Porto Alegre Haberleri

Şampiyonlar Ligi'nde tarihi gece! Arsenal Porto'yu penaltılarla devirerek 14 yıl sonra ilki yaşadı, Barcelona Napoli karşısında hata yapmadı

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde heyecan son 16 turu rövanş karşılaşmaları ile sürdü. 1-0'ın rövanşında Arsenal sahasında Porto'yu konuk ederken, 1-1'in rövanşında Barcelona sahasında Napoli ile karşı karşıya geldi. Arsenal-Porto mücadelesi ilk maç ile aynı skorla sonuçlanırken penaltı atışları sonrası turlayan İngiliz ekibi oldu. Barcelona-Napoli eşleşmesinde ise kazanan 3-1'lik skorla Katalan devi olurken adını da bir üst tura yazdıran taraf İspanyollar oldu. İşte detaylar...

Spor 2024-03-13 08:00:14

Şampiyonlar Ligi'nde son dakika golü! Porto, Arsenal'i 90+4'te yıktı

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçlarında Napoli ile Barcelona 1-1 berabere kalırken, Porto son dakika golüyle Arsenal'i 1-0 yendi.

Spor 2024-02-22 01:10:58

Beşiktaş'ın eski yıldızı Pepe Totti'nin rekorunu elinden aldı! Şampiyonlar Ligi'nde tarihe geçti

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 4’üncü mücadelesinde Porto sahasında Royal Antwerp'i konuk ederken ev sahibi ekip mücadeleden 2-0'lık galibiyetle ayrıldı. Porto'nun yıldızı Pepe mücadelede attığı golle Şampiyonlar Ligi'nde gol atan en yaşlı futbolcu unvanını da ele geçirdi.

Spor 2023-11-08 09:21:58

Beşiktaş'ın eski yıldızı Pepe, Şampiyonlar Ligi'nde kırılması zor bir rekora imza attı!

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 3’üncü hafta grup maçları bugün oynanan 8 karşılaşma ile tamamlandı. F grubunda yer alan Paris Saint-Germain, Milan’ı 3-0 mağlup ederken E grubunda Celtic, Atletico Madrid ile 2-2 berabere kaldı. Beşiktaş'ın eski futbolcusu Pepe, Porto formasıyla tarihe geçmeyi başardı.

Spor 2023-10-26 07:39:37

Barcelona’da Robert Lewandowski sakatlandı

Barcelona, Porto maçında sakatlanan Polonyalı golcü Robert Lewandowski’nin sol ayak bileğinden sakatlık yaşadığını ve belirsiz bir süre sahalardan uzak kalacağını açıkladı.

Spor 05-10-23 16:02

Filenin Sultanları galibiyetlerine kaldığı yerden devam ediyor! Olimpiyat meşalesini yaktılar, Porto Riko'yu set vermeden devirdik

Avrupa şampiyonu olan A Milli Kadın Voleybol Takımı'mız, Olimpiyat elemeleri kapsamında Porto Riko ile karşı karşıya geldi. Sabah 7.00'de oynanan karşılaşmada milliler, oldukça rahat bir maç çıkarırken rakibini 3-0 mağlup etti. -0 kazandı.

Spor 16-09-23 09:56

Türkiye Porto Riko voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye Porto Riko maçı hangi kanalda? Filenin Sultanları sahaya çıkacak!

Türkiye Porto Riko voleybol maçı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Paris 2024 Olimpiyat Elemeleri’nde mücadele edecek olan Filenin Sultanları bu maçtan üstünlükle ayrılmayı hedefliyor. Türkiye Porto Riko voleybol maçı canlı izleme ekranı şimdiden sporseverler tarafından araştırılmaya başlandı. Peki, Türkiye Porto Riko voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye Porto Riko maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte, Filenin Sultanları'nın maç programı...

Spor 15-09-23 11:30

Türkiye Porto Riko voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Filenin Sultanları'nın maç programı

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Elemeleri’nde Porto Riko ile karşı karşıya gelecek. Maçlar 16 - 24 Eylül 2023 tarihleri arasında Japonya’da oynayacak. Peki, Türkiye Porto Riko voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye Porto Riko maçı hangi kanalda? İşte, Filenin Sultanları'nın maç programı....

Spor 15-09-23 11:20

16 aylık bebeğini evde tek başına bırakıp 10 günlük tatile çıktı! Ölüm nedeni “aşırı susuzluk” olarak açıklandı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Ohio şehrinde yaşayan 31 yaşındaki Kristel Candelario isimli bir kadın 16 aylık yeni yürümeye başlayan bebeğini evde tek başına bırakarak tatile gitti. 10 günlük Porto Riko tatilinin dönüşünde evde bebeğinin cansız bedeniyle karşılaşan anne cinayetle suçlanarak tutuklandı.

Trend 04-07-23 14:06

Quaresma'dan flaş karar! Beşiktaş'a haber yolladı, Porto ile iletişime geçti...

Beşiktaş'ta taraftarların çok sevdiği isimlerin başında gelen Quaresma için sürpriz bir gelişme yaşandı. 39 yaşında olan ve futbolu bırakmanın kıyısında dolaşan Portekizli yıldız oyuncu jübile için Beşiktaş yönetimiyle iletişime geçti.

Spor 26-05-23 11:26

Porto - İnter maçı şifresiz ve CANLI İZLE: Şampiyonlar Ligi Porto - İnter maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

Porto ile İnter, Şampiyonlar Ligi son 16 Turu'nda karşı karşıya gelecek. Porto, başarılı futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun oynadığı Inter'i kendi evinde konuk edecek. Karşılaşma şifresiz ve canlı olarak ekrana gelecek. Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri merak konusu oldu. Porto - İnter maçı canlı izle ekranı internette araştırılıyor. Peki, Porto - İnter maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

Spor 14-03-23 23:45

Benfica şokta! 6 maçta şike - 6 maçta teşvik! Portekiz bu soruşturmayla çalkalanıyor...

Portekiz Cumhuriyet Başsavcılığı, ligin köklü kulüplerinden Benfica'nın toplam 12 maçta şike ve teşvik primi dağıtmasından şüphelenildiği için soruşturma açıldığını duyurdu. Benfica'nın rakip futbolculara para dağıttığı ve ezeli rakipleri Porto ile Sporting'in karşılaşacakları takımlara da teşvik primi verdiği kaydedildi.

Spor 02-03-23 22:12

Hakan Çalhanoğlu, ödülünü depremzedelere adadı

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu ilk maçında oynanan Inter-Porto karşılaşmasında, maçın oyuncusu seçilen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu ödülünü depremzedelere adadı.

Spor 23-02-23 11:29

Inter - Porto maçı ne zaman, saat kaçta? Inter - Porto maçı hangi kanaldan izlenir? Şampiyonlar Ligi heyecanı devam ediyor!

UEFA Şampiyonlar Ligi heyecanı devam ediyor. Bu akşam Inter - Porto karşı karşıya gelecek. İtalyan ekip Inter, Porto'ya ev sahipliği yapacak. Maçın yayın saati ve kanalı sporseverler tarafından araştırılıyor. Peki Inter - Porto maçı ne zaman, saat kaçta? Inter - Porto maçı hangi kanaldan izlenir? İşte ayrıntılar...

Spor 22-02-23 12:40

Premier Lig ve eski takımlarından Atsu için taziye mesajı

Hatay’da depremde hayatını kaybeden Hataysporlu futbolcu Christian Atsu için eski takımları Chelsea, Porto, Newcastle United, Everton ve Bournemouth taziye mesajları yayımladı.

Spor 18-02-23 13:57

TikTok fenomeni çekim yapayım derken canından oldu! Sevenleri şokta

TikTok fenomeni Edgar Garay video çekimi yaparken uçurumdan düşerek hayatını kaybetti. Akıllara durgunluk veren olay Porto Riko’da meydana geldi. Garay’ın trajik ölümü herkesi şoka uğrattı.

Trend 02-02-23 15:56

'Güzellik Kraliçeleri' evlendiklerini açıkladı!

Ülkelerini Miss Arjantin ve Miss Porto Riko olarak temsil eden Mariana Varela ve Fabiola Valentín, aşklarını sır gibi sakladıktan sonra sosyal medyadan yaptıkları açıklamayla herkesi şaşırttı. Şu ana kadar cinsel kimliklerine dair açıklama yapmamayı tercih eden ikili romantik bir paylaşımla evlendiklerini duyurdu.

Magazin 02-11-22 15:53

Miss Arjantin ve Miss Porto Riko seçilmişlerdi! Mariana Varela ve Fabiola Valentín gizlice evlendiğini duyurdu

Ülkelerini Miss Arjantin ve Miss Porto Riko olarak temsil eden Mariana Varela ve Fabiola Valentín, aşklarını sır gibi sakladıktan sonra sosyal medyadan yaptıkları açıklamayla herkesi şaşırttı. Şu ana kadar cinsel kimliklerine dair açıklama yapmamayı tercih eden ikili romantik bir paylaşımla evlendiklerini duyurdu.

Trend 02-11-22 15:50

Porto Atletico Madrid maçı ne zaman, saat kaçta? UEFA Şampiyonlar Porto Atletico Madrid hangi kanalda?

Porto UEFA Şampiyonlar Ligi 6. hafta maçında Atletico Madrid ile karşılaşacak. Karşılaşma Portekiz Porto'da bulunan 50 bin 476 seyirci kapasiteli Dragão Stadyumu'nda oynanacak. Ev sahibi takımda stoper Pepe'nin sakatlığı devam ediyor. Öte yandan defans oyuncusu David Cormo ile orta saha oyuncusu Uribe cezalı. Sporseverler internette maçın saati, kanalı ve muhtemel ilk 11'lerine dair araştırma yapıyor. Peki Porto Atletico Madrid maçı ne zaman, saat kaçta? Porto Atletico Madrid maçı hangi kanalda?

Spor 01-11-22 11:53

Şampiyonlar Ligi’nde haftanın sürprizi! Deplasmanda 4 attılar...

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ikinci hafta karşılaşmalarıyla heyecan sürüyor. Devler Ligi’nde bugün 7 maç oynanırken, günün en önemli müsabakasında Bayern Münih, Barcelona’yı 2-0’la geçti. Haftanın sürprizini ise Club Brugge, Porto deplasmanında 4-0 kazanarak yaptı.

Spor 14-09-22 00:13

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Vitor Pereira'ya olay sözler! Hulk verdi veriştirdi...

Fenerbahçe'de daha önce 2015/16 ve 2021/22 sezonlarında teknik direktörlük yapan şimdi ise Brezilya ekibi Cornthians'ı çalıştıran teknik direktör Vitor Pereira için flaş bir açıklama geldi. Portekizli çalıştırıcının Porto ve Shanghai SIPG takımlarından eski öğrencisi Hulk, Pereira için eleştirilerde bulundu. Brezilyalı yıldız, deneyimli teknik direktörün davranışlarının hayal kırıklığı yarattığını ifade etti.

Spor 25-07-22 08:01

500 metre çapındaki dev radyo teleskobu FAST'ten önemli başarı! 660'sını kayda aldı

Çin'in Beş yüz Metre Aralıklı Küre Teleskobu'nun (FAST), "pulsar" adı verilen, kendi etrafından hızla dönerek yüksek manyetizma yayan nötron yıldızlarının 660'sını kayda aldığı bildirildi. FAST, 500 metre çapındaki çanağıyla, ABD Porto Riko'da 300 metre çapındaki Arecibo Teleskobu'nu geride bırakarak "dünyanın en büyük radyo teleskobu" olmuştu.

Haber 24-07-22 14:17

Son dakika haberi: 28 yaşında aldılar 34 yaşında çıktı! FIFA soruşturma başlattı, Chancel Mbemba transferinde ortalık karıştı! Fenerbahçe ile de anılıyordu

Son dakika spor haberi... Porto ile sözleşmesinin sona ermesinin ardından Fransız ekiplerinden Marsilya'ya transfer olan Chancel Mbemba için flaş bir iddia gündemde. Fransız bir gazetecinin bu transfer sonra paylaştığı dökümanlarda Mbemba'nın 34 yaşında olduğu görülürken, FIFA'nın soruşturma başlattığı öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 16-07-22 15:47

Ricky Martin’e yeğeninden ‘ensest’ suçlaması! İddialar mide bulandırdı

Dünyaca ünlü Porto Rikolu şarkıcı Ricky Martin'in başı belada. Gösteri dünyasının yıllara meydan okuyan şarkıcısı hakkında dudak uçuklatan iddialar ortaya atıldı. Bu iddiaların bu kadar gündeme gelmesinin nedeni ise yeğeni tarafından ortaya atılması. Eğer ünlü şarkıcı suçlu bulunursa 50 yıla kadar hapis cezası alabilir!

Magazin 16-07-22 14:54

Son dakika: Galatasaray yeni transfer Sergio Oliveira ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi

Son dakika haberleri: Galatasaray, Portekizli orta saha oyuncusu Sergio Oliveira'nın transferi konusunda futbolcu ve kulübü Porto ile resmi görüşmelere başlandığını duyurdu. Fenerbahçe'nin de yakından ilgilendiği yıldız oyuncu tercihini Galatasaray'dan yana kullanıp sarı-kırmızılı takımın teklifini kabul etmişti. İşte son dakika haberinin detayları...

Spor 09-07-22 00:28
KAP

Porto ne demek? Porto kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkiye Türkçesi oğuz dil koluna ait olan bir dildir. Aslında Oğuz kolunun Batı Oğuz alt kolunda yer almaktadır. Bu kategoride yer alan Osmanlıcanın bir devamıdır. Türkiye Türkçesi, bu uzantıların sahip olduğu tarihsel gelişim nedeniyle farklı diller ile kelime alışverişi yapmış ve zenginleşmiştir. Porto kelimesi, Türkçenin zengin kelime hazinesinde bulunur. Porto nedir, TDK sözlükte ne anlama gelir?

Egitim 20-05-22 15:38

Portekiz Ligi'nde şampiyon Porto!

Portekiz Süper Ligi'nde 33. hafta karşılaşmasında Porto, Benfica deplasmanına konuk oldu. Porto, 90+4. dakikada Zaidu Sanusi'nin golüyle ligin bitimine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Spor 07-05-22 23:36

Katı toplumsal kurallara kafa tutuyorlar! Üçlü ilişkilerinin detaylarını anlattı: Tanrı’nın isteği gibi değil

Porto Rikolu 38 yaşındaki dövme sanatçısı Oscar Gonzalez, 2020 yılında Sammie Sewell ile ilişki yaşamaya başladı. Çift ilişkilerine 2 yıl sonrasında 22 yaşındaki Amanda Quiles'ı davet etti. Üçlü ilişkilerinin toplumsal kurallarını yerle bir ettiğini dile getiren Gonzalez, çevresindekilerden tepki aldıklarını söyledi.

Trend 23-04-22 11:06

Eski yetişkin film yıldızı Mia Khalifa sevgilisine öyle bir doğum günü sürprizi yaptı ki...

Eski yetişkin yıldız Mia Khalifa, geçen yıl İsveçli nişanlısından ayrıldıktan sonra gönlünü Porto Rikolu rapçi Jhay Cortez’e kaptırmıştı. İkili ilişkilerini sosyal medyada hesabından yaptıkları paylaşımlarla hayranlarına gösterirken Khalifa, sevgilisi için özel bir doğum günü sürprizi hazırladı.

Trend 11-04-22 11:19

UEFA Avrupa Ligi'nde son 16'ya kalanlar belli oldu

Porto, Sevilla, Leipzig, Atalanta, Barcelona, Rangers, Real Betis ve Braga son 16 turuna adını yazdırdı - Galatasaray'ın da aralarında bulunduğu 8 grup lideri Kızılyıldız, Eintracht Frankfurt, Leverkusen, Lyon, Monaco, Spartak Moskova, West Ham United da son 16 turunda mücadele edecek

Yurthaber 25-02-22 01:52

Hayalindeki vücuda kavuşmak için servet harcadı! Estetik ameliyatlarından sonra tanımakta zorlanıyorlar

Miss BumBum yarışmasından popülerleşen ve sosyal medyada büyük bir hayran kitlesine kavuşan Debora Porto, hayallerindeki vücuda sahip olmak için 50 bin dolar (yaklaşık 872 bin TL) harcadığını itiraf etti. Yakın çevresinin kendisini tanımakta zorluk yaşadığını ifade eden Porto, değişimine devam edeceğini açıkladı.

Trend 20-12-21 11:46

Türkiye güzeli Dilara Korkmaz’ın Porto Riko sahillerinden paylaştığı pozu nefes kesti

Miss Turkey 2021 tacını takan Dilara Korkmaz, Miss World için yarışmak üzere bir süredir Porto Riko’da bulunuyor. Ünlü model, Instagram hesabından nefes kesen pozlar paylaştı.

Magazin 28-11-21 00:48

Milan, Şampiyonlar Ligi'nde işini zora soktu!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde B Grubu 4. hafta maçında Milan, konuk ettiği Porto ile 1-1 berabere kaldı ve bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde ilk puanını aldı.

Spor 04-11-21 00:04

Covid aşısı olmayı reddeden Hollanda Güzeli, Miss World yarışmasından çekildi

Porto Riko'da düzenlenecek Dünya Güzellik Yarışması'nda (Miss World) Hollanda'yı temsil etme hakkı elde eden Dilay Willemstein, Covid aşısı olmayı reddettiği için yarışmadan çekildi. Aldığı karardan pişman olmadığını söyleyen Dilay, yaptığı açıklamada, "Kendimi rahat hissetmediğim bir şey yapsaydım daha çok pişman olurdum. Kararımın arkasındayım. Bu kapı kapanacak ama benim için yeni kapılar açılacak" dedi.

Haber 06-10-21 12:21

Porto, Liverpool'dan Marko Grujic'i transfer etti

Portekiz Süper Ligi (Primeira Liga) ekiplerinden Porto, Liverpoollu Sırp futbolcu Marko Grujic'i kadrosuna kattı.

Spor 20-07-21 14:59

Şampiyonlar Ligi finali: Zafer Chelsea'nin

Portekiz'in Porto kentinde oynanan final maçında Manchester City'yi yenen Londra temsilcisi, Avrupa futbolunun en büyük kupasını dokuz yıl aradan sonra ikinci defa müzesine götürmeyi başardı.

Spor 11-07-21 14:35

Yaşayan en yaşlı erkek açıklandı! Uzun yaşamın sırrı: Merhamet

Guinness, 30 Haziran Çarşamba günü, Porto Riko'da yaşayan Emilio Flores Marquez'in 112 yaş ve 326 günle dünyanın yaşayan en yaşlı erkeği olduğunu duyurdu. 1908'de Porto Riko'nun başkenti San Juan'ın doğusundaki Carolina'da doğan Marquez, Guinness tarafından tanınırken en yaşlı erkek olduğuna dair sertifika aldı.

Haber 01-07-21 07:34

Şampiyonlar Ligi finali: Zafer Chelsea'nin

Portekiz'in Porto kentinde oynanan final maçında Manchester City'yi yenen Londra temsilcisi, Avrupa futbolunun en büyük kupasını dokuz yıl aradan sonra ikinci defa müzesine götürmeyi başardı.

Spor 20-06-21 00:07

Şampiyonlar Ligi finali: Zafer Chelsea'nin

Portekiz'in Porto kentinde oynanan final maçında Manchester City'yi yenen Londra temsilcisi, Avrupa futbolunun en büyük kupasını dokuz yıl aradan sonra ikinci defa müzesine götürmeyi başardı.

Spor 30-05-21 00:19

Şampiyonlar Ligi finali öncesi İngiliz taraftarlar birbirine girdi

Bu akşam UEFA Şampiyonlar Ligi'nde final oynayacak olan Manchester City ile Chelsea'nin taraftarları arasında karşılaşmanın oynanacağı Porto şehrinde arbede yaşandı.

Spor 29-05-21 11:21

Selena Gomez ve Khalid, Şampiyonlar Ligi finalinde sahne alacak

Salgın gerekçesiyle Türkiye'den alınıp Portekiz'in Porto kentine verilen Şampiyonlar Ligi finalinde yıldız şarkıcı Selena Gomez ve Khalid sahne alacak.

Spor 25-05-21 19:43

Şampiyonlar Ligi finali İstanbul yerine Porto'da oynanacak

UEFA, Manchester City ile Chelsea'yi 29 Mayıs'ta karşı karşıya getirecek olan Şampiyonlar Ligi finalinin, İstanbul yerine Portekiz'in Porto şehrinde oynanacağını açıkladı.

Spor 13-05-21 15:10

Şampiyonlar Ligi Finali İstanbul'dan Porto'ya Alındı

UEFA Şampiyonalar Ligi final karşılaşması, Corona virüsü salgını nedeniyle İstanbul'dan alınarak Portekiz'in Porto şehrine verildi

Haber 13-05-21 14:31

Şampiyonlar Ligi: UEFA, finali İstanbul'dan Porto'ya aldı

UEFA, İngiltere Premier Ligi takımları Manchester City ve Chelsea arasında 29 Mayıs'ta İstanbul'da oynanması planlanan Şampiyonlar Ligi finalinin, Portekiz'in Porto kentine alındığını açıkladı.

Haber 13-05-21 13:52

Şampiyonlar Ligi Finali İstanbul'dan alındı

UEFA, İstanbul'da oynanması planlanan Şampiyonlar Ligi Finali'nin Portekiz'in Porto şehrine alındığını açıkladı.

Spor 13-05-21 13:43

Chelsea 0-1 Porto (Maç sonucu)

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Porto'yu 2-0 mağlup eden Chelsea, rövanşta aldığı 1-0'lık mağlubiyete rağmen adını yarı finale yazdırdı.

Spor 14-04-21 03:05

Chelsea Porto maçı saat kaçta, hangi kanalda? Şampiyonlar Lig'inde Chelsea, Porto'yu konuk ediyor

Chelsea, İspanya’da oynadığı son iki Avrupa Kupası maçlarından galip bir şekilde ayrılmıştı. Porto ise Şampiyonlar Lig’inde İngiliz takımları ile oynadığı son 7 maçı kaybetmiş ve 16 gol yemişti. Yediği 16 gole rağmen Porto takımı sadece 2 gol atabilmişti. Chelsea ise, 2017 – 2018 sezonunda sonra, Şampiyonlar Lig’inde 10 maç üst üste kaybetmeyen ilk İngiliz takımı olmayı hedefliyor. Futbol severler, bu heyecanlı maçın saat kaçta başlayacağını merak ediyor.

Spor 13-04-21 12:35

ÖZET | Porto - Chelsea maç sonucu: 0-2

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Chelsea, Porto'yu 2-0 yenerek rövanş için büyük avantaj elde etti.

Spor 08-04-21 07:24

‘Dövme hastalığı’ olarak bilinen ve kişide sürekli kavga etme istediği uyandıran rahatsızlık: Porto Rikolu Sendromu

Porto Rikolu Sendromu, sürekli kavga etmek isteyen kişilerde görülen psikolojik bir rahatsızlıktır. ‘Dövüşme hastalığı’ olarak bilinen bu sendroma sahip olan kişiler yaşadıkları travma ya da hastalık sonrasında dürtü mekanizmalarını kontrol etme konusunda büyük bir zorluk yaşarlar.

Trend 30-03-21 09:56