Pil Haberleri

Eskişehir Şehir Hastanesinde takılan mesane piliyle iki hasta sağlığına kavuştu

Eskişehir Şehir Hastanesi gerçekleştirilen sakral stimülasyon (mesane pili) operasyonu sayesinde daha önce idrar yapmakta zorlanan iki hastanın şikayetleri azaldı.

Yurthaber 01-11-2023 09:37

X'te paylaşıldı: İşte iPhone 15 modellerinde bulunan dikkat çekici o özellik!

X'te (eski adıyla Twitter) iPhone 15 modellerinin pil döngüsü sayısını gösterdiği paylaşıldı. X'te paylaşılan bilgilere göre, iPhone 15 kullanıcıları pillerinin döngü sayısını kontrol edebilecekler.

Haber 20-09-2023 18:04

Uzun süre kullanabileceğiniz, kalitesiyle öne çıkan en iyi lityum piller

Piller, en önemli enerji depolama araçları arasında yer alır. Güçlü ve dayanıklı pil denince en iyi seçenekler arasında lityum pilleri görmek mümkün. Lityum piller iç materyalinin yapısına göre lityum ion ve lityum polimer olarak ikiye ayrılır. Gelin, araba kumandası veya hesap makinesi gibi ürünlerde sıklıkla kullanılan en iyi lityum pil seçeneklerine hep beraber göz atalım.

Haber 09-11-2022 17:23

Gülümseten Kasım Fırsatları'ndan alabileceğiniz en iyi 15 elektronik ürün

Modadan kişisel bakıma, elektronikten gıdaya birçok ürünü satın almak için indirimleri kovalıyorsanız çok şanslısınız. Çünkü Amazon'un Gülümseten Kasım Fırsatları başladı! Ay sonuna kadar sürecek indirim kampanyası dâhilindeki en işlevsel elektronik ürünleri sizin için seçtik. Öyleyse gelin, birbirinden güzel ürünleri inceleyelim!

Haber 09-11-2022 13:34

Yuttuğu pil içinde patladı! 2 yaşındaki ufaklık şimdi yaşam savaşı veriyor

İki yaşındaki Dylan Alejandro, geçen ay Meksika'nın kuzeybatısındaki Sonora Eyaleti'nde, Cananea'daki evinde ailesinin nefes alamadığını fark etmesi üzerine hastaneye kaldırıldı. Yapılan tetkikler küçük çocuğun bir pil yuttuğunu ve ne yazık ki pilin içinde patladığını açıkladı. Dylan'ın tedavisi hala sürüyor.

Trend 07-11-2022 15:17

Uzun ömürlü ve kullanışlı en iyi alkalin pil çeşitleri

Alkalin piller, son yıllarda en çok tercih edilen pil çeşitleri arasında yer alıyor. Hâl böyle olunca birçok kişi "Alkalin pil nedir?" diye merak ediyor. Alkalin piller, içerinde yer alan manganezdioksit ve çinko materyallerinin kimyasal reaksiyonu sayesinde güçlü enerji üreten bir pil türü. Elektronik ürünlerinizi koruyacak ve onların uzun saatler boyunca sorunsuz çalışmasını sağlayacak bir pil arıyorsanız gelin, en iyi alkali pil çeşitlerini beraber inceleyelim.

Haber 31-10-2022 17:25
pil

Evinizdeki pilleri en hızlı şekilde doldurmanızı sağlayacak uzun ömürlü pil şarj cihazları

Sıklıkla pillere ihtiyaç duyuyor ve çok fazla pil atığı çıkarıyorsanız pil şarj cihazı almanızın vakti gelmiş olabilir. Şarj edilebilir pilleri doldurmanıza olanak tanıyan bu ürünler, uzun vadede maddi yönden birçok avantaj sağlar. Kullandığınız şarj edilebilir pilleri hızla doldurmak ve ömrünü uzatmak istiyorsanız gelin, pil şarj cihazı seçeneklerini birlikte değerlendirelim.

Haber 19-10-2022 15:21

Milli savunma, ASPİLSAN Enerjinin ürettiği 21 milyon pil ve batarya ile güçleniyor

Türk savunma sanayisinin önemli aktörlerinden ASPİLSAN Enerji, yaklaşık 1,5 milyar lira yatırımla kurduğu lityum iyon pil tesisinde seri üretimle TSK'nın enerji ihtiyacını karşılıyor - ASPİLSAN Enerji Genel Müdürü Ferhat Özsoy: - "Fabrika yılda 21 milyon pil üretmek üzere kuruldu. Yakın zamanda yatırımlarımızla bu kapasitemizi artıracağız. Yine önümüzdeki dönemde değişik yapıda pilleri üretmek suretiyle ülkemizin savunmadaki ihtiyacını karşılıyor olacağız"

Yurthaber 07-10-2022 11:14

Bilgisayar batarya modeli öğrenme işlemi adımları: Batarya modeli, özellikleri ve ömrü nasıl öğrenilir?

Bilgisayarın sürekli kullanılmasından dolayı batarya ömrü bitebilir. Bilgisayarın işlevsel bir şekilde kullanılmasını mümkün kılmak içinse bataryanın sorunsuz çalışması önemlidir. Bu sebeple biten bataryanın değiştirilmesi gerekir. Ancak bu noktada da bilgisayara uyumlu bataryayı almak önemlidir. Bunun için bataryanın modelini öğrenmek gerekir. Bilgisayarın batarya modeli nasıl öğrenilir?

Haber 26-09-2022 21:28

Görenler şaşırıyor: Anüsünden ve midesinden 55 tane pil çıktı!

Dünya üzerinde anüsünden ve midesinden yabancı maddeler çıkan bir sürü hasta bulunuyor. Her ortaya çıkan vakada şaşkınlık yaşanıyor. Yeni yayınlanan rapora göre 66 yaşındaki kadının anüsünden ve midesinden 55 adet pil çıkartıldı.

Haber 21-09-2022 12:02

Doktorlar bile şaşırdı! Midesinden ve anüsünden tam 55 tane...

Dublin'deki St. Vincent Üniversite Hastanesi'nde çalışmakta olan sağlık personeli, karşılaştıkları vaka karşısında şoke oldu. Mide krampları ve şişkinlik şikayetiyle hastaneyi ziyaret eden 66 yaşındaki kadın hastanın midesinde, bağırsaklarında ve anüsünde keşfedilen şey doktorlar da dahil olmak üzere herkesi şaşkına çevirdi.

Trend 19-09-2022 07:41

Bu pil ezberleri bozacak! 3 dakikada şarj oluyor, piyasadakilerin iki katından daha uzun süre dayanıyor

Harvard Üniversitesi'nden çıkan Adden Energy isimli bir girişim, bir sandviçten ilham alarak elektrikli otomobil dünyasında ezber bozan bir pil geliştirdi. Yeni pil üç dakikada şarj oluyor ve mevcut pillerin iki katından daha uzun süre dayanarak 20 yıl ömür sunabiliyor. Lityum metal pilin 10.000 kez şarj edilip boşaltılabileceği belirtildi.

Haber 16-09-2022 09:43

Vücudunuzla telefon şarj etmenin yolu bulundu: Kabus gibi sorun sonunda bitecek mi?

Singapur'daki Nanyang Teknoloji Üniversitesi'nden bilim insanları, vücudunuzu giysiler yoluyla bir pile dönüştürmenin yolunu buldu. 3 santimetreye 4 santimetrelik bir kumaş parçası, 100 LED'e beş aya kadar güç sağlamak için yeterli enerji üretti. Bu, preslendiğinde, gerildiğinde veya sıkıştırıldığında mekanik stresi elektriğe dönüştüren bir polimer sayesinde gerçekleşti.

Haber 17-08-2022 16:33

Son model telefonların pil ömrü savaşı! Peki kim kazandı?

Akıllı telefonlarıyla ilgili en büyük şikayetlerden biri pil ömrü. Bir YouTube kanalı ise, 2022'nin en güçlü telefonlarını pil ömrü testinden geçirdi. Söz konusu pil ömrü testine iPhone 13 Pro Max, Samsung Galaxy Z Flip4, Galaxy Z Fold4, Galaxy S22 Ultra, Xiaomi 12S Ultra ve OnePlus 10 Pro sokuldu. Testin sonucu ise birçok kişiyi fazlasıyla şaşırttı.

Haber 15-08-2022 15:57

Evdeki eşyalarına yeni pil almaktan bıkanlar için şarj edilebilir pil çeşitleri

Birçok elektronik ürün, çalışmak için pile gereksinim duyuyor. Bu sebeple eve sürekli pil almak gerekiyor. Düzenli olarak pil almak hem ekstra maliyet yaratıyor hem evde pil olmadığı anlarda cihazı kullanmak mümkün olmuyor. Bu durumdan sıkıldıysanız size iyi bir haberimiz var. Şarj edilebilir pil çeşitleriyle bu can sıkıcı durumdan kolayca kurtulabilirsiniz. Hangi ürünü alacağınıza karar veremiyorsanız yazımızı okumaya devam edin!

Haber 22-07-2022 10:54
pil

Evdeki pilleri atmak yerine şarj ederek kendine ve doğaya katkıda bulunmak isteyenler için en kullanışlı pil şarj etme cihazları

Günlük hayatta sıklıkla kullandığımız kumandalar, saatler, fotoğraf makineleri gibi birçok elektronik cihaz, pil ile çalışıyor. Bu ürünlere sürekli yeniden pil almak, epey maliyetli olduğu gibi çevreye de zarar veriyor. Aslında hem bütçenizi hem de çevreyi korumak, sanıldığından daha kolay! Pil atıklarına son vermek için sizlere birbirinden farklı kullanışlı pil şarj etme cihazlarını derledik. İşte detaylar!

Haber 20-07-2022 15:13
pil

iPhone iyileştirilmiş pil şarjı ne demek? iPhone pil ömrü uzatma nasıl yapılır?

Pek çok Apple kullanıcısı, sahibi olduğu iPhone'un pil ömrünü artırmak veya iPhone'un pil ömrünü uzatmak istiyor. Ancak basit bir dizi yönergeyi takip ederek iOS cihazınızın pil ömrünü artırabileceğiniz söyleniyor. iPhone pil ömrü uzatma nasıl yapılır? İyileştirilmiş pil şarjı ne demek?

Haber 10-07-2022 16:09

İklim değişikliği: Kum bataryaları yeşil enerjinin büyük sorununa çözüm olabilir mi?

Finlandiyalı araştırmacılar, yeşil enerjiyi aylarca muhafaza edebilen, dünyanın ilk "kum pilini" geliştirdi. Düşük yoğunluklu kum kullanılan cihaz güneş ve rüzgardan elde edilen ucuz enerjiyle şarj oluyor. Kum ısıyı yaklaşık 500 derecede muhafaza ediyor ve bunun enerjinin pahalı olduğu kışın evleri ısıtmak için kullanılabileceği belirtiliyor.

Haber 06-07-2022 05:41

En iyisi 840 km'yi aşamıyor! Ancak menzil korkusu yakında son bulacak

Elektrikli otomobillerin menzil ve şarj sorunu hala tüketicilerde tedirginlik yaratıyor. Bazı prototip modeller dışındaki seri üretimi olan hiçbir elektrikli araç 1000 km menzili geçemedi. En iyisi 840 km gidiyor. Ancak Çinli bir firma, duyurduğu yeni piliyle menzil korkusuna yakında son vermeyi amaçlıyor. Öyle ki bu pil sayesinde elektrikli araçların 1000 km menzil sunması artık standartlaşabilir.

Haber 04-07-2022 15:49
pil

Telefonunu bataryasından dolayı cebinden çıkarmaya korkanlar için en iyi bataryalı telefonlar

Gün içerisinde birçok işin kolayca halledilmesine yardımcı olan cep telefonları, eğlence konusunda da kullanıcılarına tam destek sağlıyor. Ancak cep telefonları uzun süre kullanıldığında şarjları hızlıca tükeniyor ve bu durum kullanıcıların keyfini kaçırıyor. Birçok ünlü akıllı telefon markasının yüksek kapasiteli ve güçlü bataryalara sahip akıllı cep telefonu modelleri bulunuyor. Gelin, en iyi bataryaya sahip telefon çeşitlerine birlikte göz atalım.

Haber 27-06-2022 12:47

Şişen ve performansı düşen bataryalarınız için en iyi iPhone batarya önerisi

iPhone cep telefonlarının uzun ömürlü kullanımı, kullanıcıya cazip gelse de bu süre içinde gerçekleşen batarya problemleri sorun yaratabiliyor. Bazı bataryalar şişerek kullanılamaz hâle gelirken bazıları ise performanstan düşüyor. Yine de bu sorunun basit bir çözümü var: Yeni bir iPhone bataryası satın almak. Bu sayede telefonunuzu ilk günkü performansına döndürebilir, eskisi gibi pil sorunu olmadan kullanabilirsiniz. "Doğru ürünü nerede bulurum?" diyorsanız gelin, sizin için hazırladığımız list

Haber 14-06-2022 09:21

Artık tereddüt etmeyeceksiniz! Tesla'dan müjde geldi: 100 yıl kullanılabilecek

Elektrikli araç almak isteyenler bataryaların ömrü konusunda tereddüt yaşıyor. Tesla'dan ise bu tereddütü yaşayanlara müjde niteliğinde bir haber geldi. Firmanın batarya araştırma grubu, 100 yıl dayanabilecek bir batarya için harekete geçti.

Haber 27-05-2022 10:40

Sürekli pil alma derdinden kurtulmak isteyenlere en iyi şarj edilebilir pil çeşitleri

Neredeyse hayatın her alanında pillere ihtiyaç duyuluyor. Uzaktan kumandalar, el fenerleri, oyuncaklar, tartılar, saatler ve daha birçok ürün pil ile çalışıyor ancak sıradan pillerin ömrü çabuk bitiyor. Ayrıca kullan at piller çevreye zararlı atık oluşturuyor. Şarj edilebilir pil kullanarak bu zararı en aza indirmeye ne dersiniz? ''Şarj edilebilir piller hangileridir?'' veya ''Şarj edilebilir pil nasıl çalışır?'' diye soruyorsanız doğru yerdesiniz. İşte en iyi şarj edilebilir pil çeşitleri!

Haber 24-05-2022 17:15

ASPİLSAN'ın silindirik lityum iyon pil üretim tesisi Türkiye'nin gücüne güç katacak

ASPİLSAN Enerji tarafından yaklaşık 1,5 milyar lira yatırımla Kayseri'de kurulan, Türkiye ve Avrupa'nın ilk silindirik lityum iyon pil üretim tesisi tamamlandı - Genel Müdür Ferhat Özsoy: - "Uzaydan elimizdeki cep telefonuna kadar tüm platformlar için pil üretimi ülkemizde gelişecek. Avrupa'ya ihracat yapacağız, bölgenin pil üretim merkezi haline geleceğiz"

Yurthaber 20-05-2022 13:06

Uzun ömürlü ve dayanıklı en iyi pil markası çeşitleri

"Pil ne demek?" diye soracak olursanız elektronik cihazları çalıştırmak için kullanılan enerji kaynağı diyebiliriz. Her evde mutlaka kullanılan pillerin kalitesi değişkenlik gösterebiliyor. Örneğin, uzun ömürlü ve dayanıklı olan pil markaları daha çok tercih ediliyor. Pil seçimi yaparken en iyi markalar arasından seçmek çok önemli. Elektronik cihazlarınızın sağlığına önem veriyorsanız en kaliteli piller için yazımızı okumaya devam edin.

Haber 02-05-2022 17:09
pil

Tesla bunu düşünebilir! Elon Musk'tan kısa ama ilginç manganez yorumu

Tesla CEO'su Elon Musk, Almanya'da açılan Tesla fabrikasındaki çalışanlara konuşma yaptı. Bu sırada ünlü milyardere piller hakkında sorular soruldu. Musk'ın sorulara verdiği yanıtlar ise yeni bilgiler sağladı.

Haber 25-03-2022 15:48

iOS 15.4 sonrası iPhone'lar pil sorunu yaşıyor! Kullanıcılardan şikayetler geldi

Apple, iOS 15.4'ü geçtiğimiz günlerde iPhone'lar için kullanıma sundu. iPadOS 15.4 gibi diğer Apple yazılım güncellemeleri ile birlikte gelen iOS 15.4 için bazı kullanıcılar iPhone pil sorunu yaşadıklarını bildirmeye başladı.

Haber 20-03-2022 18:18

Yalnızca birkaç saniye sürüyor ama etkisi büyük! iPhone'unuzun pil süresini böyle artırabilirsiniz

İPhone'unuzun pil süresinden memnun değilseniz, bunu düzeltmek için iPhone'un pil süresini iyileştirmek için oluşturan birkaç tavsiyeye kulak verebilirsiniz. Üstelik bu tavsiyeleri uygulamak sadece birkaç saniye sürüyor ama etkisi gözle görülür derecede oluyor. İşte iPhone pil süresini uzatmak için uygulayacağınız basit ve hızlı ipuçları...

Haber 27-01-2022 11:54

Yeni batarya teknolojisi giyilebilir teknolojileri destekleyecek

Her geçen gün yeni batarya teknolojileri geliştiriliyor. Bugüne kadar bataryalara çok fazla yatırım yapıldı. Bu yatırımların batarya teknolojilerini önemli bir noktaya taşıdığı biliniyor.

Haber 16-12-2021 13:40

Volkswagen'den dev batarya yatırımı!

Alman otomotiv devi Volkswagen, batarya departmanı için özel bir şirket kurma kararı kapsamında Almanya’nın Salzgitter şehrinde 2 milyar euro yatırım yapacak.

Haber 13-12-2021 17:16

Xiaomi'den pil teknolojisi atılımı

Xiaomi, pil teknolojisinde boyutunu yüzde 10’a kadar küçülten, bu aynı hacim altında daha yoğun pillere izin veren ve pil ömrünü etkin bir şekilde 100 dakika artıran yeni bir gelişme duyurdu.

Haber 13-12-2021 11:54

Lityum endişesi: Batarya fiyatları yükselebilir!

Lityum bugünün dünyasında, akıllı telefonlardan saatlere kadar içerisinde batarya bulunan hemen her tür akıllı cihaz için hayati önem taşıyan bir maden. Ortaya çıkan bilgilere göre, Lityum krizi nedeniyle batarya fiyatlarına büyük zam gelebilir.

Haber 01-12-2021 11:07

İşte pil canavarı uygulamalar

Yapılan bazı çalışmalar ile birlikte pil canavarı uygulamalar tespit edildi. Bu uygulamaların şarjı adeta emerek bitirdiği ortaya çıktı.

Haber 29-11-2021 11:01

Toyota, gözünü ABD'ye dikti! Panasonic ile ortaklık kuracak

Otomobil üreticisi Toyota, ABD'de batarya tesisi için Panasonic ile iş birliği yapmaya hazırlanıyor. Kaynakların iddiasına göre, milyarlarca dolar yatırım yapmayı planlayan Toyota, Panasonic ile ortak olacak.

Haber 19-11-2021 14:43

Stellantis ile Samsung, elektrikli araç bataryası için el sıkıştı!

Dünyanın dördüncü büyük araç üreticisi Stellantis, LG'nin ardından bugün de Samsung ile elektrikli araç bataryası üretimi için anlaşma imzaladı.

Haber 22-10-2021 13:57

Elektrikli araç üretmek isteyen Apple'ın Çinli batarya üreticileri ile görüşmeleri askıya alındı

Apple'ın çalışmaları devam eden elektrikli aracında kullanılmak üzere batarya tedariği için Çinli batarya üreticileri CATL ve BYD ile yaptığı görüşmeler büyük ölçüde askıya alındı.

Haber 22-10-2021 10:40

TOGG ile ilgili yeni gelişme! Resmen kuruldu

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG), SIRO Silk Road Temiz Enerji Çözümleri San. ve Tic. AŞ'yi kurdu. Şirket, TOGG'un batarya modül ve paketlerini üretecek.

Haber 30-09-2021 11:53

iPhone 13 serisinin tüm modelleri pil testinde! Kim kazandı?

Apple'ın iPhone 13 ailesinin pil testi merakla bekleniyordu. Bu merak, bir YouTube kanalı tarafından giderildi. Kanal, yeni iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max ile birlikte iPhone 12, iPhone 11 ve iPhone SE'yi karşı karşıya getirdi. Özellikle iPhone 13 mini'nin pil performansı dikkat çekti.

Haber 24-09-2021 17:32

iPhone 13 ailesinin batarya kapasiteleri ortaya çıktı!

Apple, iPhone 13'te batarya kapasitesi konusunda önemli değişiklikler yaptı. Önceki model olan iPhone 12 ile kıyaslandığında bu seferki cihaz kullanıcıların takdirini kazanacak gibi görünüyor. Peki ne kadarlık bir değişim gerçekleşti? Ortaya çıkan son detaylara göre iPhone 12'nin batarya kapasitesi fazlasıyla geride bırakıldı.

Haber 23-09-2021 09:43

Toyota'dan elektrikli ve hibrit araçların bataryaları için 1,5 trilyon yen yatırım!

Toyota Motor 2030 yılına kadar elektrikli ve hibrit araçların bataryalarının geliştirilmesi için 1,5 trilyon yen (13,7 milyar dolar) harcayacak.

Haber 08-09-2021 09:08

Bataryanın telefonu var dedirten Ulefone Power Armor 13 duyuruldu!

Ulefone Power Armor 13 "trafo gibi telefon" sözünün hakkını verecek bir batarya ile birlikte lanse edildi. Üst düzey bir performans vaat etmeyen telefonun bataryası dışında dikkat çeken başka özellikleri var.

Haber 22-07-2021 14:47

Xiaomi Mi Mix 4 kablosuz şarj özelliği ile fark yaratacak

Kablosuz şarj teknolojisinin şimdilik en büyük dezavantajı yüksek hızlı şarj sunamaması. Kablolu şarj teknolojisine sahip cihazlar ise daha hızlı bir şekilde bataryayı doldurabiliyor. Xiaomi işte bunu değiştirecek gibi görünüyor.

Haber 30-06-2021 10:47

iPhone 13 modellerinin pil kapasiteleri sızdı! Değişiklik var

Apple'ın bu yıl tanıtacağı iPhone 13 serisinin pil kapasiteleri ortaya çıktı. Sızdırılan bilgilere göre iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max'ten oluşacağı söylenen yeni iPhone'larda pil kapasiteleri konusunda değişiklik yaşanacak.

Haber 29-06-2021 14:15

8 dakikada tamamen şarj olan akıllı telefonlar hayal değil

Bilim adamları tarafından yürütülen çalışmalar ile birlikte şarj teknolojisini adeta değiştirecek yeni bir teknik keşfedildi. Eğer çalışmalar başarılı olursa bilim insanları şarj dolumu konusunda müthiş bir rekor kırabilecek.

Haber 29-06-2021 10:17

Xiaomi Mi MIX 4 120W hızlı şarja sahip olacak

Xiaomi’nin yaklaşmakta olan Xiaomi Mi MIX 4 adlı amiral gemisi akıllı telefonu ile ilgili birkaç sızıntı ortaya çıktı. Çin’den gelen rapora göre, Mi MIX 4'ün 5.000 mAh nominal kapasiteye sahip pil ile geleceği doğrulandı.

Haber 25-06-2021 11:55

Xiaomi, 8 dakika içerisinde şarj edebilecek

Xiaomi Redmi Note serisi beklenenden çok daha fazla özellik kazanmaya başlıyor. Bir süredir şirket bazı yeni güncellemeler getiriyordu. Hadi gelin detaylara birlikte bakalım.

Haber 24-06-2021 11:15

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsünde yerli imkanlarla lityum iyon batarya simülatörü geliştirildi

Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Serhan Özdemir: - "Yerli bir lityum iyon batarya simülatörünün eksikliği çok uzun zamandır hissedilmekteydi. Hem bu alandaki boşluğu doldurmak, hem de bir temel enstrümanı öncelikle kendi laboratuvarımıza kazandırmak için ilk yerli prototipi çıkarmış bulunuyoruz" - "Cihazın temel amacı şarj devrelerinin test edilmesi ve pil davranışının incelenmesi. Tüm bunları gerçek şarj süreleri olan saatler yerine sadece 3-4 dakikada bitiriyor. Bu cihazla tüm pil araştırmacıları, şarj devresi tasarımcıları veya kullanıcıları, elektrikli araç üreticileri ilgilenecektir"

Yurthaber 23-06-2021 16:21

Xiaomi, iPhone'lardaki özelliği beta olarak yayınlıyor

Dünyanın en büyük akıllı telefon şirketleri içerisinde yer alan Xiaomi iPhone'ların beğenilen özelliğini kendi telefonlarına getiriyor. Şirketin yeni bir araç üzerinde çalıştığı ifade edildi. İşte konuyla alakalı merak edilenler.

Haber 22-06-2021 10:57

Amazon Prime Day indirimlerini inceliyoruz: Elektronik

“Amazon Prime Day” kapsamında bulabileceğiniz birbirinden uygun elektronik ürünler…

Haber 18-06-2021 11:54