Priti Patel Haberleri

SON DAKİKA | İsrailli Bakan Itamar Ben-Gvir'den akılalmaz çağrı: 'Bir an bile durmayın, çok daha fazlası yolda'

İsrail, Gazze'yi vurmayı devam ediyor. Her geçen dakika bölgedeki kriz daha derinleşirken İsrailli aşırı sağcı Miras Bakanı Eliyahu'nun 'nükleer bomba' çıkışı gündem olmuştu. Tepkileri beraberinde getiren bu çıkışa ABD'den ilk açıklama geldi. ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcü Yardımcısı Vedant Patel söz konusu açıklamayı kabul edilemez olarak yorumladı. Öte yandan İsrailli Bakan Itamar Ben-Gvir, Yahudilere silahlanma konusunda çağrı yaparak "Bir an bile durmayın" dedi.

Haber 2023-11-07 13:34:58

Hintli çift, Kuşadası'nda 3 gün 3 gece süren düğünle evlendi

İngiltere'nin başkenti Londra'da yaşayan Ayesha-Jaden Patel çifti, Aydın'ın Kuşadası ilçesinde Hindistan geleneklerine göre yapılan ve 3 gün 3 gece süren düğünle dünyaevine girdi.

Yurthaber 2023-06-16 13:48:58

ABD'den Çin'le yaşanan gerilim hakkında yeni açıklama: Devam edeceğiz

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcü Yardımcısı Vedant Patel, 4 Haziran'da Tayvan Boğazı'ndan geçen ABD muhribinin Çin'e ait savaş gemisince taciz edilmesiyle ilgili, ABD'nin daha önce de uluslararası hukuk uyarınca Tayvan Boğazı'nda operasyonlarda bulunduğunu belirterek, "Uluslararası hukukun izin verdiği her yerde uçmaya, seyre ve çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

Haber 2023-06-05 23:00:06

ABD'den 14 Mayıs seçimleri yorumu: Çalışmaya devam edeceğiz

Türkiye'de, 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimlerine ilişkin ABD'den açıklama geldi. ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcü Yardımcısı Vedant Patel, günlük basın toplantısında, "Türk halkı tarafından seçilen her hükümetle birlikte çalışmaya ve bu ilişkileri derinleştirmeye, işbirliği ve ortak öncelikler üzerinde çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Haber 2023-05-08 21:55:33

Ünlü oyuncu Dev Patel bıçaklı saldırıya karıştı

'Milyoner' filmiyle yıldızı paylayan Hint asıllı İngiliz oyuncu Dev Patel, Avusturalya'da bıçaklı bir saldırıya şahit oldu.

Magazin 03-08-22 15:43

İngiltere Julian Assange’ın ABD’ye İadesini Onayladı

WikiLeaks adlı “gizli istihbarat haberleri” sitesinden yayınladığı dosyalar nedeniyle ABD’nin peşine düştüğü Julian Assange’ın iade emri, İngiltere İçişleri Bakanı Priti Patel tarafından imzalandı

Haber 17-06-22 20:47

İngiltere'den Julian Assange kararı! İçişleri Bakanı Priti Patel onayladı: WikiLeaks kara bir gün” dedi

İngiltere hükümetinden WikiLeaks’ın kurucusu Julian Assange hakkında karar çıktı. İngiltere İçişleri Bakanı Priti Patel, Assange ABD’ye iade edilmesini öngören kararı onayladı. WikiLeaks aracılığıyla 2010 yılında çok sayıda gizli ABD askeri kayıtları ve diplomatik yazışmaları yayınlamak ve bu şekilde bazı kişilerin hayatını tehlikeye atmakla suçlanan Julian Assange, İngiltere'ye teslim edilmeden önce 7 yıl boyunca İngiltere’deki Ekvador büyükelçiliğindeki bir odada yaşamak zorunda kalmıştı.

Haber 17-06-22 14:48

Julian Assange için bakanlık önünde eylem! ABD'ye iade etmeyin

İnsan hakları ve basın özgürlüğü savunucuları, İngiltere İçişleri Bakanı Priti Patel'den WikiLeaks'in kurucusu Julian Assange'ın ABD'ye iadesini durdurmasını istedi. İçişleri Bakanlığı önünde yapılan gösteride "Assange'ı serbest bırakın", "İadeye hayır" sloganları atıldı.

Haber 17-05-22 22:34

İngiltere İçişleri Bakanı, sığınmacıların Ruanda'ya gönderilmesi planını savundu

İngiltere İçişleri Bakanı Priti Patel, hükümetin ülkedeki sığınmacıları Ruanda'ya gönderme planına yönelik eleştirilere, eleştiri getiren insanların başka bir çözüm sunamadıklarını söyleyerek karşılık verdi.

Haber 18-04-22 06:35

İngiltere, zengin yabancılara verilen yatırımcı vizesini kaldırılıyor

İngiltere'de hızlandırılmış oturum hakkı sağlayan Tier 1 yatırımcı vizesi, dolandırıcılığın önüne geçmek adına kaldırılıyor. İçişleri Bakanı Priti Patel, en az 2 milyon sterlin yatırım yapanlar için geçerli "Tier 1" vizesinin sonlandırılmasının, kara para ve dolandırıcılığa karşı alınacak sıkı önlemlerin başlangıcı olduğunu söyledi.

Haber 17-02-22 20:53

Skandal olay! Metaverse dünyasına giren kadın, 3 erkek tarafından tacize uğradı

Metaverse, son dönemin en çok konuşulan konusu olmaya devam ederken, skandal boyutundaki bir taciz olayı herkesi şoke etti. Facebook'un Horizon Venues metaverse'üne giren 43 yaşındaki dört çocuk annesi Nina Jane Patel, metaverse dünyasında 3 erkek tarafından taciz edildi.

Haber 30-01-22 15:15

İngiltere, Hamas'ı 'terör örgütü' ilan etti

İngiltere hükümeti bugünden itibaren geçerli olmak üzere Gazze Şeridi'nde yönetimde olan Filistin siyasi yapılanması Hamas'ı "terör örgütü" ilan etti. İngiltere daha önceki değerlendirmelerinde Hamas'ın sadece silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugaylarını bu kapsama almıştı. İngiltere İçişleri Bakanı Priti Patel artık Hamas'ın bütünüyle "terör örgütü" olarak tanımlandığını açıkladı.

Haber 26-11-21 15:03

Fransa, İngiltere Başbakanı Johnson'ın göçmen mektubuna kızdı, görüşmeleri iptal etti

Fransa İçişleri Bakanı, İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın Fransa'ya Manş Denizini geçen göçmenleri geri alma çağrısının ardından, İngiliz mevkidaşı Priti Patel ile görüşmelere son verdi. .

Haber 26-11-21 11:29

İngiltere Hamas'ı terör örgütü ilan ediyor

İngiltere İçişleri Bakanı Patel, Hamas'ın terör örgütü ilan edilmesi için yasal sürecin başlatıldığını duyurdu.

Haber 19-11-21 18:23

İngiltere Göçmen Botlarını Fransa'ya Yönlendirecek

İngiliz basını, İçişleri Bakanı Priti Patel’in, göçmen botlarını Fransa’ya yönlendirme planının hükümetçe onaylandığını yazdı. Haber Londra’daki G7 içişleri bakanları toplantısında gerilime yol açtı

Haber 09-09-21 22:05

İngiltere Kaçak Geçişler İçin Yunan Adasına Bakan Gönderdi

İngiltere İçişleri Bakanı Priti Patel Yunan makamlarıyla yasadışı göçün nasıl önlenebileceğini görüşmek için bölgeye iki günlük ziyaret gerçekleştirdi. Bir gün öncesinde İngiltere sahillerinde, bir gün içinde 21 şişme botla kaçak geçiş yapan 482 göçmenle yılın rekoru kırıldı

Haber 07-08-21 00:23

Dünyanın en uzun saçlı kızı Patel, 12 yıl sonra saçını kestirdi!

Hindistanlı Nilashi Patel, 12 yıl sonra ilk kez saçını kestirdi. Dünyanın en uzun saçlı genci olma ünvanını elinde tutan 18 yaşındaki Patel'in saçına yıllardır hiç makas değmemişti.

Haber 18-04-21 13:54

İngiltere’den tartışma yaratacak göçmen planı

İngiltere İçişleri Bakanı Priti Patel, ülkedeki yasa dışı göçmen sorununu çözmek için yeni bir plan hazırlığında. Patel'in planları arasında göçmenleri Türkiye'ye göndermek de bulunuyor.

Haber 18-03-21 14:39

İngiltere Başbakanı Johnson personeline kaba davranmakla suçlanan İçişleri Bakanı Patel’e destek verdi, danışmanı istifa etti

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, bakanlık personeline kaba davrandığı iddialarıyla ilgili olarak hakkında soruşturma açılan İçişleri Bakanı Priti Patel'e destek verince, soruşturmayı yürüten danışmanı istifa etti.

Haber 20-11-20 17:16

İngiltere İçişleri Bakanı Patel'den köle taciri Colston'ın heykelinin yıkılmasına tepki: Utanç verici bir vandallık

İngiltere İçişleri Bakanı Priti Patel, Bristol'da ünlü İngiliz köle taciri Edward Colston'ın kentte onlarca yıldır tartışma yaratan heykelinin dün protestocular tarafından yıkılıp nehre atılmasını "son derece utanç verici" diye niteledi.

Haber 08-06-20 12:08

İngiltere’de Göçmen Alımına 70 Puan Şartı

İçişleri Bakanı Prita Patel, ekonomi dünyasının merakla beklediği yeni göçmen politikasını ana hatlarıyla paylaştı. Bu yeni sistemin onlarca yıl geçerli olacağını belirten Patel, göçmen sayısı ne olursa olsun gelmek isteyenlerin bu puanları tutturma zorunluluğunun altını çizdi

Haber 19-02-20 22:43

Tek isteği tedavi olmak!

Shubham Patel isimli 23 yaşındaki genç yüzündeki deformasyon sebebiyle zor bir hayat yaşıyor.

Trend 05-12-19 10:39

Hintli gazeteciler, Bodrum’u anlatacak

Kültür ve Turizm Bakanlığı Yeni Delhi Kültür ve Tanıtma Müşavirliği ve Bodrum Tanıtma Vakfı-BOTAV işbirliğiyle Bodrum’a gelen Hintli medya temsilcileri, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ı makamında ziyaret etti.Çoğunluğu ‘düğün’ temalı internet sitelerinin yazarı olan konuklar, Bodrum’da Hint düğünlerine ev sahipliği yapabilecek tesisleri dolaştılar, kentin en güzel mekanlarını ve tarihi yerlerini keşfettiler.Hindistan’ın en fazla okunan online platformları Wed Megood’dan Soha Kala, The Wedding Vows’dan Nithyavathi Murali Gopala Krishnan, Shaadi Saga’dan Manish Garg ve Niraj Asishkumar Patel ile Wedding Affair’dan Rajnish Kumar Rathi ile Türk Hava Yolları Yeni Delhi temsilcisi Ritika Seth’ten oluşan heyet, Bodrum’u gezdi.

Yurthaber 23-08-19 12:05

Boris Johnson kabinesindeki önemli bakanlıklara atamalar belli oldu

Başbakan Boris Johnson kabinesindeki önemli bakanlıklara atamaları gerçekleştirdi - Üç bakan koltuklarını korurken, aralarında Priti Patel, Dominic Raab ve Gavin Williamson'ın da olduğu bazı eski bakanlar da yeniden göreve getirildi

Haber 24-07-19 23:55

İsrail'deki gizli görüşmeleri nedeniyle istifa eden bakan Johnson kabinesinde

Başbakan Boris Johnson, İçişleri Bakanlığına İsrailli yetkililerle gizli temaslarının ortaya çıkmasının ardından, Uluslararası Kalkınma Bakanlığından istifa ettirilen Priti Patel'i getirdi - Johnson, Dışişleri Bakanlığına da eski Brexit Bakanı Domici Raab'ı atarken, Brexit Bakanı Stephen Barclay koltuğunu korudu

Haber 24-07-19 21:17

Londra'da Filistin Fuarı

El-Aksa Dostları Başkanı İsmail Patel: - "Filistin Fuarı, Filistin halkının tarihini, kültürünü, mirasını kamuoyu gündemine taşımayı amaçlıyor" - "Bütün bunlar işgalle elinden alındı. İngiltere de bunda merkezi bir rol oynadı. Bu mesajın İngiliz halkına ulaştırılması kritik öneme sahip"

Haber 06-07-19 20:30

ABD vize başvurularında, sosyal medya hesaplarının incelenmesi şartı eleştiriliyor

New York Üniversitesi Adalet İçin Brennan Merkezi'nde Özgürlük ve Ulusal Güvenlik Programı Eş Başkanı Faiza Patel: - "(Trump yönetimi) Müslümanlara vize yasağında 'aşırı inceleme' düşüncesi vardı, şimdi bu fikir vize başvurularında sosyal medya hesaplarının incelemesi şeklinde ortaya çıkıyor" - "ABD'ye yolu düşecek insanlar bilgilerinin toplanma korkusuyla kendilerini ifadede sınırlamalar getirecek, bunun ABD'de de dolaylı yansımaları olacak" - "Sosyal medyada paylaşılan her türlü bilginin güvenilir analizini yapabilecek teknolojiye sahip değiliz" - "Bu sistem, hükümetin tehlikeli teröristleri bulmasına yardımcı olmayacak sadece insanların konuşma ve örgütlenme özgürlüğüne müdahale etmekle kalacak" - "Sosyal medya hesaplarını inceleyen resmi kuruluşlar kendi iç denetimleri, toplumdaki insan hakları örgütleri ve Kongre tarafından sürekli denetlenmelidir"

Haber 27-06-19 11:41

Dünyanın en iyi 50 öğretmen listesindeki Türk ve ABD'li iki öğretmen buluştu

HİNT asıllı işadamı Sunny Varkey’in eğitim alanında projeler geliştirmek amacıyla kurduğu ve onursal başkanlığını ABD eski Başkanı Bill Clinton’ın üstlendiği Varkey Gems Vakfı'nın 'Küresel Öğretmen Ödülü Komitesi'nce geçen yıl dünyanın en iyi 10 öğretmeni arasında gösterilen Samsunlu Nurten Akkuş’u, aynı vakıf tarafından ilk 50 arasında gösterilen Amerikalı öğretmen Akash Patel ziyaret etti.

Haber 14-03-19 15:33

Dünyanın en iyi 50 öğretmen listesindeki Türk ve ABD'li iki öğretmen buluştu

HİNT asıllı işadamı Sunny Varkey’in eğitim alanında projeler geliştirmek amacıyla kurduğu ve onursal başkanlığını ABD eski Başkanı Bill Clinton’ın üstlendiği Varkey Gems Vakfı'nın 'Küresel Öğretmen Ödülü Komitesi'nce geçen yıl dünyanın en iyi 10 öğretmeni arasında gösterilen Samsunlu Nurten Akkuş’u, aynı vakıf tarafından ilk 50 arasında gösterilen Amerikalı öğretmen Akash Patel ziyaret etti.

Haber 14-03-19 14:05

Dünyada ruh sağlığı hastalıkları artıyor

Uzmanlar tarafından yapılan bir araştırmada dünyanın her ülkesinde ruh sağlığı bozukluklarında artış olduğu tespit edildi - Raporun başyazarı Harward Tıp Okulundan Profesör Vikram Patel: - "Durum aşırı derecede vahim ama hiçbir ülke bu konuda yeterince yatırım yapmıyor. İnsanlarda ruh sağlığı kadar başka hiçbir sağlık durumu ihmal edilmedi"

Haber 11-10-18 00:42

Türk firmasından Güney Afrika’ya yatırım

DHT Holding, Güney Afrika’nın önde gelen demir-çelik fabrikası CİSCO’yu 42 milyon dolara satın aldı - Güney Afrika Ekonomik Kalkınma Bakanı Ebrahim Patel: - "Türk yatırımcıları buraya bekliyoruz. Kapılarımız kendilerine sonuna kadar açık"

Haber 30-05-18 19:40

İsrail ile gizli temas skandalı İngiliz bakanı nasıl istifaya götürdü?

İngiltere Uluslararası Kalkınma Bakanı Priti Patel, Ağustos ayında aile tatili sırasında İsrail'de hükümet yetkilileriyle yaptığı gizli temasların ortaya çıkmasının ardından istifa etti. Peki İngiltere'de büyük tartışma yaratan bu siyasi skandal nasıl ortaya çıktı? Merak edilenleri dört başlık altında derledik.

Haber 09-11-17 15:02

İngiltere hükümetinde bir bakan daha istifa etti

İngiltere’de Kalkınma Bakanı Priti Patel, İsrailli yetkililerle İngiliz hükümetinin bilgisi olmaksızın yaptığı görüşmelerin ortaya çıkmasının ardından istifa etti.

Haber 09-11-17 13:03

İngiltere'deki skandal Uluslararası Kalkınma Bakanı'nı istifa ettirdi

İsrailli yetkililerle gizli temasları ortaya çıkan İngiltere Uluslararası Kalkınma Bakanı Priti Patel görevinden istifa etti. Patel resmi ziyaret için Uganda'da bulunuyordu. Başbakan Theresa May tarafından acil olarak geri çağırılmıştı.

Haber 09-11-17 04:55

Sarıgöl’ün Altyapısı Masaya Yatırıldı

MASKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Daire Başkanı Hasan Patel, Sarıgöl’e ziyaret düzenleyerek Sarıgöl Belediye Başkanı Necati...

Yurthaber 30-03-17 16:56

Maski’nin Çalışmaları Yakın Takipte

MASKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Daire Başkanı Hasan Patel, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ile birlikte...

Yurthaber 29-03-17 18:59

Maski’den Alaşehir’deki Yatırımlara Yerinde İnceleme

Manisa Su İşleri ve Kanalizasyon İdaresi MASKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Daire Başkanı Hasan Patel, Alaşehir...

Yurthaber 09-03-17 18:05

İngiltere'den Yemen'e insani yardım açıklaması

İngiltere Uluslararası Kalkınma Bakanı Priti Patel, savaşın büyük yıkıntıya neden olduğu Yemen'e insani yardımı artıracaklarını açıkladı. Hükümete Suudi Arabistan'a silah satışlarını onaylaması nedeniyle eleştirilerse sürüyor.

Haber 22-09-16 03:45

Hindistanlı Patel, İslam’ı seçti

Türkiye’ye sığınmacı olarak gelen ve Gaziantep’e yerleşen Hindistanlı Sher Ans Patel, Müslüman olmaya karar verdi....

Yurthaber 03-06-11 14:07