Pedofili Haberleri

Kazakistan'da pedofillerinin cinsel organlarının kesilmesine yönelik yasa kabul edildi! Kimyasal hadımı yetersiz buldular

Kazakistan, yeni yasa tasarısı kapsamında pedofili suçu işleyenlerin cinsel organlarının cerrahi olarak çıkartılacağını açıkladı. Karar kimyasal hadım sisteminin çocuklara yönelik cinsel suçluları caydırmadığı yönündeki şikayetlerin ardından geldi.

Trend 07-02-2024 07:51

Jeffrey Epstein'in cinsel istismar, pedofili ve fuhuş sarmalında isimler ifşa oldu! Listede yok yok

ABD'de kız çocuklarına yönelik cinsel istismar, pedofili ve fuhuş ağı oluşturan milyarder Jeffrey Epstein, hapishanede ölü bulunmuştu. Wall Street Journal gazetesi, Epstein'le bağlantılı olan isimlere dair bir liste yayınladı. Listedeki dünyaca ünlü isimlerden bazıları şaşırtıcı. Epstein'in dava dosyasıyla bağlantılı ve aralarında eski ABD Başkanı Bill Clinton, Microsoft kurucusu Bill Gates'in de bulunduğu birçok kişinin isimleri ifşa edildi! İşte davaya konu listedeki isimler!

Trend 04-01-2024 13:34

91 kız çocuğuna tacizde bulunan çocuk bakım merkezi çalışanı ifşa edildi! Yeniden mahkemeye çıkartılarak 1623 suçla yargılanacak

Avustralya'da yaşayan çocuk merkezi çalışanı Ashley Griffin 91 genç kurban ve kendisine yönelik 1.623 suçlamayla yeniden yargılanacak. Ashley Griffin, iddia edilen tüm suçlardan hüküm giydiği takdirde Avustralya'nın şimdiye kadarki en büyük pedofili suçlusu olacak.

Trend 05-10-2023 09:15

İşe gitmek için evden çıkan genç kızın kalıntıları bulundu! Polisi kaygılandıran keşifler: Pedofili adama aitmiş!

Her gün geçtiği evin önünden yine bir sabah işyerine yürüyen genç kızın gizemli bir şekilde ortadan kaybolmasıyla ilgili tüyleri diken diken eden gelişmeler yaşandı. Temizlikçiler bir evin üst katında insan kalıntıları buldu. Kalıntıların 2 yıldır kayıp Leah Croucher'a (19) ait olduğu şüphesi uyandı. Olayla ilgili çok daha çarpıcı bir detaysa kalıntıların bulunduğu evin, daha önce iki kadına cinsel saldırıdan hüküm giymiş bir pedofiliye ait olması.

Haber 13-10-2022 10:21

Pedofili

Pedofili Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Pedofili Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Telefonunda keşfedilenler mide bulandırdı! Akla gelmeyecek yerlere kamera yerleştirip...

İngiltere'den 31 yaşındaki Jeffrey Wilson, gizlice fotoğraflarını çekerek öğrencilerin ve okul personelinin mahremiyetini ihlal etmekten suçlu bulundu. Bir kaleme gizlediği küçük bir kamerayı kullanarak görüntüleri alan Wilson, 12 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Trend 04-09-2022 16:35

Sözleri tepki çekmişti! O imam serbest bırakıldı

Kadın ile çocukları kıyafetleri üzerinden hedef alan ve pedofiliyle ilgili sözleri tepki çeken cami imamı Mehmet Şükrü Dörtbudak ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Haber 01-09-2022 08:21

Dünya bu görüntülerle çalkalanıyor! Biden'ın oğlunun telefonundan çıktı: Çocuklarla iğrenç fotoğraflar, uyuşturucu, silah...

Dünya, ABD Başkanı Biden ve oğluyla ilgili iddiaları konuşuyor. Biden’ın oğlu Hunter Biden’ın olduğu iddia edilen telefon verileri internete sızdırıldı. Hunter Biden’ın olduğu iddia edilen veriler arasında yaşı küçük kız çocuklarıyla uygunsuz fotoğrafları, uyuşturucu madde ve silah kullanımıyla ilgili yazışmaları ve görüntüleri yer aldı. İşte detaylar...

Haber 11-07-2022 22:28

52 gün süren kabus! Okul servisinden kaçırıp yerin altında sakladı

28 yaşındaki Dmitry Kopylov, yedi yaşındaki bir çocuğu okula giderken kaçırdıktan sonra onu korkunç bir bodrum katına götürdü ve 52 gün boyunca kendisine cinsel tacizde bulundu. Suçlu bulunan pedofili Kopylov, 19 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Trend 06-07-2022 11:31

Sabahları çocuk olduğunu düşünerek uyanıyor! Nişanlısını polise ihbar ediyordu

29 yaşındaki Chloe Barnard, nadir olarak görülen bir beyin hastalığı nedeniyle nöbet geçirdiği sabahlar çocuk veya genç olduğunu sanarak uyanıyor. Sabahları son yıllarını hatırlamadan uyanan Chloe bu hastalığı nedeniyle birçok sorun yaşıyor. Hafıza kaybı yaşadığı sırada yanında olan kişileri tanıyamayan Chloe nişanlısının onu kaçırdığını bile düşünmüş.

Haber 28-06-2022 10:27

Seks için morga davet etti! Şimdi sayısız cinsel suçtan yargılanıyor

Lancs, Blackpool'dan 42 yaşındaki Nigel Robinson-Wright, bir cenaze görevlisi olarak çalışıyordu. Kimliği belirsiz bir adamı morga davet ederek bir cesetle cinsel ilişkiye girmeye teşvik edip buna yardım ve yataklık etmesinin ardından tutuklanan Robinson-Wright şimdi birden fazla cinsel suçtan yargılanıyor.

Trend 07-05-2022 12:01

Tuzak kurarken kendisi tuzağa düştü! Oğlunu istismar etmişti

Amerika'nın Missouri eyaletinden John Mark Wilson, cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen birini öldürmek için bir tetikçi tutmaya çalıştığını kabul ettikten sonra şartlı tahliye olasılığı olmaksızın 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Trend 14-04-2022 11:22

Küçük kız çocuklarına iğrenç tuzak! 13-15 yaşında gibi davranmış

İğrenç olay Samsun'da yaşandı. İddiaya göre inşaat mühendisi, sosyal medya hesaplarında kendisi 13-15 yaşında gibi tanıttı. Bu yöntemle kız çocuklarını tuzağa düşürmeye çalışan şüpheli, 9-11 yaşlarındaki çocukları kandırıp kamera karşısında soyunmalarını sağladı. İğrenç olayın ortaya çıkması sonrası yapılan çalışmalar neticesinde şüpheli şahıs, siber polisinin takibi sonucu yakalandı.

Haber 30-12-2021 15:35

Fransa'da skandal! 3 binden fazla pedofil kayıtlara geçti

Fransa’da bağımsız komisyonun araştırmasına göre, Katolik Kilisesi’nde 1950’den bu yana 3 binden fazla pedofil kayıtlara geçti.

Haber 03-10-2021 13:40

Polonya'da pedofili rahip yakalandı! Kız çocuklarını gizli kamerayla kaydetmiş

Polonya’da bir rahip kız çocuklarını soyunma odasında gizli kamerayla kaydettiği için 1,5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 11-05-2021 20:17

Instagram'dan tanıştığı kız çocuğunun yatağının altında üç hafta saklandı!

ABD'nin Ohio eyaletinde 20 yaşındaki bir adamın, üç hafta boyunca Instagram'dan tanıştığı genç bir kızın yatağının altında yaşadığı, kıza tecavüz ettiği ve çıplak fotoğraflarını çektiği ortaya çıktı.

Haber 24-03-2021 16:52