Poder Del Veto Haberleri

Filistin'in BM'ye tam üyeliği veto edildi

ABD, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyinde (BMGK) Filistin'in BM'ye tam üyeliği istenilen karar tasarısını veto etti. ABD'nin "hayır" oyu kullandığı tasarı, 12 "evet" ve 2 "çekimser" oy aldı.

Haber 2024-04-19 00:34:33

SON DAKİKA | Rusya ve Çin, Gazze'de yardıma veto verdi

Son dakika: Rusya ve Çin BMGK'da oylamaya sunulan ABD'nin Gazze'de ateşkes sağlanmasını talep eden karar tasarısını veto etti.

Haber 2024-03-22 16:33:26

YouTuber Ruhi Çenet çok az kişinin bildiği 'dünyanın en kalabalık adasına' gitti! Gördüklerimi unutamıyorum diyerek paylaştı

YouTuber Ruhi Çenet Kolombiya'ya bağlı bir futbol sahasından biraz büyük olan dünyanın en yoğun nüfusuna sahip Santa Cruz del Islote Adası'na gitti. 'Gördüklerimi unutamıyorum' diyerek paylaştığı YouTube videosunda Çenet adada yaşayan bir kişi gibi 48 saat geçirdi.

Trend 2024-03-06 07:54:08

ABD, Gazze'de acil insani ateşkes talep eden karar tasarısını veto etti

ABD, bir kez daha Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyinde (BMGK) Gazze'de acil insani ateşkes talep edilen karar tasarısını veto etti.

Haber 2024-02-20 19:55:34

İlk kez gündeme geldi: EMEKLİ MAAŞI ZAM FARKI için 15 gün detayı! İmza askıda kaldı, Resmi Gazete bekleniyor

‘Emekliye ek zam farkı ne zaman yatacak, neden yatmadı’ sorusuna yanıt arayan SSK ve Bağ-Kur emeklileri için dikkat çeken ipucu geldi. Meclis’ten 7 gün önce geçen emekliye ek zam kararı Cumhurbaşkanlığı masasında beklerken 15 gün detayı ortaya çıktı. İhtimaller arasında veto etme ve düzeltme seçenekleri de var! Peki emekliye zammı Resmi Gazete’de ne zaman yayımlanacak? İşte haberin detayları…

Finans 01-02-24 12:05

Trabzonspor da peşindeydi! Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak Emre Akbaba'nın transferini veto etti

Süper Lig'de ara transfer döneminde temaslar hız kesmeden sürerken Adana Demirspor'un tecrübeli golcüsü Emre Akbaba için bir çok kulüp Adana ekibinin kapısını çalmış durumda. Akbaba'nın takımdan ayrılıp ayrılmayacağı merak edilirken, Murat Sancak'tan konuyla ilgili bir hamle geldi. İşte detaylar...

Spor 24-01-24 15:58

Son dakika… Bugün de Arjantin sallandı! 6,1 büyüklüğünde deprem…

Japonya’daki 7,6 büyüklüğündeki depremin ardından bugün de Arjantin sallandı. Son dakika gelen deprem haberine göre Alman Yerbilimleri Araştırma Merkezi (GFZ) Arjantin'in Santiago del Estero şehrinde 6,1 büyüklüğünde bir sarsıntının meydana geldiğini açıkladı.

Haber 03-01-24 11:16

Alizade sevgilisi Ezhel'in annesinden veto yedi: Ben sağken zade made yaklaşamaz!

Türkçe Rap camiasında son zamanlarda adını duyurmayı başaran isimlerden biri olan Azerbaycanlı rapçi Alizade, ünlü rapçi Ezhel ile aşk yaşıyor. Alizade, sosyal medya hesabından Ezhel ile pozlarını paylaşıp, notlar düştü. Bu mesajların ardından Alizade, sevgilisi Ezhel'in annesinden veto yedi

Magazin 02-01-24 18:28

Kenan Yıldız'dan Juventus formasıyla tarihe geçen gol sonrası flaş itiraf! ''Del Piero'dan öğrendim''

Juventus, İtalya Serie A'nın 17'nci hafta karşılaşmasında Frosinone'yi deplasmanda 2-1 mağlup ederek puanını 40'a yükseltti ve lider Inter'le arasındaki puan farkını maç fazlasıyla 1'e indirdi. Juventus'un karşılaşmadaki ilk golünü milli oyuncu Kenan Yıldız kaydetti.

Spor 23-12-23 17:24

Hasan Arat, Weghorst transferini veto etti haberleri sonrası Beşiktaş'tan açıklama!

Beşiktaş'tan beklenmedik bir şekilde ayrılan Wout Weghorst için Siyah-Beyazlılar'a döneceği söylentileri sonrası yeni başkan Hasan Arat'ın bu ismi kesinlikle istemediği iddia edilmişti. Basında çıkan bu haberler sonrası Beşiktaş'tan konuyla ilgili bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor 14-12-23 15:47

İspanya Kraliyet Ailesi pembe diziye döndü: Yasak aşk, taht savaşları...

İspanyol Kral 6. Felipe'nin eşi Kraliçe Letizia'nın eski eniştesi Jaime del Burgo ile yaşadığı iddia edilen yasak aşk skandalı İspanya gündeminde deprem etkisi yaratmıştı. Yazdığı kitapta Kraliçe ile neler yaşadıklarını anlatan del Burgo olayının arkasında önceki kral Juan Carlos'un olduğu iddia edildi.

Haber 14-12-23 14:24

Beşiktaş'ın çiçeği burnunda başkanı Hasan Arat Weghorst transferini şiddetle reddetti!

Beşiktaş'ta Aboubakar'ın takımdan gönderilmesine kesin gözüyle bakılırken transfer çalışmalarını hızlandıran Siyah-Beyazlılar'ın gündemine sürpriz bir isim geldi. Beşiktaş'ın eski golcüsü Wout Weghorst menajerler aracılığıyla Siyah-Beyazlılar'a önerilirken bu teklif Başkan Hasan Arat'tan veto yedi. İşte detaylar...

Spor 14-12-23 10:57

ABD'li Senatör Bernie Sanders'tan ülkesine veto tepkisi!

ABD'li Senatör Bernie Sanders, Birleşmiş Milletler (BM) Güvenlik Konseyi'nde 8 Aralık'ta yapılan oylamada ABD'nin Gazze Şeridi'nde acil insani ateşkes çağrısı yapan karar tasarısını veto etmesine değinerek, "ABD, insani ateşkes ve tüm rehinelerin serbest bırakılması çağrısında bulunan bir BM kararını veto etmemelidir" dedi.

Haber 11-12-23 00:29

Filistin Devlet Başkanı Abbas, ABD'nin kararına tepki gösterdi!

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, ABD'nin dün Birleşmiş Milletler (BM) Güvenlik Konseyi'nde oylamaya sunulan Gazze Şeridi’nde acil insani ateşkes çağrısı yapan karar tasarısını veto etmesini kınayarak, Gazze Şeridi'ndeki Filistinli çocuk, kadın ve yaşlıların İsrail güçleri tarafından katledilmesinden ABD'yi sorumlu tuttu.

Haber 09-12-23 19:22

Son dakika| Gazze'de insani ateşkes olacak mı? ABD'den veto

ABD, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nde Gazze'de acilen insani ateşkes talep edilen karar tasarısını veto etti.

Haber 08-12-23 23:56

ABD'den ölüme onay! Tek başına el kaldırdı, yardım tasarısını veto etti

İsrail'in saldırıları sonrasında Gazze'de bir insanlık krizi yaşanıyor. Her geçen dakika ölü ve yaralı sayısı artarken insanlar; gıda, su ve sağlık gibi hizmetlere ulaşmakta zorluk çekiyor. Brezilya tarafından Gazze'ye insani yardım ve sivillerin korunması amacıyla BMGK'ya sunulan yardım tasarısı ise ABD'nin tek oyuyla reddedildi.

Haber 20-10-23 08:41

Usta şovmen Mehmet Ali Erbil kendisinden 40 yaş küçük sevgilisiyle evleniyor! Nikahın ayrıntıları ortaya çıktı

Son yıllarda adı taciz iddialarıyla gündeme gelen ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan ile yeni bir aşka yelken açtı. Yeni sevgilisi ile evlenmeyi planlayan ünlü ismin eski eşleri ve çocuklarından veto yediği iddia edilmişti. Mehmet Ali Erbil ve kızıyla aynı yaşta sevgilisinin nikah detayları ortaya çıktı.

Magazin 07-10-23 14:21

Garsonlar ve müşteriler birbirine girdi! İtalya'da garsonların müşteri dövdüğü görüntüler sosyal medyada gündem yarattı

İtalyan haber kaynağı Corriere del Veneto'nun elde ettiği görüntüler sosyal medyada gündem yarattı. Viral olan görüntülerde müşteriler ve garsonlar birbirine girdi. Garsonların müşterileri dövdüğü görüntüler sosyal medyanın gündemine yerleşti.

Trend 27-09-23 13:20

İsmail Kartal'dan Fenerbahçe taraftarını yıkan karar! Yıldız oyuncunun transferini veto etti

Fenerbahçe'de taraftarların çok istediği isimlerin başında gelen Jota'yı İsmail Kartal veto etti. Fenerbahçe, Suudi Arabistan Ligi takımlarından Al Ittihad'da forma giyen Jota ile ilgileniyordu. İsmail Kartal'ın özel talebiyle sarı-lacivertliler bu transferde masadan kalktı.

Spor 12-09-23 07:26

Lana Del Rey garson kıyafeti ile twerk yaptı, sosyal medya yıkıldı! Son halini gören şaştı kaldı

Video Games ve Born To Die gibi sevilen şarkılarla hafızalara kazınan Lana Del Rey bir waffle dükkanında garson olarak çalışırken kameralara yakalanmış ve son hali çok şaşırtmıştı. Sosyal medyada yeniden gündem olan ünlü isim garson kıyafetiyle twerk yaparken görüntülendi.

Magazin 08-08-23 10:58

Bir gören bir daha baktı! Kimse nedenine anlam veremedi... Pop şarkıcısı Lana Del Rey, waffle dükkanında çalışırken görüntülendi

Video Games ve Born To Die gibi hitleri bulunan dünyaca ünlü pop şarkıcısı Lana Del Rey, bir waffle dükkanında garson olarak çalışırken kameralara yakalanınca hayranlarını şaşkına çevirdi. Sosyal medyada gündem yaratan görüntülerde kimse ünlü sanatçının kafede çalışma nedenini anlayamadı.

Trend 22-07-23 13:39

İstanbul'a dönüyor! İşte Dorukhan Toköz'ün yeni adresi

Trabzonspor, Dorukhan Toköz'ün sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini açıklamıştı. Trabzonspor'dan ayrılan Dorukhan, transfer görüşmeleri yapmak için İstanbul'a gelmişti. Beşiktaş'a geri dönmek istediğini siyah-beyazlı yönetime bildiren Dorukhan, Şenol Güneş'ten veto yiyince Başakşehir ile anlaştı.

Spor 18-07-23 08:17

Tüm dünyanın ilgiyle takip ettiği Barbie filmine Vietnam’dan veto geldi! Gösterimine yasak getirildi

Üç kez Oscar adayı olan oyuncu, senarist ve yönetmen Greta Gerwig’in yönetmen koltuğunda oturduğu Margot Robbie ve Ryan Gosling'in başrollerini paylaştığı Barbie filmi Vietnam’da yayınlanmayacak. Filmin yasaklanma nedeni olarak ise bir sahnede Vietnam’ın toprak bütünlüğünü ihlal eden bir haritaya yer verilmesi gösterildi.

Trend 05-07-23 15:51

Galatasaray, Aboubakar'ı istemiş! İşte Okan Buruk'un Aboubakar transferine verdiği cevap...

Beşiktaş'ta ligin ikinci yarısında harikalar yaratan Aboubakar'ın transferinin arka planı ortaya çıktı. Siyah-beyazlı kulübe gitmeden önce Galatasaray'a gitmek üzere olan Kamerunlu oyuncu Okan Buruk tarafından veto edildiği ortaya çıktı.

Spor 08-06-23 13:51

İtalya'daki festivalde korkunç anlar! Patlayan havai fişekler ortalığı savaş alanına çevirdi

İtalya’nın San Severo kentinde düzenlenen geleneksel Festa del Soccorso Festivali sırasında patlayan havai fişekler nedeniyle ortalık savaş alanına döndü.

Haber 22-05-23 09:49

Millet İttifakı'ndan 2. tur toplantısı! Kritik öneriye Akşener karşı çıktı, Kılıçdaroğlu 'Tuncay Özkan' kararını açıkladı

28 Mayıs'ta yapılacak ikinci tur seçimleri öncesinde Millet İttifakı liderleri bir araya geldi. CHP Genel Merkezi'ndeki kritik toplantıda 2. tur stratejisi ele alınırken, "Kabine'yi açıklayalım" önerisi Akşener tarafından veto edildi. Parti içinde iki isme yeni görevler veren Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP lideri Kılıçdaroğlu, tartışmaların odağındaki isim Tuncay Özkan içinse kararını açıkladı.

Haber 18-05-23 09:31

SON DAKİKA: CHP'de sıcak saatler! İki belediye başkanı istifa kararı aldı, Kılıçdaroğlu engelledi, 'özel kalem' detayı...

Son dakika seçim haberleri... Cumhuriyet Halk Partisi'nde de diğer partilerde olduğu gibi seçim heyecanı yaşanıyor. Candan Erçetin, Arzu Çerkezoğlu ve Türkan Elçi isimlerinin yanı sıra sürpriz iki isim daha gündeme geldi. CHP'nin iki belediye başkanı, aday adaylığı için istifa kararı aldı fakat genel başkan Kılıçdaroğlu'ndan veto geldi! İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 17-03-23 08:43

Son dakika haberi: Altılı masadaki ayrılık sonrası bir genel başkan daha Akşener ile yola devam edecek! Kılıçdaroğlu veto etmişti...

Son dakika: İYİ Parti lideri Meral Akşener, Türk siyasi tarihine geçecek açıklamalar yaptı! Meral Akşener, altılı masadaki beş partinin Kemal Kılıçdaroğlu'nu aday göstermek istediğini, kendilerinin buna karşı çıktığını belirtirken Yavaş ve İmamoğlu'na tarihi bir çağrı yaptı. Akşener'in açıklamalarının satır başlarında CHP'ye büyük göndermeler vardı. Bir genel başkanın daha Akşener ile yola devam etmesi gündemde.

Haber 03-03-23 16:22

Şarkıcı Rosalia ödül törenine tarzıyla damga vurdu! Lana del Rey ile tanıştım

Son zamanlarının yükselen isimlerinden biri olan Rosalia, 2023 Billboard Women in Music Awards'ın en öne çıkan isimlerindendi. Geceye siyahlar içinde gelen Rosalia göğüslerinin yarısını açıkta bırakan tarzıyla beğeni topladı.

Magazin 03-03-23 13:13

Real Madrid Atletico Madrid maçı ne zaman, saat kaçta? Real Madrid Atletico Madrid hangi kanalda?

Real Madrid ile Atletico Madrid **bugün** (26 Ocak 2023 Perşembe) İspanya Kral Kupası Copa Del Rey çeyrek final maçında karşı karşıya gelecek. Real Madrid Atletico Madrid maçının başlayacağı saat, yayıncı kanalı ve muhtemel 11'leri merak konusu oldu. Real Madrid Atletico Madrid maçı canlı izle ekranı arama motorlarında sorgulanmaya başlandı. İşte Santiago Bernabéu Stadyumu'nda bugün oynanacak maçın yayın saati ve kanalı...

Spor 26-01-23 19:44

Caner Erkin'in yeni adresi herkesi ters köşe yaptı! Beşiktaş tarafından veto edilen yıldız oyuncu İstanbul deviyle anlaşma sağladı...

Fatih Karagümrük ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran Caner Erkin'in yeni adresi belli oluyor. Adı Beşiktaş ile anılan fakat siyah-beyazlı taraftarların tepki göstermesinin ardından Beşiktaş yönetiminin vazgeçtiği Caner Erkin transferi bitmek üzere. Emre Belözoğlu'nun teknik direktörlüğünü yaptığı Medipol Başakşehir, Caner Erkin ile sözleşme imzalamak üzere...

Spor 17-12-22 12:16

İstanbul'da kaldı! Sofiane Feghouli, Fatih Karagümrük ile 1.5 yıllık sözleşmeyi imzaladı

Sezon başında sözleşmesi biten ve Galatasaray'dan ayrılan Sofiane Feghouli İstanbul'da kaldı. Fatih Karagümrük ile anlaşan 32 yaşındaki oyuncu 1.5 yıllık sözleşmeye imzayı attı. Menajerinin Beşiktaş'a önerdiği Cezayirli oyuncu, siyah-beyazlı kulüp tarafından veto edilince Fatih Karagümrük ile masaya oturuldu. 1.5 yıllık sözleşmeyi kabul eden Feghouli, resmi imzayı attı.

Spor 29-11-22 14:20

Son dakika: Beşiktaş'ın yapamadığını Adana Demirspor yapıyor! Dünyaca ünlü yıldız Hulk imzayı atmak üzere...

Son dakika haberleri: Sergen Yalçın döneminde Beşiktaş'ın çok istediği hatta bedelsiz olarak kadrosuna katmaya çok yakın olduğu Hulk'u Ahmet Nur Çebi veto edince yıldız oyuncu ülkesi Brezilya'ya dönmüştü. Atletico Mineiro formasıyla 114 maçta 65 gol atarak inanılmaz bir istatistik yakalayan Hulk, Beşiktaş yönetimini pişman etmişti. Adana Demirspor'un şimdilerde devreye girdiği Hulk transferinde flaş gelişmeler yaşanıyor.

Spor 17-11-22 14:46

Juventus PSG maçı hangi kanalda, şifresiz mi? UEFA Şampiyonlar Ligi Juventus PSG maçı ne zaman, saat kaçta canlı yayınlanacak?

Juventus UEFA Şampiyonlar Ligi 6. hafta maçında PSG ile Torino'daki 41.507 seyirci kapasiteli Juventus Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Karşılaşmanın canlı yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri merak konusu oldu. Heyecanla beklenen maç için geri sayım sürüyor. Karşılaşmada İspanyol hakem Carlos del Cerro Grande düdük çalacak. Sporseverler internette "Juventus PSG maçı canlı izle" konu başlığını araştırıyor. Peki, Juventus PSG maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 02-11-22 14:11

Acun Ilıcalı'ya beklenmedik yerden veto kararı! Aman Sergen Yalçın duymasın...

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'de teknik direktör arayışları devam ediyor. Geçtiğimiz ay Şota Arveladze'nin görevine son verilmesinin ardından yeni hocanın kim olacağı henüz bilinmezken, Hull City içinde Türk hoca adayları veto edildi.

Spor 30-10-22 08:23

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisinden su tarifesi kararı

Belediye Meclisi, ayın ilk toplantısında, geçen ay Başkan Mansur Yavaş tarafından veto edilen "su tarifesinde yüzde 50 indirim yapılmasına" ilişkin önergeyi bir kez daha kabul etti

Yurthaber 11-10-22 00:17

Sassuolo Inter maçı ne zaman saat kaçta? Sassuolo Inter maçı hangi kanalda?

Sassuolo ile Inter İtalya Serie A 9. hafta maçında karşı karşıya gelecek. Sporseverlerin heyecanla beklediği karşılaşma Citta del Tricolore Stadı'nda oynanacak. Birçok kişi karşılaşma öncesi arama motorlarında maça ilişkin araştırma yapmaya başladı. Peki, Sassuolo Inter maçı ne zaman saat kaçta, hangi kanalda? İşte Sassuolo Inter maçı canlı yayın bilgisi...

Spor 08-10-22 15:45

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş, su ücretinde indirim kararını veto etti

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş, su ücretinde indirim kararını veto etti

Yurthaber 07-10-22 21:26

Fenomen Lisa Del Piero iç çamaşırlı pozuyla sosyal medyayı salladı!

Cinsel ilişki açıklamaları bir yana sosyal medyada paylaştığı cesur pozlarıyla dikkat çeken fenomen Lisa Del Piero açıldıkça açıldı. Sporla iç içe bir hayat yaşayan fenomen, iddialı pozuyla nefes kesti.

Magazin 22-09-22 22:56

Zelenskiy, 'Rusya adil bir şekilde cezalandırılmalı' diyerek duyurdu: Elinden alınmalı

Rusya-Ukrayna arasında savaş devam ederken Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'den dikkat çeken bir açıklama geldi. Birleşmiş Milletler (BM) 77. Genel Kurulu’na video mesaj yoluyla hitap eden Zelenskiy, "Devletimiz, Rusya'nın işlediği suçların adil bir şekilde cezalandırılmasını talep ediyor. Rusya'nın, BM'deki veto hakkı elinden alınmalı" dedi.

Haber 22-09-22 06:30

Eskişehir semalarında nefes kesen şov! İsviçreli çift yürekleri ağızlara getirdi

Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde bu yıl 7'ncisi gerçekleştirilen Sivrihisar Hava Gösterileri 2022'de İsviçreli Danielle ve Emiliano Del Buono çifti pembe renkli uçaklarıyla gösteri sundu. Çiftin Türkiye’de ilk kez sunduğu ‘kanat yürüyüşü’ gösterisi büyük beğeni topladı.

Trend 18-09-22 13:08

Eşinin kullandığı uçağın kanatlarında yürüyerek gösteri sunuyor

İsviçreli kadın, 2007'den beri hava gösterilerinde gerçekleştirdiği "kanat yürüyüşü" ile izleyenlerin yüreklerini ağzına getiriyor - Pembe renkli uçakta gösteri sunan iki çocuk annesi Danielle Del Buono: - "Eşimle bu uçuşları gerçekleştirirken romantik bir uçuş gibi oluyor. Havadaki serbest uçuşlarda çok heyecanlı ve mutlu oluyorum"

Yurthaber 18-09-22 11:07

Sivrihisar Hava Gösterileri 2022 başladı

Bu yıl 7'ncisi düzenlenen etkinlikte SOLOTÜRK, HÜRKUŞ ve akrobasi pilotu Semin Öztürk Şener'in yanı sıra İsviçreli Danielle Del Buono gösteri sundu

Yurthaber 17-09-22 17:02

Eskişehir'de gökyüzünü renklendirecek hava gösterisi için hazırlıklar tamamlandı

Hafta sonunda halka açık ve ücretsiz düzenlenecek "Sivrihisar Hava Gösterileri 2022"de SOLOTÜRK, HÜRKUŞ ve akrobasi pilotu Semin Öztürk Şener'in gösterilerinin yanı sıra İsviçreli Danielle Del Buono uçuş sırasında uçağın kanadında yürüyecek

Yurthaber 16-09-22 09:38

Son dakika: Cadiz - Barcelona maçında tüm stadyum buz kesti! Bir taraftarın geçirdiği kalp rahatsızlığı nedeniyle oyun durdu...

Son dakika haberleri: İspanya La Liga'da 5. hafta mücadelesinde Cadiz, Barcelona'yı konuk etti. Nuevo Mirandilla Stadyumu'nda oynanan müsabakanın 83. dakikasında oyun bir anda durdu. Tribünlerde bir taraftarın rahatsızlanması nedeniyle hakem Carlos del Cerro Grande maçı durdurdu. Tribünlerde bulunan taraftarlar ve iki takımın oyuncuları, rahatsızlanan taraftarın durumunu merakla takip etti. Bekleyiş devam ederken, tüm stadyum bir anda adeta buz kesti...

Spor 10-09-22 21:38

Jorge Jesus ile karşı karşıya! Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe'nin yeni transferi Michy Batshuayi için olay yorum! İdeal bir oyuncu değil...

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Yukatel Kayserispor'u konuk eden Fenerbahçe, rakibini Joao Pedro ve Joshua King'in golleriyle 2-0 mağlup etmiş ve puanını 10'a yükseltmişti. Sarı - lacivertlilerde başkan Ali Koç, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamalarda Wout Weghorst'un kendilerine önerildiğini ancak seçimlerinin Michy Batshuayi'den yana olduğunu ifade etmişti. Jorge Jesus'un Weghorst ve Maxi Gomez'i veto ettiğini dile getiren Koç'un sözleri sonrası Rıdvan Dilmen'den flaş yorumlar geldi.

Spor 04-09-22 18:19

Galatasaray'da Berkan Kutlu şoku! Beşiktaş devreye girmişti...

Galatasaray'da Berkan Kutlu gelişmesi yaşanıyor. Düzenli forma giymek için takımdan ayrılmak isteyen Berkan'a Okan Buruk tarafından veto geldi. Kendisini geniş kadronun içinde tutmayı planlayan ve uzun vadede forma giyeceği söylenen Berkan'ın ayrılışına izin çıkmadı.

Spor 25-08-22 11:14

Cinsel ilişki oyuncakları için erkekleri terk etti! Fitness fenomeni Lisa Del Piero'dan derin göğüs dekolteli poz...

Özel hayatından erkekleri çıkaran fitness fenomeni Lisa Del Piero, cinsel ilişki itiraflarıyla duyanları şaşırtmıştı. Erkeklerle mutlu olmadığını söyleyen Lisa Del Piero, cesur pozlarıyla sosyal medyada yoğun ilgi görüyor.

Magazin 23-08-22 20:35

Dursun Özbek aldı, Okan Buruk veto etti! Galatasaraylı taraftarların istediği oyuncudan kötü haber

Galatasaraylı taraftarların çok istediği Evander ile anlaşan Dursun Özbek hiç beklemediği bir olayla karşılaştı. Okan Buruk'un bu transferi veto etmesinin ardından Evander rüyası başlamadan bitti.

Spor 12-08-22 12:36