Penis Büyütme Haberleri

Penis büyütme ameliyatı umduğu gibi bitmedi, operasyon sonrası iddiası ağızları açık bıraktı! Hem kısaldı hem inceldi

Penis büyütme ameliyatı olmaya karar veren bankacı, operasyonun ardından doktorla davalık oldu. Kendisine "Minimum 3 santim uzama sağlarız" vaadinde bulunulduğunu öne süren adam, bir üroloji uzmanında karar kıldı. Ancak ameliyat sonrası, penisinin eskisinden de kısa olduğunu savunup mahkemenin yolunu tuttu. Doktorun savunması dilekçeyle kayıtlara geçti. İlginç davada yer alan dilekçedeki 'anatomi' detayı dikkat çekti.

Haber 31-12-2023 15:27

1 milyon dolara cinsel organını sigorta ettirdi! “Penisim o kadar büyük ki yaralanmalara neden oluyor”

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan Keiran Lee isimli bir adam cinsel organının büyüklüğünü itiraf ettikten sonra manşetlerdeki yerini aldı. 400’den fazla yetişkin filminde rol aldığını ifade eden Lee, cinsel organı nedeniyle bazı yaralanmalara neden olduğunu itiraf ederek herkesi şaşkına çevirdi.

Trend 15-06-2023 10:17

Cinsel organına taktığı halka yüzünden hastanelik oldu! Uzmanlar penis büyütme eylemleri konusunda uyardı...

Tayland’ın Chiang Mai eyaletinde cinsel organını büyütmek isteyen bir adamın başvurduğu yöntem şaşkınlık yarattı. Cinsel organını büyütmek için çelik bir halka yerleştiren 29 yaşındaki adam hastanelik oldu. Cerrahi operasyonla çelik halka çıkartıldı ancak uzmanlar erkek hastaları bu tarz eylemler konusunda uyardı.

Trend 09-06-2023 13:50

Penis boyu hakkında yapılan araştırma sonuçları şaşırtıcı! Penis boyunun artmasının nedeni riskli olabilir

Erkekler penis boyları hakkında öz güven problemleri yaşayabiliyor. Toplumda birçok kişi penis boyunun cinsel hayatı etkilediğini düşünüyor. Bu konuda yapılan araştırma sonuçlarına göre penis boyunda görülen artışın çeşitli sağlık sorunlarına neden olabileceği belirtildi.

Haber 05-04-2023 10:02

Penis Büyütme

Penis Büyütme Hakkındaki Haberler Mynet'te. Penis Büyütme Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Penis büyütme ilacının etkisini geçirmek için yapıştırıcı süren hurdacı hastanelik oldu

Penis boyu erkekler için oldukça büyük problemler yaratabiliyor. Ortalama penis boyuna sahip olan birçok erkek penisinin ufak olduğunu düşünüyor. Penis boyunu uzatmak için ilaç kullanan Musah Seidu yaşadığı problemleri yapıştırıcıyla çözmek isteyince hastanelik oldu.

Haber 12-01-2023 15:14

İlaç almanıza gerek yok! Doğal yolla penis büyüten ve kalınlaştıran yiyecekler

Penis boyu erkekler için oldukça büyük problem haline gelebiliyor. Birçok erkek penis boyu ve şekli nedeniyle özgüven sorunları yaşıyor. Yapılan araştırmalar penis boyunun sekste düşünüldüğü kadar önemli olmadığını tespit etse de penis boyunu büyütmek ve kalınlaştırmak için çeşitli yöntemler aranıyor. Penis büyütücü ilaç kullanmak istemiyorsanız ve daha sert ereksiyonlara sahip olmak istiyorsanız aşağıda bulunan besinlere göz atabilirsiniz.

Haber 04-01-2023 09:34

Penis büyütme kliniği işletiyor! Gördükleri inanılmaz: “Randevu alanların çoğu kadın”

ABD'de Londra'nın lüks Marylebone semtinde bir penis büyütme kliniği işleten ve Dr. Botox olarak bilinen Razvan Vasilas, meslek hayatında gördüklerini anlattı. Sıklıkla randevu için kendisini arayanların erkekler değil kadınlar olduğunu söyleyen doktor, erkeklerin bu konuda ne kadar takıntılı ve utangaç olabildiklerine dikkat çekti. Ayrıca prosedüre ilişkin detayları da paylaştı.

Trend 23-11-2022 10:10

Dert etmeyin! Penis boyunu doğal yoldan artıracak yiyecekler

Erkekler penis şekilleri ve boyları nedeniyle çeşitli problemler yaşayabiliyorlar. Yapılan araştırmalar penis boyunun kadınların orgazm olmasında düşünüldüğü kadar etkisi olmadığını belirtse de birçok erkek bu konuda sorun yaşadığını söylüyor. Penis boyunu uzatmak için yöntemler arıyorlar. Penis boyunu artıracak 5 yiyecek bulunuyor.

Haber 28-10-2022 14:23

Erkeklerin yüzde 30 bu durumdan memnun değil! Gerçekten işe yarayan penis büyütme tekniği

Penisinizi büyütmenin gerçekten işe yarayan 3 yolu ve asla denememeniz gereken 4 yöntem! Vakum pompaları gibi yöntemlerle penisinizi büyütebilirsiniz. Kasık kıllarını tıraş etmek veya karın bölgesindeki yağları eritmek gibi estetik değişiklikler yapmak da yardımcı olabilir. Ancak asla enjekte edilebilir operasyonları, implantları veya losyonları denememelisiniz.

Haber 08-10-2022 16:57

Bölgelere göre penis boyları belirlendi: Penisi en küçük olan ülke şaşırttı!

Cinsellik hakkında konuşulan konular denilince ilk akla penis boyları geliyor. Penis boyu hakkında sürekli olarak araştırmalar yapılıyor. Penis boyunun sanıldığı kadar önemli olmadığı belirtilse de birçok erkek bu konuda sorun yaşadığını açıklıyor. Son yapılan araştırmada ülkelere göre penis boyları açıklandı.

Haber 05-10-2022 08:37

Sandığınız kadar uzun değilmiş: Kadınların orgazm olmasına yetecek penis boyu açıklandı! Penis boyunu uzatmak için...

Penis boyu birçok erkeğin açıklayamadığı problemleri arasında bulunuyor. Toplum uzun cinsel organın daha hızlı ve etkili orgazm yarattığını düşünüyor. Ancak yapılan araştırmalara göre kadınların orgazm olması için penisin düşünülen boyutlarda olmasına gerek yok. Ayrıcı penisi uzatmak için çok çeşitli yöntemler bulunuyor.

Haber 06-09-2022 11:35

Cinsel organı büyüttüğü söyleniyor! İşe yarıyor mu?

Erkekler arasında cinsel organın büyüklüğü önemli konu başlıklardan biri olarak ön plana çıkıyor. Erkek cinselliği konu başlıkları arasında her zaman popüler olan penis boyu ile ilgili efsaneler her zaman ilgi çekti. Tarih boyunca birçok besin penis boyunu büyüttüğü iddiasıyla kullanıldı. Bazıları bu konuda gerçekten işe yararken bazılar ise fayda sağlamadığı gibi daha çok zarar veriyor.

Haber 10-08-2022 08:42