Prens Henrik Haberleri

İngiliz Kraliyet ailesinde neler oluyor? Kral Charles, Prenses Kate Middleton derken gözler Prens William'a çevrildi... Ünlü kahinin kehaneti korkuttu

Kraliyet ailesi, Kral Charles'ın kanser tedavisi görmesi ve Kate Middleton'un ameliyat olması nedeniyle son dönemin dünya basınında odak noktası haline gelmişti. Yaşayan Nostradamus Athos Salome'un kehanetleri bu kez gözlerin Prens William üzerine odaklanmasına neden oldu. Brezilyalı kahin Athos Salome'ye göre, Galler Prensi tahta çıkmak için acele etmekten kaçınmalı.

Trend 2024-03-20 14:38:08

52 yıllık hükümranlık sona erdi: Kraliçe tahttan çekildi

Danimarka'da Kraliçe 2. Margrethe, 52 yıllık saltanatının ardından tahttan çekildi. Kraliçe'nin amacının, oğlu Prens Frederik'e yol açmak olduğu öğrenildi.

Haber 2024-01-14 17:08:48

Pedofil Jeffrey Epstein belgelerinde şoke eden iddia: 17 yaşındayken Prens Andrew ile seks yapmam için...

Pedofil Jeffrey Epstein skandalının yankıları sürüyor. Mağdurlardan olan Virginia Giuffre'nin ifadesindeki iddialar gündeme geldi. Virginia Giuffre, yeni ortaya çıkan belgelerde pedofil Jeffrey Epstein'in 17 yaşındayken Prens Andrew ile seks yapması için kendisine 15.000 dolar ödediğini iddia ediyor.

Magazin 2024-01-10 14:17:26

'Yılın düğünü' olarak anılıyor! Tam 9 gece 10 gün sürecek... Brunei Prensi Abdul Mateen'in dillere destan düğününde ikinci gün geride kaldı

Ekim ayında Brunei Sultanı Haji Hassanal Bolkiah, oğlu Prens Abdul Mateen ibni Hassanal Bolkiah'ın Anisha Rosnah ile nişanlandığını duyurmuştu. Prens Abdul Mateen ve Anisha Isa Kalebic'in düğün tarihi ise 7-16 Ocak 2024 olarak açıklanmıştı. Yılın düğününde ikinci gün geride kalırken gelin Anisha; ülkesinin modacılarından birinin imzasını taşıyan beyaz bir kıyafet giydi.

Trend 2024-01-08 16:13:54

Yılbaşı konuşmasında Danimarkalılara açıkladı! Kraliçe tahtı oğluna bıraktı

Danimarkalılar yeni yılı kutlarken, 52 yıldır tahtta bulunan Danimarka Kraliçesi 2. Margrethe'in açıklamasıyla büyük şaşkınlık yaşadı. Kraliçe 2. Margrethe yeni yıl konuşmasının sonunda tahttan çekildiğini ve oğlu Veliaht Prens Frederik'in kral olacağını açıkladı.

Haber 31-12-23 21:33

Covid'i, Hitler'i ve 11 Eylül'ü bilmişti! Nostradamus'un çok ses getirecek 2024 yılı kehanetleri: Tek tek sıralamış

Dünya çapında büyük bir üne sahip olan kahin Nostradamus'un "Les Propheties" (Kehanetler) adlı eserinde 2024 yılı için yazdıkları ortaya çıktı. Şimdiye kadar birçok kehaneti gerçekleşen Nostradamus'un 2024 yılı içinki kehanetinde ise Çin ile savaş, Prens Harry, iklim felaketleri ve yeni bir papa gibi konularında kehanetleri bulunuyor. İşte yeni yılda tüm insanlığı bekleyen o kehanetler!

Trend 26-12-23 16:55

Sosyal medyadan paylaşımı gündem yarattı! Zengin koca nasıl bulunur? sorusunun cevabını tek tek verdi

‘Luxurysuyilmaz’ isimli hesaptan paylaşımlar yapan genç kadın daha öncesinde Arap prens ile sevgili olmanın yollarını ve bir milyoner sevgilinin olumsuz yönlerini anlattığı videolar sayesinde popüler olmuştu. Kısa sürede fenomene dönüşen genç kadın bu kez "Zengin koca nasıl bulunur?" sorusuna cevap verdi. Paylaşımı kısa sürede sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 24-12-23 07:48

Son Dakika | Kuveyt Emiri es-Sabah hayatını kaybetti

Son dakika: Kuveyt Devlet Televizyonu'nun bildirdiğine göre, Kuveyt Emiri es-Sabah 86 yaşında hayatını kaybetti. Emir es-Sabah'ın vefatı üzerine Kuveyt Bakanlar Kurulu, Veliaht Prens Şeyh Meşal el-Ahmed el-Cabir es-Sabah'ın ülkenin yeni emiri olduğunu açıkladı.

Haber 16-12-23 13:05

Nostradamus'un 2024 tahminleri ortaya çıktı: Daha fazla savaş, yüksek fiyatlar, insani krizler... Küresel çalkantılar kapıda

Fransız astrolog Nostradamus, arkasında 2024 için bir dizi kaygı verici tahmini geride bıraktı. Yeni yıl için geri sayım başlamışken Nostradamus, 2024'te deniz savaşları, kraliyet ayaklanmaları ve insani krizler de dahil olmak üzere küresel çalkantılar olacağını tahmin etti. Dünyaca ünlü kahin 2024 yılı için Prens Harry'in Kral olabileceğini, Çin'i potansiyel yeni çatışmanın adresi olarak görülebileceğini ve iklim felaketlerini öngördü.

Trend 13-12-23 11:05

Burgazada'ya nasıl gidilir? Burgazada vapur seferleri ve saatleri

İstanbul açıklarında Prens Adaları adı ile de bilinen adalar bulunur. Bu adaların üçüncü büyüğü olan adası Burgazada’dır. Sait Faik ile özdeşliği ile de bilinen Burgazada, yuvarlaktır ve genişliği iki kilometre kadardır. Denizin altından adaya bağlı olan ve Kumbaros adı verilen küçük bir adacık da vardır. Evliya Çelebi’nin notlarında da yer alan Burgazada, köklü bir geçmişe sahiptir.

Haber 25-11-23 20:23

Büyükada'ya nasıl gidilir? Büyükada vapur seferleri ve saatleri

Prens Adaları olarak da bilinen Büyükada, İstanbul açıklarında yer alan adaların arasında en büyük olanıdır. Adanın Prens olarak da anılması Yunanca olan kelime kökeninden gelir. Birçok tarihi yapıya da ev sahipliği yapan Büyükada’da tarihi Ata Torgi Manastırı ve Rum Yetimhane binası da yer alır. Bu yapılar içinde en dikkat çeken yapı 2. Abdülhamit’in yaptırmış olduğu Hamidiye Cami’dir.

Haber 23-11-23 17:42

Prens Harry eşi Meghan Markle'ın erotik sahneleri hakkında konuştu! İzleme hatasına düştüm ve...

Meghan Markle ile Prens Harry, 2020 yılında İngiltere Kraliyet Ailesi'nden ayrılıp ABD'ye taşınmıştı. Gündemden düşmeyen çiftten Prens Harry eşinin bir döneme damga vuran seks sahnelerine dair yaptığı açıklamayla dikkat çekti.

Magazin 29-09-23 10:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Prens Edward ve Fransa Büyükelçisi Dumont'u kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Krallık Edinburgh Dükü Prens Edward'ı kabul etti. Ayrıca Erdoğan, Fransa Büyükelçisi Isabelle Dumont'u da kabul etti.

Haber 27-09-23 16:49

Ayrı yaşadıkları ve 'randevu ile' görüştükleri iddia edilmişti! Monaco Prensesi’nin o görüntüleri gündem oldu: Garip görünüyor

Monaco Prensi Albert ve Prensesi Charlene'in ayrı yaşadıkları ve birbirlerini sadece 'randevu ile' gördüklerine dair iddialar ortaya atılmıştı. Prenses Charlene, önceki gün Monaco'nun ilk TV kanalının açılışı için kocası Prens Albert ile birlikte canlı yayına çıktı. Monaco Prensesi’nin canlı yayındaki görüntüsü ise olay oldu. İngiliz medyası ise bu görüntüler için “Garip görünüyor” yorumunu yaptı.

Haber 03-09-23 09:32

Suudi Arabistan Türkiye'den İHA satın alacak

Suudi Arabistan Savunma Bakanı Prens Halid bin Selman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ziyaretinde imzalanan anlaşma kapsamında Suudi Arabistan'ın Türkiye'den İHA satın alacağını açıkladı.

Haber 18-07-23 14:07

Türkiye ile Suudi Arabistan arasında 5 yeni anlaşma! Erdoğan, Prens Selman'a TOGG hediye etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarda bulunmak üzere gittiği Suudi Arabistan’da Veliaht Prens Muhammed bin Selman ile görüştü. Erdoğan'ın Cidde'de gerçekleştirdiği temaslara istinaden Türkiye ile Suudi Arabistan arasında 5 yeni anlaşma imzalandı. Görüşme sonrası Veliaht Prens Muhammed bin Selman'a Türkiye'nin ilk yerli otomobili Togg hediye edildi. Prens Selman, kendisine hediye edilen TOGG ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı oteline bıraktı.

Haber 18-07-23 07:29

Babası tahta geçme hakkından feragat etti! Gözler kızına çevrildi... 19 yaşındaki sosyal medya fenomeni kraliçe olabilir

1946 yılında İtalya’da monarşinin kaldırılmasından itibaren haneden soyunun Savoy Kraliyeti’nden devam ettirildiği düşünülüyordu. İtalya'nın son kralının torunu Prens Emanuele Filiberto tahta geçme hakkından feragat ettiğini açıkladı. Babasının kararından sonra gözler 19 yaşındaki sosyal medya fenomeni olan kraliçe adayı Prenses Vittoria’ya çevrildi.

Trend 08-06-23 10:16

İngiltere Kraliyet ailesinde 130 yıl sonra bir ilk: Prens Harry hakim karşısında

Prens Harry, İngiltere Kraliyet ailesinde 130 yıl sonra bir ilke imza atarak, Daily Mirror, Sunday Mirror ve Sunday People’ın yayıncısı Mirror Group Newspapers’a (MGN) açtığı dava kapsamında tanık sıfatıyla hakim karşısına çıktı. Harry, ifadesinde bazı gazetecilere ve editörlere seslenerek, “Daktilonuz daha ne kadar parmaklarınıza kan bulaştıracak?" dedi.

Haber 06-06-23 22:38

İngiltere'de taç giyme töreninde Prens Louis hareketleriyle dikkat çekti! İlgisini kaybedince...

İngiltere'de, 70 sene sonra ilk kez gerçekleşen taç giyme töreni dünya basınının gündeminde... Taç giyme töreninde Kate Middleton ve Prens William'ın küçük oğlu Prens Louis'in hareketleri ve olaya karşı ilgisini kaybetmesi basında bolca yer aldı.

Magazin 07-05-23 09:30

Kral Charles taç giyme töreni ne zaman? İngiltere Kralı Charles'ın taç giyme törenine kimler katılacak? Gözler kraliyet ailesinde

Kral Charles taç giyme töreni dünya basını tarafından yakından takip ediliyor. Eşi Meghan Markle ile kraliyet görevlerini bırakarak ABD'ye yerleşen Prens Harry'nin Galler Prensi William ve eşi Kate’in törene katılması bekleniyor. Peki, Kral Charles taç giyme töreni ne zaman? İngiltere Kralı Charles'ın taç giyme törenine kimler katılacak?

Finans 05-05-23 13:41

Prens William ve Kate Middleton 12. evlilik yıl dönümlerini bu kareyle kutladı... Saray kaynakları “özel kutlamaya” işaret etti

Kate Middleton ve Prens William Kraliçe 2. Elizabeth’in vefatından sonra tahtın yeni sahibi Kral Charles’in taç giyme töreninden bir hafta önce 12. evlilik yıl dönümlerini samimi bir kareyle kutladı. İkili evlilik yıl dönümleri için Norfolk’ta birlikte bisiklet sürdükleri bir kareyi tercih etti.

Trend 29-04-23 13:37

İngiltere'yi karıştıran iddia! 'Prens William o gazeteden para aldı'

İngiltere'de Galler Prensi William'ın "mahremiyet ihlaliyle" suçlanan The Sun gazetesinden şikayetini çekmek için "yüklü bir ödeme" aldığı iddia edildi.

Haber 25-04-23 21:20

İngiltere Kraliyet Ailesi’nin yapay zekayla oluşturulan fotoğrafları sosyal medyada gündem yarattı! Onları hiç böyle görmediniz

İngiltere Kraliyet Ailesi Kraliçe 2. Elizabeth’in ölümünden sonra Kral Charles’ın tahtın yeni sahibi olmasıyla birlikte yeniden gündeme geldi. Kral Charles’in mayı ayında gerçekleşecek taç giyme törenine Meghan Markle ve Prens Harry’in katılıp katılmayacağı merak konusu oldu. Taç giyme törenine ilişkin söylentiler devam ederken Kraliyet Ailesi’nin yapay zekayla oluşturulan fotoğrafları sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 25-04-23 11:13

Tarihte 4 kişi bu unvanı almıştı! Kral Charles küçük kardeşine babasının unvanını verdi

İngiltere Kralı 3. Charles, küçük erkek kardeşi Prens Edward’ı 59’uncu doğum günü münasebetiyle 'Edinburgh Dükü' ilan etti. Tarihte 4 kişinin aldığı bu unvan, daha önce Kral Charles'ın babası Prens Philip'e aitti. 

Haber 10-03-23 15:47

Sinan Çetin'den radikal karar! Cihangir'i terk ediyor

Ünlü yönetmen Sinan Çetin adının bütünleştiği Cihangir'i terk etme kararı aldı. Çetin, aldığı mülkleri satıp semt değiştiriyor. Yönetmen artık Prens Adaları'nın en büyüğü olan Büyükada'da yaşayacak.

Magazin 04-03-23 09:01

İstifa iddialarıyla gündem olan Lütfü Savaş 'Afrika Prensi' diyerek paylaştı ünlü tarihçiden yanıt gecikmedi! 'Üstündeki bile çakma...'

Türkiye'yi yasa boğan deprem en çok Hatay ve Kahramanmaraş şehirlerini etkiledi. Hatay'ın kent meydanı, Antakya bölgesi, lüks rezidanslar enkaz altında kaldı. Deprem felaketinin ilk gününden beri gündemde olan Rönesans Rezidans hakkındaki sözleriyle tepki çeken Lütfü Savaş'ın 'prens' paylaşımı sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 20-02-23 16:49

Prens Harry'nin Afganistan'da 25 kişiyi öldürdüğünü itiraf ettiği anı kitabı satışa çıktı! Kitapçılar gece yarısı açıldı

İngiliz Kraliyet ailesinden ayrılarak ABD'ye yerleşen Sussex Dükü Prens Harry'nin tartışmalara yol açan "Spare" adlı anı kitabı pek çok ülkede raflardaki yerini aldı. Kitaba olan büyük ilgi nedeniyle, Londra'daki kitapçılar, talebi karşılamak için gece yarısı açıldı. Kitabı en erken satın alanlardan olmak isteyenler, başkent Londra'daki Victoria istasyonundaki kitapçıda sıraya girdi. Prens Harry kitapta "Afganistan'da 25 kişiyi öldürdüğünü ve bundan utanç duymadığını" da yazmıştı.

Haber 10-01-23 20:46

Dünyanın en seksi büyükannesi olarak ünlenmişti! Genç hayranlarına seslendi... “Genç bir prens arıyorum”

Sosyal medyada “Dünyanın en seksi büyükannesi” lakabıyla anılan Gina Stewart, gerçek aşkın peşinde olduğunu söyleyerek hayranlarına seslendi. 52 yaşındaki fenomen isim her yaştan erkeğin ilgisini çektiğini söyleyerek aradığı eş adayındaki kriterleri açıkladı. İlişki yaşadığı erkekler konusunda son derece seçici olduğunu dile getiren Stewart, “Genç bir prens arıyorum” dedi.

Trend 10-01-23 11:28

Prens Harry'den olay yaratan itiraf: Cinsel organı donmuş!

Eşi Meghan Markle ile Amerika Birleşik Devletleri'ne taşınan Sussex Dükü Prens Harry’in itiraflarının ardı arkası kesilmiyor. Dünya İngiliz Kraliyet ailesinden ayrılarak bütün unvanlarından vazgeçen Prens Harry'in "Spare" isimli kitabındaki detayları konuşmaya devam ederken, bu kez akıllara durgunluk veren bir itiraf gündem konusu oldu. Buna göre, Harry'nin yardım yürüyüşü sırasında cinsel organı donmuş.

Haber 08-01-23 12:38

Prens Harry'nin dünyayı sarsan 25 kişiyi öldürdüm itirafına Türkiye'den tepki! TBMM Başkanı Şentop: Avrupalı beyaz çocuk, sen kimsin?

Dünya günlerdir Prens Harry'nin kitabında yer verdiği Afganistan'daki görevi sırasında 25 kişiyi öldürdüğü itirafını konuşuyor. 10 Ocak'ta yayımlanacak "Spare" adlı anı kitabındaki bu itiraf dünya basınının gündemine damgasını vururken Prens Harry'nin bu sözlerine Türkiye'den de tepki geldi. TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Prens Harry'ye hitaben "Avrupalı beyaz çocuk, sen kimsin insan olup olmadığına karar veriyorsun karşındakilerin?" diyerek sert bir dille eleştirisini dile getirdi.

Haber 08-01-23 10:57

Prens Harry’in itiraflarının arkası kesilmedi! Şimdi de bekaret açıklamasıyla gündem yarattı... “17 yaşındayken bekaretimi kaybettim”

İngiliz Kraliyet Ailesi, ailedeki görevlerinden ayrılarak eşi Meghan Markle ile Amerika Birleşik Devletlerine taşınan Sussex Dükü Prens Harry’in açıklamalarını konuşmaya devam ediyor. 10 Ocak’ta yayınlanacak anı kitabından detaylara yer verilen Prens Harry bu kez bekaret açıklamasıyla gündeme bomba gibi düştü.

Trend 07-01-23 07:58

Dünya basınına damga vuran sözler! Prens Harry’in Afganistan itirafı gündemi salladı... “25 kişiyi öldürdüm”

İngiliz Kraliyet Ailesi’nde sular durulmak bilmiyor. İngiliz Kraliyet ailesinden ayrılan Prens Harry ve eşi Meghan Markle’in belgeseli ülke gündemine bomba gibi düşmüştü. Belgeselin ardından Prens Harry’in 10 Ocak’ta yayınlanacak anı kitabında yer alan detaylar dikkatleri çekti. İngiliz Kraliyet ailesinden ayrılarak ABD'ye yerleşen Sussex Dükü Prens Harry, 10 Ocak'ta yayımlanacak anı kitabında, Afganistan'daki görevi sırasında 25 kişiyi öldürdüğünü ve bundan utanç duymadığını belirtti.

Trend 06-01-23 14:43

Meghan Markle ve Prens Harry'nin kızı Lilibet'in 1. yaş doğum günü fotoğrafları

Meghan Markle ve Prens Harry'nin kızı Lilibet'in 1. yaş doğum günü fotoğrafları, beş ay sonra ortaya çıktı. Çift, Kraliçe Elizabeth'in Platin Jübilesi için haziranda İngiltere'ye döndükleri dönem, kızlarının doğum gününü kutlamıştı.

Magazin 03-01-23 17:32

The Sun gazetesi Meghan Markle ve Prens Harry’den özür diledi

Ünlü İngiliz köşe yazarı Jeremy Clarkson'ın yazdığı makale yüzünden The Sun gazetesi Prens Harry ve Meghan Markle'dan özür diledi. Çift, özrü bir halkla ilişkiler çalışması olarak nitelendirerek kabul etmedi.

Magazin 26-12-22 15:47

Prenses Kate Meghan Markle ve Prens Harry'nin belgeseline tepki verdi! İhanete uğramış gibi hissediyorum

Ses getiren belgesellerinde kraliyeti suçlayan Meghan Markle ve Prens Harry’ye Prenses Kate’den tepki geldi. Bazı kaynaklara göre Prenses, çiftin belgeseldeki kraliyeti hedef alan ifadelerinden rahatsız oldu.

Magazin 23-12-22 15:51

Kriz yaratan belgeselden sonra Meghan Markle ve Prens Harry kraliyet ailesiyle görüşmek istiyor

Kraliyetten ayrılma süreçlerini anlattıkları belgeselleriyle ses getiren ve İngiltere'de büyük tepkiyle karşılanan Meghan Markle ve Prens Harry çiftinden beklenmedik bir adım geldi: Kraliyet ailesiyle görüşüp özür dileyecekler!

Magazin 20-12-22 10:07

Bir 'kedi ısırığı' canından etti! 15 ameliyat geçirdi ama hayatta kalmayı başaramadı

Danimarka'da yaşayan Henrik Kriegbaum Plettner isimli adamın tek bir kedi ısırığıyla hayatından oldu. Korkunç bir acı ve şişlikle hastaneye koşan adam peş peşe tam 15 ameliyat geçirdi. Sonunda parmağı kesilmek zorunda kalan Henrik, ne yazık ki tüm çabalara rağmen hayatta kalmayı başaramadı.

Trend 17-12-22 17:01

Meghan Markle ile Prens Harry’nin belgeselinin ikinci kısmı da olaylarla başladı! Kraliyet Ailesi’nin sırları ortaya çıktı

İngiliz Kraliyet Ailesi'nden radikal bir karar verip ayrıldıktan sonra adeta bir savaşa giren SussexDükü ile Düşesi Prens Harry ve Meghan Markle'ın heyecanla beklediği belgeselin ikinci kısmı İngiliz medyasına bomba gibi düştü. Harry ve Meghan'ın Kraliyet Ailesi'nin içinde olup bitenlere ilişkin itirafları da Kral Charles ve Prens William'ı çok kızdıracak!

Magazin 16-12-22 13:39

Prens Harry ve Meghan Markle durmak bilmiyor! Bu kez saray çalışanlarını hedef aldılar... “William’ı korumak için yalan söylüyorlar”

Prens Harry ve Meghan Markle'ın beklenen Netflix belgeselinin ilk kısmı büyük yankı uyandırırken gözler bir kez daha Kraliyet Ailesi’ne çevrildi. Toplamda 6 bölüm olarak hazırlanan belgeselin kalan üç bölümlük ikinci kısmının fragmanı bile sansasyon yarattı. Fragmanda Prens Harry’in saray çalışanlarını hedef alan sözleri tartışma yarattı.

Trend 12-12-22 16:21

Belgesel kriz yarattı! Taç giyme törenine giderse yuhalanır

Britanya'da Prens Harry ve Meghan Markle'ın Netflix belgeselinin yankıları sürüyor. Ülkenin siyasi büyükleri ve önemli tarihçileri, Sussex çiftini Kral III. Charles'ın 6 Mayıs 2023'te düzenlenecek taç giyme törenine katılmamaları için uyardı.

Magazin 12-12-22 10:13

Prens Harry hayatının en büyük hatasını anlattı

Prens Harry, Nazi üniforması kostümü seçimini "muhtemelen hayatımın en büyük hatalarından biri" olarak tanımladı. Sussex Dükü, Ocak 2005'te bir arkadaşının kostümlü doğum günü partisine gamalı haçlı kol bandıyla tamamlanmış bir Nazi üniformasıyla katılmıştı.

Magazin 10-12-22 08:52

Prens Harry ve Meghan Markle Netflix'ten aldığı para dudak uçuklattı

Prens Harry ve Meghan Markle'ın beklenen Netflix belgeselinin ilk kısmı bugün (8 Aralık) yayımlandı. Liz Garbus'un yönettiği Meghan & Harry'nin ilk kısmı üç bölüm olarak gösterime girdi. Meghan ve Harry, 2020'de Kraliyet görevlerinden istifa ettikten kısa süre sonra Netflix'le anlaşma imzaladıklarını duyurmuştu. Belgesel, yayınlandığı andan itibaren tartışmaların merkezine oturdu.

Magazin 09-12-22 12:27

Naziler yeniden harekete geçti, darbe için her şeyi planladılar elektriği de keseceklerdi... Operasyonun şifresi: Nürnberg 2.0 zindanı

Almanya'daki darbe planları tüm dünyada haberleştirildi. Ülkede darbe yapmaya çalışan aşırı sağcı Neo-Nazi örgütlere yönelik operasyon düzenlendi ve yapılanma çökertildi. Ortaya çıkan ayrıntılar ise herkesi dehşete düşürdü. Neo-Nazi militanlardan oluşan darbeci örgütün başındaki kişinin "Prens" lakaplı 13. Heinrich olduğu belirtildi. Örgütün planları ortaya çıkarken elektriği kesip halkı galeyana getirmeyi amaçladıkları da ileri sürüldü. İşte dünyayı korkutan olayın detayları...

Haber 08-12-22 11:07

Ortalığı karıştıracak iddia! Prens Harry ile tutkulu bir aşk mı yaşadı? ''Ben 34 yaşındaydım o ise 21. Hayatımın en unutulmaz öpücüğüydü''

ABD'li bir televizyon yıldızı Catherine Ommanney, gündemi sarsan bir iddia ile ilgi odağı oldu. Yıllar önce, aralarındaki 13 yıllık yaş farkına rağmen Prens Harry ile tutkulu bir kaçamak yaşadıklarını iddia eden Ommanney, Prens Harry ve aralarında geçenlere ilişkin çarpıcı iddialarda bulundu.

Trend 27-11-22 17:05

Son dakika: Duyanlar inanamadı! Dünya Kupası'nda Arjantin'i mağlup eden Suudi Arabistan Milli Takımı oyuncularına veliaht prens Muhammed bin Selman'dan Rolls-Royce marka araba hediyesi!

Son dakika haberleri: Dört yıldır beklenen FIFA Dünya Kupası, başlamasıyla birlikte heyecanını katlayarak devam ediyor. Büyük sürprizlerin yaşandığı turnuvada ilk maçların tamamlanmasının ardından flaş bir olay yaşandı. Turnuvanın favorileri arasında gösterilen ve kaptanlığını Lionel Messi'nin yaptığı Arjantin Milli Takımı'nı 1-0 geriye düşmesine rağmen 2-1 mağlup eden Suudi Arabistan Milli Takımı'nda Rolls-Royce marka araba hediye edildi.

Spor 26-11-22 12:07

Prens Philip’in arkadaşı Kraliçe 2. Elizabeth’in son günlerini anlattı! “Öleceğini anlamıştı”

İngiltere tarihinin en uzun süre tahtta kalan monarkı unvanına sahip olan Kraliçe 2. Elizabeth 8 Eylül’de 70 yıllık saltanatını sona erdirerek 96 yaşında hayatını kaybetmişti. Prens Philip'in bir arkadaşı olan Gyles Brandreth, Kraliçe'nin resmi ölüm nedeninin belirsiz olmasının ardından Elizabeth: An Intimate Portrait (Elizabeth: Samimi bir Portre) adlı biyografi türündeki kitabında Kraliçe hakkında iddialarda bulundu.

Trend 26-11-22 10:35

Prens Harry ve Meghan Markle ile yemeğe 1 milyon dolar

ABD'de bir etkinliğe katılarak ödül alacak olan Prens Harry ile Meghan Markle çiftine yakın oturmak isteyenler 1 milyon dolar ödeyecek.

Magazin 15-11-22 09:42

Meghan Markle'dan geçmiş tirafı! Sütyenimize dolgu koyup...

Prens Harry ile evlendikten sonra tüm dikkatleri üzerine çeken Meghan Markle, son podcast yayınında bir zamanlar yarışma hostesliği yaptığı günleri anlattı. Yarışmadan neden ayrıldığını açıklayan Markle'ın, "Takma kirpik ve saç uzantıları takar, sütyenimize dolgu maddesi koyardık" sözleri dikkat çekti.

Magazin 19-10-22 08:27

30 yaşında gelmeden dünyayı dolaştı! “Dünyadaki her ülkeye gittim. İşte ziyaret etmeniz gereken yerler...”

Danimarkalı Henrik Jeppesen çocukluğundan beri en büyük tutkusunun seyahat etmek ve yeni yerler keşfetmek olduğunu dile getirerek 30 yaşında gelmeden en büyük hayalini gerçekleştirdi. Dünya dolaşarak her ülkeyi gördüğünü ifade eden Jeppesen, diğer insanların mutlaka görmesi gerektiğini düşündüğü favori ülkelerini paylaştı.

Trend 17-10-22 17:15