Polis Aracı Haberleri

Kan donduran olay! Polis aracından yola atlayan kadın, otobüsün altında kalarak can verdi

Ankara’da seyir halindeki polis aracından atlayan kadın, otobüsün altında kalarak hayatını kaybetti. Görgü tanığı Yaşar Tarakçı, “Otobüsün altında kaldı. Bağırsakları ve komple organları dışarı çıktı. Herhalde psikolojisi bozuktu. Kızı taksiden indi ve ’Anne’ diye feryat etti. Çok ağladılar ve üzüldüler, otobüsten inenler oldu” diye konuştu. İşte detaylar...

Haber 01-02-2024 14:59

Edirne'de kontrol noktasından kaçan alkollü sürücü polis aracına çarpınca yakalandı

Edirne'de polisin "dur" ihtarına uymayıp kaçan, ardından polis aracına çarpan alkollü sürücü gözaltına alındı.

Yurthaber 27-12-2023 07:28

Aralarında Bentley, Ferrari, Porsche ve Mercedes de var! İstanbul polisine tahsis edilen lüks araçlar göreve başladı! Taksim Meydanı'nda fotoğraf kuyruğu oluştu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonlarla çökertilen suç örgütlerine ait araçların mahkeme kararıyla emniyet kullanımına verildiğini duyurmuştu. Aralarında Ferrari, Porsche, Bentley, Mercedes gibi markalara ait otomobillerin de bulunduğu 23 lüks araç trafik ekiplerince kullanılmaya başlandı. Lüks polis araçlarından bazıları Taksim Meydanı'na da getirildi. Vatandaşlar ve turistler meydana getirilen araçlara büyük bir ilgiyle izlerken, fotoğraf çektirmek için de sıraya girdiler.

Haber 26-12-2023 17:11

Togg, Ankara'da polis aracı oldu! Vatandaşlardan yoğun ilgi

Ankara'da polis aracı olarak kullanılmak üzerine tahsis edilen Togg, Kızılay Meydanı'nda görev yapıyor. Motosikletli Polis (Yunus) ekiplerine tahsis edilen Togg T10X marka otomobil, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.

Haber 14-09-2023 09:49

Polis Aracı

Polis Aracı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Polis Aracı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

O ülkeyi karıştıran olay! Bakanın misafirleri polis aracına tuvaletini yaptı... İstifası isteniyor

Belçika'da ülkeyi adeta karıştıran bir olay yaşandı. Belçika Adalet Bakanı Vincent van Quickenborne'un misafirleri, evinin yanına park edilmiş polis minibüsüne tuvaletlerini yaptı, savcılık "emniyet güçlerine hakaret" soruşturması başlattı. Olayın, bakanın evinde düzenlenen doğum günü partisinde meydana geldiği kaydedilirken polis sendikası NSPV, van Quickenborne'un istifasını istedi.

Haber 24-08-2023 16:33

İzmir'de refüjü aşan otomobilin polis aracına çarpması sonucu 5 kişi yaralandı

Bir iş yerine ait güvenlik kamerasının kaydettiği görüntüde, seyir halindeki polis aracına karşı yönden gelen otomobilin refüjü aşarak çarpması yer alıyor

Yurthaber 04-08-2023 08:07

Samsun'da kazaya müdahale eden polis aracına çarpan otomobildeki 3 kişi yaralandı

Samsun'un Kavak ilçesinde kazaya müdahale eden polis aracına çarpan otomobildeki 3 kişi yaralandı.

Yurthaber 10-05-2023 11:45

Togg polis aracı oldu! Bakan Soylu 'yakıştı mı?' diyerek paylaştı

Türkiye'nin ilk yerli ve milli otomobili Togg, polis aracı oldu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, aracın görüntüsünü sosyal medya hesabından 'Yerli ve milli gururumuz Togg, emniyetimize yakıştı mı yakıştı' diyerek paylaştı.

Haber 06-05-2023 16:25

İstanbul'da polis aracına silahlı saldırı! 1 polis yaralandı

İstanbul Başakşehir'de polis otosuna silahlı saldırı düzenlendi. Güvercintepe Mahallesi'nden meydana gelen olayda, seyir halindeki polis otosuna açılan ateş sonucu 1 polis memuru yaralandı. Olay yerinden yaya olarak kaçtığı iddia edilen maskeli saldırganın yakalanması için geniş çaplı çalışma başlatıldı.

Haber 13-01-2023 23:56

Bartın'da buzlanma nedeniyle yaşanan kazalarda 2 trafik polisi yaralandı

Bartın-Karabük kara yolunda oluşan buzlanma nedeniyle meydana gelen iki kazada, 2 trafik polisi yaralandı, 3 araçta hasar oluştu.

Yurthaber 02-01-2023 11:03

Köpeklerin peşine düştüğü kedi, polis aracına girerek kurtuldu

Düzce'de, sokak köpeklerinin kovaladığı kedi, yaptığı tek bir hamleyle canını kurtardı. Köpeklerden kaçan kedi, kaza için bölgede bulunan polis ekibinin aracına girdi. Ekipler, araçla bölgeden uzaklaştırdıkları kediye 'Siren' adını verdi, su ve mama ile besleyip daha sonra doğal ortamına bıraktı.

Haber 22-10-2022 11:25