Pat Pat Kazasi Haberleri

Onarım çalışmaları tamamlanan Ordu-Giresun Havaalanı yeniden seferlere başlayacak

Türkiye’nin deniz üzerine inşa edilen ilk havalimanı olan Ordu-Giresun Havalimanı’ndaki “Pat sahaları onarımı ve apron genişletmesi” çalışmaları tamamlandı.

Yurthaber 2023-11-09 14:11:18

Ordu-Giresun Havalimanı, 12 gün uçak trafiğine kapatılacak

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Ordu-Giresun Havalimanı’nın PAT saha onarımı ve apron genişletilmesi çalışmaları nedeniyle 1-12 Kasım tarihleri arasında uçak trafiğine kapatılacağı belirtildi.

Yurthaber 2023-10-19 15:04:23

KARATECİ ÇOCUK KONUSU VE OYUNCULARI! Karateci Çocuk filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? TRT1 yayın akışı

Karateci Çocuk (The Karate Kid) filmi ile ilgili aramalar filmin TRT1 yayın akışı listesinde yer almasıyla hız kazandı. Ralph Macchio ve Pat Morita'nın başrolde olduğu aksiyon ve dram tarzındaki film bu akşam televizyonda ekrana gelecek. Her yayınlandığında büyük bir ilgi ile izlenen filme yine filme ilgi oldukça yoğun. Peki, Karateci Çocuk filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? TRT1 yayın akışı

Magazin 2023-10-01 19:29:38

Siirt'te tarım araçlarının devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

Siirt'in Şirvan ve Eruh ilçelerinde "pat pat" diye tabir edilen tarım araçlarının devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Yurthaber 2023-06-22 08:02:39

Bakan Soylu'dan masaya vuran Kılıçdaroğlu'na gönderme: Pat pat Kemal'e 28 Mayıs'ta bir cevap vereceğiz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun masaya vurarak yaptığı açıklamaya göndermede bulundu. Partililere seslenen Bakan Soylu, 28 Mayıs seçimi için çok çalışacaklarını belirterek "'Pat pat Kemal'e de bir cevap vereceğiz inşallah" diye konuştu.

Haber 17-05-23 14:26

Düzce'de devrilen tarım aracındaki 7 kişi yaralandı

Düzce'nin Cumayeri ilçesinde akrabaları ile bayramlaşmaya giden 7 kişi "pat pat" olarak tabir edilen tarım aracının devrilmesi sonucu yaralandı.

Yurthaber 23-04-23 07:49

SURVIVOR ELANUR KİMDİR, kaç yaşında, nereli? Suvivor 2023 Elanur Pat'ın sevgilisine bir bakın! Çok ünlü bir isim

Survivor Elanur bu senenin merak edilen isimlerinden biri oldu. Survivor 2023 kadrosunda yer alan Elanur Pat, Gönüllüler takımı yarışmacıları arasında yer alıyor. Ünlü fenomen yeni bölüme Aziz Ozan ile yaşadığı tartışma ile damga vurdu. Peki, Suvivor Elanur kimdir, kaç yaşında, nereli?

Magazin 17-01-23 21:15

SURVİVOR ELANUR KİMDİR, kaç yaşında nereli? Survivor 2023 yarışmacısı Elanur Pat’ın sevgilisi de çok ünlü çıktı

Elanur Pat'ın kaç yaşında ve nereli olduğu merak ediliyor. Survivor 2023 kadrosunda olan Elanur, Fenomenler arasında yer alıyor. 30 Aralık 2000 doğumlu Elanur Pat, Ate olarak tanınan fenomen rapçi ile beraber.

Magazin 15-01-23 23:55

Elanur kimdir, nereli ve kaç yaşında? Twitch yayıncısı Elanur Pat Survivor'da!

Sosyal medya fenomeni Elanur, Survivor 2023 sezonunda Fenomenler takımında yarışacak. Twitch yayınlarıyla adından söz ettiren ünlü fenomen Dominik Cumhuriyeti'nde hem açlıkla mücadele edecek hem de rakiplerinin üstesinden gelmeye çalışacak. Peki, Elanur kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Survivor fenomenler kadrosundaki Elanur Pat'ın hayatı ve biyografisi...

Magazin 15-01-23 14:44

Elanur Pat kimdir, kaç yaşında ve nereli? Elanur Pat Survivor 2023'te!

Merakla beklenen Survivor 2023 sezonunun kadrosunda Elanur Pat da yer aldı. Bununla birlikte Elanur Pat hakkında araştırmalar hız kazandı. Peki Elanur Pat kimdir, kaç yaşında ve nereli? Elanur Pat sosyal medya fenomenidir. İşte detaylar...

Magazin 25-12-22 13:11

Rize'de denize giren Eylül, çıktığında neye uğradığını şaşırdı! 'Kan akıyordu, ölebilirdim'

Rize'de meydana gelen kahreden olayda serinlemek için denize giren genç kızın ayağına yorgun mermi isabet etti. Deniz kıyısında dinlenirken bir anda bacağının kanadığını gören Eylül Ece İslamoğlu taburcu olurken başına gelen olayı anlattı. İslamoğlu, ''Pat diye bir ses duydum. Ama silah sesi değildi sanki taş sesi gibiydi. Sonrasında bacağımda bir ağrı oluştu, baktığımda kan akıyordu. Kafama da kalbime de gelebilirdi. Sakat da kalabilirdim, ölebilirdim de'' ifadelerini kullandı.

Haber 10-08-22 14:55

2,5 yaşında yaşama veda! Sesi duyan koştu, manzarayı görünce kahroldular

İstanbul'un Kağıthane ilçesinde kahreden bir olay yaşandı. 2,5 yaşındaki Hira Ar, talihsiz bir şekilde yaşama veda etti. Hira'nın ölümü mahalle sakinlerini ve yakınlarını derinden sarstı. Olay yerinde bulunan vatandaşlardan biri "Bir ses duyup uyandım. Pat diye ses gelince camdan baktım, çocuk yerde yatıyordu" diye konuştu. Bir başka vatandaş ise Hira'nın annesinin balkon kapısını kapatmayı unuttuğu için çığlıklar attığını söyledi.

Haber 23-06-22 09:41

Zonguldak'ta üç kardeş pat patı modifiye etti

Zonguldak'ta üç kardeş "pat pat"ı modifiye etti

Yurthaber 14-06-22 16:05

Pat ne demek? Pat kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe, sayısız anlam ve ifadelerden oluşan zengin kelime hazinesine sahip bir dildir. Günlük konuşma dilinde kullanılan birçok kelimenin anlamı ise merak konusu. Sosyal hayatta sıkça kullanılan kelimelerin birçoğunun gerçek anlamı bilinenin aksine çok daha farklı olabiliyor. Peki hemen hemen hepimizin çeşitli ortamlarda, yayınlarda maruz kaldığı Pat ne demek? Pat kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 24-05-22 10:39

Pat burun ne demek? Pat burun birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik kelimeler yardımcı fiillerle, sıfat fiillerle ya da zaman kipleriyle oluşturulabilir. Aynı zamanda bir araya gelirken dilbilgisi kurallarına uygun olacak şekilde değişimler de geçirebilirler. Bu durumlar, birleşik kelimelerin en ince detayına kadar ele alınarak süzgeçten geçirilmesine neden olur. Her biri ayrı ayrı analiz edilen birleşik kelimeler arasında Pat burun birleşik kelimesi de bulunur. Pat burun birleşik kelimesi ne demektir?

Egitim 24-05-22 00:05

Pat sat ne demek? Pat sat birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Teknolojik gelişmeler, keşfedilen yeni türler, yabancı dillerde görülen kavramları isimlendirmek gibi nedenlerle diller yeni kelimelere ihtiyaç duyar. Türkçeye yeni kelimelerin kazandırılması için TDK tarafından çeşitli çalışmalar yapılmaktadır. TDK, yeni kelimeler türetirken çoğunlukla eski kelimelerden faydalanır. Bu şekilde oluşturulan kelimelere birleşik sözcük denir. Pat sat birleşik kelimesi de bunlara bir örnektir. Peki, Pat sat ne demek?

Egitim 18-05-22 23:01

Pat pat ne demek? Pat pat birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik kelimeler isim ve fiillerin birleşmesiyle ortaya çıkabilirler. En az iki sözcükten meydana gelen birleşik kelimelerin, iki farklı isim veya iki farklı fiilden de oluşması mümkündür. Türkçede yaygın olarak kullanılan bu tür sözcükler dil zenginliğine katkı sağlarlar. Belirli eylemleri, durumları veya nesneleri tanımlamak için kullanılabilirler. Pat pat birleşik kelimesi de bunlardan bir tanesidir. TDK sözlüğe göre Pat pat ne demek, anlamı nedir?

Egitim 18-05-22 23:01

Pat küt ne demek? Pat küt birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçede sözcükler tek başına bir anlam ifade ettiği gibi bir araya geldiklerinde de farklı anlamlarda kullanılabilir. Bu aşamada sözcüklerde bazı harfler düşebilir, kelimeler birleşebilir ya da hiçbir değişime uğramadan bir araya gelerek kullanılabilir. Yaşanan bu harf ve anlam değişiklikleri ise ortaya çıkan yeni sözcüklerin ve anlamlarının araştırılmasını zorunlu kılar. Türkçede kullanılan kelimelerin anlamları ile ilgili inceleme yürüten Türk Dil Kurumu (TDK), Pat küt birleşik kelimesini de mercek altına almıştır. Pat küt birleşik kelimesi ne demek, TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 18-05-22 23:01

Çat pat ne demek? Çat pat birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Teknolojik gelişmeler, keşfedilen yeni türler, yabancı dillerde görülen kavramları isimlendirmek gibi nedenlerle diller yeni kelimelere ihtiyaç duyar. Türkçeye yeni kelimelerin kazandırılması için TDK tarafından çeşitli çalışmalar yapılmaktadır. TDK, yeni kelimeler türetirken çoğunlukla eski kelimelerden faydalanır. Bu şekilde oluşturulan kelimelere birleşik sözcük denir. çat pat birleşik kelimesi de bunlara bir örnektir. Peki, çat pat ne demek?

Egitim 17-05-22 23:17

Pat diye ne demek? Pat diye TDK sözlük anlamı nedir?

Atasözleri ve deyimler, bazı olayları ve durumların özünü ifade etmek için kullanılırlar. Ortaya ne zaman çıktığı bilinmeyen bu kalıplaşmış sözcükler, anlatımı çarpıcı hale getirmek için genel olarak mecaz anlam ile kullanırlar. Birleşik fiiller de diğer sözcüklerle birlikte kullanılan kalıplaşmış sözlerdir. Atasözleri, deyimler ve birleşik fiiller anlatımı kolaylaştırır. Pat diye de bu anlatıma uyan ve Türkçenin zengin bir dil olmasına katkı sağlayan sözlerden biridir. Pat diye ne demektir?

Egitim 17-05-22 19:07

Şarkıcı Elanur'dan sevgilisiyle dudak dudağa poz! Hayallerim yıkıldı

Son zamanlarda cesur pozlarıyla adından söz ettiren Elanur Pat, erkek arkadaşıyla dudak dudağa verdiği pozu sosyal medya hesabından paylaştı. O poza takipçileri çok sayıda yorum yaptı.

Magazin 10-05-22 19:12

BAYRAM NAMAZININ KAZASI OLUR MU? Bayram namazını kaçıran kişiler ne yapmalı?

Bayram namazının kazası olur mu? sorusunun yanıtı Ramazan Bayramı'nın ilk günü olan 2 Mayıs Pazartesi günü merak konusu oldu. İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer tüm illerde vatandaşlar camilere akın etti. Bugün, camilere gidemeyen vatandaşlar konuya ilişkin araştırma yapmaya başladı. Peki Bayram namazının kazası olur mu? Bayram namazını kaçıran kişiler ne yapmalı? Diyanet İşleri Başkanlığı'nın konuya ilişkin yayımladığı bilgilere sizler için haberimizde yer verdik. İşte detaylar...

Haber 02-05-22 08:01

Intel CEO'sunun çip krizi açıklaması herkesi endişelendirdi! O tarihi işaret etti

Çip krizi sektörü etkilemeye devam ediyor. Intel CEO'su Pat Gelsinger, altı ay önce küresel çip tedarikinde yaşanan zorlukların en az 2023'e kadar süreceğini tahmin etmişti. Gelsinger şimdi ise endişelendiren bir açıklama yaparak başka bir tarihe işaret etti.

Haber 01-05-22 11:56

Şarkıcı Elanur Pat mini elbisesiyle olay oldu! 'Parti kur oy verelim'

Exatlon Challenge ile adını duyuran Elanur Pat, müzik sektöründe de yer alıyor. Kırmızı mini elbisesiyle verdiği pozu sosyal medyadan paylaşan Elanur çok sayıda yorum aldı.

Magazin 27-03-22 17:39

DHA İSTANBUL - SARIYER’DE TAKSİ KAZASI KAMERADA

SARIYER’DE aniden yola çıkan otomobile çarpan taksi bir süre iki teker üzerinde ilerledikten sonra yan yattı.

Yurthaber 14-03-22 12:36

Randevusunda yaşadıklarını sosyal medya hesabından anlattı! “Kocası ve çocuğu gelince...”

Pat McKenna isimli bir TikTok kullanıcısı, sosyal medya hesabından ilginç bir randevu deneyimini anlattı. Randevuya çıktığı kadının evli olduğunu öğrenen McKenna, kadının kocası ve çocuğunun buluşma yerine gelmesiyle olayların bir anda değiştiğini itiraf etti.

Trend 23-12-21 15:19

SON DAKİKA | İzmir Kınık'ta maden ocağında göçük! Yaralı maden işçileri yaşadıklarını anlattı: Neye uğradığımızı şaşırdık

Son dakika haberine göre İzmir Kınık'ta bir maden ocağında meydana gelen patlama sonrası oluşan kısmi göçükte 45 işçi yaralandı. Olayla ilgili yaşadıklarını anlatan yaralı maden işçisi Engin Kılıç, "Hiçbir şey anlayamadık, saniyelik bir olaydı ve bir anda patlama sesi geldi" derken madenci Deniz Yıldız ise "Hiç anlayamadım, bir anda pat diye geldi. Neye uğradığımızı şaşırdık. Kendi kendimize çıktık" diye konuştu.

Haber 19-12-21 08:08

Tropikal bir lezzet! Tayland usulü ‘Ananaslı Pilav (Khao Pat)’ damağınızı bayram ettirecek

Güneydoğu Asya’nın geleneğiyle harmanlanan Tayland mutfağı, hafif hazırlanan ve güçlü aromatik tatlarla desteklenen yemekleriyle tanınır. Bu mutfakta baharatlar yaygın olarak kullanılır. Tayland yemeklerinde, her bir yemekte ya da tüm sofrada, ekşi, tatlı, tuzlu ve acı olmak üzere dört ana lezzetin dengesi gözetilir. Sizler için Tayland mutfağının en sevilen yemeklerinden biri olan ananaslı pilav tarifini araştırdık.

Yemek 15-09-21 10:58

BALIKESİR'İN BANDIRMA İLÇESİNDE TRAFİK KAZASI: 2 YARALI

BALIKESİR’in Bandırma ilçesinde hatalı sollama yapan otomobilin sürücüsü karşı şeritten gelen otomobile çarpmamak için park halindeki otomobile çarptı.

Yurthaber 02-08-21 03:57

Zonguldak'ta pat pat kazasında bir kişi hayatını kaybetti

Zonguldak'ta pat pat kazasında bir kişi hayatını kaybetti

Yurthaber 18-07-21 21:34

İnternetten satışını yaptı! Mahkemeden 'pat pat' cezası

Bolu'da, 2018'de sosyal medyadan 5 bin 500 TL'ye satışını yaptığı, 'pat pat' diye tabir edilen tarım aracını teslim etmeyen Orhan Sarak, 'dolandırıcılık' suçundan yargılandığı davada 3 yıl 4 ay hapis ve 4 bin 160 TL adli para cezasına çarptırıldı.

Finans 23-06-21 14:07

Intel CEO'su Gelsinger'den çip kıtlığı açıklaması!

Dünyanın önde gelen yarı iletken çip üreticilerinden Intel'in CEO'su Pat Gelsinger, dünya genelindeki yarı iletken kıtlığının, üretim sorunlarının çözümüne kadar, birkaç yıl daha sürebileceğine dikkat çekti.

Haber 31-05-21 09:12

Kontrolden çıkan pat patın altında kalan sürücü yaralandı

Zonguldak’ın Devrek ilçesine bağlı Karacaören köyünde meydana gelen pat pat kazasında sürücü yaralandı.Karacaören köyünde meydana gelen kazada, Zeki Ö.

Yurthaber 06-04-21 18:46

Apple'a karşı reklam kampanyaları düzenlemişti! Intel'den şaşırtan Apple Silicon açıklaması

Dünyanın en büyük mikroçip üreticilerinden biri olan Intel, başrolde Justin Long'un oynadığı bir Apple karşıtı bir reklam kampanyası başlattı. Çok geçmeden Intel CEO'su Pat Gelsinger'den Apple Silicon açıklaması geldi. Gelsinger'e göre Intel, Apple isterse Apple Silicon işlemcileri üretebilir.

Haber 24-03-21 11:46

Pat patlara sıkı denetim

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde, ilçe merkezine girişi ve şehirlerarası yolda kullanımı yasak olan pat pat adı verilen tarım araçlarına denetimler artırıldı.Alaplı’da polis ve jandarma ekipleri kontrol noktalarında, yasağa uymayan pat pat sürücülerine karşı denetimleri artırdı.

Yurthaber 17-03-21 16:46

Mersin’de tarım aracı devrildi: 1 yaralı

Mersin’in Mut ilçesinde, pat-pat olarak tabir edilen tarım aracının devrilmesi sonucu sürücüsü yaralandı.Alınan bilgiye göre, Mahmut Baylan idaresindeki pat-pat olarak tabir edilen tarım aracı, Kelceköy Mahallesi karın boğazı mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak şarampole devrildi.Kazada yaralanan sürücü Mahmut Baylan, ihbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Mut Devlet Hastanesine kaldırılarak ilk tedavisi yapıldıktan sonra, ayağında kırıklar tespit edilen yaralının, tedavi için Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildiği bildirildi.

Yurthaber 03-02-21 12:10

Intel CEO'su Bob Swan görevinden ayrılıyor!

Intel CEO'su Bob Swan'ın çok yakında görevinden ayrılacağını açıkladı. Bir süredir Intel'in tepe yöneticisi olarak görev yapan Swan, görevini halihazırda VMWare CEO'su olan Pat Gelsinger’e bırakacak.

Haber 14-01-21 12:19

Cumhuriyetçi Parti’de Trump’a İstifa Çağrıları Artıyor

Cumhuriyetçi Parti Senatörü Pat Toomey Başkan Donald Trump’ın istifa etmesi gerektiğini belirtti. Daha önce Cumhuriyetçi Parti Alaska Senatörü Lisa Murkowski de Trump’a istifa çağrısı yapmıştı

Haber 10-01-21 18:41

Şehir içinde pat-pat kullananlara ceza

Zonguldak Alaplı ilçesinde "pat-pat" diye tabir edilen tarım araçlarına yönelik yapılan denetimlerde şehir içerisinde kullanan sürücülere ceza kesildi.Alaplı İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 2020 yılında ilçenin giriş caddelerin üzerinde yapılan uygulamada patpat isimli tarım aracını şehir içerisinde 88 kişi pat pat kullanan 12 bin 116 TL ceza uygulandı.Alaplı İlçe Trafik ekiplerince özellikle kırsal kesimlerde yaşayan vatandaşların pat-pat diye tabir edilen aracı şehir merkezlerinde kullanmalarının ardından, ekipler sık sık denetimler gerçekleştirerek yasak olan bölgelerde cezai işlem uyguluyor.Alaplı Kaymakamı Vedat Yılmaz’da patpatların tarla ve tarım aracı olarak kullanımının dışından yasak olduğunu ifade ederek, “Vatandaşlarımızın can güvenliği bizler için önemli.

Yurthaber 29-12-20 13:23

Şehir içinde pat-pat kullananlara ceza

Zonguldak Alaplı ilçesinde "pat-pat" diye tabir edilen tarım araçlarına yönelik yapılan denetimlerde şehir içerisinde kullanan sürücülere ceza kesildi.Alaplı İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 2020 yılında ilçenin giriş caddelerin üzerinde yapılan uygulamada patpat isimli tarım aracını şehir içerisinde 88 kişi pat pat kullanan 12 bin 116 TL ceza uygulandı.Alaplı İlçe Trafik ekiplerince özellikle kırsal kesimlerde yaşayan vatandaşların pat-pat diye tabir edilen aracı şehir merkezlerinde kullanmalarının ardından, ekipler sık sık denetimler gerçekleştirerek yasak olan bölgelerde cezai işlem uyguluyor.Alaplı Kaymakamı Vedat Yılmaz’da patpatların tarla ve tarım aracı olarak kullanımının dışından yasak olduğunu ifade ederek, “Vatandaşlarımızın can güvenliği bizler için önemli.

Yurthaber 29-12-20 13:23

Tarım aracı park halindeki panelvana çarptı: 3 yaralı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde ’pat pat’ diye adlandırılan tarım aracının park halindeki panelvana çarpması sonucu 3 kişi yaralandı.Kaza, Alaplı ilçesine bağlı Hacıhasan köyünde meydana geldi.

Haber 21-12-20 21:22

Pat pat hurdaya döndü, sürücü yaralı kurtuldu

Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinde pat pat diye tabir edilen tarım aracının devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.Kaza, Afyonkarahisar - Şuhut yolu istikametinde meydana geldi.

Haber 16-12-20 10:35

Dwayne Johnson kötü haberi Instagram’dan böyle verdi

Günümüzdeki WWE güreşlerinin öncülerinden olan eski güreşçi Pat Patterson hayatını kaybetti. Sevilen aktör Dwayne Johnson’un da akıl hocam da dediği Patterson’un ölüm haberini Instagram’dan duygusal bir mesajla paylaştı.

Trend 03-12-20 11:29

Kamyonetin çarptığı pat pat devrildi: 1’i çocuk 3 kişi yaralandı

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde kamyonetin arkadan çarptığı ‘pat pat’ diye tabir edilen tarım aracı devrildi.

Haber 04-11-20 01:34

Bisikleti ezilen 6 yaşındaki Utku'ya Bakan Kasapoğlu'dan bisiklet hediyesi

Utku Yalçın: - "Araba pat diye bisikletin üzerinden geçince çok üzüldüm. Orada arkadaşlarım vardı, tamir etmeye çalıştılar ama zincir ezildiği için tamir edemedik. Gençlik ve Spor Bakanımıza çok teşekkür ediyorum"

Yurthaber 23-10-20 14:47

Malkara’da pat patlara ceza yağdı

Tekirdağ’da Malkara İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, trafiğe çıkması yasak olan pat patlara ceza kesti.Malkara’nın çeşitli noktalarında belirli aralıklara trafik denetimleri tüm hızıyla devam ediyor.

Haber 03-10-20 15:13

Davutoğlu'ndan canlı yayında dikkat çeken açıklamalar

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Habertürk'te gazetecilerin sorularını yanıtladı. Davutoğlu, "'Yüzde 49,5 almış Başbakan olarak pat diye bıraktınız' sorusunu basit çerçeve olarak görürüm. Ben istifa etmeseydim Türkiye krize girerdi" dedi. Davutoğlu, "Ya ben boyun eğecektim, şahsiyetsiz, düşük profilli başbakanlık yapıyordum, ki hayatımda böyle bir şey yapmadım. Yüreğim yana yana ayrılmayı daha uygun gördüm" ifadelerini kullandı.

Haber 01-10-20 21:43

Tarım aracı şarampole yuvarlandı: 1 yaralı

Alaplı’da yaşanan olayda TIR’ın sıkıştırması üzerine yoldan çıkarak şarampole yuvarlanıp ters dönen pat-pat sürücüsü yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Burhan Tan (48) idaresindeki pat-pat diye tabir edilen tarım aracı, Alaplı Onurlu köyü mevkisinde, seyir halindeyken Yığılca üzerinden gelen tırın sıkıştırması sonucu yoldan çıktı ve fındık tarlasına yuvarlanıp ters döndü.Kazada yaralanan Burhan Tan, çevredeki vatandaşların bildirmesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Ereğli Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Haber 24-09-20 15:23

Askerden kalma mıntıka temizliği hastalığına yakalan Murat Bayar trafik kazasında öldü

Askerden kalma mıntıka temizliği hastalığına yakalan Murat Bayar trafik kazasında öldü.Zonguldak’ta yaşayan 46 yaşındaki Murat Bayar, her sabah çöp toplamak için dışarı çıkıyor, ’mıntıka temizliği hastalığı’ nedeniyle de evlenecek eş bulamadığı için 18,01,2017 yılında ulusal medyada konu olmuştu.Geçtiğimiz günlerde Zonguldak Alaplı Mollabey ile Aşağıdağ köy arasında meydana gelen kazada, Mehmet Çakan (43) idaresindeki patpat seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrilmiş ve Tarım aracı olarak tabir edilen patpatın üzerinde bulunan Murat Bayar, Aziz Demirci ile sürücü Mehmet Çakan yaralanmıştı.Askerde mıntıka temizliği yaparken, üst devrelerinden gördüğü baskı ile yerden çöp toplaması sivil hayatta bir takıntıya dönüşen Bayar, yine çöp toplamak için çıktığı Alaplı yolunda ölümün soğuk yüzünü gördüğü ve eve dönüş yolunda olan pat patın kaza sonucu, Ereğli’de özel bir hastaneye kaldırılmış ve tedavi altına alınan Bayar doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.Zonguldak’ın Alaplı İlçesi’ne bağlı Aşağıdağ Köyü’nde annesi ile birlikte yaşayan ve çöp adam lakabı ile tanınan Murat Bayar; 25 yıldır tedavisi yapılamayan çöp hastalığı ile mücadele ediyor.

Haber 21-09-20 14:25