Prof. Dr. Teoman Duralı Haberleri

Prof. Dr. Teoman Duralı, İstanbul Üniversitesinde sempozyumla anıldı

Deniz Duralı: - "Babam buraya bir öğrenci olarak girdi ve bir hoca olarak emekliliğine kadar burada bulundu. Son yolculuğuna da buradan uğurlanarak başladı" - Prof. Dr. İhsan Fazlıoğlu: - "Teoman hocaya göre çağdaş sömürüyü esas alan çağdaş medeniyetin esas amacı insanı bir çiftlik hayvanına dönüştürmek"

Yurthaber 07-02-2022 14:51

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Teoman Duralı'nın ismi oraya verilecek... (Teoman Duralı kimdir?)

Son dakika haberine göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri Töreni'nde yaptığı konuşmada, 7 Aralık'ta hayatını kaybeden filozof ve akademisyen Teoman Duralı'nın adının, Zonguldak Filyos bölgesindeki kavşak-tünel düzenlemesinin olduğu yere verileceğini açıkladı. Erdoğan ayrıca, "2053 vizyonumuzun ana taşıyıcısı ise eğitim ve kültür olacaktır." dedi.

Haber 21-12-2021 15:20

Prof. Dr. Teoman Duralı hayatını kaybetti

Cumhurbaşkanlığı Kültür Sanat Büyük Ödülü sahibi Prof. Dr. Teoman Duralı, 74 yaşında hayatını kaybetti.

Haber 07-12-2021 09:35

Prof. Dr. Teoman Duralı kimdir, neden öldü? Teoman Duralı kaç yaşındaydı, aslen nereli?

Prof. Dr. Teoman Duralı'nın vefat haberi sonrası kim olduğu ve hayatı araştırılıyor. Teoman Duralı, son olarak TRT 2 ekranlarında "Felsefe Söyleşileri" programını sunmaktaydı. Ünlü profesörün ölüm sebebi merak ediliyor. Peki Prof. Dr. Teoman Duralı kimdir, neden öldü? Teoman Duralı kaç yaşındaydı, aslen nereli? İşte merak edilenler...

Haber 07-12-2021 00:47