Piton Haberleri

Yer: Trabzon! Cam fanusta saklıyordu: Görenler gözlerine inanamadı!

Trabzon'un Beşikdüzü ilçesindeki otobüs terminalinde polis ekipleri bir kişi hakkında ihbar aldı. Olay yerine intikal eden ekipler şüphelinin cam fanusta sakladığı şeyi görünce şaşkına döndü...

Haber 16-03-2024 11:09

'1 aydır aç ve boyumu ölçüyor! Sanırım beni yeme hayali kuruyor' Yer: Antalya! 1,5 metrelik dev pitona el konuldu 'O yılan evcil, neden götürdünüz?'

Antalya’da bir apartman içerisinde boş dairede bulunan 1.5 metre uzunluğundaki pitona el konuldu. Bir sosyal medya kullanıcısı kız ise pitonu için adalet isteyerek pitonun kendisine verilmesini istedi. Genç kızın “O yılan evcil. Neden götürdünüz? Evde yılanı arıyorum” yazdığı görüldü. Pitonun kendisine ait olduğunu iddia eden genç kızın daha önceki yılanla paylaşımlarından birindeki "1 aydır aç ve boyumu ölçüyor sanırım beni yeme hayali kuruyor" cümlesi ise korkuttu.

Haber 02-03-2024 12:59

Ticaret Bakanlığı'ndan kaçakçılık operasyonu: Trende 33 tanesi ele geçirildi!

Ticaret Bakanlığı, kaçakçılıkla mücadele kapsamında Kapıkule Gümrük Kapısı'nda Bulgaristan'dan Türkiye'ye trenle giriş yapan bir yolcunun yatağının altında monta gizlendiği belirlenen 33 adet pitona el koydu.

Haber 20-12-2023 14:30

Antalya’da bir mahalleye korku salmıştı! Boyu 1 metreyi aşan kral pitonu böyle seviyorlar

Antalya’da bir apartmanın bahçe kapısının demirlerine sıkışmış halde bulunan ve vatandaşlara korku dolu anlar yaşatan kral piton, Antalya Doğal Yaşam Parkı’nda ziyarete açıldı. 1 metre 20 santimetre boyu ve 2 kilo ağırlığı bulunan yılan, 400 gram alırken, bakıcıların yılana gösterdikleri sevgi dikkatlerden kaçmadı.

Haber 17-12-2023 12:49

Diğer Haber Etiketleri

Piton

Piton Hakkındaki Haberler Mynet'te. Piton Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Görüntüler şoke etti! Yaklaşık 4 metrelik dev piton bulundu

Tayland'ın başkenti Bangkok'ta bir sokakta yaklaşık 4 metrelik albino pitonu bulundu. Evcil olduğu öğrenilen piton sahibine teslim edildi.

Haber 05-12-2023 12:31

Bunun adı resmen işkence! Pitonunun boyunun ne kadar uzayabileceğini ölçmek istediler... Yakaladıkları hayvana zorla litrelerce alkol içirdiler

Güney Afrika'da kaydedilen ve hayvanları koruma grupları tarafından paylaşılan bir görüntü dünya basınında tartışmalara neden oldu. Söz konusu görüntülerde ismi açıklanmayan üç kişinin yakaladıkları bir pitona işkence yaptıkları görüldü. Pitonunun boyunun ne kadar uzayabileceğini ölçmek isteyen adamlar sürüngene zorla alkol içirdi.

Trend 20-10-2023 13:17

Evinin bahçesinden aniden kayboldu! Bakmadıkları yer kalmadı... 8 metrelik yılanın midesinde bulundu

Endonezya’da yaşayan 54 yaşındaki Wa Tiba isimli iki çocuk annesi kadın evinin bahçesini temizlediği sırada aniden ortadan kayboldu. Bir yılanın saldırısına uğrayan kadının cansız bedeni 8 metrelik pitonun midesinden çıktı. Yetkililer 54 yaşındaki kadının cansız bedenine ulaşabilmek için yılanın midesini ikiye ayırmak zorunda kaldı.

Trend 25-08-2023 10:08

Pitonu kümesteki tavukları yerken suçüstü yakaladılar! Stres girince bütün halinde tavukları çıkarttı

Sosyal medyada gündem yaratan görüntülerde bir pitonun girdiği kümeste tavukları yemesinden sonra yetkililerin devreye girdiği anlar yer aldı. Pitonun kümesten dışarı çıkartıldığı anlarda strese giren hayvan yediği tavukları bütün halinde geri çıkarttı.

Trend 04-08-2023 13:26

Kapıkule'de bir tırda yapılan aramada canlı 28 piton yavrusu ele geçirildi

Sürücü, ifadesinde, pitonları beslemek için Almanya'daki fuardan aldığını söyledi. BİLGİLER GÜNCELLENDİ, DETAYLAR EKLENDİ

Yurthaber 21-06-2023 07:54

Kadın çoraplarına koymuşlar, biri ölmüş! Tam 28 tane... Sınır kapısında ele geçirilen pitonlar şoke etti

28 adet piton yılanını önce kadın çoraplarına, ardından bez çantaya koydular, TIR'la yola çıkan o pitonlar Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan Türkiye'ye giriş yaparken yakalandı.

Haber 20-06-2023 15:31

Kapıkule'de tırda yapılan aramada 28 piton yılanı yakalandı

Kapıkule Sınır Kapısı'nda bir tırda yapılan aramada 28 piton yılanı ele geçirildi.

Yurthaber 20-06-2023 10:05

Böyle kavga ne görüldü ne de duyuldu! Boynunda pitonla dolaşan adam dehşet saçtı... Sokak kavgasında pitonla adamı dövdü

Sokak ortasında başlayan bir kavga ilginç anlara sahne oldu. Boynunda bir pitonla gezen adam kavga ettiği sırada hayvanı adeta bir kırbaç gibi kullandı. Yılanla kavga ettiği adamı döven kişiyi yoldan geçenler saniye saniye cep telefonuyla kaydetti. Görüntüler kısa sürede sosyal medyada gündem yaratmayı başardı.

Trend 23-05-2023 08:30

Korkusuzca 3 metrelik pitonu kafasından yakaladı! Yerden yere vurup resmen güreşti...

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan 16 yaşındaki Onya Lee isimli bir kız komşusunun bahçesinden gelen 3 metre uzunluğundaki yılanı görünce büyük bir panik yaşadı. Yılanın üzerine doğru gelmesiyle harekete geçen Lee, hayvanı kafasından yakalayıp yerden yere vurdu.

Trend 11-04-2023 07:40

3 metrelik piton köpeği canlı canlı yemek üzereyken sahibi tarafından kurtarıldı! “Aşağı baktım ve gözlerime inanamadım”

Avustralya'nın Queensland kentindeki Noosa Wood köpek plajında Ferrari adını verdiği iki yaşındaki köpeğiyle gezintiye çıkan Amanda Taylor isimli kadın dehşeti yaşadı. 3 metre uzunluğundaki piton bir anda köpeğine saldıran kadın yılanın ağzından evcil hayvanını kurtarmak için büyük çaba sarf etti. Taylor’un soğukkanlığı ve hızlı düşünme yeteneği sayesinde Ferrari canlı canlı pitona yem olmaktan son anda kurtuldu.

Trend 04-01-2023 13:15

Dükkanın tavanından sarkan piton aklını aldı! Az kalsın canını da alacaktı ama...

Tayland'da bi Strabucks şubesinde çalışan genç bir kadın, kafenin klima ünitesinin yanındaki bir boşluktan bir piton yılanının sarktığını görünce ne olduğunu şaşırdı. Yaşadığı korkunç deneyim güvenlik kamerası tarafından an be an kaydedilen genç kadın, olanları birinci ağızdan anlattı.

Trend 27-12-2022 12:30

3 metrelik dev bir piton 5 yaşındaki çocuğu ısırdı! Bütün olarak yemesine ramak kala kurtarıldı

Avustralya’nın Byron bölgesinde yaşayan 5 yaşındaki Beau Blake isimli bir çocuk evlerinin bahçesinde oynarken 3 metrelik dev bir pitonun saldırısına uğradı. Yılan küçük çocuğu sürüklediği sırada 76 yaşındaki büyükbabası durumu fark ederek torununu kurtardı.

Trend 25-11-2022 15:36

Derede gördüğü pitonu atkı gibi boynuna doladı! Sonrasında olanlar akıllara durgunluk verdi

Hindistan'da yaşanan bir olay akıllara durgunluk verdi. Birjalal Ram isimli adam Jharkhand'da, Parihara Panchayat'ın Kitasoti Khurd köyünde balık tuttuğu esnada bir piton yılanına rastladı. O andan itibaren Bhuiyan'ın sarhoşluğunun etkisiyle yaşananlar, herkesi şaşkına çevirirken, talihsiz adamın hayatta olması, bir mucize olarak değerlendirildi.

Trend 15-11-2022 13:07

Avcıydı av oldu! 5 metre uzunluğundaki pitonun karnından çıkan timsah şaşkına çevirdi

ABD'de bir grup bilim insanı akıl almaz keşifte bulundu. Araştırma için 5 metre uzunluğundaki pitonun karnını açan araştırmacılar, yılanın bir timsahı büsbütün yuttuğunu görünce karşılaştıkları manzara karşısında şoke oldular.

Trend 10-11-2022 14:30

Haber alınamayan kadın pitonun midesinden çıktı! İnanılmaz anlar saniye saniye görüntülendi

Endonezya'da 54 yaşındaki Jarrah isimli kadın, kauçuk toplamak için ormana gitti. Ancak kadından daha sonra haber alınamadı. Bunun üzerine ekipler çalışma başlattı. Çalışmalar sonucu ormanda midesi şişmiş bir piton bulundu. Kadının pitonun midesinde olduğu anlaşılınca pitonun gövdesi kesilerek kadının cansız bedeni çıkarıldı. Bu şok etkisi yaratan anlar saniye saniye görüntülendi.

Haber 25-10-2022 12:42

77 kilogram ağırlığında ve 6 metre uzunluğunda devasa piton, keçiyi bütün olarak yuttuktan sonra yakalandı! Karnı açılınca...

Malezya’da yaklaşık 77 kg ağırlığında ve tam 6 metre uzunluğunda devasa bir piton, bir keçiyi bütün olarak yutarken görüldükten sonra yakalandı. Yakalanan hayvanı 7 kişi zor taşıdı ve karın bölgesine kesik atılıp açılınca keçinin parçalarına rastlandı. Devasa yılan 7 kişilik bir ekiple birlikte insanların yaşam alanından uzak bir bölgeye götürüldü.

Trend 30-09-2022 08:01

Midesinden çıkan nesne ağızları açık bıraktı! Piton bile tatile gitmiş

Piton türü yılana veteriner ekipler tarafından gerçekleştirilen bir operasyona ait görüntüler sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. İlginç görüntülerde pitonun yuttuğu nesne görenleri hayretler içinde bıraktı. Sosyal medya kullanıcılarının büyük rağbet gösterdiği videoya yapılan "Piton bile tatile gitmiş" yorumu gülümsetti.

Haber 28-07-2022 12:51

İki çocuk annesi dev pitonun midesinden çıkarıldı! Görenler dehşete düştü

Endonezya'da bir kadının dev bir yılan tarafından yutulmasından bu yana tam dört yıl geçti ancak hikayesi hala tüm dünyadaki internet kullanıcılarını şok ediyor. 54 yaşındaki iki çocuk annesi Wa Tiba'nın kaybolmasının ardından, cesedinin 7 metre uzunluğundaki bir pitonunun içinde bulunduğu anın görüntüleri yeniden gündeme düştü.

Trend 13-06-2022 15:30

İngiltere'de tuvaletten1 metrelik piton çıktı, şoka girdi! Neredeyse üzerine oturuyordum

İngiltere'nin Stourbridge bölgesinde yaşayan bir kadın sabah klozeti açtığında hayatının şokunu yaşadı. Klozet kasesinin içinde 1 metre uzunluğunda piton yılanıyla karşılaşan kadın hâlâ kâbus gibi anı unutamadığını ve kanının donduğunu söylerken, klozet içindeki şeyin gerçekten yılan olduğunu anlamak için iki kez kontrol ettiğini ve neredeyse üzerine oturacağını dile getirdi.

Haber 12-10-2021 14:47

Pitonun korkunç avı! Buzağıyı yedi, midesi patladı

Tayland'ın kuzeyindeki Phitsanulok eyaletinde meydana gelen akılalmaz olayda dev yılan gözüne kestirdiği bir buzağıyı yutmayı başardı ama sindiremedi. Dev avı yemenin baskısıyla midesi patlayan yılan ölü halde bulundu.

Haber 27-08-2021 07:32

Avustralya’da süpermarket rafından çıkan piton büyük korku yaşattı

Avustralya’da bir süpermarket rafında ortaya çıkan 3 metre uzunluğundaki piton, müşterilere korku dolu anlar yaşatırken, o sırada alışveriş yapan bir yılan avcısı tarafından yakalandı.

Haber 18-08-2021 14:32

İngiltere'de köy halkı diken üstünde! 6 metrelik yılanı ararken buldukları şey paniğe sürükledi

İngiltere'de 6 metrelik yılanın peşine düşen köy sakinleri arama yaparken başka bir yılanın derisiyle karşılaştı. İkinci bir yılanın daha köylerinde olduğunu düşünen Leicestershire bölgesi Measham köyü sakinleri şimdi diken üstünde.

Haber 28-07-2021 07:32

Tuvalette acı sürpriz! Piton penisinden ısırdı, dehşeti yaşattı

Avustralya'nın Styria eyaletinde bir adamı tuvalette piton yılanı ısırdı. Tuvalet kanalından gelen piton yılanı tarafından en hassas bölgesinden ısırılarak yaralanan adam hastanede tedavi altına alınırken, söz konusu yılanın 'evcil' olduğu ve sahibinin yan komşu olduğu bildirildi.

Haber 06-07-2021 09:19

Milyonlarca kişiyi dehşete düşüren an! Dev piton yüzünü ısırdı

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde hayvanlarla en inanılmaz karşılaşma anlarını hayvan bakıcısı Jay Brewer, sosyal medya hesabından paylaşıyor. Birkaç ay önce yine bir yılanın saldırısına uğrayan kişi, yine benzer bir saldırı ile karşı karşıya kaldı. Dev pitonun yumurtalarını almaya çalışan bakıcının bu anları, sosyal medyada kısa sürede yayıldı.

Haber 24-06-2021 11:27

Avustralya'da bir evin çamaşır odasından 3 metrelik piton çıktı

Avustralya'da bir evin çamaşır odasından 3 metrelik dev piton çıktı. Facebook'da paylaşılan pitonun görüntüleri kısa sürede viral oldu.

Haber 14-05-2021 14:56

Yumurtalarını koruyan dev pitonun saldırısından refleks ile kurtuldu

ABD’nin Kaliforniya eyaletinde Sürüngen Hayvanat Bahçesi’nin sahibi, yumurtalarını koruyan dev piton yılanının aniden saldırısına uğradı. Hayvanat bahçesi sahibinin hayat kurtaran refleks ise kameraya yansıdı.

Haber 27-03-2021 16:47

Dehşet anları: Dev piton yüzüne saldırdı!

Sosyal medyadan yayılan bu görüntüler 700 binden fazla kez izlendi, dehşet anlarını izleyenlerin yüreği ağzına geldi. Dev pitonun hayvanat bahçesi sahibinin yüzüne saldırdığı anlar tam anlamıyla izleyenleri şoka uğrattı.

Haber 26-03-2021 16:40

Eve geldiğinde şaşkına döndü! Dev pitonu sıçana sarılmış halde bulan adam...

Aç bir yılanın pençelerinde havada asılı halde bulunan keseli sıçan sahibinin son anda gelmesiyle kurtarılabildi. Sahibi ''biraz daha gecikseydim onu kaybedecektim'' derken şimdi bulunduğu evden taşınmayı düşünüyor.

Haber 24-03-2021 09:41