Pırlanta Haberleri

30 milyon TL değerinde! İç çamaşırından çıktı... Havalimanında hareketli anlar: Herkes şoke oldu

İstanbul Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü ekipleri, Dubai'den İstanbul'a gelen İranlı bir kadın yolcunun iç çamaşırına ve ayakkabı tabanına gizlenmiş 30 milyon lira değerinde pırlanta ele geçirdi.

Haber 17-08-2023 13:49

Ünlülerin o sırrı ortaya çıktı! Kimse anlayamıyor! 80 bin TL vermek yerine meğer...

Taktıkları pahalı ve şık pırlanta mücevherlerle bilinen ünlülerin 'küçük' sırrı ortaya çıktı. Sanat dünyasının gizli tercihi olarak geçen mozanit son dönemin trendleri arasında. Pırlantaya ilgi artarken daha ekonomik olan mozanit taşı, pırlantaya göre daha uygun olan fiyatı ve parlaklığıyla dikkat çekiyor. Pırlantadan kolayca ayırt edilemeyen bu taşla ilgili fırsatçılara karşı uyarılar da yapılıyor. Örneğin, 1 karat tek taş yüzük fiyatı 80 bin TL olurken mozanitte ise 13 bin 500 TL'ye satılıyor.

Haber 18-01-2023 12:03

Pırlanta gibi parlıyor! Herkesi şaşkına çevirdi: Daha önce hiç görülmemişti

Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi'nin (NASA) James Webb Uzay Teleskobu şaşırtan bir görüntülemeye daha imza attı. James Webb Uzay Teleskobu, uzayda daha önce hiç görülmemiş bir galaksiyi görüntüledi. Aktarılanlara göre bu galaksi, "pırlanta" gibi parlıyor. Bu açıdan büyük şaşkınlık yaratıyor.

Haber 16-12-2022 10:54

Fiyatları duyan şaşırıp kaldı: 950 bin liraya pırlanta yüzük, 150 bin liraya altın büstiyer!

İstanbul’da düzenlenen mücevher fuarı bugün kapılarını açtı. Fuarda tamamen altından yapılmış büstiyer ve yaklaşık 1 milyon lira değerindeki 8,5 karatlık pırlanta yüzük dikkat çekti. Ürünlere en çok ilgi ise Orta Doğu ülkelerinden oldu.

Finans 06-10-2022 14:55

Pırlanta

Pırlanta Hakkındaki Haberler Mynet'te. Pırlanta Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.