Pkkkckpyd Ypg Ve Deas Haberleri

Türkiye ile ABD arasında Ankara'da Terörle Mücadele İstişareleri yapıldı

Türk ve ABD Dışişleri Bakanlığı yetkilileri tarafından Terörle Mücadele İstişareleri Ankara'da yapıldı. Dışişleri Bakanlığında ilgili Türk ve ABD kurumlarının da katılımıyla düzenlenen toplantıda, PKK/YPG/PYD, DHKP/C, DEAŞ ve FETÖ terör örgütleri de dahil olmak üzere, ulusal güvenlikle bağlantılı birçok konu ele alındı.

Haber 2024-04-22 22:53:37

Diyarbakır ve Bingöl'de Yasin Börü ve arkadaşları için anma programı düzenlendi

Diyarbakır'da, 6-7 Ekim 2014'te terör örgütü YPG/PKK yandaşlarının gerçekleştirdiği izinsiz gösterilerde hayatını kaybeden Yasin Börü ve arkadaşları, düzenlenen programlarla anıldı.

Yurthaber 2023-10-09 07:56:00

Diyarbakır, Siirt, Van ve Hakkari'de 6-7 Ekim terör olaylarındaki tahribatın izleri silindi

HDP Merkez Yürütme Kurulunun çağrısı üzerine 6-7 Ekim 2014'te terör örgütü YPG/PKK yandaşlarının Diyarbakır, Siirt, Van ve Hakkari'de uzun namlulu silah, molotofkokteyli, havai fişek, taş ve sopalarla zarar verdiği okul, müze, kamu ve özel banka binaları ile iş yerleri yeniden ayağa kaldırıldı.

Yurthaber 2023-10-06 12:20:43

Suriye'de TSK üssüne hain saldırı! 5 polis, 3 asker yaralı

Suriye'de, PKK/YPG terör örgütünün TSK üssüne yönelik düzenlediği roketatarlı saldırıda, 5 polis ile 3 asker yaralandı. Yaralı güvenlik güçleri bölgeden tahliye edilerek, Gaziantep ve Kilis'te bulunan hastanelere kaldırıldı. Saldırının ardından PKK/YPG'li teröristlerin bulunduğu bölge obüs ve roketatarlar ile ateş altına alındı.

Haber 2023-10-05 23:05:08

SON DAKİKA | Teröristlere 'sınır ötesi' darbesi! SİHA'larla vuruldu, dumanlar Nusaybin'den görülüyor

Son dakika haberi: Suriye sınırında yaşanan askeri hareketlilik dikkat çekti. Bölgeden gelen bilgilere göre SİHA'lar Suriye'nin Kamışlı, Kahtani ve Haseke bölgesinde terör örgütü YPG hedeflerini vurdu. Yükselen dumanlar Mardin'in Nusaybin ilçesinden görüntülendi. Öte yandan Haseke'de düşürülen SİHA'nın Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ait olmadığı bildirildi.

Haber 05-10-23 15:40

Bakan Fidan'dan Ankara'daki terör saldırısıyla ilgili flaş açıklama! Pişman olacaklar

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, KKTC Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu ile Ankara'da düzenlediği basın toplantısında kritik açıklamalarda bulundu. Ankara'da yaşanan terör saldırısıyla ilgili olarak da açıklamalarda bulunan Bakan Fidan, PKK/YPG kontrolündeki tüm tesislerin artık meşru hedef haline geldiğini belirtirken, "Silahlı kuvvetlerimizin bu saldırıya cevabı çok net olacak ve terör örgütü çok pişman olacak" dedi.

Haber 04-10-23 15:05

Son dakika: Teröre peş peşe darbe! Uman Derviş ve Ramazan Eliçümüş etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi: MİT, terör örgütü YPG/YPJ'nin sözde Münbiç sorumlusu Uman Derviş'i, Suriye'nin Münbiç bölgesinde gerçekleştirdiği operasyonla etkisiz hale getirdi. Öte yandan İçişleri Bakanı Yerlikaya da gri kategorisinde yer alan 'Renas' kod adlı Ramazan Eliçümüş'ün Şırnak'ta silahı ile birlikte etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Haber 19-09-23 12:58

SON DAKİKA | MSB'den ABD'ye PKK ile ortak tatbikat tepkisi: Dost ve müttefik ülkelerden beklentimiz...

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı (MSB) ABD’nin terör örgütü PKK/YPG ile Kamışlı’da gerçekleştirdikleri tatbikata tepki gösterdi. Milli Savunma Bakanlığı kaynaklarından elde edilen bilgilere göre yapılan açıklamada "Dost ve müttefik ülkelerden beklentimiz; PKK/YPG terör örgütüne yapılan yardım ve desteğin durdurulması ve terörle mücadelemize samimi destek verilmesidir." denildi.

Haber 24-08-23 12:09

SON DAKİKA | MSB duyurdu! Suriye ve İran'dan Türkiye'ye, Türkiye'den Yunanistan'a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 25 kişi yakalandı

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Suriye ve İran’dan Türkiye'ye, Türkiye'den de Yunanistan’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 25 şahsın hudut birlikleri tarafından yakalandığını duyurdu. Yakalanan şahıslardan 6'sının FETÖ, 4'ünün PKK/KCK/PYD/YPG terör örgütü mensubu olduğunun belirlendiği kaydedildi.

Haber 19-08-23 11:54

Son dakika | PYD/YPG saflarında yer almışlar! İstanbul'da 'PKK' operasyonu: O teröristler yakalandı

Son dakika haberi: İstanbul'da terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda PYD/YPG saflarında yer alan 9 terörist yakalandı. Ayrıca teröristlerce kullanılan dijital materyaller ve çok sayıda mermi de ele geçirildi.

Haber 02-07-23 10:53

Erdoğan'dan peş peşe dört kritik telefon görüşmesi! Paşinyan, Scholz, Mirziyoyev, Şahbaz Şerif... İsveç'in NATO üyeliği konusu da gündeme geldi

Peş peşe dört temas! Erdoğan, Paşinyan'la telefon görüşmesinde iki ülke arasında atılan güven artırıcı adımların önümüzdeki dönemde de sürmesi gerektiğini ifade etti. Erdoğan ve Almanya Başbakanı Scholz'un telefon görüşmesinde İsveç'in NATO üyeliği konusu ve Rusya'daki son gelişmeler ele alındı. Erdoğan, İsveç’te PKK/PYD/YPG yanlılarının terör örgütlerine insan devşirme ve finans teminine devam etmesinin kabul edilemez olduğunu belirtti. Erdoğan, 2 görüşme daha gerçekleştirdi.

Haber 28-06-23 14:55

İsveç'te terör örgütü PKK/YPG destekçilerinden yeni provokasyon! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldılar

İsveç'te terör örgütü PKK/YPG destekçileri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ve İsveç'in NATO üyeliğini hedef alan gösteri düzenledi. Polis eşliğinde 3,5 saat gösteri yapan terör örgütü destekçileri, İsveç parlamentosunun önüne kadar yürüdü.

Haber 04-06-23 17:21

Yine İsveç yine skandal! Terör örgütü PKK'nın destekçileri paçavralarını parlamento binasına yansıttı

İsveç'in başkenti Stockholm'de terör örgütü PKK/YPG destekçilerinden bir provokasyon daha... Terör örgütü destekçileri terör örgütü PKK/YPG paçavralarını simgeleyen görüntüleri parlamento binasının dış cephesine yansıttığı videoları sosyal medyadan paylaştı. Paylaşılan videolarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsveç Başbakanı ve Dışişleri Bakanına yönelik provokatif öğeler yer aldı.

Haber 30-05-23 18:01

Osmaniye merkezli terör operasyonunda 7 şüpheli yakalandı

Osmaniye merkezli 4 ilde PKK/KCK ve PYD/YPG terör örgütü üyelerine yönelik düzenlenen operasyonda 7 zanlı gözaltına alındı.

Yurthaber 30-05-23 07:57

Nevruz etkinliğinde PKK propagandası yapan 5 şahıs yakalandı

Gaziantep’te nevruz etkinliği sırasında PKK/KCK-PYD/YPG silahlı terör örgütü propagandasını yaptığı belirlenen ve örgütün şehir yapılanması devrimci gençlik hareketi içerisinde faaliyet yürüttüğü tespit edilen 5 şüpheli şahıs yakalandı.

Yurthaber 25-05-23 15:36

Kayseri'de terör operasyonlarında 14 şüpheli yakalandı

Kayseri'de terör örgütleri PKK/KCK-PYD/YPG ve FETÖ'ye yönelik operasyonlarda 14 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 24-05-23 14:44

Son dakika: MSB duyurdu! Terör örgütünden hain saldırı... 4 Mehmetçik yaralı

Son dakika haberi... Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "Terör örgütü PKK/YPG, Ramazan ayında bile Suriye’nin kuzeyindeki Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerindeki üs bölgelerimize yönelik eş zamanlı havan ve ÇNRA atışları ile saldırdı. Saldırıda yaralanan 4 Mehmetçiğimiz Kilis Devlet Hastanesi'ne tahliye edildi." ifadeleri kullanıldı.

Haber 16-04-23 21:45

Adana'da DEAŞ'lı teröristlere finans sağladığı öne sürülen sanığa 10 yıl hapis istemi

Adana'da, terör örgütü YPG/PKK'nın Suriye'nin kuzeydoğusundaki Hol Kampı'nda tuttuğu DEAŞ'lı teröristler ve ailelerine para aktardığı ileri sürülen sanık hakkında 10 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Yurthaber 28-03-23 15:35

Pentagon'dan düşen PKK/YPG helikopterleriyle ilgili açıklama: ABD’nin veya koalisyonun hiçbir dahli yok

Geçtiğimiz günlerde Irak'ın kuzeyinde düşen ve terör örgütü PKK/YPG mensuplarını taşıdığı ortaya çıkan helikopterlerle ilgili ABD'den açıklama geldi. Pentagon Sözcüsü Tuğgeneral Patrick Ryder, "Helikopter olayında ABD’nin veya koalisyonun hiçbir dahli yok, öncesinde bu görevin icra edildiği hakkında da hiçbir bilgimiz yok" dedi. Ryder söz konusu helikopter uçuşlarını takip edip etmediklerine ilişkin ise açıklamada bulunmadı.

Haber 22-03-23 00:30

DEAŞ'lı teröristlere finans sağladıkları öne sürülen 6 sanığa onar yıl hapis istemi

Adana'da, terör örgütü YPG/PKK'nın Suriye'nin kuzeydoğusundaki Hol Kampı'nda tuttuğu DEAŞ'lı teröristler ve ailelerine para aktardıkları ileri sürülen biri tutuklu 6 sanık hakkında onar yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Yurthaber 16-03-23 11:24

SON DAKİKA | Dışişleri'nden Avrupa Parlamentosu'na terör örgütü PKK tepkisi: Şiddetle kınıyoruz

Son dakika haberine göre, Dışişleri Bakanlığından, "Avrupa Parlamentosu binasında PKK/PYD/YPG terör örgütünün elebaşları ve destekçilerinin ülkemiz karşıtı etkinlik gerçekleştirmesini şiddetle kınıyoruz." açıklaması yapıldı.

Haber 08-03-23 21:19

SON DAKİKA | İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı eylemine ilişkin 36 şüpheli hakkında iddianame

Son dakika haberi: Beyoğlu'ndaki İstiklal Caddesi'nde terör örgütü PKK/YPG tarafından 13 Kasım 2022'de düzenlenen bombalı saldırı eylemine ilişkin aralarında Ahlam Albashir'in de bulunduğu 36 şüpheli hakkında iddianame düzenlendi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, şüphelilerden Ahlam Albashır'ın 7 kez ağırlaştırılmış müebbet ve 3 bin 9 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.

Haber 14-02-23 15:30

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsveç'teki skandallar zincirine sert sözler: NATO tartışmalarına son noktayı koydu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, İsveç'te Kur'an-ı Kerim'in yakılma skandalı ve terör örgütü PKK/YPG destekçilerinin Türkiye aleyhtarı alçak eylemine ilişkin sert ifadeler kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsveç'in NATO üyeliğine kapıyı kapayarak, "Türkiye Cumhuriyeti'nin veyahut Müslümanların dini inancına saygı göstermiyorsanız, bizden de NATO konusunda herhangi bir destek göremeyeceksiniz." dedi.

Haber 23-01-23 19:11

İsveç'te skandallar zinciri... Türkiye'den sert tepki geldi: Taahhüdün açık ihlalidir!

İsveç'in başkenti Stockholm'deki Türkiye Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakılması ve sonrasında terör örgütü PKK/YPG destekçilerinin alçak provokasyonu sonrası Dışişleri Bakanlığından sert bir açıklama geldi. Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Bu eylem terör örgütlerinin propagandasının engellenmesine dair, İsveç'in de imzacı olduğu, Üçlü Ahitname taahhüdünün açık ihlalidir." ifadelerine yer verildi.

Haber 21-01-23 21:27

Kilis'te sınır bölgesine YPG/PKK’lı teröristlerce atılan roketler düştü!

Kilis'teki Öncüpınar Sınır Kapısı bölgesine, Suriye'nin kuzeyinden YPG/PKK'lı teröristlerce atılan 6 roket düştü. Sınır kapısındaki tır şoförlerinden Savaş Kutay, sınır bölgesindeyken patlama sesleri duyduklarını ve duvar kenarlarına geçerek korunmaya çalıştıklarını söyledi. Öte yandan Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, terör hedeflerine yönelik ateş destek vasıtalarıyla yapılan atışlar sonucu ilk belirlemelere göre 11 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi.

Haber 20-01-23 19:11

SON DAKİKA | Afrin'de büyük miktarda EYP ele geçirildi

Son dakika haberi: İçişleri Bakanlığı, Afrin’de toprağa gömülü halde 1.6 kg C4 ve 1.5 kg TNT ile hazırlanan EYP ele geçirildiğini açıkladı. Patlayıcıların, PKK/KCK-PYD/YPG tarafından eylem yapmak üzere Afrin’e gönderildiği tespit edildi.

Haber 20-01-23 11:45

Erdoğan uyarmıştı... Başkentteki skandal gösteriyle ilgili İsveç'ten ilk karar! Açıklamalar peş peşe geldi: Hakaret davası olarak aldım ama...

Son dakika haberi: NATO'ya girmek için Türkiye'nin onayını isteyen İsveç'in başkenti Stockholm'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hedef alınarak imza atılan skandalla ilgili gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Terör örgütü PKK/YPG yandaşlarınca gerçekleştirilen çirkin gösteriyle ilgili İsveç yargısı kararını verdi. Kararın iki ülkenin ilişkilerini ve İsveç'in NATO üyeliği sürecini nasıl etkileyeceği merak edilirken İsveç Başbakanı da Kristersson'un açıklaması da dikkat çekti.

Haber 16-01-23 16:41

MSB: 12 terörist etkisiz hale getirildi

Zeytin Dalı ve Barış Pınarı bölgelerinde 12 terör örgütü PKK/YPG üyesi terörist etkisiz hale getirildi.

Haber 05-01-23 10:00

SON DAKİKA | Dışişleri duyurdu! Bakan Çavuşoğlu'ndan Fransa'daki olaylarla ilgili kritik temas

Son dakika haberi: Dışişleri Bakanlığı Bakan Çavuşoğlu ile Fransa Avrupa ve Dışişleri Bakanı Colonna'nın telefonda görüştüğünü açıkladı. Görüşmede Fransa'da meydana gelen şiddet olaylarının ele alındığı belirtildi. Ayrıca Çavuşoğlu'nun, saldırı bahane edilerek PKK/PYD/YPG çevrelerinin Türkiye aleyhine başlattıkları kara propagandanın ve Fransız siyasetçilerin terörist başının fotoğrafları ve terör örgütü paçavralarının önünde görüntü vermesinin kabul edilemez olduğunu vurguladığı ifade edildi.

Haber 29-12-22 15:56

Ankara'da 5 ilçede eş zamanlı terör örgütü PKK/KCK-PYD/YPG operasyonu

Ankara'da terörle mücadele ekiplerince, çatışma bölgelerinde bulunan terör örgütü PKK/KCK-PYD/YPG mensuplarıyla irtibatlarına ve para trafiklerine dair bilgi elde edilen 7 yabancı uyruklu zanlı, 5 ilçede düzenlenen eş zamanlı operasyonla gözaltına alınırken, yabancı terörist savaşçı olarak değerlendirilen 19 şüpheli sınır dışı edilmek üzere yakalandı.

Yurthaber 21-12-22 11:10

İstanbul'da sürpriz görüşme! Dışişleri Bakanlığı'ndan açıklama geldi

Dışişleri Bakanlığı'ndan Türkiye ve Rusya arasında yapılan görüşmeye ilişkin bir açıklama geldi. Bakanlık'tan yapılan açıklamada Türkiye, Rusya'yla yaptığı siyasi istişarelerde PKK/YPG konusunda imzalanan mutabakat zaptının hükümlerinin yerine getirilmesi beklentisini yineledi.

Haber 10-12-22 09:52

Sınırlarda FETÖ ve PKK/YPG mensubu 10 terörist yakalandı

Sınırlardan yasa dışı geçmek isterken yakalanan teröristlerden 9'unun kamudan ihraç edilen FETÖ mensubu, birinin PKK/YPG mensubu olduğu belirlendi.

Yurthaber 08-12-22 15:36

Gaziantep'te 2 terör örgütü YPG/PKK şüphelisi yakalandı

Gaziantep'te, terör örgütü YPG/PKK içerisinde silahlı faaliyet gösterdiği ve örgüte eleman kazandırmaya çalıştığı tespit edilen 2 şüpheli yakalandı.

Yurthaber 02-12-22 12:09

Olası harekat öncesi net mesaj! Bakan Akar'dan müttefik ülkelere üniforma uyarısı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, müttefik ülkelere terör örgütü "PKK/KCK/YPG" konusunda uyarıda bulundu. Bakan Akar, müttefik ülkelere, teröristlerden ayırt edilmeyi zorlaştıracak kendi bayrak ve kendi üniformalarını kullandırmamaları, bulundukları bölgelerden teröristleri uzak tutmaları ve bir an önce terör örgütleri ile tüm ilişkilerini kesmeleri konusunda uyarıda bulundu.

Haber 01-12-22 16:10

Karkamışlı çocuklar ve ailelerine psikolojik destek

Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürü Levent Özil, Suriye'nin kuzeyindeki YPG/PKK'lı teröristlerin roketli ve havanlı saldırı düzenlediği Gaziantep'in Karkamış ilçesindeki öğrenciler ve ailelerine psikolojik destek verilmesi için çalışmalar yapıldığını bildirdi.

Yurthaber 30-11-22 11:53

Suriye'deki teröristler roket ve havanlarla saldırmıştı! Sınır ilçesi Karkamış'ta eğitime 2 gün ara verildi

Geçtiğimiz Pazartesi günü Suriye'nin kuzeyinde yuvalanan YPG/PKK teröristlerince, Gaziantep'in Karkamış ilçesine yapılan terör saldırısı ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Biri öğretmen, biri çocuk olmak üzere 2 sivilin hayatını kaybettiği ve 11 kişinin de yaralandığı saldırı sonrası ilçede eğitime 1 hafta ara verilmişti. Karkamış Kaymakamlığından yapılan yeni bir açıklamaya göre 28-29 Kasım'ı kapsayan tarihlerde de okulların kapalı olacağı duyuruldu.

Haber 26-11-22 20:14

Gaziantep'te okullar tatil mi? Bugün Gaziantep'te okullar kapalı mı? Valilikten 22 Kasım 2022 için 'Karkamış' açıklaması!

Gaziantep'te bugün (22 Kasım 2022) okulların tatil olup olmadığı YPG/PKK terör örgütü tarafından düzenlenen roket saldırıları sebebiyle merak konusu oldu. Geçtiğimiz gün olaya ilişkin yapılan açıklamada atılan roketlerin bir lise, 2 ev ve tıra isabet ettiği ifade edildi. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer konuya ilişkin açıklamada bulundu Peki, Gaziantep'te okullar tatil mi? Bugün Gaziantep'te okullar kapalı mı?

Egitim 22-11-22 06:33

Gaziantep Karkamış roket saldırısı son dakika gelişmesi! Karkamış roket saldırısında ölü ve yaralı var mı?

Gaziantep Karkamış'a, terör örgütü YPG/PKK tarafından roket saldırısı gerçekleştirildi. Terör örgütü YPG/PKK Gaziantep'in Karkamış ilçesine 4 roket attı. Suriye'nin kuzeyinden 4 roketin düştüğü olayda roketler ilçe merkezindeki bir lise ve iki ev ile Karkamış Sınır Kapısı yakınındaki bir TIR'a isabet etti. Peki, Karkamış roket saldırısında ölü ve yaralı var mı? İşte ayrıntılar...

Haber 21-11-22 19:40

SON DAKİKA | Karkamış'a roket saldırısı! Öğretmen Ayşenur Alkan'dan acı haber! Bakan Soylu duyurdu: 2 kişi hayatını kaybetti

Son dakika: Gaziantep'in Karkamış ilçesi, terör örgütü YPG/PKK'lı teröristler tarafından yeniden hedef alındı. Suriye'nin kuzeyinden 10 roketin düştüğü olayda roketler ilçe merkezindeki bir lise bahçesi ve iki ev ile Karkamış Sınır Kapısı yakınındaki bir TIR'a isabet etti. Hain saldırıda 5 yaşındaki çocuk ve 22 yaşındaki öğretmen hayatını kaybederken 10 kişi yaralandı. Öte yandan İlçede eğitime bir hafta ara verildi. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 21-11-22 11:59

Terörist Albashir'den 'cesaret hapı' iddiası: O anları İlk kez diyerek anlattı! 'ÖSO' sözleri çok konuşulacak

Terörist Ahlam Albashir'in ifadelerinden hain saldırının gerçekleştiği anlara ve öncesine ilişkin çarpıcı detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Albashir, ağabeyinin ÖSO'da görevli olduğunu, Türkiye'ye gelmeden önce YPG tarafından casusluk gerekçesiyle tutuklanıp cezaevinde kaldığını söyledi. Türkiye'ye birlikte girdiği sahte kocası Bilal Hassan'la Taksim'e saldırıyı gerçekleştirdikleri gün için "İlk kez bu kadar iyi davranıyordu" diyen Albashir ayrıca 'cesaret hapı' alışını da anlattı.

Haber 21-11-22 10:00

Son dakika: Kilis Öncüpınar Sınır Kapısı bölgesine roketli saldırı! 7 polis ve 1 asker yaralandı

Son dakika haberine göre, Kilis'teki Öncüpınar Sınır Kapısı bölgesine roket atılması sonucu ilk belirlemelere göre 7 polis ve 1 asker yaralandı. Roketlerin Suriye'nin kuzeyindeki terör örgütü YPG/PKK mensuplarınca atıldığı bildirildi. Öte yandan Gaziantep'in Karkamış ilçesine de roketli saldırı düzenlendi. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 20-11-22 17:26

İstiklal bombacısını evinde saklamıştı! Ferhat Habeş ile ilgili çarpıcı detaylar

İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırıyı gerçekleştiren Ahlam Albashır'e Türkiye’de yardım yataklık eden ve evinde saklayan Ferhat Habeş’le ilgili çarpıcı detaylara ulaşıldı. Kardeşinin de bölücü terör örgütü PKK'nın Suriye kolu YPG saflarında yer aldığı saptanan Habeş'in bir kardeşinin de yine bölücü terör örgütü PKK/YPG kamplarında faaliyet gösterdiği sırada TSK tarafından yapılan bir operasyonda etkisiz hale getirildiği öğrenildi.

Haber 18-11-22 12:05

Son dakika: Bahçeli'den İstiklal'deki terör saldırısıyla ilgili çok sert sözler! HDP mesajı: 1 saniye bile dayanamıyoruz

Son dakika haberi: MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısına değinerek "Türkiye'ye kanlı mesaj vermek için kiralık katillerimizi üzerimize salanlara da misliyle cevap vereceğiz" dedi. Bahçeli HDP için ise "Türk siyaset ve demokrasi hayatında 1 saniye yer almasına tahammül edemiyoruz" dedi. Altılı masanın paylaştığı son sonuç bildirisiyle ilgili konuşan Bahçeli, "Şu işe bakın ki sonuç bildirisinin hiçbir satırında PKK, YPG, PYD yoktur" ifadelerini kullandı.

Haber 15-11-22 10:57

Adana’da PKK/YPG operasyonu: 4 gözaltı

Adana’da terör örgütü PKK ve onun Suriye uzantısı PYD/YPG’ye yönelik şafak vakti yapılan operasyonda 4 kişi gözaltına alındı.

Yurthaber 15-11-22 09:21

Türkiye not ediyor diyerek duyurdu! İsveç'ten dikkat çeken açıklama: Terör örgütü PKK/YPG ile görüşemeyiz

Türkiye ile NATO görüşmelerine ilişkin açıklamalarda bulunan İsveç Dışişleri Bakanı Tobias Billström'un terör örgütü PKK/YPG sözleri gündem oldu. İsveç basınına konuşan Bakan Billström, "PKK ve YPG ile temas şeklinde bir ajandamız yok. Bu durum Türk hükümeti tarafından da not edilmekte." ifadelerini kullandı.

Haber 07-11-22 01:46

İsveç'te bir skandal görüntü daha! Şehrin göbeğinde terör örgütüne ait paçavralarla...

İsveç’te gerçekleşen ve büyük tepki çeken skandal gösterilerin bir yenisi daha yapıldı. Ülkenin başkenti Stockholm’de terör örgütü YPG/PKK yandaşları, İsveç’in NATO üyeliği konusunda Türkiye’yle görüşmeleri sonlandırması talebiyle gösteri gerçekleştirdi. Gösteride terör örgütünü simgeleyen paçavralar da taşındı.

Haber 09-10-22 16:24

GRAFİKLİ - 6-7 Ekim olaylarının 8. yılı

HDP Merkez Yürütme Kurulunun çağrısı üzerine 6-7 Ekim 2014'te terör örgütü YPG/PKK yandaşlarının 35 il ve 96 ilçede gerçekleştirdiği olaylarda 2 polis şehit oldu, yoksul ailelere kurban eti dağıtan Yasin Börü ve 3 arkadaşının da aralarında bulunduğu 35 kişi hayatını kaybetti, 326'sı güvenlik görevlisi 761 kişi yaralandı - Olaylarda uzun namlulu silah, molotofkokteyli, havai fişek, taş ve sopalarla kamu binalarına ve araçlarına, vatandaşların evlerine, iş yerlerine ve araçlarına zarar verildi

Yurthaber 05-10-22 11:06

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Amerikalı dostlarımızın...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Amerikalı dostlarımızın PKK/YPG ve FETO ile mücadelemizde müttefiklik ruhuna yakışır şekilde işbirliği içinde hareket etmesini bekliyoruz" ifadelerini kullandı. Erdoğan açıklamasının devamında "Gerek havada gerek kara gücünde bütün bu destekleri veren en önemli ülkelerden ilk beş ülkeden bir tanesi Türkiye’dir. Öyleyse Türkiye’nin konumu gayet iyi anlaşılmalı, iyi bilinmeli ve kararlar, adımlar buna göre atılmalıdır" dedi.

Haber 19-09-22 06:38

Son dakika: İki terör örgütüne birden şok! PKK şartlı olarak tahliye etmişti: Diğerlerini de ele verdi

Son dakika haberi: Teröre büyük bir darbe daha vuruldu! Gelişmeyi İçişleri Bakanlığı duyurdu. PKK/KCK/PYD/YPG terör örgütünün koşullu olarak tahliye ettiği DEAŞ’ın sözde yargı sorumlusu 'Rami Remo' kod adlı Ramo Muhammed El Hamed Türkiye'de sansasyonel eylem yapma hazırlığındayken yakalandı. Ramo Muhammed El Hamed'in ifadesinden yola çıkılarak örgütün istihbarat, eğitim ve sosyal medya sorumluları ile örgüt imamı da eylem hazırlığındayken yakalandı.

Haber 07-09-22 11:00