Polat Holding Yonetim Kurulu Baskani Adnan Polat Haberleri

Çeşit azalacak, fiyatlar aynı kalacak! 'Fiyatlar gayet uygun, bazen 50 liraya kadar veriyoruz'

Denizlerde av yasağının başlamasıyla balık çeşitliliğinin azalacağı, ancak mevcut balıklarda fiyatların aynı kalacağı bildirildi. Mersin Balıkçılar Derneği Başkanı Adnan Polat, "Sezondaki fiyatların aynısı devam ediyor" dedi. Polat, av sezonunun Akdeniz'de 15 Eylül'de başlayacağını söyledi.

Finans 2024-04-17 17:13:54

'Kara para aklama' suçundan tutuklu bulunan Dilan- Engin Polat çiftinin davasına bakan savcı emekli oldu!

Dilan-Engin Polat dahil üç büyük dosyanın soruşturmasını yürütürken görev yeri değiştirilen savcı G. K'nin 2021'de evlendiği avukat İ.K'nin Adnan Oktar grubuyla ilişkisi olduğu iddia edilmişti. Bu iddiaların ardından savcı, emeklilik dilekçesi vermişti. HSK savcının emeklilik dilekçesini kabul etti.

Magazin 2024-01-15 17:42:31

506 hakim ve savcının görev yeri değişti! Aralarında Polat çiftinin soruşturmasını yürüten savcı da var

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) 1. Dairesinin, 2023 yılı adli ve idari yargıda mazerete dayalı güz kararnamesi kapsamında, 506 hakim ve savcının görev yeri değişti. Görev yeri değişen savcılar arasında Dilan-Engin Polat, sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezleri sahibi Öz çiftinin soruşturması ve Tuzlaspor Başkanı hakkındaki yasa dışı bahis soruşturmalarını yürüten Cumhuriyet Savcısı Gökalp Kökçü de yer aldı. Savcı Kökçü Erzurum Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet savcılığı görevine atandı.

Haber 2023-12-21 19:47:05

Örgüt içinde cinsel birleşme ile... Hakan Ural, Adnan Oktar hakkındaki o sözleri duyunca şoke oldu: İlk defa duydum

Son dönemde Dilan Polat dosyasına dair verdiği bilgilerle dikkat çeken gazeteci Emrullah Erdinç, Hakan Ural'ın programına konuk oldu. Erdinç, Adnan Oktar suç örgütüne dair yaptığı açıklamalarla Hakan Ural'ı şoke etti. Hakan Ural örgüt içinde doğan 12 çocuk iddiasını duyunca şaştı kaldı.

Magazin 2023-11-16 14:15:53

Galatasaray eski başkanı Adnan Polat Icardi'ye gelen teklifi resmen açıkladı! Siz olsanız kalır mısınız?

Galatasaray'ın eski başkanlarından Adnan Polat, katıldığı bir televizyon programında Sarı-Kırmızılılar'ın gündemine dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Polat açıklamasında Icardi transferine dair de konuşurken, yıldız golcü için gelen teklifi de duyurdu. İşte detaylar...

Spor 22-06-23 22:32

Galatasaray'ın eski başkanı Adnan Polat'tan Cristiano Ronaldo açıklaması!

Ronaldo'nun Manchester United'tan ayrılması artık kesin gibi. Yaptığı açıklamalarla United teknik direktörü Erik Ten Hagg'a savaş açan Portekizli yıldızın Dünya Kupası sonrası başka bir takıma imza atması bekleniyor. Galatasaray ile adı anılan Ronaldo için sarı-kırmızılıların eski başkanı Adnan Polat, "Ben olsam Ronaldo'yu alırım. Büyük bir isim ve büyük bir marka” dedi.

Spor 17-11-22 12:28

Doğu Akdeniz'de mavi sularla buluşacak balıkçılar gün sayıyor

Mersin Denizciler ve Balıkçılar Derneği Başkan Vekili Adnan Polat: - "Her sezon olduğu gibi verimli bir sezon bekliyoruz. Umutluyuz, av yasağı sonrasında bolluk ve bereket vardır" - Balıkçı Eren Süleyman: - "Yeni sezonda Allah'tan temennimiz bol balık olması ve insanlara ucuz balık yedirmek"

Yurthaber 03-09-22 12:01

Begüm Özkan kimdir? Ne iş yapıyor? Begüm Özkan Galatasaray Başkan adayı olacak mı?

Begüm Özkan'ın Galatasaray Başkan adayı olacağı, yönetici ve eski Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat ve camianın önemli isimlerinin kendisine destek vereceği iddia edilmişti. Konuya ilişkin açıklama yapıldı. Peki Begüm Özkan kimdir? Ne iş yapıyor? Begüm Özkan Galatasaray Başkan adayı olacak mı? İşte detaylar...

Spor 08-04-22 14:09

Gül Baba Senfonik Şiirinin dünya prömiyeri 1 Nisan'da yapılacak

Gül Baba Türbesi Mirasını Koruma Vakfı Başkanı Adnan Polat: - "(Gül Baba'yı) Galatasaray Kulübü, Galatasaray Lisesi'nde kurulduğu ve renklerini de Gül Baba'nın kavuğundaki sarı kırmızı güllerden aldığı için, Galatasaray'ın manevi bir kurucusu olarak kabul ediyoruz" - Gül Baba Türbesi Mirasını Koruma Vakfı Danışmanı ve AKM Sanat Yönetmeni Remzi Buharalı: - "Gül Baba gibi bir değerin, 400 yıl sonra da bir senfonik şiirle anılmasını, ülke tarihine saygı olarak görüyorum"

Yurthaber 29-03-22 14:10

Galatasaray eski başkanı Adnan Polat'tan Burak Elmas sözleri!

Galatasaray Kulübü eski Başkanı Adnan Polat, sarı-kırmızılıların seçim ortamına girmemesi gerektiğini söyleyerek, “Denizin tam ortasında, fırtınalı bir havada yelkenlinin içinde olduğunuzu düşünün, karaya ulaşmak için uğraşıyorsunuz. Kafanızı kaldırıyorsunuz tsunami geliyor. Seçim, Galatasaray’a şu anda öyle bir etki yapar” dedi.

Spor 01-02-22 15:45

Oltu Büyük Birlik İlçe Başkanlığına Abdulrezak Aydemir seçildi

Oltu Büyük Birlik İlçe Başkanlığına Abdulrezak Aydemir seçildi.Oltu Büyük Birlik Partisi üçüncü Olağan kongresi Oltu üçüncü cami sokaktaki parti binasında gerçekleştirildi.Oltu Büyük Birlik Parti Oltu İlçe Başkanı Hikmet Dağ ve Yönetim kurulu üyelerinin istifasının ardından yeniden kurulan ilçe teşkilatına Oltu esnaflarından Abdulrezak Aydemir seçildi.Seçime tek liste halinde giren Abdulrezak Aydemir Başkan olurken Yönetim Kurulu üyeleri Emrah Ay, Celal Yeşilyurt, Mikail Koçak, Fatih Açışlı, Bayram Polat, İsmail Aslan ve Muhammet Şahin oldular.Oltu Büyük Birlik Partisi Oltu İlçe Başkanı Abdulrezak Aydemir “Büyük Birlik Partisi 28 yıldır Türk siyasi tarihinde aktif olan partiyiz.

Yurthaber 07-04-21 15:07

Erzurum Kadın Kooperatifi ürünleri artık yerli marketlerde

Erzurum Kadın Kooperatifi’nin ürünleri, artık Erzurum’un yerli marketler zincirlerinde ki vitrinlerde yerini alacak.Erzurum Kadın Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Polat yaptığı açıklamada, artık tüketicilerin kooperatif ürünlerine Erzurum’un gıda sektöründeki öncü marketlerinde ulaşabileceğini belirtti.Erzurum’un yöresel gıda ürünleri başta olmak üzere, ulusalda da kadın üreticilerin öne çıkmış gıda ürünlerine ulaşılabileceğini ifade eden Polat, Düzgün Marketler Sahibi İskender ve Ömer Düzgün’e TEMA Marketler Yönetim Kurulu Başkanı Tayyar Bakaç’a ve Güvendik Marketler Sahibi Muhammet Özdemir’e teşekkür etti.Polat, kadın girişimciliğini teşvik noktasında üç büyük marketin vermiş oldukları desteği anlamlı bulduklarını belirterek, emeklerine gösterilen ilginin kendilerini daha çok motive ettiğini söyledi.Polat, ürünlerinin kalite ve güven ilkesiyle gösterilen ilgiye layık olduğunu ve olmaya devam edeceğini de sözlerine ekledi.

Yurthaber 05-04-21 16:14

Başkan Polat: “Hiç kimse başka heveslerin peşine düşmesin”

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bayburt İl Başkanı Hacı Ali Polat, emekli amirallerin yayımladığı bildiriye sert tepki gösterdi.Emekli 103 amiralin bildirisine tepki gösteren AK Parti Bayburt İl Başkanı Polat: “Milletimiz “yeter artık söz de karar da milletindir” dedikten sonra hiç kimse başka heveslerin peşine düşmesin.” dedi.Darbe heveslilerinin milli iradenin seçtiği Adnan Menderes’i 27 Mayıs 1960’da astığını hatırlatan Başkan Polat konuşmasında , “Siyasi tarihimizi incelediğimiz zaman “Yeter artık söz de karar da milletindir” diyen Adnan Menderes’i 27 Mayıs 1960’ta o günkü vesayet odakları ve darbe heveslileri başbakan ve bakanları seçilmiş olmalarına bakmadan asmışlardır maalesef.

Yurthaber 05-04-21 15:40

Erzincan’da İl Pandemi Kurulu Toplantısı yapıldı

Erzincan Valisi Mehmet Makas başkanlığında İl Pandemi Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.AFAD Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya; Erzincan Belediye Başkan Vekili Erkan Polat, Vali Yardımcıları İhsan Ayrancı, Hüseyin Remzi Konak, ilçe kaymakamları, İl Sağlık Müdürü Doç.

Yurthaber 22-03-21 09:34

CHP Aydın’dan Başkan Çerçioğlu’na Kadınlar Günü kutlaması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın milletvekilleri ve CHP Aydın İl Yönetimi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü vesilesiyle Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu makamında ziyaret etti.Ziyarette CHP Parti Meclisi üyesi ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyesi ve Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül ile CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, CHP Aydın Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç, CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin, CHP Efeler İlçe Kadın Kolları Başkanı Özlem Kocakaya Ekiz ve CHP Efeler İlçe Gençlik Kolları Başkanı Artuğ Akosman hazır bulundu.Başkan Çerçioğlu, nazik ziyaretlerinden dolayı heyete teşekkür etti.

Yurthaber 08-03-21 15:00

AK Parti MKYK Üyesi Polat’ın Kilis temasları

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Vildan Polat, Kilis’te bir dizi temas ve ziyaretlerde bulundu.AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, AK Parti Kilis İl Başkanı Mehmet Murat Karataş ile bir araya geldi.

Yurthaber 08-02-21 14:56

Zehra Taşkesenlioğlu Ban, Kadın Kooperatiflerini Erzurum Kadın Kooperatifi’nde topladı

Erzurum milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu Ban, Erzurum’da faaliyet gösteren Kadın girişimciler tarafından kurulan Kooperatif yöneticileri ile bir araya geldi.Faaliyet gösteren 7 kooperatif ile kurulma aşamasında olan 2 kooperatifin başkanları, Erzurum Kadın Kooperatifi’ne ait Tebriz Kapı Sosyal Tesisleri’ndeki hizmet ve satış mağazasında bir araya geldiler.Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu Ban’ın yanı sıra; Ticaret İl Müdürü Muhammet Güneş, Yakutiye Tarım İlçe Müdürü Nevra Küzeci ve TOBB Erzurum Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Feride Eda Çalıkuşu’nun da katıldığı toplantıya Erzurum Kadın Kooperatifi Başkanı Zeynep Polat, ev sahipliği yaptı.Kadın girişimciliğinin önem kazanmasıyla ivme yakalayan ‘kadın kooperatifçiliği istişare toplantısında kadın girişimciliğine vurgu yapan Milletvekili Ban, üretim ve satış noktasında kooperatiflerin kurulumdan çok ürünlerin standartların stabilitesi ve pazar ağlarının online ticaret ile genişletilmesinin kooperatiflerinin sürekliliğinin açısından önemli olduğuna dikkat çekti.Daha önce TOBB Kadın Girişimciler Kurulu’nda birlikte görev aldığı Ticaret Bakanı Ruhsar PEKCAN ile de toplantı öncesi Kadın Kooperatifçiliği hakkında görüştüğünü anlatan Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu Ban, Ticaret Bakanlığı’nın kooperatif destekleri hakkında da bilgiler verdi.Ayrıca toplantıya katılım sağlayan tüm katılımcılarının kuruluş, ürün yelpazesi ve satışları hakkında bilgi alan Ban, kooperatif başkanlarının kendisine ilettiği tüm konuları ise dinleyerek not aldı.Kooperatif başkanlarına, her konuda sonuna kadar destek sözü veren Ban, yaklaşık 2 saatlik toplantının ardından ev sahibi Erzurum Kadın Kooperatifi Başkanı Zeynep Polat’a ev sahipliği, katılımcı kooperatif başkanlarına da katılımları ve sunumları için teşekkür etti.

Yurthaber 06-01-21 15:33

Kadın Girişimciliği ve İstihdamı için protokol imzalandı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) / Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) ile Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Erzurum Kadın Komitesi arasında iş birliği protokolü imzalandı.TOBB / ETSO KGK Başkanı Feride Eda Çalıkuşu ile Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Erzurum Kadın Komitesi İl Başkanı Zeynep Polat arasında ETSO’da imzalanan protokolle; iki taraf arasında işbirliğini geliştirmek, kadın girişimciliği ile kadın istihdamı alanında birlikte projeler üretmek ve bu projelerde tarafların birbirine destek vermesi, paydaş olması amaçlanıyor.Protokolün Erzurum için hayırlı olması temennisinde bulunun Erzurum KGK Başkanı Feride Eda Çalıkuşu, Erzurum’un gelişmesi ve kalkınması için çaba gösteren tüm kadın oluşumlarıyla çalışma ve ortak proje üretme gayretinde olduklarını ifade ederek şunları söyledi; “Göreve geldiğimiz günden bu yana, kurul olarak en fazla dikkat ettiğimiz husus; şehrimizde birlik ve bütünlüğü tesis ederek tek yumruk olmaktı.

Yurthaber 16-11-20 11:25

ORAN toplantısı Vali Polat başkanlığında yapıldı

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) Ekim ayı olağan yönetim kurulu toplantısı, Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Yozgat Valisi Ziya Polat başkanlığında, yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile Video Konferans Sistemi üzerinden gerçekleştirildi.Vali Ziya Polat, burada yaptığı açıklamada, “Bugünkü toplantımızda Ajansımızın önümüzdeki dönemde çıkmayı planladığı mali destek programları hakkında görüş alışverişinde bulunup 2020 yılı içerisinde bölge kalkınmasına katkıda bulunacak, üç ilimizin de ihtiyacı olduğu bir alanda mali desteğe çıkılması yönünde Yönetim Kurulu Üyelerimizin bilgilerine başvurulacaktır.

Yurthaber 26-10-20 15:27

CHP’li yöneticilerden Başkan Atabay’a ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Aydın’da il ve ilçe yönetimlerinde görev yapan yöneticileri, Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’a ziyarette bulundu.CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç ile yönetim kurulu üyeleri, CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin, CHP Efeler İlçe Kadın Kolları Başkanı Özlem Ekiz ve CHP Efeler İlçe Gençlik Kolları Başkanı Artuğ Akosman, Efeler Belediyesi’ne ziyaret gerçekleştirdi.

Yurthaber 23-10-20 17:32

Cezaevi İzleme Kurulu Başkanı Eczacı Lütfü Polat kabri başında anıldı

Van’da 20 Ağustos’ta yeni tip korona virüs nedeniyle yaşamını yitiren Van Cezaevi İzleme Komisyonu Başkanı Lütfü Polat kabri başında anıldı.Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Polat için anma programı düzenlendi.

Yurthaber 22-10-20 09:29

Yozgat’a 9.5 milyar değerinde yatırım

Yozgat İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Ziya Polat başkanlığında yapıldı.Yozgat Valiliği Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıda 2020 yılı 3.

Yurthaber 20-10-20 17:02

Ak Parti MKYK üyesi Polat Akçakale’de

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Vildan Polat, Akçakale Belediyesi’ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya ile ilçede devam eden projelerle ilgili görüştü.Çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Akçakale’ye giden MKYK Üyesi Vildan Polat, Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’yı makamında ziyaret etti.

Yurthaber 14-10-20 11:47

Tezgahlar balıkla doldu taştı, fiyatlar yarı yarıya düştü

Akdeniz'de av yasağının 15 Eylül'de tamamen kalkmasıyla birlikte Mersin'de her çeşit balık tezgahlarda yer almaya başladı. Geçtiğimiz aylarda el yakan balık fiyatları da 10 liraya kadar düşerken, balıkçılar balık bolluğundan memnun. Mersin Balıkçılar Derneği Başkan Yardımcısı Adnan Polat, "Bu sene verimin fazla olmasını bekliyoruz. Şu anda her çeşit balığımız geldi. Bazı balıklarımızda yüzde 80'e hatta yüzde 100'e varan indirim oldu" dedi.

Finans 18-09-20 12:19

Yeşilyurt Belediyespor’da başkanlığa Çelik seçildi

Yeni futbol sezonunda TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele edecek olan Malatya Yeşilyurt Belediyespor Kulübü’nün seçimli olağanüstü genel kurulu yapılırken, seçime tek liste halinde katılan Muzaffer Çelik kulüp başkanlığına seçildi.Yeşilyurt Belediyespor Kulübünün seçimli olağanüstü genel kurul toplantısı Yeşilyurt Belediyesine ait Beylerderesi Şelale Sosyal Tesislerinde sosyal mesafe kuralları altında gerçekleştirildi.Yeşilyurt Belediye Başkan Vekili Şahin Özer, Yeşilyurt Belediyespor Kulüp Yöneticileri ve kulüp delegelerinin katılımıyla yapılan genel kurul toplantısının Divan Başkanlığını Dursun Cumali Sucu yaparken, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra yeni yönetimin seçimi yapıldı.Yeni Başkan Muzaffer Çelik olduSeçime tek liste halinde katılan Muzaffer Çelik Başkanlığındaki Yönetim Kurulu Listesi, gizli oylama usulüne göre yapılan seçimlerin ardından Kulüp Başkanlığına seçildi.Muzaffer Çelik Başkanlığındaki Yönetim Kurulunda şu isimler yer alıyor:"İbrahim Civan, Halil İbrahim Uzun, Engin Yetiş, Alper Turgut, Cengiz Maden, Furkan Budak, Selami Demir, Mehmet Volkan Polat, Mesut Kalı, Yakup Palta, Mesut Arıkan, Kasım Durmaz, Erdal Aytoğan ve Abdurrahman Bilge."“3.Ligde üst sıraları hedefliyoruz”TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele edecek olan Yeşilyurt Belediyespor’un yeni sezonda Malatya’yı en iyi şekilde temsil etmesi için tüm güçleriyle çalışacaklarını söyleyen Yeşilyurt Belediyespor Kulüp Başkanı Muzaffer Çelik, "Yeşilyurt Belediyespor Kulüp Başkanlığını şahsıma layık gören Yeşilyurt Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çınar’a teşekkürlerimi sunuyorum.

Yurthaber 07-09-20 17:10

Yeşilyurt Belediyespor’da başkanlığa Çelik seçildi

Yeni futbol sezonunda TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele edecek olan Malatya Yeşilyurt Belediyespor Kulübü’nün seçimli olağanüstü genel kurulu yapılırken, seçime tek liste halinde katılan Muzaffer Çelik kulüp başkanlığına seçildi.Yeşilyurt Belediyespor Kulübünün seçimli olağanüstü genel kurul toplantısı Yeşilyurt Belediyesine ait Beylerderesi Şelale Sosyal Tesislerinde sosyal mesafe kuralları altında gerçekleştirildi.Yeşilyurt Belediye Başkan Vekili Şahin Özer, Yeşilyurt Belediyespor Kulüp Yöneticileri ve kulüp delegelerinin katılımıyla yapılan genel kurul toplantısının Divan Başkanlığını Dursun Cumali Sucu yaparken, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra yeni yönetimin seçimi yapıldı.Yeni Başkan Muzaffer Çelik olduSeçime tek liste halinde katılan Muzaffer Çelik Başkanlığındaki Yönetim Kurulu Listesi, gizli oylama usulüne göre yapılan seçimlerin ardından Kulüp Başkanlığına seçildi.Muzaffer Çelik Başkanlığındaki Yönetim Kurulunda şu isimler yer alıyor:"İbrahim Civan, Halil İbrahim Uzun, Engin Yetiş, Alper Turgut, Cengiz Maden, Furkan Budak, Selami Demir, Mehmet Volkan Polat, Mesut Kalı, Yakup Palta, Mesut Arıkan, Kasım Durmaz, Erdal Aytoğan ve Abdurrahman Bilge."“3.Ligde üst sıraları hedefliyoruz”TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele edecek olan Yeşilyurt Belediyespor’un yeni sezonda Malatya’yı en iyi şekilde temsil etmesi için tüm güçleriyle çalışacaklarını söyleyen Yeşilyurt Belediyespor Kulüp Başkanı Muzaffer Çelik, "Yeşilyurt Belediyespor Kulüp Başkanlığını şahsıma layık gören Yeşilyurt Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çınar’a teşekkürlerimi sunuyorum.

Yurthaber 07-09-20 17:10

Yeşilyurt Belediyespor’da başkanlığa Çelik seçildi

Yeni futbol sezonunda TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele edecek olan Malatya Yeşilyurt Belediyespor Kulübü’nün seçimli olağanüstü genel kurulu yapılırken, seçime tek liste halinde katılan Muzaffer Çelik kulüp başkanlığına seçildi.Yeşilyurt Belediyespor Kulübünün seçimli olağanüstü genel kurul toplantısı Yeşilyurt Belediyesine ait Beylerderesi Şelale Sosyal Tesislerinde sosyal mesafe kuralları altında gerçekleştirildi.Yeşilyurt Belediye Başkan Vekili Şahin Özer, Yeşilyurt Belediyespor Kulüp Yöneticileri ve kulüp delegelerinin katılımıyla yapılan genel kurul toplantısının Divan Başkanlığını Dursun Cumali Sucu yaparken, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra yeni yönetimin seçimi yapıldı.Yeni Başkan Muzaffer Çelik olduSeçime tek liste halinde katılan Muzaffer Çelik Başkanlığındaki Yönetim Kurulu Listesi, gizli oylama usulüne göre yapılan seçimlerin ardından Kulüp Başkanlığına seçildi.Muzaffer Çelik Başkanlığındaki Yönetim Kurulunda şu isimler yer alıyor:"İbrahim Civan, Halil İbrahim Uzun, Engin Yetiş, Alper Turgut, Cengiz Maden, Furkan Budak, Selami Demir, Mehmet Volkan Polat, Mesut Kalı, Yakup Palta, Mesut Arıkan, Kasım Durmaz, Erdal Aytoğan ve Abdurrahman Bilge."“3.Ligde üst sıraları hedefliyoruz”TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele edecek olan Yeşilyurt Belediyespor’un yeni sezonda Malatya’yı en iyi şekilde temsil etmesi için tüm güçleriyle çalışacaklarını söyleyen Yeşilyurt Belediyespor Kulüp Başkanı Muzaffer Çelik, "Yeşilyurt Belediyespor Kulüp Başkanlığını şahsıma layık gören Yeşilyurt Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çınar’a teşekkürlerimi sunuyorum.

Yurthaber 07-09-20 17:10

Balıkçılar 1 Eylül’de 'vira bismillah' diyecek! Fiyatalar yarı yarıya düşecek

Mersin Balık Pazarı’nda av yasağı olmasına rağmen balık fiyatları ucuz seyrediyor. 1 Eylül’de ’vira bismillah’ diyecek olan büyük balıkçı tekneleriyle birlikte fiyatların daha da düşmesi bekleniyor. Mersin Balıkçılar Derneği Başkan Yardımcısı Adnan Polat, balık sezonunun açılmasıyla birlikte balık çeşitlerinin artacağını belirterek, fiyatların da yarı yarıya düşeceğini müjdeledi.

Finans 31-08-20 14:08

Barlak Ailesi’nin acı günü

Zafer Medya Yönetim Kurulu Başkanı, Erzurum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Barlak’ın bir süre önce tedavi gören Ablası Saniye Barlak Sincar , Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi’nde önceki gün vefat etti.Asri Mezarlıkta kılınan cenaze namazına Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fevzi Polat, AK Parti İl Başkan vekili Yavuz Selim Turan, Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Tanfer, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Saim Özakalın, Barlak Ailesi’nin yakınları ve gazeteciler katıldı.Saniye Barlak Sincar’ın cenazesi Asri Mezarlıkta Kılınan cenaze namazının ardından Dutçu Mahalle Mezarlığı’nda defnedildi.

Yurthaber 21-08-20 16:18

Başkan Orhan’ın acı günü

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan ve İnşaat mühendisleri Odası Başkanı Abdulkadir Orhan’ın da anneanneleri Rabia Mutioğlu hakkın rahmetine kavuştu.87 yaşında olduğu öğrenilen Mutioğlu, Asri Mezarlıkta Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrasında Erzurum Asri mezarlıkta defin edildi.AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Büyükşehir Belediye Başkan vekili Fevzi Polat, Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Erdoğan Dönmez, Aziziye Belediyesi meclis üyeleri, AK Parti Aziziye İlçe yönetim kurulu üyeleri ve Türkiye Gençlik Vakfı Erzurum İl Temsilcisi Seyfullah Gülakar katıldı.Korona salgını nedeniyle kısıtlı katılımın kabul edildiği cenaze namazı sonrasında Rabia Mutioğlu’nun cenazesi aynı isimli mezarlıkta ebedi istirahatgahına tevdi edildi.

Yurthaber 07-08-20 14:39

Türkiye birincisine tam burs

Bu yıl yapılan Liseye Geçiş Sınavında (LGS) 181 Türkiye birincisi arasında yer alan Ahmet Tağluk ’a Malatya Yeni Hamle Eğitim Kurumlarından tam burs ve ek olarak da eğitim bursu verilecek.2020 Yılı Liseye Geçiş Sınavında 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan Ahmet Tağluk ’a altın hediyesi, Yeni Hamle Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu üyesi Hasan Göğüs tarafından verildi.Hediye takdiminden sonra açıklama yapan Yeni Hamle Koleji Müdürü Ahmet Polat Kaya, 181 Türkiye birincisi içerisinde olan ve Malatya’da 5 birinciden biri olan Ahmet Tağluk ’u tebrik etti ve Yeni Hamle Koleji’nde okumayı tercih etmesi durumunda tam burslu 4 yıl eğitim ve eğitim bursu verecekleri sözünü verdi.Tağluk’un kolay bir başarı elde etmediğini vurgulayan Kaya, sözlerine şu şekilde devam etti:"Yeni Hamle Eğitim kurumları olarak, oğlumuz bizleri tercih ettiğinde burada kendisine hem yüzde 100 burs, hem de ayrıca burs vereceğimizi de söz veriyoruz.

Yurthaber 23-07-20 13:49

Mardin’de YKS toplantısı

Mardin Valisi Mahmut Demirtaş başkanlığında Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) Koordinasyon Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.Valilik toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Vali Mahmut Demirtaş, Vali Yardımcısı Bahattin Çelik, Koordinasyon Kurulu Başkanı Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü İbrahim Özcoşar, Emniyet Müdür Vekili İbrahim Aybeyan, ÖSYM İl Koordinatörü Ziya Polat, Milli Eğitim Müdürü Şehmus Sümer katıldı.

Yurthaber 23-06-20 11:06

AK Parti Efeler yönetim kurulu belli oldu

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Genel Merkezi tarafından Efeler İlçe Başkanlığı görevine atanan Hüsnü Elbir ilçe yönetim kurulu üyelerini açıkladı.İlçe yönetiminin 29 asıl üyesi şu isimlerden oluştu: Ayşegül Budaklı, Dilek Sarıkaya, Enes Kıvrak, Emine Gül, Emrah Yavuz, Kazım Yalçın, Mehmet Çıldırmaz, Mehmet Özgür, Mustafa Cünit Candaş, Sema Gaspak, Mustafa Kemal Aksongur, Mustafa Uludağ, Mustafa Kalfa, Mustafa Ali Uyar, Murat Yavuz, Muzaffer Koca, Orhan Arslan, Osman Gümüşhan, Ramazan Subaşı, Recep Bilal Aksu, Seracettin Demir, Serkan Bilen, Serkan Çetinoğlu, Seyhan Koyuncu, Şencan Polat, Şennur Özdemir, Tamer Tuna, Uğur Karabulut, Zeki Zedeli.

Yurthaber 29-04-20 03:34

MÜSİAD Erzurum Kadın Çalışma Kurulu Başkanlığına Zeynep Polat getirildi

MÜSİAD Erzurum Şubesi Yönetim Kurulu toplantısında alınan kararla MÜSİAD Erzurum Kadın Çalışma Kurulu Başkanlığı’na Zeynep Polat getirildi.Her hafta rutin olarak yönetim kurulu toplantısını yapan MÜSİAD Erzurum yönetimi, bir önceki toplantısında Kadın Çalışma Kurulu oluşturulmasına ve kurul başkanlığına da iş kadını Zeynep Polat’ın getirilmesini kararlaştırdı.Şube Başkanı Fuat Demir, iş dünyasında kadınların da önemli roller üstlendiğine dikkat çekerek, başta Erzurum olmak üzere; doğuda da iş dünyasında ki kadın girişimcilerin sayısının arttırılması ve ticaret alanında daha aktif olmalarına katkı sağlamak istediklerini söyledi.

Yurthaber 19-03-20 11:50

Van T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda Kadınlar Günü etkinliği

Van T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda İpekyolu İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü işbirliği ile kadın hükümlü ve tutuklulara yönelik Dünya Kadınlar Günü kutlama etkinliği düzenlendi.Etkinliğe Van Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Lütfü Boyalı, İnfaz Hakimi Fatma Aydın, Ceza İnfaz Kurumlarından sorumlu Cumhuriyet Savcısı Soner Erden, Gençlik ve Spor İI Müdürü Nevzat İnanç, Ceza İnfaz Kurumları İzleme Kurulu Başkanı Lütfü Polat, ceza infaz kurumu müdürleri, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü ve çalışanları, İpekyolu İlçe Gençlik Merkezi Müdürü, kurum personelleri ve hükümlü tutuklular katıldı.

Yurthaber 11-03-20 16:48

CHP İl Başkanlığı’na Perker seçildi

CHP Kilis İl Başkanlığı’na Mehmet Akif Perker seçildi.CHP İl Binasında gerçekleştirilen İl Kongresine mevcut Başkan Enver Kestanlıoğlu ile Mehmet Akif Perker CHP İl Başkanlığına aday oldular.55 kişinin oy kullandığı seçimlerde, Mehmet Akif Perker 36, Enver Kestanlıoğlu 18 oy alırken, 1 oyda geçersiz sayıldı.CHP Kilis İl Başkanlığına seçilen Mehmet Akif Perker’in listesi şu isimlerden oluştu:"Ökkaş Aslantaş, Hasan Naci Başçıl, Kesver Büyükayman, Ahmet Çakmak, Ahmet Çelebi, Selim Çelebi, Yavuz Hacıömeroğlu, Ali Karabalık, Mesut Kırşanlı, Reşit Korkut, Mehmet Akif Onur, Halil Öztürk, İsa Özuncu, Atilla Özkan, Ali Polat, Hanife Sanlı, Mehmet Yıldırım, Nebi Yılmaz, Şerif Yılmaz ve Vakıf Levent Zıddıoğlu”İl Disiplin Kurulu üyeliklerine ise Ali Aliosmanoğlu, Süleyman Yusuf Badeli, Şevket Bozkır, Halit Demir, Uğur Kartallı Sadık Kayhan, Onur Mehmet Sıraciddin, Ali Turfanda Osman Uçmak seçildi.

Yurthaber 16-02-20 17:36

Malatya’da her gün 10 bin kişiye sıcak yemek

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Depremzedelere günlük 10 bin kişiye sıcak yemek veriliyor” dedi.Elazığ ve Malatya’da 24 Ocak’ta yaşanan 6.8’lik deprem sonrası Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a geçmiş olsun ziyaretleri devam ediyor.İstanbul Ticaret Odası (ITO) Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Polat ve Malatyalı İş Adamları Derneği (MİAD) Başkanı Yunus Akdaş, MİAD Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz İktimur, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’la bir araya geldiler.Başkan Gürkan, heyete Malatya’da yaşanan deprem ve deprem sonrası yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.Burada bir konuşma yapan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, deprem sonrası, Büyükşehir Semt Konakları ve Sosyal Tesislerini vatandaşların kullanımına açtıklarını ifade ederek, “Günlük 10 bin kişiye sıcak yemek veriliyor.

Yurthaber 04-02-20 15:35

Başkan Güder’e geçmiş olsun ziyaretleri

Elazığ merkezli olan ancak Malatya’da da zarar yol açan deprem nedeniyle , il dışından Malatya’ya gelen yöneticiler, Malatya Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.Milli Türk Talebe Birliği (MTBB) Genel Başkanı Emrah Karayel, İstanbul Ticaret Odası (ITO) Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Polat ve Malatyalı İş Adamları Derneği (MİAD) Başkanı Yunus Akdaş, Malatya Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yurthaber 03-02-20 17:29

Adnan Polat, Nusaybin'deki çocuklarla bir araya geldi

Galatasaray Kulübünün eski başkanlarından Adnan Polat: - "Bu cimbomluların Nusaybin'den kalkıp İstanbul'a gelmeleri ve bizi ziyaret etmeleri beni çok mutlu etti" - "Güneydoğu Anadolu'da sıkıntı içinde bulunan ilçelerde bu tip aktivitelerin yapılması için kamuoyuna buradan mesaj göndermek istiyorum. Lütfen el atın. Bu gençlerimizi toplumumuza kazandıralım"

Spor 23-01-20 17:40

Adnan Polat, Galatasaray Nusaybin Futbol Okulu’nun öğrencileri buluştu

Galatasaray Spor Kulübü eski Başkanı Adnan Polat, başkanlığı döneminde Mardin’de açılışını gerçekleştirdiği futbol okulunun öğrencileri ile buluştu.Galatasaray Spor Kulübü’nün eski başkanlarından Adnan Polat, onun döneminde Mardin’de açılışını gerçekleştirdiği futbol okulunun öğrencileri ile buluştu.

Spor 23-01-20 17:28

Adnan Polat'tan Arda Turan açıklaması

Sarı-kırmızılı kulübün eski başkanlarından Adnan Polat: "Arda Turan'ın Galatasaraylılığı ve Galatasaray'a kattıkları tartışma konusu bile değil. Arda'yı alma ve almama yönünde başkan ve yönetimi ne karar verirse herkesin saygı göstermesi lazım" - "Türk futbolunun esas problemi yönetim modeli ve ekonomi. Bence herkesin buna konsantre olup geleceği kurtarmak için ortaya model koyması lazım. İngiltere modelini alıp Türkiye'de uygulasak bu işin üstesinden geliriz" - "(Galatasaray Kulübünün mali kongrede ibra edilmeyeceği iddiaları) Bu, bir miktar kişisel menfaatleri için uğraşanların ortaya koyduğu bir tezgah. Galatasaray'ın, bunlardan kurtulmadığı müddetçe iki yakasının bir araya geleceğini düşünmüyorum"

Spor 23-01-20 16:49

Adnan Polat: Arda Turan konusunda karar başkan ve yönetimin

Galatasaray eski Başkanı Adnan Polat, yıldız futbolcu Arda Turan’ın transferi ile ilgili yaptığı açıklamada, kararın Galatasaray başkanı ve yönetimin kurulunun olduğunu ve ne karar alırlarsa alsınlar herkesin saygı göstermesi gerektiğini söyledi.

Spor 23-01-20 16:16

Galatasaray eski başkanı Adnan Polat'tan Arda Turan sözleri

Galatasaray'ın eski başkanı Adnan Polat, Arda Turan'ın Galatasaray'a transfer söylentileriyle ilgili olarak, karar merciinin Galatasaray başkanı ve yönetim kurulu olduğunu ve yönetim kurulunun alacağı her karara saygı gösterilmesi gerektiğini dile getirdi.

Spor 23-01-20 15:45

Fabrikasının çatısına ikinci fabrikayı kurdu, ayda 100 bin lira kazanıyor

Çanakkale'de 8 bin 500 metrekarelik alana kurulu unlu mamuller fabrikasının çatısına güneş enerjisi santrali (GES) kuran iş insanı Ali Polat, fabrikanın aylık 15 bin TL'lik elektriğini buradan karşılıyor. Ürettiği elektriği devlete de satarak, her ay 100 bin TL'lik kazanç elde eden Ali Polat, "Güneş hem içimizi, hem cebimizi ısıtıyor" dedi.

Finans 20-01-20 10:17

Fabrikasının çatısına ikinci fabrikayı kurdu, ayda 100 bin lira kazanıyor

ÇANAKKALE'de 8 bin 500 metrekarelik alana kurulu unlu mamuller fabrikasının çatısına güneş enerjisi santrali (GES) kuran iş insanı Ali Polat, fabrikanın aylık 15 bin TL'lik elektriğini buradan karşılıyor.

Haber 17-01-20 21:34

Bosnalı 13 yaşındaki Nejra, organ nakli hayaline İstanbul'da kavuştu

Türkiye Organ Nakli Kuruluşları Koordinasyon Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Kamil Yalçın Polat ve ekibinin yaptığı operasyonla, babadan alınan karaciğer kızına nakledildi - Baba Fahrudin Hukara: - "Ailece çıktığımız bu umut yolculuğunun mutlu bitmesi hepimiz için mucize gibi, çok mutluyum" - Anne Saida Hukara: - "Hem kızım hem de eşim için çok endişelenmiştim ama şimdi ikisini de böyle sağlıklı ve mutlu görmek çok güzel"

Haber 15-01-20 11:04

Fabrikasının çatısına ikinci fabrikayı kurdu, ayda 100 bin lira kazanıyor

ÇANAKKALE'de 8 bin 500 metrekarelik alana kurulu unlu mamuller fabrikasının çatısına güneş enerjisi santrali (GES) kuran iş insanı Ali Polat, fabrikanın aylık 15 bin TL'lik elektriğini buradan karşılıyor.

Haber 14-01-20 08:42

Özdemir güven tazeledi

Bursa İnegöl Genç İş Adamları Derneği’nin (İGİAD) 2015 yılından beri başkanlığını yürüten Hakan Özdemir güven tazeledi.İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda gerçekleştirilen genel kurula Kaymakam Şükrü Görücü, Belediye Başkanı Alper Taban, Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin, Jandarma Komutanı Binbaşı Ferruh Mağden, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, TÜGİK Genel Sekreteri Tanzer Polat Yılmaz, MAGİFED Başkanı Mehmet Kumcu, MARSİFED Başkanı Ramazan Kaya, GESİAD Başkanı Murat Kaya, Yenişehir GİAD Başkanı Samet Düvencioğlu, Belediye Meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve yöneticileri katıldı.Divan Başkanlığına Kenan Kender, Divan üyeliklerine ise Kemal Aygen ve Ramazan Kaya’nın yaptığı genel kurulda konuşan İGİAD Başkanı Hakan Özdemir, “İlk günkü coşkuyla hem üyelerimize hem de şehrimize kişisel gelişim, mesleki gelişim, sosyal gelişim ve toplumsal gelişimi konu alan birçok etkinlik gerçekleştirdik.

Yurthaber 29-12-19 10:32

Spor Toto Gelişim Elit U15 Ligi

Spor Toto Gelişim Elit U15 Ligi 3.Grup 13.hafta karşılaşmasında İstikbal Mobilya Kayserispor evinde oynadığı maçta lider İttifak Holding Konyaspor’a 4-0 mağlup oldu.Stat: Erkilet StadıHakemler: Resul Kural xx, Yılmaz Barkın Baygün xx, Samet Uzun xxİstikbal Mobilya Kayserispor U15: Mecit Kaan Ateş x, Muhamed Aybar x, (Dk.65 Ali Bayram x), Mehmet Sarı x, Fikret Arda İbiş x, Mert Dinç x, Mustafa Erdoğan x, Furkan Arslan x, Baran Ali Gezek x, Arda İlhan x, (Dk.30 Barut Barut x (Dk.60 Burak Efe Arslan x), Şerafettin Can Polat x, (Dk.41 Ahmet Mukan x), Samet Türk x, (Dk.41 Halil İbrahim Arslan x)İttifak Holding Konyaspor U15: Ozan Özşen xxx, Emre Kutlu xxx, (Dk.75 Ali MEr Yeni x), Muhammed Furkan Başak xxx, (Dk.60 Mustafa Efe Tuncer x), Buğra Yıldırım xxx, Arda Rahan xxx, (Dk.70 Umut Aras x), Ata Berk Karababa xxx, (Dk.75 Ümeyir Musa Yıldırım x), Orkun Sarun xxx, Mevlana Halis Erdoğdu xxx, (Dk.70 Mehmet Görmez x), Alperen Özdemir xxx, Ömer Faruk Halaç xxx, Muhammed Semih Kocatürk xxxGoller: Mevlana Halis Erdoğdu Dk.60 Alperen Özdemir Dk.63 ve 72, Ümeyir Musa Yıldırım Dk.78 (İttifak Holding Konyaspor U15)Sarı Kartlar: Muhammed Aybar (İstikbal Mobilya Kayserispor U15), Ata Berk Karababa (İttifak Holding Konyaspor U15)Kırmızı Kart: Fikri Arda İbiş Dk.67 (İstikbal Mobilya Kayserispor U15)

Yurthaber 16-12-19 12:31