Plastik Cerrah Op Dr Guray Yesiladali Haberleri

Devrim gibi ameliyat: İlk defa yapıldı! 6 saat süren zorlu ameliyatla tamamen kopan parmağına kavuştu

Hakkâri’nin Yüksekova Devlet Hastanesinde görev yapan Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Emrah Köksal tarafından bir ilke imza atılarak, ilk defa parmak rekonstrüksiyon ameliyatı yapıldı.

Haber 2024-02-20 07:41:39

TikTok fenomeni plastik cerrah ameliyat sırasında canlı yayın açarak soruları cevapladı! Gözünün yaşına bakmadılar

TikTok’ta kısa sürede fenomene dönüşen Dr. Katharine Roxanne Grawe sosyal medyada canlı yayın açarak ameliyatı hayranlarına anbean gösterdi. Ameliyat sırasında hastasıyla ilgilenmeyi bırakarak sosyal medyadan gelen soruları cevaplamaya başlayan doktor tıp lisansının elinden alındığını itiraf etti.

Trend 2023-07-14 11:28:06

Tombul yanakları çaresi…

Bişektomi, yüz hatlarının daha keskin görünmesi için kullanılan bir tür yanak estetiği ameliyatıdır. Genellikle Hollywood yanağı olarak bilinen bu ameliyat son zamanlarda popüler hale geldi. Peki kimler için uygundur? Nasıl yapılır? Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, konu hakkında merak edilenleri sizler için anlattı.

Kadin 2022-10-12 21:05:12

Sadece 5 dakikada yeşil çay ve patates ile daha genç görünün! Cildinizin anında sıkılaştığını hissedeceksiniz

Güzellik söz konusu olduğunda kadınlar her zaman bir adım önde oluyor. Kimyasal dolu kozmetik ürünler cilt güzelliği için daha sık tercih edilse de doğadaki birçok mucizevi bitkinin de inanılmaz etkileri var. Bunlardan biri de yeşil çay ve patates ikilisi! Plastik cerrah Dr. Anthony Youn, kadınların çok az maliyetle birkaç dakika içinde nasıl daha genç görünebileceğini açıkladı.

Kadin 2022-09-10 08:44:58

Ameliyatsız çene küçültmek mümkün

Eğer aşırı geniş ya da kare bir yüz şekliniz varsa masseter V-Line botoksu ile yüzünüz daha oval şekle dönüştürülebilir. Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, ameliyatsız çene şekillendirme estetiğini sizler için anlattı.

Kadin 13-01-22 14:37

Kilo alıp verdikçe cilt de zarar görüyor! Bu yöntem kilo değişiminin etkilerini yok ediyor

Kilo alma ve verme sonucu yüz bölgesinde meydana gelen değişiklikler için tercih edilen uygulamaları anlatan Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu, yeni ve güzel bir cilt için hangi yöntemlere başvurulabileceğini anlattı.

Haber 21-12-21 15:42

Genç ve parlak bakışlara kavuşmanız mümkün

Yorgun bakışlar kişilerin daha yaşlı gözükmesine yol açmaktadır. Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahı Op. Dr. İlsun Aka daha genç ve canlı bakışlara sahip olmanın yollarını sizler için anlatıyor.

Haber 21-12-21 15:34

Şakak dolgusuyla gençleştirme estetiği

Yüz gençleştirme estetiklerinden biri olan şakak dolgusu hakkında bilinmesi gerekenleri anlatan Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, enjeksiyonla ameliyatsız tedavi ve kalıcılık süresinin ne kadar olduğu ile ilgili merak edilenleri anlattı.

Kadin 13-12-21 11:38

Düzenli egzersize rağmen erimiyorsa üzülmeyin! Bölgesel yağlanmanın ameliyatsız çözümü var

Kadın ya da erkek fark etmeksizin bölgesel yağlanmalar herkesin sorunudur. Yapılan egzersizler ve aç kalınan onlarca güne rağmen istenilen görünüme kavuşulamaması kişileri farklı yöntemlere iter. Peki bölgesel yağlanmadan kurtulmayı sağlayan ameliyatsız yöntemler nelerdir? İşte Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahı Op. Dr. İlsun Aka'nın anlatımıyla basit uygulamalarla bölgesel yağlanmadan kurtulmanızı sağlayacak uygulamalar...

Haber 25-11-21 07:50

Bebeklerde kafatası şekil bozukluğu neden olur? Önlemek için...

Bebeklerde kafatası şekil bozukluğu doğumdan önce, doğum esnasında ya da doğum sonrasında gerçekleşebilir. Az gelişmiş olan kafatası, zor doğum nedeniyle ya da yatış pozisyonundan kaynaklı olarak farklı bir şekil alabilir. Peki bu durumun önüne geçmek için ne yapmak gerekir? Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Emre Üregen konu hakkında bilgiler verdi.

Haber 23-11-21 15:47

Ameliyatsız çene küçültme estetiği ve iyileşme süreci

Ameliyatsız çene küçültme estetiği ile kişinin istediği görünüme kavuşması mümkün. Konu ile ilgili bilgi veren Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, çene şeklinin yüz estetiğinde büyük önemi olduğunu ve ameliyatsız yöntemlerle üçgen bir çene şekline sahip olunabileceğini belirtti.

Kadin 14-11-21 12:14

Diş sıkma ve çene eşitsizliklerine çözüm: Massater botoks

Diş sıkma ve çene eşitsizlikleri küçük sorunlar gibi görülse de kişilerin yaşam kalitesi olumsuz olarak etkilemektedir. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu diş sıkma sorunun için sıklıkla tercih edilen masseter botoks yöntemini sizler için anlatıyor.

Haber 14-11-21 11:56

Şehir efsanesinin doğru olduğunu söyledi: Burun büyüklüğü ve penis uzunluğu arasında bağlantı var

Plastik cerrah olan Dr. Anthony Youn, Tiktok ve YouTube üzerinden yaptığı paylaşımlarla popüler bir isim haline geldi. Sevilen doktor, şehir efsanesi haline gelen bir konuya açıklık getirdi. Dr. Anthony Youn, asırlık söylentinin aslında doğru olduğunu ve burun büyüklüğü ile penis uzunluğu arasında bir bağlantı olduğunu söyledi. Paylaşımı kısa sürede sosyal medyanın dikkatini çekmeyi başardı.

Trend 04-11-21 13:31

Cilt lekeleri neden olur? Kış aylarında ortaya çıkıyorsa...

Cilt lekeleri farklı nedenlerden meydana gelebilir. Kırışık ve yaşla gelen değişimin sonrasında kadınlar için en sık rastlanan cilt problemleri arasında yer alan cilt lekeleri denilince akla ilk olarak güneş ışınlarının doğrudan teması ile çıkan lekeler gelse de altında başka nedenler de yatabilir. Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Emre Üregen konu hakkında bilgiler verdi.

Kadin 02-11-21 09:19

Yüzdeki yorgun görünüm göz altı ışık dolgusu ile yok oluyor

Hayat koşturması ve stres faktörü yorgun bir görünümün yüzünüze yerleşmesine sebep olabilir. Peki bu görünümden kurtulmak için ne yapmak gerekir? Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu yorgun görünüm izlerini nasıl ortadan kaldırabileceğinizi sizler için anlattı.

Haber 18-10-21 09:35

Dudak dolgusu kalıcı bir işlem midir?

Dudak dolgunlaştırma, uzun yıllardır popülaritesini kaybetmeyen yöntemler arasında bulunur. Güvenli bir işlem olup olmadığı ve kalıcılığının ne kadar devam ettiği ise dudak dolgusu hakkında en çok merak edilenlerdir. Dudak dolgusu hakkında merak edilenleri anlatan Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahı Op. Dr. İlsun Aka,dudak dolgusu ile dudak kusurlarının ortadan kaldırılmasının mümkün olduğunu söyledi.

Kadin 18-10-21 09:13

Endoskopik kaş kaldırma ameliyatının avantajları nelerdir, nasıl uygulanır?

Endoskopik kaş kaldırma ameliyatı, kaşları kaldıran, yüzün üst kısmını gençleştiren cerrahi işlemin, son teknoloji uygulamalarla gerçekleştirilmesidir. Alın germe olarak da adlandırılabilen kaş kaldırmaya endoskopik yaklaşımın birçok avantajı bulunur. Bunlardan biri de doğal olmayan görünüm riskinin ortadan kalkmasıdır. Konu ile ilgili bilgi veren Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, endoskopik kaş kaldırma ameliyatını sizler için anlattı.

Haber 18-10-21 09:08

Kilo verememe nedenleri arasında burun tıkanıklığı da var

Fazla kilolarınızdan kurtulmak istiyorsunuz, diyet ve egzersiz yapıyorsunuz ancak tüm çabalarınıza rağmen hedeflediğiniz kiloya düşemiyorsunuz. Motivasyonu düşüren kilo verememe nedenleri arasında burun tıkanıklığının da olduğunu söyleyen Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Emre Üregen, burun tıkanıklığının yol açtığı sorunlar hakkında bilgi verdi.

Haber 06-10-21 15:04

Meme asimetrisi yaşam kalitenizi düşürmesin

Meme bölgesinde yaşanan asimetri sorunları kadınlar için önemli sorunlardan biridir. Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahı Op. Dr. İlsun Aka, meme asimetrisi konusu hakkındaki detayları sizler için anlattı.

Kadin 27-09-21 07:29

Ameliyatsız gummy smile tedavisi

Diş etlerinin fazla görünmesi durumunda küçük dokunuşlarla istenmeyen görünümden kurtulmak mümkün. Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, gummy smile tedavisinde ameliyatsız yöntemleri sizin için anlattı.

Kadin 21-09-21 08:23

Hollywod yanağı kimler için uygundur?

Hem kadınlar hem de erkekler için uygun olan ve sıklıkla merak edilen Hollywood yanağı ile ilgili detayları Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu sizler için anlatıyor.

Kadin 21-09-21 08:20

Yaz ayları hangi estetik ameliyatlar için uygun?

Yaz aylarında estetik işlemleri erteleyip kış mevsimini bekleyenlerden misiniz? Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. İlsun Aka yaz mevsiminde rahatlıkla yaptırabileceğiniz işlemleri sizler için derledi.

Kadin 17-08-21 08:19

Yüz güzelleştirme operasyonları neler?

Son zamanlarda sıkça başvurulan yüz güzelleştirme estetikleri, farklı uygulamalarla kişileri istedikleri görünümlere kavuşturmayı sağlıyor. Hızla yaygınlaşan yüz güzelleştirme estetiklerinin neler olduğunu anlatan Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, en çok başvurulan dudak ve elmacık kemiği dolgunlaştırma, kırışık tedavisi, kaş kaldırma, çene ve burun estetiği hakkında bilgi verdi.

Kadin 12-08-21 16:41

Diyet ve egzersize rağmen verilemeyen kilolara dikkat! Karın derisi sarkıklığı artık sorun olmaktan çıktı

Diyet ve egzersize cevap vermeyen karın derisi sarkıklığı olan fakat vücut kontürleri düzgün olan kadın ve erkekler bu ameliyat için adaydır. Bu ameliyat özellikle birkaç kez doğum yapmış, karın bölgesi derisinde çatlaklar oluşmuş ve sarkmış, ve karın kasları zayıflamış kadınlarda son derece faydalıdır. Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Niyazi Şimdivar konu hakkında bilgiler verdi. 

Kadin 15-07-21 13:46

Göz kapağı estetiği nasıl yapılır? Göz kapağınızdaki sarkmalardan kurtulabilirsiniz!

Göz kapağı estetiği, göz kapaklarının yeniden yapılandırılmasını ve cerrahi olarak onarılmasını sağlar. Üst veya alt göz kapaklarının veya her ikisinin görünümünü iyileştirmek için yapılan göz kapağı cerrahisi ile ilgili merak edilenleri anlatan Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, göz kapağı estetiğiyle sarkmalardan kurtulmanın mümkün olduğunu söyledi.

Haber 11-07-21 17:29

Cilt gençleştirme yöntemleri ile yaşlanmayı durdurun

Cildin yenilenmesini gençleşmeyi sağlayan dermaroller tedavisi ve iple askılama yöntemi en sık tercih edilen cilt gençleştirme yöntemlerindendir. Cilt gençleştirme yöntemlerinin sonrasında da istenilen etkinin elde edilebilmesi için özel ürünler kullanılması gerekir. Konu ile ilgili bilgi veren Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Eser Aydoğdu, dermaroller tedavisi ve iple askılama yöntemi ile ilgili merak edilenleri anlattı.

Kadin 07-07-21 11:49

Cilt gençleştirmede hangi yöntemin seçileceğini cilt analizi belirliyor! Daha genç ve bakımlı görünmek istiyorsanız...

Cilt gençleştirme yöntemleri sayesinde cilt daha bakımlı ve genç görünür. Bunun için ilk olarak cilt analizi yapılır. Cilt analizi sonrası elde edilen sonuca göre de cilt gençleştirme için nasıl hareket edileceği belirlenir. Konuyla ilgili merak edilenleri anlatan Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Eser Aydoğdu, cilt gençleştirme yöntemleri ile ilgili bilgi verdi.

Kadin 30-06-21 14:18

Minimal cilt gençleştirme yöntemleri ile ameliyatsız güzelleşin

Minimal cilt gençleştirme yöntemleri canlı bir cilt görünümüne sahip olmak isteyenlerin vazgeçilmezleri arasında yer alır. Genç ve aydınlık bir cilt görünümü kadın erkek ayırt etmeden herkesin hayali olduğunu söyleyen Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu, minimal cilt gençleştirme yöntemlerini sizler için derledi.

Kadin 27-06-21 17:47

Burun estetiğinde push down yöntemi nedir?

Push down yöntemiyle burun kemeri düzeltme estetiği, burun ameliyatı düşünenlerin en sık araştırdığı konular arasında yer alıyor. Konuyla ilgili bilgi veren Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, burun estetiğinin hangi durumlarda ve kimlere

Kadin 27-06-21 17:38

Meme küçültme ameliyatı kimlere yapılır? Meme küçültme ameliyatı sonrası nelere dikkat etmek gerekir?

Meme küçültme kadınlar gibi erkeklere de yapılabilen bir ameliyattır. Görünüşünden rahatsız olunmasının yanında boyun ve sırt ağrısı gibi problemleri beraberinde getiren meme küçültme ameliyatı, kişilerin taşıyamayacak kadar büyük göğüslerden kurtulmalarına yardımcı olur. Peki meme küçültme ameliyatını kimler yaptırmak ister? Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Eser Aydoğdu, meme küçültme ameliyatı ile ilgili merak edilenleri anlattı.

Kadin 24-06-21 13:50

Fonksiyonel burun ameliyatı nedir? Fonksiyonel burun ameliyatının etkileri nelerdir?

Kaliteli bir yaşamın sırrı doğru nefes alışverişinden geçer. Burun ve burun kanallarında yaşanabilecek herhangi bir sorun hem görünüm hem de nefes alışverişi konusunda kişilere zorluk yaşatır. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu sıklıkla tercih edilen fonksiyonel burun ameliyatını sizler için anlattı.

Kadin 27-05-21 15:41

Dudaklardaki yaşlanma belirtileri kolay ve ağrısız bir şekilde yok ediliyor

Yaşlanma süreci kaçınılmazdır, hepimiz bunu yaşarız ve bu süreçte dudaklar da dahil olmak üzere yüzün görünümü değişir. Yaşlandıkça dudaklar yavaş yavaş hacmini ve şeklini kaybeder ve yaşlı bir görünüme neden olabilir. Bazı durumlarda ise dudaklar doğuştan aşırı incedir. Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, ameliyatsız dudak gençleştirme yöntemlerini anlattı.

Kadin 17-05-21 17:18

Trinity Lift yöntemiyle daha genç ve canlı bir yüze sahip olun

Güzellik, güzel hissetmek ve güzel olmak dünyadaki herkesin en büyük isteklerinden biridir. Zaman içerisinde cildin elastikiyetini kaybetmesiyle beraber kırışıklıklar ve yüzde çökmeler oluşur. Yüzdeki yaşlanma genellikle 30’lu yaşların sonrasında özellikle orta ve periorbital bölgelerinde yaşanır. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu, Trinity lift ile orta yüz, göz ve kaş bölgesinde gençleşme sağlanabildiğini belirtti.

Kadin 28-04-21 15:50

Büyük göğüsler bu sağlık sorunlarına neden oluyor

Büyük göğüslere sahip olan kadınlar hem fiziksel hem de psikolojik olarak sorunlarla karşı karşıya kalabiliyor. Göğüslerin gerektiğinden büyük olması durumunda başta sırt ve boyun ağrıları olmak üzere pek çok rahatsızlık baş gösteriyor. Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. İlsun Aka büyük göğüslerin yol açtığı sağlık sorunlarını ve tedavi yöntemlerini anlattı.

Kadin 15-04-21 18:11
Yurthaber 31-03-21 12:09

Meme ameliyatı sonrası duruşunuz bile değişecek!

Vücudun diğer bölgelerine kıyasla büyük olan göğüsler kadınlarda sağlık sorunlarına yol açar. Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrah Op. Dr. İlsun Aka büyük göğüslerin sebep olduğu sorunları sizler için derledi.

Kadin 17-03-21 16:21

Hollywood yanağı estetik uygulamaların bir kombinasyonudur!

Hollywood yanağı estetiği hakkında bilinmesi gerekenleri anlatan Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu, operasyon sonrası iyileşme süreci hakkında bilgi verdi.

Kadin 17-03-21 16:18

Badem göz estetiği nedir? Operasyon sonrası bunlara dikkat

badem göz estetiği nedir, neden istenir, nasıl uygulanır sorularını cevaplayan Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, konu ile ilgili merak edilenleri anlattı. Operasyon sonrası iyileşme süreci ile ilgili de bilgi veren Öztürk, operasyondan 2 gün sonra yüz yıkama işleminin gerçekleştirilebileceğini söyledi.

Kadin 17-03-21 15:50

Op. Dr. Yunus Doğan: “Obezite cerrahisi sonrası sarkıklıklara veda edin”

Obezite hastasısınız, cerrahi yöntemlere başvurarak fazla kilolarınızdan hızlı bir şekilde kurtulmak isteyenleri uyaran Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op.

Yurthaber 11-03-21 10:47

Op. Dr. Mete Aksu: Pandemide erkeklerin estetiğe ilgisi arttı

Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op.

Yurthaber 05-03-21 09:55

Op. Dr. Mete Aksu: Erkekler estetikte kadınlarla yarışıyor

Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op.

Yurthaber 04-03-21 11:01

Duruşmaya hastasını ameliyat ederken katılan plastik cerrah hakkında soruşturma başlatıldı

ABD'nin Sacramento kentinde bir plastik cerrah, işlediği öne sürülen trafik suçu için Zoom üzerinden yapılan duruşmaya ameliyathanede hastasını ameliyat ederken katıldı. Dr. Scott Green hakkında soruşturma başlatıldı.

Haber 01-03-21 12:39

Ellerin yaşlı görünmesi kader değil! Genç ve güzel eller için ne yapmalı?

Eller, insanların yaşını kolayca ele verebiliyor. Bu nedenle bakımlı ve genç görünmek isteyen pek çok kişi ellerindeki yaşlılık belirtilerinden rahatsızlık duyuyor. Dolayısıyla ellerin yaşlı görünmesini önlemek için çareler aranıyor. Peki, genç ve güzel eller için ne yapmalı? Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güniz Eker Uluçay konuyla ilgili bilgiler verdi.

Haber 15-02-21 17:33

En az 10 yaş genç gösteren ameliyatsız estetik uygulamaları

İyileşme süreci olmaksızın hızlı sonuçlar sağlayan ameliyatsız estetikleri anlatan Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, 7 farklı uygulamadan bahsetti. İşte ameliyata gerek kalmadan güzelliğinize güzellik katmanızı sağlayacak estetik yöntemler...

Haber 15-02-21 16:59

Karın bölgesindeki yağlardan estetik ameliyatla kurtulun

Düz karın bölgesi hem kadınların hem de erkeklerin istediği estetik bir görünümdür. Spor ile gitmeyen karın bölgesine çözüm estetik yöntemlerdir. Bu yöntemleri ve detaylarını Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrah Op. Dr. İlsun Aka sizler için anlatıyor.

Haber 15-02-21 16:50

Meme dikleştirme estetiği sarkan göğüs sorununu ortadan kaldırıyor!

Meme dikleştirme estetiğiyle sarkık göğüs tedavisinin mümkün olduğunu söyleyen Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu, meme sarkmasının nedenlerini anlattı. İşte meme dikleştirme ameliyatı ve sonrasında dikkat edilmesi gerekenler...

Haber 15-02-21 16:40

Erkeklerde memede büyüme neden olur? Jinekomasti nasıl anlaşılır, nasıl geçer? Erkeklerde meme büyümesinin sebepleri ve tedavisi

Bazı erkeklerin şikayetçi olduğu sorunlardan bir tanesi de erkeklerde memede büyüme problemidir. Farklı nedenlere bağlı olarak gelişebilen bu durum, sorunun nedenine ve şiddetine bağlı olarak farklı yöntemlerle giderilebilir. Peki, jinekomasti nasıl anlaşılır, nasıl geçer? Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ayşen Bilge Sezgin konuyla ilgili bilgiler verdi. İşte erkeklerde meme büyümesi sebepleri ve tedavisi

Haber 09-02-21 15:59

Meme estetiği ameliyatı ile dolgun ve doğal göğüslere sahip olabilirsiniz!

Göğüs güzelliği kadınlarda özgüveni artıran en önemli estetik öğelerden birisidir. Meme büyütme ameliyatı ise kadınları en mutlu eden plastik cerrahi ameliyatlarının başında geliyor. Meme estetiği ile dolgun ve doğal göğüslere sahip olunabileceğini belirten Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu, konu ile ilgili merak edilenleri anlattı.

Haber 29-01-21 17:23

Burun ucu estetiğiyle belirgin değişim! Ameliyatsız da yapılıyor

Sadece burun ucu estetiği ile yüzde büyük bir değişimin oluşturabileceğini belirten Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrah Op. Dr. İlsun Aka, 'Burun ucu estetiği prosedürü, burun ile dudak arasında uygun bir açı oluşturmak için burnun ucuna ideal bir şekil vermek için uygulanır. Eğer burun sırtında kemer, eğrilik ya da tümsek gibi bir problem yoksa burun ucuna yapılacak olan ufak bir müdahaleyle estetik görünüm düzeltilecekse uygulanır' dedi. İşte konu ile ilgili diğer açıklamaları:

Haber 29-01-21 17:18