerleştirilmesinin planladığını belirtildi.

Haber 03-03-2022 17:30

Son dakika: Konvoy rotayı Paris'ten Brüksel'e çevirdi... Belçika OHAL ilan etti!

Son dakika haberi: Fransa'nın başkenti Paris'te polisin müdahale ettiği, koronavirüs kısıtlamalarını protesto etmek amacıyla oluşturulan yüzlerce araçlık konvoy, Belçika'nın başkenti Brüksel'e doğru hareket etti. Öte yandan eylem nedeniyle Brüksel'de pazar akşamı ve pazartesi günü olağanüstü hal (OHAL) ilan edildi. İşte haberin detayları...

Haber 13-02-2022 19:40

Türk tekstil firmaları Paris'te ürünlerini tanıttı

Türk tekstil firmaları Paris'te ürünlerini tanıttı

Yurthaber 11-02-2022 11:57

Maharetli özel eller Paris'teki öğrencilerle çevirim içi Kayseri yağlaması yaptı

Maharetli "özel eller" Paris'teki öğrencilerle çevirim içi Kayseri yağlaması yaptı

Yurthaber 05-01-2022 15:40