Patlatma Haberleri

Airfryer'da mısır patlatma: Airfryer'da nasıl mısır patlatılır?

Airfryer ile birçok yemek ve tatlı gibi, lezzetli atıştırmalıkları da çok kısa süreler içinde ve çok daha sağlıklı olarak hazırlayıp servis edebilirsiniz. Sinema ya da dizi günlerinin vazgeçilmez atıştırmalıkları arasında yer alan patlamış mısırlarınızı da Airfryer ile yağsız ve çok daha lezzetli bir şekilde pişirebilirsiniz.

Yemek 2023-12-28 20:51:28

Valiliğin karşısında hareketli anlar! Alarm durumuna geçildi, Vali dışarı çıkamadı... Ekipler müdahale edeceği sırada çıkageldi

Adana Valiliği'nin ek binasının karşısına bırakılan siyah pazar çantası, paniğe neden oldu. Vali Yavuz Selim Köşger, güvenlik nedeniyle dışarı çıkmazken, çantanın sahibi kadının gelmesi ile alarm durumu sona erdi. Bomba imha ekiplerinin, kontrollü patlatma için hazırlık yaptığı sırada, çantanın sahibi olduğunu söyleyerek olay yerine gelen Burçay Çiçek, çantanın içini açıp ekiplere gösterdi. Çiçek, "Çantamı unutmuştum. Çok üzgünüm, kimseyi mağdur etmek istemedim" dedi.

Haber 2023-10-09 17:58:51

Denizde gördüğü manzara sonrası korkuyla geri kaçtı: Şile açıklarında mayın paniği! Sayıları 30'a yakın, patlama için gözler o güne çevrildi

İstanbul'un Şile ilçesinde geçtiğimiz günlerde denize giren vatandaş gördüğü manzara karşısında panikle geri çıkıp hemen ihbarda bulundu: Denizde 30'a yakın patlamamış mühimmat bulunduğunu duyan ekipler olay yerine ulaşınca yüzmeye gelen vatandaşlar denizden çıkarılıp plajdan da uzaklaştırıldı. Mayınların oraya nasıl ulaştığıyla ilgili bir ihtimal üzerinde durulurken kontrollü patlatma salı ya da çarşamba yapılacak. Olayla ilgili İstanbul Valiliği de açıklamada bulundu.

Haber 2023-07-31 15:38:04

Siirt'te terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda 18 telsiz ve 2 patlatma düzeneği bulundu

Siirt'in Pervari ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda 18 el telsizi ve 2 patlatma düzeneği bulundu.

Yurthaber 2023-05-29 12:01:31

Deprem bölgesinde 'dinamit' paniği! Büyük korkuya neden oldu

Hatay’ın İskenderun ilçesinde bir maden ocağında dinamit patlatılması korku ve paniğe neden oldu. Depremzedeler, olaya tepki gösterirken, ilçede birçok binanın hasarlı olması sebebiyle dinamitli çalışmanın başka yıkımlara sebep olabileceği belirtildi. Maden şirketinin yetkilileri de malzeme talep edildiği için patlatma yapmak zorunda kaldıklarını belirterek ilçe halkından özür diledi. İşte olayın detayları...

Haber 09-03-23 13:13

Galata Kulesi yanında şüpheli çanta paniği! Sıkıntı yok deyip fırlattı, korku dolu anlar yaşandı

Beyoğlu'nda Galata Kulesi yakınındaki bir binanın girişinde bulunan sırt çantası kısa süreli paniğe neden oldu. Çantayı gören vatandaşlar polise haber verdi. Patlatma anından önce, güvenlik şeridini geçen kişinin şüpheli çantayı alıp fırlatması üzerine çevredeki vatandaşlar korku dolu anlar yaşadı. Fünye ile patlatılan sırt çantasından ise cips ve kağıt havlu çıktı.

Haber 01-01-23 23:16

Daha oturamadılar bile! Yeni evlerinin üzerine tonlarca ağırlığında kayalar düştü

Artvin'de yapılan Yusufeli Barajı nedeniyle taşınan köyün yeni yerleşim yerinde heyelanlı alanı temizlemek için yapılan kontrollü patlatma sonucu iki evin üzerine tonlarca ağırlığında kayalar düştü. Maddi hasarın meydana geldiği yerleşim yerinde can kaybı ya da yaralanma olmadı.

Haber 01-12-22 17:50

Dolandırılınca katil oldu! Tutuklu sanık: Telefonda balon patlatma oyunu oynuyordu, sinirlendim

Ankara'da alacaklısı ile eski ortağını tabancayla öldüren, bir kişiyi de yaralayan 70 yaşındaki adam çıktığı duruşmada cinayeti nasıl işlediğini anlattı. Sinan Bayat, ''Mürsel Acar evimi ve ailemi yıktı. Hicabi'yi öldürdükten sonra Mürsel'den paramı almak istedim. Erdoğan Çakmak'ı aradım. Erdoğan ile birlikte Mürsel'in yanına gittik. Paramı istedim olmadığını söyledi. Telefonda balon patlatma oyunu oynuyordu. Sinirlendim. 2 el Mürsel'e, 2 el de Erdoğan'a ateş ettim'' açıklamalarında bulundu.

Haber 29-09-22 15:33

Mersin'de polisevine saldırının yeni görüntüleri ortaya çıktı! Teröristlerin kendini patlatma anı kamerada

Mersin'de polisevine saldırı düzenleyen 2 kadın teröristin polisle girdiği çatışma sonrası sırt çantalarındaki patlayıcıyı infilak ettirdikleri anın görüntüleri ortaya çıktı. Saldırıyla ilgili soruşturmayı yürüten ekipler, önemli bilgilere de ulaştı. Hain saldırıyı gerçekleştiren 2 kadın teröristin saldırıdan 3 gün önce Türkiye'ye giriş yaptıkları ve saldırının Suriye'de planlandığı belirlendi. Öte yandan teröristlerin gizli haberleşme ağı üzerinden koordine edildikleri öğrenildi. İşte detaylar!

Haber 29-09-22 11:54

Patlatma ne demek? Patlatma kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

İletişime esnasında kullanılan kelimeler bazen az duyulmuş ve anlamı bilinmeyen kelimeler olabilir. Bu tür durumlarla TDK sözlük başta olmak üzere çeşitli kaynaklarda bilinmeyen kelimelerin anlamları araştırılır. Patlatma kelimesi de ilk defa duyanlar ya da bilgisini pekiştirmek isteyenler için anlamını araştırma ihtiyacını doğurabilir. Türk Dil Kurumu (TDK) sözlüğünde yer alan Patlatma kelimesi ne demektir?

Egitim 18-05-22 23:01

Yol çalışması sırasında yaşandı! 2 kişinin yaralandığı patlatmayla ilgili soruşturma

Artvin’in Yusufeli ilçesinde önceki gün yol çalışması sırasında yaşanan 2 kişinin yaralandığı patlatma ile ilgili idari ve adli soruşturma başlatılırken, ilgili firmanın bölgedeki çalışmalarına son verildi.

Haber 04-06-21 12:12

Evini tüple patlatmaya kalktı, ekipler alarma geçti

Aydın’ın Efeler ilçesinde mutfak tüpü ile evini patlatma tehdidinde bulunan şahıs ekipleri alarma geçirdi. Ekiplerin müdahalesinin ardından kelepçelenerek gözaltına alındı.

Haber 29-05-21 04:19

65 metre yüksekliğindeki siloyu patlayıcılarla saniyeler içinde enkaza çevirdi

Patlatma uzmanı Mehmet Güler'in, Gaziantep'te bir çimento fabrikasında bulunan siloyu 60 kilogram patlayıcı kullanarak saniyeler içerisinde yerle bir etme anı kameralarca kayıt altına alındı - Mehmet Güler: - "15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nün sudan yüksekliği kadar bir binaydı. Bu siloyu makine ile yıkmak oldukça riskliydi. Bu yüzden patlayıcı ile yıkıma girildi"

Yurthaber 07-04-21 11:20

Mardin'de metropol illere saldırı hazırlığında 3 terörist yakalandı

Tutuklanan ikisi Suriye uyruklu 3 teröristin üzerinde sigara içine gizlenmiş 11 el yapımı elektrikli kapsül, pijamanın lastiğine gizlenen saniyeli ve infilaklı iki patlayıcı, bomba yapımına ilişkin belgeler ve bombaları patlatma anlarına ait videolar içeren dijital materyaller ele geçirildi

Yurthaber 11-02-21 12:50

Mardin'de metropol illere saldırı hazırlığında 3 terörist yakalandı

Tutuklanan ikisi Suriye uyruklu 3 teröristin üzerinde sigara içine gizlenmiş 11 el yapımı elektrikli kapsül, pijamanın lastiğine gizlenen saniyeli ve infilaklı iki patlayıcı, bomba yapımına ilişkin belgeler ve bombaları patlatma anlarına ait videolar içeren dijital materyaller ele geçirildi

Yurthaber 11-02-21 12:50

Mardin'de metropol illere saldırı hazırlığında 3 terörist yakalandı

Tutuklanan ikisi Suriye uyruklu 3 teröristin üzerinde sigara içine gizlenmiş 11 el yapımı elektrikli kapsül, pijamanın lastiğine gizlenen saniyeli ve infilaklı iki patlayıcı, bomba yapımına ilişkin belgeler ve bombaları patlatma anlarına ait videolar içeren dijital materyaller ele geçirildi

Yurthaber 11-02-21 12:49

Tünel inşaatındaki patlatma sırasında evler zarar gördü

Zonguldak’ta tünel çalışması sırasında gerçekleştirilen planlı patlatmada bölgedeki bazı evlerde maddi hasar meydana geldi.

Haber 25-01-21 17:36

Mersin Valiliği'nden 'Akkuyu NGS'de planlı patlatma' açıklaması

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Akkuyu Nükleer Santrali inşaatında patlama meydana geldiğini iddia ederek, “18.20 sıralarında yaşanan patlamadan ötürü, Gülnar bölgesinde kırılmayan cam ve kapı kalmadı” dedi. Mersin Valiliği, Akkuyu Nükleer Güç Santrali (NGS) inşaat çalışmaları sırasında planlı patlatma sonucunda bölgedeki bazı ev ve seralarda hasar oluştuğunu, konuyla ilgili inceleme başlatıldığını bildirdi.

Haber 19-01-21 22:31

Gümüşhane’de iş kazası: 1 ölü, 1 yaralı

Gümüşhane’de bir çimento fabrikasının taş ocağında gerçekleştirilen patlatma sırasında sıçrayan kayalardan vücuduna isabet eden 1 işçi hayatını kaybetti, 1 işçi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, ilde faaliyet gösteren bir çimento fabrikasının merkeze bağlı Tamzı ile Nazlıçayır köyleri arasında yer alan Kırcaova mevkiinde bulunan taş ocağında bugün akşam saatlerinde yapılan patlatma sırasında sıçrayan kaya parçaları bölgede bulunan Osman Zeki Çam (40) ile Eyüp Şaş adlı işçilere isabet etti.

Haber 22-12-20 20:05

Tokat-Sivas kara yolunda patlatma

Tokat-Sivas kara yolunda devam eden yol genişletme çalışmalarında dinamitle patlatma yapıldı.Tokat-Sivas karayolu Kızıliniş mevkiinde Karayolları 7.

Yurthaber 19-11-20 16:02

GÜNCELLEME - Sivas'ta yüksek ses çıkaran havai fişek patlaması vatandaşları tedirgin etti

Sivas Valisi Ayhan: "Kendini bilmez bazı kişiler tarafından Sivas merkezindeki bir okul bahçesinde yüksek sesli havai fişek patlatma yapılmış olup, herhangi bir olumsuzluk bulunmamaktadır" - "Gece saatlerinde yoğun sesli havai fişek patlatması yaparak halkımızı infiale sevk eden şahıslar, Sivas Emniyetinin yoğun ve hızlı çalışmasıyla kısa sürede tespit edilmiştir" - Olayla ilgili 3 kişi yakalandı ŞÜPHELİLERİN YAKALANMASI EKLENDİ

Yurthaber 17-11-20 02:09

DERLEME - Sakarya'daki patlamayla ilgili yaşanan gelişmeleri derleyerek yayımlıyoruz. Saygılarımızla. AA

Hendek ilçesinde patlama meydana gelen havai fişek fabrikasına ait patlayıcıların kontrollü patlatma amacıyla kamyondan indirildiği sırada yaşanan patlamada 3 asker şehit oldu, 11 jandarma personeli ile kamyon şoförü yaralandı - Patlamanın yaşandığı bölgede incelemede bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, hastaneye kaldırılan yaralıları ziyaret etti - Bölgeye, Sakarya AFAD'dan 2 araç ve 14 personel, 9 ambulans ve 1 UMKE ekibi, Orman Bölge Müdürlüğünden 2 su tankeri, 1 arazöz ve 1 müdahale aracı, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi - Patlamada şehit olan askerlerin cenazeleri, İl Jandarma Komutanlığındaki törenin ardından memleketlerine gönderildi

Yurthaber 09-07-20 21:41

İçişleri Bakanlığından Sakarya'daki patlamaya ilişkin açıklama:

"Sakarya'daki patlama, havai fişek fabrikasına ait patlayıcıların kontrollü patlatma amacıyla kamyondan indirildiği sırada yaşandı" - "Sakarya'daki patlamada ikisi patlayıcı madde imha timinden olmak üzere 3 jandarma personelimiz şehit olmuş, 6 personelimiz yaralanmıştır" - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, şehit ve yaralıların olduğu patlamayla ilgili incelemelerde bulunmak üzere Sakarya'nın Hendek ilçesine gittiği öğrenildi

Yurthaber 09-07-20 13:28

Akıllı kayak merkezi Palandöken yerli ve yabancı turistlerin gözdesi

Dünyanın önemli kış turizm merkezleri arasında gösterilen Erzurum'un Palandöken Kayak Merkezi'ndeki teknolojik imkanlar sayesinde kayakseverlerin konforlu ve güvenli tatil yapmaları sağlanıyor - Son teknolojik sistemlerin kullanıldığı Palandöken'de kar düzleme, çığ patlatma, suni karlama, gece aydınlatma, lift ve pist sistemleri mobil uygulamalarla uzaktan kontrol edilebiliyor - Ejder Kayak Merkezleri AŞ Genel Müdürü Selim Bağrıyanık: - "Dünyada çeşitli büyük kayak merkezlerinde bazı teknoloji modüllerimiz kullanılıyor ama sekizini birden kullanan ender kayak merkeziyiz. Palandöken'deki işletmelerimizde 24 saat akıllı modülleri kullanıyoruz"

Yurthaber 04-03-20 11:23

Akıllı kayak merkezi Palandöken yerli ve yabancı turistlerin gözdesi

Dünyanın önemli kış turizm merkezleri arasında gösterilen Erzurum'un Palandöken Kayak Merkezi'ndeki teknolojik imkanlar sayesinde kayakseverlerin konforlu ve güvenli tatil yapmaları sağlanıyor - Son teknolojik sistemlerin kullanıldığı Palandöken'de kar düzleme, çığ patlatma, suni karlama, gece aydınlatma, lift ve pist sistemleri mobil uygulamalarla uzaktan kontrol edilebiliyor - Ejder Kayak Merkezleri AŞ Genel Müdürü Selim Bağrıyanık: - "Dünyada çeşitli büyük kayak merkezlerinde bazı teknoloji modüllerimiz kullanılıyor ama sekizini birden kullanan ender kayak merkeziyiz. Palandöken'deki işletmelerimizde 24 saat akıllı modülleri kullanıyoruz"

Yurthaber 04-03-20 11:23

Kanal İstanbul'da patlatmalı kazının hasar riski yok

Patlayıcı Mühendisliği Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ali Kahriman: - "Kanal İstanbul özelinde, uzman olmayan kişi ve kurumlarca politik ve spekülatif söylemlerle gündeme getirilen patlatmalı kazı uygulamaları eksenindeki tartışmalar, yanlış algılara neden olmaktadır" - "İstanbul kent içi, meskun mahalde 150 kilometre civarında karayolu/metro tüneli inşaatı bu yöntemle gerçekleştirilmiş ve hala bu yöntemlerle güvenli bir şekilde devam etmektedir" - Patlatma Uzmanı Rıza Sağlam: - "Kontrollü patlatma yöntemleri vasıtasıyla ülkenin makine mezarlığına dönüşmesi engellendi"

Haber 29-12-19 11:04

Mahallenin futbol sahasına dev kaya parçası düştü

DENİZLİ'nin Honaz ilçesinde taş ocağında dinamitle yapılan kontrollü patlatma sırasında dağdan kopan tonlarca ağırlığındaki dev kaya parçası, mahallenin futbol sahasına düştü.

Haber 03-12-19 19:08

Mahallenin futbol sahasına dev kaya parçası düştü

DENİZLİ'nin Honaz ilçesinde taş ocağında dinamitle yapılan kontrollü patlatma sırasında dağdan kopan tonlarca ağırlığındaki dev kaya parçası, mahallenin futbol sahasına düştü.

Haber 03-12-19 18:18

Denizli'de futbol sahasına düşen kaya parçası korku yarattı

Taş ocağındaki patlatma sırasında kopan büyük bir kaya parçasının futbol sahasına yuvarlandığı anlar cep telefonuyla kaydedildi

Yurthaber 03-12-19 17:50

Denizli'de devasa kaya mahallenin üzerine yuvarlandı

Denizli Honoz'da bir taş ocağında dinamitle yapılan kontrollü patlatma sonrası kopan tonlarca ağırlığındaki devasa kaya parça mahallenin futbol sahasına yuvarlandı. Kayanın düştüğü yerde o esnada kimsenin olmaması ise olası bir faciayı önledi.

Haber 03-12-19 15:49

Gömeç’te şenlik vardı

Balıkesir’in Gömeç İlçesi Şehit Mustafa Güvenç Aldemir İlkokulunda çocuk şenliği düzenlendi.Okul bahçesinde düzenlenen şenlikte, sadece öğrenciler değil öğretmenler ve annelerinde yaşadığı coşku görülmeye değerdi.Gerçekleştirilen şenlikte sunucu olarak görev alan öğrenciler profesyonelleri aratmazken, yapılan konuşmalar, okunan şiirler ve çocukları anlatan güzel ve ibretlik sözlerin ardından müzik eşliğinde gerçekleştirilen balon patlatma yarışmasına öğrenciler kahkahadan kırıldı.Ayaklarına bağladıkları balonları müzik eşliğinde karşısındakinin balonunu patlatmaya çalışarak şenliğe yarışma heyecanının da eklenmesiyle kıyasıya bir rekabet yaşandı.

Yurthaber 13-10-19 15:25

“Mahallede Şenlik Var” panayırı ile Kartal’da sokaklar şenlenmeye devam ediyor

Kartal Belediyesi’nin düzenlediği ”Mahallede Şenlik Var” panayırı ile Kartallı çocuklar, tatil sevincini yaşamaya devam ediyor.Kartal’ın farklı noktalarında gerçekleşen panayırda çocuklar; taş boyama, kum boyama ve maske atölyeleri, şişme oyun parkları, balon patlatma, birdir bir, çuval yarışı, yumurta taşıma, mendil ve sandalye kapmaca gibi unutulmaya yüz tutmuş sokak oyunları, sinema gösterimi ve çeşitli etkinliklerle Kartal’da çocuk olmanın ayrıcalığını yaşarken anneler de takı ve seramik atölyelerinde kendilerine zaman ayırabiliyor.

Yurthaber 18-06-19 12:10

Pusat gücünü test etmeye hazırlanıyor

TÜMOSAN'ın yüzde 100'e yakın yerlilikte geliştirdiği Taktik Tekerlekli Zırhlı Aracı Pusat, IDEF'19'da tasarımın çok daha detaylandırıldığı yeni prototipiyle sergilendi - Pusat'ın gücü yakın zamanda patlatma testiyle sınanacak - TÜMOSAN Kara Araçları Tasarım Müdürü Fatih Köse: - "Önümüzdeki dönemde gerçekleştirilecek mayın koruma testi çok önemli bir eşik"

Finans 07-05-19 11:13

Tavşanlı Kaymakamı’ndan tam isabet

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde İbn-i Sina Anadolu Sağlık Meslek Lisesi tarafından düzenlenen Nevruz Kutlaması ilginç görüntülere sahne oldu.Kılıç Kalkan ekibi, Halk oyunları gösterisi ve Türk Okçuluğu talimi gibi birçok etkinliğin yer aldığı programa, Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara, İbn-i Sina Anadolu Sağlık Meslek Lisesi okul idarecileri, öğretmen, öğrenci ve velileri katıldı.Görkemli bir şölen havasında geçen baharın müjdecisi ve “yeni gün” olarak bilinen Nevruz etkinliğinde, Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara da ok atış taliminde attığı oklar ile hedefi vurarak büyük alkış aldı.Okulun kız ve erkek halk oyunları ekiplerinin gösterilerinin ardından yoğurtta para bulma, elma yeme, yumurta taşıma, balon patlatma gibi müsabakalar düzenlendi.

Yurthaber 25-03-19 13:45

Gümüşhane’de patlatma 3 eve zarar verdi

Gümüşhane’de AFAD yerleşkesi inşaat alanında yapılan patlatma yan tarafındaki apartmanın 3 dairesine zarar verdi.İl merkezi Oltanbey Mahallesinde devam eden AFAD yerleşkesi inşaatı sırasında bugün öğlen saatlerinde yapılan patlatma alanın yanındaki Altınpark Sitesindeki bir apartmana denk geldi.Patlama sonucu sıçrayan taşlar Altınpark Sitesi C bloğun 2 ve 3.katındaki 3 daireye isabet etti.

Yurthaber 11-03-19 14:05

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü yarışarak, kutladılar

BİTLİS’te, Kadın Yaşam ve El Sanatları Evi'ndeki kursiyerler, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde acı biber yeme, balon patlatma, sandalye bulma gibi yarışmalar düzenleyip, gönüllerince eğlendi.

Haber 08-03-19 17:20

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü yarışarak, kutladılar

BİTLİS’te, Kadın Yaşam ve El Sanatları Evi'ndeki kursiyerler, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde acı biber yeme, balon patlatma, sandalye bulma gibi yarışmalar düzenleyip, gönüllerince eğlendi.

Haber 08-03-19 16:32

Bu tarlalardan ürün değil taş çıkıyor

Hatay’da, özel bir taş ocağı tarafından yapılan dinamitle patlatma sonrası çevrede bulunan tarım arazileri zarar gördü.Samandağ ilçesi Çöğürlü mevkisinde bulunan özel bir taş ocağı fabrikası tarafından yapılan dinamitle patlatma sonucu çevrede bulunan çok sayıda tarım arazisi zarar gördü.

Haber 26-02-19 10:15

(özel haber) Geleneksel ’Yüzük Oyunu’ gençlerin vazgeçilmezi

Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesine bağlı Koçyatağı köyünün tarihi geleneklerinden olan ve köy odasında düzenlenen ’Yüzük Oyunu’ uzun yıllardır yaşatılıyor ve gençlere aktarılıyor.Oda kültürünü devam ettiren Koçyatağı köyü sakinleri, yüzük oyunu ile neşeli saatler geçirirken, ayrıca burada kuzineli sobada patates, mısır patlatma, kestane ve çay eşliğinde eğlenceye doymuyor.

Haber 29-01-19 11:26

Dev silo patlatmasına Türk imzası

Dev binaların hızlı şekilde yıkımında patlatma yapan Mehmet Güler, Ürdün'deki 9 metre çapında ve 45 metre yüksekliğindeki 75 siloluk yapının yerli bir edilmesini sağlayarak yeni bir başarıya imza attı - Güler: - "Yaptığımız işin riskinin ve büyüklüğünün farkındaydık. Böyle büyük bir patlatmayı başarıyla tamamladığımız için çok mutluyuz. Bu patlatma bizim gelecekte yapacağımız işlere de referans olacaktır"

Haber 16-01-19 11:46

Dev silo patlatmasına Türk imzası

Dev binaların hızlı şekilde yıkımında patlatma yapan Mehmet Güler, Ürdün'deki 9 metre çapında ve 45 metre yüksekliğindeki 75 siloluk yapının yerli bir edilmesini sağlayarak yeni bir başarıya imza attı - Güler: - "Yaptığımız işin riskinin ve büyüklüğünün farkındaydık. Böyle büyük bir patlatmayı başarıyla tamamladığımız için çok mutluyuz. Bu patlatma bizim gelecekte yapacağımız işlere de referans olacaktır"

Yurthaber 16-01-19 11:46

1 ton patlayıcıyla rekora hazırlanıyor

Irak'ın Süleymaniye kentindeki dev buğday silosunu saniyeler içinde yıkmayı başaran Türk patlatma ekibi, Ürdün'de 1 ton patlayıcı ile bir rekora imza atmaya hazırlanıyor - Akabe kentinde 9 metre çapındaki ve 45 metre yüksekliğindeki 75 siloya dinamit yerleştirmek üzere 9 bin 535 delik açan Türk ekibi, hazırlıklarını tamamladı - Patlatma uzmanı Mehmet Güler: - "Kral 2. Abdullah'ın manyetoya basacağı patlatma, dünyada en fazla patlayıcının kullanıldığı bina yıkım projesi olacak"

Haber 20-12-18 11:08

Tuzaklanan patlayıcıları eş zamanlı patlatma özelliğine sahip 5 sistem bulundu

Tuzaklanan patlayıcıları eş zamanlı patlatma özelliğine sahip 5 sistem bulundu

Haber 17-12-18 11:37

Pablo Escobar, America de Cali takımının otobüsünü patlatma emri vermiş

Uyuşturucu kaçakçılığı imparatoru Pablo Escobar ile ilgili futbola dair inanılmaz bir detay daha ortaya çıktı. İşte Escobar'ın America de Cali takımının otobüsünü bombalama planı ve sonrasında yaşananlar...

Trend 15-12-18 20:21

Frig Vadisi'ndeki tarihi kiliseye dinamitle zarar verildiği iddiası

İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Mehmet Tanır: - "Bu haberin gerçekle bir alakası yok, gördüğünüz gibi. Geçen yıl mart ayında yan tarafta doğal bir kaya kopması olmuştur. Bunun ötesinde herhangi bir patlatma, kazı çalışması benzeri tahribata dönük bir çalışma yoktur"

Haber 06-12-18 17:24

Bu da oldu! Motosiklet egzozunu patlamış mısır makinesi olarak kullandılar

Hindistan'da ezber bozan mısır patlatma yöntemi ilginç görüntülere sahne oldu. Motosiklet egzozuyla mısır patlatan kişilerin bu akılalmaz fikri adeta çığır açtı.

Trend 29-11-18 10:52

Markette tüp patlatma tehdidinde bulunan şüpheliye gözaltı

Adana'da, girdiği markette elindeki mutfak tüpünü patlatacağını söyleyen şüpheli polis ekiplerince etkisiz hale getirildi - Şüphelinin, elindeki tüple markete girerek çalışanları tehdit etmesinin ardından müşterilerin kaçması güvenlik kameralarına yansıdı

Haber 10-10-18 09:36

Markette tüp patlatma tehdidinde bulunan şüpheliye gözaltı

Adana'da, girdiği markette elindeki mutfak tüpünü patlatacağını söyleyen şüpheli polis ekiplerince etkisiz hale getirildi - Şüphelinin, elindeki tüple markete girerek çalışanları tehdit etmesinin ardından müşterilerin kaçması güvenlik kameralarına yansıdı

Yurthaber 10-10-18 09:36

Reyhanlı Barajı inşaatında kontrollü patlatma yapıldı

Reyhanlı Barajı inşaatında kontrollü patlatma yapıldı

Haber 09-10-18 03:28