Piton Yılanı Haberleri

'1 aydır aç ve boyumu ölçüyor! Sanırım beni yeme hayali kuruyor' Yer: Antalya! 1,5 metrelik dev pitona el konuldu 'O yılan evcil, neden götürdünüz?'

Antalya’da bir apartman içerisinde boş dairede bulunan 1.5 metre uzunluğundaki pitona el konuldu. Bir sosyal medya kullanıcısı kız ise pitonu için adalet isteyerek pitonun kendisine verilmesini istedi. Genç kızın “O yılan evcil. Neden götürdünüz? Evde yılanı arıyorum” yazdığı görüldü. Pitonun kendisine ait olduğunu iddia eden genç kızın daha önceki yılanla paylaşımlarından birindeki "1 aydır aç ve boyumu ölçüyor sanırım beni yeme hayali kuruyor" cümlesi ise korkuttu.

Haber 02-03-2024 12:59

Antalya’da bir mahalleye korku salmıştı! Boyu 1 metreyi aşan kral pitonu böyle seviyorlar

Antalya’da bir apartmanın bahçe kapısının demirlerine sıkışmış halde bulunan ve vatandaşlara korku dolu anlar yaşatan kral piton, Antalya Doğal Yaşam Parkı’nda ziyarete açıldı. 1 metre 20 santimetre boyu ve 2 kilo ağırlığı bulunan yılan, 400 gram alırken, bakıcıların yılana gösterdikleri sevgi dikkatlerden kaçmadı.

Haber 17-12-2023 12:49

77 kilogram ağırlığında ve 6 metre uzunluğunda devasa piton, keçiyi bütün olarak yuttuktan sonra yakalandı! Karnı açılınca...

Malezya’da yaklaşık 77 kg ağırlığında ve tam 6 metre uzunluğunda devasa bir piton, bir keçiyi bütün olarak yutarken görüldükten sonra yakalandı. Yakalanan hayvanı 7 kişi zor taşıdı ve karın bölgesine kesik atılıp açılınca keçinin parçalarına rastlandı. Devasa yılan 7 kişilik bir ekiple birlikte insanların yaşam alanından uzak bir bölgeye götürüldü.

Trend 30-09-2022 08:01

Diğer Haber Etiketleri

Piton Yılanı

Piton Yılanı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Piton Yılanı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.