Polislerle Tartisan Surucu Haberleri

Sinop'ta polislerle öğrenciler Çanakkale türküsünü seslendirdi

Sinop'ta polisler ile öğrenciler 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla Çanakkale türküsünü seslendirdi.

Yurthaber 2024-03-18 11:58:09

Bisikleti çalındı, ikinci el sitesinde ilanı görünce harekete geçti! Ukraynalı Mishel'den, dedektif gibi operasyon

Antalya'da yaşayan Ukraynalı Mishel Lazerenko (22), çalınan bisikletini dedektif gibi iz sürerek buldu. Polislerle beraber baskına gittikleri sırada ise bir TIR dolusu çalıntı bisiklet ele geçirildi.

Haber 2024-03-16 13:07:44

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, polislerle tartıştı! Haddini bileceksin, beni geçireceksin

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingi öncesi AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar'ın görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. Görevli polislerle tartışan Ayar, "Haddini bileceksin be aslanlık yapmayın. Arkadaşım ben il başkanıyım. Ben bu mitingin sahibiyim, beni geçireceksin. Hayret bir şey ya siz ajan mısınız? FETÖ müsünüz? Nesiniz ya terbiyesizlik etmeyin" dedi.

Haber 2024-02-18 18:44:48

Mescid-i Aksa'da müdahale! İsrail plastik mermi ve gaz kullandı

İsrail ve Hamas arasındaki çatışmalar devam ederken İsrail polisi, cuma namazını Mescid-i Aksa'da kılmak için işgal altındaki Doğu Kudüs'ün Eski Şehir Bölgesine gelen Filistinlilere engel oldu. İsrail polisi, Mescid-i Aksa'ya girmek isteyenlere gaz, plastik mermi ve atlı polislerle müdahale etti. Öte yandan Mescid-i Aksa'da yeni bir müdahale yaşandı. İsrail polislerine 3 evin çatısından ateş açıldı.

Haber 2023-10-13 13:24:59

Başakşehir’deki vale cinayetinin failleri adliyeye sevk edildi

İstanbul Başakşehir’de hırsızlara engel olmaya çalışan vale Ogün Tekin’i silahla vurarak öldürdükten sonra kaçarken polislerle silahlı çatışmaya giren şüpheliler çaldıkları araçla kaçan şüpheliler Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alınmıştı.

Yurthaber 01-09-23 14:34

Ceza yazılan taksici hem polisle hem basınla tartıştı: Ben artist miyim?

Fatih'te taksilere yönelik denetim yapıldı. Denetimler sırasında bir taksi trafikten men edilirken, emniyet kemeri takmayan 7 taksi sürücüsü ile ehliyetini yanından bulundurmayan bir taksi sürücüsüne ceza uygulandı. Taksiciler görüntü alan basın mensuplarına tepki gösterirken, ceza yazan polislerle tartıştı.

Haber 26-08-23 20:32

Eski eşinin kapısına polislerle dayanmıştı! Okan Karacan gözaltına alındı

Ünlü komedyen Okan Karacan ani bir kararla boşandığı Zeynep Kadıoğlu ile alacak verecek yüzünden kavga etmiş ve eski eşinin kapısına polislerle dayanmıştı. Karacan ve Zeynep Kadıoğlu arasında arbede yaşanmıştı. Okan Karacan ve eski eşi arasında yeni bir olay daha yaşandı ve ünlü komedyen gözaltına alındı.

Magazin 15-04-23 15:34

Kıyafeti açık bulunan sosyal medya fenomenini polisler sokak ortasında durdurdu! O anları saniye saniye çekti

Singapurlu Twitch yayıncısı ve OnlyFans fenomeni Kiaraakitty’in Güney Kore’nin başkenti Seul’da yaptığı canlı yayın sırasında ilginç anlar yaşandı. Kıyafetinin açık bulunduğunu iddia ederek çevresindekilerin polise şikayet ettiğini söyleyen fenomen sosyal medya canlı yayını sırada sokak ortasında kendisini durduran polislerle diyaloğunu gösterdi. O anlar sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 10-04-23 14:36

Okan Karacan eski karısının kapısına polislerle dayandı! İkili arasında arbede çıktı

Okan Karacan ani bir kararla boşandığı Zeynep Kadıoğlu ile alacak verecek yüzünden kavga etti. Eski karısının yapım şirketine polislerle birlikte giden Karacan ve Zeynep Kadıoğlu arasında arbede çıktı. "Can güvenliğim yok" diyerek şirketteki çalışanlardan şikayetçi olan Okan Karacan, kendisini karakola yönlendiren polislerle de tartıştı.

Magazin 30-03-23 13:20

Ekipler deprem enkazında buldu! Para dolu banka kasası ve ATM yetkililere teslim edildi

Kahramanmaraş’ta enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor. Ekipler, bina enkazında bir bankaya ait para dolu kasa ile ATM’deki paraları buldu. Olduğu yerden çıkarılan kasa ve ATM'deki paralar, polislerle birlikte yetkililere teslim edildi.

Haber 20-02-23 10:20

Bakan Soylu'dan polislere müjde! Tarih verildi, kaldırılıyor

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, polislerle ilgili yeni düzenlemeyi duyurdu. Bakan Soylu yaptığı açıklamada "Yeni yaptığımız çalışmada da özellikle 4 bölgeyi kaldırıyoruz, tekrar 2 bölgeye düşürüyoruz. Bu kapsamda şark görevini bitiren personelimizin batı illerinde görev süresini tamamlaması halinde, zorunlu yer değişikliğine tabi tutulması durumu da kaldırılacak" dedi.

Haber 29-12-22 14:12

Kiracıya göstermeye gitmişti! Boş mülkün havuzunda cinsel ilişkiye giren yabancıları görünce şaşkına döndü

ABD, Floridalı bir emlakçı, bir müşterisine göstermeye hazırlandığı bir mülkün garaj yolunda gizemli bir araç gördü. Bunun üzerine alarma geçen talihsiz adam, polislere haber verdi. Olay yerine gelen polislerle birlikte durumu keşfeden emlakçı, tanımadığı bir çiftin mülkün havuzunda çırılçıplak cinsel ilişkiye girdiğini görünce şaşkına döndü.

Trend 13-12-22 17:53

Aldatmak dizisinin 12. bölüm tanıtımı yayınlandı! Beni asıl yaralayan ailemin yalanlar imparatorluğu kurmuş olması

Her perşembe ekranlara gelen Aldatmak dizisinde heyecan devam ediyor. Son bölümde kızı Öykü'yü kaybeden Yeşim, Öykü'yü aramak için polislerle Güzide'nin evini basmıştı. Dizinin 12. bölüm 2. tanıtımında Güzide'nin, "Beni asıl yaralayan ailemin yalanlar imparatorluğu kurmuş olması" dediği duyuluyor. İşte Aldatmak dizisinin 12. bölüm 3. tanıtımı detayları...

Magazin 07-12-22 12:47

Şanlıurfa’da engelli çocuklar polis eşliğinde araç sürdü

3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte, engelli çocuklar polislerle birlikte araç kullanmanın keyfini yaşadı.

Yurthaber 02-12-22 15:21

Çin'deki dünyanın en büyük iPhone fabrikası karıştı! İşçiler isyan bayrağını açtı... Eve dönmek istiyoruz

Dünyanın en büyük iPhone fabrikası olarak bilinen Çin’in Zhengzhou kentindeki fabrikada protestolar patlak verdi. Kovid-19'un vurduğu fabrikada işçiler isyan bayrağını açtı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, işçilerin koruyucu tulum giyen polislerle çatıştığı ve “Eve dönmek istiyoruz” sloganları attığı görüldü. İşçiler geciken ikramiyelerden, yetersiz gıdadan şikayetçi.

Haber 23-11-22 15:25

Son dakika: AK Parti'den polislerle ilgili yeni yasa teklifi! TBMM Başkanlığı'na sunuldu

Son dakika gelen habere göre AK Parti, İçişleri Bakanlığı bünyesinde polis akademisi yerine fakülte kurulmasını öngören 16 maddelik yasa teklifini TBMM Başkanlığına sundu.

Haber 18-10-22 21:13

Juventus'un yıldız oyuncusu Pogba'nın hayatı zehir oldu! Antrenmana bile polislerle gidiyor

Bu sezonun başında Manchester United'dan İtalyan devi Juventus'a geri dönen Paul Pogba'nın Juventus serüveni istediği gibi gitmiyor. Aldığı ölüm tehditleri nedeniyle İtalyan polisi tarafından koruma altına alınan Pogba'nın hayatı zehir olmuş durumda.

Spor 20-09-22 10:35

Skandallarıyla gündemdeydi! İşte MasterChef Murat'ın yeni işi

MasterChef yarışmasında ünlendikten sonra papağanına işkence yapması, Acun Ilıcalı'yı tehdit etmesi ve polislerle kavgasıyla gündeme gelen yarışmacı Murat Özdemir TikTok'ta oldukça aktif. Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu MasterChef ile tanınan Özdemir, şimdilerde lokmacılık yapıyor.

Magazin 13-09-22 11:42

Beykoz'dan gelen iddialar gündeme oturdu! İlçeye giriş çıkışlar kapatıldı mı? Belediyeden flaş açıklama

Beykoz'un Tokatköy Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm alanından gelen iddialar çok konuşuldu. Bazı haber sitelerinde ve sosyal medyada yer alan iddialara göre, yıkım alanları çevresi polislerle kuşatılmış ve olaylarda çok sayıda kişi gözaltına alınmıştı. Bölgeden gelen haberler sosyal medyada hızla yayılırken Beykoz Belediyesinden bahsi geçen iddialara yanıt geldi.

Haber 01-09-22 15:39

Sarıyer'de tehlikeli gerginlik! 50 kişilik motosikletli grup, kimlik soran polislerle saldırdı

Sarıyer'de park halindeki otomobildekilere kimlik kontrolü yapmak isteyen polis ekipleri ile otomobilde bulunanlar arasında tartışma yaşandı. Olaya yaklaşık 50 kişiden oluşan motosikletli grup da dahil olunca arbede yaşandı. Kalabalığın dağılması için polislin biber gazı kullandığı olayda 3 polis yaralanırken, 3 kişi de gözaltına alındı. İşte olayın detayları...

Haber 29-08-22 17:21

Sevgi evlerinde kalan çocuklar polislerle yapılan etkinlikte eğlenceli zaman geçirdi

Sevgi evlerinde kalan çocuklar polislerle yapılan etkinlikte eğlenceli zaman geçirdi

Yurthaber 07-07-22 12:14

Polislerle ilgili düzenleme! Bakan Soylu duyurdu: Karara vardık…

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ilk sahurunu polis ve bekçilerle birlikte Ankara’da yaptı. Soylu burada yaptığı konuşmada emniyetin atama yönetmeliği ile ilgili “Doğuyu bir bölge, batıyı bir bölge olabilecek şekilde çalışmanın Emniyet Genel Müdürümüz, ilgili arkadaşlarımız tarafından yapılması hususunda karara vardık" ifadelerini kullandı. İşte Bakan Soylu’nun polislerle ilgili düzenleme hakkında yaptığı o açıklamanın detayları…

Haber 02-04-22 11:50

Bakırköy'de renkli görüntüler! Polislerle vatandaşlar arasında kartopu savaşı

İstanbul'da dün akşam saatlerinde polisler ve vatandaşlar kartopu oynadı. Renkli görüntüler cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 13-03-22 15:46

ATM önünde yığılıp kaldı! Dolandırıcılara binlerce lirasını kaptırdı, 100 bin daha yatırırken...

Muğla'da eşinin ve kendisinin telefonla aranarak 'kimlik bilgilerinize ulaştılar' sözünün ardından dolandırıcılara 90 bin lira kaptıran adam, 100 bin lira daha yatırırken son anda engellendi. Sıradaki kişinin uyarısıyla olay yerine gelen polislerle konuşan M.G. dolandırıldığını anlayınca ATM önünde oturarak isyan etti. M.G., ''4 defa art ardına ATM'den para yatırdım. Tüm bu paralar kredi idi. Şimdi öde, çalış dur, uğraş" dedi.

Haber 10-02-22 11:06

Polislerle ilgili yeni düzenleme! Emniyet personeli yönetmeliği değişiyor: Şark görev süresi düşürülecek, yeni mezunlar önce batıya atanacak

Polislerle ilgili yeni düzenleme geliyor. İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü yeni yönetmelik için harekete geçti. Yeni düzenlemeyle birlikte polislerin şark görev süresinin düşürüleceği öğrenilirken yeni mezunların da ilk önce batıya atanmasının yapılacağı belirtildi. Yeni düzenlemenin Resmi Gazete'de yayımlanmasıyla birlikte 7 bin 500 polis şark görevini tamamlamış sayılacak.

Haber 09-02-22 12:40

Polislerle konuşması büyük tepki çeken Gökhan Göz kimdir? Gökhan Göz ne iş yapıyor?

Geçtiğimiz dönemlerde de özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Gökhan Göz, bu defa polislere zor anlar yaşattığı görüntülerle gündem oldu. Olay video sonrası Gökhan Göz'ün hayatı merak edildi. Peki bir dönemler adı Gülşah Saraçoğlu ve Berdan Mardini'nin boşandığı eşi Fatoş Yelliler ile sık sık anılan Gökhan Göz kimdir? İşte Gökhan Göz hakkında merak edilenler...

Magazin 08-02-22 16:11

Fuhuş operasyonunda gözaltına alınmışlardı! O polisler hakkında açıklama

Van Valiliği, fuhuş operasyonu kapsamında gözaltına alınan polislerle ilgili açıklama yaptı. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan polislerin soruşturma geçirmediği iddiaları üzerine yapılan açıklamada, polislerinden birinin tutuklandığı, diğerinin ise serbest bırakıldığı belirtildi.

Haber 02-02-22 09:40

Bu hırsız çok arsız! Soyduğu evin sahibini takip edip otomobilini de çaldı

Erzincan'da girdiği bir evden para ve otomobil yedek anahtarı çalan kişinin, ev sahibinin polislerle gitmesini fırsat bilerek park halindeki aracı da kaçırması güvenlik kamerasına yansıdı. Evine hırsız giren Mehmet Yıldız, "Biz polislerle evden ayrılır ayrılmaz, evden çaldığı yedek anahtarla arabayı çaldı. Gece evde iğneden ipliğe her tarafı karıştırıyor, gündüz saatlerinde ise arabayı alıp gidiyor. Bu hırsız arsız hem de çok arsız"

Haber 29-09-21 15:57

10 bin TL değerinde! Filistinli turistlerin unutkanlıkları pahalıya mal oldu

Antalya’ya tatile gelen 5 kişilik Filistinli aile, içinde yaklaşık 10 bin TL değerinde para ve ziynet eşyası bulunan çantayı parkta unutup, 2 dakika içinde geri dönüklerinde çantayı yerinde bulamadı. Şaşkınlık yaşayan aile, polislerle çeviri üzerinde iletişim kurmaya çalıştı.

Haber 17-09-21 10:02

Aracını durduran polislerle tartışan AK Parti Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz'dan açıklama

AK Parti Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, aracını durduran trafik polisleriyle tartıştığı görüntülerle ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Yılmaz, "Maruz kaldığım hukuksuz muameleyi aziz milletimizin takdirine bırakıyorum" dedi. Yılmaz, “Bırakın milletvekilini normal vatandaşa eğer bir şey yok ise, kimlik kartını gördükten sonra, ciddi bir ihbar veya arama belgen yoksa bu muameleyi yapamazsın” açıklamasında bulundu.

Haber 23-08-21 14:10

Kırıkkale'de oğlunun yaptığı kaza sonrası otomobilini gören baba çılgına döndü

Kırıkkale’de iki otomobilin çarpışması sonucu 3 kişinin yaralandığı trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı. Olay yerine gelen sürücünün babası otomobilini görünce çılgına döndü, polislerle tartıştı.

Haber 18-08-21 13:53

Fransa'da 1.500 kişilik yasa dışı partiyi polis bastı, çatışmalarda bir kişi elini kaybetti

Fransa'da yasa dışı bir partiye yönelik polis müdahalesi sırasında bir kişi elini kaybetti. Yerel yöneticiler, partiyi dağıtmak için bölgeye gönderilen polislerle particiler arasında yedi saat süren "çok şiddetli çatışmalar" yaşandığını söyledi.

Haber 20-06-21 14:25

Jennifer Lopez polislerle poz verdi

Tatil için Miami'ye giden Jennifer Lopez, polislerin isteğini geri çevirmeyip, fotoğraf çektirdi.

Magazin 12-06-21 08:57

Emniyet Teşkilatı'ndan polislerle ilgili çok önemli karar! 10 yıl şartı getirildi...

Emniyet Teşkilatı tarafından polislerle ilgili oldukça önemli bir karar açıklandı. Duyurulan gelişmeye göre Emniyet Teşkilatı'nda branşa aktarılan personelin bulunduğu branştan ayrılamama süresi kararlaştırıldı. Branşa aktarılan personel artık 10 yıl süreyle branştan ayrılamayacak. İşte o çok önemli karar ve ayrıntıları...

Haber 26-05-21 13:17

Başkentte bayramın ikinci gününde tam kapanma denetimleri sürüyor

Kontrol noktalarında görevli polislerle vatandaşlar bayramlaştı

Yurthaber 14-05-21 12:38

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çengelköy Polis Merkezi'nde iftar yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çengelköy Polis Merkezi'nde görevli polislerle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Haber 16-04-21 21:13

Türk Polis Teşkilatına özel mesajlar ve sözler | Şehit polislerle ilgili anlamlı, duygulu mesajlar ve sözler

Polis Teşkilatı'nın 176. yıldönümü Polis Haftası kapsamında kutlanacak. 10 Nisan 1845'te Polis Nizamnamesi’nin yayımlanmasıyla kurulan Türk Polis Teşkilatı, Türk milleti için büyük bir anlam ifade ediyor. Polis haftasında sosyal medya ve mesaj yolu ile kahraman polisin günü kutlanıyor. İşte, Türk Polis Teşkilatına özel mesajlar ve sözler ...

Haber 10-04-21 01:19

Doktor ile ilaç mümessilinden polise 'Sizi Irak'a, Suriye'ye gönderirim' tehdidi!

Bolu'da gittiği pizzacıda çalışanlarla tartıştan ilaç mümessili Çağlar A. ve doktor Özkan V., polislerle de tartıştı. İlaç mümessili Çağlar A., polis ekiplerine 'Sizi Irak'a, Suriye’ye gönderirim' diyerek tehdit etti. Çağlar A'nın tehdidine cevap veren polis memuru ise, 'Çok korktum, keşke gitsek' diyerek cevap verdi. Alkol muayenesi için götürüldükleri hastanede de taşkınlık yapan doktor ve ilaç mümessili gözaltına alındı.

Haber 04-04-21 11:09

Kimlik soran polislerle tartıştılar, vatandaşlar film gibi izledi

Karabük’te bir kişi, korona virüs denetimleri sırasında kimlik soran polislerle tartıştı.

Haber 27-03-21 20:23

'Polis dövdü' diyen zanlının foyasını kameralar ortaya çıkardı

İstanbul Esenler'de maske takmadığı için uyarılınca polislerle tartışan Harun Ç., gözaltına alındı. Nezarethanede polislerin kendisini darp ettiğini iddia eden Harun Ç., görevli memurlardan şikayetçi oldu. Ancak güvenli kamerası görüntüleri izlendiğinde zanlının kafasını parmaklıklara vurduğu görüldü.

Haber 05-03-21 12:04

Emniyet Genel Müdürlüğü paylaştı! Polislerle çocuklar kartopu savaşına tutuştu

Şırnak'ta polis ekipleri, çocuklarla kar topu savaşı yaptı. Şırnak Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri ile kartopu savaşı yapan çocukların görüntüleri Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından paylaşıldı.

Haber 21-02-21 16:02

Çorum'da doğum gününü polislerle kutlamak isteyen küçük Elif'e sürpriz parti yapıldı

Çorum'da doğum gününü polislerle kutlamak isteyen küçük Elif'e sürpriz parti yapıldı

Yurthaber 20-02-21 12:38

Çorum'da doğum gününü polislerle kutlamak isteyen küçük Elif'e sürpriz parti yapıldı

Çorum'da doğum gününü polislerle kutlamak isteyen küçük Elif'e sürpriz parti yapıldı

Yurthaber 20-02-21 12:37

Şanlıurfa'da polislerle tanışmak isteyen 5 yaşındaki çocuğa sürpriz ziyaret

Hediye edilen polis kıyafeti ile ekip aracına binen Ahmet Bahadır Kurt, polislerle tanıştığı için büyük heyecan ve mutluluk yaşadı

Yurthaber 10-02-21 14:16

Aşırı alkolden evinin adresini bile unutan kişi, polislere zor anlar yaşattı

Bursa’da kısıtlama saatinde aşırı alkol alarak ayakta durmakta güçlük çeken bir kişi, evinin adresini unutunca polis ekiplerine zor anlar yaşattı. Kendisini evine bırakmak için adresini soran polise 'Sana ne' diye cevap veren adam, alkolün etkisiyle ayakta duramazken ekip aracına güçlükle binebildi. Alkollü adamın polislerle girdiği diyalog ise görenleri gülümsetti.

Haber 05-02-21 15:25

Kaddafi’nin gelini yine dehşet saçtı!

Kaddafi’nin Suriye’de yaşayan gelini Aline Skaf’ın cipini polislerle yayaların üstüne sürmesiyle 4 kişi yaralandı, 1 kişi öldü. Daha önce de birçok olaya karışan Aline Skaf’ın trafikte dehşet saçmasına rağmen tutuklanmaması tepkilere neden oldu.

Haber 29-01-21 10:54

Maske takmayan genç, tutanağı yırtıp polise saldırdı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde maske takmadığı için kendisini uyaran polislerle tartışıp, saldıran Samet Ç. (18), ekiplerin tuttuğu tutanağı yırttı. Gözaltına alınan Samet Ç., 'Görevli memura mukavemet, hakaret ve yaralama’ suçundan adliyeye sevk edildi.

Haber 09-01-21 18:00

Başkan Rıdvan Fadıloğlu, yeni yıla yetim çocuklar ve polislerle girdi

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yeni yıla dakikalar kala yetim çocuklu ailelerin ve polislerin misafiri oldu.

Yurthaber 01-01-21 11:05

Emniyet Genel Müdürü Aktaş, yeni yıla uygulama noktasındaki polislerle girdi

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, 2021 yılına Bursa’da denetim gerçekleştiren polislerle girdi.

Haber 01-01-21 00:47