Penny Lawrence Haberleri

Photoshop'tan çok sıkıldım diyerek paylaştı! Kıvrımlı model Iskra Lawrence yine adından söz ettirdi

Moda dünyasına kendini kabul ettirmiş bir isim olan Iskra Lawrence yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelmeyi başarıyor. Ünlü model son paylaşımıyla da adından söz ettirdi. Nar çiçeği mayosuyla verdiği pozlarını Instagram hesabından paylaşan modele hayranlarından yorum yağdı.

Magazin 2024-03-18 10:58:22

Kıvrımlı model Iskra Lawrence her yerden dekolte verdi! Bedeniyle barışık olduğunu her zaman söylüyordu...

Moda dünyasına kendini kabul ettirmiş bir isim olan Iskra Lawrence son paylaşımıyla gündem oldu. Pembe dekolteli bir elbise giyen Model, pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 2024-02-28 16:30:26

Kıvrımlı model Sevgililer Günü için aldığı iç çamaşırlarını giydi! Fiyonk bu kadar mı güzel durur

Kıvrımlı modeller arasında yer alan Iskra Lawrence yine adından söz ettirdi. Büyük beden model olarak tanınan güzel isim Sevgililer Günü için aldığı iç çamaşırlarının reklamını yaparken sütyeninin detayı dikkat çekti.

Magazin 2024-01-31 14:47:24

OnlyFans fenomeni Carly Sutherland Lawrence, milyonlarca ulaşan kazancını yönetme şeklini anlattı... Kafamın içinde meteliksiz gibi yaşıyorum

OnlyFans'ın en çok kazanan kişilerinden biri olarak kabul edilen 26 yaşındaki Carly Sutherland Lawrence verdiği yatırım tavsiyesi sayesinde hayranlarını şaşkına çevirdi. OnlyFans hesabındna yaptığı müstehcen paylaşımlarıyla kısa sürede gelirini 7 haneli rakamlara ulaştıran fenomen isim, "Kafamın içinde meteliksiz gibi yaşıyorum" diyerek parasını biriktirdiğini söyledi.

Trend 2024-01-20 11:15:45

MİT mensuplarınca kullanılan nesneler sergiye çıktı: Robot kravatlar, kayıt cihazlı kol saatleri, Arabistanlı Lawrence...

Arabistanlı Lawrence'ın motorundan robot kravatlara, bilgi ve görsel gizlemeye yarayan nesnelere değin birçok ilgi çekici nesne ilk kez sergilendi! AKM'de açılan sergiyle Türk istihbarat tarihi vatandaşla buluştu. Şimdiden ilgi odağı haline gelen sergide yer alan eşyaların tarihi arka planı bir bir gün yüzüne çıktı.

Haber 19-01-24 14:52

Iskra Lawrence kalçalarını paylaştı! Bu sana ne ifade ediyor?

Büyük beden model Iskra Lawrence, uzun yıllardır beden olumlama akımının en önemli sözcülerinden biri. Sosyal medyada iddialı pozlarını paylaşan ünlü model bu sefer kalça pozuyla adından söz ettirdi.

Magazin 15-01-24 08:41

Kıvrımları sayesinde ünlü oldu! Iskra Lawrence itirafıyla dikkat çekti

Geçmişte model olmak için kapısını çaldığı ajanslardan geri çevrilen büyük beden model, Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla takipçilerinin dikkatini çekiyor. Kıvrımlarını sergileyen model son olarak itirafıyla dikkat çekti.

Magazin 04-01-24 10:04

Iskra Lawrence kutudan çıkan iç çamaşırlarını tek tek giydi!

Kıvrımlı Model Ashley Graham ile birlikte bedensel pozitivizm akımının öncülerinden biri olarak kabul edilen Iskra Lawrence sosyal medyada farklı kombinlerini sergilemeyi son dönem çok seviyor. Model son olarak kutudan çıkan iç çamaşırlarını giyerek kıvrımlarını sergiledi.

Magazin 26-12-23 13:38

Kıvrımlı sosyal medyada fenomeni Iskra Lawrence 'balina' yorumuna tepki gösterdi! Herkes bir anda onu savundu

Model ve vücut pozitifliği savunucusu olan sosyal medya fenomeni Iskra Lawrence, moda dünyasının kalıplarını yıkarak kısa sürede standartlaşan güzellik anlayışına meydan okuyan isimlerin arasındaki yerini aldı. Sosyal medyada 5 milyon takipçiye ulaşan fenomen isim son gönderisinde yapılan 'balina' yorumuna sinirlenerek sert tepki gösterdi.

Trend 25-12-23 13:43

Kıvrımlı model iç çamaşırlarıyla mutfağa girdi! 2016 yılındaki haliyle şimdiki halini karşılaştırdı

Beden olumlama hareketinin öncülerinden Iskra Lawrence son dönemde iç çamaşırlı pozlarıyla dikkat çekiyor. Kıvrımlı model bu sefer iç çamaşırlarıyla mutfağa girdi ve bununla da yetinmeyip eski pozlarıyla şimdiki halini kıyasladı.

Magazin 01-12-23 09:25

Sütyensiz hallerini paylaşıp çözümünü gösterdi! Iskra Lawrence yine adından söz ettirdi

Sıfır beden modelliğe meydan okuyan ve büyük beden modeller arasında önce olan Iskra Lawrence sosyal medyada sütyen yerine nasıl bir çözüm bulduğunu gösterdi. Kıvrımlı model önce sütyensiz hallerini göstererek dikkat çekti.

Magazin 23-11-23 15:01

Iskra Lawrence bu sefer reklam için soyundu! İç çamaşırlı pozlarıyla olay oldu

Iskra Lawrence, sıfır beden çılgınlığının yaşandığı moda dünyasında kendini kabul ettirmiş bir isim. Kendiyle barışık olduğunu her daim gösteren kıvrımlı model son olarak iç çamaşırlarıyla poz vererek dikkat çekti.

Magazin 20-11-23 14:26

Jennifer Lawrence'ın No Hard Feelings (Büyü de Gel) filmindeki çıplak dövüş sahnesi olay oldu! Sosyal medyanın gündemine yerleşti

Açlık Oyunları serisinin yıldızı Jennifer Lawrence, romantik-komedi filmi "No Hard Feelings (Büyü de Gel)" ile görücüye çıkmıştı. 23 Haziran'da vizyona giren film Nteflix'te görücüye çıktı. Hayranlarının beğenisine sunulan filmdeki Lawrence'ın plajda çıplak bir şekilde dövüştüğü bir sahne sosyal medyanın gündemine yerleşti.

Trend 08-11-23 12:00

Jennifer Lawrence çıplak sahnesiyle gündemde! Korkusuz bir oyuncu

Jennifer Lawrence, ABD'de Netflix'te henüz gösterime giren yeni filmi No Hard Feelings'te tamamen çıplak kalarak hayranlarını şaşkına çevirdi.

Magazin 24-10-23 12:26

Şeffaf giyip göğüslerini elleriyle kapadı! Kıvrımlı model Iskra Lawrence'den olay pozlar

Bedensel pozitivizm akımının öncülerinden biri olarak kabul edilen Iskra Lawrence sosyal medyada kıvrımlarını sergilemeye devam ediyor. Kusursuz görünme algısını yıkan güzel model transparan bluzuyla verdiği pozlarla olay oldu.

Magazin 23-10-23 08:39

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, BM Genel Sekreteri Antonio Guterres ile görüştü!

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD temasları kapmasında BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, Avustralya Dışişleri Bakanı Penny Wong ve Endonezya Dışişleri Bakanı Retno Marsudi ile görüştü.

Haber 24-09-23 01:21

Büyük beden olduğu için geri çevrilmişti! Kıvrımlı model Iskra Lawrence podyumda...

Geçmişte model olmak için kapısını çaldığı bütün ajanslardan geri çevrilen büyük beden model Iskra Lawrence; bir iç çamaşırı markası için podyuma çıktı. Kıvrımlı model kendinizi geri çevirenlere adeta "Kaybettiğinizi dönün bir bakın" der gibiydi.

Magazin 11-09-23 09:29

Jennifer Lawrence'in +18 komedi filmi gündemde! Gişede büyük başarı

Jennifer Lawrence ve Andrew Barth Feldman'ın başrollerini üstlendiği +18 komedi filmi 'No Hard Feelings' (Büyü de Gel), içerdiği çıplak sahneler ve konusu nedeniyle R derecelendirmesi aldı.

Magazin 06-07-23 15:20

Jennifer Lawrence’tan öpüşme sahnesi itirafı! Ekran önündeki en kötü öpüşmesini böyle taklit etti

Açlık Oyunları (Hunger Games) filminin yıldızı ABD’li oyuncu Jennifer Lawrence, ekran önündeki en kötü öpüşme sahnesini anlattı. Oscar’lı oyuncu rol aldığı projelerdeki bir erkek oyuncunun çok kötü öpüştüğünü söyledi ve ağız hareketlerini taklit etti. Güzel oyuncunun itirafı gündem yaratmayı başardı.

Trend 06-07-23 15:02

Hollywood yapımcısı Lawrence Turman hayatını kaybetti

"The Graduate", "The Thing", "The River Wild" ve "American History X" filmleriyle tanınan ünlü Hollywood yapımcısı Lawrence Turman yaşamını yitirdi.

Magazin 03-07-23 20:02

Kıvrımlı model Iskra Lawrence elbisenin içine girmek için çok çabaladı! Sonunda seksi ama...

İngiliz model Iskra Lawrence uzun yıllardır beden olumlama akımının en önemli sözcülerinden biri. Son günlerde kombinlerini ve hazırlanma sürecini sosyal medyada paylaşan kıvrımlı model beyaz elbisesinin içine girmek için çok çabaladı.

Magazin 30-06-23 09:40

Kıvrımlı model Iskra Lawrence tanga mayosunu kamera karşısında giyince...

Bedensel pozitivizm akımının öncülerinden biri olarak kabul edilen Iskra Lawrence son dönemde pozlarıyla dikkat çeken bir isim. Son olarak Miami'ye tatili giden kıvrımlı model mayosunu reklam için kamera karşısında giyince olay oldu.

Magazin 18-06-23 09:52

Katnis rolü için hazır! Jennifer Lawrence Hunger Games (Açlık Oyunları) serisine geri dönmek istediğini söyledi

Oscar ödüllü aktris Jennifer Lawrence, "Hunger Games (Açlık Oyunları)" serisindeki Katniss Everdeen rolüne geri dönmeye hazır olduğunu söyledi. Ünlü oyuncu Katnis rolüne geri dönmek için yapımcılara yeşil ışık yaktı.

Trend 13-06-23 15:56

Bir giydi bir çıkardı! Kıvrımlı model Iskra Lawrence iç çamaşırlarını sergiledi

Kıvrımlı Model Ashley Graham ile birlikte bedensel pozitivizm akımının öncülerinden biri olarak kabul edilen Iskra Lawrence sosyal medyada iç çamaşırlarını bir giydi bir çıkardı. Kıvrımlı modelin pozları sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 02-06-23 07:15

Büyük beden model Iskra Lawrence tanga bikinisini giyip kıvrımlarını sergiledi

Beden pozitifliğini savunucusu Iskra Lawrence Onlyfans'a girerek herkesi şaşırtmıştı. Sosyal medya fenomeni ve kıvrımlı model Iskra Lawrence son olarak tanga bikinisini giyip poz verdi.

Magazin 09-04-23 10:46

Bad Boys: Her Zaman Çılgın filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Will Smith'in yer aldığı Bad Boys: Her Zaman Çılgın bu akşam TV'de

Bad Boys: Her Zaman Çılgın filmi bu akşam saat 20:00'de ATV ekranlarında yayınlanacak. 2020 yapımı aksiyon ve komedi filminin başrollerinde Will Smith ve Martin Lawrence yer alıyor. Peki, Bad Boys: Her Zaman Çılgın filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Will Smith'in yer aldığı Bad Boys: Her Zaman Çılgın bu akşam TV'de olacak.

Trend 03-01-23 19:42

ABD'den beklenen haber geldi! Füzyon enerjisinde yeni dönem: Dönüm noktası niteliğinde bir başarı

ABD’nin California eyaletinde yer alan Lawrence Livermore Ulusal Laboratuvarı’da füzyon enerjisine yönelik yapılan deneyde, füzyon reaksiyonu başlatmak için kullanılan enerjiden daha fazla enerji üretilerek ilk defa net enerji kazanımı sağlandığı duyuruldu.

Haber 13-12-22 20:28

İngiltere’de yeni Başbakan adayları belli oluyor! İşte öne çıkan isimler

İngiltere’de Başbakan Liz Truss’ın 44 günlük görev süresi sonrası istifa etmesinin ardından tekrar seçim yapılacak. Eski Başbakan Boris Johnson’ın tekrar aday olması beklenirken, Rishi Sunak ve Penny Mordaunt da seçimde yer alacak. Johnson’ın parlamentoda hala destekçileri bulunurken, İngiliz medyası Sunak’ı bir önceki seçimde olduğu gibi favori gösteriyor. Son seçimde üçüncü olan Mordaunt’un ise bu kez oy oranını artırıp artıramayacağı merak ediliyor.

Haber 23-10-22 13:16

Dünya ölüp yeniden dirilen hemşirenin sözlerini konuşuyor! “Tanrı’yla tanıştım. İnsanlığa bir mesaj getirdim”

Amerika Birleşik Devletleri’nin Kentucky eyaletinde yaşayn 52 yaşındaki emekli hemşire Penny Wittbrodt, 2014 ila 2016 yılları arasında nefes alma ve yumat güçlüğü çektikten sonra hastaneye kaldırıldı. Deneyimlerini sık sık Facebook'ta ve podcast'lerde paylaşan Wittbrodt’un anafilaktik şok geçirdikten sonra bir süreliğine yaşam fonksiyonları durdu. Yeniden hayat dönen kadının o süreçte yaşadıkları anlattığı sözler ise dünya basınında geniş yankı uyandırdı.

Trend 10-10-22 10:05

VavaCars C Serisinde 37 milyon dolar yatırım aldı

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Burak Dağlıoğlu: - "Güçlü, dayanıklı ve hızlı büyüyen ekonomisi ile birlikte Türkiye teknoloji ekosistemi, girişimci iş kültürü, yetkin yetenek havuzu, pazar büyüklüğü ve Avrupa, Asya ve Afrika'nın kesişme noktasındaki cazip konumu sayesinde uluslararası yatırımcılardan giderek daha fazla yatırım çekiyor" - VavaCars Üst Yöneticisi ve Kurucu Ortağı Lawrence Merritt: - "VavaCars Türkiye’de doğmuş bir işletme olmaktan gurur duymaktadır ve Türkiye’ye başarılı bir şekilde toplamda 100 milyon dolar yabancı yatırım getirmiştir"

Yurthaber 14-09-22 16:42

Kadınların sütyenden kurtulmaları gerektiğini söylemişti! Iskra Lawrence iç çamaşırlarını giyip kıvrımlarını sergiledi

Büyük beden modeller arasında öne çıkan isimlerden biri de Iskra Lawrence... Sıfır beden konusundaki duruşuyla tanınan model geçtiğimiz dönemlerde iddialı pozlara imza atmıştı. Kadınlarda meme uçunun tabu olmaktan çıkması gerektiğini söyleyen Iskra Lawrence son olarak dantelli iç çamaşırlarıyla kıvrımlarını sergiledi.

Magazin 04-08-22 09:24

Fatih Karagümrük, Nijeryalı Anwan Lawrence Nicholas'ı kadrosuna kattı

Fatih Karagümrük, Nijeryalı Anwan Lawrence Nicholas'ı kadrosuna kattı

Yurthaber 30-07-22 14:56

Antalyaspor ile VavaCars arasında sponsorluk anlaşması imzalandı

Kırmızı-beyazlı kulübün başkanı Aziz Çetin: - "VavaCars'ın Antalyaspor'a yaptığı yatırımın karşılığını uluslar arası seviyede alacağını düşünüyorum" - VavaCars Kurucu Ortağı ve CEO'su Lawrence Merritt: - "Yaptığımız sponsorluk anlaşmalarıyla bütün Türkiye'de görünür olmak istiyoruz"

Yurthaber 26-07-22 13:57

Son dakika: İngiltere'de başbakanlık seçiminde çember daralıyor... 'Türkiye' önerisiyle tepki toplayan Liz Truss üst turda!

Son dakika haberi: Karıştığı skandallarının ortaya çıkmasıyla yükselen çağrılara dayanamayan Boris Johnson'ın başbakanlıktan ve partisinin liderliğinden istifa etmesinin ardından Johnson'ın koltuğuna gelecek isim için yarış sürüyor. Adaylığını açıklayan isimlerden Rishi Sunak, Penny Mordaunt, geçtiğimiz günlerde skandal 'Türkiye' önerisi ortaya çıkan Liz Truss ve Kemi Badenoch bir üst tura yükselerek şansını artırırken bir isim ise yarıştan elendi.

Haber 18-07-22 22:38

Hunger Games (Açlık Oyunları) serisinin devam filmi geliyor! Müjdeyi verdiler

Başrollerini Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson ve Liam Hemsworth'ün üstlendiği Hunger Games (Açlık Oyunları) serisinin yeni filmi için hazırlıklar başladı. Tüm dünyada yoğun ilgiyle karşılanan serinin yeni filmi için çalışmalar hızlandı.

Trend 29-04-22 17:08

Jennifer Lawrence anne oldu

Oscar'lı oyuncu Jennifer Lawrence, ilk çocuğunu dünyaya getirdi. 31 yaşında anne olan Amerikalı oyuncunun bebeğinin cinsiyeti henüz bilinmiyor.

Magazin 24-02-22 15:30

8 aydır kayıp olan kedisini telefondaki miyavlama sesinden tanıdı! Özlem sona erdi

Essex'te yaşayan Rachael Lawrence isimli bir kadın tesadüf eseri gerçekleştirdiği telefon konuşması sırasında miyavlama sesi duydu. Sesin yaklaşık 8 aydır kayıp olan kendisine ait olduğunu anlayan kadın çok sevdiği sevimli dostuna bu tesadüf sayesinde kavuştu.

Trend 18-01-22 17:17

Sosyal medya fenomeni Iskra Lawrence, kilo eleştirilerine sert yanıt verdi! Değişimiyle herkesi şaşırttı

Sosyal medya fenomeni Iskra Lawrence, kilo aldığına yönelik olarak yapılan eleştirilere cevap verdi. İnsanların sadece dış görünüşü üzerinden değerlendirilmesinin büyük bir yozlaşma örneği olduğunu ifade eden Lawrence, yıllar içinde değişimini gösterdi ve kendisinde en sevdiği kişilik özelliklerini anlattı.

Trend 05-01-22 14:53

Don’t Look Up filminin son sahnesinin Meryl Streep’in doğaçlaması olduğunu yönetmeni itiraf etti

Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Cate Blanchett, Tyler Perry, Ariana Grande gibi yıldız isimlerin yer aldığı Don't Look Up filmi son dönemde adından sıklıkla söz ettiren yapımlardan biri olmayı başardı. 2021 yılının en çok izlenen filmleri arasında kabul edilen Don’t Look Up’ın yönetmeni Adam McKay, filmin son sahnesinin değiştirdiğini söyledi. Yönetmen, Meryl Streep’in doğaçlaması sayesinde Don't Look Up'ın final sahnesinin oluştuğunu dile getirdi.

Trend 01-01-22 16:26

Jennifer Lawrence, Don’t Look Up filminin çekimlerini anlattı! “Jonah Hill ile çok eğlendik”

Netflix’in en çok izlenen filmlerinden biri olmayı başaran Don’t Look Up’ın başrol oyuncusu Jennifer Lawrence çekimlere dair açıklamalarıyla dikkatleri çekti. Jennifer Lawrence, Netflix'in son hit filmi Don't Look Up'ın çekimlerinde Jonah Hill'in son derece eğlenceli olduğunu söyledi.

Trend 29-12-21 16:34

Herkes Don't Look Up'ı konuşuyor! Dünyanın sonunu getiren o adam kim: Steve Jobs mu, Elon Musk mı, yoksa Tim Cook mu?

Netflix'in Don't Look Up filmi büyük ilgi görüyor. Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence ve Meryl Streep gibi isimlerin yer aldığı filmdeki kurgusal Bash şirketinin CEO'su "Peter Isherwell" karakteri ise soru işareti yarattı. Kimileri karakteri Apple'ın CEO'suna benzetti, kimileri bir kişiden daha fazlası olduğunu dile getirdi. Peki kim bu adam? Doç. Dr. Ali Murat Kırık, Teknoloji Uzmanı Cem Sünbül ve "@tokyophonline" ile birlikte Peter Isherwell karakterini konuştuk...

Haber 27-12-21 15:51

İngiltere’de emeklilere özel olarak verilen ücretsiz otobüs kartıyla 3500 km seyahat etti! Hayatının en büyük macerasına atıldı

75 yaşındaki Penny Ibbott, altı haftalık otobüs yolculuğuna İngiltere'nin sınırında güney kıyısının merkezinden yola çıktı ve saat yönünün tersine seyahat etti. Ibbott, yolculuğunu beş yıl önce vefat eden eşinin anısına yaptı. Yaşlı kadın, takipçilerine “Bir şeyler yapın ve ışıltınızı kaybetmeyin” diyerek seslendi.

Trend 22-12-21 16:38

Jennifer Lawrence’den şaşırtan Leonardo DiCaprio itirafı! “Onunla çalışmak cehennem gibi”

Netflix'in kadrosunda Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Cate Blanchett, Timothée Chalamet gibi isimlerin yer aldığı, merakla beklenen yeni filmi Don't Look Up 24 Aralık’ta vizyona girecek. Merakla beklenen filmin başrol oyuncusu Jennifer Lawrence’den herkesi şaşırtacak bir itiraf geldi. Güzel oyuncu filmdeki partneri Leonardo DiCaprio ile çalışmanın cehennem gibi olduğunu açıkladı.

Trend 09-12-21 12:24

Karnı burnunda olan Jennifer Lawrence’dan utandıran cinsel ilişki itirafı! Sunucu ne yapacağını şaşırdı

En İyi Kadın Oyuncu ödülü sahibi Jennifer Lawrence, yeni filmi Don’t Look Up’ın tanıtımları için sık sık kamera karşısına geçiyor. Karnı burnunda olan oyuncu geçtiğimiz akşam Stephen Colbert ile The Late Show'a katıldı. Güzel oyuncunun canlı yayında yaptığı cinsel ilişki itirafı hem sunucuyu hem de izleyicileri utandırdı.

Magazin 09-12-21 07:52

Jennifer Lawrence: Benim travmam sonsuza kadar var olacak

Başarılı oyuncu Jennifer Lawrence, yeni filmi Don’t Look Up kapsamında Vanity Fair’e röportaj verdi. Jennifer Lawrence, 2014 yılında cep telefonunun hacklenmesi sonucu çıplak fotoğraflarının yayınlanması hakkında konuştu. Sızdırılan çıplak fotoğraflardan kaynaklanan travmanın 'sonsuza kadar' süreceğini söyledi.

Magazin 23-11-21 14:29

Don’t Look Up filminin yıldızı Jennifer Lawrence ücret tartışmasını açıkladı: Benden fazla para alması umrumda değil

The Hunger Games film serisinin yıldızı Jennifer Lawrence, ‘Don’t Look Up’ projesiyle seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Jennifer Lawrence ve Leonardo DiCaprio’nun rol aldığı film vizyona girmeden ücret tartışmalarıyla gündeme geldi. Partneri Leonardo DiCaprio’da daha düşük bir ücret aldığını itiraf eden Lawrence, bu durumun umrunda olmadığını söyledi.

Trend 23-11-21 11:56

Netflix’in yeni filmi “Don’t Look Up” beklenen fragmanını yayınladı! Oscar Ödüllü yönetmen imzasını taşıyor

Netflix'in kadrosunda Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Cate Blanchett, Timothée Chalamet gibi isimlerin yer aldığı, merakla beklenen yeni filmi Don't Look Up'ın resmi fragmanı yayınladı. Vizyon tarihi için geri sayım yapılan filmin fragmanı yoğun bir ilgiyle karşılaştı.

Trend 18-11-21 12:29

Ailelerinin evlenmesine onay vermediği çift 40 yıl sonra yeniden bir araya gelmeyi başardı

Çoğu kişi ilk aşkını unutamaz. Çocukluk aşkları herkesin bir şekilde hafızasına yer edinir. Bazıları ilk aşkıyla evlenecek kadar şanslı iken bazıları ise yıllar sonra yeniden bir araya gelebiliyor. Henüz 16 yaşındayken birbirlerine aşık olan Penny Umbers ve Mark Bethel’in hikâyesi gerçek sevgiyi ispat eder nitelikte. 16 yaşındayken ırk farklılıkları yüzünden ailelerinin onaylamadığı ilişkilerini bitirmek zorunda kalan çift, 40 yıl sonra tekrar bir araya geldi.

Trend 28-10-21 16:18

Kanada'da ''Benimle evlenir misin?'' pankartı taşıyan uçak düştü

Kanada'nın Montreal kentinde evlilik pankartı taşıyan küçük bir uçağın düşmesi sonucu bir kişi öldü, pilot ise hastaneye kaldırıldı. Yetkililer, Cessna 172'den motor arızası raporları aldıklarını, ancak müfettişlerin henüz kazanın nedenini belirlemediği söylediler. Kazadan kısa bir süre önce St-Lawrence nehrine düştüğü düşünülen pankartın ise bulunamadığı ifade edildi.

Haber 08-10-21 10:21