Pokemon Haberleri

Palworld nedir, sistem gereksinimleri nelerdir? Palworld kaç gb?

Palworld, piyasaya çıkmasının ardından oldukça popülerleşmiştir. Yayınlanmasının üstünden 48 saat dolmadan en yüksek oyuncu sayısına ulaşmıştır. Peki Palworld nedir, neden bu kadar insan tarafından oynanmaya başlamıştır? Sistem gereksinimleri nedir?

Haber 28-01-2024 17:16

Sosyal medyadan tepki toplamıştı! Köpeğini ‘Pikachu’ gibi boyayan adamın cezası belli oldu

Köpeğinin tüylerini Pokemon karakteri Pikachu'ya benzetmek için boyadığı için kitlesel tartışmalara neden olan pet shop sahibi Erik Torres, 200 dolar (yaklaşık 3 bin 745 TL ) para cezasına çarptırıldı.

Trend 03-01-2023 13:19

Bir gören bir daha baktı! Köpeğini boyayıp çizgi film karakterine çevirdi... Sosyal medyadan tepki yağdı

Sosyal medyada sahibi tarafından gerçek bir çizgi film karakterine benzetilen köpeğin görüntüsü tepkilere neden oldu. Bir NBA maçında sahibinin kucağında görüntülenen köpeğin Pokemon’un popüler karakteri Pikachu’ya benzemesi için sarıya boyanması sosyal medyada eleştiri oklarını üzerine çekti.

Trend 30-12-2022 14:04

Bu kadarına da pes! Soyguncuları yakalamak yerine Pokémon Go oynadılar

ABD'nin Los Angeles şehrinde görevli, görünüşe bakılırsa Pokémon Go hayranı olan iki polis memuru dünyanın konuştuğu bir olaya imza attı. İkili, soyguncuları yakalamak yerine Pokémon Go oyununda yer alan bir karakteri yakalamaya çalışmak ve ihbarı görmezden geldikleri için görevden alındı.

Haber 14-01-2022 18:05

Pokemon

Pokemon Hakkındaki Haberler Mynet'te. Pokemon Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Son derece nadir bulunuyor! Dudak uçuklatan bir fiyata alıcı buldu

The Pokemon Company'nin CEO'su Tsunekazu Ishihara'nın yer aldığı son derece nadir bir Pokemon kartı, 240 bin doların üzerinde bir fiyata satıldı. Söz konusu Pokemon kartı, şimdiye kadarki en pahalı kartlardan biri oldu.

Haber 27-04-2021 15:36