Playstation Haberleri

Palworld nedir, sistem gereksinimleri nelerdir? Palworld kaç gb?

Palworld, piyasaya çıkmasının ardından oldukça popülerleşmiştir. Yayınlanmasının üstünden 48 saat dolmadan en yüksek oyuncu sayısına ulaşmıştır. Peki Palworld nedir, neden bu kadar insan tarafından oynanmaya başlamıştır? Sistem gereksinimleri nedir?

Haber 28-01-2024 17:16

İsmail Kartal maçın ardından kendisi açıkladı! Osayi Samuel'e Playstation yasağı

Fenerbahçe'nin Nijeryalı sağ beki Bright Osayi-Samuel için teknik direktör İsmail Kartal maçın ardından dikkat çeken bir açıklamada bulundu. İşte detaylar...

Spor 23-10-2023 08:11

Xbox ya da Playstation kontrolcülerine servet vermek istemeyenlere uygun fiyatlı alternatif ürünler

Hem oyun keyfinizden ödün vermek hem de Xbox ya da PlayStation oyun kollarına servet dökmek istemiyorsanız; bu iki arzunuzu aynı anda gerçekleştirecek gamepadler ile tanışmaya hazırlanın! Bu ürünler tasarımları ve kontrol noktalarının kalitesiyle beklentilerinizi fazlasıyla karşılamaya aday. İşte oyun severlerin gönlünü fethedecek en uygun fiyatlı alternatif ürünler!

Haber 25-09-2023 15:56

PLAYSTATION PLUS FİYATLARI 2023: PlayStation Plus nedir, ne kadar oldu? Türkiye fiyatına zam!

PlayStation Plus'ın Türkiye fiyatlarına zam geldi. Bu gelişmenin ardından birçok oyunsever arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Peki, PlayStation Plus nedir? Zam sonrası PlayStation Plus fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel rakamlar...

Finans 07-09-2023 11:07

Evini eğlence merkezine çevirmek isteyenlere ürün önerileri

Yaşam alanınızda kendinize bir eğlence merkezi yaratmak isterseniz sizin için bazı önerilerimiz var. Evinizde eğlenceli aktiviteler planlayabilmek için bir araya getirdiğimiz ürünlere göz atmaya ne dersiniz? Sizin için seçtik, işte detaylar!

Haber 24-08-2023 16:04

Sony ile Microsoft arasında Call of Duty anlaşması!

Sony, Activision Blizzard'ın satın alınmasının ardından Call of Duty serisinin PlayStation'da kalması için Microsoft ile bir anlaşma üzerinde uzlaştı. Microsoft Gaming CEO'su Phil Spencer, Sony ve Microsoft'un Call of Duty'yi PlayStation'da tutmak için "bağlayıcı bir anlaşma" üzerinde anlaştıklarını söyledi. Anlaşmanın 10 yıllık olduğu düşünülüyor.

Haber 17-07-2023 12:13

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yıldız futbolcularla Playstation oynadı!

Yıldız futbolcularla Playstation turnuvasında karşı karşıya gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum galip gelmeyi başardı. Kurum, turnuva sonunda yaptığı açıklamada “Gençlerimiz bizim için her şeyimiz, geleceğimiz, umudumuz. Onlar için bu mücadeleyi yapacağız.” ifadelerini kullandı.

Spor 26-05-2023 23:13

Sınır kapısına akın ettiler! Vatandaş gözüne Türkiye'deki fiyatından daha uyguna gelen o ürünü kestirdi

Gürcistan'da daha ucuza satıldığını öğrendiler, Artvin'deki Sarp Sınır Kapısı'na akın ettiler! Sınır kapısında gözlenen yoğunluk bu kez iPhone marka cep telefonu satın almak için değildi. Vatandaşlar günübirlik gittiği Gürcistan'da o ürünü Türkiye'den yaklaşık 7 bin 500 lira daha ucuza alıyor.

Haber 07-05-2023 16:33

Oyun konsolu, akıllı saat, bilgisayar… Cep telefonundan sonra yeni karar! Resmi Gazete’de yayımlandı

Ürün yenileme merkezlerinin cep telefonu ve tabletle sınırlı olan faaliyet alanı genişletildi. Buna göre artık ürün yenileme merkezleri, kullanılmış bilgisayar, akıllı saat, oyun konsolu ve modemleri de yenileyerek satışa sunabilecekler.

Finans 18-04-2023 09:06

'PlayStation'da bile olmaz!' Uzun süredir böylesi görülmedi! Ümraniyesporlu Geraldo'nun golünü görenler gözlerine inanamadı...

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında HangiKredi Ümraniyespor ile Corendon Alanyaspor karşı karşıya geldi. Ümraniye Hekimbaşı Şehir Stadyumu'nda oynanan müsabakada sahalarda ender görülen bir an yaşandı. Ümraniyespor'un hücum oyuncusu Geraldo, karşılaşmanın 38. dakikasında kazanılan köşe vuruşunda direkt olarak kaleyi düşündü ve top ağlarla buluştu. Golü izleyenler gözlerine inanamadı...

Spor 04-11-2022 21:18

CoD MW2 oyunu hangi bilgisayarlarda oynanabiliyor? İşte Call of Duty’nin yeni macerası Modern Warfare II’nin sistem gereksinimleri!

CoD MW2 oyununun hangi bilgisayarlarda oynanabileceği merak konusu oldu. Oyunun 28 Ekim 2022 Cuma günü itibarıyla oyunseverlere sunulması bekleniyor. Oyun hem bilgisayarda hem de PlayStation 4 ile PlayStation 5'te, ayrıca Xbox One, Xbox Series X ve Xbox Series S modellerinde oynanabilecek. Peki, CoD MW2 oyunu hangi bilgisayarlarda oynanabiliyor? İşte Call of Duty: Modern Warfare II'nin sistem gereksinimleri...

Haber 22-10-2022 15:14

PlayStation 5'e yeni güncelleme! Beklenen 2K çözünürlük desteği geldi

Sony, yeni PlayStation 5 yazılım güncellemesini kullanıma sundu. Yeni yazılım güncellemesiyle birlikte PlayStation 5 1440p (2K) çözünürlük desteğine kavuştu. Yeni PS5 güncellemesi ayrıca, yeni bir oyun listesi özelliği ve kullanıcı deneyimine yönelik bazı dikkat çekici iyileştirmeler içeriyor.

Haber 07-09-2022 17:29

The Quarry sistem gereksinimleri nelerdir? The Quarry için kaç GB hafıza gerekli, hangi platformlarda var?

The Quarry Supermassive Games'in geliştiriciliğini üstlendiği 2K Games'in yayıncılığını yaptığı ve birden fazla sona sahip olan korku oyunu hakkındaki detaylar araştırılıyor. Oyuncular özellikle The Quarry sistem gereksinimlerini merak ediyor. Peki The Quarry sistem gereksinimleri nelerdir? The Quarry kaç GB? İşte detaylar...

Haber 22-07-2022 15:25

PlayStation FIFA 23 ne kadar, kaç TL? FIFA 23 ne zaman, hangi gün çıkacak? Çıkış tarihi ve Türkiye fiyatı!

FIFA 23 ile ilgili beklenen açıklama nihayet yapıldı. PlayStation 5 ve PlayStation 4, için çıkışını yapacak olan oyun; Xbox One, Xbox Series, Stadia, Epic Games ve Steam'da da oynanabilecek. Peki PlayStation FIFA 23 ne kadar, kaç TL? FIFA 23 ne zaman, hangi gün çıkacak? İşte çıkış tarihi ve Türkiye fiyatı...

Haber 21-07-2022 13:12

Merakla bekleniyor! Sony'nin planı ortaya çıktı

Playstation VR2, 2016'da ilk PlayStation VR'ı piyasaya süren Sony'nin ikinci sanal gerçeklik başlığı olacak. Bugünlerde Sony PlayStation VR2'nin ne zaman çıkacağı merak edilirken, ilginç bir haber gündeme geldi.

Haber 26-05-2022 16:06

Sony'nin PlayStation kolundan Rusya kararı! Askıya alındı

Japonya merkezli Sony'nin popüler PlayStation oyun konsolunun yönetim kolu olan Sony Interactive Entertainment, ülkenin Ukrayna'yı işgali nedeniyle Rusya'daki tüm yazılım ve donanım sevkiyatlarını askıya alma kararı aldı. Öte yandan Sony tarafından satın alınma sürecinde olan oyun geliştiricisi Bungie'den de önemli bir karar çıktı.

Haber 10-03-2022 11:15

Ukrayna'dan oyun sektörüne Rusya'dan çekilin çağrısı! Xbox ve PlayStation'ı etiketleyip seslendiler

Ukrayna Başbakan Yardımcısı Mykhailo Fedorov, bu kez Twitter hesabından oyun dünyasının en büyük iki ismi Xbox ve PlayStation başta olmak üzere oyun sektöründeki firmalara ve e-spor platformlarına seslendi. Fedorov, firmalara "Rusya pazarından çekilin" çağrısı yaptı.

Haber 03-03-2022 10:12

Microsoft'tan PlayStation oyuncularını ilgilendiren bir açıklama daha! Call of Duty...

Activision Blizzard'ı satın alan Microsoft, Call of Duty'nin PlayStation'daki geleceği hakkında endişelenen PlayStation oyuncuları için dikkate değer bir karar hakkında açıklama yaptı. Microsoft'un açıklamasındaki Call of Duty kararının aynısı Overwatch ve Diablo gibi diğer popüler Activision Blizzard oyunları için de geçerli. İşte Microsoft'un PlayStation için Call of Duty açıklaması...

Haber 10-02-2022 10:13

PlayStation'ın babası olarak tanınıyor! Ken Kutaragi, metaverse'e verdi veriştirdi: Sinir bozucu

"PlayStation'ın babası" olarak tanınan Sony Interactive Entertainment’ın eski başkanı ve CEO'su Ken Kutaragi, metaverse'ü eleştirdi. Gerçek dünyada olmanın önemini vurgulayan Kutaragi, kafaya takılan cihazları "düpedüz sinir bozucu" olarak niteledi. Daha önce Elon Musk da kafaya takılan VR başlıkları eleştirmişti.

Haber 21-01-2022 14:17

PlayStation sahiplerinin beklediği cevap sonunda geldi! Microsoft Xbox'ın patronu Phil Spencer: Call of Duty...

Microsoft ile Activision Blizzard arasındaki dev anlaşma sonrası PlayStation sahiplerinin aklındaki en büyük soru, Call of Duty serisinin PlayStation platformundaki geleceği hakkındaydı. Microsoft Gaming CEO'su Phil Spencer, bu konuda Twitter üzerinden bir açıklama yaptı. İşte Phil Spencer'ın Call of Duty ve PlayStation açıklaması...

Haber 21-01-2022 12:52

Sony, özel PlayStation 5 kapaklarını tanıttı! Tamamen siyah PS5 artık hayal değil

Sony, PlayStation 5 için özel kapaklarını duyurdu. Siyah başta olmak üzere farklı renklere sahip olan konsol kapakları sayesinde, tamamen siyah PS5 artık hayal olmaktan çıkıp, gerçeğe dönüşecek. Ayrıca DualSense'in yeni renk seçenekleri de duyuruldu. İşte PS5 kapaklarının fiyatı.

Haber 13-12-2021 17:53

PlayStation 5'ini satmak isterken az kalsın canından oluyordu!

ABD'nin Teksas eyaletinde 19 yaşındaki bir genç, PlayStation 5'ini satmak için bir alıcı ile buluştu. Ancak niyeti hiç de iyi olmayan alıcı, silahını çekerek 19 yaşındaki genci vurdu.

Haber 30-11-2021 14:15

Kaygılandıran gelişme! PlayStation 5 satın almak daha da zorlaşacak

Çip krizi Sony'nin oyun konsolu PlayStation 5'in üretimini de etkilemiş gibi görünüyor. Konuya yakın kaynaklara göre Sony, bileşen tedarikindeki kısıtlamalar ve lojistik sorunlar nedeniyle PlayStation 5 üretim tahminini düşürdü. Anlaşılan o ki stok sorunları da yaşayan PlayStation 5'i satın almak daha da zorlaşacak.

Haber 11-11-2021 10:00

Sony'nin PlayStation PC markası Steam'de görüldü

Sony'nin PC oyunları için Steam'de "PlayStation PC" markasını oluşturduğu fark edildi. Marka, PlayStation'ın PC oyunculuğunu ciddiye almayı planladığının bir işareti olarak değerlendiriliyor.

Haber 28-10-2021 14:56

God of War PC için listelendi

PlayStation 4 özel oyunu God of War PC’ye geliyor. Böylece büyük bir tabu yıkılıyor. Artık özel PlayStation oyunlarını PC’de oynamanın kapısı aralanmış durumda. Zaten yakın geçmişte bazı özel PlayStation oyunları PC’ye gelmişti. Fakat bunların hiçbiri God of War kadar dikkat çekici değildi.

Haber 22-10-2021 12:00

PS5’i yurt dışından alırsak ne kadar kar ederiz?

Yurt dışından PS5 almak çok ucuza geliyor! Malum ülkemizde konsollar zaten yurt dışındaki fiyatlara göre hayli uçuktu. Fakat son gelen zamlarla birlikte yeni nesil konsollar ciddi anlamda erişilmesi güç bir seviyeye eriştiler.

Haber 27-08-2021 09:36

Sony, 2021 mali yılı net kar tahminini güncelledi

Elektronik üreticisi Sony Group, 2021 mali yılında net karının 700 milyar yen (6,42 milyar dolar) olarak gerçekleşmesini beklediğini açıkladı.

Haber 05-08-2021 09:40

HSBC Bankası, British Airways ve PlayStation çöktü mü, neden açılmıyor? Dünya genelinde popüler sitelerde erişim sorunu!

Bugün dünya genelinde pek çok önemli internet sitesinin servislerinde geniş çaplı bir kesinti yaşandı. Erişilemeyen siteler arasında HSBC Bankası, British Airways ve PlayStation da bulunuyor. Kullanıcılar ise erişim sorununun nedenini merak etmeye başladı. Peki HSBC Bankası, British Airways ve PlayStation çöktü mü, neden açılmıyor? İşte ayrıntılar...

Haber 22-07-2021 21:27

PlayStation 5'in özelliği Android 12 ile telefonlara geliyor!

Android 12, PlayStation 5'te olduğu gibi daha oyunu indirirken oynamanıza izin verecek. Bu özellik, mobil oyun oynama şeklinizi değiştirebileceği için Android 12'nin şimdiye kadarki en kullanışlı özelliklerden biri olarak görülüyor.

Haber 13-07-2021 17:22

Amazon Prime Day’in yıldızları: Son günde öne çıkan fırsatlar

Amazon Prime Day’in son günü geldi ve bugüne özel büyük fırsatlar dikkat çekiyor. Amazon Prime’a üye olarak kendiniz ve aileniz için ne tür fırsatları yakalayabileceğinize beraber bakalım.

Trend 22-06-2021 11:08

Evde keyifli vakit geçirmenizi sağlayacak oyun konsolları

Pandemi nedeniyle evde vakit geçirmenin pek çok yolunu denedik. Bunlardan belki en eğlencelisi de video oyunları. Gelin evde eğlenceli vakit geçirmenize yardımcı olacak popüler konsolları inceleyelim.

Trend 15-06-2021 18:23

PlayStation Plus Haziran 2021 ücretsiz oyunları belli oldu!

Sony, PlayStation Plus'a haziran ayında kullanıcılara sunulacak ücretsiz oyunları açıkladı. PlayStation Plus Haziran 2021 oyunları arasında dikkat çeken yapımlar var. İşte PlayStation Plus abonelerine sunulacak ücretsiz oyunlar.

Haber 27-05-2021 16:56

Kantinciler, kırtasiyeciler, internet ve playstation kafelere 5 bin TL hibe ne zaman verilecek?


17 Mayıs’ta kabine toplantısının ardından açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kantinciler, kırtasiyeciler, internet ve playstation kafelere 5000 TL hibe desteği verileceğini duyurmuştu. Koronavirüs salgını sebebiyle kapalı olan kantinciler, kırtasiyeciler, internet ve playstation kafelere 5 bin TL hibe desteği verilecek.

Finans 18-05-2021 12:31

Playstation, internet kafe ve bilardo salonları ne zaman açılacak? İşte bakanlığın genelgesi

Koronavirüs tedbirleri kapsamında uzun süredir kapalı olan Playstation, internet kafe ve bilardo salonlarına ilişkin kararlar, kademeli normalleşme genelgesinde yer aldı. Hem işletmeciler hem de müşterileri Playstation, internet kafe ve bilardo salonlarının açılacağı zamanı merakla bekliyor.

Haber 17-05-2021 17:37

Sony, PlayStation 5'in tasarımını yenileyebilir!

PlayStation 5 için gelen son söylenti oldukça şaşırttı. Zira Sony'nin PlayStation 5 tasarımını yenileyeceği konuşuluyor. Üstelik yeni tasarımın üretim tarihi için de bir tahmin var.

Haber 07-05-2021 15:15

Sony, PlayStation için Discord ile ortaklık kurdu!

Microsoft ile Discord'un flörtleşmesi hala gündemdeyken ilginç bir gelişme yaşandı. Sony Interactive Entertainment CEO'su Jim Ryan, PlayStation'ın Discord ile ortaklık kurduğunu duyurdu. Buna göre Discord, PlayStation Network'e entegre edilecek. Peki ne zaman?

Haber 04-05-2021 10:41

PlayStation Plus Mayıs 2021 ücretsiz oyunları belli oldu!

Sony, PlayStation Plus Mayıs 2021 ücretsiz oyunlarını resmen açıkladı. Sony Avrupa tarafından yapılan açıklamaya göre, PS Plus Mayıs 2021 ücretsiz oyunları arasında dikkat çeken yapımlar bulunuyor.

Haber 29-04-2021 14:45

PlayStation 5, Sony'nin yüzünü güldürdü!

Sony, son kazanç raporunda sattığı PlayStation 5 adedini açıkladı. Şirket, 7,8 milyon PlayStation 5 oyun konsolu sattığını belirtti. Bu rakamların Sony'nin yüzünü güldürüyor olması gayet olası.

Haber 28-04-2021 12:17

İnternet kafeler açık mı? İnternet kafeler ve Playstation kafeler kapandı mı?

Koronavirüs vakalarının son günlerde artmasıyla beraber yeni kararlar da alınmaya devam ediliyor. Vatandaşlar yayınlanan genelge sonrası internet kafeler kapalı, açık mı sorularını merak ediyor. Konuyla ilgili olarak İçişleri Bakanlığı 81 ilin valiliğine genelge gönderdi. Peki internet kafeler açık mı? İnternet kafeler ve Playstation kafeler kapandı mı? İşte yanıtı...

Haber 27-04-2021 12:47

Sony'den PlayStation 3 ve PlayStation Vita müjdesi! Kapatılmayacak

Sony, PlayStation 3 ve PlayStation Vita için PlayStation Store'u kapatacağını duyurmuştu. Fakat Sony Sony Interactive Entertainment CEO'su Jim Ryan, yanlış karar verdiklerini belirterek, kararı geri çektiklerini duyurdu. Fakat aynı şey, PSP için geçerli olmayacak.

Haber 20-04-2021 14:00

Yarış tutkunları için geliştirildi

PC, PlayStation ve Xbox kullanıcılarını hedefleyen ve premium tasarıma ve TrueForce teknolojisine sahip olan G923, deyim yerindeyse ayaklarınızı yerden kesmeyi hedefliyor.

Haber 17-04-2021 08:55

PlayStation 5 güncellemesi yayınlandı! İşte gelen yenilikler

Sony'nin yeni PlayStation 5 güncellemesi artık yayında. PS5 güncellemesi, oyuncuların PS5 oyunlarını harici bir sabit diskte depolamasına izin veriyor.

Haber 14-04-2021 15:41

PlayStation 3, PS Vita ve PSP'de PlayStation Store kapatılıyor!

Sony, eski nesil oyun konsollarının PlayStation Store erişimi ile alakalı önemli bir karar aldı. Japon şirket, destek sayfası üzerinden PlayStation 3, PS Vita ve PSP cihazlarında PlayStation Store'u kapatacağını açıkladı. Şirket, üç oyun konsolu için tarih de paylaştı.

Haber 30-03-2021 14:26

İnternet kafeler kapanır mı? Playstation ve oyun yerleri kapanacak mı?

29 Mart 2021 tarihinde yapılan kabine toplantısı sonrasında playstation salonları için alınan kararlar, İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlandı. Yayımlanan genelge kapsamında oyun salonları olarak geçen Playstation kafeler için de bir takım kararlar alındı. Peki İnternet kafeler kapanır mı? Playstation ve oyun yerleri kapanacak mı?

Haber 30-03-2021 10:46

PlayStation 5 ve Süveyş Kanalı'ndaki gemi trafiği arasında kritik bağlantı

Süveyş Kanalı'nı tıkayan The Ever Given gemisi, dünya ticaretini derinden etkiledi. Pek çok gemi, kanalı kapatan gemi yüzünden geçiş yapamayıp beklemek zorunda kaldı. Çıkan bir habere göre bu bekleyiş, yarı iletken ürün nakliyatını, muhtemelen de PlayStation 5 stoğunu etkileyebilir.

Haber 29-03-2021 14:33

Play at Home: Sony'nin PlayStation ücretsiz oyunları erişime açıldı! İşte oyunların listesi

Sony, Play at Home etkinliği kapsamında PlayStation için ücretsiz oyunlar vereceğini duyurmuştu. Play at Home oyunları, bugünden itibaren erişilebilir hale geldi. Play at Home ücretsiz oyunlarının arasında ABZU gibi popüler yapımlar da var. İşte Sony'nin PlayStation ücretsiz oyunlarının listesi.

Haber 26-03-2021 09:50

Sony PlayStation 5 için geliştirdiği VR kontrolcülerini tanıttı

Bilindiği üzere Sony PlayStation 5 için özel bir VR sistemi üzerinde çalışıyor. Japon konsol devi VR tarafındaki ilk deneyimini PS4 ile yaşamıştı. PS4 için çıkan VR seti hayli başarılı satış rakamlarına ulaştı.

Haber 20-03-2021 09:41

Sony PlayStation için ücretsiz oyunlar vereceğini duyurdu!

Sony Play at Home etkinliği için ücretsiz oyunlar verecek. 25 Mart'tan itibaren toplam 10 PlayStation oyunu ücretsiz olarak oyuncularla buluşacak. Play at Home ücretsiz oyunları arasında ABZU ve Horizon Zero Dawn gibi yapımlar da var.

Haber 18-03-2021 11:21

PlayStation 5 için şaşırtan rapor: En hızlısı oldu!

PlayStation 5 için Sony'nin yüzünü güldürecek yeni bir rapor ortaya çıktı. Bir araştırma şirketi olan NPD Group'un raporuna göre, Sony'nin yeni nesil oyun konsolu PlayStation 5, ABD tarihinin en hızlı satan donanım platformu olmayı başardı.

Haber 14-03-2021 16:40