Pedro Carmona Haberleri

Otobüs görevlisinin katilini halk kendi elleriyle cezalandırdı! Yaklayıp linç ettiler... Tekme,tokat, yumruk: Taşlarla kafasına vurarak öldürdüler

Honduras'ın kuzey kesimindeki San Pedro Sula'nın Barandillas semtinde hırsız olduğu iddia edilen bir kişi halk otobüsünde bir görevliyi vurarak öldürdü. Saldırı anı Barandillas Mahallesi Yedinci Sokak'ta bulunan bir vatandaş tarafından aracıyla kaydedildi. Silah sesinden korkan yolcular otobüsten koşarak kaçarken halk katili yakalayarak linç etti.

Trend 2024-04-19 15:45:30

Sarı-Lacivertliler'in Gremio'ya kiraladığı Joao Pedro, Fenerbahçe'ye ilk transfer olduğu dönemde acı çektiğini söyledi!

Fenerbahçe'nin İtalyan ekibi Cagliari'den kadrosuna kattığı daha sonrasında Gremio'ya kiralık olarak gönderdiği Joao Pedro kariyerine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Spor 2024-03-29 07:37:39

Ankara'dan Venezuela hamlesi! Petrol ve doğal gazda iş birliği masadaydı, mutabakat imzalandı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Venezuela ziyareti kapsamında Petrol Bakanı ve Devlet Petrol Şirketi (PDVSA) Başkanı Pedro Rafael Tellechea görüştü. Petrol ve doğal gazda iş birliği masadaydı.

Finans 2024-01-31 13:02:40

Sahnede bir anda yere yığıldı! Kalp krizi geçiren Brezilyalı şarkıcı hayatını kaybetti

Brezilya'da 30 yaşındaki sanatçı Pedro Henrique, şarkı söylediği esnada kalp krizi geçirdi. İnternette yayınlanan dini bir etkinlikte sahnede şarkı söylediği sırada kalp krizi geçiren sanatçı hayatını kaybetti.

Haber 2023-12-14 22:05:53

Diğer Haber Etiketleri

Honduras cinayet fenerbahçe kulübün sezon yaşında Joao Pedro son dakika transfer Türkiye Venezuela hamle Petrol doğal gaz mutabakat zaptı Brezilya sahne Recep Tayyip Erdoğan Berlin la casa de papel Cumhurbaşkanı Pedro Sanchez 10 g 20 Armağan Çağlayan atan da, maçı maçın yapılan açıklama İspanya dünya kupası ak dakika haberleri iyet n dakika haberleri son dakika haberleri tete s lig transfer dönemi UEFA Arda Güler hazırlık maçı Cengiz Ünder Marsilya Gremio Futbolcu paylaşım real madrid yeni Arjantin mağara Kolombiya uçak kazası erden süper li Süper Lig Pedro Pascal game of thrones gladyatör moda Oyuncu başakşehi spor spor to spor tot spor toto pedro ligi medipol başakşehir Başakşehir başakşehir fatih terim stadı fatih terim stadı Emre Belözoğlu bahçe maçı maç, yayınlanacak istedi Jennifer Lopez Kylie Jenner deprem Nicolas Cage Star Wars fenerbahçe galatasara fenerbahçe galatasaray derbisi ne zaman fenerbahçe maçı galatasaray Derbi Peru turist FIFA Dünya Kupası Enner Valencia Ezgjan Alioski Sakatlık OHAL jesus rayo vallecano bıraktı haberler Alexis Sanchez portekizli penaltı Jorge Jesus UEFA Avrupa Ligi Acun Ilıcalı acun ılıcalı hull city hull city hull city acun ılıcalı Şota Arveladze Sergen Yalçın Fatih Terim erdoğan Bulgaristan Serdar Dursun UEFA Şampiyonlar Ligi Dinamo Kiev arı Vinicius Junior ırkçılık Neymar Carlo Ancelotti Michy Batshuayi Rıdvan Dilmen Ali Koç Wout Weghorst Joshua King Kayserispor Spor Toto Süper Lig

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İspanya Başbakanı Sanchez ile telefonda görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İspanya Başbakanı Pedro Sanchez ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, İsrail'in Filistinlilere yönelik saldırıları, insani yardımların Gazze'ye kesintisiz ulaşması için atılması gereken adımlar ve kalıcı ateşkes ile kalıcı barış çabaları ele alındı.

Haber 27-11-23 18:55

La Casa de Papel: Berlin dizisinin viayon tarihi kesinleşti! Hayranlarıyla ilk afişi de paylaşıldı

Yayınlandığı 5 sezon boyunca tüm dünyada geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran La Casa De Papel efsanesi Berlin karakterinin serüvenini anlatan ‘La Casa De Papel: Berlin’ dizisiyle geri dönüyor. Pedro Alonso'nun Berlin karakterine hayat verdiği dizi 29 Aralık'ta Netflix'te görücüye çıkacakken dizinin ilk afişi de paylaşıldı.

Trend 25-11-23 15:50

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İspanya Başbakanı Sanchez ile görüştü!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İspanya Başbakanı Pedro Sanchez ile telefonda görüştü.

Haber 28-09-23 20:01

Fenerbahçe'den ayrılarak Gremio'ya giden Joao Pedro bin pişman! Ayrılmak istemiyordum...

Fenerbahçe'den ayrılarak Brezilya ekibi Gremio'nun yolunu tutan 31 yaşındaki oyuncu Joao Pedro, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Spor 12-09-23 08:05

Dükkanlar kapalı, sokaklar bomboş, polisler nöbette... Cumhurbaşkanı Erdoğan da katılıyor: Dünyanın gözü Hindistan’da olacak!

Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi, G-20 Liderler Zirvesi'ne ev sahipliği yapacak. 9-10 Eylül tarihlerinde yapılacak zirve öncesinde dünyanın en kalabalık şehirlerinden biri olan Yeni Delhi sessizliğe büründü. Güvenlik üst düzeye çıkarıldı, dükkanlar kapalı, sokaklar bomboş, polisler ise nöbette... Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Çin Devlet Başkanı Şi Cinping'in bu yıl zirveye katılmayacağı öğrenildi. İspanya Başbakanı Pedro Sanchez is koronavirüse yakalandığı için zirvede olamayacak.

Haber 08-09-23 16:51

Onlyfans'ın popüler çifti Armağan Çağlayan'a konuk oldu, söyledikleri tepki çekti! Üvey annemle de üçümüz cinsel içerikli...

Onlyafans'ta cinsel içerikli videolar üreten Süt ve Pedro, 'Gör Beni' adlı programda Armağan Çağlayan'ın sorularını yanıtladı. Pedro'nun 'üvey annesiyle de cinsel içerikli videolar çektiğini' söylemesi ve açık sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 22-08-23 07:04

İspanya'ya Dünya Kupası'nı kazandıran golü attı, maç sonunda yıkıldı! Babasının ölüm haberiyle...

FIFA 2023 Kadınlar Dünya Kupası Final maçında İspanyollara kupayı getiren golü atan Olga Carmona, babasının ölüm haberini maçın ardından aldı.

Spor 21-08-23 17:21

Son dakika: Fenerbahçe, transferi bedavaya bitirdi! 25 milyon euroluk yıldız Tete ile anlaşmaya varıldı...

Son dakika haberleri: UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Zimbru'yu toplamda 9-0'lık skorla eleyen Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Joao Pedro ve Diego Rossi ile yollarını ayıran sarı - lacivertlilerin kanat transferi yapmayı planladığı biliniyordu. Kanarya'nın bir süredir gündeminde bulunan Tete ile menajerini İstanbul'a getirdiği ve anlaşma zemini oluşturduğu öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 03-08-23 14:13

Fenerbahçe adeta para basıyor! 5 futbolcudan rekor gelir: 1.73 milyar TL...

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Zimbru'yu toplamda 9-0'lık skorla eleyeren 3. ön eleme turuna adını yazdırdan Fenerbahçe, transfer dönemindeki hareketliliğiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Son olarak Diego Rossi ve Joao Pedro ile yollarını ayıran sarı - lacivertliler, bonservisiyle gönderilen futbolculardan rekor bir gelir elde etti. İşte detaylar...

Spor 03-08-23 12:10

Marsilya'da Cengiz Ünder gelişmesi! 1 dakika bile süre almadı! Adım adım Fenerbahçe'ye geliyor...

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Zimbru'yu toplamda 9-0'lık skorla eleyen Fenerbahçe, adını 3. ön eleme turuna yazdırmıştı. Sarı - lacivertlilerde turun sevinci yaşanırken, transferde de sıcak gelişmeler devam ediyor. Son olarak Joao Pedro ve Diego Rossi'yle yollarını ayıran Kanarya'nın gündemindeki Cengiz Ünder, Marsilya'nın hazırlık maçında süre alamadı.

Spor 03-08-23 09:11

Fenerbahçe'de Szalai sonrası bir ayrılık daha! Joao Pedro'nun yeni takımı belli oldu...

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turu rövanşında Zimbru ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı - lacivertlilerin geçtiğimiz sezonun başında Cagliari'den kadrosuna kattığı Joao Pedro, eşyalarını toplamış ve İstanbul'dan ayrılmıştı. Brezilya asıllı İtalyan golcünün yeni adresi ise belli oldu.

Spor 01-08-23 10:18

Son dakika: Fenerbahçe'de maç öncesi ayrılık! İsmail Kartal'ın gözüne giremeyen yıldız isim eşyalarını topladı...

Son dakika haberleri: UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turu rövanşında 1 Ağustos Salı günü Zimbru'ya konuk olacak olan Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Miha Zajc ve Mert Müldür ile anlaşma sağlayan sarı - lacivertlilerde takımdan ayrılacak isimler de merak ediliyordu. Son olarak Attila Szalai ile yollarını ayıran Kanarya'da bir veda daha ortaya çıktı. Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezonun başında kadrosuna kattığı Joao Pedro, İstanbul'dan ayrılıyor. İşte detaylar...

Spor 31-07-23 17:18

Arda Güler'in sakatlanma anı ortaya çıktı! Ünlü doktordan korkutan açıklama: 3 ay sürer!

Milli futbolcu Arda Güler, antrenmanda yaşadığı sakatlık sebebiyle Real Madrid'in ABD kampından ayrıldı. Güler'in paylaşımında, "Bugün takım arkadaşlarımla sahada olmak isterdim ama tedavi sürecimi hızlandırmak ve bir an önce hazır olmak için Madrid'e dönüyorum. Desteğiniz için teşekkürler." ifadeleri yer aldı. Öte yandan Marca'ya konuşan Dr. Pedro Luis Ripoll, Güler için korkutan bir iddia ortaya attı.

Spor 30-07-23 09:16

İsmail Kartal kararını verdi! Joao Pedro gönderiliyor, yeni adresi bile belli oldu

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'nin Konferans Ligi kadrosuna alınmayan Joao Pedro'nun takımdan gönderilmeye hazırlanıldığı öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 22-07-23 20:19

14 yaşındayken evinden ayrıldı! Tam 40 yıldır mağarada yaşıyor... Modern dünyadan tamamen uzaklaştı

Arjantin’nin ücra bir dağındaki mağarada tek başına yaşayan 87 yaşındaki Pedro Luca’nın hayatı duyanların ilgisini çekiyor. Henüz 14 yaşındayken evinden ayrılan Luca, 40 yılı aşkın süredir kendisine inşa ettiği mağarada tek başına yaşıyor. Luca’yı ve yaşadığı yeri görmek için bölgede yerel turlar düzenleniyor.

Trend 19-07-23 09:09

Manyok otu nedir, ne işe yarar? Manyok Türkiye'de yetişir mi, zehirli mi? İşte faydaları ve yan etkileri...

Manyok ile ilgili araştırmalar Kolombiya'daki 4 çocuğun geçirdikleri uçak kazası sonrası Amazon Ormanları'nda 40 gün hayatta kalma mücadelesi verdikleri yönünde basında yer alan haberler sonrası merak konusu oldu. Kolombiyalı askeri özel kuvvetler sözcüsü Pedro Arnulfo Sánchez Suárez'in aktardığına göre, manyok unu yemek, uçakları düştükten bir ay sonra Amazon ormanlarında bulunan dört çocuğun hayatını kurtarmaya yardımcı oldu. Peki, Manyok otu nedir, ne işe yarar? Manyok Türkiye'de yetişir mi?

Haber 12-06-23 12:18

Fenerbahçe yönetiminden Joao Pedro hamlesi! Milano'ya gittiler, temsilcisiyle görüştüler

Yeni sezon için hazırlıklarına hız kesmeden devam eden Fenerbahçe'de halihazırda kadroda bulunan bazı isimler için de görüşmeler sürüyor. Bu isimlerden olan ve beklentileri karşılayamayan Joao Pedro için İtalya'da bir zirve gerçekleşti. İşte detaylar...

Spor 09-06-23 19:21

Game Of Thrones’un yıldızı Pedro Pascal o sahneyi ilk kez açıkladı! “Gözlerim enfeksiyon kaptı”

Tüm dünyada geniş bir hayran kitlesine ulaşan Game Of Thrones dizisinde Oberyn Martell karakterine hayata veren Pedro Pascal, trajik ölüm sahnesini yeniden canlandırmasını isteyen hayranları yüzünden hastalandığını söyledi. Ölüm sahnesini canlandırmak isteyen hayranlarının gözüne parmağını soktuğunu belirten ünlü yıldız, “Gözlerim enfeksiyon kaptı” diyerek duruma isyan etti.

Trend 30-05-23 15:15

Pedro Pascal büyük bir merakla beklenen “Gladyatör 2” filminin kadrosuna katıldı... Oyuncu kadrosu netleşiyor

2000 yılında vizyona giren Russell Crowe ve Joaquin Phoenix’li ilk filmden 23 yıl sonra serinin devam filmi Gladyatör 2 için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Deadline’ın aktardığına göre şimdilerde The Last of Us ve The Mandalorian dizileriyle çıkışını sürdüren Pedro Pascal filmin kadrosuna katılan isim oldu.

Trend 03-05-23 11:59

Pedro Pascal kısa pantolonla kırmızı halıda! Bu adam dizlerini bizim için ortaya koydu

'The Last of Us dizisiyle büyük bir hayran kitlesi edinen ABD'li oyuncu Pedro Pascal MET Gala'ya öyle bir tarzda geldi ki sosyal medya yıkıldı. Yakışıklı oyuncunun özellikle pantolonuna binlerce yorum yağdı.

Magazin 02-05-23 14:50

Pedro Pascal’ın yeni projesi belli oldu! Bu kez komedi filmiyle sevenlerinin karşısına çıkacak

Pedro Pascal, başrollerini Margaret Qualley ve Geraldine Viswanathan'ın üstleneceği ‘Drive-Away Dolls’ filminin kadrosuna dahil oldu. Film aynı zamanda yönetmen Ethan Coen’in kardeşi Joel Coen olmadan çektiği ilk solo filmi olacak.

Trend 21-04-23 15:16

Joao Pedro: “Hikayenin geri kalanının farklı olacağına inanıyorum”

Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında Medipol Başakşehir ile deplasmanda karşılaşan Fenerbahçe, sahadan 2-1 galip ayrıldı. Mücadelenin iki golüne de imza atan Joao Pedro, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Spor 20-04-23 14:22

Fenerbahçe'de Joao Pedro, 7,5 ay sonra gol sevinci yaşadı!

Medipol Başakşehir ile deplasmanda karşılaşan Fenerbahçe’de Joao Pedro; takımının gollerine imza atarken, Süper Lig’de 7,5 ay sonra fileleri havalandırdı.

Spor 19-04-23 23:09

MAÇ SONUCU: Fenerbahçe, 90+3'te geri döndü! Joao Pedro, sarı - lacivertlilere hayat verdi...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Medipol Başakşehir ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanan ve 90 dakikası büyük bir mücadeleye sahne olan maçta kazanan taraf Fenerbahçe oldu. Sarı - lacivertliler, 88 dakika 1-0 geride götürdüğü karşılaşmadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı. Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren goller Joao Pedro'dan geldi.

Spor 19-04-23 22:31

BAŞAKŞEHİR FENERBAHÇE MAÇI CANLI İZLE! Başakşehir Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel 11'ler

Başakşehir Fenerbahçe maçı canlı olarak yayınlanacak. Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında oynanacak karşılaşma Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak. Başakşehir Fenerbahçe maçı canlı izleme ekranı internette araştırılıyor. Öte yandan Jorge Jesus'un çalıştırdığı Sarı Lacivertlilerde Jao Pedro ile Serdar Dursun'un karşılaşmaya yedek kulübesinde başlaması bekleniyor. Peki, Başakşehir Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte, muhtemel 11'ler...

Spor 19-04-23 13:21

Kylie Jenner'dan Türkiye'ye destek mesajı: Herkes için dua ediyorum...

Türkiye'yi derinden sarsan Kahramanmaraş depreminde arama kurtarma çalışmaları devam ederken, dünyaca ünlü birçok isimden de destek mesajları gelmeye devam ediyor. Jennifer Lopez, Kylie Jenner, Natalie Portman, Pedro Alonso, Billie Ellish ve Lewis Hamilton da depremzedeleri yalnız bırakmadı.

Magazin 09-02-23 13:03

Nicolas Cage’ten şaşırtan Star Wars çıkışı! Star Wars evrenine katılmama nedenini açıkladı

Nicolas Cage kısa süre önce The Unbearable Weight of Massive Talent filminde, The Mandalorian dizisinin yıldızı Pedro Pascal ile birlikte rol aldı. Star Wars evrenindeki Mandalorian olarak da tanınan ünlü Din Djarin karakterine hayat veren Psacal ile aynı projede yer aldıktan sonra ünlü oyuncu Cage, hakkındaki Star Wars söylentilerine açıklık getirerek henüz Star Wars'a katılmayı planlamadığını açıkladı.

Trend 20-01-23 15:45

Fenerbahçe Galatasaray derbisi saat kaçta, ne zaman? Fenerbahçe Galatasaray derbide kazanan kim oldu?

Futbolseverler Fenerbahçe Galatasaray derbisini heyecanla bekliyordu. Derbinin saati ve yayın kanalı da yoğun olarak araştırıldı. Fenerbahçe'de Joao Pedro maçta süre alamadı. Peki Fenerbahçe Galatasaray derbisi ne zaman oynandı, derbiyi kim kazandı? İşte detaylar...

Spor 08-01-23 21:39

Fenerbahçe İstanbulspor maçı sona erdi! İşte Fenerbahçe İstanbulspor maç sonucu

Fenerbahçe ile İstanbulspor, Ziraat Türkiye Kupası, 5. tur maçında bugün karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertlilerde Joao Pedro, Altay Bayındır, Nazim Sangare ve Luan Peres'in sakatlıkları sürüyor. Yapılan açıklamaya göre; Alioski iyileşti. Maçı hakem Volkan Bayarslan yönetti. Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda oynanan maçın detayları merak edildi. Peki Fenerbahçe İstanbulspor maçı sonucu ne oldu? İşte Fenerbahçe İstanbulspor maçı detayları...

Spor 21-12-22 00:16

Binlerce turist beklemede! Peru'da mahsur kaldılar

Peru'da, Cumhurbaşkanı Pedro Castillo’nun 7 Aralık'ta Kongrede görevinden alınıp cezaevine gönderilmesinin ardından başlayan protestolar, binlerce turistin ülkede mahsur kalmasına neden oldu. 5 bin turistin, ülkede sıkışıp kaldığı bildirilirken, ülkenin birçok noktasında devam eden eylemler nedeniyle Cusco kentindeki Alejandro Velasco Astete Uluslararası Havalimanı uçuşlara geçici olarak kapatıldı.

Trend 17-12-22 11:56

Koltuk değnekleriyle yürüyor, 'sezonu kapattı' gibi! Fenerbahçe'de Joao Pedro şoku...

Spor Toto Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturarak Dünya Kupası arasına giren Fenerbahçe, formda kalmak için çalışmalarını hazırlık maçlarıyla sürdürüyor. Sarı - lacivertliler, Rayo Vallecano ile oynanan dostluk karşılaşmasında Joao Pedro'yu sakatlığa kurban vermişti. Sol ayağından sakatlanan oyuncu, gözyaşları içerisinde sedyede oyundan alınmıştı. Brezilya asıllı İtalyan yıldızın son durumu ortaya çıktı. İşte detaylar...

Spor 08-12-22 10:34

Peru'da OHAL ilan edildi! Sokağa çıkma yasağı ilan edildi, halk sokaklara döküldü

Peru, tarihinin en hareketli gününe tanıklık ediyor. Devlet Başkanı Pedro Castillo meclisi feshedip OHAL ilan etti. Ülkede sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Yaşanan gelişmelerin ardından 11 bakan istifa etti. Castillo'nun açıklamasının, mecliste kendini görevden almak için yapılacak oylamadan birkaç saat önce yapılması ise dikkat çekti. Son olarak, Kongreyi feshetme ve ulusal acil durum hükümeti kurulması kararı alan Castillo gözaltına alındı. Ülkede yeni Cumhurbaşkanı Dina Boluarte yemin etti.

Haber 07-12-22 22:09

Her şey Joao Pedro'nun sakatlığı sonrası oldu! Fenerbahçe'nin yeni golcüsü Vincent Aboubakar

Bu sezon Jorge Jesus ile şampiyonluk hasretini dindirmek isteyen ve yoluna emin adımlarla ilerleyen Fenerbahçe'de geçtiğimiz günlerde Joao Pedro'dan gelen sakatlık haberi can sıkarken, oldukça dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Sarı-Lacivertliler'de gerçekleştirilen hazırlık mücadelesinde sakatlanan ve uzun süre sahalardan uzak kalması beklenen Joao Pedro için harekete geçilirken, gündeme gelen isim Beşikta'ın eski golcüsü Vincent Aboubakar oldu. İşte detaylar...

Spor 05-12-22 07:40

Joao Pedro'dan gelen haber Fenerbahçe camiasını yıktı! Akıllarda Mert Hakan Yandaş'ın o bakışları kaldı...

Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arayı iyi değerlendirmek isteyen Fenerbahçe, İspanyol kulübü Rayo Vallecano ile karşı karşıya geldi. Mücadelenin 60. dakikasında oyuna giren Joao Pedro, 10 dakika sonra çok ciddi bir sakatlık yaşadı ve oyuna devam edemedi. Sakatlığını gören Mert Hakan Yandaş'ın suratının ifadesi ise izleyenlerin aklından çıkmadı. Joao Pedro'nun son durumu belli oldu.

Spor 01-12-22 18:42

Son dakika: Sedyede gözyaşlarına hakim olamadı! Fenerbahçe - Rayo Vallecano maçında Joao Pedro'nun şanssız anı: Gol anında sakatlandı...

Son dakika haberleri: FIFA Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arada çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, hazırlık maçında İspanya La Liga temsilcisi Rayo Vallecano ile karşı karşıya geldi. Sarı - lacivertlilerde ikinci yarıda oyuna dahil olan santrfor oyuncusu Joao Pedro, bir pozisyon sonrasında sakatlandı. Gözyaşlarına hakim olamayan yıldız futbolcu, sedyeyle oyun alanının dışına götürüldü ve yerini Çağtay Kurukalıp'a bıraktı.

Spor 30-11-22 22:00

Son dakika: Sezon başında gelen Joao Pedro gidiyor, yerine dünyaca ünlü yıldız geliyor! Alexis Sanchez, ocak ayında 'Çubuklu'yu giyecek iddiası...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de topladığı 29 puanla Dünya Kupası'na lider olarak giren Fenerbahçe'de transfer için sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı - lacivertlilerin sezon başında Galatasaray ile yarışa girerek santrfor oyuncusu Joao Pedro'yu kadrosuna katmıştı. Fenerbahçe'de beklentileri henüz karşılayamayan Brezilya asıllı İtalyan futbolcu ile yolların ayrılacağı ve Marsilya'da forma giyen dünyaca ünlü yıldız futbolcu Alexis Sanchez'e imza attırılacağı iddia edildi. İşte detaylar

Spor 26-11-22 10:54

Taraftar Sağ tarafa vur dedi, Valencia penaltıyı kaçırdı! Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus o an çılgına döndü...

UEFA Avrupa Ligi B Grubu 4. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, deplasmanda AEK Larnaca'yı 2-1 mağlup ederek bir üst tura yükselmeyi garantiledi. Sarı - lacivertlilere galibiyeti getiren golleri Joao Pedro ve Michy Batshuayi kaydederken, Enner Valencia'nın kaçırdığı penaltıdaki detay gündeme oturdu. Karşılaşmayı izleyen bir taraftarın uyarısını dikkate alan Valencia'nın atamadığı penaltının ardından Jorge Jesus çok kızdı. İşte ayrıntılar...

Spor 13-10-22 21:58

Pedro Martins kimdir? Acun Ilıcalı Hull City için Pedro Martins ile anlaşamadı mı?

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'de Şota Arveladze ile yolların ayrılmasının ardından yeni teknik direktör adayının Pedro Martins olacağı konuşuluyordu. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Wigan Athletic ile karşılaşan ve maçtan 2-1 üstünlükle dönen Hull City dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Peki, Pedro Martins kimdir? Acun Ilıcalı Hull City için Pedro Martins ile anlaşamadı mı?

Spor 07-10-22 14:29

Hull City yeni hocasıyla anlaşamadı! Acun Ilıcalı yeni teknik direktörü son dakika olarak duyurdu

Hull City'de geçtiğimiz günlerde Şota Arveladze'nin görevine son verilmişti. Üst üste alınan mağlubiyetlerden sonra Acun Ilıcalı'nın araya girmesiyle müdahale edilen teknik direktörlük meselesinde yeni gelişmeler yaşandı. Ilıcalı, Wigan karşılaşması öncesi teknik direktör Pedro Martins ile birlikte bir paylaşım yaptı. Hull City, "Teknik direktör Pedro Martins ile yaptığımız görüşmelerin ardından karşılıklı anlaşmaya varamadık ve görüşmeleri bitirme kararı aldık." açıklamasında bulundu.

Spor 07-10-22 13:56

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Prag'da diplomasi trafiği! Ermenistan Başbakanı Paşinyan'ı kabul etti

Son dakika haberine göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Siyasi Topluluğu (AST) zirvesi için geldiği Çekya'nın başkenti Prag'da Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan'ı kabul etti. İki liderin görüşmesi basına kapalı şekilde gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, Bulgaristan Cumhurbaşkanı Rumen Radev, Çekya Başbakanı Fiala ve İspanya Başbakanı Pedro Sanchez ile de görüşme gerçekleştirdi.

Haber 06-10-22 18:15

Acun Ilıcalı paylaşarak ateşi yaktı! İşte Hull City'nin yeni hocası...

Hull City'de geçtiğimiz günlerde Şota Arveladze'nin görevine son verilmişti. Üst üste alınan mağlubiyetlerden sonra Acun Ilıcalı'nın araya girmesiyle müdahale edilen teknik direktörlük meselesinde yeni gelişmeler yaşandı. Ilıcalı, Wigan karşılaşması öncesi teknik direktör Pedro Martins ile birlikte bir paylaşım yaptı. Bu paylaşım, Hull City'nin yeni teknik direktörünü resmen açıklamış oldu.

Spor 06-10-22 08:44

'Bilinmeyen nedenler var!' Serdar Dursun, Fenerbahçe ile birçok olay yaşayan Dinamo Kiev'e gidiyormuş!

Fenerbahçe'nin önce Şampiyonlar Ligi ikinci eleme turunda karşılaştığı ve elendiği, daha sonra ise UEFA Avrupa Ligi grubunda karşı karşıya geldiği ve 2-1 mağlup ettiği Dinamo Kiev ile arasında bir konunun daha olduğu ortaya çıktı. Sarı - lacivertlilerde Enner Valencia, Joao Pedro ve Michy Batshuayi'nin ardından 4. santrfor konumuna düşen Serdar Dursun'un sezon başında Ukrayna ekibine transfer olmaya çok yakın olduğu iddia edildi.

Spor 04-10-22 08:51

Sosyal medya çalkalanıyor! Fenerbahçe'nin yıldızı Joao Pedro Galatasaray sorusuna yanıt verdi, arı saldırısına uğradı

Son dakika... Fenerbahçe'nin sezon başında Cagliari'den bonservisiyle birlikte kadrosuna kattığı 30 yaşındaki golcü oyuncu Joao Pedro, Beşiktaş derbisi öncesi düzenlenen basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Pedro, bir dönem ismi Galatasaray ile anılması nedeniyle kendisine yöneltilen 'teklif aldınız mı?' sorusunu yanıtlamasının hemen ardından arı saldırısına uğradı. İşte o anlar...

Spor 24-09-22 14:17

Son dakika: 'Maymunluğu bırak!' Dünya, Real Madrid'in yıldızı Vinicius Junior'a yapılan ırkçılık skandalını konuşuyor!

Son dakika haberleri: Dünya futbolu ırkçılık skandalıyla çalkalanıyor! Real Madrid'in dünyaca ünlü yıldızı Vinicius Junior'un attığı gollerden sonra yaptığı dans figürleri İspanya'da olay oldu. El Chiringuito'da menajer Pedro Bravo'nun Brezilyalı futbolcunun dansına yönelik yaptığı ırkçı yorumlar sonrasında ülke adeta karıştı. Vinicius'a birçok futbolcudan destek geldi.

Spor 17-09-22 17:28

Jorge Jesus ile karşı karşıya! Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe'nin yeni transferi Michy Batshuayi için olay yorum! İdeal bir oyuncu değil...

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Yukatel Kayserispor'u konuk eden Fenerbahçe, rakibini Joao Pedro ve Joshua King'in golleriyle 2-0 mağlup etmiş ve puanını 10'a yükseltmişti. Sarı - lacivertlilerde başkan Ali Koç, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamalarda Wout Weghorst'un kendilerine önerildiğini ancak seçimlerinin Michy Batshuayi'den yana olduğunu ifade etmişti. Jorge Jesus'un Weghorst ve Maxi Gomez'i veto ettiğini dile getiren Koç'un sözleri sonrası Rıdvan Dilmen'den flaş yorumlar geldi.

Spor 04-09-22 18:19