Price Tag Attack Haberleri

Martı TAG uygulaması hakkında önemli karar: Korsan taşımacılık cezası iptal edildi

Martı TAG kullanıcısına verilen korsan taşımacılık cezaları, Antalya 2. İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi.

Finans 2024-01-17 15:04:40

Martı'dan İstanbul'daki 100 bin sürücüsüne özel kutlama

Ulaşım platformu Martı, İstanbul'da 100 bin TAG sürücüsüne ulaşmayı festivalle kutlayacak.

Yurthaber 2024-01-04 10:51:31

BOTAŞ açıkladı! Doğal gaza zam gelecek mi? 'Ukrayna'dan sonra Avrupa ülkeleri arasında en düşük fiyat ülkemizde'

Doğal gaza zam olacak mı? Vatandaşlar bu sorunun yanıtını merak ederken beklenen açıklama geldi. BOTAŞ, ocak ayı itibarıyla mesken ve sanayi aboneleri ile elektrik üretim amaçlı gazın satış tarifesinde değişiklik yapılmadığını bildirdi. Öte yandan kurumun internet sitesinde yer alan duyuruda, "Household Energy Price Index (HEPI) fiyatları esas alındığında halen konutlarda, Ukrayna'dan sonra Avrupa ülkeleri arasında en düşük doğal gaz fiyatı ülkemizde uygulanmaktadır." ifadeleri yer aldı

Finans 2023-12-29 11:59:12

Sosyal medyada tepki çeken görüntüler! TAG sürücüsünün anahtarını alıp tehditler savurdu: Sayın Bakan, Sayın Vali diyerek isyan etti

Taksicilerle, TAG sürücüleri arasından yaşanan kavgalara bir yenisi daha eklendi. Antalya'da çekilen görüntüler sosyal medyada kısa sürede yayıldı ve büyük tepki çekti. Gazeteci Candaş Tolga Işık, görüntüleri paylaraşarak İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Antalya Valiliğine seslendi.

Haber 2023-12-23 16:47:55

Martı Tag uygulaması hakkında önemli karar: Sürücü 'otostop' dedi, son sözü mahkeme söyledi! 'Hatır taşımacılığı' detayı...

İzmir'de mahkemeden 'Martı Tag' uygulaması hakkında önemli bir karar geldi. Uygulama üzerinden sürücü H. O.'ya ulaşan 4 kişinin de bulunduğu araç denetime takıldı. H.O. korsan taşımacılık suçlamasını reddedip araçtaki 4 kişinin otostop çektiğini söyledi. Son sözü ise mahkeme söyledi.

Haber 17-12-23 10:16

TAG Otoyolu'nda tanker dehşeti! Asfaltlama aracı ile minibüs alev aldı, ölü ve yaralılar var

Gaziantep'te TAG Otoyolu'nda freni boşalan tanker dehşet saçtı. Tankerin minibüs, kepçe ve asfaltlama aracına çarpması sonucunda asfaltlama aracı ile minibüsün alev aldı. OIayda 3 kişi yaşamını yitirdi, 11 kişi yaralandı.

Haber 22-10-23 08:10

TAG otoyolu nerede? TAG otoyolu hangi il ve ilçelerden geçiyor?

TAG otoyolunun geçtiği yerler merak edildi. TAG Otoyolu'nun Gaziantep-Şanlıurfa arasındaki bölümünde bir minibüs kamyona çarptı. İlk belirlemelere göre 5 kişinin öldüğü ve 5 kişinin de yaralandığı kaza haberinin ardından TAG otoyoluna dair bilgiler araştırılmaya başladı. Peki, TAG otoyolu nerede? TAG otoyolu hangi il ve ilçelerden geçiyor?

Haber 20-10-23 15:57

Son dakika | TAG Otoyolu'nda feci kaza: 5 kişi öldü, 17 kişi yaralandı! Ortalık savaş alanına döndü

Son dakika haberi: TAG Otoyolu'nun Gaziantep-Şanlıurfa arasındaki bölümünde bir minibüs kamyona çarptı. Kaza sonrası ortalık adeta savaş alanına döndü. Feci kazada 5 kişi hayatını kaybetti, 17 kişi yaralandı.

Haber 20-10-23 15:16

TAG Otoyolu'ndaki minibüs kazasında ilk belirlemelere göre 5 kişi öldü

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nun Gaziantep-Şanlıurfa arasındaki bölümünde meydana gelen trafik kazasında, ilk belirlemelere göre 5 kişi hayatını kaybetti.

Yurthaber 20-10-23 15:12

Mısır'da ikinci köpek balığı saldırısı! Alman turist dehşeti yaşadı! Bacağını ısırıp kalçasını kopardı...

İngiliz bir adam BBC'nin Why Sharks Attack adlı programında dalışları esnasında bir adamın yaşadığı korkunç köpek balığı saldırısını anlattı. Mısır'da yaşanan olay sırasında dalış ekibinin suyun yalnızca 5 metre derininde olduğu ifade edildi. Olay anına dair görüntüler görenlerin tüylerini diken diken etti!

Haber 20-07-23 15:18

TAG Otoyolunda 9 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı

Kaza nedeniyle kapanan otoyolun Mersin-Adana istikametinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Yurthaber 13-06-23 08:13

TAG Otoyolu'nda zincirleme trafik kazası: 2 ölü, 20 yaralı!

TAG Otoyolu'ndaki zincirleme trafik kazasında 2 kişi öldü, 20 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle kapanan otoyolun Gaziantep-Adana istikametinde ulaşım tek şeritten kontrollü sağlanıyor.

Haber 29-05-23 19:27

Katie Price minik bikinisiyle göğüslerini kontrol edemedi! Frikik vermekten son anda kurtuldu

Ünlü şov yıldızı Katie Price, küçük göğüslerle mutsuz olduğunu dile getirerek bir dizi estetik operasyon geçirmişti. Geçirdiği operasyonların sonrasında implantları olağandışı bir şekilde büyüyen Price, son göğüs estetiğinin sonuçlarını Tayland’daki tatilinde gösterdi.

Magazin 22-03-23 09:43

Gerilim yine tavan yaptı! İran, ABD ile anlaştık dedi, yalanlama gecikmedi

Yıllardır gerilim yaşayan ve birbirlerine ambargo uygulayan ABD-İran arasında son olarak mahkum takası gerginliği yaşandı. İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan, "İran ile ABD mahkum takası konusunda geçtiğimiz günlerde bir anlaşmaya vardı." açıklamasını yaptı. Bu sözler ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ned Price tarafından yalanlandı.

Haber 12-03-23 18:41

Son dakika: Martı TAG ve Martı Motosiklet'e erişim engeli

Son dakika: İstanbul 14. Asliye Ticaret Mahkemesi, İstanbul Otomobilciler Esnaf Odasının açtığı davada "Martı TAG" ve "Martı Motosiklet" uygulaması ile internet sitesine erişim engeli getirdi.

Finans 08-03-23 13:20

ABD'den deprem açıklaması: Sadece Türkiye ve Suriye değil, dünya etkilendi

ABD Dışişleri Sözcüsü Ned Price, "Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerin sadece Türkiye ve Suriye'yi değil dünyayı etkilediğini belirtti.

Haber 14-02-23 01:47

Deprem nedeniyle zarar gören TAG Otoyolu onarılıyor

ahramanmaraş merkezli depremlerde gördüğü hasar nedeniyle ulaşıma kapatılan Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nda onarım çalışmaları büyük oranda tamamlandı.

Yurthaber 07-02-23 09:07

Katie Price İngiltere'nin en büyük göğüslerine sahip olmak için bıçak altına yattı

Ünlü şov yıldızı Katie Price, geçtiğimiz aylarda bedenine büyük gelen göğüs protezini çıkarttırmasıyla gündem olmuştu. Küçük göğüsle mutsuz olan Price, İngiltere'nin en büyük göğüslerine sahip olmak için bıçak altına yattı.

Magazin 21-12-22 15:13

Erdoğan'ın sözleri dünyanın da gündeminde! ABD'den 'Türkiye' yanıtı: Üzüntü duyuyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Yunanistan hakkında verdiği son mesajın uyandırdığı geniş yankı tüm dünyada sürüyor. Erdoğan'ın Yunan basınında manşetleri kaplayan "'Tayfun Füzesi Atina'yı vuracak' diyorlar. Sen rahat durmazsan vuracak tabii" sözleri ABD'nin de gündeminde. ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ned Price, "Gerilimin tırmanmasından üzüntü duyuyoruz. Tüm müttefiklerimizden tehdit ve provokatif söylemleri acilen bırakmasını istiyoruz" diye konuştu.

Haber 13-12-22 11:54

Türkiye 'Gereğini yaparız' dedi! ABD'den açıklama geldi

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ned Price, Yunan gazetecinin 'Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu dün Yunanistan'a saldıracaklarını söyledi. Buna izin verecek misiniz?' sorusuna "NATO müttefiklerimiz arasındaki herhangi bir anlaşmazlığın diplomatik olarak çözülmesini istiyoruz" yanıtını verdi.

Haber 08-12-22 07:31

Rusya'ya hava saldırısı yapan Ukrayna'ya ABD'den uyarı: Silahları bunun için vermedik

Rusya'nın Ukrayna'ya karşı açtığı savaş devam ediyor. Son olarak Ukrayna, Rusya'daki hava üslerini vurmuştu. ABD'den ise Kiev yönetimine uyarı geldi. Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ned Price, "Ukrayna’ya sınırlarının ötesinde saldırılar düzenlesin diye destek vermiyoruz. Ukrayna’ya Rusya topraklarında kullanması için silah vermedik” dedi.

Haber 06-12-22 23:34

TAG otoyolunda feci kaza! Ortalık savaş alanına döndü: Ölü ve yaralılar var

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyolunda otomobilin tıra arkadan çarpması sonucu meydana gelen feci kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 2'si ağır 5 kişi de yaralandı. Yaralılar ise kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Öte yandan kazanın yaşandığı bölge adeta savaş alanına döndü.

Haber 02-12-22 21:37

Kuzey Kore kıtalararası balistik füze denemesi yaptı! ABD'den kınama geldi

Kuzey Kore'nin Japon Denizi istikametine doğru yeni bir kıtalararası balistik füze denemesi yaptı. ABD Dışişleri Bakanlığı, Kuzey Kore'nin balistik füze fırlatmasını kınadı. ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ned Price, "Kuzey Kore'yi daha fazla provokasyondan kaçınmaya ve sürekli ve somut bir diyaloga girmeye çağırıyoruz." ifadelerini kullandı.

Haber 18-11-22 20:37

Martı CEO'su Oğuz Alper Öktem'den Eyüp Aksu'ya hodri meydan: Kellemi ortaya koydum

Elektrikli scooter uygulaması Martı ile İstanbul Taksiciler Odası arasındaki gerginlik sosyal medyaya da taşındı. Martı'nın kurucusu ve CEO'su Oğuz Alper Öktem, İstanbul Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu tarafından tehdit edildiğini öne sürdü. Yeni duyurdukları ‘Tek Araçla Gidelim (TAG)’ platformunun ‘korsancılık’ olduğunu öne sürüp yargıya da başvuran Aksu'ya sert sözlerle seslenen Öktem, "Adaletin üzerinde değilsin, ailemi tehdit edemezsin. Kellemi ortaya koydum, hodri meydan" dedi.

Haber 15-11-22 21:26

Azerbaycan ile Ermenistan anlaştı! ABD'den açıklama geldi

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ned Price, Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov ve Ermenistan Dışişleri Bakanı Ararat Mirzoyan, ABD’nin başkenti Washington DC’de dün yaptığı görüşmeye ilişkin, “Dışişleri bakanları müzakereleri hızlandırma konusunda anlaştılar" dedi.

Haber 08-11-22 23:22

Dünyanın gözü Türkiye'de! ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü'nden çok konuşulacak sözler: 'Türklere güvenimiz sonsuz'

Rusya'nın Karadeniz Tahıl Girişimi anlaşmasından çekilmesi dünyada yankı uyandırdı. Konuyla ilgili konuşan ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ned Price, Ukrayna tahılını ülke dışına çıkarmak üzere Karadeniz Tahıl Girişimi'nin yerini alabilecek bir alternatif olmadığını söyledi. Price, Türkiye'nin bu konudaki çabalarına ilişkin "Karadeniz Tahıl Girişimi konusunda Türklere güvenimiz sonsuz." diye konuştu.

Haber 01-11-22 00:13

Katie Price çırılçıplak banyodan paylaştı! “İstemediğin bir şey görebilirsin”

Ünlü şov yıldızı Katie Price sosyal medyadaki cesur paylaşımları ve estetik operasyonlarıyla popüler olmayı başardı. Yetişkinlere özel olrak hazırlanan bir sosyal medya uygulamasında seksi fotoğraf ve videolarını abonelerine satan Price, Instagram hesabının hikaye bölümünden duşun içinde çırılçıplak çekilen anlarını paylaştı. Ünlü isim hayranlarını “İstemediğin bir şey görebilirsin” diyerek uyarmayı ihmal etmedi.

Magazin 01-10-22 10:58

Muhabirin sorusu karşısında neye uğradığını şaşırdı! ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Price'tan Yunanistan'a çifte standart itirafı

Yunanistan ve ABD'nin Ege Denizi'ndeki provokasyonlarıyla ilgili ABD Dışişleri Bakanlığı'ndan dikkat çeken bir açıklama geldi. Bakanlık Sözcüsü Ned Price, Yunanistan'a çifte standart uygulandığını kabul etti. Price, basın toplantısında Amerikalı gazetecinin sorusu karşısında ise ne diyeceğini bilemedi. İşte haberin detayları...

Haber 29-09-22 02:09

ABD'den kaçamak yanıt! Yunanistan'ın tahriklerine sessiz kaldılar

Yunanistan'ın Ege Denizi'ndeki Gayri Askeri Statüdeki Adalar'a (GASA) zırhlı birlik çıkarmasının yankıları sürerken ABD'den konuyla ilgili dikkat çeken bir açıklama yapıldı. ABD Dışişleri Sözcüsü Ned Price, "NATO içerisinde gerilimi artırabilecek eylemlerin zamanı değil" ifadelerini kullandı.

Haber 27-09-22 01:21

TAG Otoyolu'nda tüneldeki fanın yola düşmesi sonucu Adana-Gaziantep yönünde ulaşım durdu

TAG Otoyolu'nda tüneldeki fanın yola düşmesi sonucu Adana-Gaziantep yönünde ulaşım durdu

Yurthaber 30-08-22 21:59

Gaziantep'teki trafik kazasına karışan otobüs hız sınırını aşmış

Otobüsler için belirlenen hız limitinin 100 kilometre olduğu TAG Otoyolu'ndaki kazaya karışan otobüsün takografının 130 kilometre hızla kayıt aldığı öğrenildi

Yurthaber 22-08-22 10:18

Atık çamur nedeniyle kapanan TAG Otoyolu ulaşıma açıldı

"Atık çamur" nedeniyle kapanan TAG Otoyolu ulaşıma açıldı

Yurthaber 30-07-22 08:30

GÜNCELLEME 2 - Atık çamur nedeniyle kapanan TAG Otoyolu'nda temizlik çalışması sürüyor

Gaziantep Valisi Davut Gül: - "Bugün de şöyle 3-4 saat içinde buranın normale döneceğini tahmin ediyoruz. Belki çalışmalar biraz sürer ama akşama doğru açılacak inşallah" DETAYLAR EKLENDİ

Yurthaber 29-07-22 13:03

GÜNCELLEME - Atık su birikintisi nedeniyle kapanan TAG Otoyolu'nda temizlik çalışması sürüyor

Gaziantep Valisi Davut Gül: - "Bugün de şöyle 3-4 saat içinde buranın normale döneceğini tahmin ediyoruz. Belki çalışmalar biraz sürer ama akşama doğru açılacak inşallah" VALİNİN AÇIKLAMASI EKLENDİ

Yurthaber 29-07-22 07:44

TAG Otoyolu'nda korkunç görüntü! Atık sızdı, facianın boyutu gün ağarınca ortaya çıktı

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'na sızan atık korkunç görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu. Gaziantep batı ve kuzey girişleri arasındaki bölgeye sanayi bölgesinden gelen atığın boyutu gün ağarınca ortaya çıktı. Bir TIR'ın da içerisinde mahsur kaldığı atığı temizleme çalışmaları 9 saattir sürerken Vali Gül, “3-4 saat içerisinde yolun normale döneceğini tahmin ediyoruz” dedi.

Haber 29-07-22 07:28

Atık su birikintisi nedeniyle kapanan TAG Otoyolu'nda temizlik çalışması başlatıldı

Açılan alternatif yollar sayesinde oluşan uzun araç kuyruğu sona erdi

Yurthaber 29-07-22 01:42

GÜNCELLEME 2 - Atık su tesisindeki arıza nedeniyle TAG Otoyolu'nda ulaşım aksadı

Bazı araçlar, otoyolda biriken suda mahsur kalırken, arama-kurtarma ekipleri bölgede hazır bekletiliyor - Gaziantep Valisi Davut Gül: - "Arkadaşlarımız yolu açmak için çalışmalara devam ediyor" DETAYLAR VE VALİNİN AÇIKLAMASI EKLENDİ

Yurthaber 28-07-22 23:16

Gecenin karanlığında birden otoyolu kapladı! Görünce arabayı bırakıp kaçtım

Atık su tesisindeki arıza nedeniyle Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu'nda (TAG) ulaşım aksadı. Bazı araçlar, otoyolda biriken suda mahsur kaldı. İçerisinde bazı vatandaşların bulunduğu bir otomobilin suyun içerisinde kaldığı ihbarı üzerine bölgeye arama kurtarma ekipleri sevk edildi.

Haber 28-07-22 22:35

GÜNCELLEME - Atık su tesisindeki arıza nedeniyle TAG Otoyolu'nda ulaşım aksadı

Bazı araçlar, otoyolda biriken suda mahsur kaldı - İçerisinde bazı vatandaşların bulunduğu bir otomobilin suyun içerisinde kaldığı ihbarı üzerine bölgeye arama kurtarma ekipleri sevk edildi DETAYLAR VE GÖRGÜ TANIĞI AÇIKLAMASI EKLENDİ

Yurthaber 28-07-22 22:15

Atık su tesisindeki arıza nedeniyle TAG Otoyolu'nda ulaşım aksadı

Bazı araçlar, otoyolda biriken suda mahsur kaldı

Yurthaber 28-07-22 21:51

Take profit ne demek? Take profit emri nedir?

Piyasada sıkça karşılaşılan take profit terimi, Türkçeye kar al olarak çevrilmektedir. Bu emir sayesinde ileriye dönük bir fiyat belirlenmesi ve yazılan fiyata ulaşıldığı zaman pozisyonun otomatik olarak kapatılması söz konusudur. Take profit emri ne demek, take profit price nedir?

Finans 25-07-22 21:58

Türkiye’nin olası Suriye operasyonuyla ilgili açıklama tartışmalara neden oldu! Price soruları yanıtlayamadı

Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyindeki terör örgütü hedeflerine yönelik olası operasyonuyla ilgili ABD'den gelen açıklama tartışmaya neden oldu. ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ned Price, olası operasyona yönelik açıklamalarında kullandığı 'mevcut ateşkes hatlarının korunması' ifadesiyle kastının ne olduğu sorularını yanıtlayamadı.

Haber 22-07-22 07:26

TAG otoyolunda feci kaza! Ölü ve yaralılar var...

Tarsus-Adana-Gaziantep otoyolunda seyir halindeki bir otomobil TIR'ın altına girdi. Feci kazada bir kişi ölürken, ikisi ağır 7 kişi de yaralandı.

Haber 22-06-22 18:32

Apple'ın 2021'de tanıttığı AirTag'e Huawei'den rakip: Huawei Tag yolda olabilir

ABD'li teknoloji devi Apple, takip aksesuarı AirTag'i 2021 yılında tanıtmış ve piyasaya sürmüştü. Şimdi, Çinli teknoloji devi Huawei'nin Huawei Tag adında bir takip aksesuarı tanıtabileceği öne sürüldü.

Haber 09-05-22 16:52

Gaziantep Valisi Gül, TAG Otoyolu'nda bayram öncesi trafik denetimlerine katıldı

Gaziantep Valisi Gül, TAG Otoyolu'nda bayram öncesi trafik denetimlerine katıldı

Yurthaber 30-04-22 12:56

ABD'den flaş açıklama: Türkiye ile F-35 programı yeniden gündeme gelebilir

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ned Price, F-35 savaş uçaklarıyla ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. Price, Rusya'nın Ukrayna'daki saldırılarını "önceden tasarlanmış bir terör kampanyası" olarak nitelendirdi. Türkiye'nin önemli bir NATO müttefiki olduğunu vurgulayan Price, "Türk ortaklarımızla bir dizi ortak çıkarlarımız var. Şu an hala uzak olmasına rağmen F-35 programı söz konusu olduğunda bunun yeniden gündeme geleceğini düşünüyorum" dedi.

Haber 19-04-22 00:18

ABD: “Taleban’ın Geri Adımı Verilen Sözlere İhanet”

ABD Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Ned Price, Taleban’ın Afganistan’da liselerin kız öğrencilere kapalı kalmaya devam edeceği açıklamasını “Afgan halkı ve uluslararası topluma verilen taahhütlere bir ihanet’’ olarak niteledi

Haber 24-03-22 02:20

Rus muhalif Navalnıy'ın hapis cezası almasına ABD'den sert tepki

Rusya'da tutuklu bulunan Rus muhalif lider Aleksey Navalnıy'a, Moskova yönetimi tarafından hapis cezası verilmesine ABD'den tepki geldi. ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ned Price yaptığı yazılı açıklamada, söz konusu kararın siyasi motivasyonlarla alındığını ve haksız olduğunu savundu.

Haber 23-03-22 00:36