Parlamento Europeo Haberleri

İmamoğlu 'İkinci Erdoğan' benzetmesine karşı çıktı: Anlamıyorum! Onun zıddıyım

Yerel seçimlere doğru geri sayım sürerken, Parlamento Muhabirleriyle İstanbul'da bir araya gelen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu; dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kendisinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a benzetilerek 'İkinci Erdoğan' yorumları yapılmasına karşı çıkan İmamoğlu, "Erdoğan’a benzetilmeyi anlamıyorum onun zıddıyım" diye konuştu.

Haber 2024-03-04 06:35:26

Avrupa alev alev yanıyor: Çiftçilerin bu seferki adresi Belçika! Öfkeli kalabalık sokakları yakıp Avrupa Parlamento binasını kuşattı

Son dönemde Avrupa'nın genelinde hükümetlerin uyguladıkları tarım politikaları çiftçileri ayağa kaldırdı. Almanya, Fransa, İspanya, Hollanda, Belçika, Polonya, İtalya ve Macaristan'da yoğun şekilde protesto gerçekleştiren çiftçilerin bugünkü adresi Belçika'nın başkenti Brüksel oldu. Çiftçiler sokakları ateşe verip Avrupa Parlamentosu binasını kuşattılar.

Haber 2024-02-01 14:42:41

Seçim gecesi gökyüzünde görüldü, ülke şokta! Tayvan'da yılbaşından beri her gün aynı manzara

Tayvan dün başkanlık ve parlamento seçim sonuçlarının açıklanmasını beklerken bir anda tüm ülke gökyüzünde görülen balonu konuşmaya başladı. Sosyal medyanın da gündemine yerleşen o balonla ilgili Tayvan Savunma Bakanlığından açıklama geldi.

Haber 2024-01-14 09:57:53

'Gazze’de ateşkes çağrısı' istenen MIKTA Parlamento Başkanları Toplantısı’nın ortak bildirisi Avusturalya engeline takıldı

TBMM - MIKTA 9. Parlamento Başkanları Toplantısı sonrasında imzalanması beklenen ortak bildiri, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları karşısında, “sivillere yönelik ayrım gözetmeyen saldırıların kınanması talebi” ve “Gazze’de ateşkes çağrısı”nı içerdiği için Avustralya’nın itirazıyla yayımlanamadı.

Haber 2023-11-23 14:48:30

Hamas'ın kalbi deniyordu! İsrail askerleri ele geçirip bayrak açtı

İsrail ordusu Gazze'deki ilerleyişini sürdürüyor. Son olarak Hamas parlamentosu olarak da bilinen parlamento binası işgal edildi. Askerler parlamentoda İsrail bayrağı açıp fotoğraf paylaştı.

Haber 14-11-23 09:57

Arnavutluk Meclisinde şaşkına çeviren olay! Muhalif vekiller sis bombaları attı…

Arnavutluk’ta muhalif milletvekilleri, parlamento oturumu sırasında sis bombası attı. Hükümeti yolsuzlukla suçlayan muhalifler, yolsuzlukların incelenmesi için komisyon kurulmasını talep ederek, parlamentoda ilginç bir eyleme imza attı.

Haber 10-11-23 07:28

Kanada'da ilk kez bir siyahi Parlamento Başkanı oldu!

Kanada parlamentosundaki Nazi skandalı sonrası istifa eden Parlamento Başkanı Anthony Rota yerine Greg Fergus seçildi. Fergus, Kanada'nın ilk siyahi Parlamento Başkanı oldu.

Haber 04-10-23 00:38

Azerbaycan'ın zaferi sonrası Ermenistan'daki gösteriler sürüyor! Muhalefet halkı parlamento binası önüne çağırdı

Ermenistan'ın başkenti Erivan'da, Azerbaycan'ın Karabağ'da icra ettiği antiterör operasyonu sonrasında başlayan hükümet karşıtı gösteriler 4. gününde de devam ediyor. Başbakan Nikol Paşinyan’ın istifasını isteyen göstericilere müdahale eden polis çok sayıda kişiyi gözaltına aldı. Muhalefet liderleri halkı Ermeni parlamentosu önünde toplanmaya çağırdı. Diğer yandan ise gösteriler sırasında Rusya Büyükelçiliği binasına da boyalı saldırı yapıldı.

Haber 22-09-23 19:45

Ukrayna tarihinde bir ilk! Kırım Tatar Türk'ü Rüstem Umerov, Zelenskiy'nin resmen Savunma Bakanı oldu

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy'nin Savunma Bakanlığı için önerdiği Kırım Tatar Türkü Rüstem Umerov'un adaylığı parlamento tarafından onaylandı. Böylece, 1982 doğumlu Umerov, Ukrayna tarihinde bakanlık görevini üstlenen ilk Kırım Tatarı oldu.

Haber 06-09-23 16:13

Milletvekili olma şartları nelerdir? Milletvekili seçilme şartları

Milletvekili ya da parlamenter olarak isimlendirilen kişiler, bir ülkede halk tarafından genel seçim yolu ile yasama meclisine giren temsilciler, parlamento üyeleridir. Türkiye’de de yasalara göre halkı temsil etmek için Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne seçilen, yasama dokunulmazlığı olan kişilerdir. Bir kişinin Milletvekili olabilmek için bazı koşullar yerine getirmesi gerekir.

Haber 20-07-23 14:34

Son dakika: Sinan Oğan, Mansur Yavaş ve Kılıçdaroğlu ile yemek yedik diyerek açıkladı: Beni ikna edemedi

Son dakika haberi: TÜRKSAM Başkanı Sinan Oğan, katıldığı bir canlı yayında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanlığı Seçimleri'nin ikinci turunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek veren Oğan, ilk tur sonrası Erdoğan ile görüşmeden önce CHP lideri Kılıçdaroğlu ve Mansur Yavaş ile birlikte yemek yediğini açıkladı. Oğan, o yemeğe ilişkin olarak, "'Parlamento çoğunluğu sizde değil, bu ülke krize girer, nasıl aşacaksınız?' diye sorunca Kılıçdaroğlu beni ikna edecek cevap veremedi." dedi.

Haber 04-07-23 23:04

Yine İsveç yine skandal! Terör örgütü PKK'nın destekçileri paçavralarını parlamento binasına yansıttı

İsveç'in başkenti Stockholm'de terör örgütü PKK/YPG destekçilerinden bir provokasyon daha... Terör örgütü destekçileri terör örgütü PKK/YPG paçavralarını simgeleyen görüntüleri parlamento binasının dış cephesine yansıttığı videoları sosyal medyadan paylaştı. Paylaşılan videolarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsveç Başbakanı ve Dışişleri Bakanına yönelik provokatif öğeler yer aldı.

Haber 30-05-23 18:01

Son dakika: ABD Dışişleri Bakanı Blinken'dan Çavuşoğlu'na tebrik telefonu!

Son dakika haberi... ABD Dışişleri Bakanı Blinken, mevkidaşı Mevlüt Çavuşoğlu’na, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden seçilmesi ve parlamento seçimlerindeki başarı dolayısıyla tebriklerini iletti.

Haber 30-05-23 17:42
abd

HDP Eş Genel Başkanı Buldan, Kocaeli'de konuştu:

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, "Parlamento seçimleri çok önemli. Biz Türkiye genelinde 100 milletvekili hedefledik. Bu 100 milletvekili, sizlerin temsilcisi olarak parlamentoya girecek ve anahtar rol üstlenecek." dedi.

Yurthaber 03-05-23 07:52

SON DAKİKA | Hollanda’da bomba alarmı! Lahey kentinde parlamento binası boşaltıldı

Hollanda’nın Lahey kentinde bomba paniği yaşandı. Parlamento binasının boşaltıldığı belirtildi. Ekiplerin boşaltılan parlamento binasında incelemelerini yaptığı ifade edildi.

Haber 13-04-23 14:31

Danimarka’da sandık çıkış anketlerine göre seçimin kazananı belirsiz

Parlamento seçimlerinin yapıldığı Danimarka’da sandık çıkış anketleri seçimin net bir kazananı olmadığını gösteriyor.

Haber 02-11-22 07:11

Bahsi kazanan marul böyle görüntülendi! Liz Truss'ın istifasından sonra İngiltere'de ilginç görüntü

Tarihinin en büyük siyasi kaoslarından birini yaşayan İngiltere'de son olarak Liz Truss'ın istifası dünyayı hayrete düşürdü. Truss, başbakanlık görevine geldikten 45 gün sonra havlu attı ve marulla arasındaki bahiste kendisi üzerine oynayanları hayal kırıklığına uğrattı. Bahsi kazanan marul, dün gece saatlerinde parlamento binasının duvarlarını süsledi.

Haber 21-10-22 12:07

Kazakistan Cumhurbaşkanı kararnameyi imzaladı! Başkentin adı tekrar değişti...

Kazakistan’da bir grup milletvekili başkent Nursultan'a eski adı olan Astana'nın geri verilmesi önerisi yapmıştı. Parlamento dün kanunu kabul etmişti. Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev, başkentin isminin yeniden Astana olarak değiştirilmesine ilişkin kararnameyi imzaladı.

Haber 17-09-22 19:11

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan çok konuşulacak sözler! 'Cumhurbaşkanlığı seçimini birinci turda alırız'

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Muhalefetin hem parlamento seçimini, hem de cumhurbaşkanlığını kazanacağını belirten Kılıçdaroğlu, “Cumhurbaşkanlığı seçimini birinci turda alırız” tahmininde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisine yönelttiği hastane sorusuna yanıt veren Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın çok konuşulan cemevi ziyaretine ilişkin de değerlendirmelerde bulundu. İşte Kılıçdaroğlu'nun o açıklamaları...

Haber 19-08-22 07:59

Son Dakika: Irak'ta Sadr yanlısı bir grup beton bariyerleri aşarak Meclis binasını bastı Namaz kılıp evinize dönün

Son dakika: Irak'ın başkenti Bağdat'ta hükümet binalarının bulunduğu Yeşil Bölge önünde toplanan Sadr Hareketi mensubu bir grup, beton bariyerleri aşarak Meclis binasına girdi. Sadr Hareketi lideri Mukteda es-Sadr, destekçilerinden çekilmelerini istedi. Sadr açıklamasında "Namaz kılıp evinize dönebilirsiniz." dedi. Bu çağrının ardından Sadr Grubu destekçileri Yeşil Bölge ve parlamento binasından geri çekildiler. İşte son dakika gelişmesinin detayları...

Haber 27-07-22 19:42

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken 'Lozan Barış Antlaşması' paylaşımı! 'Teklif vereceğiz'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Lozan Barış Antlaşması'nın 99'uncu yıl dönümü nedeniyle Twitter hesabından paylaşım yaptı. Kılıçdaroğlu, "Parlamento açıldığında vereceğimiz ilk kanun teklifi, Lozan'ın resmi bayram olarak kabul edilmesinin teklifi olacaktır. Lozan, ülkemizin tapu senedidir" dedi.

Haber 24-07-22 11:25

Dünya onu konuşuyor! Ülkeden kaçan Sri Lanka Devlet Başkanı Rajapaksa e-mail yoluyla istifa etti

Sri Lanka Devlet Başkanı Gotabaya Rajapaksa, ülkede yaşanan ekonomik krizin ardından çıkan protestolar nedeniyle ülkeden kaçmıştı. Rajapaksa’nın e-mail yoluyla istifa mektubunu Sri Lanka Parlamento Başkanına yolladığı bildirildi.

Haber 14-07-22 18:59

Sri Lanka'da hükümet karşıtı protestoların şiddeti artıyor! Başbakanın istifa etmesi bekleniyor

Sri Lanka, tarihinin en ağır ekonomik krizini yaşıyor. Halk, hükümet karşıtı protestolarının şiddetini gittikçe artırıyor. Başbakan Ranil Wickremesingh'in istifa etmeye hazır olduğu bildirildi. Öte yandan Sri Lanka Parlamento Başkanı Mahinda Yapa Abeywardena, Sri Lanka Devlet Başkanı Gotabaya Rajapaksa'nın çarşamba günü istifa edeceğini açıkladı.

Haber 09-07-22 18:24

Sarıgül'ün videosu viral oldu! Atina'da Türk bayrağı açıp bakın ne dedi

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Yunanistan’ın başkenti Atina’daki parlamento önünde Başbakan Kyriakos Miçotakis’e seslenerek, "Miçotakis, çözümü Amerika parlamentosunda arama. Çözüm Türkiye parlamentosunda. Amerika’dan dost olmaz" ifadelerini kullandı.

Haber 25-06-22 16:10

Fransa'da parlamento seçiminin ikinci turu bugün

Fransa'da 577 milletvekilinin yer aldığı Ulusal Meclis için ikinci tur seçimler bugün düzenleniyor. Seçimde öne çıkan iki ittifaktan sol ve yeşil koalisyon, Cumhurbaşkanı Macron'un ittifakının parlamentoda çoğunluğu elde etmesini engelleyebilir.

Haber 19-06-22 11:32

Fransız parlamentosunda siyasi felç ihtimali

Fransa'da parlamento seçimlerinin ikinci turunda heyecan yüksek.

Haber 18-06-22 10:07

Fransa genel seçimleri: Macron ve sol ittifak başa baş

Fransa’da Pazar günü parlamento seçimlerinin ilk turu yapıldı. Sandık çıkış anketlerine göre Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un ittifakı Ensemble ve en önemli rakibi yeni kurulan sol ittifak Nupes başa baş gidiyor.

Haber 13-06-22 08:20

Fransa'nın seçimi: Macron mu Mélenchon mu?

Fransa'daki yeni sol ittifak Nupes, yapılacak parlamento seçimlerinde galibiyet almayı umuyor.

Haber 11-06-22 10:57

İngiltere Başbakanı İçin Güven Oylaması Yapılacak

İngiltere’de iktidardaki Muhafazakar Parti içindeki “1922 komitesi” olarak adlandırılan parlamento grubu, Başbakan Johnson’ın liderliği ile ilgili güven oylaması yapılacağını açıkladı. Bu akşam parlamentoda yapılacak güven oylaması, “Johnson’ı Başbakanlık koltuğundan edebilir” şeklinde yorumlanıyor.

Haber 06-06-22 12:36

Parlamento ne demek? Parlamento kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Lisanlar, kültürler gibi birbirlerinden etkilenen değerlerdir. Yaşanan etkileşimler sonucu kullanılmaya başlanan sözcükler ise Türkçedeki kelimelerin artışını beraberinde getirir. Bu durum dilbilimcilerin, Türkçeye katılmak istenen kelimeler ile ilgili araştırma yaparak dilimize uyarlanması sürecini doğurur. Parlamento kelimesi de tüm kelimeler gibi Türk Dil Kurumu'nda görev alan yetkililer tarafından araştırılmıştır. Parlamento ne demektir?

Egitim 18-05-22 22:58

İngiltere tarihinde ilk! Parlamento açılışını Kraliçe yerine oğlu Prens Charles yaptı

Her yıl resmi törenle açılan İngiltere Parlamentosu’nun konuşmasını İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth yapıyordu. Bu yıl ise resmi açılış törenine 59 yıl sonra ilk kez Kraliçe Elizabeth katılmadı. Onun yerine ise oğlu Prens Charles, Kraliçe II. Elizabeth’in konuşmasını okudu.

Trend 10-05-22 16:14

İngiltere'de Parlamento açılışını Kraliçe 2. Elizabeth yerine Prens Charles ve William yapacak

Buckingham Sarayı, İngiltere'de Parlamento'nun yeni yasama yılı açılış törenine bu yıl Kraliçe 2. Elizabeth'in katılamayacağını duyurdu.

Haber 10-05-22 00:11

İngiltere'de yerel seçimlerin ilk sonuçları, muhalefetteki İşçi Partisi ve Liberal Demokratlar lehine

Birleşik Krallık'ı oluşturan İngiltere, Galler ve İskoçya'da yerel seçimler, Kuzey İrlanda'da ise parlamento seçimleri için dün sandık başına gidildi. Oy verme işleminin saat 22.00'de sona ermesiyle İngiltere'de oy pusulalarının sayımına başlandı. İlk sonuçlar, hayat pahalılığı ve Covid önlemlerinin ihlal edilmesi eleştirilerinin yöneldiği iktidardaki Muhafazakar Parti'yi memnun etmiyor.

Haber 06-05-22 06:19

Uzmanlar Tarih ve Siyaset Arasında Ermeni Sorunu sempozyumunda konuştu

Bilkent Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Jeremy Salt: - "Savaşta olanlar herkesi etkiledi. Bu sadece Ermenilerin çektiği acılar değildi" - TOBB ETÜ Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Serdar Palabıyık: - "Farklı ülkelerin Ermeni olaylarını 'soykırım' olarak tanıyan parlamento kararları siyasi kararlardır, herhangi bir hukuki sonuç doğurmaz"

Yurthaber 28-04-22 18:32

Rusya'ya bir şok daha! Japonya'da onaylandı: Kaybettiler

Ukrayna'ya başlattığı savaş sonrası neredeyse tüm dünyada tepki gören ve birçok konuda yaptırım uygulanan Rusya, bir şok daha yaşadı. Japonya'da alınan kararla Rusya, "En çok kayırılan ülke" statüsünden çıkarıldı. Parlamento kararıyla bu statüyü kaybeden Rusya, ticari imtiyazlardan mahrum kalacak.

Haber 21-04-22 08:04

Son Dakika: Ukraynalı müzakereci tarih vererek açıkladı! Rusya ile Türkiye'de görüşülecek

Son dakika haberi: Rusya ve Ukrayna arasında devam eden müzakerelerle ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Ukraynalı müzakereci Rusya ile 28-30 Mart'ta Türkiye'de görüşüleceğini söyledi. Ukrayna'nın müzakere heyetinde bulunan parlamento üyesi David Arakhamia, söz konusu gelişmeyi sosyal medya hesabından duyurdu. Rus tarafı da müzakerelerin bir sonraki turunun yüz yüze gerçekleştirilmesi kararının alındığını söyledi. Daha önce müzakerelerin çevrimiçi olarak devam etmesi kararlaştırılmıştı.

Haber 27-03-22 18:15

Gürcistan'dan AB adımı! 'Karar vermeye çağırıyoruz'

Gürcistan, Avrupa Birliği'ne (AB) katılmak için başvuru dilekçesini yarın göndereceğini açıkladı. Gürcü Hayali Partisi Başkanı ve parlamento çoğunluğun lideri İrakli Kobakhidze, "AB kurumlarını, başvurumuzu acil değerlendirmeye ve Gürcistan'a AB adayı statüsü verme konusunda karar vermeye çağırıyoruz" dedi.

Haber 02-03-22 20:31

Kanada Polisi Aşı Karşıtı Kamyonculara Müdahale Ediyor

Kanada’da yaklaşık 3 haftadır Corona virüsü tedbirlerini protesto etmek üzere parlamento yakınlarında kamyonlarıyla birlikte eylemde olan şoförlere polis müdahale ediyor. Dün 100’den fazla göstericinin gözaltına alınmasının ardından polis bu sabah da 47 kişiyi daha gözaltına aldı

Haber 19-02-22 22:21

Boris Johnson'dan Rusya’ya Yeni Uyarı

İngiltere Başbakanı Boris Johnson parlamento konuşmasında Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik saldırgan tutumunun sonuçlarına ilişkin endişelerini dile getirdi

Haber 26-01-22 00:40

ABD’den 4 Ukraynalı Yetkiliye Yaptırım

ABD Maliye Bakanlığı aralarında iki parlamento üyesinin de olduğu dört Ukraynalı yetkiliye yaptırım açıkladı. Biden yönetimi yetkilileri bu kişilerin, Rusya’nın Ukrayna’nın işgaline zemin hazırlama çabalarının bir parçası olduklarını söylüyor

Haber 21-01-22 01:00

Güney Afrika'nın Cape Town şehrindeki parlamento binası yandı, Ulusal Meclis alanı kullanılamaz hale geldi

Güney Afrika'nın parlamento binasında çıkan yangın, saatler sonra söndürüldü. Ulusal Meclis üyesi milletvekillerinin bir araya geldiği alan ise tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.

Haber 02-01-22 20:35

Bulgaristan'da dört partili koalisyon hükümeti kuruldu

Bulgaristan'da parlamento seçimlerinden yaklaşık bir ay sonra dört partili koalisyon hükümetinde uzlaşma sağlandı.

Haber 11-12-21 16:27

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Kudüs' mesajı! Çok net konuştu: Faydası yoktur

Son dakika haberine göre İslam İşbirliği Teşkilatı Parlamento Birliği (İSİPAB) 16. Konferansı Açılış Oturumu'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail'i sert sözlerle eleştirdi. Kudüs davasının tüm Müslamanların ortak davası olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İşgal, şiddet politikalarında ısrar etmenin artık kimseye bir faydası yoktur." dedi.

Haber 10-12-21 11:26

Avustralya Parlamentosu çalışanlarının üçte birinin cinsel tacize uğradığı ortaya çıktı

Avustralya'da yayımlanan bir rapor, federal parlamento çalışanlarının üçte birinin cinsel tacize uğradığını ortaya koydu. Başbakan Scott Morrison, rapordaki bulgular için "dehşet verici" ifadesini kullandı. Morrison, "Keşke raporu daha şaşırtıcı bulsaydım" dedi.

Haber 30-11-21 13:51

Kırgızistan’da darbe planladığı şüphesiyle bir milletvekili gözaltına alındı

Kırgızistan’da darbe planladığı şüphesiyle parlamento milletvekili Baktıbek Cetigenov’un gözaltına alındığı bildirildi.

Haber 28-11-21 19:34

Libya'daki parlamento seçimlerinde 2 bin 241 aday

Libya Yüksek Seçim Komisyonu, 24 Aralık'ta yapılması planlanan parlamento seçimleri için toplam aday sayısının 2 bin 241 olduğunu duyurdu.

Haber 25-11-21 20:32

Pakistan'da yeni yasa! Tecavüz suçluları hadım edilecek

Pakistan’da parlamento tecavüz suçu işleyenlere yönelik kimyasal hadım cezasını öngören yasayı onayladı. İğne yapılarak uygulanan hadım cezası Polonya, Güney Kore, Çekya ve ABD’nin bazı eyaletlerinde uygulanıyor.

Haber 19-11-21 07:20

Bulgaristan Büyükelçisi, Dışişlerine çağrıldı

Bulgaristan'ın Ankara Büyükelçisi Anguel Hristov Tcholakov Dışişleri Bakanlığına çağrılarak, Bulgaristan'daki parlamento ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde seçmenlerin Türkiye'nin resmi makamlarınca yönlendirildiği ve iç işlerine karışıldığı iddiaları reddedildi.

Haber 19-11-21 00:50

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yüzde 50+1 açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, İYİ Parti lideri Meral Akşener ve Lütfü Türkkan'a yönelik, "Şehit yakınlarına hakaret edenlerin milletvekilliği sakıt olmuştur. Bu küfürbaz, terbiyesiz kişiliklere hak ettiği derslerin de sandıkta mutlaka verileceğine inanıyorum. Genel Başkan'ı bir bayan olanın küfrü yenilir yutulur değil." dedi. Yüzde 50+1 tartışmalarına da değinen Erdoğan, "O konuda değişikliğe giderse parlamento gider" dedi.

Haber 17-11-21 12:48