Pitbull Haberleri

İki yaşındaki çocuğunu pitbull saldırısından böyle korudu! Resmen köpeğin ağzından çocuğunu aldı... Korku dolu anlar kamerada

Hindistan'da bir anne iki yaşındaki çocuğuyla sokakta yürüdüğü sırada pitbull cinsi bir köpeğin saldırısına uğradı. O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansırken annenin küçük çocuğunu kurtarmak için verdiği mücadele ülkede kahraman ilan edilmesine neden oldu. Anne köpeğin ağzından aldığı oğlunun üzerine kapandı, yerde dönerek onu korumaya çalıştı.

Trend 27-01-2024 09:35

Korkunç pitbull saldırısı! Dudakları ve burnunun bir kısmını kaybetti: İskelete benziyordum

ABD'de 24 yaşındaki model Brooklinn Khoury korkunç bir saldırıya uğradı. Öfkeli bir pitbull genç kadına saldırıp üst dudağının tamamı ve burnunun bir kısmını kopardı. Saldırı sonrası dudaklarının yerine yenisini yaptırmak zorunda kalan model, güzellik hakkındaki fikirlerini değiştirdiğini ifade etti.

Trend 28-12-2023 09:28

Sevgilisiyle cinsel ilişkiye girdiği sırada yatak odasına giren pitbull saldırdı! Yüzünü ve kolunu ısırdı... Sahibi köpeğini böyle savundu

Galler'deki evinde kız arkadaşıyla cinsel ilişkiye girdiği sırada pitbull cinsi köpeğinin yatak odasına girerek kendisine saldırması üzerine 32 yaşındaki Scott Thurston yüzünden ve kolundna yaralandı. Kız arkadaşının köpeği şikayet etmesi üzerine mahkemede evcil hayvanını koruyan Thurston'un itirazı kabul etmedi. Mahkeme güvenlik konusunda ciddi endişeler taşıdığını belirterek köpeğin imhasına karar verdi.

Trend 22-12-2023 14:51

Evde beslediği pitbull kendi çocuklarına saldırdı! Bina sakinleriyle gerginlik çıktı: Önce köpeğe siper oldu

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde N.B. adlı kadının evde beslediği pitbull cinsi köpek, çocuklarına saldırdı. Çocuklar ambulansla hastaneye kaldırıldı, olay yerine gelen belediye ekipleri köpeği yakalayıp koruma altına aldı. Pitbull nedeniyle gerginlik çıkan binanın sakinlerinden birinin iddiasına göre ise çocuğu ısırılan N. B.'nin söyledikleri de dikkat çekti.

Haber 15-12-2023 13:49

Pitbull

Pitbull Hakkındaki Haberler Mynet'te. Pitbull Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Pitbull dehşeti kamerada! Sokak ortasında kabusu yaşattı

Tekirdağ'da yaşayan Ayda İncekulak ile gezdirmeye çıkardığı köpeği, tasmalı ve ağızlıksız dolaşan pitbullun saldırısına uğradı. Hem İncekulak’ın hem de kucağındaki köpeğinin yaralandığı saldırı, saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. İşte detaylar...

Haber 05-12-2023 12:59

Meksikalı çeteden korkunç ceza! Tecavüzcünün cinsel organını pitbullun yemesini sağladılar... Bir de o anları saniye saniye kaydettiler

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede dünya basınında geniş yankı uyandırmayı başardı. Söz konusu görüntülerde ismi açıklanmayan bir adamın bir kadına tecavüz ettiği iddiasının ardından kelepçeli ve etrafı erkeklerle çevriliyken yerde kıvrandığı görüldü.

Trend 14-11-2023 08:52
Yurthaber 17-10-2023 06:58

Pitbull cinsi köpeğini sokak köpeklerinin üzerine salıp esnafa bıçak çekti! O anlar güvenlik kamerasında...

Avcılar'da kimliği belirsiz bir şahıs pitbull cinsi köpeğini sokak köpeklerinin üstüne saldı. Can havliyle kaçmaya çalışan bir köpeğe de “Nereye kaçacaksın?” diyen şahıs, tepki gösteren esnafa bıçak çekti. O anlar güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Yaşadığı olay hakkında konuşan esnaf Kenan Akdağ, 'Hayvana bunu yapan insan değildir' diyerek tepki gösterdi.

Haber 16-10-2023 22:32

Topunu almak bahçeden almak isteyen 2 yaşındaki çocuk pitbull saldırısında hayatını kaybetti! Zincir tasmasını kopartıp saldırdı

Brezilya'nın Teixeira de Freitas kentinde yaşayan 2 yaşındaki Pyettro Alves da Silva isimli çocuk evlerinin bahçesinde oyun oynadığı sırada evcil pitbull cinsi köpeklerinin saldırısına uğradı. Topunu köpeğin bulunduğu bölgeden almak isteyen çocuk zincirini kopartıp kaçan köpeğin saldırısı sonucunda hayatını kaybetti. Silva'nın ailesi çocuk ihmali suçlamasıyla tutuklandı.

Trend 30-09-2023 07:39

Pitbull sürüsünün hedefi oldu! 10’u birden saldırdı... “Resmen oğlumu yiyorlardı”

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kuzey Karolina eyaletindeki Rutherford bölgesinde yaşayan 12 yaşındaki Hunter Bishop isimli bir çocuk arkadaşlarıyla buluşmak için bisikletiyle yola çıktı. 10 tane pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğrayan Bishop hastanelik oldu. Tedavi altına alındığı hastanede 4 ameliyat geçiren Bishop’un iyileşme süreci devam ediyor.

Trend 05-09-2023 13:28

3 yaşındaki çocuğa pitbull saldırdı! Kolu kopan çocuk hastaneye kaldırıldı... Durumu kritik

 Brezilya'nın Macapa kentinde 3 yaşındaki bir çocuk hemşire olan annesinin gece vardiyasından geldiğini fark edince onu karşılamak için tek başına kapıya doğru gitti. O sırada evin köpeğiyle baş başa kalan ismi açıklanmayan 3 yaşındaki çocuğa pitbull cinsi köpek saldırdı. Saldırıda küçük çocuğun kolu koparken kaldırıldığı hastanede durumunun kritik olduğu söylendi.

Trend 31-08-2023 15:30

İstanbul Bakırköy'de pitbull dehşeti! Caddede yürürken saldırdı

İstanbul Bakırköy'de pitbull dehşeti yaşandı. Caddede yürüyen bir kişi pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğradı. Bacağından yaralanan Ahmet D. kanlar içinde kaldı.

Haber 25-08-2023 20:19

Ankara'da pitbull dehşeti! Terrier cinsi köpeğe saldırdı

Ankara'da sokakta başıboş dolaşan pitbull cinsi köpek, sahibiyle gezen evcil hayvana saldırarak çenesini kopardı.

Haber 19-08-2023 16:14

Pitbull hastanelik etti! Saldırı anında sahibi öylece bekledi... “Kahkahalarla gülüyordu”

İngiltere’nin Manchester şehrinde yaşayan Jennie Lawrenson isimli bir kadın pitbull saldırısında korkunç şekilde yaralandı. 3 gün boyunca hastanede tedavi altına alınan kadın köpeğin sahibi Holly Snelgar’dan şikayetçi oldu. Sahibinin köpek saldırısı sırasında engellemek için hiçbir hamle yapmadığını belirten Lawrenson, “Kahkahalarla gülüyordu” dedi.

Trend 02-08-2023 09:53

Açık kalan kapıdan aracın içine giren pitbull'u görünce dehşeti yaşadı! Yakıt alacaktı, 6 saati korku içinde geçti

Aydın'ın Söke ilçesinde Ahmet Aydın gece yarısı sularında akaryakıt istasyonuna girdi, yakıt dolarken aracın kapısı açık kaldı. Ne olduysa o sırada oldu; araca tasmasız bir pitbull girdi, kamyonetteki Fırat Taşdemir de dehşete kapılıp kendini apar topar dışarı attı. Ahmet Aydın ne yaptıysa da pitbull araçtan inmek bilmedi. Olay yerine gelen ekipler de pitbull tehlikeli ırk olduğu için müdahale edemedi. Günün ilk saatlerine kabus gibi başlayan Aydın saatler boyunca endişe içinde bekledi.

Haber 01-08-2023 15:27

Kendisini ısıran Pitbull'u ertesi gün gelip kurşun yağdırdı! O anlar kamerada

Sakarya’nın Karasu ilçesinde eğlence merkezinin önünde 1 gün önce kendisine saldıran Pitbull cinsi köpeği ertesi gün 14 kurşunla öldüren Mustafa Orhan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 09-07-2023 14:04

Köpek saldırısından sonra burnuna deri nakli yaptırdı! “Burnumun üzerinde tüyler çıkmaya başladı”

20 yaşındaki Trinity Rowles, hayatını değiştiren bir köpek saldırısından sonra burnundaki derinin büyük bir bölümü kaybetmişti. Zorlu geçen bir ameliyatın sonrasında burnunun yeniden yapılandırılması için kafa derisinden deri greftleri alınmak zorunda kalındı. Şimdi Rowles burnunun üzerinde tüyler çıkmaya başladı söyleyerek sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 08-07-2023 10:32

3 aylık bebeğini pitbull ile aynı odada bıraktı! Çığlık seslerini duyup geri geldiğinde çok geçti... Ellerini sakız gibi çiğneyince 5 parmağını kaybetti

Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletinde yaşayan 21 yaşındaki Chloe Wisniewski isimli bir anne hızlı bir şekilde banyo yapmak için 4 aylık bebeği ve pitbull cinsi köpeklerini baş başa bıraktı. Çığlık seslerini duyup odaya döndüğünde anne köpeğin 4 aylık çocuğunun ellerini çiğnediğini gördü. Bebek 5 parmağını kaybederken anne Wisniewski hakkında ihmal davası başlatıldı.

Trend 24-06-2023 07:08

Kedileri korumak isteyen kadına kabusu yaşattı! 'Seni öldürmem için 1 mermi yeter'

Adana’da dehşete düşüren bir olay yaşandı. Serkan S.'nin (24) pitbull cinsi köpeği, komşusu Hande Solmaz’ın (32) beslediği sokak kedilerine saldırdı. Kendisine tepki gösteren Solmaz'ın burnunu kıran Serkan S., gözaltına alınıp sevk edildiği adliyede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Yaşadığı dehşeti anlatan Solmaz, "Benimle hep tartışıyordu. 'Seni öldürmem için 1 mermi yeter’ gibi tehditler savurdu. Bana saldırdı, burnum kırıldı. Sürekli öldürmeyle tehdit ediyor" dedi. İşte detaylar...

Haber 19-06-2023 11:20

Laf atıp tartıştığı kişilere Pitbull ile saldırdı! Korku dolu anlar kamerada

Zeytinburnu'nda akıllara durgunluk veren bir kavga yaşandı. Pitbull cinsi köpeğiyle çorbacının önünden geçen bir kişi, masada oturanlarla 'Niye bakıyorsun' diyerek tartıştı. Aynı kişi, ayrıldıktan kısa süre sonra köpeği ve arkadaşıyla gelerek tartıştıkları müşterilere saldırdı. Sandalye ve sopalarla iş yerinin de camlarını kıran saldırganları yakalamak için polis çalışma başlattı. Saldırı anları ise cep telefonu ile görüntülendi. İşte detaylar...

Haber 23-05-2023 10:20

Köpek kavgasına sahipleri de katıldı! Ortalık bir anda savaş alanına döndü... Küçük köpeğine saldıran Pitbull’u ve sahibini dövdü

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşanan bir olay kısa sürede ülke basınında geniş yankı uyandırmayı başardı. Pitbull cinsi köpeğin bahçesine girerek köpeğine saldırması üzerine öfkelenen bir adam saldırıyı gerçekleştiren köpeği ve sahibini dövdü. Görüntüler kısa sürede sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 07-04-2023 13:22

Bursa'daki pitbulllu saldırı davası ağır cezada görülecek

Bursa'da tartıştıkları kişinin üzerine pitbull cinsi köpeği saldırtarak yaralanmasına neden oldukları iddia edilen 2 sanık hakkında açılan davada dosyanın ağır ceza mahkemesine gönderilmesine karar verildi.

Yurthaber 28-03-2023 11:08

Antalya'da dört saatlik 'pitbull' esareti! Apartmandakiler dışarı çıkamadı, dışardakiler de içeri giremedi

Antalya'da dört saatlik pitbull esareti yaşandı. Sahipsiz pitbull, shih tzu cinsi 'Max' adlı köpeği öldürdükten sonra apartman bahçesine girdi. Pitbull nedeniyle binaya giriş-çıkış yapılamadı. 4 saatin sonunda pitbull, ekiplerce alınıp götürüldü. Max'in sahibi Betül Ataş ise olayın şokunu üzerinden atamadığını belirtti. Yaşananları anlatan Ataş, "4 saatin sonunda belediye ekipleri geldi. Bu süre içinde apartmandakiler dışarı çıkamadı, dışardakiler de içeri giremedi" dedi.

Haber 24-03-2023 10:23

Pitbull cinsi köpeği saldırtmışlardı! Mahkemeden dikkat çeken karar

Bursa'da Mehmet Murat Ö. (53) ile oğlu Eyüpcan Ö. (24), pitbull cinsi köpeği, husumetli oldukları Erol Tosun’a (46) saldırtıp yaralanmasına neden oldu. Saldırı anları ise saniye saniye kameralara yansıdı. Pitbull, silah sayılarak sanıklar hakkında ‘Silahla kasten nitelikli şekilde yaralama’ suçundan 4 yıl 6’şar ay hapis cezası istemiyle dava açıldı. Sanıklar, köpeğin kendiliğinden saldırdığını iddia ederek kendilerini savundu. İşte olayın detayları...

Haber 17-01-2023 11:20

Pitbull saldırısı nedeniyle gülüşünü kaybetti! Dehşet anlarını teker teker anlattı

Pitbull saldırıları çok ciddi sonuçlara sebep olabiliyor. Bu saldırılar nedeniyle çeşitli uzuvlarını kaybeden insanlar bulunuyor. 23 yaşındaki model Brooklyn Khoury, pitbull saldırısının dudağını koparttığını ve bu saldırının ardından yaşadıklarını Youtube hesabı üzerinden anlattı.

Haber 08-01-2023 15:26

Rusya - Ukrayna savaşında dikkat çeken pitbull detayı! Fotoğrafını paylaşarak sosyal medyadan duyurdu

Rusya ile Ukrayna arasında 31 Aralık'ta yapılan esir takasında, Ukrayna'nın Mariupol kentindeki Azovstal Fabrikası'ndan Rus askerleri tarafından götürülen pitbull cinsi köpeğin de Ukrayna tarafına iade edildiği bildirildi. Gelişmeyi Ukrayna Devlet Başkanlığı Ofisi Başkanı Andriy Yermak duyururken paylaşımında köpeğin fotoğrafına da yer veren Yermak "Azovstal'ın ünlü köpeğini de geri getiriyoruz." dedi.

Haber 02-01-2023 15:03

Korkunç saldırıdan sonra hayatı tamamen değişti! Suratına saldırıp asılan köpek onu üst dudaksız bıraktı

ABD, Kaliforniya'daki Mission Viegjo'dan Brooklinn Khoury'nin hayatı, kuzeninin köpeği tarafından saldırıya uğraması üzerine neredeyse tamamen değişti. Olayın ardından üst dudaklarından yoksun kalan ve bir yıl boyunca onlarsız yaşayan Khoury, kendini sevmeyi ve aldığı olumsuz yorumların üstesinden gelmeyi nasıl öğrendiğini anlattı.

Trend 25-12-2022 15:18

Pitbullu saldırganlara ateş edip bir kişiyi öldüren polisin ifadesi ortaya çıktı! 'Kendimi korumak istedim

İstanbul'da 2 pitbull cinsi köpekle kendisine saldıran kişileri durdurmak için, silahıyla ateş ederek Poyraz Gelener'in ölümüne neden olan polis memurunun ifadesi ortaya çıktı. Polis memuru ifadesinde "Sadece köpekten ve bıçaktan kendimi korumak istedim" dedi.

Haber 08-12-2022 13:11

Düzce'de pitbull saldırısına uğrayan kişi yaralandı

Düzce'de pitbull cinsi köpeğin saldırısı sonucu yaralananan kişi hastaneye kaldırıldı.

Yurthaber 08-12-2022 11:17

Fatih'te pitbulllu saldırıda bir kişinin ölümüne neden olan polis tutuklandı

Fatih'te pitbull cinsi iki köpekle kendisine saldıran gruba silahla ateş ederek bir kişinin ölümüne sebebiyet veren polis memuru tutuklandı.

Yurthaber 08-12-2022 07:24

Cansız bedeni köpek dişi izleriyle doluydu! Denizde pitbull dehşetinde 'rıza' ve 'kışkırtma' detayı: Boğularak mı öldü yoksa saldırıdan mı?

İstanbul'un Pendik ilçesinde Oğuzhan Doğan (28), arkadaşlarıyla denize gitmiş, arkadaşının pitbull cinsi köpeği suya atlayıp Doğan'a yüzerken saldırmıştı. Doğan bir süre sonra gözden kaybolurken pitbull'un sahibi arkadaşı, köpeğini kıyıya çıkarıp arkadaşını suda bırakarak kayıplara karıştı. Dalgıçların sudan cansız bedenini çıkardığı Doğan'ın vücudu köpek diş izleriyle doluydu. Doğan'ın ölümünün boğulmadan mı yoksa köpek saldırısından mı olduğuna dair dikkat çeken detaylar ortaya çıktı.

Haber 28-11-2022 08:35

Okula giden çocuğa pitbull saldırdı, çelme takarak durdurulabildi

İstanbul Eyüpsultan'da okula giden 10 yaşındaki çocuğa, pitbull saldırdı. Çevredekilerin tüm çabalarına rağmen küçük çocuğun peşini bırakmayan köpeği, bir vatandaş çelme takarak durdurdu. O anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 27-11-2022 09:33

Pitbull köpeğini defalarca üzerine saldırttı! Atardamarı kopan adam: Ne oluyor diye döndüm, hiç tanımadığım kişi saldır komutu verdi

Bursa'da yaşayan Erol Tosun (46), eşiyle aralarında sorunlar bulunduğunu iddia ettiği M. M. Ö. ile konuyu konuşmak üzere restoranda anlaştı. M. M. Ö.'nün oğlu gelip Tosun'u yakındaki iş yerlerine götürdü. Tosun burada hayatının kâbusunu yaşadı. M. M. Ö., 'Neden selam vermiyorsun?' deyince Tosun "Yedi sülaleme küfretmiş kişiye neden selam vereyim" karşılığını verince olanlar oldu. Defalarca 'saldır' komutu verilen Pitbull'un saldırısı sonucu atardamarı koptu. Dehşet anları kameraya da yansıdı.

Haber 22-11-2022 17:25

Tek cümlesiyle ölümüne sebep oldu: ''Hadi oğlum, yakala onu!''

ABD'nin Kentucky eyaletinde yaşayan 40 yaşındaki Melissa Wolke, 55 yaşındaki Donald Abner'ı öldürmekle suçlandı. Wolke, geçen hafta gerçekleşen mahkemede suçunu itiraf etti ve mahkeme tarafından

Trend 13-11-2022 16:12

Önce Pitbull, sonra sokak köpeği saldırdı! Kuduz aşısı yapıldı

Diyarbakır'da meydana gelen korkunç olayda daha önce Pitbull'un saldırdığı kişi bu kez de sokak köpeğinin saldırısına uğradı. Köpekten kendisi kurtulan K.Ö.'ye kuduz aşısı yapıldı. K.Ö.'ye yardıma giden Y.F.'nin ise kolu kırıldı. İki arkadaş, tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Haber 11-11-2022 14:51

Erkek kuaförüne dalan pitbull ortalığı birbirine kattı! Oradaki kimseye erkek demem

Esenyut’ta başıboş pitbull cinsi köpek, erkek kuaföründe dehşet saçtı. Aniden işyerine dalan köpek içeridekilere korku dolu anlar yaşatırken, bir vatandaşında yaralandığı öğrenildi. Yaşanan dehşet anları kameraya yansıdı.

Haber 02-11-2022 17:52

Pitbullun boğazını sıkarak genç kadını kurtardı! Sosyal medya kahraman aşçıyı konuşuyor

Pitbull saldırısına uğrayan genç kadını kurtaran aşçı sosyal medyada kahraman oldu. Yurtdışında çekilen görüntülerde genç kadını ayağından yakalayan bir pitbull cinsi köpek dakikalarca ısırdığı kadını bırakmadı. Yardıma koşan bir aşçının hamlesi ise gündem yarattı. Arkadan pitbullun boğazına sarılan adam, köpeğin boğazını sıkarak bırakmasını sağladı. Genç kadını bırakan ve kısa süreli baygınlık geçiren pitbull daha sonra olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Trend 31-10-2022 11:27
Yurthaber 13-10-2022 18:35

2 aydır takip ediliyorlardı! Pitbull köpekleriyle korunan bağ evine operasyon: 1'i İsrailli 2 kişi gözaltında

Muğla'nın Menteşe ilçesinde, 'Pitbull' cinsi köpeklerle korunan bir bağ evine operasyon düzenlendi. Operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken, 1'i İsrail uyruklu 2 kişi gözaltına alındı. El koyulan 6 yasaklı ırk köpek ise belediyeye ait hayvan barınağına teslim edildi.

Haber 13-10-2022 16:33

Dehşete düşüren Pitbull saldırısı! 8 yıl baktı, 2 çocuğunu da öldürdüler

ABD'nin Tennessee eyaletinde korkunç bir köpek saldırısı meydana geldi. Bir aile, 8 yıldır bakıp büyüttükleri iki köpek tarafından saldırıya uğradı. Dakikalarca süren bu saldırı, annenin tüm çabalarına rağmen engellenemedi. Ailenin iki çocuğu da olay yerinde hayatını kaybederken, annenin kazadan ağır yaralı olarak kurtulduğu açıklandı.

Trend 11-10-2022 15:32

Kan donduran vahşet! Belediyenin kedi evine giren 3 pitbull, 12 kediyi parçaladı

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde belediyeye ait Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kan donduran bir vahşet olayı yaşandı. Tel örgüleri aşıp merkezdeki kedi evine giren pitbull cinsi 3 köpek, buradaki 12 kediyi öldürdü. Belediye, köpeklerin sahibi hakkında şikayetçi olup suç duyurusunda bulunurken, merkezde görevli özel güvenlik personellerini de açığa aldı. İşte olayın detayları...

Haber 30-09-2022 15:56

Antalya'da barınağa giren 3 pitbull cinsi köpek 12 kediyi telef etti

Muratpaşa Belediyesi: - "Yapılan inceleme ve mikroçip kontrolü neticesinde saldırgan köpeklerden 2'sinin sahipli olduğu anlaşılmıştır. Diğer köpekte ise mikroçipe rastlanmamıştır" - "Merkezde görevli tüm personel hakkında soruşturma açılmıştır"

Yurthaber 30-09-2022 11:01

Üsküdar'da Pitbull cinsi köpek dehşeti! Yaşlı kadına saldırdı... Dört ameliyat geçirdi, bacağını kaybetme riski var

Pitbull dehşeti sürüyor. İstanbul Üsküdar'da tasmasız ve ağızlıksız gezdirildiği öne sürülen Pitbull cinsi köpek, 82 yaşındaki Yücel Ata isimli yaşlı kadına saldırdı. Ata'nın kızı Selma Parçal, annesinin saldırı sonrasında 4 kez ameliyat geçirdiğini, bacağının ise kesilme riski olduğunu söyledi.

Haber 26-09-2022 23:01

Pitbull dehşeti kamerada! Uyuyan kediyi parçaladı

İstanbul Zeytinburnu’nda sokak ortasında kan donduran bir olay yaşandı. Ağızlık takılmadan gezdirilen pitbull cinsi köpek, ağaç dibinde uyuyan bir kediyi parçalayarak öldürdü. Ölen kedini sahibi Saliha Biber, "köpeğin ağzından 15 dakika alınmamış" diyerek yaşanan vahşete tepki gösterirken, köpeğin sahiplerinden şikayetçi olduğunu söyledi. Yaşanan pitbull dehşeti bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. İşte o anlar...

Haber 08-09-2022 12:52

Zeytinburnu'nda kediyi öldüren pitbull cinsi köpeğin sahibine suç duyurusu

Kediye bakan Saliha Biber, ağızlıksız gezdirilen köpeğin sahibi hakkında şikayetçi oldu

Haber 08-09-2022 12:35

Konya'da pitbull besleyen kişiye 14 bin 982 lira para cezası kesildi

Konya'da pitbull besleyen kişiye 14 bin 982 lira para cezası kesildi

Yurthaber 05-09-2022 14:56

Burdur'da sahipsiz köpeğin saldırdığı 20 aylık çocuğun babası yaşadıklarını anlattı

Çok korktuklarını dile getiren baba Ferhat Ayten: - "Korkuyoruz köpek gördük mü tedirgin oluyoruz. Kızım artık köpek havlaması bile duysa ağlamaya başlıyor. Her sokağa çıktığımızda bu korkuyla yaşamak zorunda değiliz"

Yurthaber 02-09-2022 11:36

Konya'da pitbull sahiplenen ve sahiplendirenlere para cezası uygulandı

Konya'da pitbull sahiplenen ve sahiplendirenlere para cezası uygulandı

Yurthaber 26-08-2022 10:34

Konya'da pitbull besleyen kişiye 14 bin 982 lira para cezası verildi

Konya'da pitbull besleyen kişiye 14 bin 982 lira para cezası verildi

Yurthaber 18-08-2022 17:24