Profesör Haberleri

Listede adını görenler şaşırdı! Profesör muhtar azası adayı oldu 'Muhtar olmayı düşünmüyorum'

Elazığ’da doğup büyüdüğü mahallesine hizmet etmek isteyen Prof. Dr. Ulvi Demirel, 4’üncü sıradan muhtar azalığı için aday oldu.

Haber 07-03-2024 15:38

'Torbacı değilim, profesörüm' dedi ama gerçekler öyle çıkmadı: Mağdurları böyle zorlamış

Prof. Dr. Süleyman Salih Zoroğlu tarafından ketamin enjekte edilen çocuk hastalar, "Çoklu Kişilik Bozukluğu" teşhisiyle babaları tarafından cinsel istismara maruz kaldıklarına inandırılıyordu. Onlarca mağdurun olan 'Profesör kabus'un yeni bir suçu daha ortaya çıktı. Zoroğlu'nun mağdur bir çocuğu ilaç çalması için zorladığı belirlendi.

Haber 02-03-2024 09:04

Skandal iddia! Üniversiteden profesörlük kadrosu için adrese teslim şart

Sakarya Üniversitesi'nin akademik personel alımları için ilana çıkılan kadrolarda skandal bir durum yaşandı. Başvuru tarihi dün sona eren ilanlarda adrese teslim şart ihtiva ettiği gerekçesiyle şikayet edilen iki ilanın iptal edildiği ve diğer ilanlarda da benzer şartların olduğu ancak iptal edilmediği görüldü. Eski Türk Dili Anabilim Dalı Profesörlük kadrosu için 'geleneksel Türk okçuluğu alanında çalışmalara sahip olmak' şartı istendi.

Haber 13-01-2024 18:26

Malatya'da otobüs kazasında hayatını kaybeden profesör için üniversitede tören düzenlendi

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süleyman Savaş Hacıevliyagil için üniversitede tören düzenlendi.

Yurthaber 03-01-2024 14:06

Profesör Yılmaz, 'İstanbul depremi kaçınılmaz' dedi ve bir ili daha uyardı!

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Maden Fakültesi Jeoloji ve Endüstri Mühendisliği emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Yücel Yılmaz, İstanbul depremiyle ilgili konuştu. Yılmaz, "İstanbul ve çevresini etkileyecek deprem olacak mı? Evet, kaçınılmaz. İstanbul çevresini etkileyecek çok büyük bir deprem olacak, İstanbul'u buna hazırlamak gerekiyor" dedi.

Haber 19-10-2023 20:17

Kardeşini darbeden profesörden öç almaya gelmiş! İlahiyat fakültesinde kanlı saldırı: Bir gün öncesinde tuvalette birbirlerine girmişler

Üniversitede iki profesör arasında yıllara dayanan husumet geçtiğimiz günlerde feci patlak verdi. İlahiyat fakültesinde geçen olayda, Prof. Dr. Tahir Uluç, odasına Prof. Dr. G. A. ile onun kardeşi İzzet A. geldiğinde silahlı saldırıya uğrayarak yaralanmıştı. İki profesör arasındaki husumetin geçmişteki bir 'izin' anlaşmazlığından ileri geldiği ortaya çıktı. Profesörlerin bir gün öncesinde tuvalette karşılaştıklarında kozlarını paylaştığı öğrenildi.

Haber 06-10-2023 08:32

'Anne hoparlörde gizli kamera var' Prof. Dr. Salih Zoroğlu ile ilgili korkunç iddialar! Oyuncak kamyonete saklanmış 'Sana hepsi birlikte saldırdı' mesajıyla...

Sosyal medya, Prof. Dr. Salih Zoroğlu ile alakalı ortaya atılan iddiaları konuşuyor. Korkunç iddialara göre profesör, çocuk hastalarını ilaç ve telkinlerle etkileyerek ailelerini cinsel istismarla suçlamakla itham ediliyor. Bu iddialardan birinde; bir annenin kızının yaşadıklarını anlattığı olayda profesörün çocuk hastası aracılığıyla eve, bir oyuncak kamyonet hoparlör içerisinde gizli kamera yerleştirttiği söylendi ve o kameranın görüntüleri ortaya çıktı. İşte dehşete düşüren ayrıntılar...

Haber 27-09-2023 11:08

Cerrahpaşa'da profesörden öğrencisine iğrenç taciz! 'Seni köşede sıkıştırmaktan ve başka şeyler yapmaktan...'

Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde iddiaya göre Prof. Dr. H.K., başörtülü öğrencisi A.S.’ye, "Saçlarını hayal etmek istiyorum. Türbanını açınca nasıl görüneceğini merak ediyorum. Beni rahatsız eden bir güzelliğin var. Erkeklere köşede seninle öpüşebilecek izni vermeyeceğinden sevgilin olmuyordur. Seni köşede sıkıştırmaktan ve başka şeyler yapmaktan daha medeni bunları sana söylemem" diyerek sözlü tacizde bulundu. 3 ay görevden uzaklaştırılan H.K. hakkında başka taciz şikayetleri de olduğu öğrenildi.

Haber 21-09-2023 12:40

Bursa'da tıp literatürüne giren Prof. Dr. Murat Biçer'e darp! Sağlıkçılar ayaklandı

Bursa'da Prof. Dr. Murat Biçer, evine giderken hasta yakınlarının saldırısına uğradı. Biçer'i darp eden saldırganlar adli kontrolle serbest bırakılırken, Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı, şüphelilerin serbest bırakılmasına itiraz etti. Öte yandan Prof. Dr. Murat Biçer’in, hasta yakınları tarafından silah kabzasıyla darp edilmesi, Türk Sağlık-Sen ve sağlık çalışanları tarafından protesto edildi. Biçer, 2020 yılında yaptığı aort damarı ameliyatıyla dünya tıp literatürüne girmişti.

Haber 05-05-2023 07:45

Bursa'da 2 hasta yakını tarafından darbedilen profesör açıklama yaptı:

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Tıp Fakültesi Hastanesinde görevli olan ve hasta yakınları tarafından darbedilen Prof. Dr. Murat Biçer, saldırı nedeniyle üzgün olduğunu, bundan sonra da hastaları sağlıklarına kavuşturmak için tüm gücüyle çalışmaya devam edeceğini bildirdi.

Yurthaber 05-05-2023 07:29

Tıp literatürüne girmişti... O profesöre rezidans yakınında saldırı! Annesinin ameliyatından sonra...

Bursa'da başarılı kalp ameliyatlarıyla tıp literatürüne giren Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Biçer, geçen sene ameliyat ettiği bir hasta yakını tarafından annesinin ölümünden sorumlu tutularak silahla darbedildi. Güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedilen olayda, hasta yakını profesörün başına silah kabzasıyla vurdu. Olayda 2 kişi gözaltına alındı. Profesör ise tedavisinin ardından taburcu oldu.

Haber 04-05-2023 12:33

Bursa'da profesörü darbettiler! 2 hasta yakını gözaltında

Sağlık çalışanına şiddet haberi bu kez Bursa'dan geldi. Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Tıp Fakültesi Hastanesinde görevli Kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Murat Biçer, vefat eden hastasının yakınları tarafından darbedildi. Saldırıyı gerçekleştiren şüpheliler, Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekiplerince gözaltına alındı.

Haber 03-05-2023 23:51

Telefondaki sese inandı, hayatının şokunu yaşadı! Profesör, sahte MİT'çilere 1979 cumhuriyet altını ile 400 bin euro kaptırdı

Bursa’da akıllara durgunluk veren bir dolandırıcılık olayı yaşandı. Prof. Dr. Ahmet T.'yi (77) telefonla arayarak kendilerini MİT mensubu olarak tanıtan şüpheliler, emekli öğretim görevlisine hayatının şokunu yaşattı. Dolandırıcılar, “Bankalar içindeki köstebekleri yakalamamız için bize yardım etmeniz gerekiyor” diyerek ikna ettikleri Ahmet T.'nin bankada bulunan 1979 adet cumhuriyet altını ile 400 bin euro'sunu aldı. Olayla ilgili 1'i kadın 6 kişi tutuklanırken, altın ve dövizlere ulaşılamadı.

Haber 27-04-2023 12:38

Organ bekleyen 10 hasta için 48 saat ameliyathaneden çıkmadılar

İzmir'de, beyin ölümü gerçekleşen 2 hastanın organlarını nakile hazır hale getiren Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki 50 kişilik ekip, 48 saat boyunca yaptıkları mesai sonucu 10 hastayı yeniden hayata bağladı.

Yurthaber 19-04-2023 11:58

Erdoğan'ın 'müsvedde' dediği profesör merak konusu oldu! Naci Görür'den açıklama geldi: 'Sanmıyorum ama...'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşması sırasında isim vermeyerek "Müsvedde bu" dediği profesör merak konusu oldu. Kim olduğu belli olmayan profesörün domates, soğan fiyatları eleştirisine yanıt veren Erdoğan, "Neymiş? Domates, patates. Vah zavallı vah!" ifadelerini kullandı. Erdoğan'ın bu sözlerinin Prof. Dr. Naci Görür'e yönelik olduğu söylentileri üzerine, Görür sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. İşte dikkat çeken o sözler...

Haber 11-04-2023 17:56

Profesörü 'dana dili' ile tehdit etmişti! Cezası belli oldu

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol'u ofisinin önüne 'dana dili' bırakarak tehdit ettiği suçlamasıyla tutuksuz yargılanan Mustafa Yücel, 5 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 04-04-2023 19:39

Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol sosyal medyadan duyurmuştu! 'Dana dili' ile tehditte yeni gelişme

Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol, bir kişi tarafından ofisinin önüne dana dili bırakılarak tehdit edilmişti. Olayla ilgili görülen davanın duruşmasında Şenol, yaşadıklarının kabul edilebilir şeyler olmadığını belirtti. Mahkeme ise daha önce gözaltına alınıp adli kontrolle serbest bırakılan şahıs hakkında 'adli kontrol tedbirlerini ihlal ettiği' gerekçesiyle yakalama kararı çıkarttı.

Haber 28-02-2023 16:19

Dünyaca ünlü çalışmalarıyla tanınan Türk profesör hayatını kaybetti! Prof. Dr. Yusuf Yağcı son yolculuğuna uğurlandı

Kimya ve polimer bilimi üzerine yaptığı çalışmalarla adından söz ettiren İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yusuf Yağcı, son yolculuğuna uğurlandı.

Trend 01-02-2023 15:50

Prof. Dr. İlhan Uzgel'e canlı yayında anne sürprizi! Bir anda odaya girdi... Canlı yayında gülüşmelere neden oldu

Halk TV ekranlarında televizyonlarda nadir görülen bir olay yaşandı. Uluslararası İlişkiler Uzmanı Prof. Dr. İlhan Uzgel evden katıldığı programda Türkiye-Suriye ilişkilerini konuştuğu sırada odaya annesi girdi. Uzgel ve annesinin o anları stüdyoda da gülüşmelere neden oldu. Uzgel, odadan annesini uğurladıktan sonra konuşmasına devam etti.

Haber 06-01-2023 17:57

Hastanede tepki çeken başörtüsü olayı! Doktoru ameliyata almayan profesör açığa alındı

Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nde görevli Prof. Dr. S.T., intörn doktor S.S.’yi başörtüsü nedeniyle ameliyata almadı. Olayla ilgili başlatılan idari soruşturma kapsamında Prof. Dr. S.T. açığa alındı.

Haber 03-01-2023 15:21

Kabil üniversitesi profesörü canlı yayında diplomasını yırttı! “Annem ve kız kardeşim okuyamazsa...”

Afganistan’da Taliban yönetiminin kadınların üniversite eğitimi almasını yasaklaması Kabil Üniversitesi’ndeki bir profesör tarafından protesto edildi. Katıldığı canlı yayında profesör sesi titreyerek tüm ülkenin gözü önünde diplomalarını yırttı. Profesörün tepkisi sosyal medyada gündem oldu.

Trend 28-12-2022 15:22

Adım adım soydu! Belçikalı profesöre kendini iş adamı olarak tanıttı, gerçek bambaşka çıktı

Belçika'da yaşayan profesör C.B., bir arkadaşlık uygulaması üzerinden Hollandalı P.A. ile tanıştı. Kendini iş adamı olarak tanıtan adam, C.B.'ye iş için İstanbul'a seyahat edeceğini söyledi. İstanbul'a geldiğini söyleyen adam, kadından defalarca para istedi. C.B., 7 milyon 500 bin Türk Lirası kaptırdığı kişinin İstanbul Marmara Üniversitesi'nde öğrenci olduğunu öğrenip çareyi savcılıkta aradı.

Haber 06-12-2022 08:16

Siyasal bilgiler profesörü, kadın akademisyenin odasını basarak tehdit etti: Benimle evleneceksin, yoksa seni işsiz bırakırım

İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde görev yapan bir profesör, eski doktora öğrencisi de olan bir kadın akademisyenin odasını basarak tehdit etti. Kocaeli Üniversitesi’nde görev yapan akademisyeni "Benim olacaksın, benimle evleneceksin, yoksa seni işsiz bırakırım" diyerek tehdit eden profesör, odadaki eşyaları da kırdı. İhbar üzerine kampüse gelen polis ekipleri, profesörü gözaltına aldı.

Haber 29-11-2022 00:14

Canlı yayında stüdyoya kömür getirildi! Yorum yapması istenen profesörün tepkisi olay oldu: Ne yapabilirim ben bununla...

Cuma akşamı Bartın'da bir maden ocağında meydana gelen patlama tüm Türkiye'nin yüreğini sızlattı. 41 madencinin hayatını kaybettiği kahreden patlama sonrası canlı yayında bir stüdyoya kömür getirilmesi konukları şaşırttı. Yorum yapması istenen İTÜ Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Cengiz Kuzu'nun stüdyodaki kömürler için yaptığı yorum ise sosyal medyada gündem oldu.

Haber 16-10-2022 16:22

Yine aynı yöntem! Dolandırıcıların tuzağına böyle düştü, bankada para bitince kurtuldu

Profesörler, doktorlar, mühendisler, ünlüler... Dolandırıcıların tuzağına düşen isimlere bir yenisi daha eklendi. Yıldız Teknik Üniversitesinde de görev yapan Prof. Dr. Zerrin Bayrakdar, kendisini polis olarak tanıtan dolandırıcılara önce 12 bin dolar, ardından da 75 bin TL kaptırdı. Tüm parasını vermek üzereyken banka şubesinde para bitmesi üzerine kurtulan Bayrakdar, başına geleni sonradan anladı.

Haber 13-07-2022 07:26

Zekeriya Beyaz neden öldü? Zekeriya Beyaz Hocanın hastalığı neydi? Kaç yaşında öldü?

Zekeriya Beyaz neden öldü? Son dakika haberi sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Yaptığı açıklamalarla çok konuşulan isimlerden biri olan ve en son İstanbul'un Esenler ilçesinde bulunan özel bir hastanede tedavi gören müftü ve ünlü din sosyolojisi profesörünün yaşamını yitirdiği aktarıldı. Peki Zekeriya Beyaz neden öldü? Zekeriya Beyaz Hocanın hastalığı neydi? Kaç yaşında öldü? İşte detaylar...

Haber 12-04-2022 12:11

Bursa'da 33 kişinin parasını alıp dolandırdı! Hem sahte profesör, hem pişkin: İşim, profesörlük gerektirmez

Bursa'da konuşma bozukluğu merkezi açarak sahte diplomayla 33 kişinin parasını alıp dolandırdığı öne sürülen ve 55 yıl hapsi istenen Emre Nuri Korkut, sözleriyle dikkat çekti. Korkut, ''Kimseye profesör olduğumu söylemedim, ayrıca bu iş için de profesörlük gerekmez'' dedi. Korkut ayrıca, ''Bana gelen kişilerin öncelikle sordukları 'Düzelecek miyim' sorusuydu. Gelen kişileri en az 1 hafta süreyle ücretsiz deneme sürecine alıyorum'' diyerek yaptığı işi anlattı.

Haber 01-04-2022 12:12

Doktorun burnunu kıran profesör rapor alıp eve kapandı! Paylaşımı dikkat çekti: Silah taşıma ruhsatı verilsin

Amasya'da doktorun burnunu kıran profesör elinden yaralandığı gerekçesiyle rapor aldı. Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı öğretim üyesi Dr. Ercan Kahraman'ın hastanede tedavisi sürerken, 10 gün rapor alan Prof. Dr. Serdar Başbuğ da evine kapandı. Öte yandan Başbuğ'un dikkat çeken sosyal medya paylaşımı ortaya çıktı. Başbuğ 18 Mart'ta, ''Ciddi önerimdir. Hekimlere silah taşıma ruhsatı verilsin. Hekime şiddet anında biter'' ifadelerini kullandı.

Haber 31-03-2022 15:32

İzmir'de tacizci profesör skandalı! 'Tezimin yanacağını düşündüğüm için ses çıkaramadım'

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Malzeme Mühendisliği Bölümü'nde görevli Yardımcı Doç. H.M.Z., iddiaya göre, 2015 ve 2016 yıllarında, 3 kız öğrencisine taciz ve cinsel saldırıda bulundu. Hapis cezası alan İranlı akademisyen için üniversite 7 yıl sonra soruşturma başlattı. Öğrencilerden biri, mutfakta bulaşıkları yıkarken arkamdan yanıma yaklaşıp, 'aferin' deyip sırtımı sıvazlamaya başladı. Ancak, aşağılara kadar inip, kalçama dokundu. Yaşadıklarımın şokuyla bu durumu kimseye söyleyemedim" dedi.

Haber 26-03-2022 11:36

Profesör, mezarlıkta define ararken yakalanmıştı! Üniversiteden flaş karar

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ), Bolvadin ilçesinde eski mezarlıkta izinsiz kazı yaptığı öne sürülen Harita Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. M.G. ile ilgili idari işlem başlatıldığını bildirdi. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 10 Mart'ta Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde eski mezarlıkta izinsiz kazı yaptıkları iddiasıyla AKÜ Harita Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. M.G'nin de aralarında bulunduğu 4 şüpheliyi gözaltına almıştı.

Haber 15-03-2022 12:28

Mezarlıkta define kazısı yaparken yakalandı! Kimliği şaşkına çevirdi

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesindeki mezarlıkta kazı yapıp define ararken bekçilerin yakaladığı 4 şüpheliden birinin, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) öğretim üyesi Prof. Dr. Mevlüt Güllü olduğu ortaya çıktı. Mezarlığın ise Kurtuluş Savaşı döneminde hayatını kaybeden Türk askerlerinin defnedildiği bölge ve 1'inci Derece Sit Alanı olduğu belirtildi.

Haber 14-03-2022 15:25

Böcek sevdalısı profesör, 4 bin türlük koleksiyonunu müzede sergilemek istiyor

KSÜ Ziraat Fakültesi Bitki Koruma Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mahmut Murat Aslan: - "O kadar güzel ki böcekler, dünyasına girdiğiniz zaman onların renkleri, görevleri ve onların doğadaki etkinlikleri olsun bunu öğrendikçe aşkla bu işi yapıyorum" - "Yaklaşık 3 yıl önce dağ şekeri bitkisi üzerinde yaşayan 2 farklı böcek türünü literatüre kazandırdık. Bu böceklere 'Kahramanmaraşensis' ve 'Hasanberkayi' isimlerini verdik"

Yurthaber 10-03-2022 11:13

Ankara'da veterinere cinsel saldırı davasında polislere şok suçlama! 'O gece delillerin hiçbiri toplanmadı'

Ankara'da veteriner hayvan hastanesi sahibi Prof. Dr. Hasan Bilgili, veteriner Ç.B.'ye (23) cinsel saldırıda bulundu. Olaya ilişkin delillerin bir kısmının kaybolmasına neden olduğu iddia edilen 3 polis hakkında 'görevi kötüye kullanmak' suçundan dava açıldı. Ç.B., polis merkezinde ifade işlemlerinin 2,5 saat sürdüğünü belirterek, "İfadeden çok kendimi polis memuruna ifade etmekte zorlandım" dedi. Ç.B., olayla ilgili delillerin hiçbirinin toplanmadığını da iddia etti. İşte olayın detayları!

Haber 08-03-2022 15:06

Teoman Duralı: Hayatını kaybeden felsefe profesörü kimdir?

Felsefe profesörü, biyolog ve akademisyen Teoman Duralı 74 yaşında hayatını kaybetti. Duralı biyoloji felsefesi üzerine yaptığı çalışmalarla tanınıyordu.

Haber 02-03-2022 13:09

Emekli profesör, dolandırıcıların hedefi oldu! 10 gün 10 milyon liralık şok

Dolandırıcıların hedefi bu kez profesör oldu. İstanbul'da yaşanan olayda emekli Prof. Dr. Ahmet Demirel'i (79) telefonla arayan dolandırıcı, kimlik bilgilerinin çalındığını belirterek, para ve ziynetlerinde parmak izi araştıracaklarını söyledi. Önce 1 milyon TL veren profesör, sonra 160 tam altın ve 200 bin dolarını, 10 gün sonra ise bankadaki 250 bin TL'sini verdi. Daha sonra gerçeği öğrenen Prof. Dr. Demirel hayatını şokunu yaşadı.

Haber 21-01-2022 07:50

Son dakika: Kırıkkale Üniversitesi'nde tacizci profesör skandalı: İğrenç mesajlar ortaya çıktı! Seni yatakta düşünüyorum şimdi...

Son dakika: Kırıkkale Üniversitesi'nde yaşanan taciz olayı üniversiteyi karıştırdı. İktisadi ve İdari Bölümler Fakültesi'nde eğitim veren Prof. Dr. H.Ö. öğrencisine yolladığı taciz mesajları rezaletin boyutunu gözler önüne serdi. Taciz edilen öğrenci, Prof. Dr. H.Ö.'nün kendisine yolladığı mesajları sosyal medyadan paylaştı. Mesajların birinde "Seni yatakta uzanırken düşünüyorum şimdi, elinde telefon" yazdığı görüldü. İşte tacizci profesörün o mesajları!

Haber 14-01-2022 12:20

Dalış sırasında bulundu! Profesör, sosyal medyadan 'Bu büyü mü, bilen varsa yazsın' diyerek paylaştı

Antalya'da dalış sırasında denize poşetlenip atılmış bir şişenin içerisinden çıkan ve üzerinde saate benzeyen sembol ile yazıların bulunduğu kağıt parçası bulundu. Kağıt parçasını görünce neye uğradığını şaşıran Prof. Dr. Gökoğlu, o anları görüntüleyip sosyal medya hesabından paylaşarak "Bu büyü mü, bilen varsa yazsın" dedi.

Haber 02-01-2022 16:17

Rusya'da feci olay! Sokak köpekleri Rus profesörü öldürdü, olağanüstü hal ilan edildi

Rusya'nın Sibirya Bölgesi'ndeki Yakutistan'da 53 yaşındaki Sardana Sleptsova yürüyüşe çıktığı an sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Saldırı sonucu hayatını kaybeden profesörün kurtulmak için yoğun çaba sarf ettiği fakat köpeklere daha fazla karşı gelemeyince yere düştüğü ifade edildi. Köpeklerin toplatılması için çalışma başlatıldığı söylenirken, kentte olağanüstü hal ilan edildi.

Haber 31-12-2021 12:39

Son dakika: Profesörden üvey oğluna iki yıl boyunca cinsel istismar! İki yıl boyunca her yalnız kaldığımızda…

Son dakika haberi: İstanbul'da bir üniversitede görevli Prof. Dr. Köksal A., iddialara göre evli olduğu ikinci eşinin 12 yaşındaki erkek çocuğuna iki yıl boyunca cinsel istismarda bulundu. 25 yıla kadar hapis talebiyle yargılanan Köksal A., savcının tutukluluk halinin devamı yönündeki görüşüne rağmen mahkeme tarafından serbest bırakıldı. 18 ay tutuklu kaldığı cezaevinden çıkarılan profesör, tutuksuz yargılanacak. İstismara uğrayan çocuğun anlattıkları ise dehşete düşürdü. İşte olayın detayları!

Haber 29-12-2021 13:55

Profesörden veterinere cinsel saldırı! 3 polise dava açıldı

Ankara'da, hayvan hastanesi sahibi Prof. Dr. Hasan Bilgili'nin, yanında çalışan veteriner Ç.B.'ye (23) cinsel saldırıda bulunduğu suçlamasıyla tutuksuz yargılandığı davaya ilişkin olayla ilgili 2 kamera kaydı da dahil delilerin bir kısmının kaybolmasına neden olduğu iddia edilen 3 polis hakkında 'görevi kötüye kullanmak' suçundan 1 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Haber 20-11-2021 11:28

Profesörden avukata cinsel taciz, şantaj, tehdit, hakaret... İğrenç olayda yeni gelişme

Ankara Barosu avukatlarından N.S.'ye (38) yönelik 'cinsel taciz', 'tehdit', 'şantaj' suçlarından hakkında 6 dava açılan, Necmettin Erbakan Üniversitesi Adli Tıp Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Şerafettin D. (53) için yürütülen idari soruşturmada dekanlık, soruşturmaya yer olmadığı kararı verdi. Konya İdare Mahkemesi, N.S.'nin açtığı davada eksik inceleme yapıldığı gerekçesiyle soruşturmaya yer olmadığı kararını iptal etti.

Haber 12-11-2021 11:30

Akademisyene hayatının şokunu yaşattılar! 2 milyon 550 bin lirasından oldu

Edirne'de bir akademisyeni telefonla dolandırarak 2 milyon 550 bin lirasını aldıkları tespit edilen 4 şüpheli tutuklandı.

Haber 28-10-2021 08:57

Orman yangınlarına dikkat çekmek isteyen profesörden ilginç performans

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Kavukçu, artan orman yangınlarına dikkat çekmek için ilginç bir eyleme imza attı. Daha önce şiddet ve terör konusunda birçok enstalasyon gerçekleştiren Kavukçu, kafasına teneke geçirerek bazen yanmış ağaç dalları ile bazen elleri veya taşlarla tenekeye vurarak, yakılmış alanda performansını sürdürdü.

Haber 22-09-2021 11:54

Prof. Tırnaksız'ın cenazesinde duygusal anlar: Hep birlikte sebebin olduk

Hacettepe Üniversitesi Genel Cerrahi Ana Bilim Dalı'ndan emekli Prof. Dr. Zafer Öner, Covid-19'dan yaşamını yitiren öğrencisi Prof. Dr. Mehmet Bülent Tırnaksız (59) için düzenlenen törende, "Affet bizi Bülent; aşı karşıtı gafillerimizi affet. Maske, mesafe tanımayanlarımızı affet Bülent. Hep birlikte sebebin olduk yiğidim, aslanım, Bülent'im affet" dedi.

Haber 20-09-2021 18:29

Tıp ihtisasına psikolojiyi de ekleyen profesör, hukuk diploması almanın gururunu yaşıyor

Prof. Dr. Dilek Özcengiz: - "Hukuk fakültesinden 2020'de mezun oldum. Zorlu bir süreçti ama bir hekim olarak zaten zorluklara ve yoğun çalışmalara alışkın biriyim. Akademi de zaten bunu gerektiriyor"

Yurthaber 16-09-2021 18:39

Prof. Dr. Özgür Demirtaş kimdir? Twitter hesabı nedir? İşte Özgür Demirtaş'ın kariyer hayatı...

Özgür Demirtaş'ın kim olduğu merak ediliyor. "Özgür Demirtaş kimdir?" , "Twitter hesabı nedir?" sorularının yanıtı araştırılıyor. Özgür Demirtaş finans profesörü, akademisyen, mühendis, yazar ve Youtuber'dır. Boğaziçi Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği'ni bitirmiştir. Dünyanın önde gelen dergilerinde akademik çalışmalar yayımlamıştır. İşte Özgür Demirtaş'ın kariyer hayatı...

Haber 09-07-2021 01:34

Gören ekipleri aradı! Profesör ölü bulundu

Eskişehir’de bir öğretim üyesi, emekli olduğu Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Mühendislik Mimarlık Fakültesi otoparkındaki aracının başında ölü bulundu.

Haber 23-06-2021 11:04

Profesör, genç avukatın hayatını kabusa çevirdi! Cinsel taciz, tehdit, şantaj...

Avukat N.S. (38), 2006'da Konya'da avukatlık stajı sırasında tanıştığı, 2017'de ise babasının şüpheli ölümü nedeniyle adli tıp işlemleri için tekrar görüşmeye başladığı, Necmettin Erbakan Üniversitesi Adli Tıp Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Şerafettin D. (53) hakkında 'taciz', 'tehdit', 'şantaj' dahil 7 suçtan 9 suç duyurusunda bulundu. Şerafettin D. hakkında 'şantaj' suçundan 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılırken, diğer suçlarla ilgili soruşturmalar ise sürüyor.

Haber 16-06-2021 13:15

Prof. Dr. Aydın Işık koronavirüsten hayatını kaybetti

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Felsefe Bölüm Başkanı Prof. Dr. Aydın Işık, koronavirüs nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Haber 02-05-2021 07:09