Beşiktaş Haberleri

Yer: Beşiktaş! Hatalı U dönüşü yapan araca motosiklet çarptı: Feci kaza kamerada

Beşiktaş’ta yasak yerden “U” dönüşü yapan hafif ticari araca motosiklet çarptı. Motosiklet sürücüsü S.H. (25) ağır yaralanırken, aracın sürücüsü A.Ö. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 28-03-2024 09:29

Yusuf Yazıcı'dan büyük ters köşe! Herkes Galatasaray diyordu, Süper Lig devi ile anlaşma yakın

Fransa kariyerini sezon sonunda noktalamaya hazırlanan milli yıldız Yusuf Yazıcı'nın ismi Galatasaray ile anılırken herkesi şaşırtan bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

Spor 28-03-2024 08:26

Beşiktaş'ta Sadece İstanbul iftar programı düzenlendi

Beşiktaş'ta, AK Parti Milletvekilleri Derya Ayaydın ve Nilhan Ayan'ın ev sahipliğinde "Sadece İstanbul" iftar programı düzenlendi.

Yurthaber 28-03-2024 08:25

Beşiktaş'tan PFDK sevklerine sert tepki!

Beşiktaş Kulübü, ikinci başkan Hüseyin Yücel'in Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği tarafından Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk edilmesine tepki gösterdi.

Spor 27-03-2024 23:27

Diğer Haber Etiketleri

Beşiktaş

Beşiktaş Hakkındaki Haberler Mynet'te. Beşiktaş Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Milli yıldız Orkun Kökçü, Süper Lig devinin teklifini teşekkür ederek reddetti!

Benfica'da yaşadığı problemler nedeniyle kadro dışı bırakılan Orkun Kökçü'ye Süper Lig devi Beşiktaş resmen talip oldu. Yıldız oyuncu Beşiktaş'ın teklifine kısa süre içinde cevap verdi.

Spor 27-03-2024 21:22

Beşiktaş'ta sakatlığını atlatan Alex Oxlade-Chamberlain, bireysel çalışmalara başladı

Beşiktaş'ta sakatlığını atlatan İngiliz futbolcu Alex Oxlade-Chamberlain, bireysel çalışmalara başladı.

Spor 27-03-2024 19:05

Beşiktaş'tan AK Parti BB adayı Ahmet Metin Genç'e suç duyurusu

Beşiktaş, Ortahisar Belediye Başkanı ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Metin Genç hakkında suç duyurusunda bulundu.

Spor 27-03-2024 17:41

İstanbul’da restorana düzenlenen silahlı saldırıda 5 kişi gözaltına alındı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul Beşiktaş’taki ‘Nusr-Et’ isimli restorana yönelik silahlı saldırıya ilişkin düzenlenen ‘Mahzen 22’ operasyonu ile 5 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

Yurthaber 27-03-2024 10:54

Fren yerine gaza basınca eve daldı, ortalık savaş alanına döndü! Kaza anı kamerada

Beşiktaş’ta otomobiliyle yokuş aşağıya seyreden kadın sürücü, iddiaya göre fren yerine gaza basınca kaldırımda yürüyen İtalyan kadına çarpıp bir eve daldı. Dehşet anları kameralara yansırken, ortalığın savaş alanına döndüğü kazada sürücü ve aracın çarpması sonucu eve düşen İtalyan kadın yaralandı. Olay esnasında markette bulunan ev sahibi ise kazadan kurtuldu. İşte korkutan kazanın görüntüleri...

Haber 25-03-2024 10:59

Beşiktaş’ta dehşete düşüren olay! Fren yerine gaza basan sürücü bir kadına çarpıp eve daldı

Beşiktaş’ta otomobiliyle yokuş aşağıya seyreden kadın sürücü, iddiaya göre fren yerine gaza basınca kaldırımda yürüyen İtalyan kadına çarpıp bir eve daldı. Dehşet anları kameralara yansırken, ortalığın savaş alanına döndüğü kazada sürücü ve aracın çarpması sonucu eve düşen İtalyan kadın yaralandı. Olay esnasında markette bulunan ev sahibi ise kazadan kurtuldu.

Haber 25-03-2024 10:44

Dünyanın en ateşli taraftarlarını açıkladılar! Süper Lig'den sadece 1 takım var

Dünyaca ünlü bir spor sitesi, dünyanın en ateşli ve etkili taraftar gruplarını gösteren bir liste yayınladı. Yayınlanan listede Süper Lig'de yalnızca bir takımımız yer aldı. İşte detaylar...

Spor 25-03-2024 09:06

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella Semih Kılıçsoy krizine son noktayı koydu!

Beşiktaş'ın yıldızı Semih Kılıçsoy'un A Milli Takım'dan Ümit Milli Takıma gönderilmesi son günlerin en çok konuşulan olaylarından olurken, A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella verdiği bir röportajda bu konuya son noktayı koydu.

Spor 25-03-2024 08:01

Rıza Çalımbay Süper Lig ekibinin teklifini reddettiğini duyurdu! Sebebini ise böyle açıkladı

Süper Lig'in tecrübeli teknik adamlarından Rıza Çalımbay, Beşiktaş'ı çalıştırmasının ardından sahalardan uzak kalırken Süper Lig ekibinden teklif aldığını ancak bu teklifi reddettiğini açıkladı. İşte detaylar...

Spor 24-03-2024 22:38

Semih Kılıçsoy krizinde Türk futbolunu sarsan iddia! Sinan Engin canlı yayında açıkladı

A Milli Takım kadrosunda bulunan Semih Kılıçsoy'un kadroya çağrılmasına rağmen sonrasında Ümit Milli Takıma gönderilmesi olay yaratmıştı. Bu olayın ardından ortaya skandal bir iddia atılmış ve menajerlerin bu olayda büyük rol oynadığı yazılmıştı. Sinan Engin bu iddiaları doğrulayarak canlı yayında açıklamalarda bulundu.

Spor 24-03-2024 08:58

Beşiktaş hazırlık maçında rakip takımı gole boğdu!

Milli arada hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, Karadağ ekibi Buducnost ile hazırlık maçında karşı karşıya gelirken, sahadan 5-1’lik sonuçla galip ayrıldı.

Spor 23-03-2024 18:43

Semih Kılıçsoy krizinde yeni iddia! Milli takımdan çıkartılmasında menajer parmağı mı var?

A Milli Takım kadrosunda bulunan Semih Kılıçsoy'un kadroya çağrılmasına rağmen sonrasında Ümit Milli Takıma gönderilmesi olay yaratmıştı. Bu olayın ardından ortaya skandal bir iddia atıldı.

Spor 23-03-2024 16:40

Ümit Milli Takım'a gönderilen Semih Kılıçsoy cevabını 16 dakikada verdi! Beşiktaş'tan dakikalar içinde göndermeli paylaşım geldi

Son günlerin gündem ismi Semih Kılıçsoy Ümit Milli Takım'a gönderilirken yıldız isim Gürcistan karşısında oynanan mücadelede, 16. dakikada golünü kaydetmeyi başardı. İşte detaylar...

Spor 22-03-2024 21:30

Beşiktaş sözleşmeyi resmen açıkladı! Siyah-Beyazlılar, Fahri Kerem Ay'ı altyapıdan transfer etti

Beşiktaş, 2019 yılından bu yana altyapıda forma giyen genç futbolcusu Fahri Kerem Ay ile profesyonel sözleşme imzaladığını açıkladı.

Spor 22-03-2024 18:19

Semih Kılıçsoy'un milli takım macerasının perde arkası açıklandı! Ağlayarak Feyyaz Uçar'ı aramış...

A Milli Takım kadrosunda bulunan Semih Kılıçsoy'un kadroya çağrılmasına rağmen sonrasında Ümit Milli Takıma gönderilmesi olay yaratmıştı. Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar, olayın perde arkasını anlattı.

Spor 22-03-2024 15:05

Milli Takım kampından, Ümit Milli Takıma gönderilen Semih Kılıçsoy için tansiyon artıyor!

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Mete Vardar, genç oyuncuları Semih Kılıçsoy'un A Milli Takım'dan Ümit Milli Takımı'na gönderilmesine ilişkin açıklamada bulundu.

Spor 22-03-2024 07:54

Rıza Çalımbay geri dönüyor! Yeni adresi yurt dışı... O milli takımın başına geçiyor

Son olarak Süper Lig'de Beşiktaş'ı çalıştıran ve Siyah-Beyazlılar'dan sürpriz bir şekilde ayrılan tecrübeli çalıştırıcı Rıza Çalımbay'ın adresi büyük oranda belli oldu. İşte detaylar...

Spor 21-03-2024 22:55

Beşiktaş'tan A Milli Takım kadrosundan çıkarılan Semih Kılıçsoy için olay yaratacak açıklama!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), A Milli Takım kadrosunda bulunan futbolcular Semih Kılıçsoy ve Ahmetcan Kaplan'ın, Ümit Milli Takım'ın aday kadrosuna alındığını duyurmuştu. Yaşanan bu gelişme sonrası Beşiktaş cephesinden konuyla ilgili çarpıcı bir açıklama geldi.

Spor 21-03-2024 18:46

Türk futbolunun acı günü! Eski milli futbolcumuz Ersen Martin hayatını kaybetti

Beşiktaş ve Trabzonspor'da da forma giyen eski milli futbolcumuz Ersen Martin hayatını kaybetti. İzmir'de bir süredir yaşam mücadelesi veren Martin, en son yoğun bakıma alınmış ve durumunun kritik olduğu belirtilmişti.

Spor 19-03-2024 23:40

Josef de Souza'dan Fenerbahçelilere gönderme! Bugün onların yüzlerini görmek isterdim

Daha önce Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta forma giymiş olan ve Beşiktaş forması giydiği dönemde Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonunda yaşananlara benzer bir olay yaşayan Josef de Souza dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Spor 18-03-2024 17:29

Beşiktaş efsanesi Metin Tekin isyan etti! Görünce tamamen Fenerbahçeli oldum dedi, 'Trabzonspor' yorumu olay oldu

Beşiktaş'ın efsane futbolcularından Metin Tekin'in olaylı Fenerbahçe-Trabzonspor maçıyla ilgili yaptığı yorumlar gündem oldu. "Nasıl 2-2 olduğunu gördüm, tamamen Fenerbahçeli oldum" diyen Tekin, olayların başlamasıyla birlikte maçı Fenerbahçe'nin kazanmasını istediğini söyledi. Tekin "Oradaki haksızlığa uğrayan 11 tane çocuğun yenmesini istedim. Trabzonlular kızacak belki ama futbol dışı bir ortam bir gerhinlik yaratılarak 2-2'ye geldi maç. Buna da hakem izin verdi." diye konuştu.

Spor 18-03-2024 14:35

Fernando Santos'tan istifa sorusuna yanıt

Fernando Santos, Antalyaspor maçının ardından basın toplantısında sorulan "İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna, "Hayır, öyle bir niyetim yok." dedi.

Spor 16-03-2024 23:46

Fernando Santos, iç sahada 7 puan kaybetti

Beşiktaş’ta göreve geldikten sonra Süper Lig’de iç sahada 6 maça çıkan Teknik Direktör Fernando Santos, 3 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik yaşadı. Tüpraş Stadyumu’nda 9 puan kazanıp, 7 puan kaybeden Portekizli, yenilgileri de son 2 maçta yaşadı.

Spor 16-03-2024 22:53

Beşiktaş maçında futbol sahalarında ender görülecek bir an yaşandı! Rashica'nın attığı penaltı bakın nasıl iptal edildi...

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Beşiktaş evinde Sergen Yalçın'ın çalıştırdığı Antalyaspor'a 2-1 mağlup oldu. Mücadelenin son saniyesinde penaltı kazanan Beşiktaş'ta çok ilginç bir an yaşandı. Hakem Burak Pakkan, Rashica'nın penaltıda topa iki kez dokunduğunu işaret ederek ağlara giden golü iptal etti ve maç 2-1 sonuçlandı.

Spor 16-03-2024 22:46

Beşiktaş'ta kötü gidiş son hızıyla devam ediyor! Sergen Yalçın'ın Antalyaspor'u İstanbul'dan istediğini aldı

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Tüpraş Stadyumu'nda Antalyaspor'u konuk etti. Kötü gidişi sona erdirmek isteyen siyah-beyazlılar, Sergen Yalçın'ın çalıştırdığı Antalyaspor'u devirip taraftarına moral göndermek istiyordu. İki takımın da karşılıklı ataklarıyla geçen mücadeleyi Antalyaspor 2-1 kazanarak İstanbul'dan 3 puanla döndü. Beşiktaş bu skorun ardından ligde üst üste 3. mağlubiyetini almış oldu.

Spor 16-03-2024 22:33

Erman Toroğlu'ndan Beşiktaş ile ilgili olay yaratan iddia! ''Lucescu ile görüşüldüğünü biliyorum''

Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında Beşiktaş, sahasında Antalyaspor ile karşılaştı. Erman Toroğlu, siyah-beyazlı teknik direktör Santos'un oyun yönetimini ağır bir dille eleştirerek ilginç bir iddia ortaya attı.

Spor 16-03-2024 21:40

Süper Lig'in en değerli futbolcusu listesi güncellendi! Zirvede iki isim madalyayı paylaşırken Icardi sürprizi yaşandı...

Transfermarkt'ın yeni güncellemesine göre Süper Lig'in en değerli futbolcuları listesi yenilendi. Zirvede Fenerbahçe'den 2 isim yer alırken, Icardi'nin yer almaması sosyal medyada tepki çekti.

Spor 15-03-2024 15:54

Beşiktaş Emlakjet, yarı finale yükseldi

Eurocup çeyrek final maçında Beşiktaş Emlakjet, deplasmanda İsrail ekibi Hapoel Tel Aviv’i 94-89 mağlup ederek yarı finale yükseldi.

Spor 14-03-2024 10:03

Hem oyunculara hem de Fernando Santos'a demediklerini bırakmadılar! Usta yorumculardan yenilgi sonrası Beşiktaş'a çok sert sözler

Beşiktaş'ta üst üste alınan kötü sonuçlar sonrası eleştiri okları teknik direktör Fernando Santos'a dönerken, Gaziantep FK maçının ardından spor yazarları Portekizli hocaya sert eleştiriler bulundu.

Spor 12-03-2024 09:20

Beşiktaş'ı 2-0 ile geçen Gaziantep FK'nın hocası Selçuk İnan'dan maç sonu itiraf: Bu kadarını beklemiyorduk!

Gaziantep FK'nın yeni hocası Selçuk İnan ilk maçında Beşiktaş'ı 2-0 ile geçerken karşılaşmanın ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Spor 11-03-2024 23:29

Maç bitti, Beşiktaş taraftarı istifa kampanyası başlattı! Siyah-Beyazlılar'da Şenol Güneş sesleri yeniden yükselmeye başladı

Beşiktaş kötü gidişe Fernando Santos ile de dur diyemezken, Siyah-Beyazlı taraftarlar Gaziantep FK karşısında alınan 2-0'lık mağlubiyetin ardından sosyal medyada Portekizli çalıştırıcı için istifa kampanyası başlattı. İşte detaylar...

Spor 11-03-2024 23:11

Selçuk İnan galibiyetle başladı! Gaziantep FK'nın çiçeği burnunda hocası Siyah-Beyazlılar'ı 2-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu

Süper Lig'in 29. haftasının kapanış mücadelesinde Beşiktaş deplasmanda Gaziantep FK ile karşı karşıya geldi. Mücadele ev sahibi ekibin 2-0'lık üstünlüğü ile tamamlanırken, Siyah-Beyazlılar üst üste 2'nci mağlubiyetini almış oldu ve Selçuk İnan ilk maçında galibiyetle başladı.

Spor 11-03-2024 22:27

Beşiktaş'ta sakatlık şoku Al-Musrati oyuna devam edemedi, yerini Amartey'e bırakmak zorunda kaldı!

Süper Lig'de heyecan 29. hafta mücadeleleri ile sürüyor. 29. hafta karşılaşmasında Beşiktaş deplasmanda Gaziantep FK'ya konuk olurken, mücadelenin 53. dakikasında Siyah-Beyazlılar'da bir sakatlık yaşandı. İşte detaylar...

Spor 11-03-2024 21:58

Dünya Kulüpler Sıralaması güncellendi! İlk 30'da bulunan 2 Türk takımı, diğer takımlarımıza adeta fark attı...

Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu (IFFHS), her sene yaptığı kulüpler dünya sıralamasını güncelledi. 1 yıllık verilerden yola çıkılarak hazırlanan listede ilk 30'da 2 Türk takımı yer aldı.

Spor 11-03-2024 14:42

Hafta sonu futbol gündemi yine çok yoğundu! Kadir Sağlam, Fatih Terim'in derbi zaferi, Arda Güler'in siftahı, Mert Hakan Yandaş...

Türkiye ve dünyada yaşanan spor gelişmeleri! Bu hafta sonu neler yaşandı? İşte hafta sonunun özeti...

Haber 11-03-2024 12:38

Tatlıcı aracına polis baskını! Tepsiden tatlı yerine bakın ne çıktı

Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü polisleri, Levent'te şüphelendikleri 2 şahsın tatlıcı aracından yoğun koku gelmesi üzerine yaptığı aramada, tatlı tepsisinden tatlı yerine uyuşturucu çıktı! Tatlı tepsisinde çok miktarda esrar maddesi ele geçirilirken, gözaltına alınan 2 şahıstan 1'i tutuklandı. Uyuşturuculara da el konuldu.

Haber 10-03-2024 11:57

Göksel'den Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'ın iddialarına yanıt! ''Buhar olan kısmı ben de merak etmekteyim...''

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, stadyumda yapılması planlanan fakat gerçekleşmeyen konser için Göksel hakkında açıklamalarda bulunmuştu. Ünlü sanatçı Göksel, kendisi hakkında söylenen bu sözlere cevap verdi.

Spor 09-03-2024 20:32

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat'tan Galatasaray açıklaması

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, divan kurulu toplantısında yaptığı konuşmada Galatasaray maçı sonrası sarı-kırmızılı kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşıma yönelik, “Türkiye’de hangi salıncağa kimlerin bindiğini herkes çok iyi bilir” dedi.

Spor 09-03-2024 16:58

Beşiktaş'tan kadınlar gününe özel hamle!

Beşiktaş Kulübü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü Tüpraş Stadı'nda düzenlenen özel etkinlikle kutladı.

Spor 08-03-2024 18:16

Beşiktaş'tan Anderson Talisca bombası! Suudi Arabistan ayrılığı duyurmak üzere...

Al Nassr formasıyla harikalar yaratan Anderson Talisca'nın sezon sonunda takımdan ayrılacağı öne sürüldü. Yaşadığı sakatlık sebebiyle sezonu kapatan Brezilyalı yıldız için ''Türkiye'ye gitmesi bekleniyor'' iddiası ortaya atıldı.

Spor 08-03-2024 17:06

Galatasaray derbisinde kırmızı kart Colley'in cezası belli oldu

PFDK, Galatasaray derbisinde kırmızı kart gören Beşiktaşlı Omar Colley'e 1 maç resmi men cezası verdi.

Spor 07-03-2024 21:25

Beşiktaş-Galatasaray derbisindeki VAR kayıtları açıklandı!

TFF, Süper Lig'in 28. haftasındaki VAR kayıtlarını açıkladı. Beşiktaş-Galatasaray maçındaki kırmızı kart pozisyonuyla ilgili de konuşmalar paylaşıldı.

Spor 05-03-2024 20:14

Beşiktaş’ta taksimetre açmayıp çıkan tartışmada yolcuları indiren şoföre ceza yağdı

Beşiktaş’ta taksiye binerek Halkalı’ya gitmek isteyen müşterilerden taksimetre açmadan bin lira isteyen ve çıkan tartışmada yolcuları yolda indiren sürücü yakalandı.

Yurthaber 05-03-2024 12:23

Galatasaray mağlubiyetinin ardından Beşiktaş'a bir şok daha geliyor...

Hafta sonu oynanan Beşiktaş-Galatasaray maçının ardından sahadan boynu bükük ayrılan Beşiktaş'a bir şok daha geliyor. Galatasaray, cuma günü Rizespor'u mağlup ederse; Beşiktaş ve Trabzonspor'un matematiksel olarak şampiyonluk şansı kalmayacak.

Spor 05-03-2024 08:42

Beşiktaş'tan Halil Umut Meler ve Koray Gençerler açıklaması: 'Artık bu iki ismi maçlarımızda görmek istemiyoruz'

Beşiktaş, derbi hakemleri hakemi Halil Umut Meler ile VAR hakemi Koray Gençerler hakkında bir açıklama yayımladı. Yapılan açıklamada “Beşiktaş camiası olarak, Halil Umut Meler’i ve Koray Gençerler’i artık maçlarımızda görmek istemiyoruz" denildi.

Spor 04-03-2024 20:51