Petrole Haberleri

Son dakika: Dolardan euroya, borsadan petrole… Piyasalarda rekor günü! 33 lirayı bile aştı…

Son dakika: Dolar bugün sığ piyasada 30,80 TL’yi gördü. Euro/TL ise 33 lirayı aştı. Böylece döviz kurlarında yeni rekor kırıldı. Bir rekor haberi de Borsa İstanbul BIST 100 endeksinden geldi. Peki dolar bugün kaç TL? İşte döviz kurlarında son durum ve canlı borsa ekranı ile haberin detayları…

Finans 2024-02-06 10:17:55

Brent petrole 'Noel' arası: İşlemlere ara verildi

Brent petrol fiyatları geçtiğimiz haftayı 79 dolar seviyelerinde kapatmıştı. Yılın son haftasında gözler Kızıldeniz'deki hareketlilik nedeniyle bir kez daha fiyatlara çevrilmişti. Ancak petrol piyasasına işlemlere Noel tatili nedeniyle ara verildi.

Finans 2023-12-25 10:23:25

Bir ilde heyecan yaratan gelişme! Esrarengiz sıvı o iddiayı gündeme taşıdı: 'Bahar aylarında yerin altından adeta fışkırıyor'

Sivas'ta bir köyde petrol heyecanı yaşanıyor. 2 bin metredeki bir köyde yıllardır var olan ve petrole benzediği iddia edilen esrarengiz sıvının ateşle birleştiğinde yandığı öne sürüldü. Köy muhtarı Erhan Betaş, "Şuan güz ayında olduğumuz için sudaki karışım biraz zayıf ancak bahar aylarında çok daha belirgin bir hal alıyor. Gaza benzer bir görüntüsü var. Araştırılıp ülke ekonomisine kazandırılmasını istiyoruz" dedi.

Haber 2023-11-13 11:07:38

Eski ABD Başkanı Trump'tan tepki çeken sözler! Venezuela'yı alıp, bütün petrole sahip olabilirdik...

Eski ABD Başkanı Donald Trump North Carolina'da yaptığı basın toplantısında tepki çeken sözler söyledi. Kendi döneminin sonlarında Venezuela'nın çökmek üzere olduğunu belirterek, "Orayı kolayca alıp, tüm petrole sahip olabilirdik" dedi.

Haber 2023-06-11 23:23:54

Petrol piyasasını endişelendiren açıklama: Suudi Arabistan resti çekti! Satmayacaklar...

Petrol piyasası ABD'deki banka iflasları ve resesyon endişeleri ile gerilemeye devam ederken bir gelişme de Suudi Arabistan tarafında yaşandı. Enerji Bakanı bin Selman petrole tavan fiyat uygulamasına ilişkin olarak "Tedariklerimize bunu uygulayan hiçbir ülkeye petrol satmayacağız" dedi.

Finans 15-03-23 08:53

Benzin ve motorin zammı sonrası dikkat çeken yükseliş! 6 haftanın zirvesinde: 'Rekor seviyeye ulaşacak...'

Petrol fiyatlarındaki yükselişle benzin ve motorin fiyatları peş peşe zamlanmıştı. Ancak bugün flaş bir gelişme daha yaşandı. Petrol fiyatları son 6 haftanın zirvesine çıktı. Öte yandan Uluslararası Enerji Ajansı'nın (IEA) son yayımladığı raporda petrole olan talebin bu yıl geçen yıla kıyasla günlük bazda 1 milyon 870 bin varil artışla günlük 101 milyon 720 bin varile ulaşması bekleniyor.

Finans 18-01-23 14:09

BENZİN VE MOTORİN FİYATI GÜNCEL! 26 Eylül benzin litre fiyatı ne kadar, indirim ne zaman gelecek? Motorin kaç TL? 26 Eylül 2022 Pazartesi güncel akaryakıt fiyatları!

Benzin ve motorin fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri akaryakıt fiyatlarına indirim geleceği yönündeki haberlerin ardından merak konusu oldu. AB ve ABD’de petrole talebin azalacağı beklentisi, yüksek enflasyon nedeniyle resesyon riskinin artması petrol fiyatlarındaki düşüşü destekliyor. Bu düşüşün ardından birçok kişi de gözünü, akaryakıt fiyatlarına çevirdi. Peki, 26 Eylül benzin litre fiyatı ne kadar, Motorin kaç TL? İşte 26 Eylül güncel motorin ve benzin fiyatları!

Finans 26-09-22 12:41

AK Parti Genel Başkanvekili Yıldırım'dan enflasyonla mücadelede kararlılık vurgusu:

"Petrole zam gelince her şey tepeden tırnağa zamlanıyor. Bu hayat pahalılığına karşı vatandaşımızı korumak, enflasyonla mücadeleyi sürdürmek bizim boynumuzun borcu ve önceliğimiz" - "Güneyimizden her gün gelen roketleri, füzeleri artık gelmez hale getirdik. Akdeniz'den Irak'a kadar bir emniyetli kuşak oluşturmak suretiyle terör örgütünü, teröristleri sınırlarımızın içine girmeden bulundukları yerde etkisiz hale getirdik"

Yurthaber 08-07-22 14:41

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan milyonların beklediği kararları açıkladı! Asgari ücrete ek zam, memur ve emekli maaşları...

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında düzenlenen Kabine toplantısının ardından milyonların gözü Erdoğan'ın açıklamalarına çevrildi. Erdoğan Suriye sınırında başlayacak harekatlarla ilgili dikkat çeken bir mesaj verirken Adana'da bulunan yüksek kaliteli petrole de değindi. Asgari ücrete ek zam ve memur ile emekli maaşlarıyla ilgili önemli haberler veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, zamlı memur maaşları için tarih verdi, öğretmen atamalarıyla ilgili açıklama yaptı.

Haber 27-06-22 19:39

Bir ilimizden daha petrol müjdesi gelmişti! Petrolün vanadan akışı görüntülendi

Adana’nın Ceyhan ilçesinde Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı’na bağlı ‘Çukurova 1 ve Çukurova 2’ isimli araştırma sahasında petrol bulundu. Arama yapan yabancı şirketin daha önce ‘Petrol yok’ diyerek kapattığı kuyuda bulunan petrolün yüksek kalitede olduğu öğrenilirken bölge halkı petrole sevinci yaşadı.Bununla beraber petrolün vanalardan akışı görüntülendi.

Finans 24-06-22 15:24

Bir ilimizde daha petrol müjdesi! Yabancı şirket 'yok' diyerek kapatmıştı! Bakan duyurdu: Petrol keşfini yakında ilan edeceğiz

Adana’nın Ceyhan ilçesinde Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı’na bağlı ‘Çukurova 1 ve Çukurova 2’ isimli araştırma sahasında petrol bulundu. Arama yapan yabancı şirketin daha önce ‘Petrol yok’ diyerek kapattığı kuyuda bulunan petrolün yüksek kalitede olduğu öğrenilirken bölge halkı petrole sevinci yaşıyor. Öte yandan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez kısa süre önce bir gazeteye "Adana'daki petrol keşfini yakında ilan edeceğiz" şeklinde açıklamada bulunmuştu.

Finans 23-06-22 15:02

Benzinleri bitince yolda mahsur kaldılar! Pazarcılar: Fazla almıştık

Samsun’da ilginç bir olay meydana geldi. Samsun’dan Çaykara’ya giden ve pazarcılık işiyle uğraşan 4 kişi Soğanlı Yaylası, Derebaşı virajlarında benzinleri bitince mahsur kaldılar. AFAD ekipleri tarafından köydeki petrole getirilen pazarcılar, benzin aldıktan sonra Çaykara'ya hareket etmek üzere yola çıktılar.

Haber 21-06-22 20:34

Petrole benzeyen sıvıyla ilgili ilk bilgiler geldi! Tüm ilçeyi heyecanlandıran olayda yeni gelişme... TPAO numune aldı

Manisa’nın Salihli ilçesindeki heyecanlandıran olayda yeni bir gelişme yaşandı. Yağbasan mahallesinde bir çiftçi zeytin bahçesinde sulama amacıyla sondaj yaparken petrole benzeyen siyah bir sıvı keşfetmişti. Çiftçinin sıvıyı çakmakla kontrol etmesiyle yangın çıkmıştı. Su kuyusundan akan yanıcı ve petrole benzeyen siyah sıvıya dair ilk bilgiler geldi. Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) yetkilileri de numune aldı. Sızıntının bölgede yer alan fay hatlarından kaynaklandığı öğrenildi.

Haber 30-05-22 16:33

Manisa'da heyecanlandıran olay: Zeytin bahçesinde sondaj yaparken keşfetti... Petrole benziyor!

Manisa'nın Salihli ilçesinde heyecanlandıran ilginç bir olay yaşandı. İlçede yaşayan bir çiftçi, zeytin bahçesinde sulama amaçlı sondaj yaparken petrole benzer siyah bir sıvı keşfetti. Sondajla çıkan sıvının petrol olup olmadığını merak eden çiftçi, sıvıyı çakmakla kontrol edince olanlar oldu. Birden alev alan gizemli sıvı, itfaiye ekipleri tarafından 1.5 saatte söndürüldü. Öte yandan gizemli sıvının petrol olup olmadığı araştırmalar sonucunda netleşecek.

Haber 29-05-22 17:18

“ABD Yunan Adası Yakınında İran Petrolüne El Koydu”

Amerikalı yetkililerin İran bandıralı bir gemideki petrole el koyduğu ve bu petrolü başka bir gemiyle ABD’ye göndereceği öne sürüldü

Haber 26-05-22 17:42

Biden'dan çok konuşulacak sözler! 'Bir koronavirüs, iki Putin'

ABD Başkanı Joe Biden, “Gaz fiyatları iki sorundan kaynaklanıyor. Birincisi Covid-19, İkincisi Vladimir Putin’dir" dedi. Biden, ABD’nin stratejik rezervlerinde yer alan petrole değinerek, "Bugün, önümüzdeki 6 ay boyunca günde 1 milyon varil petrolün serbest bırakılmasına izin veriyorum" açıklamasında bulundu. Biden, Putin’in kendini izole ettiğine dair bazı belirtiler olduğunu ifade ederek, "Putin’in bazı danışmanlarını kovduğuna dair belirtiler var" ifadelerini kullandı.

Haber 31-03-22 21:08

Rusya'ya yeni yaptırım yolda! Gözler Biden'ın konuşmasına çevrildi

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik müdahalesi devam ederken gözler, ABD Başkanı Joe Biden'ın yapacağı açıklamaya çevrildi. Biden'ın konuşmasında Rusya'dan ithal edilen petrole yasak getireceklerini açıklaması bekleniyor.

Haber 08-03-22 17:26

Brent petrol nedir? Ne anlama gelir? Brent petrol fiyatı ne kadar oldu? Neden yükseliyor?

Brent petrolün varil fiyatına artış gösterdi. Amerika Birleşik Devletleri'nin Rusya'ya yaptırımı sonrası uluslararası piyasalarda 130 doları aşan fiyatıyla dikkat çeken Brent petrole ilişkin Brent petrol fiyatı ne kadar oldu? Neden yükseliyor? sorularının yanıtı merak konusu oldu. Konuya ilişkin detaylar haberimizde...

Haber 07-03-22 13:48

Samandağ sahilinde petrole bulanmış ölü deniz kaplumbağası bulundu

Samandağ sahilinde petrole bulanmış ölü deniz kaplumbağası bulundu

Yurthaber 07-09-21 14:35

Altın, dolar ve petrole Joe Biden'in etkisi... Altın fiyatları ve dolar Trump'ın kaybedince hareketlendi! Altın ve dolar fiyatları yükselir mi? Dolar ve altın ne olur?

Altın ve petrol fiyatları Joe Biden'ın ABD seçimlerini almasıyla birlikte artışa geçti. Trump seçimi kaybederse altın fiyatları ne olur araştırılıyordu. Trump'ın ABD seçimlerini kaybetmesinin ilk günlerinde altın fiyatları dikey seviyede etki gösterdi. Peki Joe Biden'ın başkanlığı ile altın fiyatları ne olur, altın fiyatları yükselmeye devam eder mi?

Finans 09-11-20 09:34

''Petrole Olan Küresel Talep 2021'de Rekor Düzeyde Yükselecek''

Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC), yayınladığı aylık raporda, küresel ekonominin Corona virüsü pandemisinin yol açtığı krizden sonra toparlanmasıyla birlikte 2021 yılında küresel petrol talebinin rekor düzeyde yükselerek günde 7 milyon varil seviyesine çıkacağını öngörüyor

Haber 14-07-20 19:49

Brent petrol 20 doların altına geriledi

Dün ABD ham petrolünde yaşanan sert düşüşler bugün brent petrole de yansıdı. Brent petrolün varili, yüzde 20'yi aşan kayıpla 5 doların üzerinde değer kaybetti ve 20 doların altına geldi.

Finans 21-04-20 14:48

Verşinin: Petrol konusunda ABD ile iş birliği yapmayacağız

Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Sergey Verşinin, Suriye’deki petrolü Suriyelilerin kontrol etmesi gerektiğini söyleyerek, ABD ile petrole ilişkin iş birliği yapılmayacağını söyledi.

Haber 06-11-19 12:33

Brezilya plajlarını petrole bulayan Yunan gemisi çıktı

Brezilya polisi, Brezilya’nın kuzeydoğu kıyılarında meydana gelen ve çevre felaketine yol açan petrol sızıntısı ile ilgili Yunan petrol tankerini suçladı.Brezilya polisi 250’den fazla plajı kirleten ham petrol atığıyla ilgili olarak bir Yunan petrol tankerini suçladı.

Haber 02-11-19 09:24

AK Parti TBMM Grup Toplantısı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan: (5) - "Barış Pınarı Harekatı bölgesinde 4 bin 219 kilometrekare alan içindeki 558 yerleşim birimini, 900'ün üzerinde teröristi etkisiz hale getirerek temizlemiş durumdayız" - "Bugünkü adıyla Kobani, eski adıyla Ayn el-Arap'ın da teröristlerden boşaltılması, kontrolümüzün altına girmesi lazım" - "Rusya ile birlikte devriye çalışmasına başlayacağız. Sınırımızdan güneye doğru 7 kilometrelik derinlikte devriye çalışmasını sürdüreceğiz" - "(Suriye Milli Ordusu) Onlara 'terörist' diyorlar. Kim? ABD. Bunlar bu toprakların sahipleri, topraklarını savunuyorlar. Bunlara nasıl terörist dersiniz?" - "Bunlar mağdur ve mazlumun yanında değiller, asla böyle bir adım atma niyetleri de yok. Bunlar sadece öldürmeyi, sadece silah satmayı bilirler" - "Petrol dediğin zaman hemen dalarlar, petrole yürürler. Bunda hiç geri durmazlar. Çünkü bunlar için petrolün bir damlası binlerce insanın kanına bedel, böyle bir yapının içindeler"

Haber 30-10-19 15:13

Bir halkın kaderi

Gazeteci Banu Güven, yazısında “Suriye’de Kürtlerin çoğunlukta olduğu Kamışlı’daki petrole hükmetmeye çalışıp ‘kafa ezmekten’ söz etmek, egemenlik ve cüret sınırlarını epey genişletmek anlamına geliyor” diyor.

Haber 29-10-19 17:44

ABD Suriye’deki Petrol Sahalarında Askeri Varlığını Arttıracak

Pentagon Suriye’nin doğusunda Suriye Demokratik Güçleri’nin denetimindeki petrol sahalarının korunması amacıyla asker ve zırhlı araç göndermeyi planlıyor. ABD Savunma Bakanı Mark Esper IŞİD’in petrole erişiminin engellemeyi amaçladıklarını belirtti

Haber 25-10-19 17:42

Irak Maliye Bakanı'ndan petrole bağımlılığın azaltılması çağrısı

Irak Maliye Bakanı Fuad Hüseyin, ülkede petrole bağımlılığın azaltılması, başka sektörlere de yatırım yapılması gerektiğini söyledi

Haber 14-10-19 17:46

AB'nin yüzde 87'si ithal petrole bağımlı

AB'nin yüzde 87'si ithal petrole bağımlı

Haber 28-08-19 14:00

Deyrizorlu Araplar, YPG/PKK'nın çaldığı petrole el koydu

Suriye'nin Deyrizor ilinde YPG/PKK işgalinde yaşayan Araplar, örgütün petrol çalmasına engel olmak için Haseke iline gönderdiği petrol yüklü 10 tankere el koydu

Haber 26-08-19 14:05

Irak, petrol üretiminin kısılmasının fiyat istikrarını sağlayacağını düşünüyor

Irak Petrol Bakanlığı Sözcüsü Asım Cihad: "Petrol üretiminin azaltılması anlaşması, uluslararası piyasalardaki fazla petrolün emilmesini amaçlıyor. Bu da petrolün uluslararası pazardaki fiyatının dengelenmesini ve istikrarın yakalanmasını sağlayacak" "2019 yılının ilk yarısında, bir varil petrolün fiyatı bütçede belirtilen miktarı (56 dolar) geçerek 61 doları buldu. Bu da ülkenin bütçesine fayda sağladı. OPEC'in petrol üretiminin azaltılması yönündeki kararları uzun süreli kararlar değil. Bizim de uluslararası petrol piyasasını gözeterek petrol üretimini artırma planımız var" - Irak Meclisi Petrol ve Enerji Komisyonu Üyesi Sadık el-Sıriti: "Petrol fiyatlarında istikrarın sağlanması Irak'ın çıkarlarına hizmet eder. Halihazırdaki petrol üretimini yükseltmek, fiyatların düşmesine neden olabilir. Bu da yüksek miktarlarda petrolü ucuza satmak anlamına gelir ki bu durum Irak'a fayda sağlamaz" - Iraklı petrol uzmanı Ali Nime: "Irak'ta petrol üretiminin artırılması 2023'te uygulanacak planın ikinci aşamasında gerçekleşecek bir durum. Bu da günlük üretimin 6 milyon varili bulması demek. 2023'e kadar uluslararası piyasalarda petrole olan talebin yükselmesi bekleniyor. Bu durum özellikle ABD'nin petrol ihracatındaki düşüşle (12 milyon varil petrolün altına gerilemesi) birlikte meydana gelebilir"

Haber 08-08-19 13:48

Deyrizor'da YPG/PKK işgaline karşı gösteriler sürüyor

Terör örgütü YPG/PKK'nın çıkarılan petrole el koyması ve hak ihlallerinden rahatsız olan Deyrizor'un Arap sakinleri, örgüt karşıtı gösterilerine devam ediyor - Gösterilere katılan el Bkeyr aşireti lideri Abdulaziz Hammada: - "(YPG/PKK) Deyrizor'un doğusunda petrol ve doğal gaz kaynaklarına el koydu. Şimdi de bu kaynaklardan bölge halkını mahrum bırakıyor" - "Buradan halkıma, aileme, aşiretime sesleniyorum; topraklarımızı bu işgalcilerden kurtaralım"

Haber 08-05-19 14:04

ABD'nin petrol ihracatı geçen yıl yüzde 67 arttı

ABD'de ham petrol ihracatı 2018'de bir önceki yıla göre yaklaşık yüzde 67 artarak günlük ortalama 2 milyon varil oldu - En fazla ham petrol ihracatının yapıldığı bölge Asya, ülke ise Kanada oldu - Çin'in ABD'den ithal edilen ham petrole uyguladığı geçici gümrük vergisi ABD'nin ihracatını olumsuz etkiledi

Finans 17-04-19 11:03

İzocam, EVF'de multi konfor bina çözümlerini tanıttı

İzocam, 10. Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı'nda sıfıra yakın enerjili binalara erişimde multi konfor bina çözümlerini ve enerji verimliliğine katkılarını anlattı - Saint-Gobain Türkiye CEO'su Levent Gökçe: - "Cari açığı daha düşük seviyelere indirmek ve enerjide aşırı dışa bağımlılığımızı azaltmak açısından binalarımızda yapacağımız enerji tasarrufu büyük önem taşıyor" - "İzocam, 50 yılı aşkın süre boyunca 200 milyon ton petrole eş değer enerji tasarrufunun gerçekleşmesine katkıda bulundu"

Yurthaber 16-04-19 10:21

İzocam, EVF'de multi konfor bina çözümlerini tanıttı

İzocam, 10. Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı'nda sıfıra yakın enerjili binalara erişimde multi konfor bina çözümlerini ve enerji verimliliğine katkılarını anlattı - Saint-Gobain Türkiye CEO'su Levent Gökçe: - "Cari açığı daha düşük seviyelere indirmek ve enerjide aşırı dışa bağımlılığımızı azaltmak açısından binalarımızda yapacağımız enerji tasarrufu büyük önem taşıyor" - "İzocam, 50 yılı aşkın süre boyunca 200 milyon ton petrole eş değer enerji tasarrufunun gerçekleşmesine katkıda bulundu"

Finans 16-04-19 10:06

Barzani'den petrole dayalı ekonomi açıklaması

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başbakanı Neçirvan Barzani: - "Gelirimizin çoğunluğunu, petrol ve yer altı kaynaklarından değil ancak tarım, turizm ve sanayiden temin etmemiz gerekiyor"

Haber 17-03-19 14:35

OPEC 2019 yılı küresel ham petrol talebi öngörüsünü düşürdü

Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC), rakiplerinin üretimi artırması nedeniyle, bu yıl için OPEC'in ürettiği ham petrole yönelik küresel talep öngörüsünü düşürdü.

Finans 15-03-19 08:43

Rusya’dan petrole dayalı kripto para birimi ve düzenlemeler

Rusya eski Enerji Bakanı Igor Yusufov, ülkenin petrole dayalı kendi kripto para birimini piyasaya sürmeye hazırlandığını söyledi.

Finans 25-02-19 10:55

Bu mecliste öğrencilerin kararları uygulanacak

Gaziantep'te ortaokul ve lise öğrencilerinin karar almada ve yönetimde katılımcı olmalarını sağlamak amacıyla "Gazişehir Öğrenci Meclisi" oluşturuldu - Vali Davut Gül: - "Öğrenci, öğretmen, veli, okul aile birliği başkanı olmak üzere toplam 70 bin gönüllümüz bu organizasyonda yer alacak" - Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin: - "2 milyonluk Gaziantep nüfusunun 1 milyonu 18 yaş altı. Muhteşem bir beşeri sermaye. Önemli bir hazine. Altına, madene, petrole gerek yok"

Haber 21-02-19 13:47

Bu mecliste öğrencilerin kararları uygulanacak

Gaziantep'te ortaokul ve lise öğrencilerinin karar almada ve yönetimde katılımcı olmalarını sağlamak amacıyla "Gazişehir Öğrenci Meclisi" oluşturuldu - Vali Davut Gül: - "Öğrenci, öğretmen, veli, okul aile birliği başkanı olmak üzere toplam 70 bin gönüllümüz bu organizasyonda yer alacak" - Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin: - "2 milyonluk Gaziantep nüfusunun 1 milyonu 18 yaş altı. Muhteşem bir beşeri sermaye. Önemli bir hazine. Altına, madene, petrole gerek yok"

Yurthaber 21-02-19 13:46

Cezayir'de cumhurbaşkanı adayından petrole bağımlılıktan kurtulma vaadi

İslami eğilimli en büyük parti Barış Toplumu Hareketi'nin cumhurbaşkanı adayı Abdurrezzak Mukri, ülkesini hizmet sektöründe Arap ülkeleri arasında ilk sıraya taşıma ve petrole bağımlılıktan kurtarmayı vadetti

Haber 20-02-19 23:37

İran borsada 56 dolardan satışa sunduğu petrole alıcı bulamadı

ABD yaptırımları nedeniyle petrol satışında zorlanan Tahran yönetimi, dördüncü kez Enerji Borsası'nda satışa çıkardığı 1 milyon varil ham petrole bir önceki arzda olduğu gibi alıcı bulamadı

Haber 05-02-19 09:35

Siirt'te termal su sondajında petrole rastlanması sevinçle karşılandı

Jeotermal tesis çalışmaları kapsamında sondaj çalışması yapılan kuyuda petrole rastlanması kentte sevinç ve umuda neden oldu - AK Parti Genel Başkan Danışmanı Prof. Dr. Yasin Aktay: - "TPAO verileri bu gelişmeyi teyit etti" - Doğan Jeotermal Grubu Başkanı Mehmet Ali Doğan: - "Bu suya bir yerde petrolün karışmış olduğunu görmüş olduk. Bir projemizin çalışmaları vesilesiyle, su ararken bulunan petrolün ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" - Vatandaşlardan Faruk Erdemci: - "Kezer bölgesinde petrol bulunması bizi çok mutlu etti. Çok heyecanlıyız"

Haber 02-02-19 14:51

Siirt'te termal su sondajında petrole rastlanması sevinçle karşılandı

Jeotermal tesis çalışmaları kapsamında sondaj çalışması yapılan kuyuda petrole rastlanması kentte sevinç ve umuda neden oldu - AK Parti Genel Başkan Danışmanı Prof. Dr. Yasin Aktay: - "TPAO verileri bu gelişmeyi teyit etti" - Doğan Jeotermal Grubu Başkanı Mehmet Ali Doğan: - "Bu suya bir yerde petrolün karışmış olduğunu görmüş olduk. Bir projemizin çalışmaları vesilesiyle, su ararken bulunan petrolün ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" - Vatandaşlardan Faruk Erdemci: - "Kezer bölgesinde petrol bulunması bizi çok mutlu etti. Çok heyecanlıyız"

Yurthaber 02-02-19 14:50

Siirt'te termal su aranırken, petrole rastlandı

Siirt Özel İdare Müdürlüğü tarafından kent merkezine 10 kilometre mesafede termal su arama çalışmaları sırasında petrole rastlandı.

Finans 01-02-19 14:02

Siirt'te termal su aranırken, petrole rastlandı

SİİRT Özel İdare Müdürlüğü tarafından kent merkezine 10 kilometre mesafede termal su arama çalışmaları sırasında petrole rastlandı.

Haber 01-02-19 12:14

Siirt'te termal su aranırken, petrole rastlandı

SİİRT Özel İdare Müdürlüğü tarafından kent merkezine 10 kilometre mesafede termal su arama çalışmaları sırasında petrole rastlandı.

Haber 01-02-19 11:30

ANALİZ - Venezuela ekonomisi mercek altında

Yer altı kaynakları açısından dünyanın en zengin ülkelerinin başında gelen ve ekonomisinin yüzde 90'dan fazlası petrole dayanan Venezuela'da, güvenlik sorunları gerekçe gösterilerek ülkenin batısında protestoların başladığı 2014 yılı bir dönüm noktası olarak görülüyor - Venezuela'nın, 2014'ten itibaren derin bir krize doğru sürüklenmesinin altında; ekonominin ağırlıklı olarak ham petrol ihracatına dayanması, petrol fiyatlarının düşüşü ile ülke gelirinin darbe alması ve ABD'nin yönetim karşıtı tavır almasının yatırımcı üzerinde oluşturduğu negatif algı bulunuyor

Finans 28-01-19 22:46

İran Basra Körfezi'nde yeni petrol rezervi buldu

İran Petrol Bakanı Bijen Namdar Zengene: - "Dün yapılan çalışmalar sırasında 3770 metre derinlikte petrole ulaşıldı. Oldukça hafif ve tatlı (sülfür oranı düşük) petrolün API gravite değeri 40 olarak ölçülmüştür"

Haber 23-01-19 12:34