Polis Kaza Haberleri

Kırklareli'de feci kaza! Yolcu otobüsü devrildi: 11 yaralı

Kırklareli'nin Kavaklı beldesinde Bulgaristan plakalı yolcu otobüsü devrildi. Kazada 11 kişi yaralandı.

Haber 2024-04-19 14:45:14

Metro Turizm otobüsü kaza yaptı: 11 yaralı

Kırklareli’nde Metro Turizm yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 11 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Yurthaber 2024-04-19 14:37:52

Öldürüp yol kenarına atılmıştı, failleri yakalandı

Düzce’de 27 Aralık 2023 tarihinde öldürülüp yol kenarına atılan Resul Kaplan’ın cinayet zanlıları polis ekiplerinin 5 bin saatlik kamera incelemesinin ardından yakalandı.

Yurthaber 2024-04-19 14:22:16

Üsküdar’da öğrencileri taşıyan servis kaza yaptı

Üsküdar’da öğrencileri taşıyan servis yokuş aşağı indiği sırada önce istinat duvarına, sonra da park halindeki araçlara çarptı.

Yurthaber 2024-04-19 14:12:04

Döviz dolu çanta bir ilçeyi harekete geçirdi! Ödül verecekti ama o hareket her şeyi tersine çevirdi

Kuşadası'nda bir kişi, havaalanı servisini beklerken oturduğu bankta içi döviz dolu el çantasını unuttu. Çalınan çantayı, 5 günlük çalışmayla bulup sahibine teslim eden polis, şüpheliler hakkında ’açıktan hırsızlık’ suçundan işlem yaptı. Çantanın sahibi, zanlılar için "Bulduklarında dürüst davransalardı ödül verirdim" dedi. Benzer bir olay da Esenyurt'ta yaşandı. Ancak bu kez düşürülen paraları bulan şahıs, polise teslim ederek sahibine ulaşmasını sağladı ve paraların sahibini mutlu etti.

Haber 19-04-24 11:19

SON DAKİKA | Fatih'te 2 İETT otobüsü çarpıştı! Yaralılar var

Son dakika haberi: Fatih'te iki İETT otobüsü çarpıştı. Bir İETT otobüsünün diğerine arkadan çarpması sonucu yolculardan bazıları yaralandı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Haber 19-04-24 10:30

İstanbul'da feci kaza! Kamyon ile otomobil çarpıştı: 2 ölü, 4 yaralı

Sultanbeyli’de kapalı kasa kamyon ile bir otomobil yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda çarpıştı. Kazada kamyon şoförü dahil 4 kişi yaralanırken, 2 kişi hayatını kaybetti.

Haber 19-04-24 09:59

Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası öldü

Kaçan şüpheli polis ekiplerince gözaltına alındı.

Yurthaber 19-04-24 07:39

Eylem Tok ve oğlu yurt dışına kaçmıştı! Türkiye'nin konuştuğu olayda yeni gelişme: Serbest bırakıldı

İstanbul'da meydana gelen olayda 17 yaşındaki T.C. kullandığı araçla kaza yapmış ve Oğuz Murat Aci'yi öldürmüştü. Yazar Eylem Tok, kaza sonrası oğlu ile önce Mısır sonra ABD'ye kaçmıştı. Olayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Tok ve oğlunu havalimanına götüren ve davanın tek tutuklu sanığı Ayşe Ceren Saltoğlu serbest bırakıldı.

Haber 18-04-24 21:56

Yer: İzmir! 94 yıl hapis cezasıyla aranıyordu, yakayı ele verdi: Yaşı şaşkına çevirdi

İzmir'de iki ilçede oto hırsızlıkları yapıldığı yönündeki ihbarlar sonrasında harekete geçen polis, 4 kişiyi gözaltına aldı. Yakalananlar arasında bulunan 18 yaşındaki U.H.Y.'nin 94 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası ile arandığı öğrenildi.

Haber 18-04-24 18:06

Kepçe ile kazı yaparken bulundu, polis ekipleri alarma geçti

Sivas'ta Orman İşletme Müdürlüğü'nde kepçe operatörü olarak çalışan A.K., kazı yaptığı arazide tanksavar roketi buldu. İçinin boş olduğu anlaşılan roket, bomba imha ekipleri tarafından alındı.

Haber 18-04-24 17:59

Korkunç kaza kamerada! Metrelerce savrulup feci şekilde can verdi

Antalya'da öğle izninde marketten alışveriş yapıp çıkan Antalya Büyükşehir Belediyesi çalışanı Gürkan Gençer (25), otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Çarpmanın şiddetiyle Gençer, yaklaşık 10 metre havaya savruldu. Kaza anı ve sonrasında yaşananlar güvenlik kamerasına yansıdı. İşte o görüntüler...

Haber 18-04-24 16:59

'Anı olarak kalsın' diye kaydetmişlerdi! Uyuşturucu partisi görüntüleri sosyal medyaya sızdı

Sakarya’da bir evin içerisinde ‘anı olarak kalsın’ diye kaydedilen uyuşturucu ortamı görüntüleri sosyal medyaya düştü. Emniyet ve Valilik etiketlenerek paylaşılan videoların ardından polis ekipleri harekete geçti. Görüntülerinin yaklaşık 2 buçuk yıl önce kaydedildiği ortaya çıktı. Videoların ardından harekete geçen polis ekipleri konuya ilişkin 2 kişiyi gözaltına aldı. Görüntüdeki şahıslardan 1’inin cezaevinde olduğu ve kadınların fuhuş başta olmak üzere birçok suçtan kaydı bulunduğu öğrenildi.

Haber 18-04-24 15:59

Karabük'te kaza yapan otomobilin site duvarında asılı kalması kamerada

Karabük'te kaza yapan otomobilin bir sitenin duvarında asılı kalması güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Yurthaber 18-04-24 15:45

Maganda bu kez kadın polis memuru ve adliye çalışanı çıktı

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde bir düğünde atılan silahtan çıkan yorgun mermi nedeniyle bir kadın boynundan hafif şekilde yaralandı.

Yurthaber 18-04-24 14:03

Kayseri'de aralarında firari hükümlülerin de bulunduğu 10 kişi yakalandı

Kayseri'de polis tarafından düzenlenen narkotik operasyonunda 4 firari hükümlü ile 6 şüpheli yakalandı.

Yurthaber 18-04-24 14:00

Mide bulandıran görüntüler! Bunları insanlara yedireceklerdi

Sultangazi'de gelen bir ihbarı değerlendiren zabıta ekipleri, gittikleri adreste şoke eden görüntülerle karşılaştı. Adrese baskın yapan zabıtalar, kamyonet içinde kesilmiş at etleri ile kesilmek için bekletilen 3 at buldu. Polis ekipleri, at kesen kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı. İşte mide bulandıran o görüntüler...

Haber 18-04-24 11:16

Kırıkkale'de sazan sarmalı yöntemiyle dolandırılan kişinin 190 bin lirası kurtarıldı

Kırıkkale'de otomobil almak isteyen ve "sazan sarmalı" olarak nitelendirilen yöntemle dolandırılan kişinin 190 bin lirası polis ve banka çalışanı sayesinde hesabına iade edildi.

Yurthaber 18-04-24 10:57

Sultangazi’de at eti baskını: Kamyonetten at eti çıktı, ahırda ise 3 at bulundu

Sultangazi’de at kesimi yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçen polis ve zabıta ekipleri, belirlenen adrese baskın yaptı.

Yurthaber 18-04-24 10:54

Akıllara durgunluk veren olay! Ekipler bile inanamadı... Hepsi lüks araç! Tek tek parçalamışlar

Mersin'deki polis ekiplerini bile şaşkına çeviren görüntü gündem oldu. Kentte bir tamirhaneye düzenlenen operasyonda parçalara ayrılmış çok sayıda lüks araçlar bulundu. Gümrük kaçağı araçları parçalayarak sattıkları iddiasıyla 2 şüpheli gözaltına alındı.

Finans 18-04-24 10:48

Mavi bültenle aranan şüpheli İzmir'de yakalandı

Uluslararası Kriminal Polis Teşkilatı (Interpol) aracılığıyla mavi bültenle aranan Rusya uyruklu şüpheli, İzmir'de yakalandı.

Yurthaber 18-04-24 10:41

Yer: Tokat! Feci kaza kameraya böyle yansıdı

Tokat'ta otomobil ile beton mikserinin çarpışması sonucu 1'i ağır 4 kişinin yaralandığı kaza, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 18-04-24 10:04

Kütahya’da bir kişinin üzerinde kurusıkı tabanca, fişek ve uyuşturucu ele geçirildi

Kütahya’da Motosikletli Polis Timlerince bir kişinin üzerinde kurusıkı tabanca, fişek ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

Yurthaber 18-04-24 08:42

Küçükçekmece'de sakatat yüklü kamyon devrildi, sürücü kaza yerinden kaçtı

Küçükçekmece'de, sakatat yüklü kamyonun devrilmesi sonucu kemik parçaları yola savruldu, sürücü kaza yerinden kaçtı.

Yurthaber 18-04-24 08:37

Sarıyer'de korkunç cinayet! Taksi sürücüsünü bıçaklayıp yol kenarına attı! Gasbettiği taksiyle birlikte Maslak'ta yakalandı

Sarıyer Tarabya Mahallesi'nde korkunç bir olay yaşandı. Taksici Yaşar Yanıkyürek, aracına aldığı bir kişi tarafından gasbedildikten sonra bıçaklanarak hareket halindeki taksiden atıldı. Olay yerinde hayatını kaybeden Yanıkyürek'in cansız bedeni yol kenarında bulundu. Polis ekipleri, gasbettiği taksiyle birlikte kaçan İran uyruklu şüpheliyi Maslak civarında yakaladı. Araçta cinayette kullanılan kesici alet de bulundu.

Haber 17-04-24 21:48

İki kadın önce kaza yaptı! Sonra araçlarından inerek otoyolun ortasında kavga etmeye başladılar... Diğer sürücüler şaşkınla izledi

Birleşik Krallık'ta büyük bir köprüyü durma noktasına getiren trafik kazasına dair görüntüler sosyal medyada gündem oldu. İsmi açıklanmayan iki kadın sürücü otoyolda akan trafikte önce kaza yaptı. Ardından ise araçlarından inerek saç saça baş başa kavga etmeye başladı. O anlar diğer sürücülerin cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Trend 17-04-24 15:20

Sosyal medya bu olayı konuşuyor! Paylaşımları gündem olan 'Bombacı Mülayim' polis çıktı

Emniyete ait çeşitli verileri sosyal medya platformu ‘X’ üzerinden ‘BombacıMülayim01’ adıyla açtığı hesaptan paylaşan kişi, polis memuru V.K. çıktı. V.K. ile ona bilgi aktardıkları belirlenen 2 polis memuru gözaltına alındı. V.K'nin el konulan dijital materyallerinde yapılan incelemelerde; kişiye özel, gizli ve çok gizli ibareli yaklaşık 3 bin evrakı arşivlediği, ayrıca hukuki yardım adı altında menfaat temin ettiği, kendisine para aktarımında bulunan birçok mağdurun da bulunduğu belirlendi.

Haber 17-04-24 13:45

Gelin ve damadın ilk dansı korkunç bir şekilde bitti! Kendisini dansa kaptıran gelinin dizi çıkınca hastanelik oldu

Her gelin ve damat düğün günlerinin unutulmaz olmasını ister ve bir gelin de talihsiz bir tıbbi kazanın ardından kesinlikle unutulmaz bir gün geçirdi. Julie Benn ve Paul Richter çifti Pensilvaya'da yaptıkları düğün töreninde ilk dansları sırasında korkunç bir kaza yaşadı. Gelin Julie'nin ilk dans sırasında dizi çıkınca ikili soluğu hastanede aldı.

Trend 17-04-24 13:42

Dalgıç polisler, şehit polis memuru Çatalyürek anısına eğitim dalışı yaptı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Şube Müdürlüğü ekipleri, 19 yıl önce yaptığı görev dalışı sonrasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden şehit polis Mehmet Hulusi Çatalyürek anısına eğitim dalışı gerçekleştirdi.

Yurthaber 17-04-24 11:44

Ordu’da aranması bulunan 14 şahıs yakalandı

Ordu’da polis ekiplerince yürütülen çalışmalar çerçevesinde aranması bulunan 14 şahıs yakalandı.

Yurthaber 17-04-24 11:24

Aracından uyuşturucu çıktı, polisi arayıp kendini ihbar etti

Hatay’ın İskenderun ilçesinde aracında uyuşturucu olduğunu fark eden vatandaş, polis ekiplerini aradı. Kendini ihbar eden Serol Avcı, uyuşturucu maddenin aracına husumetlileri tarafından konulduğunu iddia etti. Kendisine hasmı tarafından komplo kurulduğunu ifade eden Serol Avcı, 6 Temmuz'da da ayağından vurulduğunu belirtti.

Haber 17-04-24 09:59

Aracında uyuşturucu olduğunu fark eden vatandaş, kendini ihbar etti

Hatay’ın İskenderun ilçesinde aracında uyuşturucu olduğunu fark eden vatandaş, polis ekiplerini aradı.

Yurthaber 17-04-24 09:48

Karakoldaki yasak aşkın altından uyuşturucu çetesi çıktı! Polis memurları görevi kötüye kullanmak suçuyla karşı karşıya

Birleşik Krallık'ın Batı Yorkshire bölgesinde görev yapan 41 yaşındaki Şef Supt Daniel Greenwood emri altındaki 24 yaşındaki PC Caitlin Howarth isimli polis memuruyla yaşadığı yasak aşkın ifşa edilmesinden sonra görevinden uzaklaştırıldı. Kendisi de uzaklaştırma cezasına çarptırılan Howarth, hapisteki bir uyuşturucu baronuyla bağlantısı nedeniyle yargılanıyor.

Trend 17-04-24 08:57

'Camide kaçak göçmen' iddiası olay yarattı! Görüntüleri kaydeden polisin, görev yeri değiştiği söyleniyordu... Kurs hocası ilk kez yaşananları anlattı

İstanbul Sarıyer'deki Mekke Nur Camii’nde kaydedilen görüntüler Türkiye'nin gündemine oturdu. Caminin misafirhanesindeki odalarda çok sayıda yabancı uyruklu gencin kaldığını rapor eden polis memurunun iddiaya göre silahına el konulup, görev yeri değiştirildi. Bir anda gündem olan camideki kurs hocası ise yaşananlar ve iddialarla ilgili ilk kez konuştu.

Haber 17-04-24 07:50

Kan donduran cinayet! Birlikte yaşadığı eski kocasını bıçaklayarak öldürdü

Ankara'da Birgül Alamur (39), boşanıp aynı evde yaşamaya devam ettiği eski eşi Veysel Dörkozan'ı (44) bıçaklayarak öldürdü. Suç aletiyle birlikte polis merkezine giderek teslim olan Alamur, polisteki ilk ifadesinde, eski eşi ile eskiden bu yana aralarında kavga olduğunu, kendisine şiddet uyguladığını ileri sürdü.

Haber 16-04-24 17:59

Kocaeli Valiliğinden polisin kavgaya müdahalesine ilişkin açıklama:

Kocaeli Valiliği, İzmit ilçesinde kavgaya müdahale ederken zor kullanma sınırlarını aşmış olabilecekleri değerlendirilen 3 polis memurunun görevden uzaklaştırıldığını bildirdi.

Yurthaber 16-04-24 15:37

Görüntüler gündem olmuştu! Akıbetleri belli oldu: 3 polis görevden uzaklaştırıldı

İzmit'te çorbacıda çıkan iş yeri çalışanları ve müşteri kavgası büyüdü. Ekipler olay yerine gelerek müdahale etti. Polislerin zor kullanarak gözaltına alma görüntüleri sonrası Kocaeli Valiliği'nden açıklama geldi. Sınırı aştıkları belirtilen 3 polis görevden uzaklaştırıldı.

Haber 16-04-24 15:20

Bayram ziyaretinde dehşet! Polis memuru silahını çekti, ortalığı kan gölüne çevirdi

Balıkesir’in Manyas ilçesinde bayram ziyareti kana bulandı. Polis memuru Mehmet Kanat (35), bayram ziyaretine gittiği babasının evinde, eşi Kübra Kanat’ı (32) öldürüp, kuzeni Mesut Görgül’ü (37) yaraladıktan sonra, aynı tabancayla intihar girişiminde bulundu. Mehmet Kanat’ın durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

Haber 16-04-24 13:30

Gelibolu’da motosiklet sürücülerine denetim

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde polis ekipleri tarafından kask kullanmayan, yetersiz ehliyet ile motosiklet kullanan ve ehliyetsiz motosiklet kullanan sürücülere yönelik denetim gerçekleştirildi.

Yurthaber 16-04-24 13:29

Elazığ’da 13 adet ruhsatsız silah ele geçirildi

Elazığ’da polis ekiplerinin yaptığı çalışmada, 8’i tabanca olmak üzere toplamda 13 adet ruhsatsız silah ele geçirildi.

Yurthaber 16-04-24 11:33

Bütün sürücüleri ilgilendiyor! Kaza yapmasanız bile siz de ödüyorsunuz: İşte çözüm önerisi

Trafikte her gün yeni kazalar meydana geliyor. Trafikte bulunan 28 milyon aracın 24 milyonunun trafik sigortası bulunuyor. Ama kaza yapmayan sürücüler de bu maliyetten etkileniyor. Milyonları ilgilendiren gelişmeyle ilgili uzmanlar çözümü 'piyasanın serbest maliyete geçmesi' olarak görüyor. İşte sürücüleri yakından ilgilendiren haberin detayları...

Finans 16-04-24 11:02

Bağcılar’da 5 aracın karıştığı feci kaza kamerada

Bağcılar’da 5 aracın karıştığı zincirleme kaza güvenlik kameralarına yansıdı.

Yurthaber 16-04-24 10:09

Gece saatlerinde kahreden kaza! 4 kişi hayatını kaybetti

Şırnak'ın Uludere ilçesinde gece saatlerinde kahreden bir kaza yaşandı. İçinde 5 kişinin bulunduğu araç şarampole yuvarlandı. Kazada 4 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de yaralandı. Otomobil dereden vinçle çıkarıldı.

Haber 16-04-24 09:26

Edirne'de down sendromlu gencin parası ve telefonunu gasbeden zanlı yakalandı

Edirne'de engelli gencin parası ve cep telefonunu çalan şüpheli polis ekiplerince kısa sürede yakalandı.

Yurthaber 16-04-24 09:22

Kazanın perde arkasından skandal çıktı! 17 yaşındaki öğrencisiyle arabasında yakalanan öğretmen kaçmak isterken kaza yaptı

ABD'nin Nebraska eyaletindeki Douglas bölgesinde 45 yaşındaki Erin Ward isimli bir öğretmen reşit olmayan öğrencisiyle arabasında cinsel birliktelik yaşıyordu. İkili polisler tarafından fark edilince yakalanmamak için kaçmak istedi ancak kaza yaptı. Tutuklanan Ward'ın öğretmenlikten uzaklaştırıldığı ifade edildi.

Trend 16-04-24 09:05

Maltepe’de polis denetimlerinde uyuşturucu madde ele geçirildi

Maltepe’de polis tarafından yapılan denetimlerde skunk maddesi ele geçirildi.

Yurthaber 16-04-24 08:25

Hatay'da kontrolden çıkan otomobil park halindeki 2 araca çarptı, sürücü kaza yerini terk etti

Hatay'ın İskenderun ilçesinde kontrolden çıkan otomobil park halindeki iki araca çarparak devrildi, sürücüsü kaza yerini terk etti.

Yurthaber 16-04-24 07:45

Yol verme tartışması kanlı bitti! 4 Afgan bıçakla saldırdı, 2 kişi yaralandı

Aksaray'da, trafikte yol verme yüzünden çıkan tartışmada Afganistan uyruklu 4 kişinin bıçaklı saldırısına uğrayan Onur Öney (24) ve arkadaşı Can Yalgın (28) yaralandı. Polis ekipleri kaçan 4 kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.

Haber 16-04-24 00:20

Ataşehir’de servis aracı ile otomobil kafa kafaya çarpıştı: 3 yaralı

Ataşehir’de servis aracı ile otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı. Kaza sebebiyle cadde bir süre trafiğe kapandı.

Yurthaber 15-04-24 15:49