Polat Alemdar Haberleri

Kurtlar Vadisi'nde Süleyman Çakır'ın kızı Selvi'ydi! Fatma Büşra Ayaydın'ın yeni mesleği duyanları şaşırttı

"Bu bir mafya dizisidir" sloganıyla ilk kez 2003 yılında ekranlara gelen Kurtlar Vadisi'nin tekrar bölümleri günümüzde bile izleniyor. Bir zamanların en çok izlenen yapımlarından olan Kurtlar Vadisi oyuncularının son halleri de dizinin fanları tarafından yakından takip ediliyor. Kurtlar Vadisi'nde Süleyman Çakır'ın kızı Selvi'yi canlandıran Fatma Büşra Ayaydın sosyal medyada gündem oldu. İşte ünlü oyuncunun yeni mesleği...

Magazin 26-11-2023 15:09

Kurtlar Vadisi'nin Zürriyetsiz Erdal'ı şaşırttı! Sefa Zengin'i gören aynı şeyi söyledi

Necati Şaşmaz, Oktay Kaynarca, Zafer Ergin, Selçuk Yöntem, Gürkan Uygun gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı bir dönemin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi'nde Erdal karakterine hayat veren ünlü aktör Sefa Zengin sosyal medyada gündem oldu. Ünlü ismin yıllar içindeki değişimi ağızları açık bıraktı.

Magazin 08-11-2023 13:27

Türk televizyon tarihine damga vurmuştu! Kurtlar Vadisi'nde Polat Alemdar'ın kızını oynayan Doğa Sakarya'nın son hali şaşırttı

Necati Şaşmaz, Oktay Kaynarca, Zafer Ergin, Selçuk Yöntem ve Gürkan Uygun gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı bir dönemin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi'nin tekrar bölümleri günümüzde bile izleniyor. Dizide Hatice Şendil’in hayat verdiği Ebru karakteriyle evlenip çocuk sahibi olan Polat Alemdar, kızına ölen sevgilisi Elif'in adını vermişti. Kurtlar Vadisi'nin çocuk yıldızı Doğa Sakarya'nın son hali şaşırttı.

Magazin 26-10-2023 10:27

Kurtlar Vadisi'nde Polat Alemdar'ın büyük aşkı Elif Eylül aslında bakın kim olacakmış! Meğer ilk o isme teklif gitmiş...

Bir döneme damga vuran Kurtlar Vadisi dizisi oyuncuları ve konusu ile büyük beğeni toplamıştı. Fenomen dizide Polat Alemdar'ın büyük aşkı Elif Eylül karakterine Özgü Namal hayat vermişti. Sevilen dizide Elif karakterine hayat vermesi için Özgü Namal'dan önce başka ünlü bir isme teklif gittiği ortaya çıktı.

Magazin 29-09-2023 13:17

Polat Alemdar

Polat Alemdar Hakkındaki Haberler Mynet'te. Polat Alemdar Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kurtlar Vadisi'nin Çeto'su Şefik Onatoğlu son hali ile şaşırttı! Gören bir daha baktı

Necati Şaşmaz, Gürkan Uygun, Kenan Çoban ve Çiğdem Batur gibi isimlerin rol aldığı bir dönemin efsane dizisi Kurtlar Vadisi'nde Çeto karakterine hayat veren ünlü oyuncu Şefik Onatoğlu bir süredir gözlerden uzak bir yaşam sürüyor. Ünlü oyuncu Şefik Onatoğlu son hali ile şaşırttı.

Magazin 19-08-2023 09:49

Kurtlar Vadisi'nin Zürriyetsiz Erdal'ı ağızları açık bıraktı! Sefa Zengin'in son halini gören şaştı kaldı

Necati Şaşmaz, Oktay Kaynarca, Özgü Namal, Gökhan Uygun ve Erhan Ufuk gibi oyuncuların başrollerini paylaştığı bir dönemin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi'nde Erdal karakterini canlandıran ünlü aktör Sefa Zengin gündem oldu. Oyuncunun yıllar içindeki değişimi görenleri şaşırttı. İşte Kurtlar Vadisi'nin Zürriyetsiz Erdal'ı Sefa Zengin'in son hali...

Magazin 16-08-2023 07:12

Kurtlar Vadisi'nde Polat Alemdar'ın kızı Elif'i oynuyordu! Son hali ağızları açık bıraktı

Necati Şaşmaz, Oktay Kaynarca, Özgü Namal, Gökhan Uygun ve Erhan Ufuk gibi oyuncuların başrollerini paylaştığı bir dönemin en uzun soluklu dizilerinden Kurtlar Vadisi hala konuşulmaya devam ediyor. Dizide Polat Alemdar'ın kızı Elif’i oynayan Doğa Sakarya'nın son hali görenleri şaşırttı. Kurtlar Vadisi dizisinin çocuk yıldızı genç kız oldu.

Magazin 12-07-2023 14:42

Kurtlar Vadisi'nin Safiye Karahanlı'sı Begüm Kütük değişimiyle şaşırttı! Kadın güzelliğinin standardı!

Kurtlar Vadisi dizisinde Safiye Karahanlı karakterini canlandıran Begüm Kütük son hali ile görenleri adeta büyüledi. Ünlü oyuncunun sosyal medya hesabına giren herkes aynı şeyi söyledi. 'Kadın güzelliğinin standardı!', 'Gülümsemen ve gözlerin dünyanın en iyisi', 'Bu kadar güzel olmamalısın', 'Yüreğiniz kadar güzel bir gün dilerim' gibi yorumlar alan ünlü oyuncu Begüm Kütük yıllara meydan okuyor. İşte Kurtlar Vadisi'nin Safiye Karahanlı'sı Begüm Kütük'ün son hali...

Magazin 19-03-2023 23:26

Perşembe akşamları hayat duruyordu... Kurtlar Vadisi geri dönüyor! Yeni sezonda Memati Baş ve Pala da olacak mı?

Türkiye tarihinin en çok izlenen ve ilgi gören yapımlarından biri olan Kurtlar Vadisi, ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. Dizinin başrolü Polat Alemdar'a hayat veren ünlü oyuncu Necati Şaşmaz, Kurtlar Vadisi hayranlarının uzun senelerdir beklediği müjdeyi verdi. Mazhar Alanson'un sunduğu programda konuşan Şaşmaz, Ocak ayını işaret etti. Peki Memati Baş, Pala, Aslan Akbey gibi karakterler de dizide olacak mı?

Magazin 15-11-2022 17:29

Necati Şaşmaz kimdir, kaç yaşında? Necati Şaşmaz'ın sağlık durumu nasıl? Sevenlerini üzen haber

Necati Şaşmaz ile ilgili son dakika haberi gündemde yer alıyor. Kurtlar Vadisi’nde canlandırdığı Polat Alemder karakteri ile hafızalara kazınan Necati Şaşmaz’ın hastaneye kaldırıldığı ve ameliyat olduğu iddialarının gündemde yer almasının ardından ünlü ismin sağlık durumu merak konusu oldu. Peki, Necati Şaşmaz kimdir, kaç yaşında? Necati Şaşmaz'ın sağlık durumu nasıl?

Magazin 28-10-2022 10:03

Kurtlar Vadisi’nin Polat Alemdar’ı Necati Şaşmaz hastaneye mi kaldırıldı? Necati Şaşmaz sağlık durumu nasıl?

Efsane dizisi Kurtlar Vadisi'ndeki Polat Alemdar karakteriyle hafızalara kazınan Necati Şaşmaz'dan hayranlarını üzen bir gelişme yaşandı. Ünlü oyuncu Necati Şaşmaz fenalaşarak hastaneye kaldırıldığı ve İstanbul'daki özel bir hastanede anjiyo ameliyatı olduğu iddia edildi. Necati Şaşmaz, yoğun bakımda tedavi altına alındığı öne sürüldü. İşte Necati Şaşmaz'ın sağlık durumu hakkında detaylar...

Magazin 28-10-2022 00:41

Kurtlar Vadisi'nin Laz Ziya'sı İstemi Betil'in kızı da oyuncu çıktı! Güzelliğiyle parmak ısırttı

Osman Sınav'ın efsane yapımlarından olan Kurtlar Vadisi, ilk bölümüyle 2003 yılında izleyici karşısına çıkmıştı. Başrollerini Necati Şaşmaz, Oktay Kaynarca, Özgü Namal ve Selçuk Yöntem'in paylaştığı dizi, yıllar geçse de Türk izleyicisinin kalbindeki yerini koruyor. Kurtlar Vadisi'nde Çakır'ın kayınbabası Laz Ziya karakterine hayat veren İstemi Betil'in kızı da oyuncu çıktı. İrem Betil, güzelliğiyle büyüledi.

Magazin 25-10-2022 11:02

Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz kural bozdu! Çocuklarını paylaştı

Kurtlar Vadisi'nde canlandırdığı Polat Alemdar rolüyle unutulmaz olan oyuncu Necati Şaşmaz, bu defa özel hayatıyla gündemde. Şaşmaz, büyük oğlunun doğum gününü kutlamak için kural bozarak, oğullarıyla fotoğrafını paylaştı.

Magazin 10-10-2022 13:44

Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz'ın son görüntüsü şaşkına çevirdi

Kurtlar Vadisi'nde hayat verdiği 'Polat Alemdar' karakteriyle büyük bir hayran kitlesine erişen Necati Şaşmaz, yıllar sonra televizyona çıkarak Mazhar Alanson'un TRT'deki müzik programına katıldı. 50 yaşındaki Şaşmaz'ın değişimi sevenlerini şaşırttı.

Magazin 27-08-2022 14:19