Pembe Haberleri

Pembe nasıl yazılır? Pembe mi penbe mi, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Türkçe, dünyadaki en zengin kelime hazinesine sahip olan diller arasında yer alır. Bu durumun birçok nedeni vardır. Bir kelime Türkçede birden fazla anlama karşılık gelebilir. Ayrıca Türkçe farklı dillerden gelen kelimeleri de dağarcığına kabul etmiş ve bu tür yabancı kökenli kelimeleri zamanla söyleniş biçimleri ile ya da yazım biçimleri ile Türkçeleştirmiştir. Yazım yanlışları da en çok yabancı kökenli bu kelimeleri yazarken yapılır.

Egitim 07-09-2023 19:24

'Kalpli Göl', pembe renge büründü! Dünyada sadece 8 tane var... Sosyal medyada yayılan fotoğraflarıyla popüler hale geldi

Çanakkale'nin Ezine ilçesinde yılın belli dönemlerinde pembeye bürünen ve kalp şekli ile dikkati çeken 'Kalpli Göl', dron ile havadan görüntülendi.

Haber 03-08-2023 13:04

Pembenin elli tonu: İşte Barbie stilini yansıtabileceğiz en güzel ürünler

Margot Robbie ile Ryan Gosling’in başrollerinde oynadığı Barbie filminin çekim süreciyle ortaya çıkan Barbiecore trendine birçok ünlü ayak uydurdu! Bu sezonun en trend kuralı olarak belirtilen pembe kombinler; Gigi Hadid'den Kim Kardashian'a, Anne Hathaway'den Megan Fox'a kadar birçok ünlü ismin de tercihi oluyor. Siz de bu modaya ayak uydurmak istiyorsanız birbirinden pembe kıyafetlerden oluşturduğumuz listemize bakmaya ne dersiniz?

Kadin 25-07-2023 16:46

52 yaşındaki kadın uyguladığı makyaj trendiyle yıllara meydan okuyor! Bu trend en az 20 yaş gençleştiriyor

Yapılan makyajlarla çok daha genç ve dinamik görünmek mümkün olabiliyor. Doğru makyaj adımları bambaşka bir görünüm kazanmamızı sağlayabiliyor. TikTok'ta 52 yaşındaki bir kadın uyguladığı makyaj trendiyle yıllara meydan okuduğunu gösterdi. İşte anında gençleştiren makyaj tüyosu...

Kadin 25-05-2023 13:03

Pembe

Pembe Hakkındaki Haberler Mynet'te. Pembe Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Her evde bulunuyor! Doğal pembe dudaklar için kullanabileceğiniz malzemeler

Dudakların renksiz olması solgun ve hasta bir görünüme sebep oluyor. Kadınlar dudaklarını renklendirmek için çeşit çeşit rujlar ve dudak renklendirme işlemleri uyguluyorlar. Ancak evde bulunan doğal malzemeler ile uzun süre kalacak pembe dudaklara sahip olabilirsiniz.

Kadin 27-10-2022 13:36

Pembe Otobüs ile meme kanseri için farkındalık oluşturulacak

Genç Birikim Derneği ve bir otobüs firmasının "1-31 Ekim Meme Kanseri Bilinçlendirme ve Farkındalık Ayı" dolayısıyla hayata geçirdiği proje ile pembe tasarımla giydirilen bir otobüs yıl sonuna kadar Diyarbakır-Van arası karşılıklı sefer yapacak

Yurthaber 18-10-2022 21:49

Sağlık meslek lisesi öğrencileri pembe mektuplarla meme kanserine dikkati çekiyor

Sakarya'da pembe elbise giyip pembe çiçekli taçlar takan sağlık meslek lisesi öğrencileri, pembe kağıtlara yazdıkları ve aynı renkteki zarflara koydukları mektupları vatandaşlara dağıtarak meme kanseri konusunda farkındalık oluşturmayı amaçlıyor - İl Sağlık Müdürü Aziz Öğütlü: - "Vatandaşlarımızdan özellikle şunu istiyoruz; Sağlık Bakanlığımız bunun farkına varalım diye canla başla çalışıyor. Farkındalık daha evde muayeneyle başlıyor ve erken teşhiste yüzde 100 tedaviye kadar gidiyoruz, ne olur farkında olalım"

Yurthaber 14-10-2022 09:49

Edirne'de meme kanserine dikkat çekmek için yaya geçidi pembeye boyandı

Edirne'de meme kanserine dikkat çekmek için yaya geçidi pembeye boyandı

Yurthaber 11-10-2022 16:58