Piyade Astsubay Ustcavus Musa Ozalkan Haberleri

Şehit Piyade Astsubay Necdet Çalış'ın Adana'daki ailesine şehadet haberi verildi

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan Piyade Astsubay Üstçavuş Necdet Çalış'ın şehadet haberi, Adana'nın Ceyhan ilçesindeki ailesine ulaştırıldı.

Yurthaber 2023-11-27 08:10:43

Acı haberi MSB duyurdu: Pençe-Kilit operasyon bölgesinde 1 asker şehit oldu

Pençe-Kilit operasyon bölgesinde bir üs bölgesine düzenlenen hain saldırıda Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Musa Esat Kaya şehit oldu.

Haber 2023-10-13 08:16:33

Şehit Astsubay Mehmet Özler'in cenazesi memleketine uğurlandı

Edirne'nin Süloğlu ilçesindeki kışlada askeri araç kazası sonucu şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Mehmet Özler'in (28) naaşı, törenle memleketi Çankırı'ya uğurlandı.

Yurthaber 2023-07-26 09:37:27

Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Mehmet Özler'in ailesine acı haber verildi

Edirne'nin Süloğlu ilçesinde, görevi esnasında askeri araç kazasında yaralanmasının ardından hastanede şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Mehmet Özler'in Ankara'daki ailesine şehadet haberi ulaştı.

Yurthaber 2023-07-26 07:49:07

Al Sancak Fatih Gühan Kimdir, kaç yaşında ve nereli? Al Sancak'ın Süleyman'ı Fatih Gühan'ın rol aldığı diziler

Al Sancak dizisi TRT1 ekranlarında yayın hayatına merhaba dedi. Başrollerini Uğur Güneş ve Gülsim Ali İlhan'ın paylaştığı Al Sancak dizisi heyecan dolu sahneleriyle dikkat çekiyor. Dizide 'Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Süleyman Özer' rolüne hayat veren Fatih Gühan'ın hayatı ve biyografisi merak konusu oldu. Seyirciler Fatih Gühan hakkındaki detayları sorguluyorlar. Peki, Al Sancak Fatih Gühan Kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Al Sancak'ın Süleyman'ı Fatih Gühan'ın rol aldığı diziler...

Magazin 19-01-23 22:58

Vasiyetiniz, vasiyetimizdir! MSB, şehit askerlerin görüntülerini paylaştı, Türkiye ağladı

Milli Savunma Bakanlığı'nın (MSB) "İşte Türk askeri budur! Mehmetçik budur!" notuyla paylaştığı video Türkiye'yi ağlattı. Şehit askerler Piyade Teğmen Duabey Onur Öztürkmen, Piyade Astsubay Yusuf Ataş ve Piyade Uzman Çavuş Halil İbrahim Yiğit'in vasiyetlerinin yer aldığı görüntüler sosyal medyada binlerce beğeni aldı.

Haber 04-12-22 13:44

Tüm Türkiye'yi duygulandırmıştı! Afrin şehidi Musa Özalkan'ın okul vasiyeti gerçekleştirildi

Piyade Astsubay Musa Özalkan, Afrin'e düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olmuştu. Şehidin Telafer'deki çocuklar için anaokulu, kreş veya kültür merkezi yapılmasını ve okula da isminin verilmesini vasiyet ettiği ortaya çıkmıştı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, şehit Özalkan'ın vasiyetini gerçekleştirdiklerini duyurdu.

Haber 13-11-22 14:50

Pençe-Kilit Operasyonunda şehit olmuştu... O görüntüler büyük beğeni topladı

Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Emre Sevinç'in görev yaptığı bir bölgede zeybek oynarken çekilen videosu, arkadaşları tarafından sosyal medya hesabından paylaşıldı. Sevinç'in görüntüleri, kısa sürede yayılarak büyük ilgi gördü.

Haber 12-11-22 12:03

SON DAKİKA | Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinden acı haber! MSB duyurdu: 1 asker şehit oldu

Son dakika haberi: Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan taciz ateşi sonucu yaralanan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Emre Sevinç, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Şehit Emre Sevinç'in 2 ay önce nişanlandığı öğrenildi.

Haber 11-11-22 16:15

SON DAKİKA | 5 ilde 'Eren Abluka Sonbahar-Kış-8' operasyonu başlatıldı

İçişleri Bakanlığınca, Amanoslar bölgesinde bin 216 personelin katılımıyla ‘Eren Abluka Sonbahar-Kış-8 Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik Operasyonu’ başlatıldı. Operasyonun ilk iki gününde 11 ayrı noktada 6 adet el bombası, 3 adet AK-47 piyade tüfeği ile çok sayıda el yapımı patlayıcı (EYP) düzeneği ve mühimmat ele geçirildi.

Haber 04-11-22 09:23

Şehit Yusuf Ataş'ın vasiyeti yürekleri dağlamıştı! Babayla birkaç saat önce son görüşme: Kendisinde bir huzur vardı

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerce açılan ateş sonucu 21 yaşında şehit olan Piyade Astsubay Yusuf Ataş'ın babası Necat Ataş, vasiyeti tüm ülkede yankı bulan evladıyla gurur duyduğunu söyledi. Baba Ataş, "Saat 14.10'da aramıştı, 14.20'de görüşmemiz bitti. 'Baba, buraya teröristleri bitirmeye geldik, inşallah temizleriz' dedi. Sevinci belliydi, kendisinde bir huzur vardı'' ifadelerini kullandı.

Haber 04-10-22 09:26

Şehit Yusuf Ataş’ın vasiyeti Türkiye'yi ağlatmıştı! Belediye Başkanı duyurdu: Emine Sena'nın tüm masrafları karşılanacak

Kuzey Irak’ta Pençe-Kilit operasyon bölgesinde teröristlerin düzenlediği hain saldırıda Piyade Astsubay Çavuş Yusuf Ataş şehit oldu. Şehit Ataş'ın ortaya çıkan son görüntüsünde "Benim vasiyetim" diyerek yaptığı çağrı ise tüm Türkiye'yi bir kez daha ağlatmıştı. Duygu dolu videoyu izledikten sonra harekete geçen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, şehidin vaisyetini yerine getireceklerini belirterek 7 yaşındaki Emine Sena Demirel'in tüm masraflarının karşılanacağını duyurdu.

Haber 03-10-22 09:21

Şehit Yusuf Ataş'ın vasiyetine Şahan Gökbakar'dan destek: O güzel kalbinden geçen son isteğini duyunca katkı vermek istedim

Pençe-Kilit bölgesinde şehit olan Piyade Astsubay Yusuf Ataş'ın vasiyetini içeren görüntüler izleyen herkesi duygulandırmıştı. Şehit Ataş'ın lösemili bir kız çocuğunun hayatı boyunca tüm masraflarının karşılanması yönündeki vasiyetinin ardından ünlü oyuncu Şahan Gökbakar'dan paylaşım geldi. "Şehit askerimizin o güzel kalbinden geçen son isteğini duyunca katkı vermek istedim" diyen Gökbakar, LÖSEV'e yaptığı bağışın dekontunu sosyal medyadan paylaştı.

Magazin 02-10-22 20:48

Vasiyetini anlattığı görüntüler yürekleri dağlamıştı! Şehit Astsubay Yusuf Ataş son yolculuğuna uğurlandı Kız çocuğunu bulmuşlar

Pençe-Kilit bölgesinde Piyade Astsubay Yusuf Ataş şehit olmuştu. Acı haberden sonra şehidin vasiyetini içeren görüntüler ortaya çıkmış ve Türkiye şehidin o sözleriyle duygulanmıştı. Yürekleri dağlayan görüntülerde Ataş, lösemili bir kız çocuğunun tüm masraflarının karşılanmasını ve bayramlarda anne-babasının ziyaret edilip ellerinin öpülmesini istemişti. Ünlü isimlerden de "vasiyetin emirdir" yorumları gelmişti. Şehit son yolculuğuna uğurlandı. Babası "Vasiyetiyle ilgili kızı bulmuşlar" dedi.

Haber 02-10-22 16:43

SON DAKİKA | Şehit Yusuf Ataş'ın son görüntüsü milyonları ağlattı! Vasiyetini böyle açıklamış: ‘Bir kız çocuğu…’

Son dakika haberine göre Piyade Astsubay Yusuf Ataş, Pençe-Kilit operasyon bölgesinde şehit düştü. Şehidin Bingöl’de bulunan ailesine acı haber verildi ve evine Türk bayrağı asıldı. Şehit Ataş'la ilgili Milli Savunma Bakanlığından da açıklama yayınlandı. Öte yandan şehit Yusuf Ataş'ın vasiyetini içeren görüntüler ortaya çıktı. Ataş vasiyetinde lösemili bir kız çocuğunun hayatı boyunca tüm masraflarının karşılanmasını ve bayramlarda anne ile babasının ziyaret edilerek ellerinin öpülmesini istedi.

Haber 02-10-22 09:45

Şehit Piyade Astsubay Gökhan Ağıl, Tokat'ta son yolculuğuna uğurlandı

Şehit Piyade Astsubay Gökhan Ağıl, Tokat'ta son yolculuğuna uğurlandı

Yurthaber 12-09-22 16:57

Şehit Piyade Astsubay Gökhan Ağıl'ın cenazesi Tokat'a getirildi

Şehit Piyade Astsubay Gökhan Ağıl'ın cenazesi Tokat'a getirildi

Yurthaber 12-09-22 13:16

Şehit Piyade Astsubay Ağıl'ın acı haberi Tokat'taki ailesine ulaştı

Şehit Piyade Astsubay Ağıl'ın acı haberi Tokat'taki ailesine ulaştı

Yurthaber 11-09-22 21:51

Şehit Piyade Astsubay Ağıl'ın acı haberi İstanbul'daki ailesine ulaştı

Şehit Piyade Astsubay Ağıl'ın acı haberi İstanbul'daki ailesine ulaştı

Yurthaber 11-09-22 21:04

Astsubay feci şekilde can verdi! Annesinin feryadı yürek dağladı

Samsun'da 31 yaşındaki 1 çocuk babası Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Erhan Baş 5. kattan düşerek ağır yaralandı. Sabah namazına giden vatandaşlar tarafından kanlar içinde bulunan ve hastaneye kaldırılan Erhan Baş, hayatını kaybetti. Hastane önünde oğlu ambulanstan indirilirken annesi Fetiye Baş'ın feryatları ise yürekleri dağladı.

Haber 24-07-22 12:50

Akçakale şehitleri son yolculuklarına uğurlandı! Şehit Murat Alyakut'un cenazesini ağabeyi kıldırdı

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde PKK'lı teröristlerce döşenen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Piyade Teğmen Murat Alyakut, Piyade Onbaşı Enes Koç ve Piyade Sözleşmeli Er Ertuğrul Ulupınar, bugün son yolculuklarına uğurlandı. Şehit Murat Alyakut'un cenazesini imam olan ağabeyi Musa Alyakut kıldırdı.

Haber 09-01-22 16:46

15 Temmuz'un kahramanı şehit Ömer Halisdemir'in kabrine ziyaretçi akını

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında, Ankara'da Özel Kuvvetler Komutanlığında darbeci generali vurduktan sonra şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in Niğde'deki kabri ziyaret ediliyor.

Haber 15-07-21 11:35

Şehit Piyade Astsubay Cihan Çifcibaşı, Nevşehir'de son yolculuğuna uğurlandı

Şehit Piyade Astsubay Cihan Çifcibaşı, Nevşehir'de son yolculuğuna uğurlandı

Yurthaber 08-07-21 14:10

Şehit Piyade Astsubay Çavuş Cihan Çiftçibaşı son yolculuğuna uğurlandı

Mardin Kızıltepe'de askeri araca teröristlerce açılan ateş sonucu şehit olan 21 yaşındaki Piyade Astsubay Çavuş Cihan Çiftçibaşı, memleketi Nevşehir'de toprağa verildi. Şehit annesi Dudu Çiftçibaşı, cenazede oğlunun fotoğrafına sarılarak, "Canımın içi gitti" diyerek ağladı.

Haber 08-07-21 14:09

Mardin'de şehit olan Piyade Astsubay Cihan Çifcibaşı'nın Nevşehir'deki ailesine acı haber verildi

Mardin'de şehit olan Piyade Astsubay Cihan Çifcibaşı'nın Nevşehir'deki ailesine acı haber verildi

Yurthaber 07-07-21 14:50

Mardin'de teröristlerden askeri araca saldırı: 1 şehit

Mardin'de, Suriye sınırındaki devriye görevinde, askeri araca teröristlerce düzenlenen saldırıda Piyade Astsubay Çavuş Cihan Çiftçibaşı (21), şehit oldu.

Haber 07-07-21 13:47

Bitlis şehitlerinin naaşları Ankara’ya getirildi

Bingöl’den Tatvan’a giden askeri helikopterin kaza kırıma uğraması sonucu şehit olan 11 askerin naaşları, cenaze töreni için Ankara’ya getirildi.Bingöl’den Tatvan’a gitmek için havalanan Kara Kuvvetleri Komutanlığı’na ait Cougar tipi helikopterin kaza kırıma uğraması sonucu şehit olan Korgeneral Osman Erbaş, Jandarma Kurmay Albay Şentürk Aydınyer, Kurmay Pilot Yüzbaşı Tayfun Kureş, Yüzbaşı Salih Sarıoğlu, Kurmay Pilot Yüzbaşı Gökhan Uysal, Astsubay Kıdemli Başçavuş Mehmet Demir, Astsubay Kıdemli Üst Çavuş Ömer Umulu, Astsubay Kıdemli Üst Çavuş Nazmi Yılmaz, Teknisyen Kıdemli Çavuş Şükrü Karadirek, Piyade Uzman Çavuş Hakan Gül ve Piyade Uzman Çavuş Tolga Demirci’nin naaşları, Elazığ’da düzenlenen törenin ardından Ahmet Hamdi Akseki Camii’nde düzenlenecek devlet töreni için Ankara’ya getirildi.

Haber 05-03-21 14:36

Kaymakamdan jandarmaya ziyaret

Tercan Kaymakamı Musa Kazım Çelik, Yollarüstü Jandarma Karakol Komutanlığını ziyaret etti.Ziyarette Yollarüstü Jandarma Karakol Komutanı Jandarma Astsubay Kıdemli Üstçavuş Mustafa Savaş, karakol ve bölge hakkında Kaymakam Musa Kazım Çelik’e brifing verdi.Kaymakam Musa Kazım Çelik, karakol personeline görevlerinde başarılar diledi.

Yurthaber 24-02-21 07:01

Kış tatbikatına katılan Azerbaycanlı askerler evlerine uğurlandı

Kars’ta 1 Şubat’ta başlayan ve 12 Şubat’ta sona eren TSK’nın ‘Kış 2021 Tatbikatı’na katılan Azerbaycanlı askerler evlerine uğurlandı.Kars’ta 9’uncu Kolordu Komutanlığı sevk ve idaresinde, 14’üncü Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı’nca Şehit Astsubay Kıdemli Üstçavuş İlhan Hamlı Tatbikat Alanı’nda yapılan tatbikata katılan ve Azerbaycan’ın silahlı kuvvetlerinden çeşitli seviyelerdeki birliklerinden gelen 66 asker yapılan törenle evlerine gönderildi.14’üncü Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı’nda düzenlenen uğurlama töreninde Tugay Komutanı Tuğgenaral Özgür Nuhut, Azerbaycanlı askerlere plaket takdim etti.Azerbaycanlı askerler daha sonra Kars’tan Azerbaycan’a gönderildi.“Kış 2021 Tatbikatı”Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) son yıllardaki en kapsamlı kış tatbikatı, Kars’ta icra edildi.

Yurthaber 20-02-21 09:53

Akgül’den Karataş’a ziyaret

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Erzurum Şubesi Başkanı Recep Akgül MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş’ı ziyaret etti.MHP il Başkanlığına gerçekleştirilen ziyarette gündeme dair konular ve derneğin faaliyet gösterdiği alanlarda yaşanılan sorunlar ve çözüm önerileri hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.MHP İl Başkanı Naim Karataş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, dernek yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.Başkan Karataş, "Irak’ın kuzeyinde başlatılan Pençe Kartal -2 Harekatında teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Komando Yüzbaşı Burak Coşkun, Muhabere Komando Yüzbaşı Ertuğ Güler ve Muhabere Astsubay Kıdemli Çavuş Harun Turhan’a Allah’tan rahmet yaralı askerlerimize de acil şifalar dilerim.

Yurthaber 12-02-21 19:26

Seçkin Gözlemci Günü'nde nefes kesen Kış 2021 Tatbikatı!

Kars'taki Şehit İstikam Astsubay Kıdemli Üstçavuş İlhan Hamlı Atış ve Tatbikat Alanı'nda 9. Kolordu Komutanlığı'nın sevk ve idaresinde, 14. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı tarafından birleşik, müşterek kış tatbikatı düzenlendi.

Haber 11-02-21 17:02

GÜNCELLEME - Türk Silahlı Kuvvetlerinin Kars'ta düzenlediği Kış-2021 Tatbikatı nefes kesiyor

9. Kolordu Komutanlığının sevk ve idaresinde, 14. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı tarafından Kars'taki Şehit İstikam Astsubay Kıdemli Üstçavuş İlhan Hamlı Atış ve Tatbikat Alanı'nda 1268 personelin katılımıyla düzenlenen "Kış-2021 Tatbikatı"na, Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri personeli de katılıyor - Birçok senaryonun uygulandığı ve gerçek mühimmatların kullanıldığı tatbikatta, tank bölükleri, topçu bataryaları, havan takımlarının yanı sıra keskin nişancı timleri, Özel Kuvvetler Komutanlığı personeli, komandolar ve helikopterler de görev alıyor KESKİN NİŞANCILARIN ATIŞ, TANK BÖLÜKLERİNİN İSE GÖSTERİ TATBİKATI EKLENDİ

Yurthaber 10-02-21 16:04

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Kars'ta düzenlediği Kış-2021 Tatbikatı nefes kesiyor

9. Kolordu Komutanlığının sevk ve idaresinde, 14. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı tarafından Kars'taki Şehit İstikam Astsubay Kıdemli Üstçavuş İlhan Hamlı Atış ve Tatbikat Alanı'nda 1268 personelin katılımıyla düzenlenen "Kış-2021 Tatbikatı"na, Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri personeli de katılıyor - Birçok senaryonun uygulandığı ve gerçek mühimmatların kullanıldığı tatbikatta, tank bölükleri, topçu bataryaları, havan takımlarının yanı sıra keskin nişancı timleri, Özel Kuvvetler Komutanlığı personeli, komandolar ve helikopterler de görev alıyor

Yurthaber 10-02-21 12:49

Kaymakam Çelik’ten karakol ziyareti

Tercan Kaymakamı Musa Kazım Çelik, İlçe Jandarma Komutanlığı, Şehit Başçavuş Metin Uzun Jandarma Karakol Komutanlığını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.Şehit Başçavuş Metin Uzun Jandarma Karakol Komutanı Jandarma Astsubay Kıdemli Üstçavuş Ahmet Abak bölge hakkında Kaymakam Musa Kazım Çelik’e brifing verdi.Kaymakam Musa Kazım Çelik, karakol personeline görevlerinde başarılar diledi.

Yurthaber 28-01-21 18:30

Başkan Bilici’ye Kaymakam Çelik’ten ziyaret

Tercan Kaymakamı Musa Kazım Çelik, Mercan Belde Belediye Başkanı Bayram Bilici’yi makamında ziyaret etti.Gerçekleştirilen ziyarette Kaymakamı Musa Kazım Çelik, Mercan Beldesinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi alarak, misafirperverliğinden dolayı Başkan Bilici’ye teşekkürlerini iletti.Ziyarette Kaymakamı Musa Kazım Çelik’e, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Cihan Yıldız ve Mercan Jandarma Karakol Komutanı Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Mehmet Çöl eşlik etti.

Yurthaber 06-01-21 08:17

Kaymakam Çelik, Üçpınar ve Edebük köylerinde incelemede bulundu

Erzincan’ın Tercan Kaymakamı Musa Kazım Çelik, ilçeye bağlı Üçpınar ve Edebük köylerini ziyaret ederek denetimlerde bulundu.Kaymakam Musa Kazım Çelik’in köy ziyaretlerine İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Cihan Yıldız ve Mercan Jandarma Karakol Komutanı Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Mehmet Çöl eşlik etti.Üçpınar ve Edebük muhtarlarından köylerdeki mevcut durumla ilgili bilgi alan Kaymakam Musa Kazım Çelik daha sonra da Üçpınar köyünde bulunan Abrenk Kilisesini gezerek ziyaretini sonlandırdı.

Yurthaber 06-01-21 08:11

Şehit Özüpek saygı ve rahmetle anıldı

Fırat Kalkanı Operasyonunda şehit olan Piyade Astsubay Üstçavuş Göktan Özüpek şehadetinin dördüncü yılında Kırklareli Şehitliğinde hazırlanan program ile anıldı.Fırat Kalkanı Operasyonunda 21 Aralık 2016 tarihinde şehit olan Piyade Astsubay Üstçavuş Göktan Özüpek’in şehadetinin 4.

Yurthaber 21-12-20 17:21

Kaymakam Çelik, jandarma karakolunu ziyaret etti

Tercan Kaymakamı Musa Kazım Çelik, İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı Beşgöze Karakolunu ziyaret etti.Tercan İlçe Jandarma Komutanlığı Beşgöze Jandarma Karakol Komutanlığını ziyaret ederek Karakol Komutan Vekili Jandarma Astsubay Üstçavuş Levent Karaca’dan bölge hakkında bilgi alan Kaymakam Çelik, karakol personeline görevlerinde başarılar diledi.

Yurthaber 03-12-20 10:06

Ahlatlı şehitler şehadetlerinin yıldönümünde kabirleri başında anıldı

Diyarbakır’ın Hani ilçesinde şehit olan Piyade Çavuş Erdoğan Gökbulak ile Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Suriye’nin kuzeyinde çıkan çatışmalarda şehit olan Kıdemli Astsubay Başçavuş Halit Topuz şehadetlerinin yıldönümünde Bitlis’in Ahlat ilçesindeki kabirleri başlarında anıldı.Ahlat Şehit Aileleri ve Gaziler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından ilçenin Tunus Mahallesi’ndeki Abdurrahman Gazi Mezarlığı’nda bulunan Ahlat Şehitliğinde düzenlenen anma programına Ahlat Kaymakamı Fikret Dağ, Belediye Başkanı Abdulalim Mümtaz Çoban, Ahlat Cumhuriyet Başsavcısı Metin Ertaş, kurum amirleri ve şehit aileleri katıldı.

Yurthaber 24-11-20 16:40

Vali Elban, şehit aileleriyle bir araya geldi

Adana Valisi Süleyman Elban, "Şehitlerimizin geride bıraktığı çok değerli ailelerini daima el üstünde tutacağız" dedi.Vali Elban, vatanın bölünmez bütünlüğü, milletin huzur ve güvenliği uğruna canlarını feda eden şehitlerin aileleriyle bir araya geldi.Şehit Jandarma Uzman Çavuş Selçuk Beki’nin eşi Zeynep Beki, Şehit Piyade Er Fahri Yılmaz’ın annesi Fatime Yılmaz, Piyade Uzman Çavuş İslam Akyüz’ün kardeşleri Berat ve İbrahim Akyüz, Şehit Polis Memuru Recep Önder’in kızı Gülşah Nur Koca, Şehit Piyade Er Sadettin Şafak’ın kardeşi Yusuf Şafak, Şehit Uzman Çavuş Samet Kaya’nın eşi Leyla Kaya, Şehit Uzman Çavuş Burak Uçar’ın annesi Zeynep Uçar, Şehit Jandarma Astsubay Bilal Batırır’ın eşi Hatice Batırır, Şehit Astsubay Başçavuş Mehmet Çapar’ın eşi Zübeyde Çapar ve Şehit Jandarma Onbaşı Duran Üstündağ’ın kardeşi Menekşe Üstündağ ile görüşen Vali Elban, tüm şehitlere Allah’tan rahmet diledi.Vali Elban, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, "Ülkemizin ve milletimizin özgürlüğüne, bağımsızlığına, birliğine ve bütünlüğüne kasteden hain odaklara karşı, canları pahasına verdikleri eşsiz mücadele ile bu toprakların bizlere vatan olmasını sağlayan aziz şehitlerimize çok şey borçluyuz.

Yurthaber 20-09-20 15:44

Kontrollü normalleşme sürecinde ’Duygu çalışmaları’ terapisi

Erdemli Belediyesi, Şehit Piyade Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan Kreş ve Gündüz Bakımevinde, ’Duygu Çalışmaları’ projesine başladı.Çocukların, duygularını daha rahat ifade edebilmeleri ve diğer bireylerin hisleriyle ilgili yorum yapabilmeleri için çalışmalara başlayan Erdemli Belediyesi, özellikle pandemi döneminde yaşanan süreçle ilgili Şehit Piyade Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencilerine destek hizmeti sunuyor.

Yurthaber 28-07-20 12:43

Şehit Astsubay Demirci için mevlit okutuldu

Pençe Kaplan Operasyonu bölgesinde çıkan çatışmada şehit düşen Hava Piyade Astsubay Çavuş Ethem Demirci için mevlit okutuldu.Havza’ya bağlı Kocapınar Mahallesi’nde Havza Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Havza Belediyesi ve Havza Öğretmenevi iş birliği ile mevlit programı düzenlendi.

Yurthaber 17-07-20 16:44

Vali Mahmut Çuhadar’dan şehit ailelerine ziyaret

Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, göreve başlamasının üçüncü gününe denk gelen Babalar Günü dolayısıyla kahraman şehitlerin kıymetli ailelerini evlerinde ziyaret etti.Şehit ailelerini ziyaret sırasında Vali Mahmut Çuhadar’a Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Fehmi Çelik ve Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Adıyaman Şube Başkanı Hacı Erdengi eşlik etti.Vali Mahmut Çuhadar, Şehit Piyade İstihkam Uzman Onbaşı Mehmet Orhan’ın ailesi, Şehit Piyade Uzman Çavuş Turan Çelik’in ailesi, Şehit Piyade Uzman Onbaşı Fırat Demir’in ailesi, Şehit Astsubay Çavuş Abdulkadir Öner’in ailesi, Şehit Piyade Sözleşmeli Er Hasan Aydoğdu’nun ailesi, Şehit Jandarma Er Osman Demir’in ailesi, Şehit Jandarma Uzman Çavuş Cevdet Canördek’in ailesi ile Şehit Jandarma Er Serdar Küpeli’nin ailesini ziyaret etti.Gerçekleşen ziyaretlerde şehit ailelerine yakın ilgi gösteren Vali Mahmut Çuhadar, şehit aileleriyle sohbet ederek bir ihtiyacının olup olmadığını sordu.Kahraman şehitlerin babalarının Babalar Gününü kutlayarak çiçek takdim eden Vali Mahmut Çuhadar, kahraman şehitlerin en kıymetli emanetleri olan şehit ailelerine kapısının ve telefonunun 24 saat açık olduğunu söyledi.Ziyaretlerde vatanın mukaddesatı ile milletin birlik ve bütünlüğü uğruna şehadet makamına erişen şehitler için Kur’an-ı kerim okunarak dua edildi.Şehitlerin geride kalan ailelerinin milletimizin ve devletimizin en kutsal emanetleri olduğunu belirten Vali Mahmut Çuhadar, “Kutsal vatan toprakları uğruna canını ve kanını feda etmekten çekinmeyen, şehitlik ve gazilik mertebesine ulaşmış, Çanakkale’den ve İstiklal Savaşından günümüze kadar nice şehitlerimiz ve gazilerimiz hürmetine bu topraklar bizlere vatan olmuştur.

Yurthaber 21-06-20 17:42

Başkan Büyükakın, Hain saldırı cevapsız kalmamıştır’’

Kocaeli Valisi Hüseyin Akbsoy ile birlikte Şehit ailelerini ziyaret eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, "Şehit askerlerimizin aileleri bu aziz millete ve bizlere emanettir’’ dedi.Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy Suriye’nin İdlib kentinde rejim unsurlarının hava saldırısı sonucu şehadet mertebesine ulaşan Şehit Piyade Astsubay Çavuş Muharem Öğütçü ve Şehit Piyade Uzman Çavuş Nihat Kara’nın Dilovası’nda bulunan yakınlarına başsağlığı ziyaretinde bulundular.

Yurthaber 06-03-20 15:14

Başkan Ataç çocuklara belediyeciliği anlattı

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, 4’üncü sınıf öğrencisi 25 çocuk ile bir araya geldi.Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Şehit Piyade Astsubay Çavuş Soner Özübek İlkokulu 4’üncü sınıf öğrencisi 25 çocuğu misafir etti.

Yurthaber 19-02-20 17:49

Şehitler memleketlerine uğurlandı

Suriye’nin Resulayn kentinin güneyinde yol kontrolü yaparken PKK/YPG’li teröristlerin bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda şehit olan 4 asker memleketlerine uğurlandı.Barış Pınarı Harekatı bölgesinde yer alan Suriye’nin Resulayn kentinin güney kırsalında yol kontrolü yaparken PKK/YPG’li teröristlerin bomba yüklü araçla düzenlediği hain saldırıda şehit olan İstihkam Astsubay Sinan Köse, İstihkam Uzman Çavuş Erol Yanık, Piyade Uzman Onbaşı Fatih Akbulut ve Piyade Uzman Onbaşı Halil Karakoç’un cenazesi, düzenlenen törenin ardından memleketlerine uğurlandı.Şanlıurfa Gap Havalimanı’nda düzenlenen törene 2’nci Ordu Komutanı Korgeneral Sinan Yayla, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 20.

Haber 09-01-20 12:02

Şehitler memleketlerine uğurlanıyor

Suriye’nin Resulayn kentinin güneyinde yol kontrolü yaparken PKK/YPG’li teröristlerin bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda şehit olan 4 asker için uğurlama töreni düzenleniyor.Barış Pınarı Harekatı bölgesinde yer alan Suriye’nin Resulayn kentinin güney kırsalında yol kontrolü yaparken PKK/YPG’li teröristlerin bomba yüklü araçla düzenlediği hain saldırıda şehit olan İstihkam Astsubay Sinan Köse, İstihkam Uzman Çavuş Erol Yanık, Piyade Uzman Onbaşı Fatih Akbulut ve Piyade Uzman Onbaşı Halil Karakoç için Şanlırfa’da tören düzenleniyor.

Haber 09-01-20 11:29

Acil servisin yenilenmesine destek verenlere plaketleri verildi

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi Site Ek binasının yenilenmesine destek veren 10 kişiye plaketleri Vali Erdoğan Bektaş tarafından verildi.Zonguldak Valiliği Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir toplantısı düzenlenen törende Vali Erdoğan Bektaş, Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi ek polikliniği acil servis ve özel odaların yapımına verdiği desteklerden dolayı İş Adamları Alaattin Kurnaz, Mesut Aydın, Halit Abalı, Hüseyin Erdoğan, Ali Kurt, Bahattin Kurnaz, Trabzonlular Derneği Başkanı Ahmet Bayrak ve muhtarlar Bülent Tüzün, Hüseyin Cevher ve Ferit Arslantürk’e teşekkür plaketi takdim etti.Törene katılan İl Sağlık Müdürü Ertuğrul Güner ve Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Hasan Tosun hayırseverlerin sayesinde acil servisin ve özel üniteler yapıldığını söyleyerek teşekkür ederken, İncivez Mahallesi Muhtarı yardımcı olabilmeniz mutluluğu içerisinde olduklarını ifade etti.Vali Erdoğan Bektaş da yaptığı konuşmada, hayırseverlerin çok önemli bir katkıda bulunduğunu ve kendilerine teşekkür ettiğini ifade etti.

Yurthaber 08-01-20 16:20

Hayatlarının ilkini yaşadılar...Türkmen kızları ilk defa kuaföre gitti

Suriye’nin Halep kentine bağlı Çobanbey ilçesinde, Zeytin Dalı Harekatı’nın ilk şehidi Piyade Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan’ın adına yaptırılan Kültür Merkezi’nde eğitim gören öğrenciler, Balıkesir’de unutulmaz bir gün geçirdi.

Haber 26-12-19 10:46