Piyade Er Baki Afsar Haberleri

Türkiye günlerce o evi konuşmuştu! Şehit Yasin Karaca'nın babaevi yıkılıyor, yeniden yapılacak

22 Aralık'ta Irak'ın kuzeyindeki hain saldırıda şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Yasin Karaca'nın Tokat'taki babaevi günlerce konuşulmuştu. Şehidin babaevi, Almus Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yeniden yapılmak üzere yıkılıyor.

Haber 2024-02-26 15:29:12

MSB acı haberi duyurdu! Piyade Sözleşmeli Er Salih Ay şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde, teröristlerin bir üs bölgesine sızma girişimi sırasında çıkan çatışmada Piyade Sözleşmeli Er Salih Ay'ın şehit olduğunu ve bir askerin yaralandığını açıkladı. Açıklamada ayrıca, 6 teröristin de etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Haber 2024-02-17 20:07:07

Haluk Levent ve Hasan Can Kaya sözünü tutmuştu! Çadırda kalan şehit ailesine tapu verilmişti! O sorulara mütevazi yanıt: Saygı gösterelim

Geçtiğimiz günlerde Pençe - Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan 9 askerimizden Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir'in ailesinin depremde evi yıkıldığı için çadırda kaldığı ortaya çıkmıştı. Usta sanatçı Haluk Levent, Hasan Can Kaya ile birlikte Şehit Müslüm Özdemir'in ailesine bir ev aldıklarını duyurmuştu. Önceki akşam Etiler'de görüntülenen Hasan Can Kaya konuyla ilgili sorulara mütevazi bir tavır sergileyerek, "Onların yaptıklarının yanında bizim yaptıklarımız hiç bir şey" dedi.

Magazin 2024-01-22 13:19:12

Haluk Levent ve Hasan Can Kaya sözünü tuttu! Çadırda kalan şehit ailesine tapu verildi! Eşyaları da o isim karşılayacak

Ünlü şarkıcı Haluk Levent, geçtiğimiz hafta Pençe - Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan 9 askerimizden Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir'in ailesine ev aldıklarını duyurdu. Ev eşyaları ise başka bir ünlü şarkıcı tarafından karşılanacağını açıkladı.

Magazin 2024-01-19 15:36:37

Şehit Müslüm Özdemir'in ailesiyle ilgili detay gündem olmuştu! İsmail Saymaz paylaştı: 'Bakan Özhaseki, Kahramanmaraş Valiliğini yalanladı'

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen askerlerimizden Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir'in ailesinin çadırda kaldığı iddia edilmişti. Kahramanmaraş Valiliği, ailenin çadırda kalmadığını iddia edip konteyner kentlere yerleştirildiğini söylemişti. Gazeteci İsmail Saymaz yaptığı paylaşımda "Bakan Özhaseki yaptığı açıklamayla Kahramanmaraş Valiliği'ni yalanladı" dedi. İşte detaylar...

Haber 13-01-24 19:37

Aynı aileden ikinci şehit... Meğer iki gün önce imzalamış: Oralardan kopamadı

Metina şehitlerimizden Piyade Uzman Ahmet Köroğlu'yla ilgili kahreden bir detaya ulaşıldı. Şehidin annesine daha önce görevi bırakacağı ancak oralardan kopamadığı için sözleşmesini iki gün önce yenilediği belirlendi. Öte yandan Şehit İstihkam Sözleşmeli Er Murat Atar'ın da asker uğurlama görüntüleri izleyenleri duygulandırdı.

Haber 13-01-24 15:40

Türkiye şehitlerine ağlıyor! Şehitlerimizin kimlikleri belli oldu! Acı haberler şehit ailelerine ulaştırıldı…

Terör örgütünün alçak saldırısı sonrasında Kuzey Irak'tan peş peşe gelen acı haberler, şehitlerin ailelerine iletildi. Piyade Sözleşmeli Er Kemal Batur, Piyade Uzman Çavuş Serkan Sayın, Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir, Piyade Sözleşmeli Er Emrullah Gülmez, Piyade Üsteğmen Gökhan Delen, Piyade Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu ve Piyade Uzman Çavuş Hakan Gün'ün ailelerine şehadet haberi verildi.

Haber 13-01-24 07:34

Şehit babasına yönelik sözleri tepki çekmişti; gazeteci Can Ataklı'ya yurt dışı çıkış yasağı

Pençe Kilit bölgesinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Kemal Aslan'ın cenaze törenine oğlunun üniformasıyla katılan şehit babası Mehmet Aslan için, "Şehit babası olunca canının istediğini söylemeye hakkın mı var?" ifadelerini kullanan ve hakkında resen soruşturma başlatılan gazeteci Can Ataklı yurt dışı çıkış yasağı ve imza atma şeklinde adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı.

Haber 27-12-23 16:17

Malatya’daki şehit cenazesinde CHP'ye tepki! Çelengi parçaladılar…

Şehit cenazelerinde CHP’ye yönelik süren tepkilere bir yenisi daha eklendi. Malatya’da son yolculuğuna uğurlanan şehit Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın’ın cenaze namazı öncesi CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in gönderdiği çelenk, cenaze namazına katılan vatandaşlar tarafından parçalanarak tören alanı dışına atıldı.

Haber 26-12-23 13:58

Şehit Aslan’ın asker eğlencesi görüntüleri izleyenleri duygulandırdı

Irak’ın kuzeyinde Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Kemal Aslan’ın asker eğlencesinin görüntüleri ortaya çıktı.

Yurthaber 26-12-23 09:39

Şehit Er Yasin Karaca’nın naaşı memleketi Tokat’a getirildi

Irak’ın kuzeyinde bölücü terör örgütü tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan askerlerden 23 yaşındaki Piyade Sözleşmeli Er Yasin Karaca’nın naaşı, hava yoluyla memleketi Tokat’a getirildi.

Yurthaber 26-12-23 07:45

Piyade Sözleşmeli Er Çağatay Erenoğlu'nun naaşı memleketi Sinop’a getirildi

Irak’ın kuzeyinde bölücü terör örgütü tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Çağatay Erenoğlu'nun naaşı hava yoluyla memleketi Sinop’a getirildi.

Yurthaber 26-12-23 07:38

Gazeteci Can Ataklı'nın sözleri tepki çekti: Şehit babası olunca canının istediğini söylemeye hakkın mı var?

Pençe Kilit bölgesinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Kemal Aslan'ın cenaze törenine oğlunun üniformasıyla katılan şehit babası Mehmet Aslan, "Selahattin Demirtaş'a, Osman Kavala'ya, selam gönderenlere de hakkımı helal etmiyorum" ifadelerini kullanmıştı. Gazeteci Can Ataklı ise YouTube kanalındaki yanında şehit babası Aslan'ı hedef alarak "Şehit babası olunca canının istediğini söylemeye hakkın mı var?" şeklinde konuştu. Bu sözlerin ardından Ataklı hakkında soruşturma başlatıldı.

Haber 25-12-23 18:16

Manisa'daki şehit cenazesinde CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e tepki! Vali Ünlü'nün makam aracıyla alandan ayrıldı

Irak'ın kuzeyinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Enis Budak'ın cenazesi, Manisa'da toprağa verildi. Törene katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, camiye girerken protesto edildi. Özgür Özel, korumalar ve güvenlik eşliğinde caminin bahçesine girerken, gerginlik cenaze namazı sırasında da devam etti. Özel Vali Enver Ünlü'nün makam aracına binerek alandan ayrıldı. makam aracını yumruklayan kişilere, çevik kuvvet ekipleri müdahale etti.

Haber 24-12-23 21:04

'Kızıl Elma'ya kadar devam komutanım' Şehit Yasin Karaca'nın görüntüleri yürek burktu! Ortaokul yıllarında şehit askeri canlandırmış

Gelen şehit haberleri, Türkiye'nin dört bir yanına ateş düşürürken, Irak'ın kuzeyinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Yasin Karaca'nın (23), silah arkadaşları ile çektiği görüntüler ortaya çıktı. Karaca'nın karlar altında çektiği görüntülerde, "Kızıl Elma'ya kadar devam komutanım" dediği görüldü. Öte yandan Şehit Yasin Karaca'nın ortaokul yıllarında, şehit olan bir askeri canlandırdığı öğrenilirken, o anlara dair fotoğraflar ise duygulandırdı.

Haber 24-12-23 14:22

Türkiye şehitlerini uğurladı! Kahramanlara son görev... Saldırı öncesi komutanına gönderdiği video mesaj herkesi ağlattı

Türkiye son 2 günde teröre verdiği 12 şehidin yasını tutuyor. Pençe-Kilit bölgesinde son 48 saatte gerçekleşen iki hain saldırıda çıkan çatışmalarda 12 askerimiz şehit olmuştu. Yapılan operasyonlarda ise çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi. Şehit olan 6 askerimiz memleketlerinde son yolculuklarına uğurlandı. Kahramanlarımızın arkalarında bıraktıkları hikayeler ise yürekleri dağladı. Piyade Sözleşmeli Er Kemal Aslan’ın şehit olmadan önce komutanına gönderdiği görüntü herkesi ağlattı

Haber 24-12-23 13:40

Şehit Enes Budak cesaretini aylar önce böyle göstermiş! Yüreklendiren paylaşımı şimdi yürekleri yaktı

Hainlerin Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki üs bölgesine sızma girişiminde teröristlerle kahramanca çatışarak 22 yaşında şehit olan piyade sözleşmeli er Enes Budak'ın acı haberi Manisa'ya ateş düşürdü. Şehit Budak'ın sosyal medyada paylaştığı bir fotoğraftaki not ise acıları bir kez daha tazeledi.

Haber 24-12-23 11:28

CHP lider Özgür Özel, şehit Enes Budak ile fotoğrafını paylaştı: Bir kez daha kahroldum

Peş peşe gelen şehit haberleriyle ateş düşen illerimizden biri de Manisa oldu. Manisa'da yaşayan piyade sözleşmeli er Enes Budak teröristlerle çarpışmada şehit düştü. Manisalı CHP lideri Özgür Özel, Budak ile fotoğrafını paylaşıp "Bir kez daha kahroldum" notunu düştüğü bir paylaşımda bulundu.

Haber 24-12-23 10:53

Vatan sizlere minnettar dedi, bir gün sonra kendisi vatan için şehit düştü!

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde çıkan çatışmada şehit olan Elazığlı Piyade Sözleşmeli Er Kemal Aslan’ın, dün şehit olan silah arkadaşları için Whatsapp durumundaki paylaşımı duygulandırdı. Şehit Aslan söz konusu durumdaki paylaşımda, 6 şehidin isimlerini yazarak, "Rabbim şehadetinizi kabul etsin. Vatan sizlere minnettar” dedi.

Haber 24-12-23 00:51

Şehit babasının duygulandıran paylaşımı: Ne mutlu bana

Şehit haberleri Türkiye'yi yasa boğdu. Ailelere acılı haberler peş peşe ulaştı. Piyade Sözleşmeli Er Kemal Aslan’ın Elazığ’daki evi Türk bayraklarıyla donatıldı. Şehit babası Mehmet Aslan’ın, "Oğlum şehit oldu ne mutlu bana" paylaşımı ise duygulandırdı.

Haber 23-12-23 22:44

Herkes Şehit Yasin Karaca'nın evini paylaştı! Bakanlık devreye girdi: Yeniden yapılacak

Dün gece saatlerinde Irak'ın kuzeyinden acı haber gelmiş, 6 kahraman askerimizin şehit olduğu duyurulmuştu. Hain saldırıda şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Yasin Karaca'nın Tokat'taki baba evinin görüntüsü ise birçok kişi tarafından paylaşılmıştı. Gündem olan görüntünün ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı devreye girdi.

Haber 23-12-23 17:14

Piyade Sözleşmeli Er Yasin Karaca şehit oldu! İsmail Saymaz bu sözlerle paylaştı: 'Şehidimizin baba evi'

Irak'ın kuzeyinde terör örgütü PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda 6 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı. Hain saldırıda Piyade Sözleşmeli Er Yasin Karaca da şehit oldu. Tokat'a şehit ateşi düşerken Karaca'nın baba ocağına Türk bayrağı asıldı. Gazeteci İsmail Saymaz ise sosyal medyadan "Şehidimiz Yasin Karaca’nın Tokat’taki baba evi…" paylaşımı yaptı.

Haber 23-12-23 08:33

Aylık 45 bin TL hayat pahalılığı tazminatı! Maaş zamları konuşulurken... 400 uzman için dikkat çeken ek ödeme gündemde

Asgari ücret gündemin merak edilen konularından. Milyonlar maaşlarındaki ücret artışlarının ne kadar olacağını düşünüyor. Herkes gelirinin ne kadar artacağını araştırırken 400 memur için dikkat çeken bir ödemenin gündemde olduğu kaydedildi. Ankara'dan İstanbul'a taşınan BDDK'nın 400 uzman personeline hayat pahalılığı tazminatı olarak her ay 45'er bin lira verilmesi için Kanun Teklifi'ne madde eklendiği öğrenildi. Gazeteci Ebru Baki, canlı yayında maaşlarla ilgili edindiği bilgileri de aktardı.

Finans 04-12-23 10:16

Şehit Piyade Sözleşmeli Er Onur Özbek, Niğde'de son yolculuğuna uğurlandı

Zeytin Dalı Harekatı bölgesinde silah kazası sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Onur Özbek'in cenazesi, memleketi Niğde'de toprağa verildi.

Yurthaber 06-11-23 14:10

Şehit babasının tabutuna son kez dokundu! 6 ile şehit ateşi düştü; son yolculuklarında yürekler dağlandı

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit operasyon bölgesinde terör örgütünün taciz ateşinde 6 asker şehit düşmüştü. Şehitler Piyade Uzman Onbaşı Uğur Özdemir (30), Piyade Teğmen Fatih Uğur Altınbaş (27), Piyade Sözleşmeli Er Mahmut Üçdağ (24), Piyade Uzman Çavuş Mustafa Sezer (28), Piyade Uzman Çavuş Özkan Lale ve Uzman Çavuş Kemal Özek son yolculuklarına uğurlandı. Gaziantep, Denizli, Ankara, Diyarbakır, Zonguldak ve Sivas'a ateş düştü.

Haber 11-08-23 16:33

Şehit Piyade Sözleşmeli Er Mahmut Üçdağ, Diyarbakır'da son yolculuğuna uğurlandı

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca açılan taciz ateşi sonucu şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Mahmut Üçdağ (24) için memleketi Diyarbakır'ın Hani ilçesinde tören düzenlendi.

Yurthaber 11-08-23 14:25

SON DAKİKA | Kahreden haber! Kuzey Irak'ta 6 asker şehit oldu... Amcasıyla aynı adı taşıyordu, kaderi de aynı oldu

Son dakika: Kuzey Irak’ta devam eden 'Piyade Komando Binbaşı Mehmet Duman Operasyonu' bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada, Piyade Uzman Onbaşı Uğur Özdemir, Piyade Teğmen Fatih Uğur Altınbaş, Denizlili İstihkam Uzman Çavuş Kemal Özek, Piyade Sözleşmeli Er Mahmut Üçdağ, Piyade Uzman Çavuş Özkan Lale ve Piyade Uzman Çavuş Mustafa Sezer'in şehit olduğu bildirildi. Şehitlerin ardından ise yarım kalan hikayeleri kaldı...

Haber 10-08-23 07:31

SON DAKİKA | Pençe Kilit Harekatı Bölgesi'nden acı haber! 1 asker şehit oldu

Son dakika haberi: Kuzey Irak'ta Pençe Kilit Harekat Bölgesi'nde arama tarama faaliyetleri sırasında Sözleşmeli Piyade Er Mehmet Can (21) şehit oldu. Acı haber, memleketi Osmaniye'deki ailesine verildi. Şehidin cenazesi yarın düzenlenecek törenin ardından toprağa verilecek.

Haber 24-07-23 16:45

Pençe operasyonu bölgesinde hastaneye kaldırılan yaralı asker şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe operasyonu bölgesinde teröristlerin taciz atışı sonucu 15 Haziran'da yaralanan Piyade Sözleşmeli Er Özcan Kaya'nın hastanede şehit olduğunu bildirdi.

Yurthaber 23-06-23 12:05

MSB acı haberi duyurdu! Piyade Sözleşmeli Er Özcan Kaya şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), 15 Haziran günü PKK'lı teröristlerin taciz ateş sonucu yaralanarak hastaneye kaldırılan Piyade Sözleşmeli Er Özcan Kaya'nın bugün şehit olduğunu açıkladı.

Haber 23-06-23 11:38

SON DAKİKA | PKK'dan hain saldırı! Acı haber geldi: 1 asker şehit

Son dakika haberi: Kuzey Irak’ta Pençe-Kilit Operasyonu'nda görev alan Piyade Sözleşmeli Er Muhammed Küçük, terör örgütü tarafından düzenlenen roketli saldırıda şehit düştü. Küçük’ün acı haberi, Hatay’ın Hassa ilçesindeki ailesine verildi. Şehit Küçük’ün ikizinin de sözleşmeli er olarak Suriye’de görev yaptığı öğrenildi.

Haber 12-05-23 18:07

Görevi başında hayatını kaybeden piyade er son yolculuğuna uğurlandı

Van’da vatani görevini yaparken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden piyade er için askeri töreni düzenlendi.

Yurthaber 01-05-23 12:26

Şehit Piyade Er Adem Avunan, Bingöl'de son yolculuğuna uğurlandı

Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde yaralanıp tedavi gördüğü Ankara'daki hastanede şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Adem Avunan'ın (23) cenazesi Bingöl'de toprağa verildi.

Yurthaber 08-03-23 07:35

Er Ferhat Günaçti depremde şehit oldu... Bakan Akar'dan başsağlığı mesajı

Milli Savunma Bakanlığı, Piyade Sözleşmeli Er Ferhat Günaçti'nin, Hatay'da sevk edildiği hastanenin deprem nedeniyle çökmesi sonucu şehit olduğunu duyurdu.

Haber 10-02-23 09:05

Hatay'da deprem nedeniyle çöken hastanede bir askerin şehit olduğu belirlendi

Milli Savunma Bakanlığı, piyade sözleşmeli er Ferhat Günaçti'nin Hatay'da sevk edildiği hastanenin deprem nedeniyle çökmesi sonucu şehit olduğunu bildirdi.

Yurthaber 10-02-23 09:00

Hatay'da depremde hayatını kaybeden sözleşmeli er Kars'ta toprağa verildi

Hatay'ın İskenderun ilçesindeki depremde hayatını kaybeden Piyade Sözleşmeli Er Serdar Zehir'in (26) cenazesi, memleketi Kars'ın Sarıkamış ilçesinde toprağa verildi.

Yurthaber 09-02-23 15:36

Şehit Piyade Er Eren Taşkın'ın ailesine şehadet haberi verildi

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan ve 10 ili etkileyen depremler sonucu Hatay'da şehit olan Piyade Er Eren Taşkın'ın İzmir'deki ailesine şehadet haberi verildi.

Yurthaber 07-02-23 07:25

Piyade Sözleşmeli Er Hüseyin Korkmaz'ın Gaziantep'teki ailesine şehadet haberi verildi

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarının taciz ateşi sonucu şehit olan 21yaşıdaki Piyade Sözleşmeli Er Hüseyin Korkmaz'ın Gaziantep'teki ailesine şehadet haberi ulaştı.

Yurthaber 27-12-22 07:42

SON DAKİKA | Acı haberi Bakan Akar duyurdu: Hüseyin Korkmaz şehit oldu

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, kahreden şehit haberini duyurdu. Bakan Akar yaptığı açıklamada "Kahraman silah arkadaşımız Piyade Sözleşmeli Er Hüseyin Korkmaz şehit olmuştur" ifadelerini kullandı.

Haber 26-12-22 22:02

SON DAKİKA | Şehit Mustafa Yıldız'ın son sözleri yürekleri dağladı! Saldırıdan iki saat önce annesiyle görüşmüş: Nöbet kulübesindeyim...

Son dakika haberi: Irak'ın kuzeyinden gelen haberler Türkiye'yi yasa boğdu. Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerin hain saldırısı sonucu Teğmen Duabey Onur Öztürkmen, Piyade Sözleşmeli Er İsmail Ünal ve Piyade Uzman Çavuş Mustafa Yıldız şehit oldu. 25 yaşındaki Mustafa Yıldız'ın şehit olmadan 2 saat önce annesiyle yaptığı telefon görüşmesi ortaya çıktı. Şehit Yıldız'ın annesine "Merak etme anne, nöbet kulübesindeyim" dediği öğrenilirken, bu Yıldız'ın son sözleri oldu.

Haber 27-11-22 07:46

MSB acı haberi duyurdu: 3 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerin açtığı taciz ateşi sonucunda Piyade Teğmen Duabey Onur Öztürkmen, Piyade Uzman Çavuş Mustafa Yıldız ve Piyade Sözleşmeli Er İsmail Ünal'ın şehit olduğu, 1 askerin de yaralandığı bildirildi.

Haber 25-11-22 22:31

Şehit Piyade Sözleşmeli Er Esmer'in Hatay'daki ailesine şehadet haberi verildi

Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü mensuplarının üs bölgesine açtığı ateş sonucu şehit olan Piyade Sözleşmeli Er İsmail Esmer'in (23) Hatay'ın merkez Antakya ilçesindeki ailesine şehadet haberi ulaştırıldı.

Yurthaber 07-11-22 09:06

Şehit Ulaştırma Sözleşmeli Piyade Er Ayberk'in naaşı memleketi Gaziantep'e getirildi

Şehit Ulaştırma Sözleşmeli Piyade Er Ayberk'in naaşı memleketi Gaziantep'e getirildi

Yurthaber 18-09-22 18:36

Şehit Ulaştırma Sözleşmeli Piyade Er Ayberk'in naaşı memleketi Gaziantep'e uğurlandı

Şehit Ulaştırma Sözleşmeli Piyade Er Ayberk'in naaşı memleketi Gaziantep'e uğurlandı

Yurthaber 18-09-22 17:27

Şehit Piyade Sözleşmeli Er Çakır, Osmaniye'de son yolculuğuna uğurlandı

Şehit Piyade Sözleşmeli Er Çakır, Osmaniye'de son yolculuğuna uğurlandı

Yurthaber 16-08-22 17:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit Çakır'ın ailesine başsağlığı mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehit Piyade Sözleşmeli Er Atakan Çakır'ın ailesine başsağlığı diledi.

Haber 16-08-22 15:20

Son Dakika: Hakkari'den acı haber! 1 askerimiz şehit oldu

Son dakika haberi: Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde Piyade Sözleşmeli Er Atakan Çakır (22), mayın arama ve tarama faaliyeti sırasında kendi silahının ateş alması sonucu şehit düştü. Şehit Çakır'ın acı haberi, memleketi Osmaniye'de yaşayan ailesine ulaştı.

Haber 15-08-22 15:51

Piyade Er Sofioğlu'nun cenazesi Diyarbakır'da son yolculuğuna uğurlandı

Piyade Er Sofioğlu'nun cenazesi Diyarbakır'da son yolculuğuna uğurlandı

Yurthaber 02-08-22 17:51

Hatay'da şehit olan Piyade Er Sofioğlu'nun cenazesi törenle Diyarbakır'a uğurlandı

Hatay'da şehit olan Piyade Er Sofioğlu'nun cenazesi törenle Diyarbakır'a uğurlandı

Yurthaber 02-08-22 12:59