Presidente De Argentina Haberleri

Altının kilogram fiyatında gerileme

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogram fiyatı 2 milyon 605 bin liraya geriledi. Tüm metallerde toplam işlem hacmi de 5 milyar 205 milyon 126 bin 530,63 lira düzeyinde gerçekleşti.

Finans 2024-04-18 17:08:15

Denizden toplayıp bu hale getiriyor! Hobi olarak başladı 'Talep artınca satışa başladık' O ürünü ise ücretsiz yapıyor

Ordu’da yaşayan Ali Kocatepe, denizden topladığı atık ağaçlar ile ahşap ürünler üretiyor. Bu işe ilk olarak hobi amaçlı başladığını söyleyen Kocatepe, talep artınca satışa başladığını söyledi. Kendisini için hem hobi hem de ek gelir kaynağı olduğunu belirten Kocatepe, "Maddi açıdan çok getirisi yok ama ilerleyen zamanlarda belki olabilir" dedi. Kocatepe, "Hayvan sever dostlarımız için ücretsiz tasmalar yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber 2024-04-18 16:26:04

Son haliyle gündemdeydi! Popstar Bayhan'dan Armağan Çağlayan'a olay gönderme! 'Ne oldum dememeli...'

Yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kıran Popstar'da farklı yorumu ve kendine özgü tavırlarıyla dikkat çeken Bayhan Gürhan bu yarışma ile adını geniş kitlelere duyurmuştu. Yarışmanın ardından müzik kariyerine devam eden Popstar Bayhan son günlerde değişimiyle adından söz ettirmişti. Popstar Bayhan şimdi de Armağan Çağlayan'a yaptığı gönderme ile gündem oldu.

Magazin 2024-04-18 15:53:17

Antalya'da yüksek nem etkili oluyor

Yüksek nemin etkili olduğu Antalya'da, seyir teraslarından bakanlar kenti, sahildekiler de dağları görmekte zorlandı.

Yurthaber 2024-04-18 15:16:17

Diğer Haber Etiketleri

Altın kilogram deniz ahşap ele medya Modacı Armağan Çağlayan Bayhan antalya manzara nem mon böbrek taşı balık Kur Korumalı Mevduat firari narkotik operasyon kabine Fahrettin Koca cumhurbaşkanı erdoğan Mehmet Nuri Ersoy Osman Aşkın Bak taciz Uzman Çavuş Şırnak togg Model yeni Bursa engelli silahlı saldırı alara bilek Yunus yaz omuz ağrısı film festivali Netflix netflix türkiye dizi fragman Yönetmen aym karar kamu işçisi Zam kafkas kene göçmen kuşlar Afrika istedi Miss Turkey Oyuncu ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz Brezilya ölü amca Otomobil ikinci el araba ikinci el araba fiyatları kredi taşıt kredisi bıraktı ligi maçın şampiyonlar ligi köpek real madrid Tokat deprem afad Sarıyer Azra Akın atakan koru Azra Akın Koru şahinler UEFA Arda Güler son dakika futbol antrenman manchester city asgari ücret temmuz emekli en düşük emekli maaşı Edirne Doktor Tehdit darp Balıkesir Özgür Özel İYİ Parti YSK Ordu hastane randevu sosyal medya tiktok düğün Dans İbrahim Tatlıses söyledi zayıflama Kilo vermek Göz isim Tunceli gulik ödül komedi Adana gökyüzü tavla yamaç paraşütü dolar Euro ne kadar Pınar Müge Anlı Metin Akpınar Araç gecesi mücevher Ali Koç mesai saati Türkiye ücret Meral Akşener müsavat dervişoğlu Mehmet Tolga Akalın Koray Aydın NATO Asker Karadeniz tatbikat Birleşik Krallık polis ak son dü dortmund barcelona psg Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı hakemi s lig fenerbahçe olympiakos Hakem

O balığın kafasından çıkarılıyor! Böbrek taşı düşürdüğüne inanılıyor... Tanesi 30 TL

Böbrek taşı olan hastalar, şiddetli ağrı gibi nedenlerle ciddi problemler yaşayabiliyor. Bu sebeple de böbrek taşını düşürebilecek pek çok farklı formülü denemeye çalışabiliyorlar. Sinop’ta da balığın kafasından çıkarılan 'eşkina' taşının böbrek taşı düşürdüğüne inanılıyor. ’Eşkina’ taşının tanesi 30 TL’den alıcı buluyor.

Kadin 18-04-24 15:13

KKM hesaplarında düşüş bayram haftasında sınırlı kaldı

Kur korumalı TL mevduat ve katılma hesaplarındaki tutar Ramazan Bayramı tatilinin de araya girmesi nedeniyle geride kalan hafta sadece 4 milyar 141 miylon dolar gibi sınırlı bir düşüş gösterdi.

Finans 18-04-24 15:12

Kayseri'de aralarında firari hükümlülerin de bulunduğu 10 kişi yakalandı

Kayseri'de polis tarafından düzenlenen narkotik operasyonunda 4 firari hükümlü ile 6 şüpheli yakalandı.

Yurthaber 18-04-24 14:00

İşte değişime en yakın bakanlar! Ankara hareketlendi! Fahrettin Koca, Mehmet Özhaseki, Yılmaz Tunç, Mehmet Nuri Ersoy...

Kurulduğu günden bu yana ilk kez Türkiye genelinde 2. parti durumuna düşen AK Parti'de Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaştan mesajı aldıklarını ve gereğini yapacaklarını belirtirken değişim ateşini de yaktı. Bununla birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan, dünkü MKYK toplantısında kurmaylarına açık şekilde değişiklik olacağını da anlattı. Kabinede de sürprizler olabilir...

Finans 18-04-24 13:54

Taciz iddiasıyla tekme tokat dövülmüştü! Uzman çavuşun ifadesi ortaya çıktı: 'Bir şey yapacak olsam...'

Şırnak’ta bir kadını taciz ettiği iddiasıyla darp edilen uzman çavuşun mahkemede verdiği ifade ortaya çıktı. Zanlı, “Yardım edin” diye bir ses duyarak binaya girdiğini ve içerideki kadınların bağırmaya başladığını söyleyerek, "Ben 15 yıldır kamu hizmeti yapıyorum. Böyle bir hareketi yapacak biri değilim. Kesinlikle ne cinsel amaçlı ne de başka bir amaçla müştekiye dokunmadım. Bir şey yapacak olsam tasarlardım ve bu şekilde hareket ederdim" dedi.

Haber 18-04-24 12:59

Togg'dan yeni hamle! Çalışmalar başladı, üçüncü model yolda!

Togg, üçüncü modeli T8X’in çalışmalarına başladığını duyurdu. TOGG Üst Yöneticisi Gürcan Karakaş, "B segmentindeki bir SUV'un çalışmalarını yapıyoruz. Seneye bu vakitler T10F'nin satışları başladıktan bir müddet sonra da T8X’i de göstermeye hazır hale gelebiliriz" açıklamasını yaptı.

Finans 18-04-24 12:15

Babasını tüfekle vurdu, sözleri dehşete düşürdü! 'Beni ve ailemi döverek engelli yaptı'

Bursa'da Mehmet Ali Bulut (24), ev meselesi nedeniyle tartıştığı babası Recep Bulut'u (60) pompalı tüfekle ağır yaraladı. Bulut savunmasında, "Babam, çok küçük yaştan beri anneme, bana ve kardeşlerime defalarca şiddet uyguladı. Hatta annem tamamen görme yetisini kaybetti. Bizi küçükken dövdüğü için hem benim hem de kardeşlerimde yüzde 98 görme ve yüzde 35 işitme kaybı vardır" dedi. Bulut, 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı. İşte detaylar...

Haber 18-04-24 11:59

Yaz aylarında sıklıkla görülüyor! Uzmanlar uyardı... 'Büyük problemlere yol açıyor'

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte açık hava ya da dış mekânda gerçekleştirilen spor aktivitelerinin arttığına dikkat çeken Prof. Dr. Gökhan Çakmak, “Özellikle yaz döneminin de gelmesiyle birlikte outdoor spor dediğimiz ekstrem spor yapan kişi sayısı oldukça artıyor. Aynı zamanda ülkemizde bisiklet ve motosiklet kullanımı da çok fazla arttı ve artmakta. Bununla beraber özellikle omuz ve dirsek çevresi yaralanmaları sıklıkla görülmektedir. Hastalar büyük problemlerle karşılaşabiliyor” dedi.

Kadin 18-04-24 11:56

Netflix Türkiye 'isyanı' patlak verdi! Yeni dizi fragmanları sonrası paylaşımı yeniden gündem oldu: Aynı yüzler, aynı hikayeler...

Geniş bir kitleye ulaşarak piyasayı neredeyse domine eden Netflix Türkiye, son günlerde gelen eleştirilerle gündemde. Yönetmen Ali Aydın, Netflix Türkiye'ye neredeyse savaş açarken, "Sektördeki küçük yapımcılar, yönetmenler, yazarlar ve oyuncular asla Netflix'in kapsısından giremiyor." çıkışı yankı buldu. Sosyal medyada da özellikle son dizilerde aynı yüzlerin ve aynı hikayelerin olduğuna yönelik tepkiler artarken, Aydın'ın dizi sektörüyle ilgili eleştirileri de yeniden gündem oldu.

Magazin 18-04-24 11:36

Zam pazarlığında yeni dönem! Yüzbinlerce kamu işçisini ilgilendiren önemli karar AYM'den geldi! O hakkın önü açılmış oldu

Anayasa Mahkemesi'nden yüzbinlerce kamu işçisini ilgilendiren önemli bir karar geldi. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Kararda iptal edilen düzenlemenin sendika hakkını sınırladığının altı çizildi. Çalışma ekonomisi profesörü Aziz Çelik de AYM kararıyla sendikaların grev hakkının iade edilmiş olduğu yorumunu yaptı.

Finans 18-04-24 11:33

Adıgey Cumhuriyeti Başkanı Kumpıl Murat, KAFFED Heyeti'ni kabul etti

Anavatan ziyaretleri kapsamında KAFFED Heyeti Adıgey Cumhuriyeti Başkanı Kumpıl Murat tarafından kabul edildi. Kafkas Dernekleri Federasyonu (KAFFED) tarafından yapılan açıklamaya göre Başkan Kumpıl Murat görüşmede heyetin başlıklar halinde ilettiği konularda gereken desteği vereceğini, ayrıca atılacak karşılıklı adımlar ile Türkiye ve Rusya ilişkilerinin de olumlu anlamda etkileneceğini belirtti.

Haber 18-04-24 11:15

Gagasıyla gözünün arasında... Kuşlarla Afrika'dan geliyor! 'Ölümcül hastalığın taşıyıcısı' Uzmanlardan dikkat çeken uyarı

Kene vakaları yeniden baş gösterdi.Uzman veteriner hekim ve kuş gözlemcisi Gökçe Coşkun Afrika'dan göç eden doğu cılıbıtı kuşunda kene tespit edildiğini söyledi. Coşkun "Doğu cılıbıtı, Güney Afrika'dan Hazar Denizi'ne, hatta Finlandiya'ya kadar görülebiliyor. Göç ederken üzerindeki bu kene de onunla göç ediyor" dedi. Kuş fotoğrafını inceleyen Coşkun iki tarafta da gaga ile gözü arasındaki iki ayrı keneye dikkat çekip "Keneler birçok ölümcül hastalığın taşıyıcısı olabiliyor" ifadelerini kullandı.

Haber 18-04-24 10:24

Estetikleriyle gündemdeydi! Dilan Çiçek Deniz'in son pozları olay oldu

Son dönemde yüzündeki değişimle sık sık adından söz ettiren ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz estetikleriyle ilgili olarak 'Paşa gönlüm o an öyle bir şey istedi, denemek istedim' açıklamasıyla uzun süre konuşulmuştu. Deniz, şimdi de son haliyle gündem oldu. Özel bir geceye katılan ünlü oyuncu tarzıyla beğeni topladı.

Magazin 18-04-24 09:24

Ölen amcasının cansız bedenini kredi çektirmek için bankaya götürmüştü! Öncesinde alışveriş merkezi turu atmışlar... İşte güvenlik kamerası görüntüleri

Brezilya'nın Bangu bölgesindeki bir banka şubesine vefat eden amcasıyla gelen ve 17.000 Brezilya Reali (yaklaşık 104 bin 626 TL) kredi çektirmeye çalışan Erika de Souza Vieira Nunes isimli bir kadına ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Güvenlik kamerasında Nunes'in cansız bedenini tekerlekli sandalyeye oturttuğu amcasıyla birlikte AVM turu yaptığı görüldü.

Trend 18-04-24 08:56

İkinci el araba satışlarında yaprak kımıldamıyor! Galericilerin ‘kredi’ isyanı: 90 günü buldu…

Konut satışlarında olduğu gibi, yüksek faiz oranları otomobil sektörünün de belini büktü. Özellikle ikinci el araba piyasasında adeta yaprak kımıldamıyor. Galericiler dört gözle araç kredisi için düzenleme bekliyor. Taşıt kredilerinde vade sayısı ya da faiz oranları ile ilgili son dakika gelişmeleri için gün sayılıyor. İşte ikinci el araç piyasasındaki son durum…

Finans 18-04-24 08:20

Şampiyonlar Ligi'nde sonuçlardan çok herkes onu konuşuyor! Tüm maçları bilen köpek viral oldu, kupayı kazananı bile tahmin etti

Şampiyonlar Ligi'nde gecenin maçlarında Real Madrid ve Bayern Münih yarı finale yükselen takımlar olurken; sonuçlardan çok tüm sonuçları doğru tahmin eden köpek konuşuldu. Küçük köpek hangi takımın sepetine basket attıysa çeyrek final eşleşmesini o takım kazandı. Bir anda tüm dünyanın gündemine oturan görüntüler hızla yayılırken, küçük köpeğin yaptığı yarı final için tahminlerinin de tutup tutmayacağı merak konusu oldu. Sevimli köpek 2024 Şampiyonlar Ligi'ni kazanacak olan takımı da tahmin etti.

Spor 18-04-24 07:10

Tokat Sulusaray'da peş peşe deprem: Yozgat ve Sivas'ta da hissedildi, okullar tatil edildi (AFAD-Kandilli son depremler)

Son dakika haberine göre Tokat'ta peş peşe iki deprem meydana geldi. AFAD, Sulusaray'daki depremlerin büyüklüğünü 4.7 ve 4.1 olarak açıkladı. Deprem Sivas ve Yozgat başta olmak üzere çevre illerde de hissedildi. Yapılan açıklamada olumsuz bir durumun bulunmadığı belirtilirken, Tokat Valisi Numan Hatipoğlu geceyi dışarıda ateş yakarak geçiren vatandaşları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu. Öte yandan 3 ilçede okullar tatil edildi.

Haber 18-04-24 06:21

Sarıyer'de korkunç cinayet! Taksi sürücüsünü bıçaklayıp yol kenarına attı! Gasbettiği taksiyle birlikte Maslak'ta yakalandı

Sarıyer Tarabya Mahallesi'nde korkunç bir olay yaşandı. Taksici Yaşar Yanıkyürek, aracına aldığı bir kişi tarafından gasbedildikten sonra bıçaklanarak hareket halindeki taksiden atıldı. Olay yerinde hayatını kaybeden Yanıkyürek'in cansız bedeni yol kenarında bulundu. Polis ekipleri, gasbettiği taksiyle birlikte kaçan İran uyruklu şüpheliyi Maslak civarında yakaladı. Araçta cinayette kullanılan kesici alet de bulundu.

Haber 17-04-24 21:48

İkinci kez anne olan Azra Akın bebeğinin cinsiyetini doğumda öğrendi! İsmini bakın ne koydu Bize de sürpriz oldu

Aynı yıl hem Türkiye güzeli hem de Miss World'de Dünya Güzeli seçilen Azra Akın, ikinci kez anne oldu. Atakan Koru ile 2017 yılında hayatını birleştiren Azra Akın, 2018 yılında da oğulları Demir'i kucağına almıştı. İkinci kez anne-baba olmanın sevincini yaşayan çift bebeğine bakın hangi ismi verdi.

Magazin 17-04-24 21:33

'Şahinler' Organize Suç Örgütü lideri Mehmet Şahin hakkında istenen ceza belli oldu

Kamuoyunda "Şahinler" olarak bilinen organize suç örgütünün elebaşısı Mehmet Şahin'in de aralarında bulunduğu 31'i tutuklu 59 sanık hakkında hazırlanan iddianame tamamlandı. İddianamede sanıklar için 12,5 yıldan 305 yıla kadar değişen oranlarda hapis cezası isteniyor.

Haber 17-04-24 19:27

Şampiyonlar Ligi'nde Manchester City ile karşılaşacak Real Madrid'de oyuncuların sahaya çıkarken yaptıkları gündem oldu!

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Manchester City'e konuk olacak Real Madrid, karşılaşma öncesi Etihad Stadyumu'nda antrenman yaptı. Arda Güler'in de içinde bulunduğu Real Madrid'li futbolcuların antrenman için sahaya çıktığı anlar ise kısa sürede gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 17-04-24 17:07

Bakan Işıkhan son noktayı koymuştu! SGK Uzmanı Özgür Erdursun'dan dikkat çeken 'asgari ücrete ara zam' yorumu: 'Diğer ücretlerde de...'

"Asgari ücrete ara zam gelecek mi?" sorusuna net yanıt bugün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan'dan geldi. Işıkhan, "Başta nasıl bir karar aldıysa şu an öyle devam edecek" açıklamasıyla asgari ücrete temmuzda ara zam yapılmayacağını ilan etmiş oldu. Bakan Işıkhan'ın asgari ücret ve emekli açıklamalarını SGK uzmanı yorumladı.

Finans 17-04-24 17:02

Doktora kabusu yaşattı, tahliye olur olmaz yaptığı 'pes' dedirtti!

Edirne'de Volkan Kuşçu, doktor B.B.Ö.'yü darbettiği gerekçesiyle tutuklandı. Hakkında açılan davanın ikinci duruşmasında tahliye edilen Kuşçu, aynı hekimi bu kez de sosyal medya üzerinden dizi repliğiyle tehdit ettiği gerekçesiyle tutuklandı. Edirne Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Gürcan Altun, Kuşçu hakkında darp davasının yanı sıra tehditle ilgili ikinci davanın açıldığını söyledi.

Haber 17-04-24 16:59

Burhaniye polisi suçlulara göz açtırmıyor

Burhaniye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin son iki gün içinde yaptığı uygulamalarda çeşitli silahlar ve uyuşturucu ele geçirilirken, aranan 7 kişi de yakalandı.

Yurthaber 17-04-24 15:57

Erdoğan Kapımız açık demişti, Özgür Özel'den yanıt geldi! Cumhur İttifakı ortağının yorumu dikkat çekti

Seçimlerin ardından gözlerin çevrildiği en kritik temaslardan biri de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasındaki görüşme oldu. Erdoğan'ın "Sayın Özel'e kapımız açık" mesajının ardından Özgür Özel'den de bir açıklama geldi. İki liderden gelen bu mesajlara Cumhur İttifakı ortağı Mustafa Destici'den gelen yorum da dikkat çekti.

Haber 17-04-24 15:35

Son dakika | Hatay ve Ordu için karar verildi! CHP ve İYİ Parti'nin itirazları reddedildi

Son dakika haberi: İYİ Parti'nin Ordu, CHP'nin de Hatay için için yaptıkları 'tam kanunsuzluk' başvuruları Yüksek Seçim Kurulu tarafından reddedildi. Ayrıca AK Parti'nin Ardahan'daki itirazı da reddedildi.

Haber 17-04-24 15:00

Randevu alıp gitmeyenler dikkat! Bakan Koca duyurdu: Hastanelerde yeni dönem!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni bir randevu onay sisteminin faaliyete alınacağını duyurdu. Bakan Koca'nın duyurusuna göre artık hastane randevusuna gitmeyenler, aynı bölümden 15 gün içinde yeni randevu alamayacak. Ayrıca aldığı randevuya iki defa üst üste gitmeyenlere ise tüm branşlarda 15 gün randevu yasağı getirileceği de öğrenildi.

Haber 17-04-24 14:16

Gelin ve damadın ilk dansı korkunç bir şekilde bitti! Kendisini dansa kaptıran gelinin dizi çıkınca hastanelik oldu

Her gelin ve damat düğün günlerinin unutulmaz olmasını ister ve bir gelin de talihsiz bir tıbbi kazanın ardından kesinlikle unutulmaz bir gün geçirdi. Julie Benn ve Paul Richter çifti Pensilvaya'da yaptıkları düğün töreninde ilk dansları sırasında korkunç bir kaza yaşadı. Gelin Julie'nin ilk dans sırasında dizi çıkınca ikili soluğu hastanede aldı.

Trend 17-04-24 13:42

İbrahim Tatlıses, oğlu Ahmet Tatlıses'e ateş püskürdü! Kardeşlerinin de malına çökmüş deyip miras kararını duyurdu

Türkücü İbrahim Tatlıses, torunu Mert Tatlıses ile mahkemelik olmuş, oğlu Ahmet Tatlıses'e de “Babalık nasıl yapılır onu öğrensin" demişti. İbrahim Tatlıses şimdi de oğlu Ahmet Tatlıses'i mirasından men edeceğini açıklayarak olay sözler söyledi.

Magazin 17-04-24 13:13

'11 gün boyunca dışarıda yemek yedim ve hiç kilo almadım' Basit hilesini paylaştı 'Siz de yapabilirsiniz'

Instagram fitness ve beslenme ile ilgili verdiği tavsiyelerle tanınan Shannon Collins, son zamanlarda dışarıda çok fazla yemek yediğini ancak bunun kilosunu etkilemediğini açıkladı. Uyguladığı basit hileleri paylaşan Collins'in önerilerine yorum yağarken pek çok kişi bu tavsiyeler için kendisine teşekkür etti.

Kadin 17-04-24 12:50

Yoğun talep var! Kendiliğinden yetişiyor, zor şartlarda toplanıyor... Romatizma, şeker ve tansiyona birebir

Tunceli’nin yüksek rakımlı dağlarında kendiliğinden yetişen, bölgede ‘gulik’ otu diye isimlendirilen çiriş otu tezgahlardaki yerini aldı. Bu organik şifalı bitki, hem lezzeti hem de şifalı olması sebebiyle vatandaşlardan yoğun talep görüyor.

Kadin 17-04-24 12:13

Amerika’da genç Türk yapımcıya ödül!

1979’dan beri bünyesinde Emmy ödüllerini de bulunduran Television Academy Foundation tarafından düzenlenen College Television Awards’da Kaan Berkant, yapımcılığı üstlendiği Slobopoly ile en iyi komedi ödülüne layık görüldü.

Haber 17-04-24 12:12

Adana'da yamaç paraşütü yapan iki pilot gökyüzünde tavla oynadı

Yamaç paraşütü pilotları Mehmet Ağırman ve Furkan Nizamsever gökyüzünde tavla oynadıkları anları aksiyon kamerasıyla kayıt altına aldı. - Ağırman: - "Sürekli bu manzaraya karşı uçuş bittikten sonra tavla oynuyorduk. Biz de tavlayı 'Neden gökyüzüne taşımayalım?' dedik. Muhteşem bir deneyim oldu"

Yurthaber 17-04-24 11:36

Orta Doğu'da gerilim, Fed Başkanı'nın açıklamaları... Dolarda yükseliş sürüyor

Orta Doğu'da İran-İsrail arasındaki gerilim ve Fed Başkanı Jerome Powell'ın şahin açıklamalarının ardından dolardaki yükseliş de sürüyor. (17 Nisan 2024 Çarşamba günü dolar kuru ne kadar oldu?)

Finans 17-04-24 11:08

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu Müge Anlı'da annesini arıyor! Meğer İbrahim Tatlıses'in filminde oynamış... İşte o fotoğraf

Metin Akpınar'ın yıllar sonra ortaya çıkan kızı Duygu Nebioğlu şimdi de Müge Anlı canlı yayınında annesini arıyor. Annesi ile 10 yıldır görüşmediğini dile getiren Duygu Nebioğlu açıklamalarıyla ağızları açık bıraktı. Annesinin İbrahim Tatlıses filminde de oynadığını dile getiren Duygu Nebioğlu'nun annesinin fotoğrafı ilk kez canlı yayında verildi. İşte o fotoğraf...

Magazin 17-04-24 11:06

Ölen amcasını tekerlekli sandalyeyle bankaya götürdü! Kredi çektirmeye çalıştı... Çok solgun görünüyor

Brezilya'nın Rio de Janeiro'nun batı bölgesinde bir mahalle olan Bangu'daki banka şubesinde ilginç bir olay yaşandı. Erika de Souza Vieira Nunes isimli bir kadın vefat eden amcasının cansız bedenini tekerlekli sandalyeye koyarak bankaya getirdi ve kredi çektirmeye çalıştı. Bankada çalışan görevlinin durumu fark ederek polise haber vermesi üzerine Nunes tutuklandı.

Trend 17-04-24 11:06

'Görenler şaşırıyor! Robot, uzaylı diyorlar' Türkiye'de sadece 200 kişide var! Motosiklet alacakken masrafı düşünüp onu almaya karar verdi

Fekeli maden işçisi Harun Karaca İstanbul’da engelli bir arkadaşından ilham alarak öğrendiği elektrikli tek teker ulaşım aracı ile Adana ve çevresini geziyor. Trafikte kendisini robot zannettiklerini söyleyen Karaca, tek teker üzerinde hem ulaşımını sağlıyor, hem de yolların keyfini çıkarıyor. Karaca, Türkiye'de bu aracın sadece 200 kişide olduğunu belirtirken "Adana ve çevresinde tek bende var. Günlük gezme aracım bu" dedi.

Haber 17-04-24 10:49

Rahmi Koç'tan sonra Ali Koç'un eşi Nevbahar Koç'un parti paylaşımı gündemde! Efsane şarkıcıyla buluşup...

Geçtiğimiz günlerde Rahmi Koç katıldığı Küba gecesindeki keyifli anlarıyla gündeme gelmişti. Bu sefer de Ali Koç'un eşi Nevbahar Koç'un şarkıcı Cher ve mücevher tasarımcısı Lore Rodkin ile birlikte parti öncesi halleri dikkat çekti.

Magazin 17-04-24 10:35

Sosyal medyadan Türk kızlarının egosunu eleştirdi! Sözleri gündem yarattı... Allah'tan erkekler için Slav ırkı var.

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımında Türk kızlarının egosunu eleştiren bir kişi kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekti. Sosyal medyada 'nuresin34' kullanıcı adıyla paylaşım yapan genç kadının sözleri hem eleştirildi hem de takdir edildi.

Trend 17-04-24 10:12

Çalışanlar dikkat! Türkiye'de de başladı: Haftada 4 gün çalışmada sektörler belli oldu

Çalışanlar dikkat! Haftada 4 gün mesai dünya çapında yaygınlaşırken Türkiye'de de bir şirket haftada 4 gün çalışma 3 gün izin sistemine geçti, yeni dönemin ilk sonuçları geldi. 4 gün çalışma hangi sektörlerde yaygınlaşabilir, 4 gün çalışma sistemiyle ücretlerde düşüş yaşanır mı? İşte merak edilenler...

Finans 17-04-24 09:35

İYİ Parti kulisleri bu iddiayla kaynıyor! Akşener'in çevresinden telefonlar açılıyor: Cihan abi formülü rafa kalkıyor

Üzerinde kara bulutlar dolaşan İYİ Parti'nin miladına günler kaldı. Meral Akşener'in koltuğunu bırakmasından endişe duyan bir grup İYİ Partili iddiaya göre partinin parçalanmasından korkuyor! Üstelik Akşener'in yerine kim seçilirse seçilsin bunun önüne geçemeyeceği düşüncesi hakim. Akşener'in "mola" vermesini de içeren "Cihan abi" formülü çok konuşulmuştu. Bu formül rafa kalkacak gibi gözükürken Akşener'e yakın isimlerden giden telefon iddiası kulisleri hareketlendirdi.

Haber 17-04-24 09:34

8 Nisan'dan bu yana Karadeniz'de eller tetikte! Türkiye de katılıyor... NATO’dan büyük tatbikat: Deniz Kalkanı

NATO’nun Karadeniz’deki en büyük tatbikatı olan “Deniz Kalkanı” devam ediyor. 8 Nisan'da başlayan dev tatbikata 13 ülkeden onlarca savaş gemisi ve binlerce asker katılıyor. Söz konusu tatbikat Ukrayna ve Rusya'dan sonra İran ve İsrail arasındaki gerilimin tavan yaptığı günlere denk gelmesi ise dikkat çekerken "NATO'dan gövde gösterisi" yorumlarına neden oldu. Söz konusu tatbikata Türkiye de katılıyor.

Haber 17-04-24 09:11

Karakoldaki yasak aşkın altından uyuşturucu çetesi çıktı! Polis memurları görevi kötüye kullanmak suçuyla karşı karşıya

Birleşik Krallık'ın Batı Yorkshire bölgesinde görev yapan 41 yaşındaki Şef Supt Daniel Greenwood emri altındaki 24 yaşındaki PC Caitlin Howarth isimli polis memuruyla yaşadığı yasak aşkın ifşa edilmesinden sonra görevinden uzaklaştırıldı. Kendisi de uzaklaştırma cezasına çarptırılan Howarth, hapisteki bir uyuşturucu baronuyla bağlantısı nedeniyle yargılanıyor.

Trend 17-04-24 08:57

SON DAKİKA: Şampiyonlar Ligi'nde tarihi gece! Borrussia Dortmund 3 dakikada geri döndü, Barcelona evinde dağıldı... Devler Ligi'nde yarı final eşleşmesi belli oldu

Son dakika... UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final eşleşmesinde oynanan 2 dev maç muhteşem mücadelelere sahne oldu. Borussia Dortmund sahasında Atletico Madrid'i konuk ederken, Katalan devi Barcelona PSG ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmalarda son düdüklerin çalmasının ardından yarı finalin ilk eşleşmesi de belli olmuş oldu. İşte detaylar...

Spor 17-04-24 00:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan OVP açıklaması! 'Yakında duyuracağız' diyerek açıkladı: Ekonomi ekibimiz çalışmaları hazırladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçimler sonrasında yapılan ilk kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada Parlamenter sistem tartışmalarının kapandığını ifade etti. OVP ile ilgili de konuşan Erdoğan, "Ekonomi ekibimiz çalışmaları hazırladı. Yakında duyuracağız" diye konuştu.

Haber 16-04-24 18:50