Pensilvanya Haberleri

Bir haftadır her yerde aranıyordu: Eski kız arkadaşını öldürüp cezaevine giren katil böyle firar etmiş!

ABD'de Brezilya vatandaşı Danelo Souza Cavalcante iki yıl önce eski kız arkadaşını öldürmüştü. Bir haftadır polis tarafından aranan Cavalcante cezaevinden firar ettiği öğrenildi. Mahkumun kaçtığı anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Haber 07-09-2023 11:12

Patlama anı kamerada! 3 ev yıkıldı, onlarcası hasar gördü... 1’i çocuk 5 kişi hayatını kaybetti

Amerika Birleşik Devletleri’nin Pensilvanya eyaletinin Plum bölgesinde meydana gelen patlamada 3 ev yerle bir olurken sokakta bulunan onlarca mülk hasra gördü. Patlamada 1’i çocuk 5 kişi hayatını kaybetti. Sokağı enkaza çeviren patlamaya ait görüntüler komşu evin kapısının önünde bulunan kameraya yansıdı.

Trend 14-08-2023 11:16

Pensilvanya'da patlama sesleri! Evler yerle bir oldu, 4 kişi öldü

ABD'nin Pensilvanya eyaletinde bir evde patlama meydana geldi. Patlamada 4 kişi yaşamını yitirdi. 1 kişiden ise haber alınamadı.

Haber 13-08-2023 15:13

FETÖ elebaşı Gülen'e Pensilvanya’da dev pankartla ‘15 Temmuz’ mesajı: ‘253 masumun canına kıyanlar…’

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in yaşadığı Pensilvanya’da 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde araçlı ve uçaklı gösteriler düzenlendi. Pensilvanya semalarında görülen uçağın kuyruğuna asılı dev pankartta, "15 Temmuz 2016'da 253 masumun canına kıyanlar, size tahmin ettiğinizden çok daha yakın bir yerde yaşıyor." ifadeleri yer aldı.

Haber 16-07-2023 07:52

Pensilvanya

Pensilvanya Hakkındaki Haberler Mynet'te. Pensilvanya Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Köpeğe tecavüzden suçlu bulundu! Savunması kan dondurdu... “Stres atmak için yaptım”

Amerika Birleşik Devletleri’nin Pensilvanya eyaletinde yaşayan bir üniversite profesör Themis Matsoukas, evcil hayvanıyla cinsel ilişkiye girme suçundan tutuklandı. Ödüllü akademisyenin köpeğine tecavüz ettiği anlar Rothrock Eyalet Ormanı'nda bulunan güvenlik kameraları tarafından saniye saniye çekildi. Profesörün benzer eylemi birkaç kez kamuya açık alanlarda yaptığı tespit edildi.

Trend 16-06-2023 15:53

Restoranı birbirine kattılar! Biftek kıtlığı kavgaya neden oldu, ortalık savaş alanına döndü

Amerika Birleşik Devletleri’nin Pensilvanya eyaletindeki bir restoranda dünya basınını şaşırtan bir olay yaşandı. Biftek kıtlığı nedeniyle restoranda 40 kişilik müşteri grubu arasında tartışma başladı. Sandalye ve masaların havada uçuştuğu kavgada restoran adeta savaş alanını anımsattı.

Trend 02-02-2022 09:59

Biden birkaç saat sonra orada olacaktı! 10 kişi yaralandı

ABD Başkanı Joe Biden, Pensilvanya eyaletinin ikinci büyük kenti Pittsburgh'u ziyareti öncesinde büyük bir şok yaşadı. Biden'ın ziyaretinden birkaç saat önce kentteki bir köprü çöktü. 10 kişinin yaralandığı olay sonrası Beyaz Saray'dan da bir açıklama geldi.

Haber 28-01-2022 19:15

Kızarmış tavuk kanadı sipariş etti, hayatının şokunu yaşadı: İkinci ısırışımda sert bir şey olduğunu anladım

ABD'nin Pensilvanya eyaletinde yaşayan kadın eve sipariş ettiği yemekle hayatının şokunu yaşadı. Tavuk kanatlarının içinde kızarmış tavuk kafasının da karıştığını gören Brittani Paulhamus, o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Paulhamus, ilk ısırdığında tavuk kafasını fark etmediğini ancak ikinci ısırışında tavuk gagasını yemeye çalıştığını anladığını söyledi.

Haber 30-10-2021 15:11

Yolcular dehşeti sadece izledi! ABD'de evsiz adam kadın yolcuya tecavüz etti

ABD'nin Pensilvanya eyaletindeki bir yolcu treninde, kadın bir yolcu evsiz bir erkek tarafından cinsel saldırıya maruz kaldı. Dehşet anlarında vagonda başka yolcuların da olduğu, kadının yardım istediği ancak kimsenin kadına yardım etmediği belirtildi.

Haber 17-10-2021 22:54

FETÖ'nün Pensilvanya'daki Gurbet Mezarlığı faaliyete geçti! İşte son defnedilen isim

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) ABD'nin Pensilvanya eyaletindeki örgüt karargahına yakın bölgede satın aldıkları ve uzun süredir boş duran mezarlığın faaliyete geçtiği tespit edildi. Öte yandan mezarlığa en son Gülen'in arkadaşının defnedildiği ortaya çıktı

Haber 24-04-2021 11:09

18 yaşındayken 50 yaşında sevgilisi vardı! ''Yaşlı kadınlarla olmaya bağımlıyım''

"Yaşlı kadınlarla çıkmaya bağımlı" olduğunu söyleyen 32 yaşındaki adam, son beş yılda 60 yaşın altında kimseyle sevgili olmadığını şu ana kadar en yaşlı kız arkadaşının 91 yaşında olduğunu söylüyor. İlk randevusunu 18 yaşındayken 50 yaşındaki bir kadınla yapan Kyle, yaşlı kadınlar olgun insanlar'' diyor.

Haber 10-04-2021 07:41

Kült korku filmi Kuzuların Sessizliği’nin çekildiği ev otele dönüştürüldü

1991 yapımı Oscar ödüllü Kuzuların Sessizliği filminin sahnelerinin bir bölümünün çekildiği ev otele dönüştürüldü. Amerika Birleşik Devletleri’nin Pensilvanya eyaletinde bulunan evin, düğünler ve diğer özel etkinlikler için de kullanılması planlanıyor.

Trend 31-03-2021 13:23